Page 1

Andre byer - Legoland ( Billund) og Løveparken ( Givskud) : For de fleste børnefamilier er de to udflugtsmål obligatoriske, men også voksne kan have stor fornøjelse af et besøg disse to steder. Her kan man med lethed bruge en hel dag. Legoland og Løveparken ligger ca. 40 km fra Fredericia .

Kolding: Koldinghus slot for den historieinteresserede, Geografiks Have for den haveinteresserede og kunstmuseet Trapholt for den kunstinteresserede.

Vejle: Jyllands flotteste gågade og handelsmekka.

Odense: Danmarks 3. største by med Domkirken, H.C. Andersens Hus, Zoologisk Have, Den Fynske Landsby.

FYN med de idylliske byer Bogense, Fåborg, Svendborg og Kerteminde, samt rigtig mange slotte og Herregårde, hvor der store turistattraktioner på både Egeskov Slot o g Valdemar Slot.

Humlemagasinet i Harndrup på Fyn mod Bogense: Et museum for den danske kongefamilie med tilhørende slægter samt et museum for Sigfred Pedersen, samt en hel unik have på flere hektar lavet hel i ejerrnes egen stil. Desuden må man ikke snyde sig selv for at indtage kaffen og Prinsesse Marie lagkagen i ejernes private stuer i hovedbygningen. Synes I at vi har mange sjove ting, så kan I gange det med 10, når I kommer ind de private stuer. Er man til en svunden tid og vil I have en hel speciel oplevelse, må dette sted indgå I jeres planer. (se folderen i vores informationsområde).

12_  
12_  
Advertisement