Page 1

KK TRŽIŠČE ZA 10 LET DELOVANJA: KOŠARKARSKI KLUB TRŽIŠČE JE ZAČEL DELOVATI LETA 2002 KOT SEKCIJA ŠPORTNEGA DRUŠTVA TRŽIŠČE, KJER JE HITRO PRERASEL ORGANIZACIJSKE OKVIRJE IN SE ŽE NASLEDNJE LETO REGISTRIRAL KOT SAMOSTOJNO DRUŠTVO. PRIMARNI NAMEN KLUBA JE USPEŠNO DELOVANJE NA PODROČJU INTERESNE VZGOJE OTROK IN MLADINE, NA PODROČJU ŠPORTNE VZGOJE OTROK IN MLADINE USMERJENIH V KAKOVOSTNI IN VRHUNSKI ŠPORT IN NA PODROČJU ŠPORTNO REKREATIVNE DEJAVNOSTI MLADINE IN ODRASLIH. GLAVNI CILJ KOŠARKARSKEGA KLUBA TRŽIŠČE PA JE, DA SE NA OBMOČJU OBČINE SEVNICA Z ZALEDJEM RADEČ IN TREBNJEGA ORGANIZIRA KOŠARKARSKA SREDINA, KI BO LAHKO ZASTOPALA BARVE KLUBA NA TEKMOVANJIH POD OKRILJEM KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE IN TAKO ZAPOLNILA PRAZNO LISO NA KOŠARKARSKEM ZEMLJEVIDU SLOVENIJE MED IVANČNO GORICO, KRŠKIM, LAŠKIM IN NOVEM MESTU. OB ZVESTI FINANČNI PODPORI LOKALNE SKUPNOSTI, OBČINE SEVNICA IN NEKATERIH VEČJIH PODJETIJ IZ REGIJE JE KOŠARKARSKI KLUB TRŽIŠČE ORGANIZIRAL KOŠARKARSKO ŠOLO OBČINE SEVNICA, KJER POD VODSTVOM STROKOVNIH ŠPORTNIH DELAVCEV REDNO VADIJO IN TRENIRAJO OSNOVNOŠOLCI IZ 6 OSNOVNIH ŠOL. NA ZUNANJIH KOŠARKARSKIH IGRIŠČIH PA ZADNJIH SEDEM LET ORGANIZIRAJO POLETNI KOŠARKARSKI TABOR ZA OTROKE. POLEG DOMAČIH TRENERJEV SO VSAKO LETO PRITEGNILI K SODELOVANJU TUDI UVELJAVLJENE TRENERJE IZ SLOVENSKEGA KOŠARKARSKEGA PROSTORA, REDNO PA GOSTIJO TUDI ZNANE KOŠARKARJE. V ZADNJIH LETIH SO DELALI Z NJIMI SAŠO FILIPOVSKI, SLAVKO KOVAČEVIČ, SAŠO REBERNIK… OTROKE PA SO OBISKALI DUŠAN HAUPTMAN, MARKO MILIČ, PRIMOŽ BREZEC, GORAN DRAGIČ, SMILJAN PAVIČ, DRAGIŠA DROBNJAK, SIMON PETROV, SAMO GRUM, MARKO MARAVIČ, JURE BALAŽIČ IN DRUGI. ATLETSKI KLUB SEVNICA ZA 20 LET DELOVANJA: ATLETSKI KLUB SEVNICA JE BIL USTANOVLJEN OKTOBRA LETA 1992, ZAČETKI NJEGOVEGA DELOVANJA PA SEGAJO V LETO 1989, KO SO ZNOTRAJ ATLETSKE SEKCIJE ŠD LOG PRIČELI Z ORGANIZIRANIMI TRENINGI IN UDELEŽBO NA TEKMOVANJIH. VELIKO ZANIMANJE ZA ATLETIKO TER STROKOVNO IN ZAVZETO DELO JE KMALU POKAZALO REZULTATE, SAJ SO PREDVSEM UČENCI LETO PO USTANOVITVI KLUBA ŽE POSEGLI PO NAJBOLJŠIH MESTIH NA DRŽAVNIH TEKMOVANJIH. SKOZI LETA SE JE EKIPA SAMO ŠE KREPILA, V TEKIH NA SREDNJE IN DOLGE PROGE SO BILI ATLETI AK SEVNICA VSESKOZI MED NAJBOLJŠIMI V SLOVENIJI, V MLAJŠIH KATEGORIJAH SO DOSEGLI NEKAJ DRŽAVNIH REKORDOV, ŠTEVILNI ATLETI PA SO OBLEKI TUDI DRES DRŽAVNE REPREZENTANCE. PODATEK, DA SO ATLETI AK SEVNICA V DVAJSETIH LETIH DELOVANJA NA TEKMOVANJIH DRŽAVNEGA ALI MEDNARODNEGA NIVOJA V VSEH STAROSTNIH KATEGORIJAH OSVOJILI KAR 725 MEDALJ, OD TEGA 312 ZLATIH, POSTAVILI 17 DRŽAVNIH REKORDOV IN ZBRALI 74 NASTOPOV ZA DRŽAVNO REPREZENTANCO, GOVORI SAM PO SEBI.


POLEG USPEHOV NA ATLETSKI STEZI, SO SE ČLANI AK SEVNICA IZKAZALI TUDI KOT ODLIČNI ORGANIZATORJI. 13 KRAT SO ORGANIZIRALI SEVNIŠKI TEK, LETOS DRUGIČ POTEKAJO SEVNIŠKI REKREATIVNI TEKI, ORGANIZIRALI SO DRŽAVNO PRVENSTVO V ULIČNIH TEKIH IN V LANSKEM LETU TUDI IZBIRNO DRŽAVNO PRVENSTVO V KROSU. VELIKO POZORNOST V KLUBU NAMENIJO TUDI REKREATIVNIM TEKAČEM. ZDRUŽENI SO V REKREATIVNO SEKCIJO, UDELEŽUJEJO PA SE ŠTEVILNIH REKREATIVNIH PRIREDITEV PO VSEJ SLOVENIJI IN TUDI PO TUJINI. ATLETSKI KLUB SI JE V SVOJIH DVAJSETIH LETIH DELOVANJA S SVOJIMI REZULTATI POSTAVIL VISOKA MERILA USPEŠNOSTI. KLJUB TEMU NE DVOMIMO, DA BOMO OB IZPOLNITVI NAJVEČJE ŽELJE SEVNIŠKIH ATLETOV – STADIONU – O SEVNIŠKIH ATLETIH ŠE VELIKO SLIŠALI. RK SVOBODA KRMELJ ZA 60 LET DELOVANJA: ROKOMETNI KLUB SVOBODA KRMELJ JE V LETU 2012 PRAZNOVAL 60 LET SVOJEGA DELOVANJA, SAJ JE BILA ŽE LETA 1952 V KRMELJU ODIGRANA PRVA PRIJATELJSKA TEKMA V VELIKEM ROKOMETU. POBUDNIKA ZA TO STA BILA GOSPODA, TAKRAT ŠE MLADENIČA G. SENČAR VLADO IN G. PAPEŽ STANE. TAKRAT SO IGRALI ŠE NA TRAVNATEM IGRIŠČU, KI SO GA UREDILI NA FAROVŠKEM TRAVNIKU. ŽE NASLEDNJE LETO SO NA ISTEM IGRIŠČU PRIČELI IGRATI MALI ROKOMET. NA TRAVI SO IGRALI DO LETA 1960, KO SO UREDILI IGRIŠČE Z LEŠEM. TAKRAT SO IGRALI V DOLENJSKI IN ZASAVSKI LIGI, V KATERI SO LETA 1962 TUDI ZMAGALI IN SE UVRSTILI V 1. SLOVENSKO LIGO, V KATERI PA ZARADI NEPRIMERNEGA IGRIŠČA NISO MOGLI ZAIGARTI. PO LETU 1969, KO SO DOBILI ASFALTIRANO IGRIŠČE, SO IGRALI V RAZLIČNIH CONSKIH LIGAH, VEČKRAT SO BILI TUDI NA PRAGU 1. SLOVENSKE LIGE. RADI SE SPOMINJAJO SREČANJ IN ZMAG Z VELIKIMI KLUBI, KOT SO SLOVAN, OLIMPIJA, CELJE, VELENJE, RIBNICA, KRŠKO, SEVNICA, BREŽICE, SAMOBOR IN DRUGI. ROKOMETNI KLUB SVOBODA KRMELJ VSE OD SVOJEGA NASTANKA DELUJE KOT ENA IZMED SEKCIJ DKŠD SVOBODA KRMELJ. ZA SVOJE DELOVANJE JE PRIJEL ŠTEVILNA PRIZNANJA, MED NJIM TUDI PLAKETO ROKOMETNE ZVEZE JUGOSLAVIJE ŽE LETA 1968 IN PLAKETO ROKOMETNE ZVEZE SLOVENIJE LETA 2012. V PRVI POSTAVI KLUBA JE IGRALO VEČ KOT 150 IGRALCEV, DVA IZMED NJIH STA ZAIGRALA TUDI V DRŽAVNI REPREZENTANCI. KER V KRMELJU NI ROKOMETNE DVORANE, SO SE PO LETU 1990 MORALI ODREČI LIGAŠKIM TEKMOVANJEM. OD TAKRAT NAPREJ SO AKTIVNI VETERANI, KI USPEŠNO TEKMUJEJO NA ŠTEVILNIH TURNIRJIH DOMA IN V TUJINI, HKRATI PA SKRBIJO, DA ZLATI ČASI KRMELJSKEGA ROKOMETA NE BODO ZATONILI V POZABO. ŠD PARTIZAN SEVNICA ZA OBELEŽITEV 100 LETNICE USTANOVITVE TELOVADNEGA DRUŠTVA ''SOKOL'' V SEVNICI:


ŠPORTNO DRUŠTVO PARTIZAN SEVNICA JE SAMOSTOJNO, NEPOLITIČNO, NESTRANKARSKO, PROSTOVOLJNO IN NEPRIDOBITNO ZDRUŽENJE FIZIČNIH OSEB, KI Z LJUBITELJSKIM DELOVANJEM URESNIČUJE SVOJE INTERESE NA PODROČJU ŠPORTA IN REKREACIJE. SVOJ SEDEŽ IMA OD JESENI 2006 V ŠPORTNEM DOMU SEVNICA NA PRVOMAJSKI ULICI 15A. DRUŠTVO ŠTEJE 150 ČLANOV, KI DELUJEJO V 4 SEKCIJAH: GIBALNE DELAVNICE ZA OTROKE OD 1 LETA DO 6 LET – ŽVERCE, GIMNASTIKA (OSNOVNA ŠOLA, AKROBATIKA IN SENIORJI), NAMIZNI TENIS IN SPLOŠNA VADBA. ŠPORTNO DRUŠTVO PARTIZAN SEVNICA JE KOT NASLEDNIK DRUŠTEV Z BOGATO ŠPORTNO TRADICIJO V LETU 2012 PRAZNOVALO 100-LETNICO USTANOVITVE TELOVADNEGA DRUŠTVA »SOKOL« V SEVNICI. OB TEJ OBLETNICI JE DRUŠTVO PREVZELO ORGANIZACIJO VSESLOVENSKEGA SOKOLSKEGA ZLETA V SEVNICI, KI JE POTEKAL 3. 11. 2012. SPOŠTLJIVO OBLETNICO USTANOVITVE TELOVADNEGA DRUŠTVA »SOKOL« V SEVNICI SO POČASTILI TUDI Z IZDAJO KNJIGE, KI GOVORI O ZGODOVINI ŠPORTNEGA DRUŠTVA PARTIZAN TER NJEGOVIH PREDHODNIKIH, SOKOLSKEM IN FIZKULTURNEM DRUŠTVU V SEVNICI. Z IZDAJO MONOGRAFIJE SO SE POKLONILI SPOMINU NA ŠPORTNE DELAVCE IN ŠPORTNIKE VEČ GENERACIJ, HKRATI PA PRISPEVALI DRAGOCEN KAMENČEK V MOZAIKU VELIKE SOKOLSKE ORGANIZACIJE NA SLOVENSKEM IN K OHRANITVI SKORAJ ŽE POZABLJENE SEVNIŠKE ZGODOVINE. PRIZNANJE ROBERTU PERCU ZA DVAJSET LETNO DELO V SEVNIŠKEM ŠPORTU: DVAJSET LET JE ROBERT PERC SOUSTVARJAL PODOBO ŠPORTA V OBČINI SEVNICA. JE ODLIČEN ORGANIZATOR IN PRONICLJIV SOGOVORNIK, NJEGOVE TEHTNE BESEDE SO VSELEJ PODKREPLJENE Z DEJANJI. JE NATANČEN, HITER IN PRODOREN, NIKOLI NE IŠČE NAPAKE ZA NAZAJ, TEMVEČ LE REŠITVE ZA NAPREJ. TAKŠEN JE ROBI KOT ŠPORTNIK, FUNKCIONAR, TRENER ALI KOT SODNIK. ZATO JE BIL VEDNO ZASUT S PONUDBAMI ZA RAZLIČNE FUNKCIJE NA VSEH PODROČJIH DRUŽBENEGA ŽIVLJENJA IN VESELI NAS, DA GA NAJBOLJ OSREČUJE PRAV DELO V ŠPORTU. ŽE ZELO MLAD JE SPREJEL RAZLIČNE FUNKCIJE V DRUŠTVIH, POSTAL JE PREDSEDNIK TVD PARTIZAN SEVNICA, JE EDEN OD USTANOVITELJEV DRUŠTVA BORILNIH VEŠČIN IPPON, DVA MANDATA JE BIL PREDSEDNIK ŠPORTNE ZVEZE SEVNICA, PREDSEDNIK SVETA ZAVODA KŠTM IN ŠE BI LAHKO NAŠTEVALI. EDEN IZMED NAJVEČJIH PROJEKTOV, KI JIM JE DAL SVOJ ZNAČILNI PEČAT, JE PRAV GOTOVO IZGRADNJA ŠPORTNEGA DOMA V SEVNICI. NJEGOVA IZGRADNJA, VSEBINA PA TUDI LOKACIJA STA V VELIKI MERI NJEGOVO DELO. LE SAM VE, KAKO JE PREPRIČAL NEJEVERNE TOMAŽE, KI SO V NJEGOVI VIZIJI VIDELI PREVELIK, PRERAZKOŠEN IN NASPLOH NEPOTREBEN OBJEKT. ROBERT PERC JE TUDI PREDSEDNIK JU-JITSU ZVEZE SLOVENIJE IN GENERALNI SEKRETAR EVROPSKE JU-JITSU ZVEZE. KER GA JE POKLICNA IN ŽIVLJENJSKA POT ODPELJALA IZ SEVNICE, JE ROBI LANI ODLOŽIL ŠE ZADNJO FUNKCIJO V SEVNIŠKEM ŠPORTU, SVOJI NASLEDNICI JE PREDAL PREDSEDSTVO V TVD PARTIZANU. PROSIMO GA, DA SKROMNO PRIZNANJE, KI SMO MU GA NAMENILI ZA DOLGOLETNE DELO V SEVNIŠKEM ŠPORTU, NE VZAME SAMO KOT ZAHVALO, TEMVEČ TUDI KOT NAŠE PRIPOROČILO, DA SE NANJ LAHKO ŠE KDAJ OBRNEMO S PROŠNJO ZA POMOČ ALI NASVET.


ŠPORTNICA LETA 2012 JE TAJDA MARC. TAJDA MARC JE ROJENA JE ČLANICA SD MAROK SEVNICA OD SEDMEGA RAZREDA OSNOVNE ŠOLE. V ŠTIRILETNI ŠPORTNI KARIERI JE 13X STALA NA ZMAGOVALNIH STOPNIČKAH. OSVOJILA JE PET ZLATIH, PET SREBRNIH IN TRI BRONASTE KOLAJNE. PRETEKLO LETO JE BILO ZA TAJDO ZELO USPEŠNO. OSVOJILA JE NAMREČ ŠEST KOLAJN, OD TEGA PET NA TEKMOVANJIH DRŽAVNEGA RANGA IN ENO KOLAJNO REGIJSKEGA RANGA. POSEBNO MESTO V NJENI ŠPORTNI KARIERI, ZARADI OGROMNO VLOŽENEGA TRUDA IN ENERGIJE, PRIPADA OSVOJENEM TRETJEM MESTU NA LANSKEM 21. DRŽAVNEM PRVENSTVU V PORTOROŽU. POLEG TEGA, DA JE ODLIČNA ŠPORTNICA, JE TAJDA TUDI ODLIČNA UČENKA. PRIDNA IN VZTRAJNA JE NA TRENINGIH, REDNO IN TEMELJITO OPRAVLJA VSE NALOGE, KI JIH DOBI OD TRENERJA ZA SAMOSTOJNE TRENINGE DOMA, ODLIČNO DELUJE V KOLEKTIVU IN JE POLNA POZITIVNE ENERGIJE, KI JO PRENAŠA NA DRUGE. RADA SODELUJE NA RAZLIČNIH OBLIKAH ŠOLSKIH TEKMOVANJ, NA KATERIH JE POTREBNO POKAZATI ZNANJE, RADA PLEŠE, TEČE, KOLESARI, SMUČA, HODI IN ŠE KAJ BI SE NAŠLO V PESTREM NABORU NJENIH INTERESNIH DEJAVNOSTI. ŠPORTNIK LETA 2012 JE MILOŠ DJURDJEVIČ. MILOŠ DJURDJEVIČ SE JE ROKOMETU ZAPISAL PRED 14. LETI V OŠ BOŠTANJ. SPRVA JE OBISKOVAL TRENINGE MINI ROKOMETA PRI PROF. BOJANU DERNOVŠKU, S KATERIM STA NADALJEVALA USPEŠNO SODELOVANJE VSE DO EKIPE KADETOV RK SEVNICA. DA SE V MILKOTU, TAKO GA NAMREČ KLIČEJO, SKRIVA NEDVOMEN POTENCIAL, SO NAKAZOVALI ŽE REZULTATI EKIP, V KATERIH JE IMEL VEDNO POMEBNO VLOGO. IZPOSTAVITI VELJA OSVOJENO ČETRTO MESTO NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V KATEGORIJI STAREJŠIH DEČKOV, LETO KASNEJE PA ŠE OSVOJITEV NASLOVA DRŽAVNEGA ŠOLSKEGA PRVAKA SLOVENIJE V ROKOMETU. V SVOJI GENERACIJI JE BIL VEDNO STEBER EKIPE , KI JE PREDNJAČIL Z SVOJO VELIKO VOLJO IN MARLJIVOSTJO. TO POTRJUJEJO TUDI BESEDE VSEH TRENERJEV, KI SO SOOBLIKOVALI NJEGOVO ROKOMETNO POT, DA BI BILO IDEALNO TRENIRATI EKIPO SAMIH MILKOTOV. NI GA TRENERJA, KI BI GA LAHKO POGRAJAL ZA NEPOSLUŠNOST, NEPRIZADENVNOST, NEBORBENOST... PO PRESTOPU V KADETSKO EKIPO, SE JE PO SILI RAZMER V RK SEVNICA, KAJ KMALU PREBIL ŠE V MLADINSKO IN ČLANSKO EKIPO. REDNO JE DOBIVAL POVABILA NA REPREZENTANČNE AKCIJE, BODISI PRI KADETIH, MLADINCIH IN ČLANIH. BIL JE TUDI ČLAN DRŽAVNE ŠTUDENTSKE REPREZENTANCE, KI JE LETA 2009 NA ŠTUDENSTSKEM EP OSVOJILA 3. MESTO. PO LETU 2009 SE NJEGOV RAZVOJ NI USTAVIL, NAPREDOVAL JE IZ LETA V LETO. BIL JE NAJBOLJŠI STRELEC 1.B DRŽAVNE LIGE, V TEJ SEZONI PA JE NEDVOMNO KLJUČNI MOŽ EKIPE, KI SE KRČEVITO BORI ZA OBSTANEK V PRVI DRŽAVNI LIGI.


ŠPORTNA EKIPA LETA 2012 JE ROKOMETNI KLUB SEVNICA. ROKOMETNI KLUB SEVNICA OBSTAJA OD LETA 1958, KO JE BILA ODIGRANA PRVA TEKMA »NA GMAJNI« ZA TANINOM PROTI EKIPI MIRNE V POČASTITEV OBČINSKEGA PRAZNIKA OBČINE SEVNICA. ZMAGALI SO SEVNIČANI Z REZULTATOM 15:14. IN VSE DO DANES SE NI PREKINIL NIZ TEKMOVANJ ČLANSKE EKIPE, S ČIMER SE LAHKO POHVALI LE MALO ŠPORTNIH EKIP V DRŽAVI, V OBČINI PA NIHČE DRUG. BILO JE VELIKO VZPONOV IN SEVEDA TUDI NEKAJ PADCEV, VENDAR NA TAK SVEČAN TRENUTEK OMENIMO LE NEKAJ NAJVEČJIH USPEHOV ČLANSKE EKIPE RK SEVNICA. PRVI USPEHI SE PRIČNEJO V SEZONI 1969/70 Z UVRSTITVIJO V LJUBLJANSKO CONSKO LIGO. IN ŽE V NASLEDNJI SEZONI NAPREDOVANJE V SLOVENSKO LIGO. SLEDILO JE VELIKO PRESENEČENJE V SEZONI 1972 Z NASLOVOM SLOVENSKEGA PRVAKA IN UVRSTITVIJO V 2. ZVEZNO LIGO BIVŠE DRŽAVE, KI JO LAHKO PRIMERJAMO Z DANAŠNJO PRVO LIGO. V DRUGI ZVEZNI LIGI SO SEVNIČANI NASTOPALI ŠE V SEZONAH 1973/74, 1975/76 IN 1976/77. PONOVEN VZPON SE JE PRIČEL V SAMOSTOJNI DRŽAVI LETA 1995/96 Z UVRSTITVIJO V PRVO A DRŽAVNO LIGO, KJER SO TEKMOVALI V SEZONAH 1996/97 IN 1997/98, TER PONOVNO V SEZONI 2001/02. V SEZONI 2011/ 2012 JE EKIPA TEKMOVALA V 1.B DRŽAVNI LIGI. PRVI DEL SEZONE JE BIL NAD PRIČAKOVANJI, GLEDE NA TO V KAKŠNI TEŽKI FINANČNI IN ORGANIZACIJSKI SITUACIJI JE BIL KLUB; DESET ZMAG IN EN NEODLOČEN REZULTAT. TOČK JE BILO DOVOLJ IN NE GLEDE NA SLABŠE POMLADANSKE REZULTATE SE JE EKIPA POD VODSTVOM TRENERJA NEJCA RANTAHA UVRSTILA V PRVO LIGO. POUDARITI MORAMO, DA SE JE VEČINA IGRALCEV, KI SO DOSEGLI TA ODLIČEN REZULTAT, NAUČILO ROKOMETA V SEVNICI. PRAV TAKO JE STROKOVNI ŠTAB IZ SEVNIŠKE ROKOMETNE ŠOLE. SEVNICA JE DOBILA EKIPO , KI SEDAJ TEKMUJE V ČETRTI NAJMOČNEJŠI ROKOMETNI LIGI NA SVETU. V SEVNIŠKI ŠPORTNI DVORANI STA NASTOPILI CELO DVE EKIPI, KI LETOS TEKMUJETA V LIGI PRVAKOV. IN ZA VSE TO GRE ŠE ENKRAT ZAHVALA IGRALCEM, KI SO PRIBORILI UVRSTITEV V PRVO LIGO. EKIPA JE V NOVI SEZONI RAZŠIRJENA Z NEKAJ SEVNIČANI, KI SO SE PO LETIH IGRANJA V DRUGIH KLUBIH VRNILI V RK SEVNICA. ŠPORTNA OSEBNOST LETA 2012 JE MARKO KOTAR. MARKO JE BIL ŽE OD OTROŠTVA ZAPISAN ŠPORTU. OD LETA 1979 DO 1990 JE BIL IGRALEC V MLADINSKIH SELEKCIJA NK MIRNA, NATO PA JE V KLUBU ŠE OSEM LET DELOVAL KOT BLAGAJNIK IN SEKRETAR. VELIKA SPREMEMBA SE MU JE ZGODILA S SELITVIJO V SEVNICO LETA 1996. KMALU JE TUDI V NOVEM OKOLJU ZAČEL SODELOVATI PRI ŠPORTNIH DRUŠTVIH IN TAKO JE LETA 2000 SODELOVAL PRI USTANOVITVI OZ. OSAMOSVOJITVI ŽENSKEGA ROKOMETA. DO LETA 2008 JE BIL PREDSEDNIK ŽENSKEGA ROKOMETNEGA KLUBA. LETA 2009 IN 2010 JE DELOVAL TUDI V RK SEVNICA IN BIL POBUDNIK ZA ORGANIZACIJO PRIJATELJSKETEKME MED REPREZENTANCAMA SLOVENIJE IN ŠVICE V SEVNICI. SREDI LETA 2010 SE JE VRNIL K SVOJI PRVI LJUBEZNI - NOGOMETU IN POSTAL PODPREDSEDNIK KLUBA MALEGA NOGOMETA SEVNICA, V KATEREM JE DEJAVEN ŠE SEDAJ. POLEG VSEH FUNKCIJ KI JIH JE OPRAVLJAL V ŠPORTNIH DRUŠTVIH V SEVNICI, JE S SEVNIŠKIM ŠPORTOM POVEZANO TUDI NJEGOVO PODJETJE DOMA – KO D.O.O. MIRNA. PODJETJE ŽE VRSTO LET NAMENJA


SREDSTVA DRUŽABNIM AKTIVNOSTIM V SEVNICI. NAJVEČ SREDSTEV V TEH LETIH PA JE PODJETJE NAMENILO ROKOMETU IN MALEMU NOGOMETU. SKRB ZA PROMOCIJO ŠPORTA IN ISKANJA TALENTOV MED MLADIMI IZRAŽA TUDI V SODELOVANJU Z OSNOVNO ŠOLO SAVA KLADNIKA SEVNICA. TAKO JE V LANSKEM ŠOLSKEM LETU NA NJEGOVO POBUDO OŽIVELO MEDRAZREDNO TEKMOVANJE V MALEM NOGOMETU. PRI TEM NAM JE NUDIL VSO ORGANIZACIJSKO PODPORO, NAJBOLJŠE EKIPE IN IGRALCE PA BOGATO NAGRADIL. V PROSTEM ČASU MARKO RAD KOLESARI, TEČE IN S PRIJATELJI IGRA MALI NOGOMET. ČAS SI VZAME TUDI ZA ŠPORTNE PRIREDITVE, BODISI NA VRHUNSKEM NIVOJU ALI V SEVNICI. ZA KONEC PREDSTAVITVE BI LAHKO NAPISALI, DA GRE ZA ČLOVEKA, KI JE ŠPORTU PREDAN ŽE CELO ŽIVLJENJE IN KI V NJEM NEIZMERNO UŽIVA. IN KOT JE DEJAL, MU JE TRENUTNO NAJVEČJE ZADOVOLJSTVO KLUB MALEGA NOGOMETA SEVNICA, KI POSTAJA UREJEN KLUB IN KI PO AMBICIOZNOSTI PRESEGA LOKALNE OKVIRE. TO IN ŠE VEČ JE ŠPORTNA OSEBNOST LETA - MARKO KOTAR.

%C5%A0portnik_leta_2012  
%C5%A0portnik_leta_2012  

http://posavje.info/images/stories/2013-02/%C5%A0portnik_leta_2012.doc

Advertisement