Page 1


Nye Hyundai ix35 Nye Hyundai ix35 er en kompakt SUV med moderne design, god innvendig plass, praktiske detaljer og sist, men ikke minst; drivstofføkonomisk. I tillegg har den 5 års trippelgaranti med ubegrenset kjørelengde. Du får 5 års kvalitetsgaranti, 5 års fri veiassistanse og 5 års årlig "helsesjekk" av din bil.


Som skapt for norske forhold


Enkelt, intuitivt og innbydende Lydsystem Stereo surroundlyd komplett med digital ekstern forsterker for maksimal lydgjengivelse. To diskantog fire dørmonterte høytalere fyller kupeen med klar og kraftfull lyd.

Fleksibelt setesystem Setene kan deles og legges ned - alt etter ditt behov.

Start/Stopp knapp*

"SUPER VISION cluster" og kjørecomputer

Nøkkelløst start/stopp system som både er sikkert og praktisk.

Kontrollpanel med behagelig blått LED bakgrunnslys gir et moderne og sportslig utseende. Kjørecomputeren viser informasjon med tekst eller ikoner.

Bagasjeplass Det er god bagasjeplass, både med opp- og nedslåtte bakseter.

*Enkelte modeller er ikke utstyrt med start/stopp knapp


Luksuriøst og elegant

Ønsker du å sette preg på ditt eget førermiljø, kan du gjøre det ved å tilpasse valg av setetrekk etter dine egne ønsker. Du kan velge mellom ensfarget sort, tofarget beige eller brune seter. Avhengig av utstyrsnivå er bilen utstyrt med stofftrekk, delskinn eller skinn.


Vi bryr oss om det som er viktig, deg

Sikkerhetsfunksjonene i ix35 er utviklet for deg og din sikkerhet. Kollisjonsputene på fører - og passasjersiden aktiveres med redusert kraft for å forhindre mulige skader. Side- og gardinkollisjonsputer er montert for ytterligere beskyttelse mot hodeskader. De aktive hodestøttene beveger seg opp og framover ved påkjørsel bakfra for å minimalisere hode- og nakkeskader. Støtabsorbsjonen er ytterligere forbedret ved bruk av hule strukturelle sidestøtter. Den midtplasserte ”B”- stolpen er redesignet som en intern veltebøyle for å gjøre kupeen sikrere. Den bakre rammen er forsterket og drivstoffpåfyllingsrøret er flyttet framover for økt sikkerhet.

5 stjerner i Euro NCAP sikkerhetstest.


4WD

Elektronisk stabilitetsprogram (ESP) Det elektroniske stabilitetsprogrammet detekterer om bilen mister noe av veigrepet, selv før du bruker bremsene. Systemet svarer umiddelbart ved å bruke den korrekte bremsekraften på hvert hjul og justerer motorens dreiemoment for å stabilisere bilen. ESP integrerer funksjonene i EBD-systemet (elektronisk bremsekraftfordeling), ABS (blokkeringsfrie bremser) og TCS (antispinn) for å gi bedre stabilitet når du kjører gjennom kurver og på glatt veibane.

2WD

INTELLIGENT 4WD Systemet registrerer de ulike føreforholdene og faktorer som hjulhastighet og aksellerasjon. Om forholdene krever det, kobler systemet inn firehjulsdrift.

Bakkestartassistent Bakkestartassistenten hindrer bilen i å rulle bakover ved start i oppoverbakker.

Nedstigningskontroll For å holde kontrollen og opprettholde jevn hastighet i bratte nedstigninger, aktiverer du nedstigningskontrollen.

GIR

2,0 CRDi dieselmotor

6- trinns manuelt eller automatisk gir.

Man kan velge mellom 2,0 CRDi 136hk eller den kraftige 2,0 CRDi 184hk.


Gjennomtenkte detaljer

lettmetallfelger Flereikede lettmetallfelger i 16, 17 eller 18 tommer. Ikke bare fine å se på, men praktiske også. Den gode ventilasjonen reduserer muligheten for oppheting av bremsene.

A

B

C

D

E

F

A. De sporty frontlyktene følger karosseriets kurver og linjer perfekt. B. Tåkelysene er integrerte i støtfangeren og er med på å understreke bilens design. C. Sidespeilene med innebygde LEDblinklys er både praktiske og gir ekstra sikkerhet, samtidig som de forsterker den glatte aerodynamiske profilen og den moderne stilen. D. Baklysene kobler sammen linjene langs sidene og avslutter det karakteristiske sportslige uttrykket. E. Den bakre spoileren med høymontert bremselys forbedrer aerodynamikken, sikkerheten og synligheten, og gir en ekstra personlig "touch". F. Frontrutens aerodynamiske design sørger for å minimere vindstøy.


Moderne og tidløs

A

B

C

D

E

F

A. To-sone automatisk klimaanlegg gir mulighet for separate temperaturnivåer for føreren og passasjeren, og justerer seg automatisk til den innstilte temperaturen. B. Betjeningsknapper for de elektriske vinduene er hendig og smart plassert ved dørhåndtaket. C. Midtkonsoll med koppholder. D. Ergonomisk utformert gasspedal gir støtte til hele foten. E. Aktive hodestøtter beveger seg opp og framover under en eventuell påkjørsel bakfra. F. AUX-, iPod- og USB-innganger lar deg nyte favorittlåtene dine ved å spille musikk fra mobiltelefonen eller MP3-spilleren.


Aerodynamisk design

Bilen har f책tt den heksagonale grillen som kjennetegner Hyundais designspr책k, og som etter hvert vil bli 책 se p책 alle modeller. I tillegg har bilen en stilig spoiler og et karosseri som gir bilen et sporty og moderne uttrykk.


EKSTERIØRFARGER OG SETETREKK

Skinn 9P (standard på Premium) Cassa White WD

Cool Brown WBB

Delskinn 9P (standard på Comfort)

Machine Silver 9S

Infra Red AA1 Stofftrekk 9P (standard på Classic)

Sirius Sliver AA3

Oil Blue B6

Skinn MBS

Delskinn MBS

Piston Gray 5K

Shannon Green SHG Stofftrekk MBS

Black Pearl 1K

Skinn RAN


DIMENSJONER

1 660

Enhet : mm

1 586

1 585 1 820

880

2 640 4 410

890


ET FORUTSIGBART BILHOLD Så sikre er vi på Hyundai sin kvalitet og driftssikkerhet at vi utvider nå med 5 års trippelgaranti for biler kjøpt etter 1. mars 2010. Dette bidrar til et forutsigbart bilhold. 5 års kvalitetsgaranti (Ubegrenset kjørelengde) Hyundai tilbyr 5 års kvalitetsgaranti med ubegrenset kjørelengde på alle personbiler kjøpt i Norge etter 1. januar 2009. (Gjelder ikke Taxi eller Hyundai H-1/100.000 km)

assistanse, men det er uansett betryggende å vite at dersom noe uforutsett skulle inntreffe, er det bare å ringe Hyundai assistanse på grønt nummer 800 33 310 og du vil raskt få den hjelpen du trenger. Gjelder for alle Hyundai-biler registrert etter 1. mars 2010.

5 års fri veiassistanse Hyundai Motor Norway AS ønsker i samarbeid med Viking Redningstjeneste AS å gi deg best mulig trygghet i trafikken. Derfor får du 5 års medlemskap med mulighet for frivillig forlengelse av Hyundai assistanse ved kjøp av en ny Hyundai.

5 års fri "helsesjekk" av din bil Årlig helsesjekk av din Hyundai er et frivillig (ikke obligatorisk) tiltak, og et tillegg tilservice, for å holde din nye ix20 i perfekt stand.

Forhåpentligvis får du ikke ofte behov for

Din lokale Hyundai-forhandler:

Kontakt din lokale Hyundai-forhandler som kan gi deg alle betingelser og detaljer.

Hyundai Motor Norway AS Postboks 6466, Etterstad 0605 Oslo www.hyundai.no / www.ix35.no

Noe av utstyret som er avbildet eller beskrevet i denne brosjyren, kan variere mellom utstyrsnivåene eller er ekstrautstyr som ikke er tilgjengelig på det norske markedet. Hyundai Motor Norway AS forbeholder seg retten til å endre spesifikasjoner og utstyr uten forvarsel. Fargeprøvene som er vist, kan avvike noe fra de faktiske fargene på grunn av forhold ved trykkeprosessen. Ta kontakt med din lokale Hyundai-forhandler for å få informasjon om hvilke farger, trekk og tekniske spesifikasjoner som er tilgjengelige. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil eller endringer. November 2010 (ver 2) Delenummer: IX3510B

6375_ix35_Norway_20p_GODKJENT  

Nye Hyundai ix35 Nye Hyundai ix35 er en kompakt SUV med moderne design, god innvendig plass, praktiske detaljer og sist, men ikke minst; dri...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you