Page 127

Vinder af konkurrence: Det blev Aalborg Sygehus Nord, børneafdeling 301 som via konkurrencen i Etceteras premierenummer vandt kurser for 30.000,- fra instant change® v/Jane Rosengren. Vi har gennemgået de mange forklaringer for, hvorfor folk vil vinde. Og vi er helt sikre på, at det er jer der løber af med sejren! Formålet er ædelt og vigtigt. Vi har alle den dybeste respekt for jeres arbejde - og i sandhed også den virkelighed, som I er tvunget til at arbejde i, med ned-skæringer og hårde timer. Vi på redaktionen er sikre på, at Jane kan udrette små mirakler for jer - selvom det fortsat er jer, der dagligt udretter de store. - Sådan skrev Jeppe Søe til Børneafdeling 301 d. 8. august 2012.

Elsebeth Poulsen skrev følgende til [et cetera] som baggrund for at vinde: Jeg er undervisningsansvarlig sygeplejerske på børneafdeling 301. Vi har en meget uforudsigelig hverdag, hvor vi skal være parate til at modtage syge børn hele døgnet, alle dage. Også jul, påske og pinse.... Det at finde ressourcerne i os selv kunne være en stor gevinst ved, at vi vandt kurset om kommunikation og personlig udvikling. Det ville komme ikke bare os til gode, men naturligvis også patienter og pårørende. Vi arbejder meget ofte med familier, der er kastet ud i deres livs krise med et sygt barn, og det kræver mange gange stor indsats fra os mentalt, og hvor vi også berøres af deres frustration og sorg. Derfor har vi behov for redskaber til at finde positiviteten, styrken og energien i os selv for at forebygge stress og til stadighed være en støtte for de, som har brug for os. Jane Rosengren glæder sig til at hjælpe de ansatte i afdeling 301 med at forebygge stress og blive bedre til at finde og bevare deres styrke. Praktisk psykologi og personlig udvikling er fantastiske værktøjer til mennesker, som jævnligt udsættes for mentalt pres. Og det gør vi vel i virkeligheden alle?

Vi takker for alle henvendelser vedrørende konkurrencen og håber, at alle deltagere anerkender, at hjertet løb af med os og gevinsten gik til børneafdeling 301.

[127]

[et cetera] magazine #3 - 2012  

Aalborgs største magasinproduktion. Mød i dette nummer: Anne Marie Helger, Anette Wille, Niclas Bendixen, Camille Kaasby-Wang, Restaurant ME...