Page 1

MESEČNE NOVICE www.primozkozmus.si

Mesečne novice in napoved dogodkov Primoža Kozmusa februar 2012

Zadnji dnevi v San Diegu

Otroške športne počitnice tudi letos

San Diego, 27. 2. 2012

Brestanica, februar 2012

Primož v teh dneh zaključuje priprave v olimpijskem centru Chula Vista v bližini San Diega. S svojo ekipo, ki jo trenutno sestavljata trener Marjan Ogorevc in fizioterapevt Primož Četrtič, je končal prvi cikel priprav, ki je minil s popolno realizacijo programa. Primož prvi del ocenjuje kot izjemno uspešen. Trenutne daljave njegovih metov se gibljejo okrog 76 m, o svoji rezultatski pripravljenosti pa pravi: »Mogoče smo vsi pričakovali kakšen meter več, a zadnji del cikla sem opravil nekoliko bolan, zato verjamem, da je moj trenutni domet večji.« Primož se v domovino vrača 2. marca, v naslednjih mesecih pa namerava večino pripravljalnega obdobja do olimpijskih iger preživeti v svojih tradicionalnih pripravljalnih centrih na Hrvaškem, in sicer v Splitu in Medulinu.

Mladinsko društvo Primož Kozmus v poletju 2012 drugič pripravlja športne počitnice Primoža Kozmusa za osnovnošolce v dveh terminih, in sicer med 1.–6. julijem 2012 in 8.–13. julijem 2012. Otroci bodo bivali v Hostlu Kozmus, počitnice pa vključujejo pester izbor športnih aktivnosti, kulturne oglede posavskih in dolenjskih znamenitosti, družabne igre, jezikovne in ustvarjalne delavnice pod vodstvom izkušenih mentorjev. Mladim iz celotne Slovenije želi društvo tako približati šport, jim nuditi kvalitetno preživljanje počitnic ter jih seznaniti s kulturno-turistično ponudbo Brestanice in celotnega dolenjskoposavskega prostora ter s športno potjo Primoža Kozmusa. Več na spletni strani Hostla Kozmus: www.hostel-kozmus.si.

Nova spletna stran Brežiškega teka s Primožem Kozmusom Brežice, februar 2012 Na novi spletni strani Brežiškega teka s Primožem Kozmusom, ki bo potekal predvidoma 29. 6. 2012, www.tek-kozmus.si, si lahko tokrat med drugim preberete, kaj pravi naš olimpijec o svojih izkušnjah in doživljanju teka. Vabljeni k ogledu!

http://www.primozkozmus.si

http://www.facebook.com/primoz.kozmus

http://www.twitter.com/primozkozmus

Za odjavo sporočil s strani Primoža Kozmusa prosimo pošljite elektronsko sporočilo z zadevo »ODJAVA« na naslov info.kozmus@gmail.com

/Kozmus_novice_februar2012  
/Kozmus_novice_februar2012  

http://posavje.info/images/stories/2012-02/Kozmus_novice_februar2012.pdf

Advertisement