__MAIN_TEXT__

Page 1

MBI 100 VJET EKSPERIENCE NE CDO THURJE

VIZIONI I ARDHSHEM I

VESHJEVE TE PUNES

KA MBERRITUR

PRODHUES GLOBAL I SIGURISE


Nga Nje Punishte e Vogel ne Prodhues Global Ne pronesi te familjes qe nga viti 1904. Charles Hughes, biri

i nje fermeri ne bregun e Atlantikut, ishte i vendosur per te prodhuar veshje dhe kepuce me te mira kur hapi punishten e tij ne vitin 1904. Me shume se 100 vjet me vone, parimet e tij kryesore te dizajnit, cilesise, vleres se jashtezakonshme dhe sherbimit zbatohen edhe sot.

Prodhimi

Sherbimi ndaj Klientit

Produktet Portwest jane prodhuar ne Europe dhe Azi. Portwest posedon tre fabrika ultra-moderne ne Bangladesh dhe Mianmar, duke mundesuar kontroll te plote per cilesine e jashtezakonshme, kohen dhe etiken e prodhimit. Fabrikat tona jane te certifikuara nga Worldwide Responsible Accredited (WRAP), qe do te thote konsumatoret mund te sigurohen qe te gjitha produktet Portwest prodhohen ne menyre etike dhe me pergjegjesi.

24/7/365

Website B2B i Portwest i mundeson klienteve te shohin gjendjen e stokut, te dergojne porosine dhe detaje te metejshme per porosine e bere ne cdo kohe, 24/7/365

 www.portwest.com  twitter.com/portwest  linkedin.com/company/portwest  facebook.com/portwest

Magazinat dhe Zyrat Zyrat: UK, USA, Australi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Irelande dhe Polani Magazinat: UK, USA, Australi, Zelanda e Re, Emiratet e Bashkuara Arabe, Panama, Ireland dhe Poloni

Inovacion dhe Dizajn Ekipi i eksperteve te dizajnit te Portwest perbehet nga drejtuesit kryesore teknik te produkteve dhe dizenjuesit. Ekipi kombinon zhvillimet me te fundit te materialeve dhe dizajnin, sygjerimet e industrise si dhe pasionin per cilesine per te permirsuar vazhdimisht cilesine e produkteve. Ne kete katalog, ekzistojne 200 dizajne te reja te shperndara ne te gjithe gamat.

Pergatitja e Porosise Brenda Dites

Testim dhe Certifikim i Plote Nderkombetar Fokusi kryesor i Portwest eshte siguria. Cdo produkt testohet ne menyre te pavarur sipas standardeve me te larta nderkombetare. Certifikatat dhe Deklaratat e Konformitetit te Produkteve mund te shkarkohen nga www. portwest.com

2016 -17

MH49998* NFPA 2112-2012

Mardhenjet Industriale Portwest eshte anetar i qendrave kryesore kerkimore dhe teknologjike te industrise se sigurise.

Te gjitha porosite e pranuara nepermjet faqes se internetit Portwest perpunohen brenda 45 minutave. Porosite qe dergohen me faks, telefon ose poste elektronike dergohen ne te njejten dite. Porostit online ne www.portwest.com

Masa me te Medha dhe me te Vogla te Disponueshme

Qendrueshmeria dhe Mjedisi

Ne tani ofrojme gamen tone me te plote te masave shume te vogla dhe shume te medha ne stilet e veshjeve dhe kepuceve tona me te shitura.

Portwest eshte i angazhuar per te ecur drejt nje te ardhmeje te qendrueshme dhe eshte plotesisht mbeshtetese e perpjekjeve mbareboterore per te frenuar perdorimin e kimikateve te demshme aty ku eshte e mundur ne procesin e prodhimit. Gama e Portwest perfshin rrobat e bera duke perdorur poliester te ricikluar dhe plotesisht perputhet me legjislacionin REACH.

Mund te Blini Portwest Vetem te Distributoret e Saj

Portwest ju furnizon me produktet me te mira dhe ne cmime me konkurruese, duke siguruar nje one-stop shop per Distributoret dhe Rishites.

Portwest zoteron keto certifikata nderkombetare ISO 9001 per sistemet e menaxhimit te cilesise dhe ISO 14001 per menaxhimin e mjedisit. Magazina dhe objekti i prodhimit te Portwest UK eshte audituar dhe certifikuar plotesisht ne menyre te pavarur.


PERMBAJTJA DUKSHMERI E LARTE

12

PW3™ PW2™ PWR™ Xhaketa Traffic te Ndryshme 300D Oxford Weave Ajroses Glowtex™ Xhupa Bomber te Ndryshme 150D Oxford Weave 190T Oxford Weave Sealtex™ Ultra XRange Portwest Texo™ Dukshmeri e Larte PJ2 LED Vestport™ Iona™ Jelek per femije /RIS Aksesore

20 32 40

88 106 108 114 115 117

FLAKE DURUESE

118

Araflame™ Plus Araflame™ Hi Vis Multi Modaflame™ Modaflame™ HVO Multi Modaflame™ Aksesore Bizflame™ Knit Bizflame™ Multi Bizflame™ Plus Bizflame™ Ultra Bizflame™ Wildland Fire Bizflame™ Pro Bizweld™ Safe Welder Bizweld™ Aksesore Sealtex™ Flame Bizflame™ Bizflame™ Multi Ignis Solar

134 137 138 140 149 150 152 156 166 167 168 172 178 179 180 182 189 190 194

44 47 60 62 72 75 78 82 84

VESHJE PUNE

198

Gama Holster Pocket Portwest Texo™ Cotton Rich Portwest Texo™ Classic Portwest Texo™ Sport Portwest Texo™ 300 Portwest Texo™ Cotton Craft Workwear PJ2 Gama Action Multi Pocket

200 206 211 216 220 226 228 232 234

Stretch Slim Fit Gama Combat Fortis™ Tradeguard™ 245 Veshje Rezistente ndaj Agjenteve Kimik Perparse Iona™ Oak Chainsaw ESD Portwest Cooling Veshje Kuzhinieri

239 240 242 244

VESHJE PER FEMRA

276

245 246 256 258 260 262 264

Bizflame™ FR

277 278 Veshje Pune Hi Vis per Femra Veshje te Perditshme per Femra 280 Veshje Guzhine per Femra 283 Bluze per Femra 284 Perparse Per Femra 287 Pantallona per Femra 288 Kepuce per Femra 290

GAMA E VESHJEVE TE SHIUT DHE FTOHTIT PWR™ Sealtex™ Classic Sealtex™ Air Sealtex™ Ocean Veshje Shiu Klasike Veshje Shiu Ajrosese Technik™ Ripstop Iona™ Softshell Ajroses Technik™ Xhupa Fleece Jelek i Trashe Baselayer

Mbrojtje Ndaj Ftohtit Extrem Cold Store Portwest Aksesore

292 294 296 300 301 302 314 319 322 328 332 338 342 345 346 348

VESHJE FORMALE KORPORATE

350

KEPUCEVE DHE CIZMEVE

356

Portwest™ Pro Steelite™ Aqua

363 368 369 370 372 374 377 382

Portwest Compositelite™ Aqua Portwest Compositelite™ Ultra Portwest Compositelite™ Work Steelite™ Ultra Steelite™ Work Steelite™ Microfibre

Steelite™ ESD Portwest Compositelite™ ESD Portwest® Work Portwest® Occupational Portwest® Casual Corape Shuall i Brendshem Sistem Anti-Rreshkitje

383

DOREZAT

418

PW Nano 6000 Impact Pro Mechanic Therm Aqua Cut Grip Chem ESD Work Weld Doreza Nje Perdorimshe

426 428 431 432 434 437 440 448 462 466 476 481 484

VESHJE ME NJE PERDORIMSHE

486

Aksesore

487

BIZTEX™

488

Biztex™ SMS Biztex™ SMS Flame Resistant Biztex™ Micro SMS Biztex™ Micro Biztex™ Micro Plus

492

386 407 410 413 414 416 417

494 495 496 499

MBROJTJE NGA RENIA

502

Pajisjet Fiksimi Mbrojtese nga Renia Litare Mbrojtes Auto-Blokues nga Renia Aksesore Litar per Mbajtje te Veglave Paketat e Mbrojtjes ndaj Renjes

505 506 510 512 513

GAMA PER MBROJTJEN E KOKES MBROJTJE e FRYMARRJES Maska ndaj Pluhurit MBROJTJA e SYRIT Mrojtje nga Saldimi Mbrojtje ndaj Harkut Elektrik

514

Xham Mbrojtes Helmeta sigurie Peakview Aksesore per Helmetat Kapele me Mbrojtje MBROJTJE e DEGJIMIT

538 539 540 546 548 550

PICETA INDUSTRIALE

556

ANTI-DERDHJE

557

THIKAT INDUSTRIALE

564

MBROJTESE GJURI

566

GAMA E TAPETEVE TE SIGURISE

570 572

GAMA E DRITAVE

Aksesore

576

Aksesore GAMA

578

SIGURIA DETARE

579

NDIHMA E PARE

580

CANTAT DHE MBAJTESET E VEGLAVE

582

MATERIALE PER REKLAMIM 586 TABELA E NGJYRAVE

588

KONVERTIMET E MADHESIVE

589

INDEKS

590

515

516 517 522 526 536 537

PW3, PW2, PWR, GLOWTEX, SEALTEX, PORTWEST TEXO, VESTPORT, IONA, ARAFLAME, MODAFLAME, BIZFLAME, BIZWELD, SEALTEX, FORTIS, TRADEGUARD, TECHNIK, STEELITE, PORTWEST COMPOSITELITE dhe BIZTEX jane marka te regjistruara tregtare te Portwest.

PW17_Contents_MASTER.indd PW17_Contents_TEXT.indd 1 1

ENGLISH 31/07/2017 11:32 10/08/2017 16:44


î? Industrite

Naftes & Gaz | Miniera | Perpunimit te Asbestit | Automobilistike | Aviacion | Kimike & Materialeve Te Rrezikshme | Konstruksion | Semundjet & Kontaminimi| Elektronike | Inxhinieri | Perpunimet e Ushqimit | Pyjtari | Autoritetet Lokale & Qeveritare | Ndertimi Rrugeve & Autostradave | Perpunim/Prodhim | Ambjente te Ngjashme me Nafte/Graso | Lyerje & Zbukurime | Farmaceutike | Policia | Transport Mallrash & Portet | Hekurudha | Transport | Turizem & Argetim | Sherbime | Sherbime Veterinare | Magazinim | Procese Saldimi & Shkrirjeje | Menaxhimi i Mbeturinave dhe shume te tjera

2

ENGLISH

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 2 2

31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:24


3

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 3 3

ENGLISH 31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:24


14 RREZIQE SERIOZE QE DUHEN SHMANGUR NXEHTESI DHE FLAKE

Punetoret ne industrite me te veshtira ndeshen rregullisht me nxehtesi dhe flake. Nese behet fjale per ngrohje rrezatuese, konvektive ose percuese, lendimet serioze dhe madje edhe vdekjet jane shkaktuar nga rreziqet e nxehtesise dhe flakes. Punetoret meritojne mbrojtjen e fuqishme te ofruar nga produktet inovative te Portwest.

ELEKTROSTATIKE - DOREZA ESD

Shkarkimi elektrostatik, ose ESD sic eshte me i njohur, eshte transferimi i shpejte dhe spontan i ngarkeses elektrostatike te shkaktuar nga nje fushe e larte elektrostatike. Deshtimi per te mbrojtur nga rreziqet e ESD-se kushton me miliona euro cdo vit.

HARKU ELEKTRIC

Nje hark elektrik eshte nje shkarkese e vazhdueshme elektrike e rrymes se larte midis percuesve qe gjenerojne drite shume te ndritshme dhe ngrohje intensive. Nese nje punetor eshte ne afersi te nje shperthim te harkut, mund te ndodhe demtime serioze dhe madje edhe vdekje.

MBROJTJE E SYRIT

Cdo dite punetoret anembane globit humbin oret e vlefshme te punes ose marrin lendime te pa sherueshme per shkak te aksidenteve ne sy. Gama e Mbrojtjeve te Syrit Portwest ofron 50 produkte inovative qe ofrojne mbrojtje optike te fuqishme kunder rreziqeve ne ambjentet e punes

GODITJE

Qofte ne koke, dore ose kembe, goditjet jane nje rrezik serioz ne vendin e punes. Ekipi i eksperteve te Portwest perdor perparimet me te fundit ne teknologjine e materialeve per te ofruar pajisje mbrojtese qe absorbon sasine maksimale te forces nga goditjet.

ZHURMAT

Ekspozimi i shpeshte ne ambjente me zhurme eshte nje nga rreziqet me te zakonshme te punes. Ekspozimi ndaj zhurmes se larte mund te vrasin fijet nervore ne veshin e brendshem dhe me kalimin e kohes rezultati mund te jete humbja e perhershme e degjimit qe nuk mund te korrigjohet.

KIMIKE 4

ENGLISH

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 4 4

Punetoret industriale perballen me rreziqet qe paraqiten nga agjentet kimik cdo dite. Kimikatet paraqesin rrezik ne shume forma. Si lengje, sperkatje, grimca te thata ose kimikate te formuar nen presion perbejne nje kercenim serioz. Portwest ofron zgjidhje te fuqishme te mbrojtjes ndaj agjenteve kimik ne te gjithe gamen.

133 STILE

15

STILE

88

STILE

106 STILE

144 STILE

26

STILE

23

STILE 31/07/2017 18:29 16/08/2017 14:24


MBROJTJA ULTIMATE NDAJ RREZIQEVE EKSTREME NE INDUSTRISI GRIMCAT NUKLEARE

Ndotja radioaktive eshte nje rrezik real per punetoret ne shume industri. Rrobat qe ndihmojne ne parandalimin e ndotjes ndaj lekures dhe flokeve jane nje domosdoshmeri per punetoret potencialisht te ekspozuar ndaj ketij lloji rreziku.

MBROJTJE E FRYMARRJES

STILE

Pajisjet mbrojtese te frymemarrjes perdoren per te mbrojtur perdoruesin kunder inhalimit te substancave te rrezikshme ne ajrin e ambjentit te punes. Ne rastin me te keq keto rreziqe mund te shkaktojne kancer, demtim te mushkerive, semundje ose vdekje.

63

MBROJTJE NDAJ MOTIT TE NXEHTE EKSTREME Efektet e demshme te diellit seriozisht komprometojne shendetin e punetoreve. Lodhja

36

dhe semundja lidhur me nxehtesine i kushtojne punonjesve shume kohen dhe para. Ekipi i dizajnit Portwest ka zhvilluar produkte qe i mbajne punetoret te fresket dhe te mbrojtur nga ekspozimi i nxehtesise dhe ekspozimit te diellit.

MBROJTJE NDAJ MOTIT TE FTOHTE EKSTREME

Kushtet e motit te ftohta ose te lageshta paraqesin nje rrezik serioz ne vendin e punes. Ngrirja dhe hipotermia jane shqetesime reale per shume punetore ne industriali. Portwest siguron rroba pune dhe zgjidhje PPE per te gjitha kushtet klimatike. Shtresat Portwest Insulatex jep ngrohtesi shtese.

DUKSHMERI

Punetoret ne drite te ulet dhe kushtet e veshtira te shikimit, veCanerisht ato qe punojne rreth automjeteve ne levizje, kane nevoje per veshje te dukshme te shikimit per te siguruar shikueshmeri maksimale. Portwest ofron 300+ stile - gama me e plote te veshjeve te dukshmerise se larte ne treg. Stilet e reja Glowtex tani ofrojne mbrojtje te trefishte.

MBROJTJE ANTIRRESHKITJE

Nga industria rende deri te industria farmaceutike rreziqet ndaj rreshkitjeve, pengimit dhe rrezimit jane shkakaqet me te zakonshme ne ambjentet e punes. Kepuce me rezistente ndaj rreshkitjes dhe tapete mbrojtese jane celesi per mbrojtjen e punetoreve.

RENJE NGA LARTESIA

Pajisjet e Mbrojtjes nga renia eshte e domosdoshme per te parandaluar rreziqet qe lidhen me renien nga lartesite, duke reduktuar forcen e ndikimit, duke kufizuar pengesen dhe perplasjen e toke dhe duke kufizuar perdoruesit nga zonat e rrezikshmerise.

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 5 5

36

STILE

STILE

59

STILE

245 STILE

160 STILE

33

STILE

5

ENGLISH 31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:24


Dizajne Inovative Eksluzive G465

Portwest Glowtex™ Triple Technology.Teknologjia e trefishte revucionale Glowtex perfshin 3 cilesime thelbesore, Pelhure e floreshente e lehte ne sfod, Shirit reflektues HiVis Tex me performance shume te larte, Glowtex drit rrezatues, shirit fosforeshent i cili akomulon driten dhe e nxjer kur ka pak apo nuk ka fare drite.

60

TEKNOLOGJI E TREFISHTE DUKSHMERIE

TEKNOLOGJI KARIKIMI DJELLOR

PW33

Gama Portwest PW3™ eshte karakterizuar nga dizajne te reja dinamike, pelhura premium dhe nje pershtatje bashkekohore. T400

23

G J E N E R ATA E T R E T E E VESHJEVE

VISIONI I ARDHSHEM I VESHJEVE TE PUNES KA MBERRITUR S231

239

PELHURE ELASTIKE SLIM FIT

Portwest STRETCH eshte nje pelhure e elastike e pambukut premium. Nje perzierje prej 98% pambuk dhe 2% elastan siguron rehati dhe fleksibilitet.

PERSHTATJE DINAMIKE SLIM FIT

PV50

541

Kapele Mbrojtese Peak View™ eshte nje dizajn ekskluziv i Portwest dhe model i patentuar. Skileti e tejdukshme qe mundeson mbajtesin te shikoje lart pa nevojen e animit te kokes.

HELMETE E TEJDUKSHME

MBROJTJE UV 400

FD85

M B R O J TJ E F L E K S I B L E T E M E TA K A R P E S

6

ENGLISH

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 6 6

Cizme Portwest Metakarp mundesojne Mbrojtje totale. Design inovativ pa metal te mbrojtses se metakarpit mundeson flexibilitet dhe rehati ne levizje.

MBROJTJE TOTALE METAKARPALE

AP62

A DVA N C I M N A N O T E K N O L O G J I K N E M B R O J TJ E

367

427

Gama PW Nano 6000 eshte zhvilluar me nje shtrese revolucionare qe e ben super hidrofobik dhe oleofobik. Kjo krijon nje pengese te padepertueshme midis dorezes dhe siperfaqes themelore, nga uji, vaji dhe lengje te tjera.

MBROJTJE QE TEJAKLON FJALEN E FUNDIT

31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:25


Shtresa Inovative Siperfaqesore per Pelhurat qe Mundesone Rritje te Performances se Veshjeve.

MOISTURE WICKING

FABRIC DRIES QUICKER

SPERKATJE, VAJRA + NJOLLA šš Ndihmon ne mbrojtjen e pelhures nga hidrokarburet dhe yndyrat šš Largon papastertite dhe mykun Permisim i rezistences se ujit šš Ndihmon heqjen e njollave kokeforte gjate larjes Ndihmon ne mbajtjen e butesise se pelhures

UJE REZISTUES

THARJE DHE PERTHITHJE

šš

šš Perthith lageshtine nga lekura šš Mban pelhuren te fresket dhe te rehatshme šš E mban plehuren te re Mbrojtje ndaj njollave Ndimon ne ajrosjen e pelhures Eleminon Erat e Keqija

šš šš

Rezistenca ekstreme ndaj ujitUji mbahet larg nga siperfaqja e pelhurave Parandalon e njollat dhe zvogelon papastertine Rrite Ajrosjen e pelhures Lehteson heqjen e njollave

Advancim Teknologjik ne Zingjiret TEKNOLOGJIA E RE E ZINGJIRIT šš Ideale per ata qe mbajne dorashka šš E Lehte per te hapur E Lehte per te mbyllur šš Ideale per sollake ose te djathte šš Te dyja duart jane te barabarta šš Nuk ka me zinxhire te zvendosur ose te thyer

DEZAJN EKSLUZIVE TE ZINGJIRIT GLOWTEX, PW3, PEAKVIEW, TEXPEL dhe EZEE ZIP jane markat e registruar te Portwest.

7

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 7 7

ENGLISH 31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:25


PELHURAT KRYESORE FLAKE REZISTENTE Pelhura Araflame™ vetevetiu flake duruese. Araflame nuk shkrihet, nuk tkurret apo te digjet ne kontakt me flaken, duke mundesuar rezistence natyrale ndaj flakeve.

Modaflame™ eshte nje pelhure vetvetiu flake duruese. Kjo pelhure eshte ndertuar nga nje nderthurje 60% fije Modakrilike vetevetiu flake duruese, 39% pambuk dhe 1% fibra karboni.

Modaflame™ Knit eshte vetevetiu flake duruese dhe ka aftesine qe te duroje nxehtesine dhe te mbroje kunder rrezikut te shkaktuar nga elektriciteti statik, veti e cila nuk do humbasi gjate larjeve te perseritura.

PORTWEST PWR™ eshte nje pelhure per veshjet e shiut me performance te larte qe ofron komoditet, funksion dhe qendrueshmeri te larte ne te gjitha kushtet e motit. I papershkueshem nga uji, ajeroses ne nivele qe i tejkalojne ndaj standartin EN343 Niveli 3:3.

Pelhura e forte dhe e durueshme qe nuk griset, anti-fungal, rezistente ndaj vajrave dhe yndyrave dhe mund te pastrohet lehte. Qepjet Hermetike te salduara mbajne shiun dhe eren jashte plotesisht.

Gama e Veshjeve Bizweld jane projektuar posacerisht per te garantuar performancen, sigurine dhe mbrojtje efektive ne te gjitha kohet.

Ndertuar nga perberja: 61% modakrilik, 18% viskoze, 15% poliester, 5% aramid dhe 1% fiber karboni, Modaflame HVO Woven perdor teknologji te perparuar per te siguruar mbrojtje ne nje mjedis me shume rrezik. Rezistent ndaj flakes dhe antistatike, kjo perzierje unike e fibrave ka vetite shume te efektshme te menaxhimit te lageshtise dhe nje ndjeshmerie te rehatshme. Certifikuar ne nje sere standardesh duke perfshire EN ISO 20471 Portokalli dhe RIS 3279, Modaflame HVO Woven ofron shkathtesi te jashtezakonshme dhe mbrojtje.

KLASIKET ™ PW

Sealtex™ Flame e Veshur me PU eshte Rezisitente ndaj Falkes dhe Agjenteve Kimik. Fleksibel dhe e lehte.

Kjo pelhure eshte 100% eko pambuku me nje shtrese unik të qendrueshem ndaj zjarrit.

Sealtex Ultra eshte shume ajrosese, teknologji e larte, Pelhure 100% Poliester, thurje Tricot 185g e veshur me PU. Sealtex Ultra eshte certifikuar sipas standardit te Dukeshmerise se Larte EN ISO 20471.

VESHJE PUNE

Bizflame™ Plus eshte nje pelhure inovative, flake duruese dhe anti statike.

Bizflame Multi mundeson ne menyre speciale mbrojtje ndaj flakeve, harkut elektrik, saldimit, shkarkimit anti-statik dhe agjenteve kimik. Pelhura eshte e ndertuar nga 99% pambuk, 1% fibra karboni.

Bizflame Rain eshte zhvilluar posacerisht per te dhene mbrojtje te plote kunder flakes, antistatike, fosforeshente dhe mbrojtje ndaj motit.

Bizflame Pro eshte dizenjuar dhe ndertuar per te siguruar mbrojtje nga flaket, saldimi dhe mbrojteje antistatike. E ndertuar nga 99% pambuk dhe 1% fibra karboni.

Bizflame Ultra eshte e perbere nga 80% pambuk, 19% poliester FR dhe 1% fibra karboni, 340g. Poliestri FR prezent ne Bizflame mundeson mbrojtje ekselente nga abrazioni, tkurrja dhe nga largimi i ngjyres. Kjo pelhure eshte mjaftueshem e forte te perballoje larjet e shumta ne lavanderi duke e bere ideale per pune ne det te hapur.

Pelhura eshte pelhure polipropilini ne nje shtrese mikroporoze polietilini (PP/PE). Shtresa e jashtme e pelhures Biztex™ parandalon kalimin e molekulave te lengjeve ne brendesi por perseri lejon avullimin jashte te molekulave qe depozitohen ne brendesi.

TEXO HIGH VISIBILITY

Pelhura 300D eshte e ndertuar nga 100% fije poliester 300 denier, Kjo pelhure ka rezistence te shkelqyer ndaj gerryerjes dhe grisjes. Shtresa e Poliuretani (PU) ne brendesi ben pelhure te qendrueshme dhe te papershkueshem nga uji ndersa shtresa siperfaqesore anti-njolle e cila ndihmon te mbaje pelhuren te paster.

DRILL

Cotton Comfort eshte e ndertuar nga nje perzierje e 55% pambuk/45% poliester. Pambuku ne brendesi per rehati dhe poliester ne pjesen e jashtme per qendrueshmeri maksimale kjo eshte nje pelhure e fuqishme qe ofron rehati maksimale. Certifikuar sipas EN20471.

Portwest Stretch eshte nje pelhure pambuku elastike cilesise se pare. Kjo perzierje prej 98% pambuk dhe 2% elastan siguron gjithçka ne rehati dhe fleksibilitet. Permbajtja e larte e pambukut jep nje shtrese të bute dhe elastani i shtuar lehteson levizjen. Fibrat e gjata të lendeve të perdorura në procesin e ndertimit ofrojne qendrueshmeri, rezistence te shkelqyer dhe siperfaqe te bute. Kjo pelhure ka mbrojtje UPF 50+ per të bllokuar 98% të rrezeve UV.

TM

Pelhura Portwest Texo™ e perbere nga 60% Pambuk, 40% Poliester eshte e dizenjuar per te dhene rehatine dhe prakticitetin me te mire.

100% pelhure pambuku e rehatshme dhe absorbues. Kjo eshte e pershtatshme per larje ne shtepi dhe per larje industriale.

Pelhura Ripstop eshte e ndertuar nga 100% Poliester, Pelhure e veshur me PVC. Garanton mbrojtje ujeduruese, ndaj eres dhe shiut ne cdo kohe.

Pelhure Kingsmill™ garanton cilesi te larte dhe rahati ne veshje. Ky material eshte plotesisht i trajtuar per anti tkurrje dhe mbajtje maksimale te ngjyres (65% Poliester/35% pambuk).

™ Fortis™ eshte ndertuar per cilesi te

245

Pelhure e bute me thurje interlok te performance se larte eshte e perbere nga 100% pambuk flake durues. Pelhura mundeson qendrueshmeri superiore dhe peshe te lehte. Rezistence nga flaka e garantuar ofron vlere dhe qetesi mendore per gjithe jetegjatesine e e veshje. Bizflame ofron mbrojtje te jashtezakonshme kunder harkut elektrik me shkalle ATPV 12 Cal/cm2, e cila i kalon kerkesat per mbrojtje te nivelit 2 nga harku elektrik.

larta dhe eshte nje zgjedhje praktike per te gjitha nevojat veshjes se punes (65% Poliester 35% Pambuk).

ARAFLAME, MODAFLAME, BIZFLAME, BIZWELD, BIZTEX, PWR, SEALTEX, PORTWEST TEXO, KINGSMILL dhe FORTIS jane markat e registruar te Portwest.

8

1300 stile te dryshme

ENGLISH

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 8 8

31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:25


Simboli CE tek produkti tregon se produkti ka cilesite e kerkesave esenciale te shendetit dhe sigurise sipas Direktives Europiane (89/686/ EEC).

SHENIMI CE

Prodhuesi i produkteve me CE garanton se produkti perputhet me te gjitha kerkesat te aplikuara nga BE, sic eshte siguria, shendeti, mbrojtje te ambjentit dhe nese eshte kerkohet mund te testohet nga kompani testimi ose eshte prodhuar nga nje sistem prodhimi cilesore te certifikuar. Jo te gjithe produktet duhet te jene me

simbolin CE. Vetem kategorite e produkteve qe specifikohet nga direktiva ose rregullat e BEs duhet te jene me simbolin CE. Perdoruesit e produkteve mbrojtes duhet te referohen te direktiva 89/656/EEC per sigurine dhe shendetin ne pune. Punedhensit jane te detyruar qe te analizojne dhe te identifikojne rreziqet ne vendin e punes dhe massat parandaluese qe duhet marre per te mbrojtur punonjesit e tyre. Per me shume informacion rreth simbolit CE, ju lutem kontaktoni autoritetin lokal te shendetit dhe sigurise. Ne kete katalog ofrojme me qindra produkte me CE. Kjo dote thote se ne ofrojme nje sistem prodhimi cilesore te certifikuar.

211 118 100 DUKSHMERI E LARTE

FLAKE DURUESE

PRODUKTE PER MBROJTJEN E DUARVE

144 114 31 PAJISJET MBROJTESE PERSONALE (PMP)

KEPUCE DHE CIZME

MBROJTJE NGA RENIA

9 15 8 33

VESHJE PUNE

BIZTEX

PRODUKTE MBROJTES NDAJ SHIUT

AKSESORE

783 Produktet e certifikuara sipas CE PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 9 9

9

ENGLISH 31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:26


SIMBOLET KRYESORE VECORITE E PRODUKTIT PERMIRSUAR E PERMIRESUAR

Tregon se produkti ekzistues eshte Permiresuar

8XL

Ky simbol tregon masat e mundshme nga me e vogla deri te me e madhja

XXS

Ngjyre e Re

Ky simbol tregon qe produkti eshte prodhuar ne Bashkimin Evropian.

ANSI/ISEA

Ky simbol tregon se produkti eshte i certifikuar sipas standartit Amerikan

Veshje per Femra

Stil i Ri

Tregon se ngjyre/ngjyra te reja jane shtuar te ky stil

Flamuri Europian

ANSI/ISEA

8XL/XXS

Doreza ESD

Ky simbol tregon se produkti eshte i pershtatshem per perdorim ne mjediset e ESD-se.

Certifikim CE

4x1

Ky simbol tregon se veshja eshte dizenjuar posacerisht per femrat me nje perputhje elegante.

Ky simbol tregon se eshte shtuar nje produkt i ri ne broshure.



MBROJTE E DYFISHTE

Veshje Interaktive

Ky simbol tregon se pjesa e veshjes se bute Fleece i bashkangjitet per te krijuar nje veshje te vetme.

Lak per radio

Ky simbol tregon se veshja ka lak per te mbajtur radion me lehte.

Kapuc qe cmontohet

Rrip beli plotesisht elastik

Ky simbol tregon se kapuc qe mund te hiqet

Ky simbol tregon se pantallonat kane nje bel plotesisht elastik e cila mundeson rehati gjate gjithe dites per perdoruesin.

Ky simbol tregon se ne veshje perfshihet dhe nje xhep per vendosjen e telefonit

Ky simbol tregon se Produkti me Marken CE eshte i Kategorise 3 - Mbrojtje ndaj Rreziqeve te Larta

Tregon qe rroba eshte e certifikuar me NFPA2112 dhe NFPA70E.

Ky simbol tregon se pantallona kane bel gjysem elastik i cili mundeson rehati gjate gjithe dites per perdoruesin.

Xhep telefoni

CE CAT III

Standart i dyfishte

Bel gjysem elastik

Ky simbol tregon perpuethshmerine e nevojave shendetesore dhe te sigurise ashtu si eshte percaktuar ne Direktivat Europiane.

CE CAT III

Kapuc

Ky simbol tregon se veshja vjen me nje kapuc

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Vend per printim

Shume nga produktet tona kane xhepa per mbrojteset e gjurit. Keto veshje jane zhvilluar per te mbajtur linjen tone te dizenjimit ergonomik te mbrojteseve te gjurit.

Ky simbol tregon se veshja ka hapesire per printim.

13 Veshje Interaktive

Me Shume Xhepa

Ky simbol tregon se veshja ka shume xhepa te ndryshem

Qepje Hermetike me Shirit

Ky simbol tregon se pjesa e veshjes se bute Fleece i bashkangjitet per te krijuar nje veshje te vetme.

Ky simbol tregon se veshja ka te qepjet nje shirit hermetik 100% ujendaluese

UPF 50+

Ky simbol tregon se pelhura ka nje vleresim UPF 50+ pra do te bllokoje 98% te rrezeve UV te cilat bien mbi veshjen.

Zinxhir i Dyanshem

Qepje Ujeduruese te Ngjitura

Ky simbol tregon se zinxhire hapet/mbyllet nga nga larte edhe nga poshte

Ky simbol tregon se veshja ka qepje ujeduruese te ngjitura.

1 Shtrese

Ky Simbol tergone qe veshja eshte pa shtresa dhe eshte e ndertuar vetem nga nje shtrese pelhure.

Astar qe cmontohet

Veshje e Dyanshme

Ky simbol tregon se veshja ka astar qe mund te hiqet.

Ky simbol tregon se vishet nga dyja anet.

3 shtresa

Ky simbol tregon se kjo veshje ka tre shtresa, nje jashte, nje ne mes dhe nje shtrese te brendshme

Me Shtrese Izoluese

Veshje Ajrosese

Ky simbol tregon se veshja ka nje shtrese termo izoluese

Ky simbol tregon se veshja eshte nga nje pelhure ajrosese dhe ujendaluese.

Pa Shtrese Izoluese

Ky simbol tregon se veshja nuk ka shtrese izoluese

FR,IW

10

FR,IW

Ky simbol tregon se Veshja e ka shiritin me qepje te dyfishte, mund te perdoret Larje Industriale dhe eshte Flake Duruese

Xhepa per Vegla Xhepa per Vegla

FR

RIS 3279

Shirit FD

Ky simbol tregon se shiriti eshte Flake Duruese

Simboli RIS

Ky simbol tregon se veshja eshte e certifikuar sipas standartit te hekurudhes

Doreza touchscreen

Ky simbol tregon qe doreza mund te perdoret me shumicen e ekraneve te telefonave

Certifikuar pas 50x larjeve

Ky simbol tregon se eshte e certifikuar sipas to EN ISO 20471 pas 50x larjeve. *Kerkesa minimale sipas normave EN eshte 5 Larje

Gjeni Lehte Karakteristikat Kryesore te Produktit

ENGLISH

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 10 10

31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:26


SIMBOLET KRYESORE SIMBOLE DETAJUESE TE PRODUKTIT

Pelhura

Mbushje

Ky simbol tregon detajet e pelhures se veshjes

Ky simbol tregon nqs veshja eshte mbushur me material termo izolues

Detajet e Pelhures

X-Ngjyra

Ky simbol tregon detajet e pelhureve te veshja

Ky simbol tregon ngjyrat standarte qe perfshihen ne linjen e produktit

Mbushje/Shtrese Isoluese/Astar

Ky simbol tregon detajet e astarit te veshjes

Y-Ngjyra

Ky simbol tregon ngjyrim te theksuar ne linjen e produktit

Z-Ngjyra

Ky simbol tregon ngjyrimin shume te theksuar ne linjen e produktit

E siperme

Ky simbol tregon materialin e perdorur ne pjesen e siperme te produktit

Sholle

Ky simbol tregon materialin e perdorur ne shollen e produktit. Shkroja F simbolizon kodin e dizajn te shuallit, p.sh F12

SASIA NE PAKO & KUTI 12

Sasia Kartonit

Varese Rrobash

Ky simbol tregon sasine e produkteve ne nje karton qe nuk kane kuti te brendshme.

Cante Pakice

Ky simbol tregon se produktet jane paketuar me nje varese dhe reklamues te paketuar per tu shfaqur ne pikat e shitjes. Pyesni grupin e shitjeve per me shume informacione.

Paketim per Reklamim

Ky simbol tregon se ky paketim ndihmon prezantimin e produktit per shitjet me pakice. Te gjitha llojet e tjera jane paketuar ne canta plastike per te mbajtur sendet te pastra. Te gjithe produktet kane barkod. Pyesni grupin e shitjeve per me shume informacione.

Etikete Pakice

Tregon se paketimi i produktit eshte i pershatshem per tu reklamuar ne dyqan.

Ky simbol tregon se ky send eshte transportuar me anije me nje etikete pakice per te ndihmuar prezantimin e produktit per shites me pakice.

SASITE E PAKETIMIT 200 10

Kjo tregon se sa produkte jane paketuar ne nje kuti kartoni. Normalisht te gjitha produktet ne nje kuti jane te te njejtes mase dhe te njejtes ngjyre.

Termat e Amballazhimit B = Pako e Brendshme C = Kutia e Jashtme P = Pallete

Shembulli 1 UOS=1

Shembulli 1

10 = pako e brendeshme, 200 = totali i kartonit te jashtem, ne kete raste Njesia e Shitjes UOS = 1 cope. Kur simboli i paketimit eshte portokalli UOS eshte me e madhe se 1.

3000 500 100 Shembulli 2 UOS=3000

Shembulli 2

100 = pako e brendeshme, 500 = Paketimi i Mesem, 3000 = Totali i kartonit te jashtem. Ne kete rast kartoni i jashtem eshte UOS dhe eshte i ngjyrosur me portokalli per ta demonstruar. 1 njesi = 3000 cope.

x30 10 Shembulli 3 UOS=10

Shembulli 3

100 = paketim e brendeshme x30 = Totali per kartonin e jashtem (3000). Ne kete rast sasia e kartonit te brendshem sasia e UOS dhe eshte i ngjyrosur me portokalli per ta demostruar.

Kjo eshte sasia minimale per porosi e produkti. Ne te kundert nese nuk indikohet UOS eshte normalisht nje cope ose nje pale.

1 = Tek = Veshjet, syzet, helmetat dhe dorezat speciale qe shiten tek 2 = Pale= Kepucet dhe shumicen e dorezave B = Kutia e Brendshme = Dorezat nje perdorimshe C = Kuti = Bixtex, Nje Perdorimshet, Dorezat A800

Shembulli 4

50 = Ne Kutine e Mbrendshme x10 = Numri i Kutive brenda Kutise se Mesme

Shembulli 3 UOS=50

x6 = Numri i Kutive se Mesme brenda Kutise se Jashtme Numri i Kutive brenda Kutise se Jashtme (10x6 = 60) Sasia e Artikujve brenda Kutise se Jashtme (50x10x6 = 3000)

Njesia e Shitjes (UOS)

Shembujt e Njesive te Shitjes (UOS)

x6 x10 50

Kutia e brendshme eshte UOS dhe edhe me ngjyre portokalli

1

1 = Teke

2

2 = Pale

100% B = Pako e Brendshme

C = Kutia e Jashtme

11

PW17_start pages_TEXT.indd pages_MASTER.indd 11 11

ENGLISH 31/07/2017 14:46 10/08/2017 14:26


GAMA E DUKSHMERISE

S E L AR T E Kjo game e gjere e veshjeve fos foreshente te duk shmerise se lar te p er mb ush te gjitha ker kes at e r rept a ne dizenjim dhe nder tim te percak tuara nga standar ti nderkombetar in d u k s h m e r is e s e l a r te EN IS O 20 471, A N S I / I S E A 107 d h e A S / N Z S 4 6 02 .1. Shume nga s tilet e games jane tes tuar d h e ce r t i f i k u a r s i p a s E N IS O 20 471 mbas 50 larjeve

176 Stilet Konvertim Per te konvertuar grams/m2 ne ounces/yard2 shumzoje me 0.0295 Per te konvertuar ounces/yard2 ne grams/m2 shumzoje me 33.91

1 Yd2 1 M2

12

ENGLISH

PW17_HiVis_Intro_Pages_MASTER.indd PW17_HiVis_Intro_Pages_TEXT.indd 12 12

• • • • • • • • • •

PORTWEST PWR™ VESHJE SHIU 300D AJROSESE VESHJEVE TE SHIUT INDUSTRIALE VESHJE SHIU SEALTEX™ ULTRA VESHJE SHIU ESSENTIALS VESHJE PUNE PORTWEST TEXO™ VESHJE PUNE KLASIKE VESHJE FLEECE & SOFTSHELL GAMA E JELEKEVE VESHJET PER TE RINJE DHE AKSESOREVE

02/08/2017 12:32 10/08/2017 10:38


5

Pelhura Fosforeshente Lider ne Industri

PW

TM

PORTWEST PWR™ eshte nje pelhure per veshjet e shiut me performance te larte qe ofron komoditet, funksion dhe qendrueshmeri te larte ne te gjitha kushtet e motit. I papershkueshem nga uji, ajeroses ne nivele qe i tejkalojne ndaj standartin EN343 Niveli 3:3.

E perbere nga fije 300 Denier 100% Poliester, kjo eshte nje perlhure e forte per kushte te ashpra te motit. Pelhura 300D ka nje rezistence shume te mire ndaj gerryerjes dhe grisjes. Ka nje shtrese te brendshme poliretani (PU) e cila e ben pelhuren ujendaluese dhe ka nje shtrese siperfaqesore qe largon ujin dhe njollat dhe ndihmon ne mbajtjen paster te veshjes.

Sealtex™ Ultra eshte shume ajrosese, teknologji e larte, Pelhure 100% Poliester, thurje Tricot 185g e veshur me PU. Sealtex Ultra eshte certifikuar sipas standardit te Dukeshmerise se Larte EN ISO 20471. I papershkueshem nga uji, i papershkueshem nga era dhe ajroses, ne garantojme se kjo game do t’ju mbaje te ngrohte dhe te thate ne kushte te pafavorshme. Qepje me ngjitje mundeson izolim hermetik ndaj shiut dhe eres dhe pelhure elastike rezistente mund te pastrohet lehte, duke lejuar veshjen te duken e re per me gjate. Pelhura Cotton Comfort eshte e prodhuar nga 55% Pambuk, 45% Poliester.Pjesa e pelhures me pambuk ne pjesen e brendeshme per rehati maksimale, kurse pjesa poliester jashte per me shume durueshmeri. Bashkimi pambuk/ poliester sigurone ajrosje te latre dhe mbajtje te temperatures se gjate gjithe kohes.

TM

Pelhura e Vest-Port™ eshte bere nga thurje te durueshme 100% Poliester e cila eshte plotesisht e certifikuar sipas standardit me te fundit se Dukshmerise se Larte. Pelhura eshte e lehte, e rehatshme dhe me ajrosje te larte. Mund te vishet mbi shtresa te tjera per te siguruar dukshmeri te plote pa shtuar madhesine.

PWR, SEALTEX dhe VESTPORT jane markat e registruara te Portwest.

PW17_HiVis_Intro_Pages_MASTER.indd PW17_HiVis_Intro_Pages_TEXT.indd 13 13

13

ENGLISH 31/07/2017 12:32 10/08/2017 11:21


EN ISO 20471 Ky Standart Nderkombetar percakton kerkesat per dukshmeri te larte, i cili eshte i afte per sinjalizim vizual per prezencen e perdoruesit. Veshjet e dukshmerise se larte jane me qellim te mundesojne qertesi te perdoruesit ne cdo kusht ndricimi kur shikohen operatoret e mjeteve ose te paisjeve te tjera mekanike gjate kushteve te ndricimit gjate dites dhe nen ndricimin e dritave te kokes ne erresire. Veshjet me Dukshmeri te Larte kane nje siperfaqe fluoroshente, te kombinuar me material reflektiv i cili perputhet me kerkesat e certifikates ne 3 klase te ndryshme:

3

2

1

x y

Klasi 3: Niveli me i Larte Niveli me i larte i mbrojtjes - i nevojitur per cdo person qe punon ne autostrada ose ne aeroporte. Duhet te perfshije nje minimum prej 0.80m2 materiali dytesor dhe 0.20m2 materiali retro-reflektues. (4 metra shirit reflektues me 5cm gjeresi)

Klasi 2: Nivel Mesatar E Nevojitur per cdo person qe punon ne rruget te klasit A dhe B, gjithashtu edhe per shoferat e shperndarjes. Duhet te kete nje minimum prej 0.50m2 materiali dytesor dhe 0.13m2 materiali retro-reflektues. (2.60 metra shirit reflektues me 5cm gjeresi)

Klasi 1: Niveli Minimal Niveli minimal i mbrojtjes qe kerkohet per cdo person qe punon ne rruget private ose te vishen bashke me nje veshje me klas me te larte. Duhet te perfshije nje minimum prej 0.14m2 material dytesor dhe 0.10m2 material retro-reflektiv. (2 metra shirit reflektues me 5cm gjeresi)

EN 471:2003 + A1:2007 Veshje Fosforeshente (Dukshmerise se Larte) Ky standard eshte zevendesuar nga standarti e ri internacional EN ISO 20471:2013.

ANSI/ISEA 107-2015 ANSI/ISEA 107 -2015 eshte Standardi Amerikan Kombetar per Veshjen e Larte te Dukshme te Sigurise dhe Kapucet. Standardi i industrise i zhvilluar nga Instituti Kombetar i Standardeve Amerikane siguron nje udhezues te njetrajtshem dhe autoritativ per dizajnin, specifikimet e performances dhe perdorimin e dukshmerise se larte dhe veshjes reflektuese duke perfshire xhaketa, jelek, kominoshe, pantallona dhe harnesses. Veshjet qe plotesojne kete standard mund te vishen 24 ore ne dite per t’u dhene perdoruesve nje nivel te larte te dukshmerise permes perdorimit te materialeve te kombinuara fluoreshente dhe retroreflektuese. ANSI/ISEA 107- 2015 ka 3 lloje veshjesh si me poshte: ANSI/ISEA 107-2015 Modeli O Klasi 1 ANSI/ISEA 107-2015 Modeli R Klasi 2 ANSI/ISEA 107-2015 Modeli R Klasi 3, ANSI/ISEA 107-2015 Modeli P Klasi 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI P KLASI 3

AS/NZS 4602.1:2011 Standardi AS/NZS 4602.1 specifikon kerkesat vizuale per veshjet e dukshmerise se larte per punonjes qe mund te jene te ekspozuar ndaj rrezikut te trafikut ne levizje, impianteve ose pajisjeve ne levizje ne situata me rrezik te larte. Standardi mbulon rrobat e pershtatshme per veshin e dites, veshin e nates kur ato do te shihen nga drita reflektuese ose per veshin ne te dyja kushtet, por perjashtojne rrobat per perdorim nga sherbimet e zjarrit. Veshjet e specifikuara ne kete standard klasifikohen si me poshte: Klasi D Veshje per perdorim gjate dites

Klasi N Veshje per perdorim gjate nates

Klasi D/N Veshje per perdorim gjate dites dhe nates.

AS/NZS 1906.4:2010 Ky Standard specifikon kerkesat per materialet me dukueshmeri te larte dhe shiritin reflektues per tu perdorur ne rrobat e sigurise industriale per perdorim ne natyre gjate dites dhe per perdorim gjate nates ose ne kushte te tjera te erreta ku perdoruesi duhet te jete shume i dukshem.

14

ENGLISH

PW17_HiVis_Intro_Pages_MASTER.indd PW17_HiVis_Intro_Pages_TEXT.indd 14 14

31/07/2017 12:32 10/08/2017 11:22


Testimi i Cilesise Avantazhi i suksesit tone gjithmone ka qene kontrolli yne rigoroz i cilesise. A mund te jeni te sigurt se jeni te veshur ne perputhje me standartin EN ISO 20471? Nje certifikate nga nje laborator testues garanton se veshja apo pelhura ka arritur te kete standartin EN ISO 20471. Prandaj, ne kontrollojme cdo rrul te pelhures dhe shiritit reflektues me paisje shume te specializuara te cilat garantojne te gjithe prodhimin tone, arrin standartin EN ISO 20471.

Testimi i Shiritit Reflektues Shiriti retro reflektiv HiVisTex eshte i cilesise me te larte dhe plotesisht ne perputhje me standartin EN ISO 20471. HiVisTex jep performance te larte ne te gjitha kushtet e motit. Cdo rrul i shiritit reflektues eshte testuar vecmas per te siguruar se perputhet me standartin EN ISO 20471, ANSI/ISEA 107 and AS/NZS 4602.1

SHIRIT REFLEKTUES HIVISTEX

RETROREFLEKTOMETER

HiVisTex eshte risi me e fundit ne materialin e shiritit reflektues. Shiriti HiVisTex eshte ndertuar nga mijera premium, kend te gjere, rruaza qelqi per cm2. Keto rruaza punojne si mijera pasqyra te vogla, duke reflektuar driten drejt burimit te saj. I persosur per perdorim ne industrine e veshjeve mbrojtese HiVisTex siguron shikueshmerine perfundimtare te perdoruesit ne kushte te lehta.

Kjo eshte per te kontrolluar p er fo r mancen e shiritit retroreflektues. Cdo rrot me shirit eshte testuar per te siguruar qe i ka standartet dhe i kalon. Reflektometri mat koeficientin e dy kendeve te rotullimit. EN ISO 20471 thote qe leximi nuk duhet te jete post 330 (cd/lx.m2) megjithate ne portwest ne insistojme qe te jete 400 (cd/lx.m2) dhe me shume

Y

Y 0.410

0.9

0.405 520

0.400

530

0.8

0.395 540

510

0.390

0.7

0.385

550

0.380 560

0.6

0.375 FLUORESCENT FL UORESCENT YE YELLOW

0.370

570

500

0.365

0.5

580

0.355

0.4

0.350

600 FLUORESCENT UORESCENT ORANGE-RED

0.3

X = 0.59500 Y = 0.36100

0.360 590

0.345

610 FLUORESCENT UORESCENT RED RE 620

490

0.340 0.335 0.330

0.2

X

0.5

0.6

0.7

0.8

Ky grafik shfaq diagramen kromatike CIE 1931 X, Y e cila percakton hapesiren e nje ngjyre per grafikun.

0.655

0.4

0.650

0.3

0.645

0.2

0.640

X

380~410

0.635

0.630

0.625

0.620

0.615

0.610

0.605

0.600

0.595

0.590

0.585

0.580

0.575

0.570

0.565

0.560

PW17_HiVis_Intro_Pages_MASTER.indd PW17_HiVis_Intro_Pages_TEXT.indd 15 15

460

0.1

0.555

Ne kontrollet tona laboratorike te cilesise perdorim spektofotometrin Minolta per te kontrolluar cdo rrul pelhure. Kjo garanton se pelhura e perdorur eshte plotesisht ne perputhje me standartin EN ISO 20471.

Orange EN471 graph / 2 degree d65 Y(Min 0.40) = 0.46717

470

0.0 0.0

0.550

Testimi i Pelhures

0.1

0.545

0.540

480

X = 0.59500 Y = 0.36100

PAMJE E AFERT PER PORTOKALLINE FLUOROSHENTE Ky grafik tregon nje pamje me te gjere te linjes se ngjyrave portokalli EN ISO 20471. Kordinatat e shenjuara te ngjyres ne grafik jane nje lexim i pelhures tone portokalli fluoreshente. Ky lexim eshte marre duke perdorur Spektrofotometrin Minolta.

15

ENGLISH 31/07/2017 18:31 16/08/2017 11:22


EN343

RIS 3279

EN 510

X Y

EN 343 - Veshjet Mbrojtese, Mbrojtje Kunder Shiut

EN 343 eshte standardi Europian i cili aplikohet ne veshjet qe perdoren ne kushte te keqija te motit. Percakton karakteristikat e veshjeve mbrojtese kunder ndikimeve te motit, eres dhe te ftohtin mbi -5°c. Standardi mundesohet per dy parametra te performances: X = Durueshmeri kunder eres (3 nivele) Y = Vecori ajrosese (3 nivele.

RIS 3279 - TOM

RIS-3279-TOM ka zevendesuar GO/RT 3279. Standarti Hekurudhor Industrial (RIS) vendos specifikimet minimale per duksherine e larte ne hekurudha.

EN 510 - Veshje Mbrojtese per Perdorim ne Ambjente me Rrezik te Ngecjeve te Veshjes ne Ingranazhe qe Levizin Ky standart percakton vecorite mbrojtese te veshjes qe minimizojne rrezikun e ngaterrimit ose lidhjes nga levizja e pjeseve kur perdoruesi punon ne ose afer makinerive levizese te rrezikshme.

EN342

EN 342 Veshje Mbrojtese - Paijisjet dhe Veshjet Per Mbrojtjen Ndaj te Ftohtit EN 342 - MBROJTJE NDAJ TE FTOHTIT EN 342 eshte standarti Europian i pershtatur qe percakton nevojat dhe metoden e testimit per performancen e veshjes ose veshjeve (psh. kominoshe ose pantallona + xhakete) dhe te veshjeve teke per mbrojtje kunder ambjenteve te ftohta. Veshjet jane te testuara sipas parametrave te meposhtme te performances sic eshte treguar ne piktogramin me poshte:

Izolim termal

EN1150

EN 1150 - Veshje Reflektuese per perdorim jo-profesional

Ky standart Europian percakton performancen optike per veshjet fosforeshente qe vishen nga te rriturit dhe nga te miturit, dhe te dizenjuara per perdorim privat.

Eshte testuar ne nje manikin ne levizje. Njesia e matjes eshte Icler dhe eshte shenuar me m2. Qe mate sasine e energjise per meter katror qe nevojitet per te mbajtur ngrohtesine - sa me i larte numri, me i mire vleresimi. X tregon izolimin Termal ne nje manikin te vendosur dhe nuk eshte nje pjese e detyrueshme. Njesia e matjes eshte Icler dhe shenohet me m2.

Depertueshmeria e Ajrit

AP mat lehtesine me te cilen ajri kalon nepermjet veshjes. Qe mat sa Erendaluese eshte Veshja dhe serish sa me i madh numri me i mire rezultati. Depertueshmeria e ajrit ne shembullin me poshte arrin nje Klas 3.

Oeko-Tex

Pelhure me Dukshmeri te Larte e testuar nga standartet Oeko Tex qe garantojne se pelhura nuk permban ndonje substance te demshme per shendetin e njeriut.

Rezistenca e Depertueshmerise se Ujit

Rezultati final eshte Rezistent ndaj Penetrimit te Ujit, i cili arrin Klasin 2. Ky eshte nje test opsional. Rezultatet jane per Kominoshen Hi-Vis Contrast S485.

EN 13356 - Aksesore Reflektues per Perdorim Jo Profesional

Ky standart specifikon kerkesat vizuale te performances per aksesoret qe jane per tu veshur, per tu bashkengjitur ose per te realizuar perdorime jo profesionale. Aksesoret Hi-Vis ne perputhje me kete standart kane per qellim te sinjalizojne pedoruesin ne menyre vizuale nga dritat e makines per prezencen e tij ne rruge te erret.

ISO 13688 - Veshje Mbrojtese - Kerkesat e Pergjithshme

Kerkesat e pergjithshme: Ky Standard Nderkombetar percakton kerkesat e pergjithshme dhe rekomandimet per veshjet mbrojtese ergonomike, te vjeterimit, te madhesise, dhe informacionin e dhene nga prodhuesi. Cdo veshje e Portwest eshte e certifikuar sipas Stadardit ISO 13688. Ky standard zevendeson standardin EN340.

EN342

0.420m2.K/W(B)

(Izolim Termal) (Izolim Termal ne manikin) (Izolim Termal) (Rezistenca e Depertueshmerise se Ujit)

EN 14058 - Veshje Mbrojtese - Mbrojtje ndaj Ambienteve te Ftohta

Ky Standard specifikon kerkesat dhe metodat e testimit e aftesise se veshjes per te ruajtur temperaturen e trupit Ambienteve te Ftohta. Ambienteve te Ftohta jane si rezultat i nje kombinimi te lageshtise dhe eres ne temperatura te -5°C dhe me lart qe perfshin aktivitete ne natyre. Ne temperatura jo shume te ulta ne aktivitete te brendshme, veshjet nuk kane nevoje te jete bere e materialeve Ujendaluese dhe Erendaluese. Prandaj, keto kerkesa jane fakultative per kete standard.

16

ENGLISH

PW17_HiVis_Intro_Pages_MASTER.indd PW17_HiVis_Intro_Pages_TEXT.indd 16 16

31/07/2017 12:32 10/08/2017 11:22


Produktet sipas standartit EN 342 per Ambjente te Ftohta deri ne -40°C Xhaketa Multi-Funksionale

S427

44

S768

53

S766

52

Kominoshe

Xhupa Bomber

S426

46

S463

RT27

45

C468

RT32

66

S434

65

67

S485

324

S585

68

Xhaketa Traffic

S461

48

S360

278

CS12

345

346

Kominoshe Me Rripa

S460

RT30

56

S466

R460

59

RT34

56

S467

57

S433

48

325

S437

CS10 347

58

310

S482 327

S489

CS11

68

347

Produktet sipas standartit EN 14058 per Ambjente te Ftohta deri ne -5°C

F205

335

F500

332

EN 14058

Xhup Fleece Klasi 2

Xhup Fleece Klasi 1

F285

F282

PW17_HiVis_Intro_Pages_MASTER.indd PW17_HiVis_Intro_Pages_TEXT.indd 17 17

332

282

F280

335

F300

95

F400

336

F301

95

S665

333

F433

337

17

ENGLISH 31/07/2017 17:34 10/08/2017 11:23


RIS 3279

Gama e Standardeve te Industrise Hekurudhore ka mbi 100 stilet duke plotesuar kerkesat e rrepta si ne dizajn ashtu edhe ne ndertim, keto stilet perputhen me standardin me te fundit RIS 3279-TOM. Shikoni gamen tone te plote te stileve RIS dhe te dukshmerise se larte nga faqet 3123 Pantallona Shiu (EN343)

Xhakete Shiu (EN343)

RT27

45

RT34

48

RT60

50

S590

41

S487

51

S468

54

RT30

56

RT63

51

S460

56

S480

70

S388

49

S469

69

RT62

50

S597

43

RT31

71

RT32

67

S591

42

RT61

48

LW70 278

S360

S463

C467

66

278

62

S592

Fleeces dhe Softshell

Veshje Pune

RT44

94

RT48

93

RT40

94

RT45

93

RT42

18

RT46

ENGLISH

92

43

LW71 279

PW17_HiVis_Intro_Pages_MASTER.indd PW17_HiVis_Intro_Pages_TEXT.indd 18 18

E041

93

RT43

90

RT49

92

Triko

S424

97

B303

98

S428

97

B305

99

F300

95

B304

99

90

RT47

92

31/07/2017 12:32 10/08/2017 11:24


Polo & T-Shirt

Jeleke te dukshmerise se larte

RT22 100

S277

S271

102

S178

S191

103

103

Flake Duruese

115

RT26

115

FR71

151

FR76

143

RT23 104

C473 113

S475

113

FR75

151

FR85

151

S190

104

S476

C375

111

S776

185

S773

182

S171 101

C474

S774

183

S778

183

S780

184

S781

184

102

RT20

109

112

C475 112

C472 111

S172

105

LW72 279

C497

S170

104

S278

C470 111

G470

61

G475

G456

61

103

Gama RIS me e Shitur ne Industri

112

61

Te gjithe modelet e shenuar me ngjyre jeshile jane Produkte te Reja RIS-3279-TOM ka zevendesuar GO/RT 3279. Standarti Hekurudhor Industrial (RIS) vendos specifikimet minimale per duksherine e larte ne hekurudha.

PW17_HiVis_Intro_Pages_MASTER.indd PW17_HiVis_Intro_Pages_TEXT.indd 19 19

MV91 141

AF91 137

19

ENGLISH 31/07/2017 12:32 10/08/2017 11:24


PW 3 20

ENGLISH

TM

GJENERATA E TRETE E VESHJEVE

PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 20 20

29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:44


VISIONI I ARDHSHEM I VESHJEVE TE PUNES KA MBERRITUR Koleksioni i ri Portwest PW3™ eshte ne miksim midis bashkekohores sportives dhe funksionalitetit, me nje pershtatje moderne dhe rehati e permiresuar. Per prodhimin e ketyre veshjeve jane perdorur pelhura premium, duke i dhene veshjes fleksibilitet dhe rehati ne ambjente te ndryshme pune duke ofruar vlera te jashtezakonshme.

FREE

NJE PALE MBROJTESE GJURI FALAS ME PANTALLONAT PW3

S156

566

Ezee Zip™ eshte nje teknologji e fjales se fundit e disponueshme ekskluzivisht nga Portwest. Kjo sjell ne treg risin e pare te madhe te shekullit ne teknologjine e fiksimit te zinxhirit. Ideal per perdoruesit e me dore te majte ose te djathte. Ezee Zip eshte i lehte per te perdorur dhesiguron mbyllje shume te mire. Ndertuar duke perdorur perberesit e cilesise me te larte dhe inxhinierin e fjales se fundit. Ezee Zip garanton qe zinxhiri juaj nuk do te kete me carje apo prishje. Texpel™ Splash eshte nje shtrese mbi pelhure jashtezakonisht e qendrueshme ndaj ujit, e cila detyron molekulat e ujit te mblidhen si sfere dhe rrokullisen nga siperfaqes se rrobave. Kjo shtrese siperfaqesore mundeson gjithashtu e largimin e papastertive dhe ndihmon ne parandalimin e njollave per te mbajtur veshje me te paster per me shume kohe.

HiVisTex™ Pro shirit retro reflektuese ofron liri te shkelqyeshme te levizjes per shkak te ndertimit te segmentuar. I lehte dhe fleksibel ky shirit qe ngjitet ne veshje me nxehtesi ka performance te larte te mijera rruaza qelqi per centimeter katrore qe punojne si mijera pasqyra te vogla qe reflektojne driten drejt burimit te saj. PW3, EZEE ZIP, TEXPEL dhe HiVisTex jane markat e registruar te Portwest.

GJENERATA E RE E VESHJEVE TE PUNES PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 21 21

21

ENGLISH 29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:44


PW 3

TM

PW55 PA91

542

547

XHAKETE SHIU

T400

A120

469

T601

FT15

29

375

22

ENGLISH

PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 22 22

29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:44


PW 3

E PROJEKTUAR PER JETEGJATESI

TM

XHAKETE SHIU

Kapuc me forme ergonomike

VEHJEPUNE INOVATIVE

Jake fleece dyngjyrshe

Shirit i holle reflektuese

Beli i rregullueshem me lidhese

Menge elastike

Astar i Qepur per Izolim Vend per printim

Fundi mbrapa ne forme harku Zinxhir Ezee Zip

T400 12

4

Xhakete Vision Hi-Vis Kundra Shiut EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Xhakete Vision kundra shiut ka stil te vecant dhe eshte shume funksionale, gjithashtu ju siguron juve te dalloheni nga shumica. E perbere nga copa e rinovuar 300D Oxford, e veshur me PU, rezistente ndaj njollave. Kjo xhakete perfshin shume cilesime te jashtezakonshme duke perfshire veshjen e re me alumin e cila ben te mundur qe nxehtesia te reflektohet perseri brenda trupit duke siguruar maksimumin e ngrohtesise dhe komfortit. Shume xhepa me zinxhir EZEE Zip per mbajtje te sigurte, dizenjo bashkohore dhe moderne.

RIS

ANSI/ISEA

3279

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g Mbushje 100% Poliester 170g Portokalli/E Zeze , E Verdhe/E Zeze S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Shtrese Isolimi Ndaj te Ftohtit Insulatex

Shtrese isolimi ndaj te ftohtit Insulatex qe reflekton nxehtesine brenda ne tup duke siguruar maksimumin e ngrohtesise dhe komfortit

INSSU L ATE X IN Ref lective Heat Insulation

VESHJE PER INDUSTRI TE NDRYESHME PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 23 23

23

ENGLISH 29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:44


PW 3

TM

PV50

541

SOFTSHELL

T402

T602

31

24

ENGLISH

PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 24 24

29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:45


PW 3

TEKNOLOGJI E AVANCUAR MEMBRANE E TREFISHTE (3L)

TM

SOFTSHELL

DINAMIKE PER PERDORUES AKTIV

Shirit reflektues HiVisTex Pro

Shirit tub reflektiv

Xhep i fshehur telefoni

Xhepa anesore me zinxhire

Fund i rregullueshem me lidhese Fundi mbrapa ne forme Zinxhir Ezee Zip harku

T402 24

4

Xhakete Softshell Vision Hi-Vis

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

RIS

ANSI/ISEA

3279

Xhaketa Vision Softshell karakterizohet nga dizanji i ri 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e modern dhe stil bashkekohor. Kualiteti i larte me 3 shtresa laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g ajrosese, rezistente nga uji dhe era, me shume cilesi praktike Pesha Totale 310g e bejne kete xhakete nje zgjidhje perfekte per shume lloje Portokalli/E Zeze , E Verdhe/E Zeze S-3XL profesionesh. Shiriti reflektues HiVisTex Pro garanton qe personi qe e ka veshur te duket ndryshe nga shumica. Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Sistem me Tre Shtresa Veshjet Softshell me dukshmeri te larte eshte e bere nga 94% Poliester dhe 6% Elastane elastik ne shtresen e jashtme, e laminuar me nje membrane TPU dhe 100% poliester mikro polar ne shtresen e brendshme. Shtresa e jashtme eshte uje rezistente dhe me ajrosje nderkohe shtresa e brendshme shton ngrohtesine ne temperatura te ftohta.

BASHKEKOHORE DHE ERGONOMIKE PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 25 25

25

ENGLISH 29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:45


FREE

PW 3

TM

S156

T501

VESHJE PUNE

18 Shirit reflektues

11

RIS 3279

NJE PALE MBROJTESE GJURI FALAS ME PANTALLONAT PW3 566

Pantallona Vision Hi-Vis

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E EN 14404 TIPI 2 NIVELI 0 (KUR PERDORET BASHKE ME S156)

Pantallona HiVis me nje dizenjo e miremenduar, inovative, me xhepa mbajtes multifunksional dhe nje xhep te sigurt per telefonin apo celesat. Plhura Oxford e perforcuar te pikat kyce te abrazionit dhe qepje e trefishe garanton jetegjatesi maksimale. Kingsmill: 65% Poliester, 35% Pambuk 300g 100% Poliester Oxford 600D 210g Portokalli/E Zeze , E Verdhe/E Zeze 30”-42” Gjatesi e kembes 79cm e rregullueshme deri ne gjatesi 84cm Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Mbajtesja ID e fshehur ne xhepin Holster Xhep per Smartphone

Dy xhepa mbrapa

Xhep i dyfishte vizore

Bel elastik ne anesore Zinxhir Ezee Zip

T500 24

3

ANSI/ISEA

RIS 3279

Shirit tub reflektiv

Menge te rregullueshme Hook & loop Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin

Xhakete Vision Hi-Vis

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Panele me kontrast

Xhakete Hi-Vis dyngjyreshe me nje dizajn inovativ, praktike dhe me shume stil. Xhepi siper ka hapsire per te mbajtur smartphone, dhe xhepat e tjere jane me zinxhire per mbajtje te sigurte. Cilesite te tjera jane; shirita te holle reflektive, shiritin HiVis Tex Pro, menge te rregullueshme me hook and loop, dhe qepje te perforcuara dyfishe. Kingsmill: 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Portokalli/E Zeze , E Verdhe/E Zeze S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Madhesia e kembes e rregullueshme per tu pershtatur te gjitha kembve

26

PELHURE INOVATIVE - PRERJE MODERNE

ENGLISH

PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 26 26

29/07/2017 18:37 16/08/2017 11:45


PW 3

TM

MODELI POLO

Jake e dallueshme me shirit fluoreshent

VESHJE TE LEHTA - LEISUREWEAR

T180

Bluze Polo Hi-Vis Vision

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2

48

35 RIS 3279

ANSI/ISEA

Lak ne Xhep ideal per te kapur syzet/ stilolaps

E ndertuar nga copa premium dhe ajrosese pambukur e kombinuar me shiritin HiVis Tex Pro. Kjo bluze ofron comfort dhe levizshmeri te shkelqyer. Ka nje lak per vendosjen e syzeve apo stilolapsit. Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli, E Verdhe S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

DIZENJO DINAMIKE

MODELI T-SHIRT Shirit reflektues HiVisTex Pro i lehte dhe i segmentuar per dukshmeri te shtuar

T181 48

1

35

RIS 3279

ANSI/ISEA

T-Shirt Hi-Vis Vision

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 E ndertuar duke perdorur shiritin HiVis Tex Pro kjo bluze pambuku ofron levizshmeri ekselente ne saje te shiritit te segmentuar.Buza Hi-Vis Vision eshte nje zgjedhej e shkelqyer pasi ao eshte e lehte, me stil dhe ajrosese. Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli, E Verdhe S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

PELHURE E REHATSHME DHE AJROSESE

LIRI LEVIZJEJE SUPERIORE PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 27 27

27

ENGLISH 29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:45


PW 3

TM

VESHJE PUNE

B153

342

T601

FW17 388

28

ENGLISH

PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 28 28

29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:45


FREE

PW 3

TM

VESHJE PUNE T601

S156

566

NJE PALE MBROJTESE GJURI FALAS ME PANTALLONAT PW3

Pantallona Pune Urban

Qepje me ngjyra me kontrast

EN 14404 TIPI 2 NIVELI 0 (KUR PERDORET BASHKE ME S156)

18

Pantallonat e punes urban me linjat e buta dhe prerje me stil, ofrojne komfort superior ne pune. Kane shumllojshmeri xhepash duke perfshire xhepat double rule, dhe xhepa per gjunjet. Cilesi premium perfshijne bel i perforcuar, lak per cekan, qepje te perforcuara per me shume durueshmeri . Gjatesia e kembeve te pantallonave e rregullueshme. Pantallonat Urban jane perfekte per punet ne vende moderne.

10

Xhep per Smartphone

Shirit i holle reflektuese

Kingsmill: 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Pelhure 100% Poliester 600D 210g E Zeze , Gri e Hapur/E Zeze 30”-42” Gjatesi e kembes nga 79cm e rregullueshme deri ne gjatesi 84cm Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian Kapes elastik ne brendesi te belit Dy xhepa mbrapa

Lak per cekic

Xhep i dyfishte vizore

Xhep mbajtes ne anen e majte

Menge te rregullueshme Hook & loop

Zinxhir Ezee Zip

Bel elastik ne anesore

Zinxhiri kryesor me ngjyra me kontrast per stil superior.

Shirit tub reflektiv

T603 24

3 Panele me kontrast Madhesia e kembes e rregullueshme

Xhakete Pune Urban Kjo prerje moderne dhe me stil e xhaketes se punes me linjat e buta dhe me dy ngjyra shkon me te gjitha pantallonat e games PW3. Copa premium polipambuk mundeson durueshmeri dhe komfort maksimal te personi qe i vesh. E paisur me funksionalitete qe perfshijne zinxhira Ezee Zip te ulet, berryla te paraformuar, detaje reflektive dhe shum xhepa. Menge te rregullueshme dhe anesore Hook and loop, per te siguror nje veshje komforte. Kingsmill: 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze/Gri e Hapur S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

IDEAL PER TE GJITHE PROFESIONISTET

MJESHTERI SUPERIORE, FUNKSIONALITET TE LARTE PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 29 29

29

ENGLISH 29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:45


PW 3

TM

VESHJE PUNE

B195

354

B153

A120

342

469

T602

30

ENGLISH

PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 30 30

FW17 388

29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:45


PW 3

TM

PW3 Flex Shell

Pelhura Portwest PW3 Flex Shell eshte evolucioni i fundit i veshjeve Softshell per te dhene maksimumin e mbrojtjes dhe performances ndaj kushteve te motit. Kjo pelhure shume rezistente me 3 shtresa eshte ujelarguese, ere-ndaluese, elastike dhe ofron komfort maksimal. E lehte, e ngrohte, me pjese te brendshme te bute qe redukton ferkimin per nje pershatshmeri dhe rehati ne levizje per periudha te gjata perdorimi.

VESHJE PUNE T602

Zinxhir i Dyanshem

Pantallona Pune Urban Holster

EN 14404 TIPI 2 NIVELI 0 (KUR PERDORET BASHKE ME S156)

18

10

Shirit i holle reflektuese

Keto pantallona jane te forta, te perbera nga pelhura Kingsmill poliester/pambuk 300g me nje prerje modene dhe gjatesine e kembeve te rregullueshme. E paisur me nje sere cilesiesh per te ofruar fusksion te performance te larte. Ato kane xhepa per mbrojteset e gjurit, qepje tetrefishte, shtrat gusset per te reduktuar strecimin dhe per te ndaluar shqepjet, si dhe nje xhep anesor cargo. Xhepat jane perforcuar me pelhuren Oxford per te qene me te durueshme. Kingsmill: 65% Poliester, 35% Pambuk 300g 100% Poliester Oxford 600D 210g E Zeze , Gri e Hapur/E Zeze 30�-42� Gjatesi e kembes nga 79cm e rregullueshme deri ne gjatesi 84cm Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Kapes elastik ne brendesi te belit Bel elastik ne anesore Dy xhepa mbrapa

Xhepa per Vegla Mbajtesja ID e fshehur ne xhepin Holster

Xhep mbajtes ne anen e majte

Shirit tub reflektiv

Xhepa anesore me zinxhire

Zinxhir Ezee Zip

Thahet shpejt, menge elastike

Zinxhiri kryesor me ngjyra me kontrast per stil superior.

T620 24 Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin

4

Xhakete Flex Shell Kjo xhakete eshte e perbere nga pelhura Flex Shell. Kjo pelhure ofron performance te shkelqyer me komfort maksimal, me e gjate te pjesa mbrapa, menge te dizenjuara ergonomikisht, zinxhira te fshehte dhe detaje reflektive per te siguruar nje pamje bashkekohor. Tre xhepa te gjere te cilet sigurojne hapsire te mjaftueshme. 100% Poliester bashkuar me 100% Poliester me Pore 185g E Zeze S-3XL, E Zeze/Gri e Hapur S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

FREE

NJE PALE MBROJTESE GJURI FALAS ME PANTALLONAT PW3

COMBINON DIZENJON BASHKEKOHORE ME PRERJEN MODERNE PW17_2030 Range Introduction_TEXT.indd Introduction_MASTER.indd 31 31

31

ENGLISH 29/07/2017 11:26 10/08/2017 11:45


PW2 eshte marke te registruar e Portwest.

Portwest PW2™ eshte projektuar per te plotesuar kerkesat ne rritje te nje brezi te ri te profesionisteve. Duke perdorur nje kombinim te pelhurave te reja se bashku me nje seri karakteristikash te zgjuar projektimi, keto stilet bashkekohore e kane qellim per te permbushur kerkesat multi-funksionale te nevojshme kerkuar nga vendet e punes e sotme. Kontrasti i Kombinimit i ngjyrave te Verdhe/E zeze siguron mbrojtje maksimale ndaj te berit pis.

Informacion per Pelhuren

Keto veshje jane prodhuar nga pelhura te trasha Poliester/Pambuk 300g kombinuar me polister qe zgjatet per me shume perforcim ne zonen ku ferkimi eshte me i larte. Pelhura e verdhe me dukshmeri te larte kombinuar me konture reflektuese ofrojne nje mundesi me te madhe dukshmerie ne kushtet me pak drite ose ne ambjente te mjergullta te motit. Te gjitha pelhurat permbushin standartin Europian EN ISO 20471.

Shirit Reflektues ne Shpatull per Dukshmeri Maksimale Mbajtes i ri ID i dyfishte

Xhep telefoni

Lak per radio

Mbajtes i ri ID i dyfishte

Xhepa me Zinxhire

Xhepa Kellef Multi Funksional

Xhepa me Kopsa te Fshehura

Shirit Fosforeshent me Qepje e Dyfishte

KS60 18

9

EN ISO 20471 KLASI 3 Pelhure premium e trashĂŤ prej Poliester/Pambuk per rehati dhe jetegjatesi, xhaketa Kit Solution kombinon dizajnin bashkekohore me vecorite e tjera te shumta. Xhaketa eshte dizenjuar me qepje dyfishe, dy xhepa per ID, bel elastik i rregullueshem per mbeshtetje te lehte me trupin dhe per veshje/ zhveshje te lehte, kyce elastike per me shume rehati. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Verdhe S-3XL

32

KS63

Xhaket Xenon

24

10

Jelek Veglash Xenon EN ISO 20471 KLASI 2

Jeleku Veglave me shume xhepa kombinon nje dizajn modern me pelhuren e durueshme dhe floreshente te certifikuar sipas EN ISO 20471. Jeleku eshte i mbushur me vecori qe perfshijne qepje me ngjitje te dyfishte, mbajtes ID, xhepa te ndashem dhe rrip mesi per pershtatje te rehatshme dhe mbeshtetje ne perkulje dhe zgjatje. Xhepa te shume qe ofrojne ruajtje te sigurte. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Verdhe M-XXL

PW2 - Verdhe dhe Zeze Hi-Vis

ENGLISH

PW17_PW123 Series_TEXT.indd Series_MASTER.indd 32 32

31/07/2017 14:12 10/08/2017 12:13


300g Togez e Forte

Qepje e Trefishte

Perforcim me poliester te forte ne zona delikate

Xhep mbrapa

Xhep i Gjere me Kapak Xhep vizore Bel elastik mbrapa Xhep vizore

Dy xhepa mbrapa

Bel gjysem elastik

Xhep telefoni

Xhepa te medhenj te kembet

KS60

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Gjatesia e Kembes e Rregullueshme

4XL KS61

11

KS62

Pantallona Xenon EN ISO 20471 KLASI 1

18

Gjatesia e Kembes e Rregullueshme

65% Poliester, 35% Pambuk 300g 100% Poliester Oxford 600D 210g E Verdhe/E Zeze S-4XL Gjatesia Tall 84cm zgjatet deri X-Tall 92cm

18

12

4XL

Kominoshe me Rripa Xenon EN ISO 20471 KLASI 2

KS61

65% Poliester, 35% Pambuk 300g 100% Poliester Oxford 600D 210g E Verdhe/E Zeze S-4XL Gjatesia: 33� ose 84cm rregullohet ne Gjatesine: 36� ose 92cm

Inovativite dhe Funksonale PW17_PW123 Series_TEXT.indd Series_MASTER.indd 33 33

33

ENGLISH 31/07/2017 14:12 10/08/2017 12:15


3x1 Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

Kapuc qe paloset nen jake

1

Xhaketa e jashteme me xhup te brendshem Lak per radio

2 Xhaketa e jashtme Xhupi me zinxhir i ndashem -mund te vishet vec ose me xhaketen kryesore

3 Veshja e Brendshme Menge te rregullueshme Hook & loop

S365 12

Xhup Bomber Hi Vis Premium 3ne1

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Xhaketa bashkekohore Bomber 3 ne 1 ofron vecori te shumta duke perfshire nje xhep per telefon ne kraharor, lak per radio, pjesa e poshtme e veshjes eshte me ngjyre te erret qe mos te bien ne sy papastertite. Perfshin nje pulover te ndashme me zinxhir, duke e bere kete xhaketete te pershtatshme per te gjitha kushtet e motit. Kjo veshje eshte plotesisht e papershkueshme nga uji, permban kapuc qe paloset, 7 xhepa, menge te rregullueshme si edhe zinxhir te dyanshem per nje qasje me te lehte.

7

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Veshja e Brendshme:100% Poliester 300g 100% Poliester 60g E Verdhe/E Zeze S-5XL

5XL

Pjesa mbrapa e xhaketes

34

Stil I Xhaketes Bomber E Verdhe/Zeze

ENGLISH

PW17_PW123 Series_TEXT.indd Series_MASTER.indd 34 34

31/07/2017 14:12 10/08/2017 12:16


2x1 Vishet ne dy menyra Kapuc qe paloset nen jake

1

Xhaketa e jashtme Lak per radio Xhep telefoni

Xhep i brendshem ne kraharor

Xhep ne menge

2

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme

Fleece e ndashme Menge te rregullueshme Hook & loop

S364 12

5

Bel gjysem elastik

Xhup Hi-Vis Premium 2-ne-1

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

ANSI/ISEA

Ky xhup dyngjyresh 2 ne 1 ofron shume zhdervjelltesi dhe eshte i pershtatshem ne te gjitha kushtet e motit. Xhupi ka nje fleece me menge qe mund te hiqet me zinxhir dhe nje shirit elastik ne fund per maksimumin e komfortit dhe ngrohtesise. Shume xhepa te jashtem dhe te brendshme ofrojne siguri personale maksimale. Ngjyra e zeze e xhupit ben te mundur qe te duket i paster per me shume kohe. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g Fleece 100% Poliester 280g E Verdhe/E Zeze S-5XL

5XL

Pjesa mbrapa e xhaketes

Izolim i Lehte per Liri Levizjeje PW17_PW123 Series_TEXT.indd Series_MASTER.indd 35 35

35

ENGLISH 31/07/2017 14:12 10/08/2017 12:17


SHTRESE IZOLUESE

Xhep telefoni i fshehur

Mbyllje me kapak para Kapuc qe paloset nen jake

Dizajn BashkohoreUjendaluse e Plote

Xhep i brendshem ne kraharor

S462

Menge te rregullueshme Hook & loop Xhepa te thelle ruajtes Zinxhir i Dyanshem

S462 12

Xhup Hi Vis Klasik, Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

Ky stil kombinon paraqitjen moderne me siperfaqen cilesore. E dizenjuar per te mbajtur ngrohte dhe te thate, ky artikull mundeson dukshmerine maksimale dhe perdoret per te gjitha kushtet e motit. Vecorite perfshijne nje xhep telefoni dhe nje kapuc te mbledhur.

4

KS61

36

ENGLISH

PW17_PW123 Series_TEXT.indd Series_MASTER.indd 36 36

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g E Verdhe/E Zeze S-3XL

33

Zbulo Disajn E Verdhe/E Zeze 31/07/2017 14:12 10/08/2017 12:18


SHTRESE IZOLUESE

Teknologji Superiore Ujendaluese

Kapuc qe paloset nen jake

Performance Fantastike ne Mbajtjen e Ngrohtesise

Lak per radio Xhep i brendshem Xhep telefoni

S363 Panele me kontrast

Zinxhir i Dyanshem

Bel gjysem elastik

S363 12

4

Xhup Bomber Hi-Vis Essential

Menge e brendshme te Trikotuar

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

E dizenjuar per rehati dhe performance. Kjo xhakete eshte e pershtatshme per nje game te gjere perdoruesish. Pjesa e brendeshme e veshjes eshte e qepur me rombe dhe qepjet jane te veshura me shirit hermetik te papershkueshem nga uji ne menyre qe perdoruesi te qendroje ngrohte dhe thate. permban nje kapuc te mbledhur nen jake, xhep per telefon, xhepa te brendshem, lak per radio si edhe pjesa e poshtme e veshjes ngjyre te erret ne menyre qe mos te bien ne sy papastertite. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g E Verdhe/E Zeze S-5XL

5XL Pjesa mbrapa e xhaketes

Kombinim i Sigurise se Plote me Teknologjine e Fundit PW17_PW123 Series_TEXT.indd Series_MASTER.indd 37 37

37

ENGLISH 31/07/2017 14:12 10/08/2017 12:19


Panele me kontrast

Teknologjia e Pelhures me Tre Shtresa S429

Xhakete Softshell Hi-Vis (3L), Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 3

24

Kjo Xhakete Softshell ofron rehati dhe nje pamje te re. Pelhura eshte e lehte por jep ngrohtesi gjate motit te ftohte. Vecori moderne qe perfshijne shirita shtese me kontraste dhe zinxhire ujedurues.

4

94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g Pesha Totale: 310g E Verdhe S-3XL

Menge te rregullueshme Hook & loop

Shtrese fleece micro polar e bashkuar

Pelhure Me Push e Thjeshte Per tu Mbajtur B315 24

2

ANSI/ISEA

*

Triko me Kapuc dhe Zingjir Hi-Vis, DyNgjyrshe

EN ISO 20471 KLASI 2 MASAT S & M EN ISO 20471 KLASI 3 NGA MASA L DHE SIPER ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 MASAT S & M ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 NGA MASA L DHE SIPER*

Kjo triko me kapuc dhe me zinxhir perpara mundson lehtesi ne veshje dhe perdorim. Vecorite jane dy ngjyrshe, dy xhepa te medhenj, kapuc i rregullueshem, bel dhe menge elastike dhe shirta fosforeshent. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Verdhe/E Zeze S-5XL

5XL 38

Dizenjo dinamike

ENGLISH

PW17_PW123 Series_TEXT.indd Series_MASTER.indd 38 38

31/07/2017 14:12 10/08/2017 12:20


11 Modele me Ngjyrat Bashkohore e Verdhe/E Zeze

Xhakete Parka

S466

Xhakete Bomber

C465

59

63

Triko

B308

98

Jelek

H443

C466

75

64

Xhakete 5-ne-1

S768

C476

PJ50

53

109

C466

88

64

PANTALLONA

VERDHE DHE ZEZE HI-VIS S486

70

H444

75

S488

49

KS61

33

Mbi 100 Vite Inovacion ne Veshjet e Punes PW17_PW123 Series_TEXT.indd Series_MASTER.indd 39 39

39

ENGLISH 31/07/2017 14:12 10/08/2017 12:22


PW

TM

PERFORMANCE EXTREME AJROSESE, UJE-NDALUESE DHE ERE-NDALUESE SI FUNKSIONON TEKNOLOGJIA E PELHURES PWR

1 2 3

E ES HUR PEL UJIT E E IN E EM SHT RGM E JA ER L A A P S PJ E T U A R JEJ EU TR A R AN SE MB E E S M O OSE E AJR HJE DH VES UESE L ME N DA DSH REN B EE RES SHT ESE S O AJ

PORTWEST PWR e Dukshemrise se Larte eshte nje game e ndertuar nga pelhure e teknologjise se fundit ne performancen e ujendalueshmerise dhe ajrosjes, e cila ofron komfort superior, funksion dhe jetegjatesi ne te gjitha kushtet e motit dhe eshte ideale per nje game te gjere perdoruesish profesional. Nivelet e performances ofruar ndaj reziztences te penetrimit te ujit dhe ajrosjes i tejkalojne kerkesat me te larta te standartit EN 343:2003 Niveli 3:3. Gjithashtu, pelhura eshte edhe eleastike. Siperfaqa e veshur me Texpel qe eshte anti njolle dhe anti vaj per te eleminuar papastertite duke e lejuar pelhuren te thahet shpejte dhe te ruaje jetegjatesine.

U J E- N DA L U E S E mbi 11000mm

U JE- NDALUESHMERI EKSTREME PWR arrin mbi 11000mm nivel hidrostatik, e barabarte me mbi 11 meter kolone uji. (ISO 811 BS EN 20811: 1992 Rezistenca ndaj Penetrimit te ujit - Testi Presion Hidrostatik.

PERFORMANCE E L ARTE EN 14360 - Veshje Mbrojtese - Metodat e Testimit – Impakt i pikave te ujit me intensitet te larte.

PW 11,000mm PERFORMANCE E JASHTEZ AKONSHME UJEDURUESE

PW 50,000g/m2 /24hrs PERFORMANCE E XCEPTIONALE AJROSESE

AJROSESE NORMALE UJE-NDALUESHMERI NORMALE S590 / S591 S592 / S597

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 40 40

Manikini i ndjeshme sensor registrues vishet me veshjet qe do te testohen me uje te intensitet 450 litra/m2/h per nje perjudhe jo me pak se nje ore. Te gjitha veshjet ne gamen PWR e tej kalonjne nivelin kete test te njohur gjershisht.

AJROSJE

mbi 50,000g/m2/24hrs

A K I T I V I T E T I N T E N S I V E PA U D J E R S I T U R Sa me i larte niveli i g/m2/24ore, aq me shume ajroses pelhure eshte. (JIS L1099: 2012 Metoda B1 Pershkueshmeria e avujve te ujit). Game PWR arrin nivelet me te larta te Ajrosjes.

REZISTENTE

12 x me e forte se standarti

FORCE TE L ARTE EL ASTICITETI S590 / S591 S592 / S597

Gama PWR i tejkalon nivelin 100N sipas standartit Warp dhe Weft EN ISO 20471:2013.

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:36


Mbyllje me kapak te dyfishte

Menge te rregullueshme Hook & loop

Zinxhir i Dyanshem per Hapje te Shpejte

Xhepa te poshtem para me mbyllje hook & loop

Shirit qe nuk mblidhet ne fund te veshjes

VESHJE SHIU EKSTREME E CILESISE SE PARE S590

12

6

Xhakete Hi-Vis Parka Ekstreme

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3

Kjo xhakete premium e dukshmerise se larte ofron comfort superior ne te gjitha kushtet e motit dhe eshte ndertuar per performance maksimale. Ujendaluese dhe ajrosese ne maksimumin e standarteve, kjo xhakete permban shume cilesime duke perfshire 7 xhepa per hapsire te shtuar. Nje zinxhir interaktiv lejon vendosjen e nje fleece per izolim te shtuar nese kerkohet.

Sipas Standartit RIS 3279-TOM te Industrise Hekurudhore

RIS

3279

Portwest PWR 100% Poliester, 300D Oxford Poly Elastik, veshur me PU 200g Rrjete 100% Poliester 60g Menget:100% Poliester taffeta 190T 50gm Portokalli, E Verdhe S-3XL

F300

95

Kombinohet me Xhupin Fleece F300 (shiten vecmas)

TEKNOLOGJI INOVATIVE PER MBROJTJE OPTIMALE 41 PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 41 41

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:36


PW

TM

Mbyllje me kapak te dyfishte

Xhepa te brendshem

Gryke Elastike

Shirit tub reflektiv Menge te rregullueshme Hook & loop

S591 12

Xhakete Hi Vis Bomber Extreme

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3

RIS 3279

Sipas Standartit RIS 3279-TOM Ky xhup e dukshmerise se larte rri siper legenit duke duke mundesuar liri ne levizjeje te Industrise nderkohe qe mban temperaturen e trupit dhe mbron nga uji dhe era. Zinxhiri i Hekurudhore brendshem dhe xhepat e medhenj te poshtem lejojne vendosjen e dorezave dhe kapucit kur nuk perdoren.

6

Portwest PWR 100% Poliester, 300D Oxford Poly Elastik, veshur me PU 200g Rrjete 100% Poliester 60g Menget 100% Poliester Taffeta 190T 50gm. Portokalli, E Verdhe S-3XL

T E K N O LO G J I N E AJROSJE DHE UJEN DA L U E S H M E R I SUPERIORE

42 CILESI NE NDERTIM SIGURON PERFORMANCE JETGJATE PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 42 42

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:36


K A PU C I PLOT E F Y T Y R E U N I V E RS A L

S592 96 12

Kapuc me forme ergonomike

M B RO JTJ E TE PLOTE N GA E LE M E NTE T.

Kapuc Hi Vis Extreme EN 343 KLASI 3:3

Kapuc universal i cili jep maksimumin e mbrojtjes ne mot te veshtire. Mbrojtja e rrumullaket rreth fytyres si rregullimet e madhesise mbrojne nga elemtet e natyres. Ky kapuc montohet te gjitha xhaketat e games Portwest PWR. Portwest PWR, 100% Poliester, 300D Oxford Poly Elastik, veshur me PU 200g 100% Poliester Tafetta 190T 50g E Verdhe, Portokalli Nje Mase

Beli i rregullueshem me lidhese

Xhepa te gjere anesore

S591

42

Shirit tub reflektiv Xhepa te medhenj te kembet

S597 24

4

RIS

Pantallona Hi Vis Extreme

EN ISO 20471 CLASS 2 EN 343 KLASI 3:3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

Ujendaluese dhe ere-ndaluese te garantuara, keto pantallona kane bel elastik dhe litar te brendshme per rregullimin e madhesise. Pantallonat e brendshme mund ti prekesh nga xhepat anesore. Fundet me zinxhir lejojne veshje te lehte mbi cizme. Portwest PWR, 100% Poliester, 300D Oxford Poly Elastik, veshur me PU 200g E Verdhe, Portokalli S-3XL

3279

S597 Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

PELHURE E AVANCUAR ME MIKROPORE 43 PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 43 43

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:36


7X1 XHAKETE AJROSESE

7x1

Informacion per Pelhuren

E perbere nga fije 300 Denier 100% Poliester, kjo eshte nj e p e r l h u r e e forte per kushte te ashpra te motit. Pelhura 300D ka nje rezistence shume te mire ndaj gerryerjes dhe grisjes. Ka nje shtrese te brendshme poliretani (PU) e cila e ben pelhuren ujendaluese dhe k a nj e s h t r e s e siper faqesore qe largon ujin dhe njollat dhe ndihmon ne mbajtjen paster te veshjes.

Cilesite Veshjes

Kapuc me forme ergonomike

1

Jeka me shtrese Fleece

Xhaketa e jashtme

Lak per radio

2

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme

3

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme me menge

Mbajtese karte ID

e

Vecorite standarte te veshjes ne kete linje perfshijne qepjet ujendaluese me shirit hermetik , xhepa per smart phone, z i n z h i r e c i l e s o r, b u to n a m e t a l i k , kapuc te mbledhur nen jake, kyce te thurur ne menge.

4

Xhaketa e brendshme me menge

Menge te rregullueshme Hook & loop

Astar me Pore per Ajrosje Maksimale

Vend per printim

S427 8

5

Xhaketa e brendshme vishet nga te dyja anet

13

Xhakete Fosforeshente 7-ne-1 Traffic

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Pjesa e jashtme: 100% Rrjete Poliester, 60g Pjesa e brendshme: 65% Poliester, 35% Pambuk, 70g Pjesa e brendshme: 100% Poliester, 160g E Verdhe XS-5XL

EN343 CLASS 3:3 C E R TIFIE D

44

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:3 EN 342 0.416M².K/W (B), X,2,2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

5XL 6

Brendësia e Jelekut te Trashe

7

Jelek i Trashe

XS

Per Kushte Ekstreme te Motit - Kater Stinet ne Nje Dite

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 44 44

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:36


7x1

Jeka me shtrese Fleece

Xhakete e Shkelqyer- Shtate Menyra Veshjeje

Lak per radio

1

2

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme

3

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme me menge

4

Xhaketa e brendshme me menge

Xhaketa e jashtme

Kapuc qe cmontohet

Mbajtes i ri ID i dyfishte

Xhepa te ngrohte per duart

Menge te rregullueshme Hook & loop

Menge me Thurje

Vend per printim

RT27 5

Xhaketa e brendshme vishet nga te dyja anet

8

13

Xhakete Trafiku Hi-Vis 7-ne-1, RIS

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 343 KLASI 3:3 EN 342 0.416M².K/W (B), X,2,2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

RIS 3279

Xhaketa jone inovative 7-ne-1 eshte cmontueshem dhe adaptueshme ne 7 veshje per ambjente dhe situata te ndryshme. Uje dhe ere ndaluese ne nivelet me te larta te Standarteve EN, xhaketa ka vecori te shumta dhe perfitime te nje hapesire te bollshme ruajtjeje, kapuc i mbyllur dhe jake me linja te buta. 100% Poliester Ajrosese, Endje Oxford, Siperfaqe Anti-Njolle 190g Xhaketa e Jashtme: 100% Rrjete Poliester, 60g E brendshme: 65% Poliester,35% Pambuk, 70g E brendshme: 100% Poliester, 160g Portokalli XS-4XL

6

Brendësia e Jelekut te Trashe

7

Jelek i Trashe

ANSI/ISEA

4XL XS

Uje Ndaluese dhe Ajrosese ne Standartin me te Larte PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 45 45

45

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:36


7X1 XHAKETE AJROSESE

Jeka me shtrese Fleece

7x1

Kapuc qe cmontohet

Lak per radio Mbajtese karte ID

2

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme

3

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme me menge

4

Xhaketa e brendshme me menge Menge te

Shirit tub reflektiv

Me Shume Xhepa

rregullueshme Hook & loop

1

Xhaketa e jashtme

Vend per printim

S426

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:3 EN 342 0.416M².K/W (B), X,2,2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

8

5

Xhaketa e brendshme vishet nga te dyja anet

13

6 46

Brendësia e Jelekut te Trashe

6

Xhakete Fosforeshente 7-ne-1 Traffic,

RIS 3279

Nje xhakete inovative e cila ofron shtate kombinime te ndryshme perdorimi. Kjo xhakete e praktike eshte e adaptueshme ne te gjitha kushtet e motit dhe eshte certifikuar nga standarti me i larte i ujedurueshmerise dhe aftesise ajrosese. Vecorite perfshijne: jake fleece per ngrohtesi dhe rehati optimale, lak per radio, unaze-D, mbajtes ID, xhepa te shumte per ruajtje te bollshme,shirit i holl reflektues, kapuc qe mund te ndahet dhe hapsire per printimin e logos se kompanise. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Shtresa e Jashtme: 100% Rrjete Poljester, 60g Shtresa e brendshme: 65% poliester, 35% pambuk, 70g Shtresa e brendshme: 100% Poliester, 160g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-4XL

Jelek i Trashe

4XL

Xhakete e Shkelqyer- Shtate Menyra Veshjeje

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 46 46

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:36


XHAKETE AJROSESE

Lak per radio

Xhepi i ID mund te jete ne dukje ose i fshehur

Astar me Pore per Ajrosje Maksimale

Jeka me shtrese Fleece

S760 12

Xhakete Fosforeshente AjroseseDy Ngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 2 EN 343 KLASI 3:2

11

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Body: 100% Polyester Mesh 60g Sleeve: 100% Polyester 60g E Verdhe/Blu e Erret XS-4XL Portokalli/Blu e Erret S-XXL

4XL XS

Vishet ne 4 Menyra Menge qe cmontohen

S760 Beli i rregullueshem me lidhese Vend per printim

S769 18

Xhakete Fosforeshente i Dyaneshem, Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 1

Kjo veshje e gjithanshme me dizajn bashkekohor eshte ideale dhe praktike per cdo situate. Menget e mbushura, te ndashme qe e kthejne ne nje jelek, si dhe xhepa te shumte qe ofrojne hapesire te bollshme ruajtjeje.

7

4XL

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Trupi: Siperfaqe e Bute 100% Poliester, 100g Menge: 100% Poliester, 60g Trupi: 100% Poliester, 160g Menge: 100% Poliester, 80g E Verdhe/Blu e Erret XS-4XL , Portokalli/Blu e Erret S-XXL

XS

1

Me menge

Veshje e Dyanshme

2

Pa menge

3

Nga Ana Tjeter Me Menge

4

Nga Ana Tjeter Pa Menge

Mbrojtje Maksimale per ambjentje te jashtme PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 47 47

S769

47

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:37


STILE ME PELHURE AJROSESE

EN343

SHTRESE IZOLUESE

CLASS 3:3 CER T IFIED

Kapuc qe paloset nen jake

Xhep telefoni i fshehur

S461

Modelet me Performance Ajrosese te Larte Kapuc qe cmontohet

RT61 Xhep i brendshem ne kraharor

24

Pantallona Ajrosese Fosforeshente

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 343 KLASI 3:3 100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Portokalli XS-5XL

5XL

RIS 3279

Rrip beli plotesisht elastik

XS

Hapje anesore

RT34 Menge e brendshme te Trikotuar

12

4

RT34

S461 RT34 - Kapuc qe cmontohet

S461 -Kapuc qe paloset nen jake

48

Xhakete Ajrosese Fosforeshente RIS EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 343 KLASI 3:2 EN 342 0.503M² K/W(B), X, 3, 2

RIS 3279

Xhakete Fosforeshente Ajrosese EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:2 EN 342 0.503M² K/W(B), X, 3, 2

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g RT34: Portokalli S-XXL S461: E Verdhe S-3XL

RT61 Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

KOMBINIM I FUNKSIONALITETIT, PERFORMANCES DHE REHATISE

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 48 48

01/08/2017 17:19 10/08/2017 08:37


KOMINOSHE ME RRIPA AJROSESE

EN343 CLASS 3:3 CER T IFIED

Rripa te rregullueshem

Me Shume Xhepa

Pjesa mbrapa elastike

Me Shume Xhepa Xhep telefoni

Xhep mbrapa

Xhep telefoni Anesoret e hapura te rregullushme

Xhep mbrapa

Xhep i dyfishte vizore

Xhep i dyfishte vizore

Mbrojtje Nga Moti i Paqendrueshem Te rregullueshme me kopsa

S388 24

Kominoshe me Rripa Hi Vis

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3

3279

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Portokalli, E Verdhe S-3XL

6

S488

RIS 24

6

E Verdhe/E Zeze Portokalli/Blu e Erret E Verdhe/Blu e Erret

Kominoshe Me Rripa Hi Vis Contrast EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3 ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E

RIS 3279

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/E Zeze , E Verdhe/ Blu e Erret S-3XL

Produktet Ujendaluese dhe Ajrosese nga me te Mirat ne Industri PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 49 49

49

01/08/2017 17:19 10/08/2017 08:37


XHAKETE AJROSESE

Kapuc qe cmontohet

Standarti i Hekurudhave vendos percaktimet minimale per dukshmerine e larte paralajmeruese ne Industrine e Hekurudhave.

Xhep telefoni i fshehur

Certificate of Verification RT60 12

4

Xhep i brendshem ne kraharor

Xhakete Hi Vis Ajrosese

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3

Xhakete premium e lehte, e certifikuar ne nivelet me te larta ujendaluese dhe ajrosese. Xhaketa ofron mbrojtje te larte ndaj motit te keq dhe rehati ne veshje. E forte, funksionale dhe me shume vecori qe perfshijne kapuc te fshehur te ndashem This is toruajtje certify te that per lehte, xhepa te shumte per ruajtje te bollshme, lak per radio dhe linja rrjete per ngrohtesi dhe rehati optimale.

Portwest Clothing Ltd

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Supplier Number: 059616

Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Rrjete 100%on Poliester is now a verified supplier RISQS.60g E Verdhe S-3XL RIS Portokalli S-3XL 3279

Jeka me shtrese Fleece

RT60 Kapuc qe cmontohet

John Green Chairman, RISQS Board Subscription Expiry Date: 03 September 2017

Vend per printim Achilles Information Limited

1

RT62

30 Western Avenue, Milton Park, Abingdon, OX14 4SH, United Kingdom |T: +44 (0)1235 861118|F: +44 (0)1235 838054|E: enquiries@achilles.com www.achilles.com

12

Xhakete Bomber Hi Vis Ajrosese

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3 Xhaketa bomber eshte e lehte ne peshe dhe praktike dhe ofron nje kombinim veรงorive; ajrosjes, ujendalueshmerise dhe erendalueshmerise. Gjithashtu ka kapuc te fshehur dhe te cmontueshme, xhepa te shumte per ruajte te bollshme, akses per etiketim per markat e korporatave, ane elastike per perputhje te sigurte, linja fleece ne jake dhe linja rrjete ne trup per ngrohtesi dhe rehati optimale.

4

RIS

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Rrjete 100% Poliester 60g E Verdhe S-3XL Portokalli S-3XL

3279

Xhep telefoni i fshehur

50

RT62

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 50 50

Vend per printim

Rezistence ne veshje e jashtezakonshme 01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:37


TEKNOLOGJI NE AJROSJE DHE UJENDALUESHMERI SUPERIORE

Kapuc qe cmontohet

Kombinohet me Xhupin Fleece F300 (shiten vecmas)

F300

Xhep i fshehur telefoni

RT63 12

95

Xhakete Hi-Vis Ajrosese Traffic (Interaktive) EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 343 KLASI 3:3

RIS 3279

Xhakete mbrojtese me kualitet te larte qe mund te vishet sebashku me fleecen Hi-Vis per me shume izolim. Ujeduruese dhe ajrosese me standartet me te larta, kjo xhakete ka shumllojshmeri cilesimesh si, kapuc i cili mund te hiqet, shume xhepa per hapsire mbajtese te shtuar, shirit reflektiv rezistent, per dukshmeri maksimale.

4

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g Rrjete 100% Poliester 60g Portokalli S-3XL

Rrip beli plotesisht elastik

Menge te rregullueshme Hook & loop

RT63

Vend per printim

S487 24

Pantallona Hi Vis Ajrosese

EN ISO 20471 KLASI 1 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3 ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E

RIS 3279

Pantallonat tona ajrosese jane dizenjuar duke perdorur pelhure shume cilesore ajrosese dhe ujendaluese. Fundi i pantallonave hapet dhe mbyllet me zinxhir per nje veshje te shpejte, te thjeshte dhe te pershtatshme. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe Anti-Njollave 190g E Verdhe S-3XL Portokalli S-XXL

Klasi Ajroses 3:3

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

S487

Ajrosje Maksimale me Mbrojtjen Maksimale nga Kushtet e Motit PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 51 51

51

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:37


5X1 XHAKETE PARKA

Vlere Maksimale

5x1

5 menyra te ndryshme veshjeje

Kapuc qe paloset nen jake

Xhep i fshehur telefoni

2

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme

3

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme me menge

Te rregullueshme me kopsa

4

1

Xhaketa e brendshme me menge

S766

7

52

Jelek i Trashe

Xhaketa e jashtme

Zinxhir i Dyanshem

Xhakete Hi Vis Essential 5-ne-1

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.421M².K/W (B), X,3,2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

12

5

Qepje me Shirit Hermetik

ANSI/ISEA

RIS 3279

Nje stil funksional e adaptueshme ofron cilesine me te mire per cmimin. Xhaketa e jashtme permban dy xhepa te medhenj, menge te rregullueshme, kapuc te rregullueshem, ndersa xhaketa e brendshme ujendaluese ka menge fleksibel te ndashem, 2 xhepa anesore te gjere dhe ka panele kontrasti te erret per mbrojtje nga papastertite. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Xhaketa e Jashteme: 100% Rrjete poliester 60g Xhaketa e brendshme:100% fleece poliester 280g E Verdhe/Blu e Erret, Portokalli/Blu e Erret S - 3XL

Ngrohtesi e Garantuar ne Kushte te Ftohti Ekstreme

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 52 52

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:37


5X1 XHAKETE PARKA

1

E Disponueshme ne 5 Ngjyra

5x1

Xhaketa e jashtme

Kapuc qe paloset nen jake

4XL XS

E Verdhe/E Zeze

S768 12

6

E Kuqe/Blu e Erret

E Verdhe/Gri

Xhaketa Hi Vis Executive 5-ne-1

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Xhaketa e Jashtme: Rrjete 100% Poliesteri, 60g Xhaketa e Brendshme: 100% Fleece Poliester, 280g E Verdhe/E Zeze ,E Verdhe/Gri, Portokalli/Blu e Erret, E Verdhe/ Blu e Erret E Kuqe/Blu e Erret

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme me menge

E Verdhe/Blu e Erret

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.421M².K/W (B), X,3,2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

2

Portokalli/Blu e Erret

Stile inovative te adaptuar per shume perdorime. Xhaketa e jashtme permban dy xhepa te gjere me mbyllje Hook & Loop dhe nje kapuc te mbledhur, ndersa xhaketa e brendeshme ka menge te ndashme, Dy xhepa te medhenj anesor dhe ka certifikim te plote EN ISO 20471 Class 3.

Yellow/Black Red/Navy Yellow/Grey Orange/Navy Yellow/Navy

Reg S - 4XL S - 3XL S - 3XL S - 4XL XS - 4XL

3 Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme

4

Xhaketa e brendshme me menge

5

Jelek i Trashe

Xhakete Superiore 5-ne-1 - Nje zgjidhje Per te Gjitha Stinet PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 53 53

53

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:37


4X1 XHAKETE PARKA

4x1

Lider i vertet ne treg Kapuc qe paloset nen jake

Xhep i brendshem ne kraharor

2

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme me menge

3

Jelek i Trashe

Menge e brendshme te Trikotuar Vend per printim

S468 12

8

4 54

1

Xhaketa e jashtme

Xhakete Hi Vis Traffic 4-ne-1

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N Nje xhakete inovative dhe funksionale e cila ploteson te gjitha parakushtet dhe nevojat e standarteve te linjes Fosforeshente, S468 eshte nje lider i vertet ne treg. Mbeshtjella ujendaluese mundeson mbrojtje kunder motit te lagesht. Xhaketa perfshin gjithashtu nje jelek te stilit S469. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g Portokalli, E Verdhe XS-5XL

ANSI/ISEA

RIS 3279

5XL XS

Brendësia e Jelekut te Trashe

Vishet ne 4 menyra te ndryshme

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 54 54

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:37


4X1 XHAKETE PARKA

4x1 Kapuc qe paloset nen jake

Vecori Inovative: Kapuci eshte Ultra Reflektiv per maximumin e dukshmerise edhe kur ka pak ndricim.

Zbuloni Dizajnin Mahnites

Xhep i brendshem ne kraharor

2

Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme me menge

Menge e brendshme te Trikotuar

3

Jelek i Trashe Vend per printim

S471

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1

12

8

4

BrendĂŤsia e Jelekut te Trashe

Xhakete Hi Vis Traffic 4-ne-1, Dyngjyreshe

1

Xhaketa e jashtme

RIS 3279

Dizajn bashkekohor 4-ne-1 i xhaketes qe ofron kombinimet e: pjesa e siperme e lehte, pjesa e jashteme e kombinuar me jelekun e trashe, jelek i trash i dyanshem dhe dyngjyresh qe vishet vec. E rehatsheme dhe praktike, xhaketa eshte e adaptueshme per te gjitha kushtet e motit dhe mundeson dukshmeri te plote te perdoruesit ne kushtet e ndricimit te dobet. Vecori te tjera jane: xhepa te shumte per ruajtje te bollshme, kapuc qe mund te ndahet, qepje hermetike per mbrojtje te plote ndaj eres dhe ujit dhe hapsire per printimin e emrit te kompanise. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Kapuc Inovativ Reflektiv per Dukshmeri te Larte PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 55 55

55

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:37


SHTRESE IZOLUESE

XHAKETE E MBUSHUR

Kapuc qe paloset nen jake

Certifikuar pas 50x larjeve S460 12

Xhep i brendshem ne kraharor

Xhakete Hi Vis Traffic

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M2 K/W(B), X, 3, 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

ANSI/ISEA

RIS 3279

Kjo xhakete plotesisht ujendaluese e certifikuar eshte nje opsion shume i perhapur te te gjithe konsumatoret. E forte, funksionale dhe e paisur me shume vecori duke perfshire nje lidhese shtrenguese ne kapuc, mbyllje me kopsa dhe kapak mbulues dhe xhepa te shumte ruajtes.

4

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g E Verdhe XXS-8XL Portokalli S-5XL

8XL XXS

Kapuc qe cmontohet

S460

RT30 12

4

Xhakete Hi Vis Traffic

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M2 K/W(B), X, 3, 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

ANSI/ISEA

RIS 3279

E certifikuar sipas Standarteve RIS 3279-TOM, kjo xhakete permbush nevojat strikte qe kerkon per standarti. Vecorite perfshijne qepje hermetike dhe xhepa te shumte ruajtes. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Najlon 60g 100% Poliester 170g Portokalli XS-5XL

RT30

56

5XL XS

Cilesi Izolimi Super te Lehta

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 56 56

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:38


XHAKETE E MBUSHUR

SHTRESE IZOLUESE

2x1

R460

Kapuc qe paloset nen jake

Astar qe cmontohet

Xhep telefoni i fshehur

R460 12

4

4XL

Xhakete Traffic RWS

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M² K/W(B), X, 3, 2 Shiriti reflektues eshte vendosur sipas konfigurimit RWS. Pelhura e qendrueshme 100% poliester me endje Oxford 300D, kjo xhakete eshte ideale per punet jashte. Xhepa te shumte mundesojne hapesire te bollshme ruajtjeje. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g Shtrese e cmontueshme: Poliester 60g/ Mbushje 170g Portokalli S-4XL

Kapuc qe paloset nen jake

R460 Kapuc dhe funde me lidhese

Qepje Hermetike me Shirit

Xhep telefoni i fshehur

Gama e Veshjeve RWS shirita Reflektues Ekstra S462 12

Xhup Hi Vis Klasik, Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

Ky stil kombinon paraqitjen moderne me siperfaqen cilesore. E dizenjuar per te mbajtur ngrohte dhe te thate, ky artikull mundeson dukshmerine maksimale dhe perdoret per te gjitha kushtet e motit. Vecorite perfshijne nje xhep telefoni dhe nje kapuc te mbledhur.

4

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g E Verdhe/E Zeze S-3XL

ELEGANTE DHE PERFORMANCE E SHKELQYER

Menge te rregullueshme Hook & loop

S462

Xhaketa me Shtresa - Ideale per Mote te Ftohte PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 57 57

57

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:38


SHTRESE IZOLUESE

XHAKETE E MBUSHUR

Kapuc qe paloset nen jake

Performance Fantastike ne Mbajtjen e Ngrohtesise

Xhep i brendshem ne kraharor

Portokalli/E Zeze

Portokalli/Gri Menge e brendshme te Trikotuar

S467 Portokalli/Blu e Erret

Mbrojtje e Forte nga Era dhe Shiu Xhep telefoni i fshehur

12

Xhakete Fosforeshente Traffic, Dyngjyrshe EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M² K/W(B), X, 3, 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

ANSI/ISEA

RIS 3279

Te gjitha tiparet e provuara dhe testuara te Xhakets Traffic Dyngjyreshe tani ofron 3 kombinime te reja me kontrast. Me siperfeaqe teresisht ujeduruese. Kjo xhakete eshte lider ne treg.

4

5XL

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Portokalli/E Zeze , Portokalli/Gri S-3XL Portokalli/Blu e Erret XS-5XL

XS

58

Klas Boteror i Mbrojtjes Hi-Vis

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 58 58

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:38


SHTRESE IZOLUESE

XHAKETE E MBUSHUR

6 Ngjyra

Kapuc qe paloset nen jake

S466 12

Xhakete Fosforeshente Traffic, Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M2 K/W(B), X, 3, 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

Xhep telefoni

Ngjyrat me kontrast e bejne kete veshje nje zgjedhje shume popullore. E dizenjuar per te mbajtur ngrohte dhe te thate si dhe i jep perdoruesit me shume dukshmeri, kjo xhakete elegante perdoret per te gjitha kushtet e motit. Veshja eshte plotesisht ujendaluese dhe ka si vecori: nje lidhese ne kapuc, kyce te thurura dhe zinxhir para me dy hapje dhe me kapak me kopsa.

4

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g E Verdhe/Blu e Erret, E Verdhe/E Zeze , E Verdhe/Gri , E Verdhe/Blu e Hapur, E Verdhe/Jeshile E Kuqe/Blu e Erret

5XL XS

Yellow/Grey Yellow/Black Yellow/Royal Yellow/Green Red/Navy Yellow/Navy

E Verdhe/Blu e Hapur

Reg S - 3XL S - 3XL S - 3XL XS - 3XL S - 3XL XS - 5XL

Mbrojtje nga Temperaturat Ekstreme, deri -40°C

E Verdhe/Gri

E Verdhe/E Zeze

ANSI/ISEA

E Verdhe/Jeshile

E Kuqe/Blu e Erret

E Verdhe/Blu e Erret

Izolim i Lehte per Liri Levizjeje PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 59 59

59

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:38


TEKNOLOGJI E TREFISHTE DUKSHMERIE Portwest Glowtex teknologji e treďŹ shte perdor zbulimet e fundit ne teknologjine e reflektimit per te siguruar arritjen e niveleve me te larta te dukshmerise

6 ORE NDRICIM I ULET MBAS MBARIMIT TE NDRICIMIT TE LARTE

Perparim i pare i madh ne teknologjine e ďŹ ksimit te zinxhirit ne mbi 100 vjet shikoni faqen 7 per informacione te metejshme

Teknologji Karikimi Djellor GLOWTEX eshte marke e registruar te Portwest.

1

Materiale fluoreshente per dukshmeri ne drite.

3

Shiriti Glowtex emeton dukshmeri edhe ne kushte pak te ndricuara.

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

3x1

Kapuc qe cmontohet

Qepje me Shirit Hermetik

2

Shiriti retroreflektiv HiVisTex eshte i ndritshem edhe ne kushte me ndricim te paket

Menget e ndashem, astar gezofi dhe jake gezofi

1 1

Unaza D Perpara

Me Shtrese Gezofi

G465 12

8

2

Pa Shtrese Gezofi

3

Jelek i trashe

Xhakete 3 ne 1 Glowtex EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

Kjo xhakete bomber 3 ne 1 perdor teknologjine tone 3 fishe me funksion Glowtex. Ofron dukshmeri te avancuar duke kombinuar pelhuren floreshente, Shiritin reflektues HiVis Tex dhe shiritin Glowtex fosforeshent i cili ndricon ne erresire. Shtresa e brendshme e heqshme dhe jaka e kombinuar me menge me zinxhira i siguron qe ky te jete nje xhup shume i adaptueshem.

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester Mbushje 400g Menget: 100% Poliester 120g Menge te E Verdhe/Blu e Erret S-3XL trikotuara Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Perimetri me Rige

60

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 60 60

Ndricon ne erresire 01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:38


MBYLLJE ME ZINGJIR EZEE ZIP

G456

Jelek Executive Glowtex Ezee Zip EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

60

7

G475

Thurje te Perdredhura 100% Poliester 125g E Verdhe S-5XL, Portokalli S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Xhakete Glowtex Executive EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

48

7

Thurje te Perdredhura 100% Poliester 125g Portokalli, E Verdhe S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

MBYLLJE ME KOPSE

G476

RIS 3279

60

6

5XL

3279

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2

ANSI/ISEA

RIS

Jelek Executive Glowtex

G470

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe S-5XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

5XL

Jelek Triple Technology EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

100 10

6

RIS 3279

Thurje te Perdredhura 100% Poliester 125g Portokalli, E Verdhe S/M-XXL/3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Teknologjia e fundit te emetimit te drites PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 61 61

61

01/08/2017 17:20 10/08/2017 08:38


3X1 XHAKETE BOMBER

3x1

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

Kapuc qe cmontohet

Pellushi i jakes i levisshem

Menge qe cmontohen

Astar qe cmontohet

Lak per radio

Xhep telefoni

1 Me Shtrese Gezofi

Me Shume Xhepa

2 Pa Shtrese Gezofi Menge te trikotuara

C467 12

Xhup Fosforeshent 3-ne-1 Bomber

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1

RIS 3279

Ky Xhup praktik 3-ne-1 ofron dukshmeri me te larte per perdoruesin dhe mbrojtje nga moti i keq. Kjo xhakete eshte adaptuese dhe mund te vishet me tre kombinime unike, te cila shtojne zhdervjelltesine e saj perfundimtare. Kjo xhakete ka nje game vecorish duke perfshire: xhepa te shumte per ruajtje te bollshme, menge ma kanale dhe fund te sigurt me nje perputhje te rehatshme, kapuc dhe jake me push te ndashem.

8

3 Jeleke te trashe

62

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g Astar qe cmontohet: 100% Poliester me Shtrese Gezofi 365g Menget: Te mbushura me 100% Poliester, 120g Portokalli, E Verdhe S-3XL

Xhakete Me Shtrese Gezofi e Rehateshme

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 62 62

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:38


Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

3x1

Kapuc qe cmontohet

Pellushi i jakes i levisshem

Xhep telefoni Astar qe cmontohet

1 Me Shtrese Gezofi

Qepje Hermetike me Shirit

E Verdhe/Blu e Hapur

2 Pa Shtrese Gezofi

6XL XS

E Verdhe/Blu e Hapur

NEW COLOUR

C465 12

3 Jeleke te trashe

E Verdhe/Blu e Hapur

Xhup Fosforeshent Kontrast Bomber EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

Menge te trikotuara ANSI/ISEA

RIS 3279

8

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester me Shtrese Gezofi 365g Menget: Te mbushura me 100% Poliester, 120g E Verdhe/Blu e Erret, Portokalli/Blu e Erret, E Verdhe/E Zeze , E Verdhe/Gri, E Verdhe/Blu e Hapur E Kuqe/Blu e Erret

Yellow/Royal Red/Navy Orange/Navy Yellow/Black Yellow/Grey Yellow/Navy

Reg S - 3XL S - 3XL S - 5XL S - 3XL S - 3XL XS - 6XL

Menge qe cmontohen

E Kuqe/Blu e Erret

Portokalli/Blu e Erret

E Verdhe/E Zeze

E Verdhe/Gri

E Verdhe/Blu e Erret

Xhakete Funksionale 3ne1 PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 63 63

63

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:38


3X1 XHAKETE BOMBER

3x1

Zbuloni Dizajnin Mahnites

Kapuc qe cmontohet

Menge qe cmontohen

1 Me Shtrese Gezofi

Menge te rregullueshme Hook & loop

2 Pa Shtrese Gezofi

Astar qe cmontohet

C466 12

Xhup Fosforeshent Klasike Bomber

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Ka si vecori nje linje te bute te ndashme, menge qe mund te hiqen dhe jake te ndashme duke e bere ate te pershtatshme per te gjitha kushtet e motit. Vecorite e tjera perfshijne xhep ID, xhep sigurie ne menge dhe panele kontrasti te zeza.

8

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g Veshje e brendshme 100% Poliester , 365g Menget: Te mbushura me 100% Poliester, 120g Portokalli/E Zeze S-3XL, E Verdhe/E Zeze S-4XL

3 Jelek i trashe

64

4XL

Kombinim i Sigurise se Plote me Teknologjine e Fundit

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 64 64

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:39


2X1 XHAKETE BOMBER

2x1

Astar qe cmontohet

Pellushi i jakes i levisshem Kapuc qe paloset nen jake

1

Unaza D Perpara

Xhep telefoni

S464

Portokalli

E Verdhe

SHTRESE IZOLUESE

Jeka me shtrese Fleece

2

Zinxhire plastik para me dy hapje

1

S464

12 Menge qe cmontohen

8

2

C468

12

4

Vend per printim

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 65 65

C468

Xhakete Bomber Plus, Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester me Shtrese Gezofi 365g E Verdhe 3-Kontraste S-3XL Portokalli 3 tone S-XXL

Xhakete Fosforeshente 2-ne-1 RIS

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM 3279 PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M² K/W(B), X, 3, 2 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Stile 2-ne-1 per te Gjitha Stinet

65

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:39


SHTRESE IZOLUESE

XHAKETE BOMBER

Jeka me shtrese Fleece

Kapuc qe paloset nen jake

Masa nga me te Ndryshme XXS - 8XL Xhep i brendshem ne kraharor

ura t i h S e Me Vend per printim

S463

8XL

12

XXS

4

Xhakete Fosforeshente Bomber

S463

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M2 K/W(B), X, 3, 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

RIS 3279

Rehatia dhe cilesia jane celesi i kesaj veshjeje, kombinuar me te gjitha funksionet e sigurise dhe ujedurueshmerise. Zinxhiri me dy hapje, kapak me kopsa dhe kyce te thurura mundesojne mbrojtje te larte.

Xhep telefoni i fshehur

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g E Verdhe XXS-8XL E Kuqe S-3XL Portokalli S-5XL

66

Performance Fantastike ne Mbajtjen e Ngrohtesise

PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 66 66

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:39


XHAKETE BOMBER

SHTRESE IZOLUESE

RT32 12

Kapuc qe cmontohet

Xhakete Fosforeshente Bomber RIS EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M² K/W(B), X, 3, 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Jeka me shtrese Fleece

4

Plotesisht me linja te mbushura, RT32 ofron lirshmeri te larte levizjeje dhe eshte e kombinuar me funksionet e sigurise dhe mbrojtje nga moti i keq. Plotesisht e certifikuar nga RIS 3279 per perdorim ne industrine e hekurudhave ose ne ambjente te ngjashme.

ANSI/ISEA

RIS 3279

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Portokalli XS-5XL

4 xhepa

RT32

Vend per printim

12

Xhup Fosforeshent Bomber, Dyngjyrshe

SHTRESE IZOLUESE

XS

Menge e brendshme te Trikotuar

Xhaketa me Shtresa Ideale per Mote te Ftohte S266

5XL

Kapuc qe paloset nen jake

Xhep telefoni

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1

Kjo xhakete bomber dyngjyreshe plotesisht e certifikuar dhe eshte nje perfaqesues i denje ne linjen fosforeshente. Linjat e tegelit sherbejne si bllokues nxehtesie ndersa qepja me shirit hermetik te mban 100% te thate.

4

RIS

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

3279

S266

Teknologji Superiore Ujendaluese PW17_HiVis_1_MASTER.indd PW17_HiVis_1_TEXT.indd 67 67

67

01/08/2017 13:33 10/08/2017 08:39


VESHJE SHIU E MBUSHUR

SHTRESE IZOLUESE

SHTRESE IZOLUESE Lak per radio

Kapuc qe paloset nen jake

Rripa te rregullueshem Tokeze qe Lirohet Shpejt Me Shume Xhepa

Menge e brendshme te Trikotuar

Xhep mbrapa Xhep i dyfishte vizore

Shterse me mbushje per ngrohhje maksimale Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

S489 18

6

Kominoshe Me Rripa Dyngjyreshe -Me Shtresa EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.420M2 K/W(B), X, 3, 2

3279

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

68

S485

RIS 8

5

ANSI/ISEA

Kominoshe Fosforeshente Contrast, me Shtresa EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.420M2 K/W(B), X, 3, 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

RIS 3279

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Portokalli/Blu e Erret S-4XL , E Verdhe/Blu e Erret S-6XL

6XL

Ngrohtesi e Garantuar ne Kushte te Ftohti Ekstreme

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 68 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 68

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:42


SHTRESE IZOLUESE

JELEK I MBUSHUR

Veshje e Dyanshme

Zinxhir interaktiv

Kombinohet me produktin S468

Vishet ne dy menyra

54

S469 18

Jelek Fosforeshent, i Dyanshem Hi-Vis

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 TYPE R CLASS 2 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

4

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 65% Poliester, 35% Pambuk 260g 100% Poliester, 200g E Verdhe XS-5XL, Portokalli S-5XL

Astar i Qepur 5XL XS per Izolim

RIS

ANSI/ISEA

3279

SHTRESE IZOLUESE

Lak per radio

Xhepa me Zinxhire

Mbajtes i ri ID i dyfishte

S469

S267 18

6

Jelek i Trashe Fosforeshent, Dyngjyresh EN ISO 20471 KLASI 2

S267

Nje jelek i trashe klasik me dy ngjyra kontemporane. Xhepa multifunksonal, xhep per smartphone mundeson shume hapsire nderkohe qe mban trupin te ngrohte. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 160g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Xhep i brendshem ne kraharor

Me Shtrese Izoluese

Ofron Rehati, Mundesi Zgjedhjeje dhe Funksionalitet PW17_HiVis_2_MASTER.indd 69 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 69

69

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:43


WATERPROOF OVER TROUSER

Performance e Larte e Ujendalueshmerise Rrip beli plotesisht elastik Rrip beli plotesisht elastik Hapje anesore

Hapje anesore

E Verdhe/E Zeze Portokalli/Blu e Erret Te rregullueshme me kopsa

S480 24

Pantallona Fosforeshent Traffic

EN ISO 20471 KLASI 1 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E AS/NZS 1906.4:2010

E Verdhe/Blu e Erret

3279

Keto pantallona jane te dizenjuara per te mbrojtur nga era dhe shiu plotesisht, gjithashtu edhe te ofruar specifikat me te mira te industrise. Nje bel elastik dhe fund i rregullueshem me lidhese e bejne kete veshje shume popullore dhe te rehatshme nga ana e klienteve tane.

6XL 70

S486

RIS

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Reg:Portokalli S-3XL E Verdhe S-6XL Gjate: E Verdhe M-XXL Reg:E Kuqe S-XXL

24

Te rregullueshme me kopsa

Pantallona Fosforeshente Traffic, Dyngjyreshe

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E

RIS 3279

Keto pantallona jane dizenjuar per te mbrojtur nga era dhe shiu, gjithashtu duke ofruar vecorite me te mira ne industri. Nje bel elastik dhe fund me lidhese rregulluese e bejne kete veshje shume te kerkuar, dhe nje zgjedhje te zgjuar nga klientet tane. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL, E Verdhe/E Zeze S-5XL

5XL

Te Gjitha Ujendaluese-Mbrojtje Ndaj Motit Ekstrem

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 70 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 70

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:43


Ideale per Industrine Hekurudhor

SHTRESE IZOLUESE

Bel gjysem elastik Xhep mbrapa

Rrip beli plotesisht elastik

Hapje anesore

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

RT31 24

Pantallona Trafiku Fosforeshent, RIS EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 343 KLASI 3:1

S686

RIS 3279

E dizenjuar ne vecanti per industrine e hekurudhes, keto pantallona kane si vecori te shtuar te caren anesore me zinxhire ne kembe qe te hiqen lehtesisht. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Portokalli S-3XL

18

Pantallona Fosforeshente Dyngjyreshe, Me RIS Shtresa 3279 EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1

4

Keto pantallona dimri me dizajn te zgjuar e mbajne perdoruesin te dukshem, te sigurte, te ngrohte dhe te thate ne te gjitha kushtet e motit. Pelhura fluoroshente dhe shiriti reflektues ofron mbrojtje te larte ne kushtet e drites se ulet, nderkohe qe mbushja e bllokon nxehtesine per te shtuar ngrohtesine dhe rehatine per perdoruesin. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-XXL

Dopjo Qepje per Durueshmeri me te Larte PW17_HiVis_2_MASTER.indd 71 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 71

71

04/08/2017 12:12 10/08/2017 10:41


XHAKETE MESH LINED

Cilesi dhe Vlere Maksimale

Informacion per Pelhuren

E ndertuar me fije 100% poliester 150 Denier mundeson nje pelhure rezistente ne kushte te veshtira. Pelhure 150D ka rezistence te shkelqyer ndaj grryrjes dhe grisjes. E veshur me shtrese PVC ne pjesen e brendshme e ben pelhuren te qendrueshme dhe te papershkueshme nga uji dhe ne pjesen e jashtme ka nje shtrese anti-njolle qe ndihmon ne mbajtjen e veshjes te paster.

Kapuc qe paloset nen jake

Te rregullueshme me kopsa

Vend per printim

S160 24

2

Xhakete Fosforeshente Traffic Lite

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Ofron cilesi te larte me nje cmim te leverdisshem, Xhaketa S160 perfshin vecori si hapje te parme me zinxhir me kapak Hook & Loop, xhepat anesore me kapak dhe kycet e duarve te rregullueshme me kopsa.

Astar me Pore per Ajrosje Maksimale

Thurje Oxford 150D 100% Poliester, e Veshur me PVC 200g Rrjete 100% Poliester 60g Portokalli, E Verdhe S-3XL

72

Performance Maksimale

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 72 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 72

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:43


Kapuc qe paloset nen jake

Lak per radio

Jake Me Shterse Fleece Te Bute Dhe Lluksoze S166 12

Xhakete Fosforeshente Traffic Lite, Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

Xhakete e shkelqyer dyngjyreshe karakteristika te shumta si: lake per mbajtjen e radios, xhepa te medhenje, menge te rregullueshme dhe qepje e dyfishte ne zonat me kritike.

4

Thurje Oxford 150D 100% Poliester, e Veshur me PVC 200g Rrjete 100% Poliester 60g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Mbrojtje e Garantuar dhe e Lehte Jake fleece dyngjyrshe Xhep telefoni i fshehur Qepje te dyfishte

S166

Te rregullueshme me kopsa

Unaza D Perpara

Vend per printim

S161 12

Xhakete Fosforeshente Lite Bomber

Lak per radio

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

Shtesa e re e lehte ne linjen fosforeshente eshte shume i vlefshem dhe mundeson nje kombinim te funksionalitetit te larte me dizajnin inovativ. Siperfaqa cilesore dhe perkushtimi i ndaj detajeve eshte i dukshem. Plotesohet me xhepat anesor, lak per radio, bel elastik i rehatshem dhe kyce te rregullueshme. Ky stil eshte lehtesisht i dallueshem ndaj konkurenteve. Thurje Oxford 150D 100% Poliester, e Veshur me PVC 200g Rrjete 100% Poliester 60g E Verdhe S-3XL

4

Astar me Pore per Ajrosje Maksimale

S161

Vend per printim Menge te rregullueshme Hook & loop

Produkt Inteligjent Edhe ne Mot te Ngrohte PW17_HiVis_2_MASTER.indd 73 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 73

73

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:43


Vishet ne 3 Menyra te 3x1 Ndryshme

3X1 XHAKETE PARKA

3ne1 me Leverdi

Kapuc qe paloset nen jake

Qepje me Shirit Hermetik Mbyllje me kapak para

Lak per radio Xhep per Smartphone

Mbajtese karte ID

Te rregullueshme me kopsa

Panele me kontrast

1 Xhaketa e jashtme me Xhaketen e brendshme

S162 12

Xhakete 3 ne 1 Hi-Vis Lite EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

Ky model 3-ne-1 qe i eshte shtuar games Hi-Vis 150D Oxford me nje cmim konkurues dhe mundeson zdervjelltesine maksimale me dizenjon inovative. Xhepat praktike me shume shtresa, mbyllje e plote paresore me zinxhir, kapuc qe mund te mblidhet ne jake dhe nje xhakete fleece qe mund te visht dhe vetem pa xhupin.

9

2 Xhaketa e jashtme

74

Thurje Oxford 150D 100% Poliester, Veshur me PVC 200g Rrjete 100% Poliester 60g Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 280g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

3 Fleece e ndashme

Shtrese e Bute Fleece i ndashem

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 74 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 74

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:43


Informacion per Pelhuren

Ndertuar nga 100% Poliester me Thurje 190T, qe eshte e forte, e durueshme per kushte te renda. Kjo pelhure e lehte ka nje resistence te larte ndaj gerryrjes dhe grisjes. Shtresa me PVC ne siperfaqen e brendshme e ben pelhuren ujendaluese dhe shtresa siperfaqesore Anti-Njolle e ben pelhuren rezistente ndaj njollave nga jashte e cila ndihmon ne mbajtjen paster te veshjes.

Kapuc qe paloset nen jake

H443 24

Xhakete Shiu Klasike Fosforeshente, Dyngjyrshe

Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

2

ANSI/ISEA

E dizenjuar per te mbajtur perdoruesin te dukshem, te sigurte dhe te thate ne kushtet e ashpra te motit. Kjo xhakete e lehte dy ngjyreshe me stil ka si vecori nje kapuc qe paloset nen jake, xhepa te gjere per ruajtje te bollshme dhe mbrapa panel ventiluese. Thurje 190T, 100% Poliester, Veshur me PVC 200g Trupi: Rrjete 100% Poliester, 60g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL , E Verdhe/E Zeze S-5XL

5XL Rrip beli plotesisht elastik

Menge elastike nga brenda

E Verdhe/Blu e Erret H443

Portokalli/Blu e Erret

E Verdhe/E Zeze

H444 24

Pantallona Shiu Klasike Fosforeshente, Dyngjyrshe

EN ISO 20471 KLASI 1 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E E lehte ne peshe dhe praktike, keto pantallona me stil mundesojne rehati dhe mbrojtje ndaj kushteve te ndryshme te motit. Vecorite perfshijne bel elastik per rehati dhe lirshmeri ne levizje, hapje anesore per ak ses te lehte, fund i rregullueshem me kopse per veshje te sigurte dhe qepje te ngjitura per mbrojtje te plote kunder eres dhe shiut.

Qepje te dyfishte

E Verdhe/Blu e Erret

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 75 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 75

5XL

H444 Portokalli/Blu e Erret

Thurje 190T, 100% Poliester, Veshur me PVC 200g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/ Blu e Erret S-3XL, E Verdhe/E Zeze S-5XL

Te rregullueshme me kopsa

E Verdhe/E Zeze

75

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:44


Mbrojtje Nga Moti i Paqendrueshem H440 24

Xhakete Shiu Fosforeshente Hi-Vis

Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim

Kapuc qe paloset nen jake Lidhese dhe bashkuese te rregullueshme

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

E dizenjuar per te mbajtur perdoruesit te dukshem, te sigurte dhe te thate ne kushte moti te keqija, H440 eshte ekstremisht praktike dhe ujendaluese. Mund te kombinohet ne menyre perfekte me Pantallonat e Shiut H441 Hi-Vis. Kjo veshje mund te mblidhet lehtesisht dhe te ruhet kur nuk perdoret.

2

Thurje 190T, 100% Poliester, Veshur me PVC 200g Trupi: Rrjete 100% Poliester, 60g Portokalli, E Verdhe XS-4XL

4XL XS

Rrip beli plotesisht elastik

H440 Menget Elastike i japin me shume mbrojtje

H441 24

Pantallona Shiu Fosforeshente Hi-Vis EN ISO 20471 KLASI 1 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E AS/NZS 1906.4:2010

Si xhaketa Hi-Vis e shiut, pantallonat tona Hi-Vis jane te lehta dhe praktike. Mund te vishen siper pantallonave te vete punonjesit per mbrojtje te plote kunder ujit. Thurje te Thjeshta 190T, 100% Poliester, Veshur me PVC 200g E Verdhe XS-4XL Portokalli S-3XL

4XL H441

76

Te rregullueshme me kopsa

XS

Rezistence Ndaj Gerryerjes dhe Grisjes

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 76 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 76

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:44


Xhaketa e Gjate, 100cm Kapuc qe paloset nen jake

Kapuc qe paloset nen jake

Lak per radio

Menget Elastike i japin me shume mbrojtje

Menge elastike nga brenda Xhepa te thelle ruajtes

Xhepa te thelle

Xhakete e gjate 122 cm

Percjell Vlere dhe Stil H442 24

2

H445

Pelerine Shiu Hi-Vis, 100cm EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

18

Thurje te Thjeshta 190T, 100% Poliester, Veshur me PVC 200g Trupi: Rrjete 100% Poliester, 60g Portokalli, E Verdhe S-4XL

4XL

2

Pelerine Shiu Hi-Vis, 122 cm

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 Thurje te Thjeshta 190T, 100% Poliester, Veshur me PVC 200g Rrjete 100% Poliester 60g E Verdhe S-5XL

5XL

Pelerine e lehte dhe me e gjate per me shume mbrojtje PW17_HiVis_2_MASTER.indd 77 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 77

77

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:45


Informacion per Pelhuren

Sealtex™ Ultra eshte shume ajrosese, teknologji e larte, Pelhure 100% Poliester, thurje Tricot 185g e veshur me PU. Sealtex Ultra eshte certifikuar sipas standardit te Dukeshmerise se Larte EN ISO 20471.

Qepje Hermetike me Ngjitje Per Mbrojtje nga shiu

Cilesite e Veshjes

I papershkueshem nga uji, i papershkueshem nga era dhe ajroses, ne garantojme se kjo game do t’ju mbaje te ngrohte dhe te thate ne kushte te pafavorshme. Qepje me ngjitje mundeson izolim hermetik ndaj shiut dhe eres dhe pelhure elastike rezistente mund te pastrohet lehte, duke lejuar veshjen te duken e re per me gjate.

Kapuc qe paloset nen jake

S491

Pelhure fleksibile dhe elastike me siperfaqe te llustruar

Te rregullueshme me kopsa

S491 24

Xhakete Sealtex Ultra (e Verdhe), pa Shtrese EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Nje veshje cilesore, Xhaketa Sealtex Ultra eshte e perbere nga materiali i lehte i cili ofron ajrosje shume te mire, dhe mbrojtje nga uji dhe era.

S493

2

78

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 78 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 78

Sealtex Ultra 100% Polyester, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185g E Verdhe XS-5XL

ANSI/ISEA

5XL XS

Qepje te Salduara Hermetike 31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:45


Kapuc qe paloset nen jake

RT50 24

Xhakete Sealtex Ultra, pa Shtrese EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:2

Xhaketa Sealtex Ultra mundeson mbrojtje te plote ndaj shiut dhe dukeshmeri te larte dhe rahati te persosur. Rezistuese, funksionale, me shume xhepa, kapuc qe fshihet nen jake dhe menge elastike.

2

Sealtex Ultra 100% Polyester, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185g Portokalli S-3XL

Kapuc qe paloset nen jake Mbyllje me kapak para Te rregullueshme me kopsa

RT50

Mbyllje me kapak para

Resistente ndaj Grisjeve dhe Anti-Myk S496 24

2

Xhakete Sealtex Ultra, Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:2

Xhakete shume cilesore qe te jepe dukshmeri te larte dhe rehati maksimale. Materiali unik i lehte ofron ajrosje te madhe, mbrojtje uje dhe era. Kapuci i bashkengjitur dhe kapaku mbulues me kopsa jane vecori shume te mira per mot te keq. Sealtex Ultra 100% Polyester, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185g E Verdhe/Blu e Erret S-XXL

Te rregullueshme me kopsa

S496

Pelhure Fleksible e Teknologjise se Larte PW17_HiVis_2_MASTER.indd 79 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 79

79

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:45


SHTRESE IZOLUESE

Jeka me shtrese Fleece

Kapuc qe paloset nen jake

S498 12

Xhakete Bomber Sealtex Ultra (e Verdhe) EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

Duke perdorur Pelhuren Sealtex Ultra ky stil modern i Xhaketes Bomber eshte shume i njohur nga ata qe kerkojne veshje qe ofrojne rehatine me te mire. Ujendaluese, erendaluese dhe ajroses, kjo veshje mban jasht te gjithe elementet e ashper. Sealtex Ultra 100% Polyester, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185g 100% Poliester 60g Trupi: Mbushje 100% Poliester, 170g Menge: Mbushje 100% Poliester, 100g E Verdhe S-XXL

4

Kapuc qe paloset nen jake

Xhep i brendshem ne kraharor

S498 Menge e brendshme te Trikotuar

Vend per printim

SHTRESE IZOLUESE

S490 12

3

Xhakete Sealtex Ultra, me Shtresa

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Qendro i dukshem dhe rehat ne kete xhakete cilesore. Materiali unik i lehte ofron nje ajrosje, mbrojtje nga uji dhe era. Xhaketa S490 eshte me shtresa per me shume ngrohtesi ne kushte te ftohta. Kapuci i bashkangjitur dhe kapaku i zinxhirit me kopsa eshte i pershtatshem per kushte te ftoheta. Sealtex Ultra 100% Polyester, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185g 100% Poliester 60g Trupi: Mbushje 100% Poliester, 170g Menge: Mbushje 100% Poliester, 100g E Verdhe S-3XL

Menge e brendshme te Trikotuar

Xhepa te thelle ruajtes

S490

80

Performance Fantastike ne Mbajtjen e Ngrohtesise

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 80 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 80

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:45


Jake Ere Mbrojtese

Teknologji Superiore Ujendaluese Pulhure Rezistence ndaj Grisjeve, Anti Myk dhe Ajrosese

Jake e ngritur qe mbyllet me zinxhir

Rrip beli plotesisht elastik

Rrip beli plotesisht elastik

Menget Elastike i japin me shume mbrojtje

Te rregullueshme me kopsa

RT51 24

Te rregullueshme me kopsa

S493

Pantallona Sealtex Ultra EN ISO 20471 KLASI 2 EN 343 KLASI 3:2

24

Sealtex Ultra 100% Polyester, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185g Portokalli S-3XL

Te rregullueshme me kopsa

S495

Pantallona Sealtex Ultra

EN ISO 20471 KLASI 1 EN 343 KLASI 3:2 ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E

5XL

Sealtex Ultra 100% Polyester, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185g E Verdhe XS-5XL Portokalli S-3XL

XS

18

Kominoshe Sealtex Ultra EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:2

Kominoshe fosforeshente cilesore dhe ujendaluese. Pelhura Sealtex Ultra eshte e bute dhe eshte dizenjuar per tu veshur mbi rrobat e punes. Kapaku mbylles i dyfishte, hapja anesore dhe kapuci i mbledhur nen jake jane te gjitha shtesa praktike. Sealtex Ultra 100% Polyester, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185g E Verdhe S-3XL Portokalli S-3XL

Pelhure Elastike me Shtrese PU dhe Qepje Hermetike PW17_HiVis_2_MASTER.indd 81 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 81

81

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:45


Cilesite e Veshjes

XRange SHIRIT FOSFORESHENT

Krejt te re gama X-Range eshte nje koncept inovativ per Sigurine e Dukshmeri se Larte Workwear. Shiritat reflektues me X konfigurimit X ne anen e pasme te cdo veshje siguron vizibilitet maksimal per te vjeterohet gjate dites dhe ne erresire. Karakteristikat e sigurise si kapuc i ndashem dhe mungesa e flaps ose lidhseve qe siguroje qe veshje pjese te veshjes nuk ngecen ne ingranazhet e makinerive. Kjo garanton nje mjedis te sigurt ne pune. Keto veshje jane zgjidhje ideale te sigurise per ata qe punojne ne ferma, ne kopshte, parqe dhe kerkojne mjedise te tjera ne natyre bujqesore.

DIAGONAL Mbrapa

Lak per radio Xhep telefoni Hapje e fshehur me zinxhire

Xhep mbrapa

Bel elastik ne anesore

Menge me Thurje

Shtrese me Teknologji e Advancuar Anti Njolle, Anti Vaj dhe Anti Sparkatje E052 18

Kominoshe Fosforeshente X EN ISO 20471 KLASI 2

Kjo Kominoshe e re garanton mbrojtje dhe rahati maksimale. Kontrasti modern i ngjyrave me vecori si xhep telofoni, lak per radio, kyce elastike. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Verdhe/Jeshile S-3XL Regjistrimi i Komunitetit te Regjistruar

5

82

X e mban te dukshme edhe kur ktheheni prapa

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 82 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 82

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:45


3x1

Mund ti Adaptohet Pellush Lluksoz

XRange SHIRIT FOSFORESHENT DIAGONAL

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

Kapuc qe cmontohet Xhep i brendshem ne kraharor

Menge qe cmontohen

Xhep telefoni

8 xhepa per hapsire mbajtese me te madhe

12

2

Pa Shtrese Gezofi

3

Jeleke te trashe

Xhup Fosforeshente X Bomber EN ISO 20471 KLASI 2 EN 343 KLASI 3:1

Mbrojtje e shumellojshme dhe te rehatshme ndaj te gjitha kushtet e motit. Shtresa e brendshme mund te hiqet dhe menget montohen me zinxhir sipas deshires. Xhepa te shumte me zinxhir jashte dhe brenda.

8

Me Shtrese Gezofi

Menge me Thurje

Dukshmeri e Larte nga te Gjitha Drejtimet C565

1

Mbrapa

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester me Shtrese Gezofi 365g Menget: Mbushje 100% Poliester, 120g E Verdhe/Jeshile S-3XL Regjistrimi i Komunitetit te Regjistruar

Nese mund ta shihni X-ne e tyre, ata nuk mund t’ju shohin PW17_HiVis_2_MASTER.indd 83 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 83

83

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:45


TEXO HIGH VISIBILITY

Dopjo Qepje per Durueshmeri me te Larte TM

VESHJE PUNE Cilesite e Veshjes

Kjo game cilesore e veshjeve te punes eshte funksionale, rehatshme, pershtatet shume mire. Ngjyrat dhe stilet e ofruara jane te persosur per vendosjen e logos se korporatave. Cdo veshje eshte projektuar me kujdes qe te perfshije karakteristikat kryesore te rendesishme te tilla si xhepat ergonomik, kllef per mbrojteset e gjurit, xhepat te sigurte, xhepat per vizore dhe qepje te dyfishte.

Xhep telefoni Xhepa me zinxhire te sigurte

Xhep mbrapa

Pjesa mbrapa elastike

Informacion per Pelhuren

Keto veshje jane perbere nga pelhura Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk qe eshte resistente dhe anti-njolle. Kjo pelhure premium dhe e certefikuar garanton performance te larte dhe rahati maksimale. Xhep vizore

Texpel SOS, Stain, Oil and Splash eshte nje shtrese mbi pelhuren e shkelqyer e cila mban large vajin dhe lengjet, duke i bere ato te kokerr dhe rrokulliset nga siperfaqja e rrobave, duke mbrojtur siperfaqen. Shtresa siperfaqesore gjithashtu ndihmon ne heqjen e njollave ne procesin e larjes, duke ruajtur rrobat me te pastra per me shume kohe.

TX72 24

8

Kominoshe me Rripa Fosforeshente RIS Girona 3279 EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

Kjo kominoshe e re me Rripa Fosforeshente ne gamen e Portwest Texo ka ka vecori; xhep me zinxhir ne kraharor, xhepa per mbrojteset e gjurit dhe dy xhepa vizore. Plehura e perdorur Kingsmill Fosoforeshent ofron rehati ne levisje. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

84

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Fundet te rregullueshem Hook & loop

ELEGANTE DHE PERFORMANCE E SHKELQYER

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 84 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 84

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:45


Qepje te dyfishte

TX70 24 Xhep telefoni

3

Xhakete Fosforeshente Madrid

RIS

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)3279 GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) Xhaketa e re Fosforeshente Portwest Texo eshte me stil modern, praktike dhe pershtatje si me porosi. Pelhura e qendrueshme mundeson resistence shume te larte ndaj konsumimit dhe gervishtjes. Me disa xhepa ndertyre dhe nje xhep te kraharori per telefonat smart. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Menge te rregullueshme Hook & loop

Xhep mbrapa

TX70 Bel elastik ne anesore

Xhep vizore

Veshje Pune Inovative Qepje te dyfishte

TX71 24

7

Pantallona Fosforeshente Seville

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

TX71 eshte e forte, me stil dhe bel elastike mbrapa. E ndertuar nga pelhura me nderthurje Poliester dhe Pambuku. Vecorite; xhep per vizoren, xhep nga mbrapa me kapak, qepje te dyfishte me me shume qëndrueshmeri.

S-XXL

Xhepa per mbrojteset e gjurit

65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret

Fundet te rregullueshem Hook & loop

TX71

Siperfaqe Anti-Njolle e Avancuar PW17_HiVis_2_MASTER.indd 85 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 85

85

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:46


TEXO HIGH VISIBILITY

TM

Xhep ID qe mund te shkeputet Me Shume Xhepa

VESHJE PUNE TX50 24

10

Xhakete Fosforeshente Lille

RIS 3279

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) Kjo xhakete elegante me dy ngjyra ka shume vecori te dobishme duke perfshire nje xhep mbrapa per vendosjen e kapeles ose dorezave. Xhepi perpara me zinxhir eshte ideal per te mbajtur te sigurt celsat ose monedhat. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL E Kuqe/Blu e Erret S-XXL

Portokalli/ Blu e Erret E Verdhe/Blu e Erret TX50

Menge te rregullueshme Hook & loop

Portokalli/Blu e Erret Bel elastik ne anesore

E Verdhe/Blu e Erret

E Kuqe/Blu e Erret

E Kuqe/Blu e Erret Bel elastik mbrapa

Veshje Pune Cilesore Ketu

Dy xhepa mbrapa

TX51

Xhep vizore

24

10

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Pantallona Fosforeshente Lyon

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

Keto pantallona kane pamje dhe ndjesi shume te mire. Ngjyrat moderne me kontrast kombinohen me karakteristika te dobishme sic jane: xhep per celular dhe per stilolaps, mbrojtese per gjunjet dhe funde te rregullueshme Hook & Loop. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret XS-4XL Gjate: Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret M-XXL Reg: E Kuqe/Blu e Erret S-XXL

4XL XS

86

TX51

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 86 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 86

Fundet te rregullueshem Hook & loop

Qendro i Sigurte, Qendro i Dukshem! 31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:46


Kombinimi i sigurise dhe stilit, gama e re Fosforeshente Portwest Texo eshte e perdorshme per ambjente te ndryshme pune. Pelhura Poliester/ pambuk ofron rehati dhe durueshmeri. Dizajni perfshin te gjitha vecorite moderne si; shume xhepa, bel te rehatshem, xhepa per mbrojtese gjuri dhe qepje te dyfishte.

Xhepa me zinxhire te fshehur

Pjesa mbrapa elastike

Menge te rregullueshme Hook & loop

Me Shume Xhepa

Xhep vizore

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Fundet te rregullueshem Hook & loop

TX52 18

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

13

TX55

RIS

Kominoshe Me Rripa Fosforeshente Dijon

65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-XXL

3279

18

12

Kominoshe Fosforeshente Nantes

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Vecori Praktike te Kombinuar me Pelhure Premium PW17_HiVis_2_MASTER.indd 87 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 87

87

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:46


PJ 2

3x1

Menge qe cmontohen

Mund ti Adaptohet Pellush Lluksoz Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

Jake Gezofi e Montueshme

E Verdhe/ Blu e Erret

1

Me Shtrese Gezofi Portokalli/Blu e Erret

E Verdhe/E Zeze

Me Shume Xhepa

2

Pa Shtrese Gezofi

PJ50 12

7

Menge dhe fund me thurur

Xhaketa Fosforeshente 3-ne-1 Pilot

Mundeson mbrojtje te gjitheanshme dhe te rehatshme, kjo xhakete eshte e perdorshme ne variete ambjentesh pune. Pelhura cilesore, mjeshtria dhe funksionaliteti jane vecorite kryesore. Shtresa e gezofit, jaka dhe menget cmontohen me zinxhire. Keto vecori e bejne kete veshje shume te adaptueshme. Zinxhiret e shumte ne xhepat e brendshem dhe te jashtem i mundesojne mbajtje te sigurte te sendeve. 55% Pambuk, 45% Poliester 240g 100% Poliester me Shtrese Gezofi 460g 100% Poliester 60g Menge: Mbushje 100% Poliester, 120g E Verdhe/Blu e Erret S-5XL, Portokalli/Blu e Erret S-4XL, E Verdhe/E Zeze S-3XL

3 88

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

5XL

Jelek i Trashe

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme - E Pershtateshme ne Cdo Kohe

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 88 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 88

04/08/2017 12:12 10/08/2017 12:21


Cilesite e Veshjes

Kjo game moderne e veshjeve te punes karakterizohet nga vecori praktike dhe funksionale, si xhepa te shumte per telefona dhe sende te dryshme, pershtatshmeri te rahatshme. Gama perbehet nge nje mori stilesh per punonjes te ndryshem.

Vishe me PJ50 Togez e Forte

Bel elastik mbrapa Pjesa mbrapa elastike

Dy xhepa mbrapa

Anesoret e hapura te rregullushme

Xhep mbrapa

Xhep telefoni

Xhep vizore

Xhep vizore Qepje te dyfishte

Xhepa per mbrojteset e gjurit

PJ52 18

8

RIS Kominoshe me Rripa Fosforeshente, Dy Ngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

3279

Kominoshja e re me Rripa eshte ndertuar nga pelhure me perzierje pambuku per qendrueshmeri dhe rehati. Siperfaqa e jashtme prej poliesteri eshte rezistente ndaj konsumimit dhe grisjes nderkohe qe linjat e brendshme te pambukut mundesojne rehatine maksimale. Nje xhep i gjere dhe i sigurte ne kraharor, se bashku me xhepat e forte te gjurit, shtohen ne komoditetin e kesaj veshjeje. Beli elastik mundeson me shume rehati per perdoruesin.

E049 24

8

Pantallona Fosforeshente Combat, Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 1

Keto pantallona plotesisht te certifikuara. Ngjyra dominante blu e erret siguron qe pantallonat tuaja te duken bukur dhe te jene te pastra per me shume kohe. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: Blu e Erret/Portokalli , Ble e Erret/E Verdhe S-XXL Gjate: Ble e Erret/E Verdhe M-XXL

55% Pambuk, 45% Poliester 240g E Verdhe S-3XL Portokalli S-XXL

Mbrojtje e Plote edhe Mbas Larjeve te Shumta PW17_HiVis_2_MASTER.indd 89 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 89

89

04/08/2017 12:12 10/08/2017 10:44


Game e Kompletuar e Veshjeve Mbrojtese Fosforeshente

VESHJE PUNE

Xhepa me Zinxhire

Hapje e fshehur me zinxhire Xhep mbrapa

Xhepa te gjere anesore

Xhepa te gjere anesore

Bel Elastik per Fleksibilitet Hapje e fshehur me zinxhire

Xhep vizore Xhep vizore Xhep vizore

5XL

Xhepa per mbrojteset e gjurit

XS

E042 18

Kominoshe Fosforeshente Poli-Pambuku EN ISO 20471 KLASI 3

RT42 18

Mbrojtje te plote per te gjithe ata qe punojne afer rrugeve, autostradava ose trafikut. Pelhura e rende dhe dizenjimi i thyer garanton jetegjatesi te kominoshes.

4

90

80% Poliester, 20% Pambuk 280g E Verdhe S-3XL

Kominoshe Fosforeshente RIS Poli-pambuku RIS 3279 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM GO/RT 3279 NR 8

RT43 24

Larja industriale e shiritit ne krahe, kembe, kraharor dhe shpatulla mundeson dukshmeri te larte per perdoruesin nderkohe qe pelhura e trashe dhe dizajni i ashper sigurojne qe kominoshja te zgjase me shume. Beli elastik mundeson perputhje te bollshme.

4

80% Poliester, 20% Pambuk 280g Portokalli XS-5XL Reg Portokalli M-3XL Gjate

7

Kominoshe Me Rripa Fosforeshente RIS

RIS 3279

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8

Materiale dhe perpunim cilesor qe e bejne RT43 te preferuaren e industrise se rrugeve dhe te hekurudhes. Pelhura e forte i ben ball papastertise dhe zhulit me siperfaqen Texpel qe ndihmon ne largimin e njollave. Xhep i gjere me zinxhir ideal per te mbajtur vegla, lidheset e shpatullave mund te rregullohen per te siguruar nje veshje te rehatshme. 80% Poliester, 20% Pambuk 280g Portokalli S-3XL Gjatesia e Kembes 84cm, e Rregullt

Shtrese me Teknologji e Advancuar Anti Njolle, Anti Vaj dhe Anti Sparkatje

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 90 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 90

04/08/2017 08:21 17/08/2017 10:40


Veshje Premium Fosforeshente, Rezistente dhe Cilesore ACTION

COMBAT

TE SHKURTRA

Bel elastik mbrapa Bel elastik mbrapa Xhep telefoni

Bel elastik mbrapa

Dy xhepa mbrapa

Dy xhepa mbrapa me zinxhire

Dy xhepa te pasem

Xhep i dyfishte vizore

Xhep telefoni

Xhep telefoni

Xhep i dyfishte vizore

E043 Xhepa per mbrojteset e gjurit

Xhepa per mbrojteset e gjurit

36

Pantallona te Shkurtra Hi-Vis

EN ISO 20471 KLASI 1 ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E

Pantallona te Shkurtra Vere me Stil. Stili modern i gjatesise se gjurit dhe zbukurimet me kontrast, i kane bere keto te shkurtra te parapelqyerat per ditet e nxehta. Permbajne nje xhep te pershtatshem ne kofshe dhe nje xhep per telefon, me bel gjysem elastik per veshje te rehatshme.

8

65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Gri S-XXL

E061 24

11

E046

Pantallona Hi-Vis Action EN ISO 20471 KLASI 2

Te reja ne treg, E061 yne nderthur detaje te njohura si xhepa te shumte, cilesi thurje te larte dhe madhesi te bollshme se bashku me certifikaten EN ISO 20471 Klasi 2 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: E Verdhe XS-3XL Gjate: E Verdhe M-XL

24

9

Pantallona Hi-Vis Combat EN ISO 20471 KLASI 1

Ne perputhje me standartin e fundit EN ISO 20471, keto pantallona moderne perfshijne nje xhep ne kofshe me xhep telefoni, hapesire per mbrojtese te gjurit dhe bel elastik per rehati me te larte te perdoruesit. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: E Verdhe XS-3XL Gjate: E Verdhe M-3XL

Certifikuar pas 50x larjeve

Jelek Poliester/Pambuk i disponueshme Jelek Hi Vis Poliester/Pambuk C497 112

Ngjyra qe Ruhen Larje pas Larje PW17_HiVis_2_MASTER.indd 91 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 91

91

31/07/2017 08:21 17/08/2017 10:50


COMBAT & ACTION TROUSER

Pelhure me shtrese Anti-Njolle TEXPEL

Combat 2 Bands

Action 2 Bands

Dy xhepa mbrapa

Dy xhepa mbrapa

Linja me Shume Xhepa Combat

Combat 3 Bands Bel gjysem elastik

Dy xhepa mbrapa me zinxhire Bel elastik mbrapa

Xhep telefon

Xhep vizore

Xhepa te medhenj te kembet

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Qepje te Perforcuara

RT46 24

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8

9

4XL XS

92

Pantallona Hi-Vis Combat Rail

3279

Vecorite dhe karakteristike e saje jane xhepat e shumte per me shume hapsire per mbajtje te sigurt, shirit reflektues i pozicionuar ne pjesen e siperme te kembeve per me shume dukshmeri. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli, Reg XS-4XL Portokalli, Tall S-3XL

Certifikuar pas 50x larjeve

RT47

RIS 24

11

Pantallona Fosforeshente Action Rail

RIS 3279

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 Ne perputhje me nevojat e fundit te hekurudhes per te gjithe punetoret, keto pantallona moderne me shume xhepa kane si vecori nje bel elastik, xhepa te shumte dhe madhesi te shumta.

RT49 24

Pantallona HiVis me Tre Shirita Combat

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

9

RIS 3279

Komform standarteve te fundit te industrise se hekurudhave, keto patallona me shume xhepa, me bel elastik dhe me shirit reflektues ekstra per dukshmeri te shtuar. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli S-3XL

65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli S-XXL

Gama me e Shumeanshme ne Markate

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 92 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 92

31/07/2017 08:22 17/08/2017 10:52


Pantallona Combat dhe Action Pants High Tape

Stretch Track

Pants Low Tape Bel elastik mbrapa

Xhep i holle mbrapa

Xhep mbrapa

Bel elastik mbrapa

Xhep i holle mbrapa

Xhep telefoni

Shtrese Ujeduruese te Gjunjet Gryke Elastike Pelure shume e ngrohtedhe e rehateshme

RT48 18

2

PERMIRSUAR

Tuta Hi-Vis Jogging

RIS

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM 3279 PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 Me Stil dhe funksionale, keto pantallona rruge me dukshmeri te larte kane si vecori nje bel plotesisht elastik me rregullim me lidhese per rehati dhe dukshmeri maksimale. Xhepa te gjere dhe pjesa e gjurit e perforcuar per te dhene me shume funksionalitet perdoruesit. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Portokalli, E Verdhe S-XXL

RT45 24

Pantallona Hi-Vis RIS

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8

RIS 3279

80% Poliester, 20% Pambuk 280g Portokalli, Reg XS-5XL Portokalli, Tall S-XXL

3

E041 24

3

Pantallona Hi-Vis

EN ISO 20471 KLASI 1 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

80% Poliester, 20% Pambuk 280g E Verdhe, Reg S-3XL E Verdhe, Tall S-XXL Portokalli, Reg S-XXL

5XL XS

Mjeshteri Superiore, Funksionalitet te Larte PW17_HiVis_2_MASTER.indd 93 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 93

93

31/07/2017 08:22 17/08/2017 10:53


VESHJE PUNE Xhep telefoni

Gama e Veshje Te Dukshmerise se Larte E044 24

2

Xhep per laps

Kemishe e Dukshemrise se Larte Hi-Vis EN ISO 20471 KLASI 3

Kemishe moderne e Dukshemrise se Larte me prerje ergonomike dhe me stil. Kjo kemishe e rehatshme perfshin cilesi si dopjo qepje ne pjeset kritike, 2 xhepa ne kraharore me pulle, dhe pelhure rezistente dhe ajrosese, te gjitha kontribojne ne aparencen profesionale te veshjes. 65% Poliester, 35% Pambuk 200g E Verdhe S-3XL Qepje te dyfishte

Pershtatje Perfekte ne Trup

Mbyllje para me pulla

Fundi mbrapa ne forme harku

Vishet ne dy menyra

RT40

Astar i Qepur per Izolim Xhep telefoni

Xhepa te thelle

Veshje e Dyanshme RT44 18

4

94

E040

Jeleke Hi-Vis RIS, e Dyaneshme

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8

RIS 3279

Cilesi dhe fleksibilitet i larte, me shume ngrohtesi, ndryshe nga shume veshje konkuruese, dizajn unik ofron dy xhepa portokalli fosforeshent portokalli te thelle ne te dyja anet dhe ngjyre gri ne anen e kthyeshme. 80% Poliester, 20% Pambuk 280g 65% Poliester, 35% Pambuk 260g 100% Poliester, 200g Portokalli S-3XL

PW17_HiVis_2_MASTER.indd 94 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 94

RT40

24

Xhakete RT40 RIS EN ISO 20471 KLASI 3

RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8

3

RIS 3279

80% Poliester, 20% Pambuk 280g Portokalli S-3XL

E040

Xhakete Hi-Vis Poli-Pambuku EN ISO 20471 KLASI 3

80% Poliester, 20% Pambuk 280g E Verdhe S-3XL

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:53


Xhakete sipas EN ISO 20471 Klasi 3 - Rezistente Ndaj Eres & Ngrohtesi

FLEECE

Informacion per Pelhuren

Pelhura Fleece Fosforeshnete eshte bere nga 100% poliester me nje siperfaqe kunder pushavitjes, e cila siguron qe te mos kete kokrriza ne siperfaqen e pelhures. Pelhura Fleece eshte e bute ne prekje dhe shume e forte ne perdorim. E pershtatshme per te gjitha ambjentet e punes.

F300 18

3

5XL XS

Xhup Fleece Hi-Vis

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 14058 KLASI 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

RIS 3279

F300 do ju mbaje rehat, ngrohte, te dukshem dhe te sigurte ne ditet e ftohta me ere. Vecorite perfshijne nje xhep te brendshem te arnuar, dy xhepa anesor te siguruar me zinxhir dhe lidhese elastike ne bel per nje veshje te rehatshme. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 300g Trupi: 100% shtrese Poliester 60g Menget: 100% mbushje Poliester Taffeta 60g E Verdhe XS-5XL, Portokalli S-4XL

Shteresa e Rrjetes jep me shume rehati

Menge elastike

F301 18

3

4XL XS

Xhup Fleece Hi-Vis, Dyngjyrshe

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 14058 KLASI 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

ANSI/ISEA

RIS 3279

E stiluar ne menyre klasike, veshja e F301 eshte relaksuese dhe e bollshme. Plotesisht e certifikuar sipas EN ISO 20471 Klasi 3, ka si vecori nje siperfaqe antipushavitje e cila garanton nje siperfaqe pa kokrriza dhe miremban pamjen e xhupit fleece. Kombinimi i ngjyrave portokalli/blu e erret perputhet me RIS 3279 per industrine e hekurudhave. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 300g Trupi: 100% Rrjete Poliester 60g Menget: 100% Poliester Taffeta 60g E Verdhe XS-4XL, Portokalli S-4XL

Shteresa e Rrjetes jep me shume rehati Menge elastike

E Testuar per te Rezistuar Pushavitjes dhe Tkurrjes PW17_HiVis_2_MASTER.indd 95 PW17_HiVis_2_A1_TEXT.indd 95

95

31/07/2017 12:12 10/08/2017 10:53


SOFTSHELL 3 SHTRESA 7X1 MULTI JACKETS

Informacion per Pelhuren

Sistem me Tre Shtresa

Veshjet Softshell me dukshmeri te larte eshte e bere nga 94% Poliester dhe 6% Elastane elastik ne shtresen e jashtme, e laminuar me nje membrane TPU dhe 100% poliester mikro polar ne shtresen e brendshme. Shtresa e jashtme eshte uje rezistente dhe me ajrosje nderkohe shtresa e brendshme shton ngrohtesine ne temperatura te ftohta.

Teknologjia e Pelhures me Tre Shtresa Panele me kontrast

S429 24

4

Xhakete Softshell Hi-Vis (3L), Dyngjyreshe EN ISO 20471 KLASI 3

Kjo Xhakete Softshell ofron rehati dhe nje pamje te re. Pelhura eshte e lehte por jep ngrohtesi gjate motit te ftohte. Vecori moderne qe perfshijne shirita shtese me kontraste dhe zinxhire ujedurues. 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g Pesha Totale: 310g E Verdhe S-3XL

Ajrosje Superiore

S429

Menge te rregullueshme Hook & loop

Shtrese fleece micro polar e bashkuar S425 24

Lak per radio

Xhep telefoni

Xhakete Softshell Fosforeshent, Dyngjyresh (3L) EN ISO 20471 KLASI 3

4

Xhaket e re inovative ofron rezistence ndaj ujit, erendaluese, membrane ajrosese duke shtuar edhe luksin e pelhures fleece me mikro-pore. Kontrasti me ngjyren e erret te pjesa e poshteme e ben kete stil perfekt per ambjentjet me ndotje, por qe kerkohet te jete edhe fosforeshente. 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g Pesha Totale: 310g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Menge te rregullueshme Hook & loop

96

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 96 96

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

S425

Zinxhira Ujendalues

31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:53


2x1 Lak per radio Menge me zinxhire te jashtem

Vishet ne dy menyra S428 24

4

Xhakete Softshell Fosforeshente (3L)

EN ISO 20471 KLASI 2 ( JELEK I TRASHE) EN ISO 20471 KLASI 3 ( XHAKETE E PLOTE) RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279 ANSI/ISEA

ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 ( JELEK I TRASHE) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 ( XHAKETE E PLOTE)* Kjo veshje ofron shumllojshmeri dhe funksionalitet te shkelqyer. Sigurone nje mbulim te plote dhe eshte ujeduruese. Mund te vishet edhe pa menge, duke ju lejuar te punoni lirshem.

4XL

94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g. Pesha Totale: 310g E Verdhe S-4XL Portokalli S-4XL

Menge te rregullueshme Hook & loop

Lak per radio

Ajrosje dhe Rehati e Plote S424 24

Xhaket Fosforeshente Softshell Classic (3L)

RIS

3279 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

4

Stil klasik, kjo xhakete ofron mbrojtje ne kushte atmosferike te ndryshme. Xhep telefoni, lak per radion, e ngrohte, rehatshme dhe uje largues. S424 eshte veshje perfekte per pune jashte. 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g Pesha Totale: 310g Portokalli, E Verdhe S-3XL

Menge te rregullueshme Hook & loop

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 97 97

97

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:53


Pelhure e Bute

TRIKO

1 B308 24

Bluze Xenon Rugby

RIS

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

3279

65% Poliester, 35% Pambuk 300g 100% Poliester Oxford 600D 210g Portokalli/E Zeze , E Verdhe/E Zeze XS-3XL

2 B303 24

5XL XS

3 B306 24

RIS

Triko Fosforeshente

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

1

3279

ANSI/ISEA

65% Poliester, 35% Pambuk 300g Portokalli, E Verdhe XS - 5XL E Kuqe S - 3XL

Triko Fosforeshente Dyngjyreshe

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

RIS 3279

65% Poliester, 35% Pambuk 300g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar 3

2

Rrip beli plotesisht elastik

98

Pelhure Me Push e Thjeshte Per tu Mbajtur

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 98 98

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:54


BLUZE ME KAPUC SWEATSHIRT

1 B315 24

2

Ngrohtesi Optimale dhe Rehati

Triko me Kapuc Dy Ngjyrshe Fosforeshente

ANSI/ISEA

* EN ISO 20471 KLASI 3 NGA MASA L DHE SIPER EN ISO 20471 KLASI 2 MASAT S & M ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 NGA MASA L DHE SIPER* ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 MASAT S & M

1

65% Pambuk, 35% Poliester 300g E Verdhe/E Zeze S-5XL

5XL 2 B305 24

Triko Fosforeshente me Zinxhir

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

2

3 B304 24

1

RIS 3279

65% Pambuk, 35% Poliester 300g Portokalli, E Verdhe S-3XL

Triko Fosforeshente me Kapuc

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

RIS 3279

ANSI/ISEA

65% Poliester, 35% Pambuk 300g Portokalli, E Verdhe S-4XL

4XL

Lidhese dhe bashkuese te rregullueshme

2

3

Thurje Cilesore me riga

E Dukshme, e Sigurte dhe e Rehatshme PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 99 99

99

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:54


POLO ME MENGE TE SHKURTRA Informacion per Pelhuren - 100% Poliester, Thurje Sy Zogu

Informacion per Pelhuren - Pelhure e Rahatshme 55% Pambuk, 45% Poliester

100% poliester thurje sy zogu ka rezistence te shkelqyeshme ndaj grryrjes, force te larte elastike dhe rezistence ndaj pushavitjes ndersa gjithashtu eshte shume ajrosese. Shtresa perthithse Texpel per rehati me te larte.

Pelhure pambuku Comfort prodhohet nga nje pelhure 55% pambuk, 45% polyester, pambuku eshte ne brendesi per rehati dhe poliester ne pjesen e jashtme per qendrueshmeri maksimale.

Contrast Tipping for Stylish Look

RT22 S477

Te cara anesore

S477

Perfekte per Klime te Ngrohte S477 48

Bluze Polo Fosforeshente, M/Shkurtra

48

Detaje te mire menduara dhe ndertimi cilesor, qe do te thote se bluza jone polo eshte shume e rehatshme dhe zgjat me shume sesa konkurentet lider. Ideale per kushte te ngrohta pune. 100% Poliester, Thurje Bird Eye 175g E Verdhe XS-7XL E Kuqe S-3XL

7XL XS

Bluze Polo per Femra te Disponueshme LW72

100

279

RT22

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 2 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

Certifikuar pas 50x larjeve

Bluze Polo Fosforeshente me Menge te Shkurtra RIS EN ISO 20471 KLASI 2 GO/RT 3279 ISSUE 8 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

Perfekte per mot te ngrohte, RT22 ka jake elegante me kontrast gri qe siguron se njollat dhe papastertite te jene sa me pak te dukshme dhe ka si vecori nje shirit reflektues Hi-Vis Tex per t’ju mbajtur te dukshem dhe te sigurte.

RIS 3279 ANSI/ISEA

5XL XS

100% Poliester, Thurje Bird Eye 175g Оранжевый XS-5XL

Certifikuar pas 50x larjeve

Ajeroses, Rezistente dhe Rahatshme

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 100100

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

31/07/2017 17:41 10/08/2017 10:54


Shirita me kontrast per pamje elegante

4XL XS

S479 48

Bluze Polo Dyngjyrshe

S174

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI O KLASI 1

TYPE 0 CLASS 1

48

3279

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

35

100% Poliester, Thurje Bird Eye 175g Portokalli/Gri , E Verdhe/Gri S-3XL, Portokalli/ Blu e Erret XS-3XL, E Verdhe/Blu e Erret XS-4XL

RIS

Bluze Polo Pambuku Comfort, Dyngjyrshe

Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli/Blu e Erret, E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Shirita me kontrast per pamje elegante

Pambuku Mundeson Komfort

S177 48

Te cara anesore

4XL Bluze Polo Fosforeshente Ribbed EN ISO 20471 KLASI 2

Kjo bluze e re polo eshte e perbere nga pelhure ajrosese. Kjo pelhure ofron rehati te jashtezakonshme dhe eshte e bute ne prekje. 75% Poliester, 25% Pambuk, Thurje me Kanale 190g E Verdhe M-XXL

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 101101

XS

S171 48

35

Bluze Pambuku Polo

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli, E Verdhe XS-4XL

101

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:54


BLUZE POLO ME MENGE TE GJATA Jake e dallueshme me shirit fluoreshent

Ajrosje dhe Rehati e Plote S271 48

35

Bluze Polo me Krahe te Gjata e Rehatshme Pambuku

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

Bluza jone polo pambuku me krahe te gjata perdor copen tone pambukut per durueshmeri maksimale, komfort dhe ajrosje. Shiriti HiVisTex mundeson dukshmeri ekselente. Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli, E Verdhe S-3XL

Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese

Te cara anesore

Shirita me kontrast per pamje elegante

4XL S277 48

102

Bluze Polo Fosforeshente, M/Te Gjata

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 100% poliészter, madárszem szövés 175g Narancs, Sárga S-4XL

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 102102

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING P13

Menge te trikotuara

S279

RIS 3279

48

Bluze Polo Dyngjyreshe, M/Gjata

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

100% Poliester, Thurje Bird Eye 175g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

04/08/2017 14:30 10/08/2017 12:24


T-SHIRT ME MENGE TE GJATA

5XL S178 48

Bluze me M/Gjata Fosforereshente EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

S191

RIS 3279

48

100% Poliester, Thurje Bird Eye 150g Portokalli, E Verdhe S-3XL

1

T-Shirt Fosforeshente me menge te gjata.

ANSI/ISEA

EN ISO 20471 KLASI 3 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

100% Poliester, Thurje Bird Eye 150g Portokalli, E Verdhe S-5XL

S278 48

35

Bluze Tshirt Fosforeshente me Menge te Gjata EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 3

Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli, E Verdhe S-3XL

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 103103

S579

RIS 3279

48

ANSI/ISEA

1

T-Shirt Day-Vis me menge te gjata. DUKSHMERI TE PLOTE GJATE DITES

100% Poliester, Thurje Bird Eye 150g Portokalli, E Verdhe S-5XL

5XL

103

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:54


T-SHIRT ME MENGE TE SHKURTRA

RT23

S478

S478

S478 RT23 48

T-Shirt Fosforeshente

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) : RT23 GO/RT 3279 ISSUE 8 : RT23 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N 100% Poliester, Thurje Bird Eye 150g S478: E Verdhe XS-5XL RT23: Portokalli XS-5XL S478: E Kuqe S-3XL

S170 48

35

104

T-Shirt pambuku fosforeshente me menge te shkurtra Comfort EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2

Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli, E Verdhe S-5XL

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 104104

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

RIS

S190

3279

48

ANSI/ISEA

1

5XL

T-shirt me Xhepa Hi-Vis

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 100% Poliester, Thurje Bird Eye 150g Portokalli, E Verdhe S-5XL

XS

S378

RIS 3279 ANSI/ISEA

5XL

48

Bluze T-shirt Fosforeshente, Dyngjyreshe

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279 ANSI/ISEA

5XL

RIS 3279

100% Poliester, Thurje Bird Eye 150g Portokalli/Gri, Portokalli/Blu e Erret, E Verdhe/Gri, E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:55


Panele me Pore Ajrosese

Rjete poshte kraheve dhe panel ajroses mbrapa

Pelhure e rehatshme dhe ajrosese

S172 48

35

S173 48

35

Bluze Pambuku e Rehatshme

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli/Blu e Erret, E Verdhe/ Blu e Erret S-3XL

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 105105

C394

RIS 3279

48

35

Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Portokalli S-3XL, E Verdhe XS-3XL

T-shirt Pambuku Comfort, Dy Ngjyra

E Zeze

3279

48

1

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester 175g Rrjete 100% Poliester 125g Portokalli, E Verdhe S-3XL

S578

RIS

T-Shirt me Pore

T-Shirt Day-Vis me menge te shkurtra DUKSHMERI TE PLOTE GJATE DITES

100% Poliester, Thurje Bird Eye 150g Portokalli, E Verdhe S-5XL

5XL

105

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:55


LED HV07

577

L474

Koleksioni i dukshmerise se larte i Portwest LED High Visibility perdor LED te integruar dhe per te ofruar nje shikueshmeri me te madhe. Pelhure fluoreshente e ndritshme e kombinuar me shirit reflektuese HiVisTex dhe dritat LED ofrojne nivelin me te larte te dukshmerie ne abjente pune pa ndriqim.

Dritat LED mund te bashkangjiten ne veshje (shiten vecmas):

L474 100 10

RIS

Jelek Hi-Vis Versatile

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

3279

Lak multifunksional te pjesen e par te jelekut.

Ky jelek adapton i dukshmerise se larte me 2 te shirita reflektues HiVis Tex horizontal ne pelhuren me dukshmeri te larte, dhe me 3 laqe te shtuar te te cilet mund te varen HV06 apo HV07 drita LED per dukshmeri te shtuar ne kushte me drite te ulet. Thurje te Perdredhura 100% Poliester 125g Portokalli, E Verdhe S/M-XXL/3XL

RoHS - Kufizimi i Substancave te Rrezikshme Kufizimet nga Substancat e Rrezikshme jane vendosur ne nje vend per te siguruar te gjithe komponentet e produkteve elektrike pa rrezikuar perdoruesin. Te gjitha dritat tona jane testuar me kete standarte.

Lake multifunksionale te pershtatshme per LED, radio, stilolaps, ose per vendosjen e syzeve HV07 577

Ndricimi

Kohezgjatja

Njesia matese e Nivelit te Ndricimit eshte Lumens (LM). Duke ditur sa Lumens cdo llambe/elektrik krijon ne mund te perzgjedhim aparatin ndricues te duhur per ambjentin a duhur.

Jetegjatesia e Baterise. Koha e shkarkimit te Baterise. Duke ditur JetegjatesinĂŤ ne mund te perzgjedhim aparatin ndricues te duhur per ambjentin a dhe kohe zgjatjen e duhur.

Aksesore LED te tjera HV08

HV09 576

HV05

106

577

576

Teknologji Inovative e Avancuar

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 106106

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:55


JELEK LED

L470

Jeleku Hi Vis LED Vega

RIS

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

60 10

3279

Duke kombinuar dritat LED inovative te integruara me materialin HiVis dhe shiritin reflektive HiVisTex, ky jelek ofron dukshmeri maksimale ne te gjitha kushtet e ndricimit te ambjentit. • • • • •

Drita:25 Lumens Kohe pune:80 ore AA x 2 (pa perfshire) Funksionet:I larte/Flash i shpejte/ Flash i ulet E dukshme deri ne 500 meter Thurje te Perdredhura 100% Poliester 125g Portokalli, E Verdhe S/M-XXL/3XL

Led te inkorporuara Shirit reflektues

Mbyllje Hook & loop

L476 48

Jeleku Hi Vis LED Orion Executive

LM

25LM

80HRS

LM

25LM

80HRS

RIS

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

3279

Ky jelek executive me drita te integruara LED per te maksimizuar dukshmerine. Xhepa te shumte mbajne sendet personale te sigurta. Nje mbajtese transparente ID e ploteson kete jelek unik.

7

• • • • •

Drita : 25 lumens Ore pune:80 ore Baterite:AA x 2 (nuk jane te perfshira) Funksionet I larte/Flash i shpejte/Flash i ngadalte E dukshme deri ne 500 meter Thurje te Perdredhura 100% Poliester 125g Portokalli, E Verdhe S-3XL

Shirit reflektues

Led te inkorporuara

Hapje me Zinxhire Para

Zgjidhje të Fuqishme te Ndricimit LED PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 107107

107

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:55


TM

JELEKU EXECUTIVE

Lak per radio

Informacion per Pelhuren

Pelhura e Vest-Port™ eshte bere nga thurje te durueshme 100% Poliester e cila eshte plotesisht e certifikuar sipas standardit me te fundit se Dukshmerise se Larte. Pelhura eshte e lehte, e rehatshme dhe me ajrosje te larte. Mund te vishet mbi shtresa te tjera per te siguruar dukshmeri te plote pa shtuar madhesine.

Mbajtese karte ID

S376 60 10

Jelek Fosforeshente Executive Prague EN ISO 20471 KLASI 2

HA14

349

Cope e vijezuar

Nje shtrese Fleece per me teper ngrohtesi Mbajtes i ri ID i dyfishte

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe/ Portokalli S-3XL

7

Xhepa te bollshem

S375 Hapje me Zinxhire Para

B123

S375 24

344

Lak per radio

Jelek Dimri Termal Vest-Port EN ISO 20471 KLASI 2

Jeleku jone Vest-Port Termal i gjate eshte gjenerata e re e dizajnit te jelekut Vest-Port. Ndertimi i kesaj pelhure te re eshte arritur duke perdorur 100% poliester te bute anti-pushavitje. Si rezultat kjo pelhur e avancuar ofrone jetegjatesi dhe siguron nje nivel te larte te rehatise dhe ngrohtesise per ambjente te ftohta. Gjithashtu kjo veshje eshte e plotesuar me xhepa te shumte, mbajtes dyfish te ID, lak per radio dhe xhep per smart phone. 100% Poliester, Thurje Trikotazh 125g, e bashkangjitur me 100% Poliester Fleece, 150g Pesha Totale: 275g E Verdhe S-3XL

Hapje me Zinxhire Para

C276 60 10

7

Jelek Executive Paris EN ISO 20471 KLASI 1

Ky stil ofron të gjitha tiparet e Ekzekutivit ‘Origjinal’ në një Jelek te vecant fosforeshente dyngjyrshe. Ky stil ofron te gjitha cilesite e Jelekut Executive por me ngjyra të gjalla. Perfekt per logot e korporatave.

7

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe/Blu e Erret , E Verdhe/E Kuqe , E Verdhe/Blu e Hapur S-3XL

Me e Shitura e Dimirit 108

Nje Jelek te Pershtatshem Per Cdo Klime

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 108108

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:55


TM

Mbajtes i ri ID i dyfishte Lak per radio

C476 60 10

EN ISO 20471 KLASI 1 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

7

5XL

E Verdhe/Blu e Hapur

Jelek Fosforeshent Executive Warsaw

XS

E Verdhe/Blu e Erret

Jeleku executiv kombinon peshen e lehte te nje veshje me prakticitetin e xhepave per ato situata ne te cilat nje xhakete mund te jete shume e ngrohte. Nje xhep i tejdukshem per ID per kalimin ne vendet e sigurise dhe per karta, qe i japin vlere kesaj veshjeje. Keto veshje me kontrast kane rritje ne shitje si pasoje e perdorimit te tyre nga kompanite e medha dhe klientet e zakonshem te pelhurave. 100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe/Blu e Erret XS-5XL Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/E Zeze , E Verdhe/Blu e Hapur S-3XL

Portokalli/Blu e Erret E Verdhe/E Zeze

Hapje me Zinxhire Para

S476

Lak per radio

Mbajtes i ri ID i dyfishte

Xhep i fshehur telefoni

S476 60 10

7 RIS

7XL Hapje me Zinxhire Para

XS

3279 ANSI/ISEA

Jelek Executive Berlin

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N Jeleku revolucionar ne dizajn, kombinon peshen e lehte te nje veshje me prakticitetin e xhepave, per ato situata kur eshte ngrohte per te veshur xhakete. Nje xhep trasparent per ID. Shume kompani perdorin kete veshje unike duke kombinuar sebashku pelhuren e verdhe me ate portokalli. Keto stile me kontrast jane nje kerkese ne rritje per shume kliente. 100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe XS-7XL , Portokalli XS-5XL E Kuqe S-3XL

Jelek ‘Tipik’ Ekzekutiv PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 109109

109

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:56


Informacion per Pelhuren

MESHAIR eshte marke e registruar te Portwest.

Gama e veshjeve te dukshmerise se larte te Portwestit MeshAir eshte e lehte dhe totalisht ajrosese duke e bere ideale per pune ne kushte te ngrohta. Hapja e materialit MeshAir perdor nje teknologji cila mundeson nje ajrosje te plote te trupit dhe ventilim te shkelqyer. Materiali MeshAir HI-VIS eshte testuar dhe certifikuar me EN20471.

Rrjete ajrosese ne pjesen e siperme te trupit Lak per radio

C496

Jelek Executive Madrid, me Pore EN ISO 20471 KLASI 1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2

Me Ventilim MeshAir

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Rrjete 100% Poliester110g Portokalli, E Verdhe S-3XL

60 10

ANSI/ISEA

7

C494 Jelek Hi Vis me Pore EN ISO 20471 KLASI 1 ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2

C370

Jelek Hi-Vis MeshAir Band & Brace EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

100 10

MeshAir Hi-Vis 100% Poliester me Pore MeshAir 150g Portokalli, E Verdhe S/M-4XL/5XL

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Rrjete 100% Poliester, 110g Portokalli, E Verdhe S/M-4XL/5XL

RIS 3279

5XL

Lak per radio

5XL Mbajtes i ri ID i dyfishte

100 10

ANSI/ISEA

Cilesi Plotesisht e Garantuar

F171 Jelek Me Pore

C376

Jelek Hi Vis MeshAir Executive Athens EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

60 10

7

110

Rrjete 100% Poliester 60g E Verdhe S/MXXL/3XL

RIS 3279

MeshAir Hi-Vis, 100% Poliester me Pore MeshAir 150g Portokalli, E Verdhe S-3XL

Ajrosje Superiore

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 110110

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

100 10

31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:56


E Lehte dhe Komforte- Mbrojtje Pa Kompromise

Mbyllje Hook & loop

C470 100 10

Mbyllje Hook & loop

RIS

Jelek Hi-Vis Two Band & Brace

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2 AS/NZS 4602.1:2011 KLASI D/N

C472 100 10

3279 ANSI/ISEA

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Portokalli, E Verdhe S/M-6XL/7XL E Kuqe S/M-XXL/3XL

7XL

RIS

Jelek Fosforeshent Shirit Horizonal/ Vertikal EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 MODELI R KLASI 2

3279 ANSI/ISEA

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Portokalli, E Verdhe S/M-XXL/3XL

Hapje me Zinxhire Para Mbyllje Hook & loop

C481 100 10

C375

Jelek Fosforeshent, Dyngjyresh EN ISO 20471 KLASI 2

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe/Portokalli S/M-XXL/3XL

60 10

Jelek HI-VIS me zinxhir Band & Brace EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Portokalli, E Verdhe S-3XL

111

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 111111

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:56


JELEK PA SHIRIT FOSFORESHEN NE SUPE

C474 Jelek Hi Vis Two Band

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

Mbajtes i ri ID i dyfishte

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Portokalli, E Verdhe S/M-4XL/5XL E Kuqe S/M-XXL/3XL

Mbyllje Hook & loop

5XL

RIS

Peluhur Rezistente PoliPambuku

3279

100 10

Hapje me Zinxhire Para

C497

Cdo Logo eshte 100% Rezistente nga Larjet

60 10

Jelek Hi Vis Poliester/Pambuk

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli, E Verdhe M-3XL

C405 Jelek Hi-Vis VISITOR EN ISO 20471 KLASI 2

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe S/MXXL/3XL

Mbajtes i ri ID i dyfishte

Para 100 10

Mbrapa

C484 Jelek Fosforeshent, Dyngjyreshe

Mbyllje Hook & loop

EN ISO 20471 KLASI 1

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Hapur S/M-XXL/3XL

Mbyllje Hook & loop

112

C475 100 10

Jelek Fosforeshent - me Mbajtes ID EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

RIS 3279

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Portokalli, E Verdhe S/M-XXL/3XL

100 10

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 112112

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:56


TM

Jelek me Menge

Veshje Superiore Sigurie C471 100 10

Jelek Hi Vis, me Menge te Shkurtra EN ISO 20471 KLASI 3 SIZE L/XL UPWARDS EN ISO 20471 KLASI 2 SIZE S/M

Jelek fosforeshent me menge te shkurtra per dukshmeri te larte. Ajo përdor pëlhurë të lehtë dhe shirit reflektues HiVisTex. 100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe S/M-XXL/3XL

Lak per radio

Mbajtes i ri ID i dyfishte

Menge te rregullueshme Hook & loop

Mbyllje Hook & loop

C473 75 15

Xhakete Hi-Vis Two Band & Brace

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

Hapje me Zinxhire Para

3279

Ky jeleke i lehte me krah e mban perdoruesin te sigurt dhe te dukshem. Kjo veshje me shume perdorime i mundeson perdoruesit veshje te lehte. 100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Portokalli, E Verdhe S/M-XXL/3XL

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 113113

S475

RIS

Xhakete Hi-Vis Executive

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

48

7

RIS 3279

Dizajni Original Executiv me menge te gjata. Karakteristikat e tije jane: mbajtese ID me dy drejtime, shume xhepa sigurie, eshte nje zgjedhje e shkelqyer per nje mbulim me te mire. 100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Portokalli, E Verdhe S-3XL

113

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:57


JELEKU IONA

Nje Zgjedhje e Shumellojshme Ngjyrash

TM

F474 100 10

Jelek Reflektive Iona Ky jelek ofron siguri,dukshmeri te larte dhe funksionalitet. Nje shtese e re ne linjen Iona, ky jelek sigurie eshte i mundur ne 6 ngjyra, duke perfshire ngjyren roze. 100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Jeshile e Erret , E Kuqe, Blu e Erret , E Bardhe, Roze, Blu e Hapur S/M - XXL/3XL

Blu e Hapur Roze Blu e Erret

E Bardhe

Ngjyrat sipas Funksioneve/ Departamenteve

E Kuqe Jeshile e Erret

TM

7 Xhepa

Dukshmeri e Rritur per me Siguri Maksimale

Lak per radio

Mbajtes i ri ID i dyfishte

F476 60 10

7

E Kuqe

Jelek Reflektive Iona Executive Ne gamen e kater ngjyrave ky jelek superior ofron gjithashtu mbajtese ID, lak per radio dhe xhepa te shumte. Perfekt per te vendosur logon e kompanise 100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g Jeshile e Erret, Blu e Erret, E Kuqe, Blu e Hapur S-3XL

Jeshile e Erret

Blu e Hapur

114

Blu e Erret

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 114114

Shumellojshmeri Ngjyrash

Hapje me Zinxhire Para

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING (P13)

31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:58


Hi-Vis Sipas Standartit RIS

JELEKMULTI RIS JACKETS 7X1

Lak per radio

Mbajtese karte ID

RT20 60 10

Jelek i Gjate Hi-Vis,

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8

RT26

RIS 60 10

3279

7

Ky jelek special anti-zhubrosje eshte dizenjuar si nje veshje e rehatshme dhe e sigurte per perdorim anes rruges. Ka si vecori nje pjese te mbrapme elastike dhe mbyllje me zinxhir.

4XL

Unaza D Perpara

Jelek Executive RIS Hekurudhe

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 EN 510

RIS 3279

RT26 perqafon te gjitha vecorite si xhep ID, dy xhepa anesore dhe nje unaze D ne perputhje me kerkesat e RIS. Thurje te Perdredhura 100% Poliester 130g Portokalli S-XXL

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 160g Portokalli S-4XL

Per te Mbajtur Femijet te Sigurte Dhe te Dukshem

JELEK PER FEMIJE

Roze Limoni Portokalli E Verdhe

JN15 100 10

Jelek Refelektive per Femije Colour Bright

EN 1150 Ky jelek per femije ka nje dizenjo te re me shirita fosforeshent me kend dhe konture 2 ngjyresh me kontrast. I disponueshem ne shumllojshmeri ngjyrash. Thurje te Perdredhura 100% Poliester 125g Portokalli, E Verdhe S (mosha 4-6) M (mosha7-9) L (mosha 10-12) Limoni, Roze S (mosha 4-6) M (mosha7-9) L (mosha 10-12)

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 115115

JN14 100 10

Jelek Hi-Vis per Femije EN 1150

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 125g E Verdhe S(Mosha 4-6) M (Mosha 7-9) L (Mosha 10-12)

JN14

115

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:58


TM

Ajrosje Extreme, Ideale per Klime te Nxhete

Bel elastik mbrapa

Xhepa te gjere anesore

Me Shume Xhepa

Kopsa te fshehura para

C052 36

Perparese Fosforeshente EN ISO 20471 KLASI 3

Kjo perparese e lehte me stil klasik eshte efektive per te gjitha nevojat per dukshmeri te larte. Xhepa praktik dhe mbyllje e lehte me kopsa qe siguron rehati dhe funksionalitet maksimale.

C485 24

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 135g E Verdhe M-XXL

3

116

1

Kominoshe Fosforeshente EN ISO 20471 KLASI 3

Keto Kominoshe Fosforeshent te lehta ofrojne dukshemri te larte per kedo qe punon afer rrugeve, autostradave ose afer trafikut. Perfitime ne te paturit xhepa anesor ne pantallona dhe zinxhir te plote perpara. 100% Poliester, Thurje e Perdredhur 135g E Verdhe S-XXL

Shume e Lehte, Plotesisht Ajrosese

PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 116116

EU CATALOG HIVIS 3 ARTWORKING P13

04/08/2017 14:30 10/08/2017 12:25


AKSESORE FOSFORESHENT (HI-VIS) ID20

Mbajtese ID

x6 x10 50

Kje mbajtese ID inovative nga Portwest mund te rrotullohet sipas deshires. Nuk pengone gjate punes. Nuk ka nevoj per Mbajtese plastike, rrip, apo etiketa te tjera

ID30 x6 x10 50

Mbajtes i Dyfishte ID - i qepur Plastike PVC Trasparente

Mbajtes i Dyfishte ID Plastifikim me nxehtesi Plastike PVC Trasparente

Ne Pritje Per Patentim Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte

Rripa te rregullueshem

HV55

Kapse Metalike

HV56 100 10

EN

13356

HB10 100 10

Hi-Vis Trouser Braces

EN 13356 Rripa te rregullueshem dhe elastik, me 4 tokeza per kapje, per qendrim te sigurt te cdo pantallon. Perdor dukshmeri te larte dhe shirit reflektues per dukshmeri ekselente.

120 20

Shirit Fosforeshent EN 13356

Hapje fleksibile dhe e rregullueshme Hook & Loop. Ne bel & shpatulla gjeresia 7.5cm, mundeson nje veshje te sigurt. E lehte per tu veshur dhe per tu hequr. Shirit reflektues me gjeresi 3cm per te shtuar dukshmerine. 100% Poliester, e Veshur me PVC 190g Portokalli, E Verdhe Nje Mase

100% Poliester E Verdhe Nje Mase

HB11

Kapele Baseball Hi-Vis 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Portokalli/Blu e Erret, E Verdhe/Blu e Erret Nje Mase

HV50 16

Shirit Fosforeshent Hi-VisTex, 100m EN ISO 20471 KLASI 2 Pelhure PoliesterPambuk Gri Argjendi - Gjatesia: 100m, Gjeresia: 50mm

100 10

Kapele Baseball Reflektive 100% Poliester Argjend Nje Mase

HF50 8

Shirit Reflektues Falke Durues Hi-VisTex 100m

EN ISO 20471 KLASI 2 EN ISO 14116 Pelhure Pliester-Pambuk Gri Argjendi , Gjatesia 100m, Gjeresi 50mm

Akserore te Tjere Gjenden ne Faqen106 PW17_HiVis_3_MASTER.indd PW17_HiVis_3_TEXT.indd 117117

117

ENGLISH 31/07/2017 14:30 10/08/2017 10:58


GAMA FL AK E DURUESE Ne jemi lider ne indus trine sigurimit dhe m b ro j t j e n n d a j f l a k e v e d h e m j e d i s e te rrezik shme. Produk tet tona te tek nologjise s e lar t jan e re z ult at i nj e p er voj e shum e v j e c a r e te k o m b i n u a r m e te k n o l o g j i te p e r p a r u a r d h e hu lu mt im i t te t re gu t . N e jemi te angazhuar p er shendetin, sigurine dhe komoditetin e perdoruesit duke mundesuar nje game te gjere te produk teve te p e r sht at shm e p e r te g ji t ha n e vojat e p erdoruesit.

100 Stilet Konvertim Per te konvertuar grams/m2 ne ounces/yard2 shumzoje me 0.0295 Per te konvertuar ounces/yard2 ne grams/m2 shumzoje me 33.91

1 Yd2

118

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 118118

1 M2

• • • • • • •

ARAFLAME™ MODAFLAME™ BIZFLAME™ BIZWELD™ SEALTEX™ FLAME BIZFLAME™ WILDLAND FIRE SAFEWELDER

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:20


5

Zgjidhjet Flake Duruese Lider ne Industri

ANTI-STATIC

MULTI

Fibrat Modakrilike jane vetvetiu Flake Duruese, te qendrueshme dhe elastike te cilat lejojne veshjen te mbaje formen e saj. Perberja e pambukut e ben pelhuren te rehatshme, te ngrohte dhe te bute. Thurjet e fibrave te karbonit ne pelhure japin nje vecori antistatike. WOVEN

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

HI VIS

PLUS

Araflame eshte armid Vetvetiu flake duruese. Eshte ekstremisht Flake rezistues, i lehte, ofron fortesi te larte dhe plotesisht mbrojtje anti statike.

Bizflame eshte nje pelhure flake duruese e certifikuar dhe e regjistruar, shume e sigurte dhe jetegjate. Te gjitha pelhurat Bizflame mundesojne nje balance te rehatise the durushmerise.

Bizweld Pelhure 100% pambuk eshte e plotesisht flake duruese. Te gjitha veshjet BizweldÂŽ ofrojne mbrojtje te shkelqyer nga flaka dhe metalet e shkrira per saldatoret, prodhuesit dhe proceset e tjera te ngjashme.

Pelhure Sealtex Flame eshte e ndertuar nga nje pelhure poliester 260g, e veshur me PU. E lehte dhe e qendrueshme Sealtex Flame eshte projektuar per te ofruar mbrojtje te plote kunder kushteve te veshtira te motit dhe rreziqeve te flakes.

ARAFLAME, MODAFLAME, BIZFLAME, BIZWELD dhe SEALTEX jane markat e registruar te Portwest.

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 119119

119

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:20


PLUS

MBROJTJE VETVETIU ME E MIRE NDAJ FLAKEVE

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

NFPA 2112

1

ARC

2

ARC

Araflame Plus 150g, 220g

E ndertuar nga 93% Meta-aramid e cila mundeson rezistence te jashtezakonshme ndaj nxehtesise dhe flakes ,e kombinuar me 5 % Para -aramid per fortesi .Araflame plus eshte antistatike e perhereshme nga futja e 2% fije karboni . Araflame eshte pelhure vetvetiu flake duruese per performance eksellence. Aftesite FR jane te perhershme dhe nuk do te zvogelohen me larjen.

Certifikimet dhe standaret per flake durueshmerise i tejkalojne standartet ndrekombetare te sigurise per mbrojtjen nga zjarri,harku elektrik dhe saldimi (EN ISO 11612, IEC61482-2 & EN ISO 11611).

Araflame eshte Flake Durues ne Vetevete qe do te thote keto veti nuk lahen ose reduktohen gjate perdorimit.

Jashtëzakonisht e fuqishme Araflame nuk do të ndezet, shkrihet apo tkurret ne qofte se ekspozohet ndaj nxehtësisë.

Cilisite Anti-Statike qe ka Araflame tejkalojne kerkesat e standartit EN1149-5.

Forca të jashtezakonshme grisese siguron qe pelhura te mund te perballoje mjedise me sfiduese ne pune.

Trajtimi ndaj Tkurrjes redukton maksimalisht tkurrjen dhe cilesia e bojes eleminon humbjen ngjyres se veshjes pas larjeve te shumta.

Testi qe Percakton Incidentet e Djegjeve eshte ISO 13506 sipas standardit EN ISO 11612.

Araflame -Aramid cilesia premium mbrojtje FR e klasit boteror

Araflame plus eshte testuar per standartet me te larta internacionale dhe i tejkalon firmat e tjra lider ne treg per testime te cilesive te tilla

120

Pelhura Vetevetiu Flake Rezistuese me e Shitura

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 120120

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:20


ANTI-STATIC

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T WOVEN

PLHURE PREMIUM VETVETIU FLAKE-DURUESE EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

E disponueshme në pelhura të certifikuara sipas standartit EN ISO 20471

ARC

Modaflame Vetvetiu Flake Duruese 280g

KNIT

Modaflame eshte ne vetvete nje pelhure flake duruese. Kjo pelhure eshte ndertuar nga nje nderthurje 60% fije Modacrylic, 39% pambuk dhe 1% fibra karboni.

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

ARC

ARC

Modaflame Knit 200g, 300g

E ndertuar nga nje nderthurje 60% fije modacrylic, 39% pambuk dhe 1% fibra karboni. E testuar sipas standartit Europian, pelhura Modaflame Knit eshte e forte, rezistuese dhe inovative.

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

ARC

ASTM F1959/ F1959M-12

ARC

Linja High Visibility Modaflame 210g, 280g, 300g

E disponueshme ne te dyja pelhura te endura dhe te thurura sipas standardit EN ISO 20471. E ndertuar me nje fije te qendrueshme ndaj zjarrit prej 60% modakrile, 39% pambuk dhe 1% fibra karboni. EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

RIS EN 13034

3279

Portokalli e Ndritshme Modaflame HVO Woven 300g

KNIT

Ndertuar nga 61% modakrile, 18% viskoze, 15% poliester, 5% aramid, 1% fiber karboni, Modaflame HVO woven perdor teknologji te avancuar per te siguruar mbrojtje ne nje mjedis me shume rrezik. RIS EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

3279

ARC

Modaflame HVO Knit 220g

E Ndertuar nga 66% Modacric, 32% poliester dhe 2% fibra karboni, 220g. Modaflame mundeson mbrojtje te perhereshme ndaj flakes dhe mbrojtje antistatike. Forca e larte tekstile mundeson jetegjatesi, ndersa pambuku i perdorur ofron komfort.

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV Disa shtresa pelhure arrijne te krijojne nje mbrojtje totale Arc Thermal Performance Value (ATPV) ose Energy Break open threshold (Ebt) qe eshte me e larte sesa bashkimi i niveleve te ATPV individuale sepse ajri ne mes pelhures krijone nje barriere ne vetevete.

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 121121

1

ARC

1

ARC

2

ARC

3

ARC

33Cal

CAL/CM2 121

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:20


TM

MBROJTJE INOVATIVE NDAJ FLAKES EN ISO 11612 EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Flake Duruese Bizflame Plus 350g, 280g, 210g Bizflame eshte nje pelhure flake duruese e certifikuar dhe e regjistruar, shume e sigurte dhe jetegjate. Te gjitha pelhurat Bizflame mundesojne nje balance te rehatise the durushmerise. • Niveli ATPV eshte aq i larte ne Bizflame Plus • Force e larte ndaj grisjes siguron pelhuren qe te sa mundeson mbrojtje ndaj harkut elektrik te perballoje ambjentet me te veshtira te punes. nivelit HRC2(13.6 CAL/CM2). • Cilesite Ajrosese te nivelit te larte dhe vetite • Testi qe Percakton Incidentet e Djegjeve eshte thithese te lageshtires mundesojne rehati gjate ISO 13506 sipas standardit EN ISO 11612. gjithe kohes. • Cilesite Anti Statike tejkalojne kerkesat e standartit EN1149-5.

Testi i Parashikimit te Lendimit nga Diegja: Testimi i pelhures Bizflame (stili FR50) me ISO 13506 ne Sherbimet Teknologjike te Zjarrit BTTG (kater sekonda). Testimi eshte kryer pas BEFORE DURING AFTER ekspozimit plotesisht me flake per nje periudhe prej kater sekonda te nje manikini komplet i veshur dhe me sensor qe grumbullojne te dhenat deri ne 60 seconda mbas ndjeges.

Pelhura te tjera Bizflame:

122

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

100% Pambuk

80% Pambuk, 19% Polyester, 1% Fibra Karboni Antistatike, e laminuar me shtrese te dyfishte PTFE, e Veshur me PU dhe me Siperfaqe Fluorokarboni

80% Pambuk, 19% Poliester, 1% Fibra Karboni

100% Poliester, Thurje e Perdredhur

98% Poliester, 2% Fibra Antistatike, Ajrosese, e Veshur me PU

88% Pambuk, 12% Najlon

98% Poliester 2% Fibra Karboni, Thurje Warp

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 122122

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:20


BIZWELD

™TM

FLAME-RESISTANT Flake Duruese Bizweld

MBROJTJE E GJITHEANSHME NDAJ FLAKEVE DHE SALDIMIT

Bizweld eshte nje pelhure flake duruese, 100% pambuku cilesor. Kjo eshte nje pelhure me teknologji te larte e zhvilluar per performancen, rehatine dhe durueshmerine maksimale. Bizweld eshte e perbere nga 100% pambuk i dendur qe nuk pushavitet dhe qe garanton rehati, ngrohtesi dhe mbrojtje per perdoruesin. Siperfaqa e pelhures ruan vecorite mbrojtese flake rezituese deri ne 50 larje sipas Standarteve Europiane dhe 100 larje sipas Standarteve Amerikane. Pelhura Bizweld eshte testuar & certifikuar ne menyre te pavarur per te tejkaluar standartet nderkombetare te sigurise per mbrojtjen ndaj flakeve dhe saldimit. Kjo pelhure eshte boterisht e mundshme dhe vishet me mirebesim nga mijera punetore mbare botes ne industrite e saldimit dhe ato te shkrirjes.

EN ISO 11612 EN ISO 11612

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

ARC

Flake Duruese Bizweld 330g • Tjekalon kerkesat e standarteve internacionale te mbrojtjes ndaj flakeve (ENISO 11612) dhe saldimit (ENISO 11611). • Ofron mbrojtje ndaj perhapjes se flakes, nxehtesi rrezatuese dhe konvektive, metaleve te shkrira dhe grimcave te saldimit. • Ofron mbrojtje nga harku elektrik ARC 2 (11.2 CAL/CM2). • Ofron mbrojtje metaleve te shkrira me grimcave te saldimit. • Testi qe Percakton Incidentet e Djegjeve eshte ISO 13506 sipas standardit EN ISO 11612.

123

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 123123

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:20


PS91

537

Gama Mbrojtjes nga Zjarri dhe Harku Elektrik

Incidentet nga flaka e harkut mund te ndodhin ne cdo industri ku ka paisje elektrike ne pune. Deri ne 80% te demeve elektrike jane diegie te lidhura me harkun elektrik. Pasojat mund te jene katastrofike per punetoret dhe bizneset njesoj dhe prandaj eshte jetike qe te ekzistoje nje kontroll adekuat i rrezikut. Kjo perfshin sigurimin qe te gjithe personeli qe punon ne ose prane zonave te rrezikshme te veshe PPE te sakte. Ne Portwest ne e kuptojme rendesine e mbrojtjes se rrezikut dhe kemi mbi gjashtedhjete produkte ne gamen tone qe ofrojne mbrojtje kunder energjise termike te krijuar nga nje hark elektrik. FR55 162

Shihni me shume produkte Mbrojtese ARC ne Gamen tone PPE

PS91 537

1

ARC

Vlera minimale 4 cal/cm²

Klasi 1

OSE

PLUS

PLUS

ARC 1

FR19

AF53

PS90 537

AF73

AF91

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 124124

FR14

FR74

FR77

FR11

FR18

FR10

FR76

FR03

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:21


2

ARC 2

Vlera minimale 8 cal/cm²

Klasi 1

OSE

PLUS

ARC

AF22

MV28

MV25

MV26

MV27

MX28

MV91

MV35

MV36

MV29

FR20

FR09 FR72

FR25

FR12

FR81

FR26

FR27

FR55

FR60

FR56

FR61

FR57

FR62

FR50

FR63

FR80

FF50

FR79

FR93

FR78

FR89

BZ11

FR01

FR02

ARC 3

BIZ1

3

ARC

BIZ5

BIZ6

BIZ2

BIZ4

BZ30

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 125125

BZ12

+

3

2

ARC

FR60

1

ARC

FR10/FR11

BZ40

Klasi 1

Vlera minimale 25 cal/cm² OSE

Veshjet mund te vishen sebashku qe te arrijne nje vleresim te pergjithshem te Mbrojtjes Termale te Harkut (ATPV) ose Vleresimin e Energjise Thyese (Ebt). Per shembull termalet mund te marrin nje vleresim ATPV prej 4.3 Cal/cm2, dhe nje kominoshe mund te arrije nje ATPV prej 13.6Cal/cm2. Gjithsesi kombinimi i ATPV do te jete me i madh sesa shuma e dy shtresave te vecanta, si pasoje e hapesires se ajrit ndermjet dy shtresave, ato mundesojne mbrojtje te shtuar per perdoruesin.

BZ31

1

ARC

FR14

ARC CAL/CM2

= 33Cal

+

FR61 + FR62

FR10 + FR11

FR14

FR61 + FR63

FR10 + FR11

FR14

FR80

FR10 + FR11

FR14

FR50

FR10 + FR11

FR14

FF50

FR10 + FR11

FR14

FR55 + FR56

FR10 + FR11

FR14

FR55 + FR57

FR10 + FR11

FR14

FR25 + FR26

FR10 + FR11

FR14

FR25 + FR27

FR10 + FR11

FR14

125

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:21


Grafiku Reference i Pelhures PLUS PLUS ANTI-STATIC

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

ANTI-STATIC

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

FLAKE REZISTENTE

REZISTENCE THELBESORE NDAJ FLAKEVE

PERBERJA

PESHA

AF22

93% Meta-aramid, 5% Para-aramid, 2% Fibra Karboni

200gm

Ne Vetvete

AF53, AF73

93% Meta-aramid, 5% Para-aramid, 2% Fibra Karboni

150g

Ne Vetvete

AF91

57% Aramid, 42% Poliester, 1% Fibra Karboni Antistatike

260gm

Ne Vetvete

MV28, MV25, MV26, MV27

60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni

280gm

Ne Vetvete

MX28

60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni

280gm

Ne Vetvete

MV29, MV35, MV36, MV91

61% modacrylic, 18% mendafshi, 15% poliester, 5% aramid, 1% fibra karboni

300gm

Ne Vetvete

FR76

66% Modacrylic, 32% Poliester, 2% Fibra Karboni

220gm

Ne Vetvete

SK20

Thurje 48% Modaflame, 32% Pambuk, 20% Poliester

280gm

Ne Vetvete

FR77, FR74

60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni

210gm

Ne Vetvete

FR30

60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni

280gm

Ne Vetvete

FR31

STILE

MARKA

ANTI-STATIC

BIZFLAME

60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni

280gm

Ne Vetvete

FR10, FR11, FR14, FR18, FR19, FR03 60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni

200gm

Ne Vetvete

FR12, FR81, FR09, FR20

60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni

300gm

Ne Vetvete

FR72

60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni

300gm

Ne Vetvete

FR35, FR36, FR37, FR38

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

330gm

50 Larjet

FR90, FR92, BIZ7

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

330gm

50 Larjet

FR78, FR79

80% Pambuk, 19% Polyester, 1% Fibra Karboni Antistatike, e laminuar me shtrese te dyfishte PTFE, e Veshur me PU dhe me Siperfaqe Fluorokarboni

380gm

5 Larjet

FR80

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

345gm

50 Larjet

FR60, FR61, FR62, FR63

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

345gm

50 Larjet

FR50, FF50, FR51, FR55, FR56, FR57, FR25, FR26, FR27

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

350gm

50 Larjet

FR52, FR53, FR58, FR59

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

350gm

50 Larjet

FR28

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

280gm

50 Larjet

FR21,

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

210gm

50 Larjet

FR89

88% Pambuk, 12% Najlon

237gm

5 Larjet

FR93

80% Pambuk, 19% Poliester, 1% Fibra Karboni

340g

50 Larjet

FR01, FR02

100% Pambuk

237gm

5 Larjet

FR75

100% Poliester, Thurje e Perdredhur

120gm

5 Larjet

FR70, FR73

100% Poliester, Thurje e Perdredhur

160gm

5 Larjet

FR71, FR85 S780, S781, S779, S773, S782, S778, S775, S774

98% Poliester 2% Fibra Karboni, Thurje Warp

120gm

12 Larjet

98% Poliester, 2% Fibra Antistatike, Ajrosese, e Veshur me PU

250gm

12 Larjet

S776

98% Poliester, 2% Fibra Antistatike, Ajrosese, e Veshur me PU

250gm

12 Larjet

S770, S771, S772, S783

98% Poliester, 2% Fibra Antistatike, Ajrosese, e Veshur me PU

250gm

12 Larjet

FR98

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

280gm

5 Larjet

FLAME-RESISTANT

WILDLAND FIRE

BIZWELD ™

BIZ1, BIZ5, BZ30, BIZ4, BIZ2, BIZ6, 100% Pambuk, Siperfaqe Flake Duruese BZ11, BZ12

BIZWELD

FLAME-RESISTANT

MOLE

FLAME-RESISTANT

ANTI-STATIC

Ka Vecorite FR te Pelhures; numri i larjeve:

126

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 126126

330gm

50 Larjet

BZ31

100% Pambuk, Siperfaqe Flake Duruese

330gm

50 Larjet (EU) 100 Larjet (USA)

C030

100% Eco Pambuk

330gm

50 Larjet

SW10, SW20, SW32, SW33

Lekure e Holluar Lope

BZ40

99% Pambuk, 1% Fibra Karboni

450gm

50 Larjet

FR41, FR43

100% Poliester, Flake Duruese dhe Antistatike, e Veshur me PU

260gm

5 Larjet

FR46, FR47

100% Poliester, Flake Duruese dhe Antistatike, e Veshur me PU

260gm

5 Larjet

N/A

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:21


EN1149 1149EN ISO EN ISO EN ISO EN ISO IEC61482-2 61482-2 EN 14116 EN13034 13034 EN EN 343 EN 15614 15614 14116 EN ISO 14116 EN ISO 11612 EN EN ISO 20471 EN 343 EN IEC 11612 11611 20471

ASTM F1959

√ RIS

ARC2 8.4 cal/cm2

ARC2 8.4 cal/cm2

EN 531

ARC1 5.9 cal/cm2

√ √

ARC1 6 cal/cm2

ARC1 4.3 cal/cm2

ARC1 4.3 cal/cm2

ARC2 16 cal/cm2

ARC2 16 cal/cm2

√ ARC2 13.6 cal/cm2

ARC2 13.6 cal/cm2

ARC2 13.6 cal/cm2

ARC2 8.2 cal/cm2 √

√ RIS

√ EN 471

EN 533

√ RIS

√ RIS

√ RIS

Vetem Pelhure

ARC2 16 cal/cm2

NFPA® 70 E

√ RIS

NFPA® 2112

ARC2 8.5 cal/cm2

√ RIS

ASTM F150610a

ARC2 12 cal/cm2

Vetem Pelhure

Vetem Pelhure

√ √

√ √

ARC2 11.2 cal/cm2

ARC2 11.2 cal/cm2

Vetem Pelhure

√ √

√ √

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 127127

√ √

127

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:21


Flake Rezistues- Standart EN EN ISO 11612

EN ISO 11612: 2015 Veshje Mbrojtese Ndaj Nxehtesise dhe Flakeve

Kerkesat per performance te zhvilluar ne kete standart nderkombetar jane te aplikueshme ne veshjet te cilat mund te vishen ne nje linje te gjere te perdoruesve; atje ku nevojiten veshjet me vecori si perhapje te limituar te flakeve dhe atje ku perdoruesi mund te eksopozohet ndaj nxehtesise radiante, percjellese ose kontaktuese ose ndaj sperkatjes se metaleve te shkrira.Per kete test jane perdor metodat standarte te testimit dhe kushtet per te parashikuar performancen e pelhures/

veshjes ne ngjarjen e kontaktit me nxehtesine ose flaket. Veshja ka si vecori qepje, mbyllje dhe logot duhet te jene te testuara ashti si pelhura. Testet duhet te zhvillohen ne perberes te para trajtuar ne perputhje me etiketen e prodhueseit. Testimi specifik eshte i listuar si me poshte: Ndryshimi dimensional Perhapja e Limituar e Flakeve (A1+A2)* Rrezatimi i nxehtesise (B)-3 nivele Rrezatimi i nxehtesise (C)-4 nivele

Sperkatje Alumini i Shkrire (D)-3 nivele Sperkatje Hekuri i Shkrire (E)-3 nivele Kontakti nxehtesise (F)-3 nivele (temperature 250 grade celcius) Rezistenca e nxehtesise ne nje temperature prej 180 grade Celsius. Forca e elastike (duhet te permbush ne minimum prej 300N) Forca e grisjes (duhet te permbush nje minimum prej 15N) Forca e Carjes Forca e Qepjes

Dizanji i veshjes ka nevoje per kete mbulim nga qafa deri ne kyce. Testimet sipas deshires perfshijne avullimin e ujit dhe testimin e manekinit per parashikimin e djegies. *Ky test duhet te kryhet te pelhura dhe te qepjet.

Rezultatet E Testimit me Manikin per: FR61& FR62

Dhimbje (16%), Djegie Shkalles se Pare (0%), Djegie Shkalles se Dyte (0%), Djegie Shkalles se Trete (0%), Matja e nivelit te Djegies 0%,

ISO ISO 13506: 2008 13506 ISO 13506 Ky standart mundeson principet e pergjithshme te metodes se testimit per evolvimin e performances te veshjeve te plota ose veshjeve mbrojtese ne nje zjarr te papritur ose situara e nje ekspozimi te shkurter. Sebashku me standartin EN11612, nje testim opsional eshte prezantuar per te mundesuar parashikime te lendimeve nga djegia duke perdorur nje manikin me madhesi normale, sensitiv ndaj nxehtesise dhe te instrumizuar, ne perputhje me metoden e testimit ISO13506. Testimi i manikinit krijon nje simulim real te nje situate me zjarr te papritur dhe analizon kunderpergjigjen e sensoreve te manikinit per te

EN ISO 11611

parashikuar demtimin e mundshem nga djegiet ne veshjet industriale. Efektet e ekspozimit ndaj flakeve jane te varura jo vetem nga cilesite bazike mbrojtese te pelhures por dhe ne faktore si cilesia e veshjes ne perputhje dhe me prezencen e ajrit ndermjet dy shtresave te veshjes. Prezenca e veshjeve te brendeshme gjithashtu ka nje efekt domethenes ne mbrojtje. Testimi eshte kryer duke ekspozuar nje manikin te veshur plotesisht, per gelltitjen e flakeve per nje periudhe minimale prej kater sekondash. Flaket jane mundesuar nga nje sistem prej djegieje propani qe rrethojne manikinin. Manikini eshte veshur me minimalisht 100 sensore ne te gjithe trupin, krahet,

kembet dhe koken. Qellimi i sensoreve eshte per te matur variacionin ne temperature ne siperfaqen e manikinit FRONT BACK gjate testimit me manikinin e veshur/e dizenjuar per te replikuar vleresimin ne te cilen lekura e njeriut thith energjine . Energjia e nxehtesise se perthithur nga sensoret eshte regjistruar nga software i kompjuterit te manikinit, me mbledhjen e te dhenave normalisht per 120 sekonda pas djegies. Nga informacioni i mbledhur, nxirret nje raport qe tregon nje “harte te trupit” qe tregon djegien e parashikuar te trupit te shkalles se pare te dyte dhe te trete dhe ku kane ndodhur. Nuk ka kriter ‘Kalim’ ose “Deshtim” ne standartin ISO13506.

Nje nder funksionet me te perdorshem te ketyre testimeve te Manikinit eshte qe te lejoje veshjet te krahasohen direkt me njera tjetren nen te njejtat kushte. Krahasimi mund te behet ndermjet tipeve te ndryshme te pelhurave te veshjes, dizajnit, ndertimit, siperfaqes etj. per te permiresuar nivelet e mbrojtjes dhe per te pare se sa shtresa/ nen veshje me tipe dhe miksime materialesh performojne ne te njejtin ambjent .

para trajtuar ne perputhje me etiketen e mirembajtjes nga prodhuesi. Me poshte eshte nje permbledhje e testimit te nevojitur: Forca e strecimit (duhet te jete minimumi 400 N) Forca e grisjes (duhet te jete minimumi 20N) Forca e Carjes Forca e Qepjes Ndryshimet Dimensionale Kerkesat e lekures Perhapja e limituar e flakeve (A1+A2)

Pikeza te shkrira Transferimi i nxehtesise (rrezatimi) Rezistenca elektrike

EN ISO 11611: 2015 Veshjet Mbrojtese per Saldim dhe Metalurgi

Ky standart nderkombetar percakton minimumin e nevojave baze te sigurise dhe metodat e testimit per Veshjet Mbrojtese per Saldim dhe Metalurgji (perjashtohet mbrojtja e duarve). Standarti nderkombetar percakton dy klasa me kerkesat specifike te performances. Klasi 1 eshte mbrojtja ndaj teknikave te saldimit dhe situatat me pak te rrezikshme, qe shkaktojne nivele te ulta te rrezatimit te nxehtesise dhe te sperkatjeve.

Klasi 2 eshte mbrojtja ndaj situatave dhe teknikave te saldimit me shume te rrezikshme, qe shkaktojne nivele te larta te rrezatimit te nxehtesise dhe te sperkatjeve. EN ISO 11611 ka nevoje qe kostumet mbrojtese te mbulojne plotesisht pjesen e siperme dhe pjesen e poshtme te trungut, qafen, krahet dhe kembet. Ka nje sasi kerkesash per dizajne te cilat duhet te ndiqen, per te parandaluar pikezat e shkrira qe ngjiten ne veshje. Testimi duhet te kryhet ne perberes te

*Ky testim duhet te kryhet te pelhura dhe qepjet.

ATEX Directive Direktivi ATEX perkufizon se cfare nevojash lejohen ne nje ambjent ku mund te ekzistoje nje situate eksplozive. Portwest rekomandon veshje me standardin EN1149 dhe EN ISO 11611 per mbrojtje shtese.

128

Njoftim i rendesishem: Prodhuesi i veshje Portwest Ltd, eshte audituar ne menyre te pavarur dhe sistemet tona jane miratuar dhe certifikuar sipas Rregulloreve te PPE 89/686/EEC Neni 11b. Qellimi yne eshte per prodhimin e kominoshe, xhaketa dhe pantallona flaka rezistente qe ofrojne mbrojtje kunder nxehtesise dhe rreziqet elektrike.

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 128128

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:21


EN ISO 14116

EN ISO 14116: 2008 Veshjet Mbrojtese - Mbrojtje ndaj Nxehtesise dhe Flakeve - Limiton Shperhapjen e Flakeve te Veshjet dhe Aksesoret e Veshjeve

Ky standart percakton nevojat e performances per limitimin e perhapjes se flakeve ne material, grupet e materialit dhe veshjet mbrojtese ne menyre qe te reduktojne mundesine e djegies se veshjeve dhe ne rrezikun e vetedjegies. Gjithashtu jane specifikuar kerkesat shtese per veshjet. Veshjet qe perputhen me kete standart kane si qellim mbrojtjen e punetorit ndaj kontakteve te zakonshme dhe te

IEC 61482-1-2

Metoda e Testimit te Kutise EN61482-1-2 Pelhura/veshja eshte e ekspozuar ne nje hark elektrik, ne nje kuti specifike me

1

Pa fragmente flakesh Pa perhapje te prushit Pa perhapje flakesh Pa fragmente flakesh Pa perhapje te prushit Nuk do te krijohet vrime Pa perhapje flakesh Pa fragmente flakesh Pa perhapje te prushit Nuk do te krijohet vrime Koha e djegies nuk duhet te zgjase me shume se 2 sekonda

2 3

nje elektrode te vecante te rregulluar per 0.5 sekonda. Klasi 1 eshte per nje rryme 4 kA, Klasi 2 eshte per nje rryme 7 kA. Kushtet e testimit per klasin 1&2 mundohen te stimulojne kushte tipike te ekspozimit ne nje qark te shkurter prej 4kA dhe 7kA. Metoda e Harkut te Hapur EN61482-1-1. Kjo metode testimi ka si qellim qe te vendosi ATPV (Vleren e Performances se Harkut Termal) ose Ebt (Piken e Thyerjes te Energjise) te nje pelhure. ATPV eshte sasia e nevojitur e energjise per te shkaktuar nje djegie te shkalles se 2-te ne material (mundesia 50%). Ebt eshte sasia e energjise se nevojitur per te thyer materialin (Mundesia 50%). Normalisht qe kjo eshte limiti i siperm termal per pelhuren ku fibrat jane te demtuara dhe materiali humbet forcen mekanike. Si ATPV dhe Ebt jane te shprehura ne kalori per cm2.

EN 61482-1-1 teston pelhuren me nje hark 8kA per durueshmeri te ndryshme ndaj incidenteve. Punetoret supozohen te jene te sigurt ndaj energjise se harkut nga rrobat e tyre qe tejkalojne energjine e llogaritur per ngjarjen me te rende. Veshjet mund te vishen mbi njera tjetren per te arritur ne Vleresim te Pergjithshem ATPV ose Ebt. Per shembull nje shtrese termale mund te arrije nje Ebt prej 4.3 Cal/m2, dhe nje kominoshe mund te arrije nje ATPV prej 13.6Cal/cm2. Gjithsesi kombinimi i vleresimit ATPV/Ebt do te jete me i larte se sa shuma e dy shtresave teke, sepse hapesira e ajrit ndermjet dy shtresave mundeson me shume mbrojtje per perdoruesin. Nje parameter tjeter i matur gjate testimit te harkut te hapur eshte vlera HAF (Faktori Pakesues i Nxehtesise) - kjo pershkruan sasine e nxehtesise se bllokuar nga pelhura.

TESTIMI I VETEM I PELHURES ASTM F1959/F1959M-14. Kjo metode testimi eshte e njejta si me siper nen EN 61482-1-1. Para trajtimi mund te varioje.

E Rrezikeshme/ Kategoria e Rrezikut

Niveli minimal i Harkut PMP/ cal/cm2

1

4 CAL/CM2

2

8 CAL/CM2

3

25 CAL/CM2

ARC

ARC

ARC

EN 1149-5: 2008 Veshje Mbojtese - Vecorite Elektrostatike - pjesa 5. Performanca e Materialit dhe Kerkesat e Dizajnit.

Ky standart Europian eshte pjese e nje serie standartesh per metodat e testimit dhe kerkesat per vecorite elektrostatike te veshjeve. Standarti percakton materialin dhe dizajnin e nevojitur per veshjet e perdorura si pjese e nje sistemi total te tokezuar, per te shmangur shkarkesa ndezese. Kerkesat mund te mos jene te

EN 13034

Etiketa e vendosur nga prodhuesi duhet te tregoje se cilin nivel indeksi permbush veshja dhe numrin e larjeve & temperaturen e lejuar per larje. Testi i nevojitur eshte: Perhapje e limituar e flakeve Force Elastike Force e Grisjes Force e Qepjes

KERKESAT Pa perhapje flakesh

IEC 61482-2: 2009 Veshje Mbrojtese Kunder Rreziqeve Termale dhe Harku Elektrik

Ky standart percakton kerkesat dhe metodat e testimit te aplikuara ne materiale dhe veshje per mbrojtje ndaj efektet termale te nje harku elektrik. Nje hark elektrik eshte nje shkarkese e vazhdueshme elektrike me korent te larte ndermjet percjellesit qe gjenerojne drite shume te ndritshme dhe nxehtesi te vazhdueshme. Dy metoda testimi nderkombetare jane zhvilluar per te mundesuar informacion ne rezistencen e veshjes ne lidhje me efektet termale te harkut elektrik. Cdo metode jep informacione te ndryshme. Per tu perputhur me standartin duhet te zhvillohet nje ose te dy teste.Per tu plutesuar standartet duhet te permbush te dy testet.

EN 1149

shkurtra me flaket ne situata rrethanore ku nuk ka rreziqe flakesh dhe pa prezencen e ndonje lloj tjeter nxehtesie. EN ISO 14116 ka tre kategori te ndryshme per perhapjen e flakeve, indeksi 1,2 dhe 3 sic jane te detajuara ne tabelen meposhte: Shenim: Veshjet e indeksit 1 nuk duhet te vishen direkt ne kontakt me lekuren. Ato duhet te vishen mbi veshjet e Klasit 2 ose 3.

INDEKS

mjaftueshme ne atmosferat flakeruese te mbushura me oksigjen. Ky standart nuk eshte i aplikueshem per mbrojtje ndaj voltazheve te mbetura. EN 1149 ka te beje me pjeset e meposhtme EN 1149-1: Metoda e testimit per matjen e rezistences se siperfaqes.

EN 1149-2: Metoda e testimit per matjen e rezistences elektrike nepermjet nje materiali (rezistence vertikale) EN1149-3: Metoda e testimit per matjen e ngarkeses shkaterruese EN 1149-4: Kerkesat e Testimit te Veshjes (nen zhvillim) EN 1149-5: Nevojat per performancen

dhe dizajnin e materialit. Veshjet mbrojtese elektrostatike shkaterruese duhet te jene ne gjendje qe te mbulojne perkohesisht te gjitha materialet qe nuk perputhen gjate perdorimit normal. Pjeset percjellese (zinxhiret, kopsat etj) jane te lejuara sepse jane te mbuluara nga material thelbesor gjate perdorimit.

nen atij qe do testohet, i cili thith cdo rrjedhje dhe njolloset nga boja. Suksesi ose deshtimi percaktohet nga matja e hapesires totale te cdo njolle ne tre kostume dhe krahasohet me kerkesat. Rrjedhjet zakonisht do te ndodhin ne mbylljet dhe palosjet e veshjes, por lengu mund te depertoje edhe nepermjet vete materialit. Percaktohet nje linje me testime te tjera, duke perfshire rezistencen ndaj gerryerjes, forcen e grisjes, forcen e terheqjes, rezistencen e shpimit, rezistencen ndaj

ndezjes, rezistencen e penetrimit nga lengjet kimike dhe forcen e qepjes. Ne testin per largueshmerine e lengjeve kimike dhe rezistencen e penetrimit te lengjeve kimike, nje sasi prej kater testimesh kimike i jepet standartit edhe pse kerkesa eshte qe materiali i kostumit te demostroje largueshmerine e duhur dhe rezistence te duhur ndaj penetrimin te vetem nje kimikati nga lista.

EN 13034: 2005 Veshje mbrojtese Ndaj Agenteve kimik te lengshme.

Kerkesat e performances per Veshje Mbrojtese me jetegjatesi perdorim te limituar ndaj agenteve kimik te lengshme (Tipi 6 dhe Tipi PB[6]). Ky standart specifikon kerkesat minimale per perdorimin e limituar dhe ri-perdorimin e limituar te veshjeve mbrojtese ndaj kimikateve. Veshjet me performance te limituar te mbrojtjes ndaj kimikateve jane me qellim perdorimi ne rastet e nje ekspozimi potencial ndaj nje sprucoje te lehte, gazra te lengshem ose me presion te

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 129129

ulet, sperkatje me volum te ulet, kunder se ciles nuk nevojitet nje barriere e plote ndaluese e likideve (ne nivel molekular). Ky standart mbulon edhe kostumet mbrojtese (Tipi 6) dhe mbrojtjen e pjesshme te trupit (Tipi PB[6]). Kostumet e Tipit 6 jane testuar duke perdorur nje perzierje te sprucimit te imet te ujit. Uji eshte perziere me nje detergjent te bute per nje siperfaqe te tendosur dhe me pigment per te dalluar vendodhjet e rrjedhjeve. Subjekti i testimit vesh nje kostum perthithes

129

29/07/2017 08:31 17/08/2017 12:21


Flake Rezistues- Standart USA NFPA 70E NFPA® 70E: 2015 Ky standart drejton praktikat e punes ne lidhje me sigurine elektrike per vendpunimet e punetoreve dhe kerkon paisje dhe qe punetoret qe punojne ne ose afer pjeseve me energji te veshin veshje flake rezistente te cilat perputhen me kerkesat e ASTM F1506.

1 (i cili eshte rreziku i ulet) deri ne HRC 4(i cili eshte rreziku i larte dhe nevojitet veshja FR me nje vleresim minimal 40 te harkut). Sa me i larte te jete vleresimi i Harkut, aq me e larte eshte mbrojtja.

E Rrezikeshme/ Kategoria e Rrezikut

1

1 HRC: Niveli Harkut per Bluzen FR dhe Pantallonat FR ose Kominoshe FR 4

4

2

2 HRC: Niveli Harkut per Bluzen FR dhe Pantallonat FR ose Kominoshe FR 8

8

3

3 HRC: Niveli Harkut per Bluzen FR dhe Pantallonat FR ose Kominoshe, dhe kombinimi te arrije nivelin 25

25

4

4 Niveli Harkut per Bluzen FR dhe Pantallonat FR ose Kominoshe, dhe kombinimi te arrije nivelin 40

40

ARC

ARC

Standarti NFPA 70E si ne Tabelen 130.7(C)(16) si nje udhezues per selektimin e veshjeve mbrojtese. Kjo tabele liston kerkesat per PPE te bazuara ne blicin e harqeve PPE kategoria 1 deri ne 4. Kjo veshje dhe paisjet do te perdoren kur punohet me lidhjet ne harkut elektrik. Tabela radhit nga HRC

Niveli minimal i Harkut PMP/ cal/cm2

Pershkrimi i Veshjes

ARC

ARC

NFPA 2112 NFPA® 2112: 2012 Ky standart specifikon minimumin e performances se kerkuar dhe metoden e testimit per pelhurat flake rezistente dhe perberesit dhe dizajnin, kerkesat e certifikimit per veshjen qe perdoret ne zona me rrezik nga zjarret e papritura. Pelhurat flake rezistente duhet te kalojne nje liste gjitheperfshirese te testeve termale, duke perfshire te meposhtmet:

•ASTM F2700 – Testin e Performances se Transferimit te Nxehtesise (HTP) Ky test eshte nje matje e transferimit te paqendrueshem te materialit te veshjes. •ASTM D6413 – Testi Flakerimit Vertikal (Rezistence Flakesh) Ky test mat rezistencen e pelhures ne tkurrje kur ekspozohet ne nxehtesi. • Testimi i Rezistences ndaj Nxehtesise Ky test mat

reagimin e pelhures dhe perberesve ndaj nje nxehtesie te larte e cila mund te ndodhe gjate nje zjarri te papritur. • ASTM F1930-11 –Testimi i Nxehtesise Manikin Ky test mundeson nje llogaritje te pergjithshme se si pelhura performon ne nje dizajn standart kominosheje pas nje ekspozimi prej tre sekondash. • FTMS 191A – Rezistenca e shkrirjes

se fijeve Fijet e perdorura ne veshjet flake rezistente duhet ti bejne balle temperaturave deri ne 500°F.

pergjithshme qe fijet dhe perberesit e perdorur ne konstruktin e veshjes nuk duhet te ndihmojne ne lendime te ndryshme te perdoruesit ne ngjarjen e nje harku elektrik te momentit dhe ekspozime te ngjashme termale. - Nje numer minimale kerkesash te performaces per qepjen dhe astarin duhet te perfshijne forcen, qendrueshmerine e ngjyrave, rezistence flakesh para & pas larjes & rezultateve te

testit te harkut. - Testimi per rezistence flakesh ne perputhje me Metoden e Testimit ASTM D6413 testi flakeve vertikale. - Kur testohet sipas Metodes se Testimit ASTM F1959 te performances ne hark, pelhura mund te mos kete me shume se 5.0 sekonda kohe pas flakerimit kur testohet.

se veshja permbush kerkesat e F1506 - Emrin e prodhuesit, informacione te madhesise - Instruk sione te mirembajtjes dhe permbajtjen e fibres Vleresimi (ATPV) ose (EBT) i harkutb

ASTM F1506-10a ASTM® F1506-10A Ky specifikim performance mbulon rezistencen ndaj flakeve te materialeve te teksitileve qe do te perdoren per produktet e veshjeve per perdorim nga punetoret elektrik qe jane te ekspozuar ne harqe momentale elektrike dhe rreziqe te ngjashme Keto materiale tekstile duhet te permbushin kerkesat e meposhtme te performances: - Nje kerkese e

Veshjet duhet te etiketohen si me poshte: - Kodi shoqerues - Deklaraten

ASTM F1959/F1959M-12 ASTM® F1959/F1959M-12: 2013 METODA STANDARTE TESTIMI PER PERCAKTIMIN E VLERES SE HARKUT TE MATERIALEVE PER VESHJE VETEM TESTIMI I PELHURES. Kjo metode testimi eshte e njejte sic eshte thene me siper nen EN 61482-1-1. varjon para trajtimi.

130

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 130130

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:21


Larja e Pelhurave Flake Duruese Te gjitha Pelhurat Flake Duruese duhet te lahen dhe te thahen rregullisht ne menyre per te hequr cdo pisllek dhe kontaminimit. Cilesia e larjes eshte shume e rendesishme. Veshjet duhet te pastrohen sipas udhezimeve te prodhuesit te parashikuara ne etiketen e kujdesit e qepur ne veshje, mos zbaitimi i udhezimeve te larjes mund te ndikoje seriozisht ne performancen dhe pershtatshmerine ne trup. Cilesite Flake Duruese do te zgjasin shume me gjate nese lahen dhe pastrohen si duhet.

Procedurat e Larjes/Tharjes: Zbutja e Njollave: Nese njollat jane te veshtira per tu hequr, ato mund te trajtohen para se te vendosen ne makinen larese me nje sapun te lengshem te ferkohen lehte njollat. Njollat e thella dhe te veshtira duhet te paratrajtohen me nje produkt komercial per heqje njollash dhe te lihet per pak kohe qe te depertojne dhe te zbuse njollen. Asnjehere mos perdorni zbardhues klor ose detergjente larjeje qe permbajne peroksid hidrogjeni sepse keto do te zvogeloje vetite flake duruese te rrobave. Zbutes pelhure, niseshte dhe aditive te tjere te rrobave nuk jane te rekomanduara sepse ato mund te zvogeloje vetite flake duruese te veshjeve dhe mund te veproje si nje karburant ne rast te djegies.

Larja: Gjithmone,

Veshjet e kontaminuara te lahen vec, dhe mos i perziej me rroba jo pune. Pelhurat FR zakonisht mund te lahen ne temperatura te larta por komponentet shoqerues (dmth shirit reflektues, mbajtesja e ID, etj.) kerkojne nje temperature me te ulet. Temperatura me e ulet percakton temperaturen maksimale larese te veshjes. Gjithmone ndiqni temperaturen larese ne etiketen ne veshje. Kthejini rrobat nga ana tjeter kur ti lani dhe thani per te minimizuar konsumimin siperfaqes mbrojtese dhe per te ndihmuar ne ruajtjen e pamjes se siperfaqes se pelhure. Zinxhirat duhet te jene te mbyllur gjate larjes.

Ngarkesa ne Lavatrice: Per te siguruar nje larje me efikase dhe me te paster, mos e mbingarkoni lavatricen, sa me pak ngarkese aq me mire, keshtu qe rrobat mund te levizin lirshem gjate larjes dhe shplarjes. Tharja:

Tharje me makine tharse nuk eshte e rekomanduar sepse zakonisht temperaturat e perdorura shpesh jane shume te larta dhe mund te shkaktojne tkurrje te veshjeve. Eshte thelbesore qe rrobat prej pambuku ose pambuku i perzierje mos te thahen me shume se sa duhen. Tharjet e teperta jane shkaqet kryesore te tkurrjes se veshjes. Mos i varni direkt nen rrezet e diellit, kjo mund te shkaktoje venitje.

Shtresa siperfaqesore flake duruese ruhet gjate jetegjatesise normale te rrobes me kusht qe te respektohen udhezimet e kujdesit.

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 131131

131

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:22


Rezultate te Shkelqyera ne Industri ISO 13506: 2008 ISO 13506 ISO 13506 Testi me Manikinin ose Testi i Nivelit te Djegejs eshte nje perfaqesim shume i sakte te asaj qe ndodh ne jeten e vertete, situatat e perfshirjes ne flake. Portwest ka bere te gjere testime te shumta opsionale me veshjet nga gama Bizflame Plus dhe Bizflame Multi. Rezultatet e testit i tregojne perdoruesit te parashikoje saktesisht performancen e vertete ne menyre reale te nje veshje Bizflame dhe te sigurohen teresisht se kjo eshte zgjidhja me e mire per mjedisin e tyre te punes. Investimi ne testimin e produktit eshte nje pjese kritike e procesit tone te zhvillimit te produktit. Portwest shkon pertej kerkesave te standardeve EN dhe rezultatet qe kemi marre ne testet verteton perkushtimin tone te vazhdueshem per te dyja, cilesine e produktit dhe sigurine e perdoruesit. Ne jemi shume krenar per te deklaruar se veshjet tona vazhdimisht kane nje performance me mire se te gjitha veshjet e konkurrences ne treg. Te gjitha rezultatet jane verifikuar ne menyre te pavarur nga organet e njoftuara BTTG dhe SATRA

Shkalla e Pare:

Shkalla e Dyte:

Shkalla e Trete:

Shkalla e Katert:

Manikini eshte veshur me nderresa te pershtatshme ne menyre qe te replikuar nje situate reale te jetes.

Vishet manikini me rrobat qe do te testohen.

Manikini eshte perfshire ne flake per 4 seconda.

Energjia e cliruar nga nxehtesia eshte regjistruar deri ne 120 sekonda mbas flakeve.

Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja Rezultatet E Testimit me Manikin per: FR50 - Kominoshe Flake Duruese Antistatike 350g Dhimbje (12.3%) Djegie Shkalles se Pare (0.9%) Djegie Shkalles se Dyte (0.0%) Djegie Shkalles se Trete (0.0%)

Shpjegimi i Rezultateve: Nje harte e trupit eshte prodhuar e cila perdor ngjyra kodim per te treguar te djegurat ose demtimet. Harta trupi tregone se nuk ka dhimbje as djegie, as djegie te shkalles se pare, te dyte apo te trete dhe ku ato do te kishin ndodhur. Llogaritja nuk perfshin koke apo duart. Nuk ka “Pass” ose “Deshtime” Kriteret ne standardin ISO 13506. Nje nga funksionet me te dobishme te ketyre testeve eshte qe te lejoje rrobat qe do te krahasohet drejtperdrejt me njeri-tjetrin ne kushte identike.

Matja e nivelit te Djegies 0.0% FRONT

BACK

Fibra Naturale 132

Shume nga veshjet rezistente ndaj flakes jane te perbera nga 100% pambuk. Kjo fiber natyrale nuk shkrin ne kontakt me temperaturen ose flaken. 100% pambuku eshte e rehatshme ne veshje, absorbuese dhe ajrosese. Pambuku eshte zgjedhja ideale per shume industri te cilat kerkojne veshje flakeduruese.

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 132132

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:22


TĂŤ gjitha fotot tregojne gjendjen veshjes pas perfshirjes ne flake

FR21 - Kominoshe Super e Lehte 210g Flake Rezistuese Antistatike FR22 - Kominoshe Flake Duruese Anti-Insekte

FR55/FR25- Xhaketa Bizflame Plus FR56/FR26 - Pantallona Bizflame Plus

FR28 - Kominoshe e Lehte Flake Duruese Anit-statike 280g

FR61 - Xhaketa HiVis Multi-Mbrojtje FR62 - Pantallona Hi-Vis Multi-Mbrojtje

FR61 - Xhaketa HiVis Multi-Mbrojtje FR63 - Kominoshe me Rripa Hi-Vis Multi-Mbrojtje

FR55/FR25 - Xhaketa Bizflame Plus FR57/FR27 - Kominoshe Me Rripa Bizflame Plus

FR50 - Kominoshe Flake Duruese Antistatike 350g FF50 - Kominoshe Flake Duruese Aberdeen

FR60 - Kominoshe HiVis Multi-Mbrojtje

Tabela e Resultateve FR50

Djegie Shkalles se Pare

Djegie Shkalles se Dyte

Djegie Shkalles se Trete

Matja e nivelit te Djegies

0.9%

0.0%

0.0%

0.0%

FR55/FR56

Djegie Shkalles se Pare

Djegie Shkalles se Dyte

Djegie Shkalles se Trete

Matja e nivelit te Djegies

2.0%

3.0%

0.0%

3.0%

FF50

0.9%

0.0%

0.0%

0.0%

FR55/FR57

1.0%

0.0%

0.0%

0.0%

FR60

2.6%

0.9%

0.0%

0.9%

FR25/FR26

2.0%

3.0%

0.0%

3.0%

FR28

0.0%

1.8%

0.0%

1.8%

FR25/FR27

1.0%

0.0%

0.0%

0.0%

FR21

6.0%

19.0%

0.0%

19.0%

FR61/FR62

0.0%

0.0%

0.0%

0.0%

AF53*

1.8%

16.7%

25.4%

42.17

FR61/FR63

1.0%

0.0%

0.0%

0.0%

AF22

0.0%

5.3%

0.9%

6.2%

BIZ1

0.9%

1.8%

0.0%

5.3%

AF73*

2.6%

15.8%

24.6%

40.4%

BIZ2 / BZ30

0.0%

4.4%

0.9%

5.8%

*Perdor te brendshme te shkurtra

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 133133

133

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:22


PL PLUS

150g

Araflame-Aftesi Mbrojtese te Patjetersueshme, Vlera te Pacmueshme Lak per radio Xhep ne menge

Informacion per PelhurenAraflame Plus eshte nje pelhure flake durues ne vetvete dhe eshte zhvilluar me tej duke perdorur nje tekonologji inovative. Cilesia flake duruese e pelhures do zgjase pergjithmone dhe nuk reduktohen mbas larjeve. Materiali 93% Meta-aramid, mundeson rezistence te larte ndaj nxehtesise dhe flakeve, e kombinuar me 5% Para-aramid per fortesi. Araflame Plus eshte antistatike ne vetvete por gjithashtu nderthuret me 2% fibra karboni. Araflame Plus eshte testuar sipas standartin me te larte nderkombetar dhe ka nje performance me te larte ne testim se markat e tjera lider ne treg. E ngjyrosur ne temperature te larte duke perdorur teknologji inovatore qe mundeson qe ngjyrat e pelhures Araflame Plus te jene resistente por gjithashtu redukton shume tkurrjet. Ndjesija e bute i jep perdoruesit rehati e cila zgjat gjate gjithe dites. Dy xhepa mbrapa

AF53 18 FR,IW

Kominoshe Araflame Gold EN ISO 11612 A1+A2,B1,C1,F1 EN 1149 -5 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 5.9 CAL/CM2 (HAF 63.1%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

Araflame Plus,150g Blu e Erret , Portokalli 36�-54� ARC

10 Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

AF53 Dhimbje (22.8%),

Djegie Shkalles se Pare (1.8%) Djegie Shkalles se Dyte (16.7%)

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Djegie Shkalles se Trete (25.4%)

Matja e nivelit te Djegies 42.1 % SHENIM:Testimi perfshiu jeleket me menge te shkurtra dhe pantallonat e shkurtra

CE CAT III

FRONT

134

BACK EN ISO 11612 EN 1149

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Araflame Tejkalon Markat me te Mira ne Treg

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 134134

29/07/2017 11:18 21/08/2017 12:22


PLUS

150g Lak per radio

Araflame Eshte testuar per parandalimin e diegieve ne kushte te kontrolluara. Rezultatet jane te jashtezakonshme, te cilat i japin perdoruesit besim ne performancen e rrobes ne situata reale te emergjences ndaj flakeve.

AF73 18 FR,IW

ARC

8

Kominoshe Araflame Silver

EN ISO 11612 A1 + A2, B1, C1, F1 EN 1149-5 -5 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 5.9 CAL/ CM2 (HAF 63.1%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

Kjo kominoshe shume e lehte mundeson nje mbrojtje shume te mire ndaj flakes. Pelhura Araflame eshte e bute dhe ajrosese por mundeson rezistence te larte ndaj grisjes. Ideale per shume industri te ndryeshme duke perfshire nxjerjen e naftes dhe gazit, petrokemikatet dhe shume te tjera. Kjo kominoshe ka qepje te trefishte, xhepa te sigurte si dhe bel elastik per mundesi me te mira levizese. Araflame Plus, 150g Ngjyre Kaki , Blu e Erret , Portokalli, E Kuqe , Blu e Hapur 36�-54�

Zinxhire bronxi para me dy hapje

Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja Rezultatet E Testimit me Manikin per:

AF73 Dhimbje (21.9%),

Djegie Shkalles se Pare (2.6%) Djegie Shkalles se Dyte (15.8%) Djegie Shkalles se Trete (24.6%)

Matja e nivelit te Djegies 40.4% SHENIM:Testimi perfshiu jeleket me menge te shkurtra dhe pantallonat e shkurtra FRONT CE

CAT III

BACK EN ISO 11612 EN 1149

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Araflame Ofron Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Flaka te Materialit Aramid PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 135135

135

29/07/2017 16:45 10/08/2017 12:22


PLUS

200g Lak per radio Bel Elastik

Nivele te Larta Stoku Pa Kufizime Araflame eshte e disponueshme ne stok gjate gjith vitit. Varitet i gjere ngjyrash dhe peshash ne stok. Asnje kufizim te licensimit. Cmim me i ulet ne krahasim me firmat e tjera

Xhep mbrapa

AF22

Kominoshe Araflame

Xhep vizore

Menge te rregullueshme Hook & loop

EN ISO 11612 A1+A2,B1,C1,F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 8.5 CAL/CM2 (HAF 70.5%)

18 FR,IW

Ky stil ka shume vecori funksionale duke perfshire shirit reflektues per me shume dukshmeri. Ngjitje te trefishte qe shton forcen dhe rezistencen e NX22. E certifikuar ne disa standarte EN, mbrojta optimale eshte plotesishte e sigurte per perdoruesin. ARC

8

Araflame Plus 200g Portokalli M-3XL

Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

AF22

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit Dhimbje (35.1%), Djegie Shkalles se Pare (0.0%) Djegie Shkalles se Dyte (5.3%) Djegie Shkalles se Trete (0.9%)

Matja e nivelit te Djegies 6.2 %

CE

FRONT CAT

III

136

BACK EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

ASTM F1959/ F1959M-12

Araflame - Aramid e Cilesise Premium ne Mbrojtje FR te Klasit Boteror

PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 136136

29/07/2017 08:35 17/08/2017 12:22


MULTI

HI VIS

260g

Lak per radio

RIS 3279

Informacion per Pelhuren

Zinxhire bronxi

Araflame Hi-Vis Multi eshte nje risi inovative e perpunimit te pelhures zjarr duruese. Prberbehet nga 57% Armid, 42% Poliester, 1% fiber karboni. Araflame Hi-Vis Multi ofron fjalen e fundit te teknologjise ne mbrojtjen nga zjarri e kombinuar me dukshmeri te larte. Kjo arritje e pelhures siguron mbrojtje te shumfishte ndaj rreziqeve.

Cilesite e VeshjesVetevetiu Flake DurueseMbron punonjesit nga rreziqet ne vendin e punes. Kjo kominoshe eshte krijuar ne penyre specifike per punonjesit ne industri te tilla si sherbimet publike,hekurudhore, industrite kimike, hidrokarbureve dhe aeroporte. Sigurone dukshmeri te larte dhe ngjyra te shkelqyera. Pelhura eshte ajrosese dhe e rehateshme. 

Xhepa te gjere anesore Xhep vizore

EN ISO 20471 KLASI 3 Arritje shume e larte:

AF91 12 FR,IW

6

Kominoshja e jashtezakoneshme FR91 ka fituar dy cmime prestigjozeCmimin BSIF dhe Cmimin e Veshjeve Profesionale per Produktin me te mire dhe Pelhuren me Inovative. Duke kombinuar eksperiencen shume vjecare me teknologjine me te avancuar, Portwest ka zhvilluar pelhuren shume inovative e cila ofron fjalen e fundit te teknologjise ne mbrojtjen nga zjarri, rehatine dhe jetegjatesine. Dizenjimi i veshjes fituese i ka tejkaluar pritshmerite dhe kerkesat per ambjentet me te veshtira te punes, kjo eshte rezultat i hulumtimit te tregut dhe Feedback-ut nga grupet e punonjesve.

Kominoshe Fosforeshente Multi-Mbrojtje RIS Araflame 3279 EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1 EN 1149 -5 EN ISO 20471 KLASI 3 EN 13034 TIPI 6 VETEM PELHURE IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 VETEM PELHURE RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8

Pelhura me ngjyre portokalli dhe shirita fosforeshente sipas standardit EN ISO 20471 per dukshmeri te larte. Araflame Hi-Vis Multi 260g Portokalli e Ndritshme S-5XL

5XL CE CAT III

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

RIS EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 EN ISO 20471 EN 13034 IEC 61482-2

3279

Araflame Hi-Vis Multi - Pelhure me Inovative ne Industri PW17_Flame_Resistant_1_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_1_TEXT.indd 137137

137

29/07/2017 11:19 21/08/2017 12:22


ANTI-STATIC

Informacion per Pelhuren

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

Fibrat Modakrilike jane vetvetiu Flake Duruese, te qendrueshme dhe elastike te cilat lejojne veshjen te mbaje formen e saj. Perberja e pambukut e ben pelhuren te rehatshme, te ngrohte dhe te bute. Thurjet e fibrave te karbonit ne pelhure japin nje vecori antistatike.

Cilesite e Veshjes

280g

Qepje e Trefishte

Vetvetiu flake rezituese dhe e certifikuar sipas standardet e shumta nderkombetare, gama Modaflame ofron siguri te garantuar ne vendin e punes. Ndertim dhe material cilesor sigurojne qe veshjet te qendrojne te reja edhe mbas shume larjeve. Veshjet e games Modaflame jane elegante dhe praktike.

Dy xhepa mbrapa

Qepje e Trefishte

280g Lak per radio

Xhep vizore

Xhep telefoni i fshehur Zinxhire bronxi

Xhepa te bollshem

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

8.4

8.4

Cal/Cm2

MV25 24 FR,IW

Cal/Cm2

Menge te rregullueshme Hook & loop

MV26

Xhakete Fosforeshente MODAFLAME

EN ISO 11612 A1+A2,B2,C1,F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN ISO 20471 KLASI 2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=8.4 CAL/CM² (HAF=75.8%)

24 FR,IW

Modaflame 280g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL ARC

ARC

CE CAT III

138

FR14 MV26

EN ISO 11612 A1+A2,B2,C1,F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN ISO 20471 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=8.4 CAL/CM² (HAF=75.8%) Modaflame 280g Reg: E Verdhe/Blu e Erret S-3XL Gjate: E Verdhe/Blu e Erret M-XXL Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11

9

Pantallona Fosforeshente MODAFLAME

ARC 2 18 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

FR10 or FR11 CE CAT III

FR14 MV25

ARC 2 18 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

Mbrojtje te Perhershme Flake Duruese e Garantuar

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 138138

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


280g

Zinxhire bronxi te fshehur ne xhepat e kraharorit

Lak per radio

Menge te rregullueshme Hook & loop Xhep mbrapa

Xhep vizore

Mbrojtje nga Rreziqe te Shumta Vecorite per te gjitha stilet: Qepje FR me ngjitje te dyfishte per larje Industriale, shiriti reflektues flake durues.

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

8.4

8.4

Cal/Cm2

MV27 18 FR,IW

Cal/Cm2

MV28

Kominoshe Hi Vis MODAFLAME

EN ISO 11612 A1 + A2, B2, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1 + A2 EN 1149-5 -5 EN ISO 20471 KLASI 2 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 8.4 CAL/CM2 (HAF 75.8%)

ARC

10

15 FR,IW

Modaflame 280g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL ARC

FR10 or FR11

FR14 MV27+MV25

8

Kominoshe Fosforeshente MODAFLAME EN ISO 11612 A1+A2,B2,C1,F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN ISO 20471 KLASI 3 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=8.4 CAL/CM² (HAF=75.8%) Modaflame 280g Reg: E Verdhe/Blu e Erret S-5XL Gjate: E Verdhe/Blu e Erret M-XXL Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

CE CAT III

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

ARC 2 18 CAL/CM

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

FR10 or FR11

2

CE CAT III

FR14 MV28

5XL

ARC 2 18 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

Me i Miri ne Komoditet dhe Mbrojtje te Qendrueshme e Flakes PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 139139

139

04/08/2017 16:49 10/08/2017 12:28


MULTI

300g

Mbrojtje e Plote Ndaj Agjenteve Kimik

Informacion per Pelhuren

Dy xhepa mbrapa

Ndertuar nga perberja: 61% modakrilik, 18% viskoze, 15% poliester, 5% aramid dhe 1% fiber karboni, Modaflame HVO Woven perdor teknologji te perparuar per te siguruar mbrojtje ne nje mjedis me shume rrezik. Rezistent ndaj flakes dhe antistatike, kjo perzierje unike e fibrave ka vetite shume te efektshme te menaxhimit te lageshtise dhe nje ndjeshmerie te rehatshme. Certifikuar ne nje sere standardesh duke perfshire EN ISO 20471 Portokalli dhe RIS 3279, Modaflame HVO Woven ofron shkathtesi te jashtezakonshme dhe mbrojtje.

Bel elastik mbrapa

300g Lak per radio

RIS

Xhep mbajtes ne anen e majte

3279 Zinxhire bronxi

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Menge te rregullueshme Hook & loop

MV35 24 FR,IW

4

MV36

Xhakete Modaflame GO/RT Portokalli/ Blu

24

EN ISO 11612 A1 + A2, B1, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

FR,IW

9

Modaflame HVO Woven 300g

Pantallona Modaflame RIS Portokalli/Blu EN ISO 11612 A1 + A2, B1, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) Modaflame HVO Woven 300g Portokalli/Blu e Erret S-XXL

Portokalli/Blu e Erret S-3XL Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

CE CAT III

140

Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

RIS EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471

3279

CE CAT III

RIS EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471

3279

Modaflame HVO - PLHURE PREMIUM VETVETIU FLAKE-DURUESE

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 140140

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


300g

Bel Elastik

Bel Elastik Lak per radio

Lak per radio

RIS 3279

Zinxhir i fshehur para me dy hapje

Zinxhir i fshehur para me dy hapje

Menge te rregullueshme Hook & loop

Mbron ndaj nxehtesise rrezatuese, konvektive, dhe me kontakt Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

MV91 12 FR,IW

8

MV29

Coverall Portokalli Modaflame RIS EN ISO 11612 A1 + A2, B1, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

15 FR,IW

8

Modaflame HVO Woven 300g Portokalli e Ndritshme S-3XL

Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

RIS 3279

CE CAT III

EN ISO 11612 A1 + A2, B1, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) Modaflame HVO Woven 300g Portokalli/Blu e Erret S-3XL

Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

RIS EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471

Modaflame GO/RT Blu/Portokalli Coverall

3279

CE CAT III

RIS EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471

Mbrojtje ultimale ne ambientet me shume rreziqe PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 141141

3279

141

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


Vetvetiu Flake Rezisitente

ANTI-STATIC

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

280g

Bel Elastik Lak per radio

Zinxhire bronxi te fshehur ne xhepat e kraharorit

Informacion per Pelhuren

Fibrat Modakrilike jane vetvetiu Flake Duruese, te qendrueshme dhe elastike te cilat lejojne veshjen te mbaje formen e saj. Perberja e pambukut e ben pelhuren te rehatshme, te ngrohte dhe te bute. Thurjet e fibrave te karbonit ne pelhure japin nje vecori antistatike.

Cilesite e Veshjes

Vetvetiu flake rezituese dhe e certifikuar sipas standardet e shumta nderkombetare, gama Modaflame ofron siguri te garantuar ne vendin e punes. Ndertim dhe material cilesor sigurojne qe veshjet te qendrojne te reja edhe mbas shume larjeve. Veshjet e games Modaflame jane elegante dhe praktike.

Xhep mbrapa

8.4

Qepje e Trefishte

Cal/Cm2

MX28 15 FR,IW

8

ARC

4XL

Zinxhire bronxi para me dy hapje

Menge te rregullueshme Hook & loop Hapje anesore

Kominoshe MODAFLAME EN ISO 11612 A1 +A2, B2, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=8.4 CAL/CM² (HAF=75.8%)

MODAFLAME 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% fibra karboni. Fibrat e perdorura ne kete pelhure perfshijne 60% modakrilik, nje fiber flake duruese e cila nuk digjet, fibrat jane te veshtira per tu ndezur dhe jane vete-shuese, duke mundesuar mbrojtje natyrale ndaj flakeve pa nevojen e trajtimit me kimikatet FR ne procesin e prodhimit. Fibrat jane perzier me 39% pambuk per fortesi dhe pelhura eshte anti-statike duke nderthurur 1% fibra karboni per mbrojtje ndaj rreziqeve te shkarkimeve antistatike. Pelhura ka nje siperfaqe fluoroshente qe mundeson rezistence ndaj vajit dhe ujit dhe ndihmon kunder njollave. Modaflame 280g Blu e Erret S-3XL Portokalli S-4XL

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11 CE CAT III

142

FR14 MX28

HRC 2 18 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

Mbrojtje te Perhershme Flake Duruese e Garantuar

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 142142

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


Informacion per Pelhuren

Gama Modaflame HVO Knit eshte e forte, e qendrueshme dhe shume efikase. Kjo pelhure ka aftesine per te perballuar nxehesine dhe flaket dhe per te mbrojtur nga rreziku i shkaktuar nga elektriciteti statik dhe flaka. Aftesia vetvetiu zjarre duruese nuk do te pakesohen me larjen e perseritur.

Cilesite e Veshjes

 Vetvetiu flake rezituese dhe e certifikuar sipas standardet e shumta nderkombetare, gama Modaflame ofron siguri te garantuar ne vendin e punes. Ndertim dhe material cilesor sigurojne qe veshjet te qendrojne te reja edhe mbas shume larjeve. Veshjet e games Modaflame jane elegante dhe praktike.

RIS

ANTI-STATIC

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

3279

220g Shirit reflektues flake durues

6.0

Cal/Cm2

FR76 48 FR ARC

210g

Antistatike

Menge te trikotuara

4.3

FR74

Bluze Polo Anti Statike Flake Rezistente

EN ISO 11612 A1, B1, C1 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-1 ATPV 6 CAL/CM2 (HAF 71.7%) EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

Kjo bluze polo ofron mbrojtje te shkelqyer te standardeve te shumta. Inovative Pelhure Modaflame HVO ploteson kerkesat e EN11612, EN20471, EN 1149-5 dhe GO / RT 3279. Kjo pelhure e lehte perdor nje perzierje unike e fibrave te cilat mundesojne mbrojtje optimale me ajrosje te shkelqyer dhe menaxhim lageshtie. Vecorite perfshijne hapje para me butona te fshehur, jake dhe menge me vije per kontrast.

48 FR ARC

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

3279

EN ISO 11612 A1,B1,C1,F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN ISO 20471 KLASI 2 ASTM F1959/F1959M-12 EBT=4.3 CAL/CM² (HAF=66%)

Modaflame Knit 210g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR74 or FR77

Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

RIS

Bluze polo rezistente ndaj flakes anti-statike 2 ngjyreshe

Kjo bluze polo me menge te gjata dhe me cilesi te larte ofron mbrojtje te jashtezakonshme per perdoruesin. Cilesite perfshijne hapje para me pulla, kontrast ngjyrash ne pjesen e poshteme te bluzes dhe te krahet.

Modaflame HVO Knit 220g Portokalli S-3XL

CE CAT III

Menge me Thurje

Cal/Cm2

Ipas Standartit RIS 3279 Per Industrine Hekurudhore

CE CAT III

FR14 MV28

ARC 2 18 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

Ajrosje ekselente dhe menaxhim i lageshtires PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 143143

143

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


ANTI-STATIC

Cilesite e Veshjes

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

Vetvetiu flake rezituese dhe e certifikuar sipas standardet e shumta nderkombetare, gama Modaflame ofron siguri te garantuar ne vendin e punes. Ndertim dhe material cilesor sigurojne qe veshjet te qendrojne te reja edhe mbas shume larjeve. Veshjet e games Modaflame jane elegante dhe praktike.

300g

Shirit reflektues flake durues

16 Cal/Cm

2

FR72 24 FR ARC

Triko Flake Duruese Hi-Vis Anti-Statike

EN ISO 11612 A1,B1,C1,F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN ISO 20471 KLASI 3 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=16 CAL/CM² (HAF=86%) Kjo triko eshte dizenjuar per te dhene mbrojtje ne dukshmeri nga cdo drejtim. Vecorite perfshijne menge dhe buze anesore me qepje te holla per te dhene nje veshje me stil dhe te rehatshme. Modaflame Knit 300g E Verdhe S-3XL

CE CAT III

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

FR72 Hapje me Zinxhire Para

Shirit reflektues flake durues

Modakrilik me Rezistence te Perhershme ndaj Flakeve FR31 12 FR

Xhup Fleece Fosforeshent Flake Durues Anti Statike

280g

EN ISO 11612 A1 B1 C2 EN 1149 -5 EN ISO 20471 KLASI 3

Kjo Fleece dy ngjyreshe perfshine shirita reflektuese ne trup dhe ne krahe, plotesisht e certifikuar sipas standartit EN ISO 20471. Modaflame Knit 280g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Xhepa me Zinxhire

EN ISO 11612 EN 1149 EN ISO 20471

144

Vetvetiu Flake Duruese

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 144144

FR31

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


Informacion per Pelhuren

E ndertuar nga nje nderthurje 60% fije modacrylic, 39% pambuk dhe 1% fibra karboni. E testuar sipas standartit Europian, pelhura Modaflame Knit eshte e forte, rezistuese dhe inovative. Pelhura te mbron nga nxehtesia, flaket dhe harku elektrik. Aftesia flake duruese nuk do te zhduket nga larjet e perseritura.

Kopsa te mbuluara

4.3 Cal/Cm

210g 2

FR77 48 FR ARC

4XL

Bluze Polo Menge te Gjata Flake Duruese Anti Statike Hi-Vis EN ISO 11612 A1,B1,C1,F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN ISO 20471 KLASI 3 ASTM F1959/F1959M-12 EBT = 4.3 CAL/CM² (HAF = 66%) Modaflame Knit 210g E Verdhe S-4XL

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR74 or FR77 CE CAT III

Shirit reflektues flake durues

FR14 MV28

ARC 2 18 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

FR77

Menge te trikotuara flake reziztuese per me shume siguri

4.3

Mbyllje para me pulla

Cal/Cm2

FR03 48 FR ARC

Bluze Polo Me menge te Gjata Rezistente ndaj Flakeve Antistatike Me Shirit Reflektues

200g

EN ISO 11612 A1,B1,C1 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 EBT = 4.3 CAL/CM2 (HAF 66%) Kjo bluze polo modacrylic eshte ideale per kushte te Shirit ngrohta ose per tu veshur bashke me veshje te tjera kur reflektues duhet izolim ekstra. Shiriti reflektues zjarrdurues ofron flake durues dukshmeri te shtuar edhe ne kushte me drite te ulet. Modaflame Knit 200g Blu e Erret S-3XL

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR74 or FR77 CE CAT III

FR14 MV28

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

HRC 2 18 CAL/CM2

ASTM F1959/ F1959M-12

Menge te trikotuara

Zgjidhja me e Mire per Mbrojtjen ndaj Flakeve PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 145145

FR03

145

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


ANTI-STATIC

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

200g

Vetvetiu Flake Duruese 4.3

Cal/Cm2

FR11 48 ARC

5XL XS

Bluze T-Shirt Flake Duruese Antistatike, me M/Gjata EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 EBT=4.3 CAL/CM² (HAF=66%)

Ndertim me cilesi te larte dhe material cilesor ne perberjen dhe vecori Anti Statike dhe Flake Rezistente e bejne te vecante kete Bluze nga konkurentet e saj. Modaflame Knit 200g E Zeze , Gri S-3XL Blu e Erret XS-5XL

Shembull i Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11 CE CAT III

Rrip beli plotesisht elastik

200g

4.3

FR14 FR60

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

HRC 3 33 CAL/CM2 ASTM F1959/ F1959M-12

Jashtezakonisht e Rehatshme dhe Jetegjate

Cal/Cm2

FR14 48

ARC

4XL

Tuta Flake Duruese Antistatike

EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 EBT=4.3 CAL/CM² (HAF=66%) E dizenjuar per ambjente te fresketa per te mbajtur perdoruesin ngrohte, rehat dhe te sigurte. Beli elastik lejon liri ne levizje dhe te ngushta te kycet qe ndihmon ne mbajtjen e ngrohtesise brenda. Modaflame Knit 200g Blu e Erret S-4XL

Shembull i Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11 CE CAT III

146

Perimetri me Rige

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 146146

FR14 FR60

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

HRC 3 33 CAL/CM2

ASTM F1959/ F1959M-12

Mbrojtje e Plote Anti-statike 29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


200g

42mm

75MM

EN ISO 11612

IEC 61482-2 Class 1 ASTM F1959 cm2 EBT 4.3 cal/ HRC1

4.3

Cal/Cm2

FR10 48 ARC

5XL XS

Tikete te Krahet

EN 1149-5

67-BE

Bluze Polo Flake Duruese Antistatike me M/Gjata 67-BE

EN ISO 11612 A1,B1,C1,F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 EBT=4.3 CAL/CM² (HAF=66%)

I pershtatshem ne kohe te fresket dhe ideale per punetoret ne industri qe jane te ekspozuar ndaj nxehtesise. Dizajni elegant i veshjes ka nje te care me 3-kopsa, me siprfaqe me nje jake dhe kyce te zgjatura. Modaflame Knit 200g E Zeze , Gri S-3XL Blu e Erret XS-5XL

Shembull i Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11 CE CAT III

FR14 FR60

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

HRC 3 33 CAL/CM2 ASTM F1959/ F1959M-12

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

300g

Veshjet mund te vishen sebashku qe te arrijne nje vleresim te pergjithshem te Mbrojtjes Termale te Harkut (ATPV) ose Vleresimin e Energjise Thyese (Ebt). Per shembull termalet mund te marrin nje vleresim ATPV prej 4.3 Cal/cm2, dhe nje kominoshe mund te arrije nje ATPV prej 13.6Cal/cm2. Gjithsesi kombinimi i ATPV do te jete me i madh sesa shuma e dy shtresave te vecanta, si pasoje e hapesires se ajrit ndermjet dy shtresave, ato mundesojne mbrojtje te shtuar per perdoruesin.

3

1

1

ARC

ARC

FR11 FR10

2

ARC

ARC CAL/CM2

FR14 FR60

33Cal

16

Cal/Cm2

FR12 24 ARC

4XL XS

CE CAT III

Triko Flake Duruese Antistatike, me M/Gjata

EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=16 CAL/CM² (HAF=86%)

Ideale per punetoret e ekspozuar ndaj nxehtesise ne kushtet e punes. Vecorite e kesaj veshjeje perfshijne menge dhe kyce raglan, jake rrumbullake dhe te ngritura, duke e bere ate te rehatshme dhe te lehte per tu veshur. Modaflame Knit 300g E Zeze L-3XL , Blu e Erret XS-4XL

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

Ideale Si Ekstra Shtese per me Shume Mbrojtje ndaj Flakeve PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 147147

147

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:26


300g

ANTI-STATIC

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T

Modakrilik me Rezistence te Perhershme ndaj Flakeve

16

Cal/Cm2

FR81 24 ARC

5XL

Permbajtje e larte pambuku

Xhup Flake Durues me Zinxhir

EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 16 CAL/CM2 (HAF 86%)

FR81 eshte flake rezistues i perhershem, fibrat e perdorura ne kete rrobe jane natyralisht flake rezistuese dhe nuk i iken kjo veti gjat larjeve. Ky xhup i rehatshem me kapuc ofron nje mbrojtje ARC2 kunder harkut elektrik. Xhepat perapra mundesojne nje vend te ngrohte per mbajtjen e duarve. Modaflame Knit 300g Blu e Erret S-5XL

CE CAT III

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

Menge te trikotuara

FR81 Perimetri me Rige

FR30 12

Xhup Fleece Flake Duruese Anti Statike EN ISO 11612 A1, B1, C2 EN 1149-5 -5

280g

Pelhure e bute me siperfaqe anti-pushavitje ne te dyja anet. Vecorite jane, dy xhepa anesore me mbyllje me zinxhir per te mbajtur sendet me te sigurta, kyce elastike te rehatshme dhe lidhese ne fund. Modaflame Knit 280g Blu e Erret S-3XL

Xhepa Anesore me Zinxhir Fund i rregullueshem me lidhese

FR30

EN ISO 11612 EN 1149

148

Performance e Larte, Rehati Maksimale

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 148148

04/08/2017 16:49 10/08/2017 12:28


200g

200g

4.3

4.3

Cal/Cm2

FR18 100 10

ARC

16

Cal/Cm2 Kapuc i Gjate Flake-Rezistente Anit-Statike

EN ISO 11612 A1,B1,C1,F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 EBT=4.3 CAL/CM² (HAF=66%) Ideale per kushtet e fresketa per te mbajtur ngrohte koken dhe qafen. Pelhura lejon nje kombinim perfekt dhe te rehatshme. Vishet me FR10, FR11 ose FR12.

FR19 100 10

ARC

300g

Cal/Cm2 Qafore Flake-Duruese AntiStatike

EN ISO 11612 A1,B1,C1,F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 EBT=4.3 CAL/CM² (HAF=66%)

FR09 50 10

E dizenjuar per te rritur mbrojtjen e qafes. Vishet me FR10, FR11 ose FR12. Modaflame Knit 200g E Zeze , Blu e Erret , E Verdhe Nje Mase

Modaflame Knit 200g E Zeze , Blu e Erret , E Verdhe Nje Mase

ARC

Kapuc Flake Durues Antistatik

EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 16 CAL/ CM2 (HAF 86%)

Ky kapuc flake rezistues do ta mbaje formen e vete deri mbas shume larjeve. Perqindja e larte e pambukut ofron maksimumin e rehatise ne kontakt me lekuren. Pelhura eshte antistatike e perhereshme dhe mundeson mbrojtje ARC2 kunder efektit termal te harkut elektrik. Modaflame Knit 300g Blu e Erret Nje Mase

CE CAT III

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

16 Cal/Cm

CE CAT III

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

CE CAT III

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

300g

Prodhuar ne Bashkimin Europian

2

FR20 50 10

ARC

SK20

Kapuc Balaclava Flake Rezistues anti-Statik EN ISO 11612 A1, B1, C1, F1 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=16 CAL/CM² (HAF=86%) Modaflame Knit 300g Blu e Erret Nje Mase

ASTM F1959/ F1959M-12

144 6

H 25cm

Corape MODAFLAME™ EN 1149 -5 EN 531

Corape MODAFL AME™ eshte e prodhuar nga pelhura vetevetiu flake duruese. E pritur me padurim nga perdoruesit. E perbere nga qepje e sheshte ne gishta per me shume rehati dhe zone elastike te kembes. 48% Modakrilik, 32% Pambuk, 20% Poliester E Zeze Euro 39-43, UK 6-9, US 7-10 E Zeze Euro 44-48, UK 10-13, US 11-14

CE CAT III

EN ISO 11612 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

EN 1149 EN 531

Ngrohtesi dhe Mbrojtje Flake Duruese PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 149149

149

29/07/2017 08:58 17/08/2017 12:27


Informacion per Pelhuren

Pelhure e bute me thurje interlok te performance se larte eshte e perbere nga 100% pambuk flake durues. Pelhura mundeson qendrueshmeri superiore dhe peshe te lehte. Rezistence nga flaka e garantuar ofron vlere dhe qetesi mendore per gjithe jetegjatesine e e veshje. Bizflame ofron mbrojtje te jashtezakonshme kunder harkut elektrik me shkalle ATPV 12 Cal/cm2, e cila i kalon kerkesat per mbrojtje te nivelit 2 nga harku elektrik.

237g

12

Cal/Cm2

FR02

Bluze Polo Henley Flake Duruese Bizflame

48

EN ISO 11612 A1 + A2, B1, C1, F1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 12CAL/CM2 (HAF = 80.8%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

Pelhura e perdorur ne kete bluze me jake rrethore largon lageshtiren dhe eshte ajrosese. Mbrojtja FD do te zgjasi sa vete bluza dhe per shkak te cilesive te mira izoluese, mbrojtja kunder harkut elektrik eshte shume e mire. Ofron mbrojtje kunder nxehtesise konvektive, rrezatuese dhe me kontakt, FR02 eshte shume e zhdervjellet.

ARC

1

100% Pambuk 237g Gri , Blu e Erret S-5XL

5XL CE CAT III

237g

EN ISO 11612

ASTM F1959/ F1959M-12

12

Cal/Cm2

FR01 48

ARC

1

Bluze Bizflame Crew Neck

EN ISO 11612 A1 + A2, B1, C1, F1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 12 CAL/CM2 (HAF = 80.8%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

Kjo bluze bizflame ofron komfortin me te mire ne rezistencen ndaj flakes. Kjo pelhure eshte e lehte dhe shume izoluese duke dhene mundesine per nje mbrojtje shum te mire ndaj harkut elektrik. FR01 ofron mbrojtje shum te mire ndaj kalimit te nxehtesise ne menyre konvektive, rrezatuese apo kontaktit dhe eshte e pershtatshme per shumllojshmeri perdoruesish. 100% Pambuk 237g Gri , Blu e Erret S-5XL

5XL CE CAT III

150

EN ISO 11612

ASTM F1959/ F1959M-12

Garanton nje Ambjent Pune me te Sigurte

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 150150

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:27


FR85 60 FR

Xhakete Hi-Vis Antistatike -Rezistente ndaj Flakes EN ISO 14116 INDEKSI 1 EN 1149-5 -5 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) 98% Poliester 2% Fibra Carboni, E thurur me litar, 120g Portokalli, E Verdhe S/M-XXL/3XL

FR75 60 FR

EN ISO 14116

EN 1149

EN ISO 20471

RIS

EN 533 Standarti EN ISO 14116

3279

FR70

Jelek Fosforeshent - Flake Durues

100 10

EN ISO 14116 INDEKSI 1 /5H/40 EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI)

5XL

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 120g Portokalli S/M-XXL/3XL E Verdhe S/M-4XL/5XL

Jelek Fosforeshent Flake Duruese

EN 533 STANDARTI EN533

EN 533 INDEKSI 1 EN 471:2003 + A1:2007 KLASI 2:2

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 160g Portokalli, E Verdhe S/M-4XL/5XL

5XL

EN 533

EN 471

EN ISO 14116

EN ISO 20471

RIS 3279

Shirit reflektues flake durues

FR71 60 10

FR

5XL

EN 533 Standarti EN ISO 14116

Jelek Hi-Vis Anti Statik - Flake Duruese

EN ISO 14116 INDEKSI 1 /12H/40 EN 1149 EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 ISSUE 8 (VETEM PORTOKALLI) 98% poliester 2% fibra karboni, thurje warp,120g Portokalli S/M-XXL/3XL E Verdhe S/M-4XL/5XL

FR73 EN ISO 14116

EN 1149

Shirit reflektues flake durues

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 151151

EN 533 Standarti EN ISO 14116

EN ISO 20471

75 15

Xhaketa Fosforeshente Flake Duruese EN 533 INDEKSI 1 EN 471:2003 + A1:2007 KLASI 3:2

EN 533 STANDARTI EN533

100% Poliester, Thurje e Perdredhur 160g Portokalli, E Verdhe S/M-XXL/3XL EN 533

RIS 3279

EN 471

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:27


Mbrojtje me e Larte ndaj Sperkatjeve te Metalit te Shkrire Prodhuar nga 99% Pambuk, 1% fibra karboni 345g Bizflame Multi eshte zhvilluar me profesionalizem per te siguruar mbrojtje dukshemirise, flakes, saldimit, harkut elektrik dhe mbrojtjen anti-statike duke mundesuar rehati te garantuar per perdoruesit.

Qepje e Trefishte

345g

Lak per radio Xhep kraharori i fshehur

Kjo pelhure me teknologjise te advancuar eshte e veshur me besim nga mijera punetore ne industri te ndryeshme duke ofruar rehati maksimale dhe mbrojtje te pazgjidhura. Bizflame Multi ka nje njolle rezistente siperfaqe fluorokarboni e cila e largon langet.

Cilesite e Veshjes 

Veshja mbrojtese ndaj rreziqeve te shumta kombinon nje perdorim te gjere me sigurine optimale per perdoruesin.Ngjyra fosforeshente dhe shiriti reflektues flake durues mbron perdoruesin ne situatat me dukshmeri te ulet.Qepjet e trefishta jane te ngjitura per konstruksion te larte ne cilesi.Zinxhiret cilesore tunxhi dhe shirite flake durues jane per larje industriale.Xhepat e shumte ofrojne ruajtje te sigurte dhe lehtesi ne detyre.

Zinxhire bronxi

13.6 Pelhure e rehatshme dhe ajrosese

Shirit Reflektues Flake Durues me Qepje te Dyfishte

Cal/Cm2

FR61 Rezultatet E Testimit me Manikin per:

FR61 & FR62

18 FR,IW

Xhaketa HiVis Multi-Mbrojtje

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV = 13.6 CAL/CM² (HAF = 82%) Bizflame Multi 345g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

ARC Dhimbje (16%)

FR61 eshte ndertuar nga pelhura inovative Bizflame Plus.. Kjo veshje e rehatshme ofron mbrojtje kunder rreziqeve te shumta duke perfshire ekspozimin ne nxehtesi, kimikateve, harqeve elektrike dhe saldimit. Vecorite; shirit reflektues me qepje te dyfishte ne kraharor, krahe dhe shpatulla, zinxhir bronzi 2-hapje perpara dhe dy xhepa te fshehte ne kraharor me kontur te dukeshem.

Djegie Shkalles se Pare (0%) Djegie Shkalles se Dyte (0%) Djegie Shkalles se Trete (0%) FRONT

BACK

Matja e nivelit te Djegies 0%

Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja 152

Shembull i Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11 CE CAT III

FR14 FR62 + FR61

ARC 3 33 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

Bizflame eshte niveli me i Larte i Mbrojtjes me Shume Standarte

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 152152

29/07/2017 10:51 21/08/2017 12:27


345g

Bel elastik mbrapa

Xhep mbrapa

Zinxhire bronxi

Xhep vizore

FR61

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Shirit Reflektues Flake Durues me Qepje te Dyfishte

13.6

Cal/Cm2

FR62 24 FR,IW

ARC

Pantallona Hi-Vis Multi-Mbrojtje

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV = 13.6 CAL/CM² (HAF = 82%) Bizflame Multi 345g E Verdhe/Blu e Erret S-XXL

FR62 eshte ndertuar nga pelhura inovative Bizflame Plus. Kjo veshje e rehatshme ofron mbrojtje kunder rreziqeve te shumta duke perfshire ekspozimin ndaj nxehtesise, zjarrit, kimikateve, harqeve elektrike dhe saldimit. Vecorite perfshijne shirita Hi-Vis me qepje te dyfishte ne kembe, nje hapje me zinxhir dhe dy xhepa me kapak, nje xhep me kapak mbrapa dhe nje xhep veglash te poshtem me kapak.

6

FR62

Shembull i Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11 CE CAT III

FR14 FR62 + FR61

ARC 3 33 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

FD01 363

Bizflame-Performance e Shkelqyer-Komfort i Pakrahasueshem PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 153153

153

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:27


345g

Pelhure e rehatshme dhe ajrosese Zinxhire bronxi Lak per radio Xhep ne kraharor

Qepje e Trefishte

42mm

s1 IEC 61482-2 Clas

85mm

EN ISO 11611

EN ISO 11612

EN 1149-5

3 EN 13034 EN ISO 20471: TYPE 6 2013 ASTM F1959cm2 cal/ ATPV 13.6C2 HR

13.6 Cal/Cm

5-BE

2

FR60 12 FR,IW

Kominoshe HiVis Multi-Mbrojtje

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/CM² (HAF=82%)

Mberthyese Hook & Loop

FR60 eshte ndertuar nga pelhura inovative Bizflame Multi. Kjo veshje e rehatshme ofron mbrojte kunder shume rreziqeve duke perfshire ekspozimin ndaj nxehtesise, zjarrit, kimikateve, harqeve elektrike dhe saldimit. Vecorite perfshijne shirita dopjo ngjitje Hi-Vis ne kraharor, krahe, shpatulla dhe kembe, hapje ballore e fshehte me zinxhir, dy xhepa kraharori me zinxhir, xhepa anesore me kapak dhe nje xhep vizore. Veshja gjithashtu ka xhepa per mbrojteset e gjurit te dizenjuara me nje sistem inovativ te rregullueshem.

ARC

9

Bizflame Multi 345g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja Rezultatet E Testimit me Manikin per:

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

FR60

Arritje Shume e Larte: Ky produkt inovativ eshte vleresuar nga prestigjozja BSIF per Produkti me i Mire. Pelhura multi-norm e kumbinuar me dizajnin e veshjes eshte rezultat i kerkimeve te avancuara me qellim te krijoje nje industri veshjesh lider.

Shirit Reflektues Flake Durues me Qepje te Dyfishte

Dhimbje (21.1%), Djegie Shkalles se Pare (2.6%) Djegie Shkalles se Dyte (0.9%) Djegie Shkalles se Trete (0.0%) Matja e nivelit te Djegies 0.9 %

FRONT

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11

BACK

CE CAT III

154

FR14 FR60

ARC 3 33 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

Mbrojtje e Plote ne Ambjente te Rrezikshme

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 154154

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:27


345g Lak per radio Rripa te rregullueshem

Kopsa te fshehura para

Shtrese Kimike Flake Duruese e Patentuar

Zinxhire bronxi Xhep mbrapa

Xhep vizore

Mberthyese Hook & Loop

Xhepa anesore

Xhep vizore

Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

Dy xhepa mbrapa per mbajtjen e kapeles dhe dorezave

Xhepa per mbrojteset e gjurit

FR63& FR61 13.6

13.6

Cal/Cm2

FR63 18 FR,IW

ARC

7

Cal/Cm2

FR80

Kominoshe me Rripa Hi-Vis Multi-Mbrojtje

12

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/ CM² (HAF=82%)

ARC

Djegie Shkalles se Trete (0.0%)

Matja e nivelit te Djegies 0.0%

FR10 or FR11 CE CAT III

FR14 FR63

ARC 3 33 CAL/CM

2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471

ASTM F1959/ F1959M-12

Bizflame Multi 345g Blu e Erret S-4XL

4XL

Djegie Shkalles se Dyte (0.0%)

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

EN ISO 11612 A1+A2 B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/ CM² (HAF=82%)

9

Dhimbje FRONT(20.0%), BACK Djegie Shkalles se Pare (1.0%)

Bizflame Multi 345g E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Kominoshe Multi-Mbrojtje

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11 CE CAT III

FR14 FR80

ARC 3 33 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034

ASTM F1959/ F1959M-12

Mbrojme Mijera Punonjes ne te Gjith Boten PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 155155

155

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:27


350g

36”-54”

Masa UK/USA

Lak per radio

Informacion per Pelhuren  Bizflame Plus eshte dizenjuar dhe zhvilluar duke perdorur nje pelhure inovative, flake duruese dhe anti-statike. Ndertuar nga nje nderthurje e 99% pambuk dhe 1% fibra karboni 350g. Kualiteti Premium i fijeve te pambukut jane perzgjedhur me kujdes per te mundesuar performace, rehati dhe jetegjatesi. Fibrat e karbonit e bejne anti-statike. Te rregullueshme me kopsa

Cilesite e Veshjes 

 

Dy xhepa mbrapa per mbajtjen e kapeles dhe dorezave

Veshjet Bizflame Plus mundesojne mbrojtje ne disa standarte EN. Te gjitha veshjet Bizflame Plus jane futur ne testimin e manikinit nen EN ISO 11612 dhe kane arritur rezultate shume te mira duke treguar nivelin e mbrojtjes se ofruar per perdoruesin. Qepje te trefishta per fortesi ne ambjentet me te veshtira. Shirit flake durues qe resiston larjeve industriale dhe mundeson dukshmeri me te larte. Parandalon grumbullimin e energjise statike

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja

13.6

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

FF50, FR50 Dhimbje (12.3%)

Cal/Cm2

FF50 12 FR,IW

Djegie Shkalles se Pare (0.9%) Djegie Shkalles se Dyte (0.0%) Djegie Shkalles se Trete (0.0%) FRONT

ARC

Matja e nivelit te Djegies 0.0%

BACK

10

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11 CE CAT III

156

FR14

FF50

Kominoshe Flake Duruese Aberdeen

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1 + A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/CM² (HAF=82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Ideale per industrine e naftes, kjo kominoshe e certifikuar sipas shume standarteve nderkomtare. Bizflame Plus 350g Blu e Erret , Portokalli, E Kuqe 36”-54”

ARC 3 33 CAL/CM2

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Masat Imperiale - Mbrojte e dyfishte

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 156156

29/07/2017 11:11 21/08/2017 12:27


350g

Masa europiane

XS-6XL

Qepje e Trefishte Lak per radio

Xhepa me zinxhire te fshehur

Zinxhir i fshehur para me dy hapje

Xhep vizore Mberthyese Hook & Loop

Dy xhepa mbrapa per mbajtjen e kapeles dhe dorezave

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

13.6

Cal/Cm2

FR50 12 FR,IW

ARC

10

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/CM2 (HAF=82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

Kjo kominoshe eshte perfekte per kerkesat e industrise nafte nxjerrjes ne det. E ndertuar nga pelhure inovative flake-duruese me nje shirit me dukshmeri te larte me qepje te dyfishte. Permbush te gjitha nevojat e standartit EN, vecorite perfshijne qepje e trefishte, shirita reflektues ne shpatulla, krahe dhe kembe, zinxhir bronzi me 2 hapje dhe dy xhepa kraharori me zinxhir. Veshja gjithashtu ka xhepa per mbrojteset e gjurit te dizenjuara me nje sistem inovativ te rregullueshem. Bizflame Plus 350g Blu e Erret, Portokalli, E Bardhe, E Kuqe, Gri, E Zeze, Blu e Hapur

CE CAT III

Shirit Reflektues Flake Durues me Qepje te Dyfishte

Kominoshe Flake Duruese Antistatike 350g

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

6XL XS

Klasifikimi i Kombinuar Ebt/ATPV

FR10 or FR11

FR14 FR50

ARC 3 33 CAL/CM2

Navy Orange White Red Grey Black Royal

Reg XS - 6XL XS - 5XL S - XXL XS - 4XL S - XXL S - XXL XS - 4XL

Tall M - 3XL S - 3XL

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Mbrojtje optimale ne ambiente me shume rreziqe PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 157157

157

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:27


280g

Lak per radio

Mbrojtje Premium Ndaj Saldimit Klasi 2

Qepje e Trefishte per Fortesi Maksimale

Xhep ne menge

Mberthyese Hook & Loop

Xhep vizore

FR28 12 FR,IW

Kominoshe e Lehte Flake Duruese Anit-statike 280g EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149 -5

E ndertuar nga perdorimi i pelhures BizFlame™ Plus flake duruese me peshe te lehte Dy xhepa mbrapa per mbajtjen e kapeles dhe dorezave

Bizflame Plus 280g Blu e Erret, Portokalli, E Kuqe, Gri, E Zeze, Blu e Hapur

10

Rezultatet me te Mira ne Mbrojtjen nga Djegja Rezultatet E Testimit me Manikin per:

FR28

5XL XS

Dhimbje (19.3%) Djegie Shkalles se Pare (0.0%) Djegie Shkalles se Dyte (1.8%) Djegie Shkalles se Trete (0.0%) FRONT

BACK

Matja e nivelit te Djegies 1.8%

Navy Orange Red Grey Black Royal

Reg XS - 5XL XS - 4XL S - 3XL S - XXL S - XXL S - 3XL

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

158

E Lehte dhe Komforte- Mbrojtje Pa Kompromise

PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 158158

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:27


210g

FR21 18

Kominoshe Super e Lehte 210g Flake Rezistuese Antistatike EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 -5

FR,IW

10

Kjo kominoshe eshte perfekte per kohe te shume te ngrohte te industrise nafte nxjerrese ne det. E ndertuar me nje pelhure te lehte ne peshe dhe shume inovative, pelhure flake-duruese. Bizflame Plus 210g Blu e Erret, E Kuqe, Ngjyre Kaki, Portokalli, Gri, E Zeze, Blu e Hapur

Lak per radio

Xhep ne menge

Zgjidhjet Flake Duruese Lider ne Industri

Xhep vizore

4XL XS

Navy Red Khaki Orange Grey Black Royal

Reg XS - 4XL S - 3XL S - 3XL XS - 4XL S - XXL S - XXL XS - 3XL

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

FR21

Xhepa per mbrojteset e gjurit Dhimbje (48.0%) FRONT BACK Djegie Shkalles se Pare (6.0%) Djegie Shkalles se Dyte (19.0%) Djegie Shkalles se Trete (0.0%)

Matja e nivelit te Djegies 19.0%

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

Shumllojshmeri Ngjyrash dhe Trashesi Pelhurash PW17_Flame_Resistant_2_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_2_TEXT.indd 159159

159

29/07/2017 16:49 10/08/2017 12:28


670g

670g Mbushje flake duruese Rrip beli i rregullueshem

Hapje e fshehur me zinxhire

Kapuc qe mund te hiqet

Zinxhire bronxi Beli i rregullueshem me lidhese Hapje e fshehur me zinxhire

FR59 8 FR

EN ISO 11612 A1+A2 B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149-5 -5 EN 342 0.451M2.K/W(B) X,2,X

12

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 EN 342

Kominoshe me Rripa Dimiri FD AntiStatike EN ISO 11612 A1+A2 B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149-5 -5 EN 342 0.451M2.K/W(B) X,2,X

FR

Bizflame Plus 350g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 150g Blu e Erret , Portokalli, E Kuqe S-3XL

5

160

FR58

Xhakete Dimri FD Anti-Statike

Bizflame Plus 350g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 150g Blu e Erret , Portokalli, E Kuqe S-3XL

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 EN 342

Izolim Superior

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 160160

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:23


670g

620g Xhep ne menge

Kapuc qe mund te hiqet

Zinxhire bronxi

Dy xhepa mbrapa per mbajtjen e kapeles dhe dorezave

Menge te rregullueshme Hook & loop Dy xhepa mbrapa

Xhep vizore

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Xhepa per mbrojteset e gjurit

FR53 6 FR

Kominoshe Dimri FD Anti-Statike me Mbushje EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149-5 -5 EN 342 0.467M2.K/W(B) X,2,X

Bizflame Plus 350g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 150g Blu e Erret , Portokalli, E Kuqe S-3XL

10 CE CAT III

EN 342

FR52 8 FR

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149-5 -5

Bizflame Plus 350g Shtrese 100% Pambuk Flake Durues 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 100g Blu e Erret , Portokalli S-3XL

10 CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 EN 342

Kominoshe Dimri FD Anti-Statike me Mbushje

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

Veshje Dimri te Dizenjuara per Industrine Naftes dhe Gazit

EN 1149 EN ISO 11612 EN ISO 11611 GOST-R

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 161161

EN 342

161

EN 1149 EN ISO 11612 EN ISO 11611 GOST-R

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:23


350g

Dizajne Bashkohore Flake Duruese Lak per radio

Informacion per Pelhuren

E ndertuar nga 99% pambuk te nderthurur me 1% fibra karboni bejne qe kjo pelhure te jete flake rezistuese dhe anti-statike. Performace, rehati dhe jetegjatesi jane pikat kyce te suksesit te kesaj game.

Dy xhepa ne kraharor me mbyllje me kopse

Cilesite e Veshjes

 Xhaketa Bizflame Plus, Pantallonat dhe Kominoshet me Rripa jane dizenjuar dhe zhvilluar duke perdorur pelhuren me inovative flake rezistuese te Bizflame Plus. E certifikuar nga nje linje standartesh nderkombetare, keto stile jane perfekte per kerkesat e industrise bregdetare dhe te saldimit. Qepje e trefishte dhe zinxhire tunxhi per me shume fortesi dhe durueshmeri.

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

FR55 & FR56 Dhimbje (35.0%), Djegie Shkalles se Pare (2.0%) Djegie Shkalles se Dyte (3.0%) Djegie Shkalles se Trete (0.0%)

Matja e nivelit te Djegies 3.0% FRONT

BACK

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

FR55 & FR57

Shirit Flake Durues per Larje Industriale Menge te rregullueshme Hook & loop

FR55

18 FR,IW

Dhimbje (24.0%) Djegie Shkalles se Pare (1.0%) Djegie Shkalles se Dyte (0.0%)

ARC

Djegie Shkalles se Trete (0.0%)

Matja e nivelit te Djegies 0.0% FRONT

162

BACK

5

Dy xhepa mbrapa me mbyllje me kopse

Xhaketa Bizflame Plus

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/ CM² (HAF=82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

Kjo xhakete eshte e ndertuar me shirit reflektues me dukshmeri te larte te qepur dy here. Vecorite perfshijne qepje me ngjitje te trefishte, shirita me dukshmeri te larte ne shpatulla, krahe dhe ne fund, hapje e fshehte me zinxhir, dy xhepa ballor me kapak mbylles. Hapje e mengeve e rregullueshme.

Bizflame Plus 350g Blu e Erret/E Kuqe S-4XL Blu e Erret/Blu e Hapur S-3XL

13.6 4XL Cal/Cm

2

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Bizflame Plus-Standarti i Ekselences

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 162162

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:23


350g

350g

Qepje me ngjitje te trefishte Zinxhire bronxi

Xhep ne kraharor Xhep mbrapa

Xhep mbrapa

Zinxhire bronxi

Xhep vizore

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Fundet te rregullueshem Hook & loop

FR56 24 FR,IW

ARC

FR57

Pantallona Bizflame Plus

EN ISO 11612 A1+A2, B1,C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/CM² (HAF=82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

18 FR,IW

Bizflame Plus 350g Reg: Blu e Erret/E Kuqe S-4XL , Blu e Erret/Blu e Hapur S-3XL Gjate: Blu e Erret/E Kuqe M-XXL

13.6 4XL Cal/Cm

7

ARC

7

Kominoshe Me Rripa Bizflame Plus

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/CM² (HAF=82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Bizflame Plus 350g Blu e Erret/E Kuqe S-4XL Blu e Erret/Blu e Hapur S-3XL

2

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

13.6 4XL Cal/Cm

2

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM NFPA F1959/ F1959M-12 2112

Bilanci i Persosur i Dizajnit, Komoditetit dhe Mbrojtjes PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 163163

163

04/08/2017 12:00 10/08/2017 12:16


350g

Mbrojtje me te Mire ndaj Djegjes Xhep telefoni

Lak per radio

Dy xhepa ne kraharor me mbyllje me kopse

Informacion per Pelhuren

E ndertuar nga 99% pambuk te nderthurur me 1% fibra karboni bejne qe kjo pelhure te jete flake rezistuese dhe anti-statike. Performace, rehati dhe jetegjatesi jane pikat kyce te suksesit te kesaj game.

Cilesite e Veshjes 

Xhaketa Bizflame Plus, Pantallonat dhe Kominoshet me Rripa jane dizenjuar dhe zhvilluar duke perdorur pelhuren me inovative flake rezistuese te Bizflame Plus. E certifikuar nga nje linje standartesh nderkombetare, keto stile jane perfekte per kerkesat e industrise bregdetare dhe te saldimit. Qepje e trefishte dhe zinxhire tunxhi per me shume fortesi dhe durueshmeri.

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

FR25 & FR26

Dy xhepa mbrapa me mbyllje me kopse Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Dhimbje (35.0%), Djegie Shkalles se Pare (2.0%) Djegie Shkalles se Dyte (3.0%) Djegie Shkalles se Trete (0.0%)

13.6

Matja e nivelit te Djegies 3.0% FRONT

BACK

FR25

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

FR25 & FR27

18 FR,IW

Dhimbje (24.0%) Djegie Shkalles se Pare (1.0%) Djegie Shkalles se Dyte (0.0%)

ARC

Djegie Shkalles se Trete (0.0%)

164

BACK

Xhakete Bizflame Plus

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/CM² (HAF=82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

Kjo Xhakete eshte e ndertuar me shirit reflektiv me dukshmeri te larte me ngjitje te dyfishte per me shume dukshmeri. Vecorite perfshijne qepje te ngjitura, shirita me dukshmeri te larte ne shpatull dhe krahe, mbyllje para me zinxhire tunxhi te fshehur, dy xhepa para ne kraharor me kapak me mbyllje me kopse. Menge te modifikueshme.

Bizflame Plus 350g Blu e Erret , Portokalli S-4XL

5

Matja e nivelit te Djegies 0.0% FRONT

Mberthyese Hook & Loop

Cal/Cm2

CE CAT III

4XL EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

Mbrojtje e Plote edhe Mbas Larjeve te Shumta

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 164164

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:23


350g

350g Xhep ne kraharor

Qepje e Trefishte Zinxhire bronxi

Zinxhire bronxi

Xhep mbrapa

Xhep mbrapa

Xhep vizore Xhep vizore

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

13.6

Cal/Cm2

FR26

13.6

Mberthyese Hook & Loop

Cal/Cm2

FR27

Pantallona Bizflame Plus EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/CM² (HAF=82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

24 FR,IW

ARC

7

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Bizflame Plus 350g Reg: Blu e Erret XS-4XL Portokalli S-4XL Gjate: Blu e Erret, Portokalli M-XXL

18 FR,IW

4XL

ARC

7

Kominoshe me Rripa Bizflame Plus EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=13.6 CAL/CM² (HAF=82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Bizflame Plus 350g Blu e Erret S-3XL Portokalli S-4XL

4XL

XS

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

Qepje e Trefishte per Fortesi Maksimale PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 165165

165

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:23


340g

Lak per radio

Etiketa e standarteve te Krahu

PRO

Larje Industriale 1 2 3 4 5 6 7 8

Ploteson Kerkesat Per Larje IndustrialeLarje ne Temperature 75°C Tharje ne makineri ne 155°C

Informacion per Pelhuren

Bizflame Ultra eshte e perbere nga 80% pambuk, 19% poliester FR dhe 1% fibra karboni, 340g. Poliestri FR prezent ne Bizflame mundeson mbrojtje ekselente nga abrazioni, tkurrja dhe nga largimi i ngjyres. Kjo pelhure eshte mjaftueshem e forte te perballoje larjet e shumta ne lavanderi duke e bere ideale per pune ne det te hapur.

Cilesite e Veshjes 

Bizflame Ultra eshte zhvilluar per te kryer ne kushte te veshtira.Ideal per industri te tilla si nafta dhe gazi, ku qendrueshmeria eshte nje domosdoshmeri, Bizflame Ultra eshte e certifikuar me nje seri standardeve EN ofron mbrojtje optimale ne nje seri situatash te rrezikshme.Stilet ne kete game jane pa metale, duke minimizuar rrezikun e rreziqeve statike te energjise elektrike dhe te demtimit te siperfaqeve.

Menge te rregullueshme Hook & loop Shirit reflektues flake durues

100% pa metal

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

16

Cal/Cm2

FR93 12 FR

Rezitente ndaj Agjenteve Kimik

ARC

Bizflame Ultra Coverall

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 16 CAL/CM2 (HAF 83.7%)

E certifikuar ne menyre te pavarur me 5 standarte internacionale per siguri, bizflame Ultra Coverall eshte ndertuar per zhdervjelltese. Poliestra speciale FR e perdorur siguron maksimumin e jetegjatesise ne mjediset me te veshtira.

Bizflame Ultra 340g Blu e Erret , Portokalli S-3XL Reg: 79cm e Regullueshme 84cm

CE CAT III

166

Mund te vendosni jastek te shpatulla per aktivitete me mbajtje peshe

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 EN 13034 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

Me e Forte,Me pak Tkurrje,Qendrueshmeri me e Larte

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 166166

29/07/2017 10:45 21/08/2017 12:23


ANTI-STATIC

280g

BIZFLAME ™

FLAME-RESISTANT

WILDLAND FIRE

Perfekte per mbrojtje ndaj zjarrit ne kushte te ngrohta

Xhep per RadiomarrĂŤse

Informacion per Pelhuren

Kjo pelhure e lehte siguron rehati, butesi dhe menaxhimin lageshtie reduktuar rrezikun e stresit te nxehtesise ne mjedise te nxehte dhe te projektuar per te mbrojtur kunder rreziqeve te zjarreve ne pyeje.

Cilesite e Veshjes

Menge me ThurjeShirita reflektues ne shpatulla per dukshmeri nga larte,Jake e Zgjatur ofron mbrojtje te plote te qafes, e dizenjuara per tu pershtatur helmetaveKa vecori xhepa per radioMenge per rregullueshme me hook & loop ne menyre qe te mos futen mbeturina kur punon larte..

EN 15614: 2007 Metodat e Testimit Dhe Kerkesat e Performances Per Veshjet e Zjarrfikesve ne Pyje Ky Standard Europian percakton metodat e testimit dhe minimumin e kerkesave te performances per veshjet mbrojtese, te dizenjuara per te mbrojtur trupin e perdoruesit, pervec kokes, duarve dhe kembeve, qe te vishet ne procesin e fikjes se zjarrit ne natyre dhe ne procese te ngjashme. Kjo veshje nuk ka si qellim qe te mbroje gjate bllokimit nga zjarri. Ky Standard Europian mbulon dizenjimin e pergjithshem te veshjeve, minimumin e kerkesave te performances per materialet e perdorura dhe metodat e testimit per te percaktuar keto nivele. Ky Standard Europian nuk eshte i aplikueshem per perdorim ne situatat e zjarrit ne ndertesa (EN 469 dhe ISO 11613) ose ku pritet qe te kete rrezatime te larta te nxehtesise (EN 1486), gjithashtu ky Standard Europian nuk mbulon veshjet per mbrojtje kunder rreziqeve kimike, biologjike, elektrike ose te rrezatimit.

Mbrojtje ndaj Zjarrit ne Pyje

Xhepa te medhenj te kembet

Mbrojtje me shtrese te dyfishte per gjunjte

Pelhure inovative, e lehte, dhe rezistente ndaj flakes

Shirit reflektues flake durues

FR98 15 FR

Kominoshe Zjarrfiksi Pyjesh Wildland EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1 EN 15614 EN 1149-5 -5

Kjo kominoshe eshte perfekte per kerkesat e motit te ngrohte te terreneve te ashpra ne zjarr. E ndertuar me peshe te lehte me nje pelhure inovative flake duruese me vecori speciale per te mbrojtur perdoruesin nga rreziqet qe kane lidhje me zjarre jashte shtepise. Bizflame Plus 280g Blu e Erret S-XXL

EN ISO 11612 EN 15614 EN 1149

E Provuar dhe e Testuar ne Kushtet me te Veshtira PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 167167

167

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:23


Informacion per Pelhuren

Pelhura eshte dizenjuar dhe ndertuar per te siguruar mbrojtje nga flaket, saldimi dhe mbrojteje antistatike. E ndertuar nga 99% pambuk dhe 1% fibra karboni, 330g. Fibrat e karbonit jane te shperndara ne te gjithe veshjen duke arritur mbrojtjen optimale anti statike.

E Zhvilluar Per Durueshmeri

Cilesite e Veshjes

Gama Bizflame Pro e veshjeve eshte dizenjuar per performance dhe funksion duke siguruar efektivitet dhe mbrojtje gjate gjithe kohes. Keto stile jane testuar ne menyre te pavarur dhe jane perfekte per kerkesat e industrise se detit te hapur dhe saldimit.

330g

330g Xhep mbrapa

Bel elastik mbrapa

Zinxhire bronxi Lak per radio Xhep telefoni i fshehur

Xhep vizore

Xhepa ne kraharor me mbyllje me kopsa

FR35 24

Xhaketa Bizflame Pro

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 Xhaketa Bizflame Pro siguron rehati dhe mbrojtje ne ambjentet e jashteme. Vecorite funksionale perfshijne xhep ne kraharore, me nje tjeter xhep celulari dhe xhep per radio.

FR36 24

4

Bizflame Pro 330g Gri , Blu e Erret S-3XL

CE CAT III

168

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

Pantallona Bizflame Pro

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 Keto pantallona rezistente ofrojne rehati dhe mbrojtje ne perputhje me disa Standarte Europiane EN. Vecorite pershijne nje bel te rehatshem, xhep per vizore dhe nje xhep per celulare ne pjesen e pasme. Bizflame Pro 330g Reg: Gri S-3XL Reg: Blu e Erret S-3XL Gjate: Blu e Erret M-XXL

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

Mbrojtje e Pakrahasueshme- Vlera te Patjetersueshme

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 168168

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


330g

330g

Lak per radio

Zinxhire bronxi

Qepje te dyfishte Xhep ne kraharor

Xhep telefoni

FR38

Xhep mbrapa Zinxhire bronxi

Xhep vizore Te rregullueshme me kopsa

Xhep vizore

Mbrojtje Flake duruese, anti-statike

FR37 24

5

FR38

Kominoshe me Rripa Bizflame Pro EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5

15

Kominoshe me rripa e cila mbron nga kraharori deri te kembet. Xhepi i madh ne kraharor eshte ideal per vegla. Vecori te tjera; dopjo xhep vizore, xhep mbrapa dhe rripa elastik per lirshmeri dhe rahati ne levizje. Bizflame Pro 330g Gri , Blu e Erret S-3XL

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

Kominoshe Bizflame Pro

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149-5 -5 Kjo kominoshe moderne eshte nje shtese shume e mire ne linjen Zjarre Duruese Bizflame. Disa nga vecorite; mbajtje radio, xhep celulari, rahati, performance dhe siguri. Bizflame Pro 330g Blu e Erret S-3XL

6

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149

Dedikuar Performances PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 169169

169

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


330g

Informacion per Pelhuren

Pelhura eshte dizenjuar dhe ndertuar per te siguruar mbrojtje nga flaket, saldimi dhe mbrojteje antistatike. E ndertuar nga 99% pambuk dhe 1% fibra karboni, 330g. Fibrat e karbonit jane te shperndara ne te gjithe veshjen duke arritur mbrojtjen optimale anti statike.

330g

Lak per radio

Zinxhire bronxi te fshehur ne xhepat e kraharorit

Mbrojtja Maksimale ndaj Rreziqeve te Shumta Mberthyese Hook & Loop

Xhep vizore

Xhep mbajtes ne anen e majte

Hapje anesore

Duke tejkaluar standardet e shumefishta EN

Xhep vizore

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Xhepa per mbrojteset e gjurit

FR92 24 FR

Pantallona Hi-Vis Bizflame Pro EN ISO 11612 A1+A2,B1,C1,E3,F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 EN ISO 20471 KLASI 2

FR90 15 FR

Ky dizajn bashkekohor ofron mbrojtjen maksimale te standarteve te shumte EN dhe garanton rehati te larte. Kjo pantallon me dukshmeri te larte ka si vecori nje xhep te gjere me akses te lehte anesor ne kembe, xhep vizore funksional dhe dy xhepa te bollshem mbrapa.

6

9

170

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 EN ISO 20471

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 EN ISO 20471 KLASI 3

Kominoshet hi-vis anti-statike ofrojne zinxhiret mbylles prej tunxhi per xhepat ne kraharor dhe ne hapjen para. Kjo kominoshe ofron zgjidhje optimale per punonjesit ne sherbimin publik. Bizflame Pro 330g E Verdhe/E Kuqe S-3XL

Bizflame Pro 330g E Verdhe/Blu e Erret S-XXL

CE CAT III

Kominoshe Sherbimi Bizflame

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 EN ISO 20471

Mbrojtje Maksimale Ndaj Metalit te Shkrire

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 170170

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


330g Lak per radio

Te rregullueshme me kopsa Kopsa te fshehura para

Shiriti Flake Durues jep me shume Dukshmeri Xhepa per mbrojteset e gjurit

BIZ7 10 FR

Kominoshe Fosforeshente Flake Duruese Anti-Statike Bizweld™ EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 EN 1149 EN ISO 20471 KLASI 3

Kominoshet Fosforeshente Flake Duruese Anti-Statike Bizweld™ ofrojne te gjitha te mirat e plehures flake duruese dhe mbrojtje te shtuar anti-statike dhe Dukshmeri te Larte.

8 CE CAT III

Bizflame Pro 330g E Verdhe/Blu e Erret S-4XL

4XL

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 EN ISO 20471

Mbrojtje Multi Standarte me Cmim te pa Konkurueshem PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 171171

171

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


Informacion per Pelhuren

Bizweld eshte nje pelhure flake duruese, 100% pambuku cilesor. Kjo eshte nje pelhure me teknologji te larte e zhvilluar per performancen, rehatine dhe durueshmerine maksimale.

Lak per radio

Kopsa te fshehura para

Xhepa ne kraharor me mbyllje me kopsa

Xhep telefoni

Te rregullueshme me kopsa

Xhep vizore

BIZ1

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

BIZ1

15

Dhimbje (12.3%)

ARC

Djegie Shkalles se Pare (0.9 %) Djegie Shkalles se Dyte (1.8 %) Djegie Shkalles se Trete (0.0%)

6

Matja e nivelit te Djegies 1.8% FRONT

172

BACK

Kominoshe Saldatori Bizweld™

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11.2 CAL/CM² (HAF=80.4%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Jane te votuara si me te pelqyerat ne industrine e saldimit, kominoshet tona Bizweld™ jane me te shiturat dhe jane ideale per te ofruar mbrojtje te plote punetorit i cili eshte i ekspozuar ne nxehtesi. Madhesia e bollshme siguron rehati dhe e lejon punetorin te punoje i papenguar nderkohe qe ka hapesire te mjaftueshme per ruajtjen e sendeve, xhepa te ndryshem si dhe xhep i izoluar per mbajtjen e telefonit te sigurte. Bizweld 330g E Zeze, Jeshile, Gri, Blu e Erret, Portokalli, E Kuqe, Blu e Hapur

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611

Black Green Grey Navy Orange Red Royal

Reg XS - 4XL S - 3XL S - 3XL XS - 6XL S - 4XL XS - 5XL S - 4XL

6XL XS

Tall M - 3XL L - XXL S - 5XL L - 3XL L - 3XL L - 3XL

11.2

Cal/Cm2

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

No. 1 per Mbrojtje te Plote Saldimi

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 172172

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


Cilesite e Veshjes

Veshjet ne linjen flake duruese Bizweld jane dizenjuar posacerisht per te garantuar rehati, performance dhe siguri gjate gjithe kohes. Kjo linje eshte testuar rigorozisht per te permbushur dhe per t’iu permbajtur standarteve nderkombetare.

Lak per radio Xhep telefoni

Te rregullueshme me kopsa Kopsa te fshehura para Xhep vizore

Shirit reflektues flake durues Xhepa per mbrojteset e gjurit

BIZ5 15 FR

ARC

8

Kominoshe Saldatori Bizweld Iona

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11.2 CAL/CM² (HAF=80.4%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Kominoshet Iona Bizweld ofrojne nje mbrojte te dukshme per perdoruesin. Dizenjimi i zgjuar perfshin shirita reflektues ne menge, ne shpatulla dhe ne kembe, dhe mundesia e futjes se mbrojteseve te gjurit kur eshte e nevojshme, hapesire e bollshme per ruajtjen e sendeve dhe xhep vizore. Nje stil shume popullor. Bizweld 330g E Zeze, Blu e Erret, Portokalli, E Kuqe, Blu e Hapur

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611

Black Navy Orange Red Royal

Reg S - 3XL XS - 5XL XS - 5XL S - 3XL S - 3XL

Tall M - 3XL M - XL M - XL

5XL 11.2 XS Cal/Cm

2

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Kombinon Mbrojtjen e Shkelqyer me Cmim Shume te Mire PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 173173

173

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


330g

BIZ2 24

ARC

Xhaketa Bizweld

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11.2 CAL/CM² (HAF=80.4%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Xhaketa Bizweld e mundeson mbrojtje dhe rehati gjate gjithe dites per saldatore dhe punonjesit e tjere. Vecorite perfshijne mbyllje me kopsa te sigurte dhe dy xhepa ne kraharor me kapak. Kjo xhakete rezistente ndaj flakeve dhe copezave te te nxehta, ka edhe nje xhep per telefonin. Bizweld 330g E Zeze, Jeshile, Blu e Erret, Portokalli, Blu e Hapur

5XL XS

Black Green Navy Orange Royal

11.2

Cal/Cm2 Reg S - 3XL M - XXL XS - 5XL S - 3XL S - 3XL

Te rregullueshme me kopsa

Rezultatet E Testimit me Manikin per:

BIZ2 & BZ30

Dhimbje (28.9%) Djegie Shkalles se Pare (0.0%) Djegie Shkalles se Dyte (4.4%) Djegie Shkalles se Trete (0.9%) FRONT

CE CAT III

174

BACK

Matja e nivelit te Djegies 5.3%

EN ISO 11612 EN ISO 11611

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Mbrojtja me e Mire e Mundeshme Ndaj Flakeve dhe Nxehtesise

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 174174

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


330g Bel gjysem elastik

BZ30 24

ARC

Pantallona Saldatori Bizweld EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11.2 CAL/CM² (HAF=80.4%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Pantallonat Bizweld jane dizenjuar per te dhene maksimumin e mbrojtjes dhe rehatise per saldatore dhe punonjesit e tjere. Qepje te dyfishta per rezistence ekstra dhe xhepa anesore me nje xhep vizore anesor te vendosur ne menyre te pershtatshme per levizje te shpejte dhe te lehte. Bizweld 330g E Zeze, Jeshile, Blu e Erret , Portokalli, Blu e Hapur

Xhep vizore

5XL XS

Black Green Navy Orange Royal

Reg S - XXL S - XXL XS - 5XL S - XXL S - XXL

Produkte nga me te Mirat ne Industri

11.2

Cal/Cm2 Tall M - XL M - XL S - 3XL M - XL M - XL

BIZ2

BZ30

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Mbrojtje Supremee Plote Comfort Saldimi even in Wet Conditions PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 175175

175

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


330g

237g 

11.2

MBROJTE E DYFISHTE

Cal/Cm2

BZ31 24

7

ARC

Pantallona Flake Duruese Bizweld CargoMBROJTE E DYFISHTE

EN ISO 11612 A1 +A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 NFPA速 70E NFPA速 2112 ASTM F1506-10A ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 11.2 CAL/CM2 (HAF = 80.4%) Bizweld 330g Gri , Blu e Erret S-5XL

5XL Bel elastik mbrapa

8.2

Cal/Cm2

FR89 2

24 ARC

5XL

Kemishe Flake Duruese Bizflame 88/12

EN ISO 11612 A1 +A2, B1, C1 NFPA速 70E NFPA速 2112 ASTM F1506-10A ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 8.2 CAL/CM2 (HAF 69.1%)

Kjo kemishe eshte e lehte dhe e rehatshme. Mbrojtje maksimale eshte garantuar me rezistence te perhershme nga flaka dhe ARC2 mbrojtje nga harku elektrik. Gjatesia e kemishes do te qendroje e e rregullt ne levizje gjate gjithe dites. Cilesime perfshijne menge te rregullueshme me pulla dhe xhepa ne kraharor me kapake. Bizflame 88/12 237g Gri , Blu e Erret S-5XL

EN ISO 11612

176

ASTM F1959/ F1959M-12

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611

ASTM F1959/ F1959M-12

Performance e fuqishme, komfort superior

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 176176

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


330g

330g

Rripa te rregullueshem

Lak per radio Xhep telefoni

Xhep mbrapa

Kopsa te fshehura para Xhep vizore Xhep mbrapa

Xhepa per mbrojteset e gjurit

11.2

11.2

Cal/Cm2

Cal/Cm2

BIZ4 24 ARC

5

BIZ6

Kominoshe Me Rripa Saldatori Bizweld™

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11.2 CAL/CM² (HAF=80.4%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Ofrojne mbrojtje te plote per pjesen e kraharorit dhe pjesen e poshte te trupit te saldatoreve dhe punonjesve te tjere, kominoshet tona Bizweld™ jane dizenjuar duke pasur parasysh mbrojtjen dhe sigurine e perdoruesit. Eshte ndertuar me nje xhep te madhe me kapak ne kraharor qe sherben si xhep per mbajtjen e veglave te punes ose sende te tjera, si edhe dy xhepa te tjere anesore dhe nje xhep vizore. Lidheset elastike ofrojne rehatine maksimale dhe nje perputhje perfekte.

15

ARC

9

Kominoshe Me Kapuc Saldatori Bizweld™

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11.2 CAL/CM² (HAF=80.4%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Kominoshet Me Kapuc Bizweld™ ofrojne nje mbrojtje per koken e perdoruesit, plus nje dizenjim te shtuar duke perfshire xhepa ne gju per mbrojtese dhe nje xhep ne pjesen e mbrapme me kapak mbylles Bizweld 330g Blu e Erret S-3XL

Bizweld 330g Blu e Erret , Portokalli S-3XL

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611

ASTM NFPA F1959/ 2112 F1959M-12

Mbrojtje e Besuar ne Cdo Detaj PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 177177

177

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:24


450g Lak per radio

Xhep i brendshem ne kraharor

Lak per radio

Bel elastik ne anesore

Kopsa te fshehura para

Xhepa anesore

E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira

Hapje anesore

C030 18

Kominoshe Saldatori - CE SafeWelder EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2

Ofron mbrojtje te plote gjate gjithe dites dhe vlera shume te mira me cmim shume te lire. Kominoshet CE Safe-Welder™ jane nje zgjedhje e duhur per saldatoret dhe punetoret industrial te cilet jane te ekspozuar ndaj nxehtesise. Anet elastike i japin perdoruesit nje perputhje me te rehatshme te veshjes dhe xhepat e shumte i mbajne veglat dhe sendet personale te sigurta. Safe Welder 330g Jeshile, Blu e Erret, Portokalli, E Kuqe, Blu e Hapur

CE CAT III

178

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Kjo pelhure eshte 100% Eco pambuk me nje shtrese unike flake rezistuese.

Reg S - 3XL XS - 5XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

Green Navy Orange Red Royal

Tall S - 3XL

BZ40 10

8

EN ISO 11612 A1+A2, B2, C1, E3, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1

Kominoshet Bizweld Mole ofrojne nje veshje me pjese te perparme me mbyllje te forte per ti bere balle cdo lloj pune. Perfshin nje xhep te brendshem ne kraharor, dy xhepa anesore perpara, dy xhepa te gjere mbrapa, opsionin per te futur mbrojteset e gjurit nese eshte e nevojshme, hapesire te mjaftueshme magazinimi dhe nje xhep per vizore.

5XL

Bizweld Mole 450g Blu e Erret S-3XL

XS

EN ISO 11612 EN ISO 11611

Kominoshe Saldatori Moleskin Bizweld

CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

Vlere Maksimale - Performance te Larte

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 178178

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:25


Rripa te rregullueshem

Xhep me hook & loop perpara

BZ12 50 10

ARC

SW33

Kapuci Pelerin - Bizweld™

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11.2 CAL/CM² (HAF=80.4%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Kapuci yne me pelerine Bizweld™ eshte dizenjuar per te dhene maksimumin e mbrojtjes dhe rehatise per saldatoret dhe punonjesit e tjere. Eshte dizenjuar qe te vishet mbi kominoshe ose xhakete te pershatshme. Kapuci pelerine ka nje lidhese mbledhese per te lejuar rregullimet per nje veshje sa me te rehatshme. Bizweld 330g Blu e Erret Nje Mase

11.2

40

EN ISO 11612 EN ISO 11611

BZ11

Menge - Bizweld™

100 10

2

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E1, F1 EN ISO 11611 KLASI 1 A1+A2 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV=11.2 CAL/ CM² (HAF=80.4%) PELHURA SIPAS NFPA 2112

SW10 30

Perparese Lekure Per Saldim EN ISO 11611 KLASI 2 A1

Lekure e Holluar Lope Kafe e Arte 91cm X 58cm

EN ISO 11611

SW20

2

EN ISO 11611

Lekure e Holluar Lope Kafe e Arte gjatesia 40cm, Nje Pale

SW32

Mbrojtese Lekure Per Cizmet EN ISO 11611 KLASI 2 A1

40

11.2

EN ISO 11612 EN ISO 11611

Mbrojtje ekstra per pune me saldime te zgjatura.

EN ISO 11611 KLASI 2 A1

48

Cal/Cm2 CE CAT III

Mundeson mbrojtje vitale per zona si koka dhe qafa, ky kapuc eshte i perbere nga lekure lope holluar.Materiali i forte eshte i pershatshem per punet me te veshtira te saldimit.

Menge Lekure Per Saldim

Bizweld 330g Blu e Erret - Nje Madhesi - Pale ARC

EN ISO 11611 KLASI 2 A1

Lekure e Holluar Lope Kafe gold,nje madhesi

Cal/Cm2 CE CAT III

Kapuc Lekure

ASTM F1959/ NFPA F1959M-12 2112

Lekure e Holluar Lope Kafe gold ,31 cm/12

2 EN ISO 11611

EN ISO 11611

Aksesore per Saldim me te Mire ne Markate PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 179179

179

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:25


Informacion per Pelhuren

E ndertuar nga pelhura 260g Poliester flake duruese e veshur me PU. Kostumi i lehte dhe i qendrueshem Sealtexâ„¢ Flame eshte dizenjuar per te ofruar mbrojtje te plote ndaj kushteve atmosferike.

Cilesite e Veshjes

Mbrojtje e Plote Ujeduruese

E certifikuar sipas standarteve EN ISO 14116, EN1149, EN13034 & EN343 me nje opsion EN471. Pelhura e lehte dhe fleksible me qepje te ngjitura garanton siguri edhe ne kushtet me ekstreme. Pelhura eshte e durueshme, elastike dhe mund te pastrohet lehtesisht, duke lejuar veshjet te duken mire dhe te zgjasin me shume.

Rrip beli plotesisht elastik

Zinxhire plastik para me dy hapje Qepje Ujeduruese te Ngjitura

Te rregullueshme me kopsa

Te rregullueshme me kopsa

FR46 24

FR47

Xhaketa Sealtex Flame

EN ISO 14116 INDEKSI 1 /5H/40 EN 1149 EN 13034 TIPI 6 EN 343 KLASI 3:1

24

Pantallona Zjarri Sealtex EN ISO 14116 INDEKSI 1 /5H/40 EN 1149 EN 13034 TIPI 6 EN 343 KLASI 3:1

Sealtex Flame 240g Blu e Erret S-3XL

CE CAT III

180

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN 343

Sealtex Flame 240g Blu e Erret S-3XL

CE CAT III

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN 343

Sealtex Flame - Pelhura per Funksione te Ndryshme

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 180180

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:25


HI-VIS

Mbrojtje Maksimale ndaj Eres, Shiut dhe Flakeve Rrip beli plotesisht elastik Qepje Ujeduruese te Ngjitura

Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte

Zinxhire plastik para me dy hapje

Te rregullueshme me kopsa

Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte

FR41 24 FR

EN ISO 14116 INDEKSI 1 /5H/40 EN 1149 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1

24

4XL

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471 EN 343

Pantallona Flake Duruese Hi-Vis Sealtex Flame EN ISO 14116 INDEKSI 1 /5H/40 EN 1149 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 1 EN 343 KLASI 3:1

FR

Sealtex Flame 260g Portokalli S-3XL E Verdhe S-4XL

CE CAT III

FR43

Xhaketa Flake Duruese Hi-Vis Sealtex Flame

Sealtex Flame 260g Portokalli, E Verdhe S-3XL

CE CAT III

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471 EN 343

Mundeson Mbrojtje te Fuqishme ndaj Flakeve PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 181181

181

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:25


Informacion per Pelhuren

Duke kombinuar 98% pliester dhe 2% fibra karboni antistatike 250g ofrojme nje pelhure shume ajrosese dhe mbrojtje maksimalesipase standarteve: EN ISO 20471, EN13034, EN ISO 14116, EN1149 dhe EN343

Kapuc dhe funde me lidhese

ME SHTRESE

S779 12

Ajrosje Klasi 3:3

EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3

FR

Xhep telefoni i fshehur Xhep i brendshem ne kraharor

Siperfaqe rezistente ndaj njollave

Xhakete Fosforeshente Shiu Multi-Mbrojtje Bizflame

5

Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Jelek Fleece Rrezistent nga Zjarri i Montueshem 350g Portokalli/Blu e Erret S-XXL E Verdhe/Blu e Erret S-3XL

Shtrese e Brendshme e Cmontueshme me Zingjir

MULTI CE CAT III

PERMIRSUAR RIS

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

EN 343

SHTRESE IZOLUESE

Kapuc qe cmontohet Xhep telefoni

Lak per radio

S773 12 FR

Xhakete Fosforeshente Flake Duruese Antistatike Bomber Bizflame

EN ISO 14116 INDEKSI 3 /12H/40 EN 1149 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1

MULTI CE CAT III

182

Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 100g Portokalli S-3XL E Verdhe S-5XL

5XL

Shirit reflektues flake durues

Xhep i brendshem ne kraharor

print-access

RIS EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

EN 343

E Ndertuar per Mbrojtje te Larte ne Ambjente te Rrezikshme

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 182182

29/07/2017 09:10 17/08/2017 12:25


SHTRESE IZOLUESE

Kapuce qe paloset nen jake Lak per radio

Shtrese Flake Rezistuese ndaj te Ftohtit S778 12

Xhep telefoni

Xhakete Shiu Fosforeshente Antistatike FD Bizflame

EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:1

FR

Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 100g Portokalli XS-4XL E Verdhe XS-6XL

MULTI CE CAT III

6XL XS

RIS EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

EN 343

PESHE E LEHTE Lak per radio

S774 12 FR

Kapuce qe paloset nen jake Xhep telefoni i fshehur

Xhakete Shiu Fosforeshente Bizflame Rain EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3

Nje vlere e re e shtuar ne Linjen Multi-Protection, xhaketa S774 eshte nje version me i lehte ne peshe dhe shume vecori dhe perfitime. Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Portokalli, E Verdhe S-3XL

MULTI CE CAT III

Xhep i brendshem ne kraharor Menge me Thurje

Ajrosje Klasi 3:3 RIS

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

EN 343

Zgjidhja me e mire per Mbrojtjen ndaj Flakeve PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 183183

183

29/07/2017 12:00 10/08/2017 12:25


ME SHTRESE

Tokeze qe Lirohet Shpejt

Rrip beli plotesisht elastik

Ajrosje Klasi 3:3

Tokeze qe Lirohet Shpejt

Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje

Hapje/ Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

S780 24 FR

4XL CE CAT III

184

Pantallona Shiu Fosforeshente FD Antistatike Bizflame EN ISO 14116 INDEKSI 1/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 1 RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3

S781 18 FR

Pantallona Shiu Fosforeshente FD Antistatike me Mbushje Bizflame EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 1 RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3 Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g E Verdhe S-XXL Portokalli M-XXL

Bizflame Shiu 250g Portokalli S-XXL E Verdhe S-4XL

MULTI

MULTI RIS

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

EN 343

CE CAT III

RIS EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

EN 343

Mbrojtje e Pakrahasueshme nga Zjarri

PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 184184

29/07/2017 09:11 17/08/2017 12:25


E RESE

ME SHTRESE

Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje

SHTRESE IZOLUESE Tokeze qe Lirohet Shpejt

Xhep telefoni i fshehur

Rrip beli plotesisht elastik Xhep i brendshem ne kraharor

Qepje Hermetike me Shirit

S776 18 FR

Jelek i Trashe Shiu Fosforeshente FR Antistatik Bizflame

EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 PB EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8 (VETEM PORTOKALLI)

Nje shtese shume e mire ne Linjen Bizflame Shiu, ky jelek i trash me shume funksione ofron te gjitha vecorite e sigurise te veshjeve te tjera ne kete linje duke perfshire nje xhep te mbuluar per telefon nen nje kapak per akses te lehte dhe nje linje astari flake durues per mbrojtje dhe rehati maksimale.

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

S782 18 FR

Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 100g Portokalli, E Verdhe S-3XL

RIS EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM PROBLEMI 1 (VETEM PORTOKALLI) GO/RT 3279 NR 8 (VETEM PORTOKALLI) Ajrosje Klasi 3:3 EN 343 KLASI 3:3 Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Portokalli/Blu e Erret , E Verdhe/Blu e Erret M-XXL

MULTI CE CAT III

Pantallona Shiu Fosforeshente me MultiMbrojtje Bizflame

MULTI CE CAT III

RIS EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

EN 343

Mbrojtje Izoluese Pa Kompromis PW17_Flame_Resistant_3_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_3_TEXT.indd 185185

185

29/07/2017 09:12 17/08/2017 12:26


Me Shume N E Standarte Kapuc qe mund te hiqet

Mbrojtje Ekselente ne te Gjitha Kushtet e Motit S775 8 FR

Lak per radio Xhep telefoni

S775

Kominoshe Shiu Fosforeshente Antistatike Bizflame EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 GO/RT 3279 ISSUE 8 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) Kominoshe me mbrojtje shume te mire nga Portwest duke kombinuar mbrojtjen ajrosese, fosforeshente, flake duruese, mbrojtjen kimike, antistatike dhe ujeduruese. E dizenjuar per industrite e naftes & gazit, kjo kominoshe eshte plot me vecori si: Myllje para plotesisht te mbuluar me kapak per mbrojtje maksimale ndaj sendeve, plotesisht me linja, kapuc qe mund te ndahet dhe dy xhepa te medhenj ne kofshe & xhep te mbuluar per telefon per komoditet, ane te hapura me zinxhire ne kembe duke e bere me te lehte per tu veshur dhe hequr, shirite reflektues ne shpatull per me shume dukshmeri dhe mbrojtje. Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 100g Portokalli/Blu e Erret S-3XL

A320 458

Me Shume Xhepa

PW54

542

Ujeduruese me qepje te izoluara

Shirit reflektues flake durues

MULTI CE CAT III

186

RIS EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN ISO 20471

3279

Siguri e plote, Mbrojtje Totale

PW17_Flame_Resistant_4_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_4_TEXT.indd 186186

EN 343

FD01 363

29/07/2017 11:58 10/08/2017 12:22


187

Informacion per Pelhuren

Duke kombinuar 98% pliester dhe 2% fibra karboni anti-statike 250g ofrojme nje pelhure shume ajrosese dhe mbrojtje maksimalesipase standarteve: EN ISO 20471, EN13034, EN ISO 14116, EN1149 dhe EN343

Cilesite e Veshjes

Materialet cilesore flake dhe kimikate duruese, qepjet me shirit hermetik dhe shiriti reflektues flake durues krijojne nje linje e cila ben te mundur qe te punohet rehatshem ne kushte ekstreme te motit.

Shtrese e Brendshme e Cmontueshme me Zingjir

Kapuce qe paloset nen jake

ME SHTRESE IZOLUESE Qepje Hermetike me Shirit

Xhep telefoni i fshehur

Xhep i brendshem ne kraharor

12

Vend per printim

Xhakete Shiu Multi-Mbrojtese Bizflame EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN 343 KLASI 3:3

FR

5

S771 18 FR

Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Jelek i brendeshem Flake Duruese i Cmontueshem. 350g Blu e Erret S-3XL

Pantallona Shiu MultiMbrojtje Bizflame EN ISO 14116 INDEKSI 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN 343 KLASI 3:3 Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese 170g Blu e Erret S-XXL

MULTI CE CAT III

Qepje Hermetike me Shirit

Menge te rregullueshme Hook & loop

Kapuc dhe funde me lidhese

S770

Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje

MULTI

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN 343

CE CAT III

Shirit reflektues flake durues

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN 343

Bizflame Rain - Nje Here e Provon dhe Gjen Besimin PW17_Flame_Resistant_4_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_4_TEXT.indd 187187

187

29/07/2017 11:58 10/08/2017 12:22


Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara

PESHE E LEHTE

Kapuce qe paloset nen jake Mbyllje me kapak para Lak per radio Qepje Hermetike me Shirit

Xhep i brendshem ne kraharor

Tokeze qe Lirohet Shpejt

Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje

Menge te rregullueshme Hook & loop

Zinxhire plastik para me dy hapje

S783 12 FR

Shirit reflektues flake durues

S772

Xhakete Bomber Bizflame EN ISO 14116 INDEX 3/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN 343 KLASI 3:1

24 FR

I certifikuar sipas EN, ky stil udheheqes ne industri eshte ideal per shmangien eshume situatave te rrezikshme. Ajroses dhe i rehatshem ky xhup mundeson zgjidhjen perfekte per perdorim ne gjihe diten ne kushte te ftohta dhe te lageshta te motit.

Bel elastik ne anesore

Pantallona Kundra Shiut Bizflame EN ISO 14116 INDEX 1/12H/40 EN 1149-5 -5 EN 13034 TIPI 6 EN 343 KLASI 3:3

Keto pantallona te lehta bizflame jane ideale per perdorim si shtrese e pare mbrojtese ne kushte te keqija moti. Shiriti reflektues zjarredurues mundeson dukshmeri dhe ne kushte me pak drite.

Bizflame Shiu 250g Shtrese 100% Pambuk Flake Durues 170g Mbushje 100% Poliester Rezistent ndaj Flakeve 100g Blu e Erret S-3XL

Bizflame Shiu 250g Blu e Erret S-3XL

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

CE CAT III

188

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN 343

CE CAT III

Shirit reflektues flake durues

EN ISO 14116 EN 1149 EN 13034 EN 343

Mbrojtje Ekstreme Per Kushte Ekstreme Pune

PW17_Flame_Resistant_4_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_4_TEXT.indd 188188

29/07/2017 11:58 10/08/2017 12:22


189

Informacion per Pelhuren

E certifikuar sipas 7 Standardeve Europione te ndryshme. Kjo pelhure 80% pambuk, 19% poliester, 1% Fibra Karboni Antistatike e laminuar me shtrese te dyfishte PTFE, e veshur me PU dhe me siperfaqe Fluorokarboni 380 gm, e cila ofron nje kombinim te mbrojtjes, paraqitjes, rahati superiore, dukshmerise se larte dhe flake durushmerine.

Cilesite e Veshjes Kapuc me forme ergonomike

Xhep telefoni i fshehur

Veshjet me shume standarte plotesojne kerkesat me te larta. Veshjet jane ujendaluese, rezistente ndaj agjenteve kimik, flake duruese, anti-statike, rezistente ndaj harkut elektrik dhe jane fosforeshente.

ME SHTRESE

Lak per radio

Certifikim Multi-norm

Qepje Hermetike me Shirit

Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje

Tokeze qe Lirohet Shpejt

Mbushje flake duruese Xhep i brendshem ne kraharor

Qepje Hermetike me Shirit

Rrip beli plotesisht elastik

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Ajrosje Klasi 3:3 Kapuc dhe funde me lidhese

FR79 10 FR,IW

7

Vend per printim

Xhakete Hi-Vis Bizflame Multi-Elektrik

EN ISO 11612 A1 A2 B1,C1, E2 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:3

FR78 12 FR,IW

Bizflame Multi 380g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese, 170g E Verdhe/Blu e Erret M-XXL

MULTI CE CAT III

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471 EN 343

Pantallona Hi-Vis Bizflame Multi-Elektrik EN ISO 11612 A1 A2 B1 C1 E2 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 20471 KLASI 2 EN 343 KLASI 3:3

Bizflame Multi 380g Shtrese 100% Pambuk Flake Duruese, 170g E Verdhe/Blu e Erret M-XXL

MULTI CE CAT III

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2 EN 13034 EN ISO 20471 EN 343

No. 1 per Mbrojtje te Plote ndaj Shumellojsheri Rreziqesh PW17_Flame_Resistant_4_MASTER.indd PW17_Flame_Resistant_4_TEXT.indd 189189

189

29/07/2017 11:58 10/08/2017 12:22


Ku Perdoret Ignis - Proximity: Shpetuesit dhe Zjarrefikesit e Avionave, Lengje te Djegshem, Gazeve dhe Situata te Ngjashme qe Leshojne Nivele te Larta te Rrezatimit te Nxehtesise.

Gama Proximity

Hapje para me hook & loop te fshehur

EN ISO 11612

Mundesojne mbulimin e plote te trupit, duke perfshire koken, duart dhe kembet, veshjet Proximity mundesojne mbrojtje ekselente nga rrezatimet e nxehtesise dhe temperaturat e larta. Per shkak te ambjenteve me temperatura te larta ne te cilat perdoruesi mund te perballet, sugjerohet qe te vishen kostumet Ignis Proximity me nje aparature fryme marrjeje per te mundesuar ajrin e marre ne temperaturat normale. Veshjet Proximity jane te certifikuara sipas EN ISO 11612, jane te perdorura ne shpetimet e avionave, ne fikjen e zjarrit te avionave dhe ne afersine me temperaturat e larta (por jo futjen ne brendesi te flakeve).

Informacion per Pelhuren

Pelhura IGNIS eshte e dizenjuar specifikisht per prodhimin e veshjeve te punes te perdorura ne afersi ose ne hyrjen e nje zone plotesisht ne flake. Shume e lehte vetem 330gm, dhe fleksible, pelhura IGNIS e shtreses se jashtme eshte e ndertuar nga 95% Meta-Aramid dhe 5% Para-Aramid.

Qepje KevlarÂŽ ne te gjithe veshjen

Cilesite e Veshjes

Siperfaqja pasqyruese reflekton rrezatimet e nxehtesise, duke bere te mundur afrimin ndaj flakeve, nderkohe redukton masen e nxehtesise se thithur qe mund te shkaktoje lodhje termike. Integrimi i linjave shtese te karbonit sigurojne mbrojtje dhe performance superiore ne kushtet me te veshtira te perballura nga njeriu, sherbimet e emergjences dhe personeli i ushtrise. Keto veshje jane te perdorura ne industri, si ne shpetimet e avioneve, dy luftimet ajrore, ne izolimin e lengjeve djegese dhe ne situata te ngjashme qe perfshijne nivele te larta te rrezatimit te nxehtesise.

AM20

Shembull i Struktures me Shtresa Kostumet e Aluminit Ignis jane te ndertuara me shtresat e jashtme, te mesme dhe te brendshme si ne vijim:

A Mbeshtjella e Jashtme Ignis Alumini B Shtresa e Mesme Termale C Shtresa e Brendshme Termale

190

Fundet e kembeve te temperuar, e dizenjuar per tu pershtatur me mire me Cizmet e zjarrit

A B

C

6

Fundet te rregullueshem Hook & loop

Kominoshet Zjarri Proximity EN ISO 11612 A1,B2,C4,D2,E3,F2

Kjo kominoshe eshte shume e lehte dhe fleksibel. E dizenjuar per tu veshur me Kokoren Zjarri AM21 dhe me Cizmet Zjarri AM22. Vecorite perfshijne; nje xhep te pasem te integruar per aparaturen e frymemarrjes, hapje mbrojtese ne pjesen e jashtme dhe te brendeshme, dhe regullim hook & loop ne anet e kembeve.

CE CAT III

Ignis: E veshur me alumin 95% Meta-aramid, 5% Para-aramid-1 shtrese Shtresa e Mesme: Tekstil Karboni 120g - 1 shtrese Shtresa e Mesme: Aramid Mendafshi 125g - 1 shtrese Argjend M-4XL

4XL

Mbrojtje ultimale kunder nxehtesise rrezatuese dhe temperaturave te larta

PW17_IGNIS_SOLAR_MASTER.indd PW17_IGNIS_SOLAR_TEXT.indd 190190

EU CATALOG IGNIS

02/08/2017 12:32 10/08/2017 14:43


AM21 4

CE CAT III

Kokore Zjarri Proximity

EN ISO 11612 A1,B2,C4,D2,E3,F2 HELMET E BRENDESHME: EN397 XHAM I BRENDESHEM: TRANSPARENT, I KOMPRESUAR ME POLIKARBONATE: EN166, EN170 XHAM I JASHTEM: XHAM I VERDHE I TEMPERUAR: EN166, EN170, EN171

EN ISO 11612

E dizenjuar per tu perdorur lehtesisht me AM20 Kominoshe Zlarri Proximity and AM22 Cizme Zjarri Proximity ka si vecanti nje mbulese te brendeshme te forte, e cila eshte ne perputhje me EN397. Ngjyra e arte, xhami i jashtem ngjyre floriri bashke me xhamin e bredshem te tejdukshem mundeson me lehtesi shikimin horizontal dhe vertikal. Nje tolerim eshte bere per masken e fytyres dhe bombulen e ajrit. Ignis: E veshur me alumin 95% Metaaramid, 5% Para-aramid-1 shtrese Shtresa e Mesme: Tekstil Karboni 120g - 1 shtrese Shtresa e Brendshme: Aramid MENDAFSHI 125g - 1 shtrese Argjend, Nje Mase

Pelhure Ultra Fleksible AM23 24

AM24 20

Doreza Zjarri Proximity/Approach

EN 420 EN 388 EN 407

AM24

AM23

(45CM)

(35CM)

E mundeshme ne nje zgjedhje prej dy gjatesish te kyceve, AM23 (35cm) dhe AM24 (45cm) reflektojne rrezatimin e nxehtesise, nderkohe qe linjat e brendeshme te karbonit ndihmojne ne reduktimin e percjelljes se nxehtesise. Pellembet Para-aramid ofrojne nje rezistence ekselente ndaj gerryerjes.

Ignis: E veshur me alumin 95% Meta-aramid, 5% Para-aramid-1 shtrese Shtresa e Mesme: Tekstil Karboni, 120gm - 1 shtrese Shtresa e Brendshme:Aramid Mendafshi, 125gm - 1 shtrese Para-aramid 645g Aregjend, Nje Mase, Shitet me pale AM23 = Gjatesia 35cm AM24 = Gjatesia 45cm

EN 388

EN 407

4.4.4.3

4.3.3.3.4.X

AM22 6

CE CAT III

Cizme Zjarri Proximity

EN ISO 11612 A1,B2,C4,D2,E3,F2

EN ISO 11612

E dizenjuar per tu pershtatur me te gjitha madhesite e cismeve, AM22 duhet te vishet sebashku me AM20 Kominoshet Proximity dhe Kokorja AM21. Shtresat e Para-aramid ofrojne nje rezistence ekselente ndaj gerryerjes.

CE CAT III

Ignis: E veshur me alumin 95% Metaaramid, 5% Para-aramid-1 shtrese Shtresa e Mesme: Tekstil Karboni, 120g - 1 shtrese Shtresa e Brendshme: Aramid, 125g - 1 shtrese Sholla: Para-aramid, 645g Argjend, Nje Mase, Shiten me pale

Pelhure Ultra Fleksible *Referohu te permbledhja e standarteve EN per mbrojtjen e duarve, kokes dhe syrit P. 422, 423, 526 ,539

PW17_IGNIS_SOLAR_MASTER.indd PW17_IGNIS_SOLAR_TEXT.indd 191191

Mbrojtje Ekstreme per Koken

191

02/08/2017 12:32 10/08/2017 14:44


Gama Approach E certifikuar sipas EN ISO 11612, kjo linje eshte e ndertuar me mburojen e jashtme te Ignis dhe disa pjese duke patur shtresa te brendshme te shtuara per te rritur rezistencen ndaj nxehtesise. Kjo linje e PMP eshte perdorur per punet industriale qe kane te bejne me temperaturat e larta si shkrirja e metaleve dhe fabrikat e prodhimit dhe nuk ka nevoje per aparatura fryme marrjeje per tu veshur.

EN ISO 11612

EN ISO 11612

AM11 6

18

CE CAT III

192

AM15

AM11: Xhakete Zjarri Approach - 3 Shtresa AM10: Xhaketa Zjarri e Approach - 1 Shtrese

Pantallona Zjarri Approach, me Shtrese

EN ISO 11612 A1,B2,C4,D2,E3,F2

6

AM10: EN ISO 11612 A1,B1,C3,D1,E3,F1 AM11: EN ISO 11612 A1,B2,C4,D2,E3,F2

AM10

EN ISO 11612

Xhaketat Approach AM10 dhe AM11 jane te dizenjuara per tu perdorur atje ku nevojiten cilesite reflektuese te nxehtesise se larte. AM11 ka te njejten dizenjim si AM10 por me nje shtrese termale te brendsheme per nje resisitence me te larte ndaj nxehtesise Ignis: E veshur me alumin 95% Metaaramid, 5% Para-aramid-1 shtrese AM11: Shtresa e Mesme: Tekstil Karboni 120gm - 1 shtrese AM11: Shtresa e Brendshme: Aramid Mendafshi 125gm - 1 shtrese Argjend M-4XL

Te veshura me AM14 si pjese e nje seti, pantallonat e aluminuara i sigurojne perdoruesit mbrojtje nga rrezatimet e nxehtesise dhe temperaturat e larta. Vecantite perfshijne nje gju me forme ergonomike, jake te mbrapme dhe mbajtese supi te rregullueshme.

CE CAT III

4XL

Ignis: E veshur me alumin 95% Metaaramid, 5% Para-aramid-1 shtrese Shtresa e Mesme: Tekstil Karboni 120g - 1 shtrese Shtresa e Brendshme: Aramid Mendafshi 125g - 1 shtrese Argjend M-4XL

4XL

Pelhura Inovative - Mbrojtje Maksimale

PW17_IGNIS_SOLAR_MASTER.indd PW17_IGNIS_SOLAR_TEXT.indd 192192

EU CATALOG IGNIS

02/08/2017 12:32 10/08/2017 14:44


Ku Perdoret Ignis Approach: • Aeroport, • Industrite e Aluminit, • Automjeteve,

• Cimentos, • Qeramikes, • Perpunimit te Metalit,

• Qelqit, • Hekurudhave, • Ndertimit te Anijeve dhe

• Saldimit.

EN ISO 11612

AM14 6

Xhakete Zjarri Approach, me Shtresa EN ISO 11612 A1,B2,C4,D2,E3,F2

E veshur si nje pjese e nje seti, dizenjimi i qarte i AM15, i cili perfshin menge raglani dhe pjesa e siperme mbrapa mundeson liri te plote levizjeje. Karakteristikat perfshijne nje xhep me mbyllje te brendeshme hook & loop dhe menge elastike.

CE CAT III

4XL AM13 24

Ignis: E veshur me alumin 95% Meta-aramid, 5% Paraaramid-1 shtrese Shtresa e Mesme: Tekstile Karboni 120g - 1 shtrese Shtresa e Mesme: Aramid Mendafshi 125g - 1 shtrese Argjend M-4XL

EN ISO 11612

AM12 24

Perparese Rripa Zjarri Approach EN ISO 11612 A1,B1,C3,D1,E3,F1

Perfekte per kerkesat e nje fonderie, kjo perparese do te mbroje perdoruesin nga rrezatimi i nxehtesise dhe nga sperkatjet e hekurit te shkrire.

CE CAT III

Ignis: E veshur me alumin 95% Metaaramid, 5% Para-aramid-1 shtrese Argjend, Nje Mase, 70cm x 97.5cm

Mbyllje Hook & loop

Cizme Zjarri Approach

EN ISO 11612 A1,B1,C3,D1,E3,F1 E dizenjuar per perdorim me te gjitha madhesite e cizmeve, keto cizme reflektojne rrezatimin e nxehtesise. Karakteristikat perfshijne nje mbyllje me ngjitje hook & loop ne qendren e mbrapme dhe mbyllje te kopsitur me rrip.

CE CAT III

Ignis: E veshur me alumin 95% Meta-aramid, 5% Paraaramid-1 shtrese Argjend, Nje Mase, Shiten me pale

Me te shiturat te Kostumet e Aluminizuar PW17_IGNIS_SOLAR_MASTER.indd PW17_IGNIS_SOLAR_TEXT.indd 193193

193

02/08/2017 12:32 10/08/2017 14:44


Kostumet e Zjarrefiksit Structural Kostumi i Zjarrefiksit Solar mund te perballoje nivele te larta nxehtesie per nje periudhe te shkurter pa u djegur prandaj minimizon djegiet ne trup kur ekspozohet ne nxehtesi dhe ne flake. Struktura e Kostumit te Zjarrit Solar ka tre komponente: nje mbeshtjelle te jashtme, nje barriere lageshtie, dhe nje barriere termale, te gjitha sherbejne per nje funksion te ndryshem. Shtresa e jashtme mbron kunder flakeve dhe djegieve te shkaktuara nga percjellja e nxehtesise. Barriera e lageshtise mbron nga penetrimi i ujit dhe lejon lageshtine e brendshme te avulloje dhe te largohet. Eshte e domosdoshme qe shtresat te mbahen te thata per te shmangur transferimin e nxehtesise nga shtresa e jashtme deri ne lekure. Barriera e brendshme termale dhe linjat ofrojne mbrojtje nga nxehtesia e zjarit te afert. Ndermjet cdo shtrese ka hapesira ajri dhe sebashku me shtresat e pelhures, ato ndihmojne ne izolim me te mire te perdoruesit nga ambjentet ekstreme te zjarrit.

3000 Informacion per Pelhuren

Informacion per Pelhuren

Informacion per Pelhuren

Cilesite e Veshjes

Cilesite e Veshjes

Cilesite e Veshjes

Shtresa e jashtme e Nomex® eshte e ndertuar nga 60% Nomex® dhe 40% Lenzing® FR Viscose 260gm. Shtresa ajrosese dhe ujendaluese eshte e perbere nga materiali poliesteri Flake Duruese, 50% membrane PU, 85gm. Shtresa termike eshte nje perzirje te teksitl FD sintetike 50% Aramid dhe 50% Mendafsh.

Mbeshtjella e jashtme Nomex®/ Lenzing® FR Viscose eshte flake duruese ne vetvete e cila i ben balle nxehtesise, gerryerjes se ashper, ruan ngjyrat dhe mbron perberesit e brendshem. Membrana PU ajrosese mbron nga penetrimi i ujit nga jashte dhe lejon nxehtesine e trupit te dale jashte. Shtresa e jashtme sintetike mban xhepa ajri per te mundesuar mbrojtje termale dhe shtresa e brendeshme me thurje mbron nga nxehtesia afer flakeve.

Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469

TenCate Millenia™ eshte perbere nga Siperfaqja: TenCate Millenia™ - MI 9180-180g, 39% Pbo (polybenzoxazole), 59% Para-aramid dhe 2% fibra Anti-statike. Shtresa termale dhe ujendaluese: TenCate CX140-140gm, eshte nje shtrese izoluese termale meta-para aramid dhe e kombinuar me shtrese te petezuar izoluese ndaj lageshtires ePTFE/PU . Shtresa Termale: TenCate-CZ703-130g eshte ndertuar me thurje stil GoldCheck™ te meta-aramid izoluese termale dhe me teknologjine Wickwell™.

Shtresa e jashtme e Nomex® Tough Ripstop 195gm eshte e ndertuar nga 75% Nomex®/ 23% Kevlar®/ 2% Fibra Karboni P-140. Shtrese Ujendaluese eshte ndertuar nga ePTFE ngjitur me shtrese sintetike Basofil® dhe shtrese 90gm TenCate Tecashield®-CQ8, 270g. E mbushur me material flake duruese dhe termik 50% Meta-aramid, 50% Modakrilik.

Pelhura TenCate Millenia™ - MI 9180 eshte pelhura siperfaqesore me e lehte dhe me e forte ne markate. Qendron e flexible mbasi ekspozohet ne temperatura te larta. Shtresa izoluese termale, teper e lehte dhe fleksible eshte ndertuar nga 3-D spunlace, teknologjia e pelhures se pa endur qe mundeson izolimin dhe kontrollimin e lageshtires ne nivel te larte. Petezimi me ePTFE/ PU bi-component mundeson ajrosje superiore dhe resistence ndaj temperaturave te larta dhe mbrojtje ndaj sperkatjeve te gjakut dhe patogjenet me prejardhje nga gjaku. Teknologia Wickwell™ ne pelhure nxjer avullin e brendshem larg trupit..

Nomex® Tough Ripstop eshte flake duruese ne vetvete qe nuk zbutet ose shkrihet, rezistente ndaj shumices se vajrave industrial, tretesve dhe kimikateve me vecori te larta gerryese. Perzierja PTFE mbron nga penetrimi i ujit dhe lejon te avulloje lageshtira e brendeshme. Shtresa termale sintetike mban xhepa ajri per te mundesuar mbrojtjen termale dhe shtresa me e brendeshme mbron ndaj nxehtesise ne afersi te flakeve. Teknologjia Wickwell™ ne linja largon djersen nga trupi.

EN 469: 2005 Veshje Mbrojtese Per Zjarrfikes

Ky Standard Europian percakton nivelet minimale te performances per veshje mbrojtese per tu veshur gjate luftimit te zjarrit dhe aktivitete te ngjashme. Veshjet do te ofrojne mbrojtje ne qafe, kraharor, krahe dhe ne kycet e duarve dhe kembeve te zjarrfikesit gjate procesit te fikjes. Nje madhesi bujare per te gjitha levizjet e trupit do te mirembahen nga xhaketa dhe pantallonat.Perhapja e Flakeve • Transferimi i Nxehtesise (Flake)

• • • • • • • • •

Transferim i Nxehtesise (Rrezatimi) Forca Qendrueshmerise Rezistence Nxehtesie Force ndaj Zgjatimit Force ndaj Grisjes Njomje e Siperfaqes Ndryshime Dimensionale Rezistente ndaj Penetrimit nga Lengjet Kimike Rezistente ndaj Penetrimit te Ujit

Shpjegon standartin Kostumi Zjarrit EN469 Niveli 2 eshte kerkesa me e larte per zjarrin ne ndertese dhe perdoret nga zjarrfikes profesioniste te trajnuar.

194

5000

4000

Kostumet Niveli 2 duhet te perfshijne nje barriere kunder ujit dhe perzierjeve

PW17_IGNIS_SOLAR_MASTER.indd PW17_IGNIS_SOLAR_TEXT.indd 194194

EU CATALOG SOLAR

Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469

• • • •

Rezistente ndaj Penetrimit te Avujve te Ujit Nevojat Ergonomike Dukshmerise - Reflektimi Testim i Tere Veshjes (Opsionale) .

Te Gjithe Kostumet e Zjarrit Niveli 2 do te shenjohen si me poshte: • Xf2 Niveli 2 - Performanca ne Testin e Nxehtesise: Flake. • Xr2 Niveli 2 - Performanca ne Testin e Nxehtesise: Rrezatim. • Y2 Niveli 2 - Rezistence ndaj Penetrimit te Ujit • Z2 Niveli 2 - Rezistence ndaj Avullimit te Ujit

02/08/2017 12:32 10/08/2017 14:44


605g

3000

Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469

Nomex®/Mendafsh FD Lenzing® 260g

CERTIFIED

Pelhure me qepje FD me Membrane PU

Kostumet e Zjarrefiksit Structural

FD pa Thurje Mendafsh FD Aramid

Rripat jane dizenjuar per tu mbeshtetur ne menyre te rehatshme ne shpatulla Zinxhir me hapje te lehte

Xhep per radio

Menge me vryme per gishtin e madh

Shirit qe nuk mblidhet ne fund te veshjes Menge te rregullueshme Hook & loop

FB30 6

FR,IW Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469 CE CAT III

Xhepa te poshtem para me mbyllje hook & loop

FB31

Xhakete Zjarrfikesi 3000 EN 469 , LEVEL 2

Xhakete FB30 eshte e ndertuar duke perdorur pelhuren me performance te larte Nomex® / Lenzing® FR Viscose. Vecorite perfshijne nje hapje te lehte me zinxhir, xhepa te ulet ne pjesen para me kopsa per mbajtjen e dorezave dhe kyce te thurura me lak per te mbajtur menget. Nomex®/ Lenzing® FR Viscose 260g Barriere Lageshtie: FR pa endje me membrane ePTFE, 90g Shtrese Termale: Aramid Mendafshi FR Pa Endje 115g Shtrese e Brendshme Termale: Modakrilik Meta-aramid Endje FR, 155g Blu e Erret S-4XL

4XL

DuPont™, Nomex® and Kevlar® jane marka tregtare ose marka te rregjistruara ne E.I. du Pont de Nemours and Company.

PW17_IGNIS_SOLAR_MASTER.indd PW17_IGNIS_SOLAR_TEXT.indd 195195

6

FR,IW Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469 CE CAT III

Pantallona Zjarrfikesi 3000 EN 469 , LEVEL 2

E dizenjuar per te mbrojtur pjesen e poshtme te trupit, Mbi Pantallonat FB31 Solar jane ndertuar duke perdorur pelhuren me performance te larte Nomex® / Lenzing® FR Viscose.. Dizenjimi ofron liri te medhe levizjeje. Vecorite perfshijne nje qepje te poshtme, mberthyese te shpatullave te pandashme, ane elastike dhe kapak mbulues te mbylljes se zinxhirit te poshtem. Nomex®/ Lenzing® FR Viscose 260g Barriere Lageshtie FR pa endje me membrane ePTFE, 90g Shtresa Termale: Aramid Mendafshi FR Pa Endje 115g Shtrese e Brendshme Termale: Modakrilik Meta-aramid Endje FR, 155g Blu e Erret S-4XL

4XL

Konstruksion Ergonomik

195

02/08/2017 12:32 10/08/2017 14:44


555g Nomex® Tough

4000

Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469

CERTIFIED Pelhure FD pa Thurje me Membrane ePTFE Mendafsh Aramid pa Thurje FD

Kostumet e Zjarrefiksit Structural

Thurje Meta-aramid Modakrilike FD

Zinxhir me hapje te lehte

Rripat jane dizenjuar per tu mbeshtetur ne menyre te rehatshme ne shpatulla

Xhep per radio

Hapje me Zinxhire Para

Xhepa te medhenj te kembet

Menge me Thurje Hapje/ Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

Shirit qe nuk mblidhet ne fund te veshjes

Menge te rregullueshme Hook & loop

FB40 6

FR,IW Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469 CE CAT III

196

Xhepa te poshtem para me mbyllje hook & loop

FB41

Xhakete Zjarrfikesi 4000 EN 469 , LEVEL 2

Xhaketa FB40 vishet si pjese e nje uniforme me dy pjese dhe kombinohet me 4 shtresa pelhure duke perfshire nje barriere lageshtie dhe termale. Kycet Nomex® te thurura me lak mbajne menget te fiksuara kur jane veshur doreza. Zinxhiri lehtesisht i hapshem i shton shpejtesi heqjes se saj kur eshte e nevojshme. Nomex® Tough, Ripstop 195g Barriere Lageshtie: FR pa endje me membrane ePTFE, 90g Shtrese Termale: Aramid Mendafshi FR Pa Endje 115g Shtrese e Brendshme Termale: Modakrilik Meta-aramid Endje FR, 155g Blu e Erret S-4XL

4XL

Mbrojtje Maksimale, Rehati Superiore

PW17_IGNIS_SOLAR_MASTER.indd PW17_IGNIS_SOLAR_TEXT.indd 196196

EU CATALOG SOLAR

6

FR,IW Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469 CE CAT III

Pantallona Zjarrfikesi 4000 EN 469 , LEVEL 2

Ka si vecori nje xhep te madh ne anet e kembeve, fundin e kembeve me shirit me zinxhir dhe pllake perforcuese per zgjerim nese do jete e nevojshme kur vishet me mbulesat e cizmeve. Xhep me hapje anesore ne pjesen e gjurit qe lejon heqjen ose venien e mborjtesve te gjurit. Nomex® Tough, Ripstop 195g Barriere Lageshtie FR pa endje me membrane ePTFE, 90g Shtresa Termale: Aramid Mendafshi FR Pa Endje 115g Shtrese e Brendshme Termale: Modakrilik Meta-aramid Endje FR, 155g Blu e Erret S-4XL

4XL Nomex® eshte nje marke e regjistruar e E.I. Du Pont de Nemours dhe kompanise

02/08/2017 12:32 10/08/2017 14:44


450g

5000

Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469

CERTIFIED

Sistemi: TenCate Millenia™ -450 g Flake

Kostumet e Zjarrefiksit Structural

TenCate Millenia™ - MI 9180

Pjese perberese me dy petezime ePTFE/ PU

Zinxhir me hapje te lehte

Pamje Moderne GoldCheck™

Rrip beli i rregullueshem

Hapje me Zinxhire Para Xhep per radio

Xhepa te poshtem para me mbyllje hook & loop

Shirit qe nuk mblidhet ne fund te veshjes

Shirit qe nuk mblidhet ne fund te veshjes

FB50 6

FR,IW Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469

Menge me vryme per gishtin e madh

FB51

Xhakete Zjarrfikesi 5000 EN 469 , LEVEL 2

Xhaketa FB50 Solar i tejkalon te gjitha nevojat e EN469. Vecorite perfshijne hapje te lehte me zinxhir, pllake mbrojtese poshte krahut per levizshmeri te rritur me lak dhe me fije aramid te perdorur tej pertej ne te gjitha qepjet. Jaka eshte e dizenjuar qe te pershtatet me te gjitha helmetat. System: TenCate Millenia™ – 450 Siperfaqja 180g Barriere Termike dhe Lageshtie 140g Shtrese Termale 130g E verdhe S-4XL

CE CAT III

4XL

6

FR,IW Xf2 Xr2 Y2 Z2

EN 469 CE CAT III

Pantallona Zjarrfikesi 5000 EN 469 , LEVEL 2

Mbi Pantallonat FB51 Solar jane plotesisht me shtresa kunder ujit. Pjeset anesore te belit jane elastike dhe lejojne veshjen qe te jete e rehatshme kur vishet. Vecorite perfshijne refleks ne perputhje me EN471, shirit antifitilosje ne pjesen e fundit te kembeve dhe mbyllje hook & loop me nje pllake mbrojtese. System: TenCate Millenia™ – 450 Siperfaqja 180g Barriere Termike dhe Lageshtie 140g Shterese Termale 130g E verdhe S-4XL

4XL

Sistem mbrojtes i Ri dhe i lehte PW17_IGNIS_SOLAR_MASTER.indd PW17_IGNIS_SOLAR_TEXT.indd 197197

197

02/08/2017 12:32 10/08/2017 14:44


GAMA E VESHJEVE T E PU N E S Gama e Veshjeve te Punes k a nje kolek sion te gjere pro duk tesh me diz ajn, s til, ngjyre dhe p ershat shmeri te ndr ysheme p er nevojat e se cilit dhe kerkesat e ambjentit te punes. Vetem p elhurat cilesore dhe tek nik at e nder timit me te f undit jane p erdorur qe te garantojne komo ditet dhe siguri. Tes tuar p er te p erballuar kerkesa te rrepta, cdo veshje eshte projek tuar me kujdes dhe p er te siguruar cilesi me te mire dhe cmim te mire.

111Stilet Konvertim Per te konvertuar grams/m2 ne ounces/yard2 shumzoje me 0.0295 Per te konvertuar ounces/yard2 ne grams/m2 shumzoje me 33.91

1 Yd2

198

1 M2

PW17_Workwear_1_MASTER.indd198 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 198

• VESHJE PUNE HOLSTER POCKET • PORTWEST TEXO™ • VESHJE PUNE CRAFT • VESHJE PUNE MULTI POCKET • FORTIS™ • TRADEGUARD™ • CHEMICAL • PERPARSE • KOMINOSHE • IONA™ • SPECIALIST

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:41


Veshje pune me pelhure te forte Portwest Stretch eshte nje pelhure pambuku elastike cilesise se pare. Kjo perzierje prej 98% pambuk dhe 2% elastan siguron gjithçka ne rehati dhe fleksibilitet. Permbajtja e larte e pambukut jep nje shtrese të bute dhe elastani i shtuar lehteson levizjen. Fibrat e gjata të lendeve të perdorura në procesin e ndertimit ofrojne qendrueshmeri, rezistence te shkelqyer dhe siperfaqe te bute. Kjo pelhure ka mbrojtje UPF 50+ per të bllokuar 98% të rrezeve UV.

PORTWEST

TEXO COTTON RICH

TM

Pelhura Portwest Texo Cotton Rich eshte 60% Pambuk 40% Poliester 245g. Kjo perzierje mundeson maksimumin e rehatise dhe prakticitetit. Perberja me pambuk cilesor i jep Portwest Texo butesine dhe siguron se lahet mire ne 60 grade. Poliesteri mundeson durueshmerine dhe vecorite thithese. Pelhura Portwest Texo mundeson mbrojtje UPF 50+ pra bllokon 98% te rrezeve UV qe bien mbi veshjet,

Kingsmill™ 65% Poliester 35% pambuk dhe eshte e mundshme ne kater pesha; 300g, 245g, 210g dhe 190g. Kjo pelhure garanton performance te larte dhe rehati maksimale. Pelhura eshte e bere me fije pambuku te gjata te qendrueshme ne forme rrethore, duke mundesuar nje rezistence ndaj pushavitjes dhe pershtatje sipas trupit. Materiali eshte komplet antitkurres dhe ka aftesi shume te mira te mbajtjes se ngjyres. Ka vleresimin UPF 50+ qe do te thote se bllokon 98% te rrezeve UV.

Pambuku Portwest gjendet ne dy pesha 260g dhe 300g. Kjo pelhure eshte e trajtuar ndaj tkurrjes dhe nuk leshon ngjyre. Fibrat e gjata te perdorura ne ndertimin e saj mundesojne fortesi te larte, rezistence te madhe dhe siperfaqe cilesore. Kjo pelhure mbrojtje UPF 50+ pra bllokon 98% te rrezeve UV qe bien mbi veshje.

Pelhura Fortis™ eshte 65% Poliester 35% Pambuk dhe eshte e disponueshme ne dy pesha 245%g dhe 300g. Kjo linje ofron durueshmeri, mbrojtje dhe rehati te shkelqyer per perdoruesin. Vleresimi UPF 50+ bllokon 98% te rrezeve UV. Fortis eshte ndertuar per cilesi te larta dhe eshte nje zgjedhje praktike per te gjitha nevojat veshjes se punes.

PORTWEST TEXO, FORTIS, TRADEGUARD, IONA dhe KINGSMILL jane markat e registruara te Portwest.

Veshje Pune Rezistente per Kushtet te Veshtira PW17_Workwear_1_MASTER.indd199 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 199

199

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:41


Me Shume Xhepa

Xhepa holster multifunksional

T602

Qepje e Trefishte Xhepa per mbrojteset e gjurit

Ky ko l e k si o ni i x h e p ave h o ls te r jan e z hv illuar sip as ke r ke s ave te mjeshterave dhe profesionisteve, konsistojne ne disa stile duke treguar dizenjot me te mira, ne nder tim dhe p er formance ne kolek sionin e veshjeve te punes Por t west. Nje zgjedhje e pelhures me cilesore dhe teknikat me te avancuara te nder timit, garantojne zgjedhje, komfor t dhe rezistence. Veshjet jane testuar per te perballuar perdorimet e perditshme te zgjatura.

• E ndertuar me prerje moderne, dhe stil i cili mundeson akses te shpejte te xhepat holster per pune me cilesore, perforcime te gjunjet per mbrojtje superiore dhe liri levizjeje dhe dopjo qepje per perforcim ekstra. T602

200

Ideal forvaritet a Variety Trade Uses Ideale per dhe perof perdoruesit

PW17_Workwear_1_MASTER.indd200 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 200

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:41


Kapes elastik ne brendesi te belit

300g

Kapes elastik ne brendesi te belit

300g

245g

Xhepa per Vegla Xhepa per Vegla Unaza D Perpara

Me Shume Xhepa Xhep per Smartphone Xhep per Smartphone

Xhep i dyfishte vizore

Kapes elastik ne brendesi te belit

Xhep i dyfishte vizore

Qepje te dyfishte

Shirit reflektues

Madhesia e kembes e rregullueshme

PW 3

PW 3

T501

T602

18

11

RIS

Pantallona Vision Hi-Vis

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) ANSI/ISEA 107-2015 SHTESE KLASI E EN 14404 TIPI 2 NIVELI 0 (KUR PERDORET BASHKE ME S156)

Pantallona HiVis me nje dizenjo e miremenduar, inovative, me xhepa mbajtes multifunksional dhe nje xhep te sigurt per telefonin apo celesat. Plhura Oxford e perforcuar te pikat kyce te abrazionit dhe qepje e trefishe garanton jetegjatesi maksimale. Kingsmill: 65% Poliester, 35% Pambuk , 300g 100% Poliester Oxford 600D, 210g Portokalli/E Zeze , E Verdhe/E Zeze 30”-42” Gjatesi e kembes 79cm e rregullueshme deri ne gjatesi 84cm Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

3279

S156

566

18

10

Qepje me ngjyra me kontrast

Xhepa me Zinxhire

Pantallona Pune Urban Holster

EN 14404 TIPI 2 NIVELI 0 (KUR PERDORET BASHKE ME S156)

Keto pantallona jane te forta, te perbera nga pelhura Kingsmill poliester/pambuk 300g me nje prerje modene dhe gjatesine e kembeve te rregullueshme. E paisur me nje sere cilesiesh per te ofruar fusksion te performance te larte. Ato kane xhepa per mbrojteset e gjurit, qepje tetrefishte, shtrat gusset per te reduktuar strecimin dhe per te ndaluar shqepjet, si dhe nje xhep anesor cargo. Xhepat jane perforcuar me pelhuren Oxford per te qene me te durueshme. Kingsmill: 65% Poliester, 35% Pambuk , 300g 100% Poliester Oxford 600D, 210g E Zeze , Gri e Hapur/E Zeze 30”-42” Gjatesi e kembes nga 79cm e rregullueshme deri ne gjatesi 84cm Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Nje pale mbrojtese gjuri falas me pantallonat PW3

Nje pale mbrojtese gjuri falas me pantallonat PW3

PW17_Workwear_1_MASTER.indd201 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 201

S156

566

Nje pale mbrojtese gjuri falas me pantallonat PW3

KS18 36

10

Te Shkurtra Granite Te shkurtrat Granite jane me stil, praktike dhe zgjedhje ideale per mot te ngrohte. Perdorimi i pelhures se polipambukut me cilesi te larte ofron rehati dhe durueshmeri qe nevojitet ne ambjentet e sotme te punes. Xhepa te ndashem te bere nga najloni i forte oxford qe jane perfekte per veglat. Xhepa te tjere te shumte ofrojne ruajtje te sigurte dhe mbajne dimensionet e smart phone. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze/Gri e Hapur S-XXL

Pelhure e nderuar nga nderthurja e matelialeve Premium

201

31/07/2017 15:24 18/08/2017 14:41


XHEPA PER MBAJTJEN E VEGLAVE

330g

Pelhure Anti-Tronditje per Mbrojtje te Telefonit KS15

300g

Kapes elastik ne brendesi te belit Dy xhepa te pasem Dy xhepa te pasem

Double rule pocket

Bel gjysem elastik

Xhep vizore

Xhep i dyfishte vizore

Xhepa per mbrojteset e gjurit

KS14 24

14

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Pantallona pune canvas te forta te perforcuara me pelhure Oxford ne pikat kyce te gerryerjes. Keto pantallona te rehatshme jane plot me vecori, qe perfshijne qepje me thurje te trifishte, xhepa holster te ndashem, xhepa per mbrojteset e gjurit me mbulesa sigurie dhe xhepa te shumte per te mundesuar ruajtje per telefona dhe vegla. 65% Poliester, 35% Pambuk 330g Reg: E Zeze 30-44, Gjate: E Zeze 32-40

202

KS15

Pantallona Tungsten Holster 24

13

Pantallona Slate Holster Kjo pantallon e forte eshte nje shtese fantastike ne linjen Portwest. E ndertuar nga perdorimi i pelhures Kingsmill 300g, Pantallonat Slate ofrojne force ekstra dhe rezistence ndaj gerryerjeve. Vecorite perfshijne xhepa holster te ndashem, xhepa per mbrojteset e gjurit, lak per cekic dhe shenim marke te padukshem. Xhepi i telefonit eshte me linja pelhure anti tronditje dhe mund te mbaje edhe dimensionet e smart phone te rinj. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Reg: E Zeze, Blu e Erret S-3XL Gjate: E Zeze, Blu e Erret M-XXL

Vecori Smart te Kombinuara me Pelhure Premium

PW17_Workwear_1_MASTER.indd202 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 202

31/07/2017 15:24 18/08/2017 14:41


Zhvilluar Per Performance

300g

245g

Xhep mbrapa Qepje te dyfishte Xhepa per Vegla

Dy xhepa mbrapa Xhepa per Vegla

Shirit tub reflektiv

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Qepje e Trefishte

C720 30

8

TX32

Pantallona Tradesman Holster Pantallona me xhapa holster me vlera superiore per te gjithe perdoruesit ne shitje. Hapsise e gjere e xhepave per vegla dhe mbajtjen e gjerave personale. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: E Zeze , Gri Grafiti/E Zeze 28-46 Gjate: E Zeze , Gri Grafiti/E Zeze 32-40

24

15

Pantallona Dresden Keto pantallona jane shume rezistente dhe te efikase ne pune te veshtira. Pelhura e forte Oxford eshte vendosur ne zonat me ferkim te larte per te ofruar me shume durueshmeri. Kjo pantallon me qepje te trefishta dhe xhepa te shumte eshte ideale per perdorime te shumta. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze/Grafit Gri , Jeshile e Erret/ E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur , Blu e Ndezur/Blu e Erret , Gri Grafiti/E Zeze

Black/Graphite Grey Graphite Grey/Black Epic Royal/Dark Navy Dark Navy/Epic Royal Bottle Green/Black

Reg S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

Veshje Pune Rezistente per Kushtet te Veshtira PW17_Workwear_1_MASTER.indd203 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 203

203

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:41


VESHJE DYNGJYRESHE

Funksionale, me Stil dhe e durueshme 245g Kombinime te Ndryshme Produktesh per Imazhin e Korporates

KS10

Mbyllje e Dyanshme Xhepa ne Kraharor

Mbajtese karte ID

Qepje me ng

KS12

Menge elastike

KS10 24

5

Xhaket Chrome Me shume xhepa per funksione te ndryshme si mbajtes ID, telefoni dhe dhe xhep lapsi. Kyce te rregullueshme dhe fundet me shirit reflektues per me shume dukshmeri. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Gri e Hapur/E Zeze S-3XL

FC63 373

204

PW17_Workwear_1_MASTER.indd204 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 204

E Krijuar per Jetegjatesi Maksimale 31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:41


GAMA E RRIPAVE

Veshje Pune Premium Dy xhepa mbrapa me zinxhire

Qepje e Trefishte

245g

Bel gjysem elastik

Lak per cekic

S934

100 10

Rrip Beli Woven Work 100% Poliester E Zeze , Blu e Erret S-XXL

Xhep mbajtes ne anen e majte

Xhepa per mbrojteset e gjurit

S932

Qepje me ngjyra me kontrast

192 12

Rrip per Pantallona E Zeze 32-44

KS12 24

11

Pantallona Chrome Nje permisim superiore ne pantallonat me te famshme Action, ky stil shfaq te gjitha vecorite klasike qe ju mund te keni pritur me shume, duke perfshire pershtatje te mire, qepje me thurje te trefishte, sistem i ri mbylljeje te belit, zinxhire te padukshem te poshtem dhe ngjyra bashkekohore. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: E Zeze/Gri e Hapur XS-3XL , Gjate: E Zeze/Gri e Hapur M-XL

KS13 24

10

Pantallona Granite Pantallonat Granite jane te mbushura me vecori te cilat perfshijne qepje trefishe, hermetike, bel elastik per veshje dhe zhveshje te rehateshme, te disponueshme per vendosje rripi. Xhepa ergonomik per mbrojteset e gjurit. Xhepa te shumte te cilet ofrojne ruajtje te sigurte per telefona, monedha dhe vegla te tjera. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: Gri e Hapur/E Zeze S-3XL Gjate: Gri e Hapur/E Zeze M-XL

C107

100 10

Rrip Elastik 100% Poliester Blu e Erret S-XXL

Pelhure Cilesore, Mbeshtetje Madheshtore PW17_Workwear_1_MASTER.indd205 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 205

205

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:42


PORTWEST

TEXO COTTON RICH

245g TM

Gama Portwest Texo e veshjeve te punes nga Portwest eshte e dizenjuar per te dhene rehatine dhe prakticitetin me te mire. Eshte perbere nga 60% Pambuk, 40% Poliester 245g. Pambuku i bute eshte ndertuar per te qene me pamje dhe rehati jetegjate. Pambuku siguron larje te mire ne 60 grade ndersa Poliestra jep nje fortesi esenciale per perdorim te perditshem. Pelhura Portwest Texo bllokon deri ne 98% te rrezeve te demshme UV (UPF 50). Ngjyrat e ofruara jane te hapura. Cdo veshje eshte dizenjuar me kujdes per te perfshire xhepa te shumte, te bollshem, funksional dhe praktik. Xhep ID qe mund te shkeputet

Xhep ne menge

TX10

Xhep telefoni

24

Menge te rregullueshme Hook & loop

206

Kjo xhakete me kontrast ngjyrash eshte praktike dhe e forte.Me xhepa te shumte, qe perfshijne nje xhep mbrapa per kapele dhe doreza dhe kyce hook & loop te rregullueshme. 60% Pambuk, 40% Poliester 245g Gri, Blu e Erret/Portokalli, Blu e Hapur, Jeshile e Erret, Blu e Erret, Kaki, E Zeze/E Kuqe, E Zeze

Epic Khaki

Reg XS - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL XS - 3XL S - 3XL

Black/Red Black

S - 3XL XS - 3XL

Grey Navy/Orange Royal Bottle Green Navy

Bel elastik ne anesore

12

Xhakete Contrast Portwest Texo

3XL XS

Portwest Texo - Zgjidhja me e mire e veshjeve te punes

PW17_Workwear_1_MASTER.indd206 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 206

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:42


TX11 24

9

245g Pantallona Contrast Portwest Texo 60% Pambuk, 40% Poliester, 245g Blu e Hapur, Blu e Erret, Blu e Erret/ Portokalli, Gri, Kaki, E Zeze/E Kuqe, E Zeze, Jeshile e Erret

Bel gjysem elastik

Dy xhepa mbrapa

Fundet te rregullueshem Hook & loop

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Black/Red

Reg XS - 4XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL XS - 3XL XS - 3XL S - 3XL

M - XXL M - XXL M - XXL

Black

XS - 3XL

M - XXL

Grey Navy/Orange Royal Bottle Green Navy Epic Khaki

TX10

Tall M - XXL M - XXL M - XXL

4XL XS

TX11

Nje Zgjedhje e Shumellojshme Ngjyrash PW17_Workwear_1_MASTER.indd207 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 207

207

31/07/2017 11:36 21/08/2017 14:42


PORTWEST

TEXO COTTON RICH

TM

Perqindje te Larte Pambuku per Rahati Superiore

245g

T

Dy xhepa te pasem

Xhep telefoni

Bel elastik mbrapa

Xhepa per mbrojteset e gjurit

TX12 24

Kominoshe me Rripa Contrast Portwest Texo 60% Pambuk, 40% Poliester 245g E Zeze, E Zeze/E Kuqe,Kaki, Gri, Blu e Erret, Blu e Erret/Portokalli, Blu e Hapur, Jeshile e Erret

Pelhura me perberje te larte pambuku Portwest Texo krijon nje veshje shume te rehatshme. Kjo Kominoshe me rripa ofron mbrojtje te plote te pjeses se poshtme te trupit dhe te kembeve. Vecorite perfshijne nje xhep ne kraharor, mbrojtese gjuri dhe xhepa ne kofshe. Kyce te rregullueshme Hook & Loop qe siguron perputhje te sigurte.

10

208

Fundet te rregullueshem Hook & loop

Black Black/Red Epic Khaki Grey Navy Navy/Orange Royal Bottle Green

Reg XS - 4XL S - 3XL S - 3XL XS - 4XL XS - 4XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

Tall M - XXL M - XXL M - XXL M - XXL M - XXL M - XXL M - XXL M - XXL

4XL XS

Gama me e Shumeanshme ne Markate

PW17_Workwear_1_MASTER.indd208 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 208

P

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:42


245g

PORTWEST

TEXO COTTON RICH

TM

Xhep telefoni

Xhep ID qe mund te shkeputet

Hapje e fshehur me zinxhire

Bel elastik mbrapa

Xhepa te bollshem

Xhepa per mbrojteset e gjurit

TX15 24

14

Kominoshe Contrast Portwest Texo Keto kominoshe estetike mundesojne rehati dhe mbrojtje te plote. Vecorite unike jane; xhepa per mbrojteset e gjurit, kyce te rregullueshem hook & loop dhe gjithashtu ka xhepa te shumte. 60% Pambuk, 40% Poliester 245g E Zeze , Gri , Blu e Erret S-3XL

PW69 FC60

549

370

Milliona Veshje te Shitura PW17_Workwear_1_MASTER.indd209 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 209

209

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:43


245g

PORTWEST

TEXO COTTON RICH

P

T

TM

Kombinim i Funksionit & Stilit

Xhepa ne Kraharor

Dy xhepa mbrapa Bel gjysem elastik

TX20

Xhepa te thelle ruajtes

TX14

TX14 48

Te Shkurtra Kontrasti Portwest Texo

TX19 36

Pantallona te shkurtera te cilat kombinojne stilin me funksionin e tyre. Beli elastik mundeson rehati dhe lirshmeri ne levizjeje.

7

210

PW17_Workwear_1_MASTER.indd210 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 210

60% Pambuk, 40% Poliester 245g E Zeze , Gri , Blu e Erret XS-XXL

5

Jelek Gilet Contrast Portwest Texo Kjo eshte nje shtese e re ne linjen Portwest Texo dhe ka nje peshe te lehte. Dizajni bashkekohor mund te lidhet me artikujt e tjere ne linjen Portwest Texo. Xhepa te shumte qe ofrojne siguri dhe komoditet dhe pelhura e pasur me pambuk mundeson rehati te larte. 60% Pambuk, 40% Poliester 245g E Zeze , Gri , Blu e Erret S-3XL

Stile Mix Per Uniform Perfekte 31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:43


210g

PORTWEST TEXO CLASSIC

300g

TM

195g

Xhep ne kraharor

Te cara anesore

TX22 72 12

1

T-shirt Contrast Portwest Texo E mundshme ne ngjyra me kontrast, kjo t-shirt ka pamje dhe ndjesi shume te mire. Material i cilesise me te mire e bene te duket gjithmon si e re.

TX20 48

1

65% Poliester, 35% Pambuk 195g E Zeze , Gri , Blu e Erret S-3XL

4XL

Bluze Polo Contrast Portwest Texo E dizenjuar per rehati dhe performance, kjo bluze polo elegante eshte e perdorur per nje linje te gjere perdoruesish final dhe ploteson te gjitha stilet ekzistuese Portwest Texo. Perfekte kur vishet e vetme ne dite te nxehta ose nen xhaketen Portwest Texo.

TX23 24

1

Triko Portwest Texo Nje shtese elegante ne gamen tone Portwest Texo. Xhepi i gjere ne kraharor, rehati dhe funksionalitet te larte. Vecori e pelhures eshte kombinimi i poliesterit me pambukun duke i dhene ngrohtesi dhe durueshmeri. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze , Gri , Blu e Erret S-3XL

65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze , Gri , Blu e Erret XS-4XL

XS

Perfekte per Promocionin e Kompanise PW17_Workwear_1_MASTER.indd211 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 211

211

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:43


PORTWEST

TEXO COTTON RICH

TM

E thurur me nje shtrese speciale izoluese per te mundesuar me shume ngrohtesi ne kushte te ftohta. Pesha e lehte dhe rehatia mundesojne lirshmeri ne levizje gjate punes. Ka si vecori xhepa te shumte te gjere. funksionale dhe me stil ne nje zgjedhje me ngjyra praktike.

SHTRESE IZOLUESE

425g

Xhep telefoni

Xhep ne menge

Me shtrese dhe mbushje te plote TX18 18

12

Xhaketa Contrast Portwest Texo - Me Shtresa Kjo xhakete dimri ka shtresa ngrohtsie dhe eshte ideale per stinen e dimrit ose klime te ftohte. Me shume xhepa praktik, bel elastik dhe kyce te rregullueshme hook & loop. 60% Pambuk, 40% Poliester 245g 100% Poliester 60g 100% Poliester 120g E Zeze , Blu e Erret S-XXL , Gri S-3XL

Me Shume Xhepa

212

Performance Fantastike ne Mbajtjen e Ngrohtesise

PW17_Workwear_1_MASTER.indd212 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 212

04/08/2017 11:42 11/08/2017 10:53


TX16 18

9

Pantallona Contrast Portwest Texo, Me Shtresa Pantallonat TX16 ka nje shtrese te dendur por jo te trashe per ngrohtesi dhe per rehati ne ambjente te ftohta. Vecorite jane: xhepa per mbrojteset e gjurit, kyce te rregullueshme hook & loop dhe disa xhepa te nevojshem.

SHTRESE IZOLUESE

TX17

425g

12

10

Kominoshe me Rripa Contrast Portwest Texo - Me Shtresa Keto kominoshe me rripa kane shtresa ngrohtesie te ngjeshura per rehati dhe ngrohtesi ne ambjente te fresketa. Xhepat e shumte e bejne TX17 nje zgjedhje praktike. 60% Pambuk, 40% Poliester 245g 100% Poliester 60g 100% Poliester 120g E Zeze , Gri , Blu e Erret S-3XL

60% Pambuk, 40% Poliester, 245g 100% Poliester 60g 100% Poliester 120g E Zeze , Gri , Blu e Erret S-XXL

Bel gjysem elastik

Xhepa me zinxhire te fshehur Dy xhepa mbrapa Xhep telefoni

Xhep telefoni

Bel Elastik per Fleksibilitet

Dy xhepa mbrapa

Xhepa te ngrohte per duart

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Fundet te rregullueshem Hook & loop

Kualitet i Padiskutueshem PW17_Workwear_1_MASTER.indd213 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 213

213

31/07/2017 11:42 11/08/2017 14:43


PORTWEST TEXO CLASSIC

SHTRESE IZOLUESE

TM

Shirit tub reflektiv

Xhep telefoni

Pelhure rezistente ndaj gerrisjes TX30 12

Xhakete Shiu Contrast Portwest Texo EN 343 KLASI 3:1

Mbrojtje Ujeduruese dhe me rezistence te larte, keto jane vecorite kr yesore te ketij stili. Dizajni bashkohore eshte i komplimentuar nga siperfaqja cilesore dhe me kujdes ndaj detajeve.

7

100% Poliester, Ripstop, e Veshur me PVC 250g 100% Poliester 55g 100% Poliester 170g E Zeze , Gri , Blu e Erret S-XXL

Menge te rregullueshme Hook & loop Xhepa te gjere anesore Vend per printim

Mbrojtje Maksimale Ndaj Motit Xhep telefoni

Teknologji e Avancuar Membrane e Trefishte (3L) TX45 24

3

Xhup Softshell Portwest Texo (3L) Moderne dhe dinamike, softshell dy ngjyresh eshte nje shtese fantastike ne linjen e famshme Portwest Texo. Ky stil ka pjesen e pasme me te zgjatur dhe perdor panele pa qepje per te reduktuar fryrjet. Xhepa te shumte me zinxhire jane nje vecori komode. 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g, Pesha Totale: 310g E Zeze , Gri S-3XL

214

Me te Vlersuarat, Gjate gjithe Vitit, Me e Shitura

PW17_Workwear_1_MASTER.indd214 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 214

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:43


PORTWEST TEXO CLASSIC

TM

Shtrese e Bute Per Komfort dhe Ngrohtesi Maksimale TX40 18

3

4XL

Xhup Fleece Portwest Texo, Dyngjyrshe Xhup fleece Por t west Texo p l otesishte ajros es dh e i rehatshem. Ideale per veshje brenda dhe jashte shtepise, ky stil perdor te njejten pelhure dimerore te bute anti-pushavitje si F400. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 400g E Zeze , Gri , Blu e Erret XS-4XL

XS

Funksionalitet i Zgjuar SHTRESE IZOLUESE

TX13 18

11

Xhep telefoni

Jelek Kontrast Portwest Texo Ky jelek i trash mundeson funksionalitet dhe rehati. Mbushja mundeson izolimin e ngrohtesi, nderkohe qe dizajni pa menge lejon lirshmeri ne levizjeje. 60% Pambuk, 40% Poliester 245g 100% Poliester 60g 100% Poliester 200g E Zeze , Gri , Blu e Erret S-XXL

Pelhure e Lehte qe mundeson Ngrohtesi e Shkelqyer PW17_Workwear_1_MASTER.indd215 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 215

215

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:43


PORTWEST TEXO SPORT

Dizenjuar per perdorime ne ambjente te ndryshme pune, Linja Portwest Texo Sport eshte e kohes, origjinale dhe e pershtatshme per perdorues qe kerkojne cilesi dhe estetike. Kjo linje e kordinuar me paraqitje unike mundesohet me kontraste ngjyrash te ndryshme nga pelhura Kingsmill, 65% Poliester 35% Pambuk 245g.

TM

245g Mbrojtese per mjekren

Zinxhire i Dyanshem

Shirit tub reflektiv

TX60

Poliester Oxford Rezistent ndaj Gerryerjeve Forme e berrylit e para-formuar

TX60 24

4

Xhakete Tagus TX60 eshte dizenjuar ti rezistoje perdorimit te perditshem ne ambjente te veshtira pune. Rezistuese, e lehte edhe me shume vecori qe nevojiten per ta bere me praktike dhe te pershtatshme ne trup. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL

TX61

216

Super Rezistence te Pjeset e Ekspozuara ndaj Grisjes FW63

PW17_Workwear_1_MASTER.indd216 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 216

378

Stilim Maksimal, Performance Maksimale 31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:43


245g

Perfshin vecori shume te mira: Dizajn Ergonomik; hapje para e cila redukton madhesine ne pjesen e mjekres dhe qafes.

Pjesa mbrapa elastike

Panele te prere te rehatshem; minimizon ferkimin e qepjeve ne pjeset sensitive.

Forme per berrylin dhe gjurin per rehati dhe redukton demtimin nga ferkimi i pelhures. Mbrojteset e zinxhireve; per te ruajtur perdoruesin dhe ambjentin perreth. Zinxhire te vegjel; parandalon demtimin ne siperfaqet e lemuara.

Xhep mbrapa

Mbrojtese zinxhiri Lak per cekic

TX61

Unaza D Perpara

24

Pantallona Danube Pantallonat TX61 jane te forta dhe rezistente. Rrudhosjet ne artikuluacion lejojne fleksibilitet ne veprim gjithashtu brezi elastik mundeson rehati dhe pershtatje te gjere.

Unaza D Perpara

Xhep i dyfishte vizore

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL Gjate: E Zeze S-3XL

9

TX62 24 Xhepa per mbrojteset e gjurit

8 TX61 Xhepa per mbrojteset e gjurit Shirit tub reflektiv

Kominoshe Me Rripa Rhine Keto Kominoshe me rripa estetike jane ideale per shume lloj industrish. E perbere nga pelhura jone Kingsmill qe mundeson rehati te pa krahasushme dhe me vecori te nevojshme. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL

TX62

Brisk me Dizenjo te Mprehte Dhe Performance te Larte PW17_Workwear_1_MASTER.indd217 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 217

217

31/07/2017 15:13 18/08/2017 14:43


PORTWEST TEXO SPORT

245g

Mbrojtese per mjekren

TM

Shirit tub reflektiv

Koleksioni Sport eshte me stil dhe inovativ dhe eshte i karakterizuar nga shirita me kontrast te ndritshem.

Mbrojtese zinxhiri

Forme e berrylit e para-formuar

TX60

Xhakete Tagus T X60 eshte dizenjuar ti re zis toj e p erd o rimit te perditshem ne ambjente te veshtira pune. Rezistuese, e lehte edhe me shume vecori qe nevojiten per ta bere me praktike dhe te pershtatshme ne trup.

24

4

Pjesa mbrapa elastike

Mbrojtese zinxhiri

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL

TX60

Unaza D Perpara

Unaza D Perpara Dy xhepa mbrapa

Xhep i dyfishte vizore

TX61

Pantallona Danube Pantallonat TX61 jane te forta dhe rezistente. Rrudhosjet ne artikuluacion lejojne fleksibilitet ne veprim gjithashtu brezi elastik mundeson rehati dhe pershtatje te gjere.

24

Lak per cekic

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL Gjate: E Zeze S-3XL

9

TX62 24

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Kominoshe Me Rripa Rhine Keto Kominoshe me rripa estetike jane ideale per shume lloj industrish. E perbere nga pelhura jone Kingsmill qe mundeson rehati te pa krahasushme dhe me vecori te nevojshme.

8

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL

Shirit tub reflektiv

TX61

218

TX62

Reristence e avancuar ndaj zbehjes dhe ngushtimit

PW17_Workwear_1_MASTER.indd218 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 218

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:43


245g

PORTWEST TEXO SPORT

TM

Dizajn Dallues i Mundshem ne Zgjedhje me Ngjyra Praktike

Mbrojtese per mjekren Shirit tub reflektiv

Pjesa mbrapa elastike

Mbrojtese zinxhiri

TX60

Forme e berrylit e para-formuar Mbrojtese zinxhiri

24

4

Xhakete Tagus T X6 0 eshte dizenjuar ti rezistoje perdorimit te perditshem ne ambjente te veshtira pune. Rezistuese, e lehte edhe me shume vecori qe nevojiten per ta bere me praktike dhe te pershtatshme ne trup. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL

TX60

Unaza D Perpara

Dy xhepa mbrapa

Dy xhepa mbrapa

Lak per cekic

TX61 Xhep i dyfishte vizore

24

Pantallona Danube Pantallonat TX61 jane te forta dhe rezistente. Rrudhosjet ne artikuluacion lejojne fleksibilitet ne veprim gjithashtu brezi elastik mundeson rehati dhe pershtatje te gjere. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL Gjate: E Zeze S-3XL

Xhep i dyfishte vizore

9 Unaza D Perpara

TX62

Xhepa per mbrojteset e gjurit

24

Shirit tub reflektiv

8

TX62

Kominoshe Me Rripa Rhine Keto Kominoshe me rripa estetike jane ideale per shume lloj industrish. E perbere nga pelhura jone Kingsmill qe mundeson rehati te pa krahasushme dhe me vecori te nevojshme. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret , Gri e Erret S-3XL

TX61

Dizenjo Ergonomike per Pershtatje Perfekte PW17_Workwear_1_MASTER.indd219 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 219

219

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:44


PORTWEST TEXO 300

P

T

TM

GAMA PORTWEST TEXO 300 Por t wes t Texo 30 0 eshte e for te dhe rezis tente, ideale p er p erdorues qe k ane nevoje p er qendrushmeri ek s tra. E prodhuar me p elhuren tone te f amshme K ingsmill 30 0 g qe mundeson p er formance mak simale. K jo linje e kordinuar of rohet me vecorine k lasike, dy ngjyreshe, me sitlin e kohes, kontura fos foreshente edhe me qepje te trefishte.

TX33

221

TX39

TX36

PW17_Workwear_1_MASTER.indd220 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 220

224

222

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:45


300g

PORTWEST TEXO 300

TM

Me e Vlersuara 

Qepje te dyfishte

Shirit tub reflektiv

TX36

222

TX39

224

TX37

225

Te rregullueshme me kopsa

TX33

TX33 24

5

Xhepa me Zinxhire

Xhaketa Hamburg Xhaketa Hamburg ofron ngrohtesi, dizajn modern dhe shume praktike. Xhapat e siperm te pershtatshem me dimensionet e smart phone, xhapet e poshtem te medhenje me zinxhir per me teper siguri. Vecorite: shirita te holle fosforeshent, kyce te rregullueshme me kopsa. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze/Grafit Gri , Jeshile e Erret/ E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur , Blu e Ndezur/Blu e Erret , Gri Grafiti/E Zeze

Black/Graphite Grey Graphite Grey/Black Epic Royal/Dark Navy Dark Navy/Epic Royal Bottle Green/Black

Reg S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

TX32

223

Pelhure e Forte dhe Performance Larje Ekselente PW17_Workwear_1_MASTER.indd221 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 221

221

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:46


PORTWEST TEXO 300

TM

Mbyllje me grep dhe tokez Bel elastik mbrapa

300g

Shumellojshmeri Ngjyrash te Pershtatshme per kompanine tuaj

Lak per cekic

Xhep i dyfishte vizore Xhep telefoni

TX33

221

Xhepa per mbrojteset e gjurit

TX36

Shirit tub reflektiv

TX36 24

11

224

Pantallona TX36 me stil praktik dhe bashkohor. Pelhura 300g dhe ka rezistence te larte ndaj grisjes. Me shume xhepa te nevojshem te cilet ofrojne ruajtje te sigurte. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze/Grafit Gri , Blu e Erret/Blu e Hapur , Blu e Ndezur/Blu e Erret, Jeshile e Erret/ E Zeze, Gri Grafiti/E Zeze

Black/Graphite Grey Graphite Grey/Black Epic Royal/Dark Navy Dark Navy/Epic Royal Bottle Green/Black

222

TX39

Pantallona Munich

Reg XS - 3XL XS - 4XL XS - 3XL XS - 3XL S - 3XL

Tall S - 3XL

TX32

223

TX37

225

Dizajni Kryesor ne Tregun Europian

PW17_Workwear_1_MASTER.indd222 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 222

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:48


300g

PORTWEST TEXO 300

TM

Mbyllje me grep dhe tokez

Veshje Pune 300gm Me Cilesi te Larte

Bel elastik mbrapa

Xhep telefoni

Lak per cekic

Xhep i dyfishte vizore

TX33

221

Xhepa per mbrojteset e gjurit

TX32

TX32 24

15

TX39

224

Pantallona Dresden Keto pantallona jane shume rezistente dhe te efikase ne pune te veshtira. Pelhura e forte Oxford eshte vendosur ne zonat me ferkim te larte per te ofruar me shume durueshmeri. Kjo pantallon me qepje te trefishta dhe xhepa te shumte eshte ideale per perdorime te shumta. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze/Grafit Gri , Jeshile e Erret/ E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur , Blu e Ndezur/ Blu e Erret , Gri Grafiti/E Zeze

Black/Graphite Grey Graphite Grey/Black Epic Royal/Dark Navy Dark Navy/Epic Royal Bottle Green/Black

Reg S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

TX36

222

TX37

225

Funksionalitet i Zgjuar PW17_Workwear_1_MASTER.indd223 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 223

223

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:49


300g

PORTWEST TEXO 300

TM

TX33

Lak per cekic

Stile Mix Per Uniform Perfekte

221

Xhep telefoni

TX36

222

Shirit tub reflektiv

Xhepa per mbrojteset e gjurit

TX39

TX39 24

12

223

Kominoshe Me Rripa Bremen

TX37

225

Kominoshet me Rripa Bremen jane me te fortat qe mund te gjeni. Qepja e trefishte dhe pesha 300g i japin jetgjatesi me te madhe dhe kombinim perfekt. Hapje e lehte me butona, pershtatje e gjithaneshme, liri fantastike ne levizje dhe zhdrvjelltesi. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze/Grafit Gri , Jeshile e Erret/ E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur , Blu e Ndezur/Blu e Erret, Gri Grafiti/E Zeze

224

TX32

Black/Graphite Grey Graphite Grey/Black Epic Royal/Dark Navy Dark Navy/Epic Royal Bottle Green/Black

Reg S - 3XL S - 4XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

E Testuar per Durueshmeri

PW17_Workwear_1_MASTER.indd224 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 224

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:51


Me e Vlersuara 

PORTWEST TEXO 300

TM

TX33

300g

221

Bel elastik mbrapa

TX32

223

TX39

224

Xhep telefoni

TX37

TX37 36

225

Te Shkurtra Cologen Te shkurtrat Cologen ofrojne stil bashkekohor te kombinuar me rehati dhe shume praktike. Ideale per klime te ngrohte. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze/Grafit Gri , Jeshile e Erret/ E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur , Blu e Ndezur/Blu e Erret , Gri Grafiti/E Zeze

9

Black/Graphite Grey Graphite Grey/Black Epic Royal/Dark Navy Dark Navy/Epic Royal Bottle Green/Black

Reg S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

Xhepa te bollshem TX36

222

Cilesi, Stil dhe Funksionalitet PW17_Workwear_1_MASTER.indd225 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 225

225

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:52


PORTWEST TEXO COTTON

260g

TM

Cilesit e Pelhures

Kjo pelhure Premium pambuku eshte ndertuar duke perdorur fibra te posacme te gjata te lendeve te para, te cilat krijojne nje material te forte por te bute me rezistence te shkelqyer pilling. Lageshti absorbohet shpejt, gje qe i lejon perdoruesit te ndihen me te fresket, me te thate dhe me te rehatshem. Pelhure eshte teresisht i prere dhe ka vetite e shkelqyera te mbajtjes se ngjyrave.

Xhep per Smartphone

NEW COLOUR

Xhep ne menge

Cilesite e Veshjes

Portwest Texo Pambuk eshte nje game e veshjeve te punes dyngjyreshe. E preferuar nga markata dhe perdorues te ndryshme dizajni eshte zgjedhja ideale e uniformes. Pelhura e pambukut premium mundeson rehati dhe dizajni ergonomik mundeson lirshmerine e duhur ne levzije.

Xhepa te bollshem

Hapje e fshehur me zinxhire

CW10 24

7

226

Menge te rregullueshme Hook & loop

Xhakete Krakow Kjo xhakete bashkekohore eshte dizenjuar per te perballuar detyrat me te shpeshta. Praktike dhe e forte dhe ka te gjitha vecorite e nevojshme per te siguruar funksionalitet dhe rehati ne veshje. Vecori cilesore qe perfshijne xhepa te poshtem te gjere per ngrohtesine e dores dhe ruajtje te bollshme, ane elastike per lirshmeri ne levizje dhe menge te rregullueshme hook & loop. 100% Pambuk 260g E Zeze/E Kuqe , Gri Grafiti/E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur S-3XL

100% Pambuk per Rehati te Jashtezakonshme dhe Jetegjatesi

PW17_Workwear_1_MASTER.indd226 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 226

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:52


260g

Bel elastik mbrapa

260g

Dy xhepa te pasem

NEW

NEW

COLOUR

COLOUR

Pjesa mbrapa elastike

Dy xhepa mbrapa

Xhep i dyfishte vizore

Xhep vizore

Qepje te dyfishte

Xhepa per mbrojteset e gjurit Fundet te rregullueshem Hook & loop Fundet te rregullueshem Hook & loop Xhepa per mbrojteset e gjurit

CW11 24

9

CW12

Pantallona Poznan Pantallonat Premium ofrojne rehati te larte per perdoruesin. Perfekte per shume aktivitete, vecorite e nevojshme perfshijne bel elastik ne pjesen mbrapa dhe xhepa per mbrojteset e gjurit. Xhepa te shumte qe mundesojne ruajtje te sigurte dhe qepje te dyfishta qe rrisin durueshmerine e ketij stili. 100% Pambuk 260g E Zeze/E Kuqe , Gri Grafiti/E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur S-3XL

24

11

Kominoshe me Rripa Warsaw Ky stil ka shume xhepa, bel elastik. Veshja bashkekohore dhe stili i dizenjuar krijon nje veshje moderne te perdorshme per pune te ndryshme. 100% Pambuk 260g E Zeze/E Kuqe , Gri Grafiti/E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur S-3XL

Dizajn Anti-Gervishje-Nuk ka Pulla apo Zinxhir te Ekspozuar PW17_Workwear_1_MASTER.indd227 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 227

227

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:52


PRO

PAIN ERS

Kjo linje e re eshte e karakterizuar nga pamja e saj moderne. Veshjet e Punes Portwest Painters Pro kane shume vecori te zgjuara duke perfshire perforcim me pelhure Oxford ne pjeset qe ferkohen me shume dhe disa xhepa ruajtes per telefona dhe vegla. Pelhura me cilesine me te larte eshte e perdorur ne kete linje me qellim qe veshja te mbaje pamjen e saj te fresket pas cdo larje. Perdorini si te vecanta ose vishini se bashku, keto stile jane zgjidhja ideale e veshjeve te punes per nje linje profesionistesh.

245g

E Bukur, e Rehatshme, Veshje Pune e Gjithanshme Mbyllje me kapak para

Pelhure rezistente ndaj grryerjeve

Xhepa me Zinxhire

Xhep ne kraharor

Menge te trikotuara

Xhepa anesore

KS51 48

1

Painters Pro Polo Kjo polo bashkekohore eshte nje hyrje e re shume e mire ne linjen Painters Pro. Ka si vecori jake dhe menge me qepje me kanale dhe nje xhep ne kraharor per me shume funksionalitet ne vendin e punes. 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Bardhe/Gri S-XXL

228

Menge te rregullueshme Hook & loop

KS55 24

4

Xhepa anesore

Xhakete Painters Pro Ky stil xhakete eshte ideale per tu kombinuar me pantallonat ose kominoshet Painters Pro per nje set bashkohor veshjesh pune. Ideale per suvatime dhe per lyerje. Vecorite perfshijne mbyllje hook & loop ne kyce dhe ne anet e xhaketes. Pelhura Oxford jep me shume rezistence. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Bardhe/Gri M-XXL

Veshje Pune e Gjithanshme per Profesione te Ndryshme


245g KS54 24

Pantallona Painters Pro Pantallonat Painters Pro me stil, fine si dhe jane plot me vecori te vecanta. E permiresuar per pamje bashkekohore, me kontrastin Oxford ofrojne rezistence ndaj konsumimit dhe paraqitje moderne. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Bardhe/Gri XS-3XL

10

KS56 24

11

Pjesa mbrapa elastike

Kominoshe Me Rripa Painters Pro 

Me Shume Xhepa

Ky Stil ka te gjitha atributet e pantallonave bashkekohore Painters Pro duke perfshire nje perputhje te re te permiresuar. Vecorite shtese perfshijne nje xhep te gjere para dhe shpine elastike per me shume rehati. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Bardhe/Gri S-3XL

Dy xhepa mbrapa

Lak per cekic Lidhese xhepi me kontrast Dy xhepa mbrapa

Xhep i dyfishte vizore

Me Shume Xhepa

Xhep i dyfishte vizore

Shirit tub reflektiv

Qepje reflektuese

Shirit tub reflektiv

Xhepa per mbrojteset e gjurit

KS54

KS56

Perimeter anti- grryerje Poliester Oxford

Oxford Contrast Ofron Rezistencen Maksimale ndaj Abrazionit

229


PAIN ERS

Kjo linje moderne do te permbush te gjitha nevojat e lyerjes dhe patinimit. Pelhura rezistente e pambukut eshte absorbuese dhe nuk tkurret, kjo siguron se keto veshje e ruajne formen e tyre pas cdo larje. Keto veshje jane te dizenjuar per pershtatje te rehatshme dhe me shume xhepa

305g

100% Pambuk Per Rehati dhe Durueshmeri

Rrip Elastike

S810

Xhepa me zinxhire te sigurte

4XL XS

Kominoshe me Rripa Bojaxhiu Bolton Realizuar nga 100% Pambuk anti-tkurrje per te mundesuar mbrojtje te mire ndaj sperkatjeve te bojes. Vecorite perfshijne nje xhep te gjere me zinxhir, nje xhep te gjere para, xhepa per mbrojteset e gjurit, xhep ne te ndenjura, xhep vizore, bel elastik dhe kopsa plastike qe nuk gerryehen.

24

8

100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305g

B195

E Bardhe XS-4XL

Xhep i gjer

Xhep mbrapa

Dy xhepa mbrapa Xhep i dyfishte vizore

8 xhepa per hapsire mbajtese me te madhe

Me Shume Xhepa

Xhep vizore

Xhepa per mbrojteset e gjurit

S791

S791 36 S810

8

FW33

230

Te Shkurtra Bojaxhiu Xhepat inovative me shtresa mbajne veglat dhe furcat nderkohe qe beli elastik mundeson me shume lirshmeri levizjeje dhe me shume rehati ne veshje. Gjithashtu perfshin dy xhepa mbrapa. Ky stil eshte shume i pelqyer kudo. 100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305g E Bardhe S-XXL

378

Material Perthithes per Mbrojtje Maksimale Ndaj Derdhjeve


305g

Mbyllje me grep dhe tokez

Bel gjysem elastik

Xhep mbrapa

Me Shume Xhepa

Xhep vizore

Me Shume Xhepa

Menge te rregullueshme Hook & loop

Bel elastik ne anesore

S827

Xhaket Bojaxhiu Vecorite e kesaj xhakete bashkekohore perfshijne nje xhep me shtresa ne kraharor me nje ndarje telefoni dhe lapsi. Beli elastik lejon levizje te lire dhe me shume rehati.

24

6

Pelhure pambuku pa rrudhosje

100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305g E Bardhe S-XXL

Xhepa per mbrojteset e gjurit

S817 24

Per me shume ngjyra shif faqen 352

Per me shume ngjyra shif faqen 354

8

B210 48

G412 12

Bluza Polo Napoli 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Bardhe S - 3XL

Mbulese Canvas te Renda (4’ x 12’) (120cm x 360cm) (8oz y2, 270g m2)

100% Pambuk

Natyral

B195 72 12

G912 6

T-Shirt Turin Premium 100% Pambuk 195g E Bardhe XS-3XL

Pantallona Bojaxhiu Keto pantallona te bojaxhiut moderne me dizajn inovativ kane nje shtrese te holle me xhepa per telefon dhe laps. Perfshijne xhepa per mbrojteset e gjurit dhe xhep vizore dhe xhep mbrapa, mbulon cdo nevoje te perdoruesit dhe eshte i kompletuar me nje bel elastik per rehati. 100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305g Reg: E Bardhe XS-4XL Gjate: E Bardhe XS-3XL

4XL XS

Mbulese Canvas te Renda (9’ x 12’) (270cm x 360cm) (8oz y2, 270g m2) 100% Pambuk Natyral

231


PJ 2

4x1

Xhep ne menge

2

Menge me zinxhire te jashtem

Xhep telefoni

3

Kthehet ne jelek te izoluar

1

Xhaketa e jashtme

PJ20 12

6

4 232

5XL Astari mund te hiqet

Xhepa anesore

Perimetri me Rige

Menge te trikotuara

Xhakete Pilot, Dyngjyreshe Kjo xhakete bashkekohore, dy ngjyreshe eshte elegante dhe praktike. Vecorite perfshijne; menge me zinxhire, xhepa te shumte, jake dhe linje te bute te ndashme. Pelhura e jashtme uje ndaluese shton paraqitjen e ketij stili per te gjitha kushtet e motit. 60% Pambuk, 40% Poliester, Siperfaqe Rezistente ndaj Ujit 240g 100% Poliester 50g 60% Pambuk, 40% Poliester, Siperfaqe Rezistente ndaj Ujit 240g E Zeze/Gri , Jeshile/E Zeze , Blu e Erret/Blu e Hapur , E Bardhe/Gri XS-5XL

XS

Rehati Supreme ne Xhaketen Shtrese Gezofi 4-ne-1

PW17_Workwear_1_MASTER.indd232 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 232

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:53


Jake me gezof e heqeshme me zinxhir

4x1

PJ 2

Pelhure UjeDuruese

2

Menge me zinxhire te jashtem

3

Kthehet ne jelek te izoluar

Xhep telefoni

1

Xhaketa e jashtme

PJ10 12

6

5XL XS

Kycet dhe beli te thurur

Menge te trikotuara

Xhakete Pilot Ky stil eshte i disponueshem ne nje ngjyre. Vecori te ndryshme si, menge te cmontueshme me zinxhir, shume xhepa, shtresa e brendshme dhe jakes prej gezofi e cmontueshme dhe ujeduruese. 60% Pambuk, 40% Poliester, Siperfaqe Rezistente ndaj Ujit 240g 100% Poliester 50g 60% Pambuk, 40% Poliester, Siperfaqe Rezistente ndaj Ujit 240g E Zeze , Blu e Erret , E Kuqe XS-5XL

4

Astari mund te hiqet

Stil Jashtezakonisht i Pershtatshem Per te Gjitha Stinet PW17_Workwear_1_MASTER.indd233 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 233

233

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:53


Cilesite e Veshjes

Rehati dhe funksionalitet superior nga veshjet e Games Action. Keto Stile jane perbere nga polipambuku cilesor dhe kane si vecori xhepa te shumte me zinxhire per siguri dhe nevojshmeri. Cdo pantallon mund te kombinohet me xhaketen Action.

245g Unaza D Perpara

Xhep telefoni Xhep ne menge

S862

Bel elastik ne anesore

S862 24

6

Xhakete Action Kjo xhakete elegante kombinon pantallonat Action. Vecori elegante dhe funksionale qe perfshijne ruajte te bollshme dhe ane elastike per rehati. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

S887

234

Testim i Rrepte-Performance e Pakrahasueshme

PW17_Workwear_1_MASTER.indd234 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 234

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:53


245g

S887 24

Dy xhepa mbrapa me zinxhire

Pantallona Action Rehati dhe funksionalitet superior nga veshjet e Pantallonave Action. Sekreti i popullaritetit te ketij stili eshte vlera e madhe, nje zgjedhje e madhe ngjyrash dhe madhesish. E perbere nga poli-pambuku cilesor, ka si vecori xhepa te shumte me zinxhire dhe pelhure te perforcuar ne zonen e uljes dhe ne gju. Nje lider i vertet ne tregu!

11

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze, Blu e Erret, Gri, Ngjyre Ulliri, Blu e Hapur

11 Xhepa per ruajtje

E Zeze

Blu e Erret

Blu e Hapur

Dy xhepa mbrapa me zinxhire

Te Disponueshme ne 4 Gjatesi Kembesh 29”• 74cm • Short

34”• 86cm • Tall

31”• 79cm • Reg

36”• 92cm • X-Tall

Black Dark Navy Royal Olive Green Grey

Short 30 - 44 28 - 48

Reg 26 - 56 26 - 56 30 - 44 28 - 46 28 - 46

Tall 28 - 48 28 - 52 30 - 42 34 - 44 30 - 42

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Ngjyre Ulliri XTall 30 - 44 30 - 44

56” 26”

Gri

Mundesi e Gjere e Zgjedhjes se Ngjyrave Masave dhe Gjatesise se Kembeve PW17_Workwear_1_MASTER.indd235 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 235

235

04/08/2017 11:43 11/08/2017 10:56


E Lehte - Perfekte per Klima me te Ngrohta

245g

160g

Bel elastik ne anesore

Dy xhepa te pasem

Bel gjysem elastik

Xhepa me Zinxhire Hapje e fshehur me zinxhire

Xhep telefoni Xhepa anesore

Xhepa me Zinxhire

Dizenjo antigervishje

S889

Keto pantallona te shkurtra ofrojn hapesire te bollshme ruajtjeje dhe jane me dopjo ngjitje ne qepje per me shume rezistence. Beli eshte elastik mbrapa per me shume liri levizje.

36

9

4XL XS

236

Te Shkurtra Action

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze XS-4XL , Gri S-XXL , Blu e Erret S-4XL

S787 24

9

Pantallona Klasike Action - Siperfaqe Texpel Nese ju nevojiten zinxhire te mbuluar per siguri ose per arsye gervishtjeje por perseri keni nevoje per xhepa te shumte ruajtes, pantallona S787 eshte opsioni perfekt. Kjo veshje gjithashtu ofron nje siperfaqe Texpel rezistente ndaj njollave per me shume mbrojtje. 160g

NEW COLOUR

65% Poliester, 35% Pambuk, Siperfaqe te Lemuar Blu e Erret S-3XL

Pulhure e Bute dhe e Lemuar

Veshje Pune per te Gjitha Stinet

PW17_Workwear_1_MASTER.indd236 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 236

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:53


245g Dy xhepa mbrapa me zinxhire

SHTRESE IZOLUESE

290g

Bel elastik mbrapa

Bel gjysem elastik Dy xhepa mbrapa me zinxhire

Xhepa me Zinxhire Xhepa anesore

Xhepa anesore

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Shtrese e Brendeshme e Bute Termale C887

C387

Pantallona Elastike Action C887 vjen me shtimin e elasticitetit ne rripin e mesit. Kjo lejon nje rehati me te madhe dhe nje lirshmeri ne levizje.

24

11

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: E Zeze S-3XL; Gjate: E Zeze S-3XL

24

11

Pantallona Action, me Mbushje Per me shume ngrohtesi dhe rehati, nje shtrese nejloni e thurur dhe e krehur eshte shtuar te pantallonat tona action. Me hapesire per gjurin dhe perforcim te dyfishte ne pjesen e uljes dhe te gjurit, rehatia dhe qendrueshmeria jane te garantuara gjate gjithe kohes. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g 100% Najlon, Linja Termale me Thurje te Krehura 100g Reg:E Zeze, Blu e Erret XS-3XL Gjate: E Zeze, Blu e Erret S-XXL TM

Rezistence e Shkelqyer ndaj Gerryerjes, dhe Fortesi PW17_Workwear_1_MASTER.indd237 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 237

237

04/08/2017 11:43 11/08/2017 10:58


THURJE SLIM FIT

ME SHUME XHEPA

Xhepa te brendshem per mbrojteset e gjurit Dy xhepa mbrapa

Mbyllje me grep dhe tokez

Mbyllje me grep dhe tokez Dy xhepa mbrapa

Xhepa te medhenj te kembet

Xhepa te medhenj te kembet

Xhepa te brendshem per mbrojteset e gjurit

Ndricim i brendshem Reflektues per te rritur dukshmerine

C721 36

8

Pantallona Combat Kneepad Keto pantallona kombinojne te gjitha stilet origjinale te stilit modern te punes. Ky version i permirsuar permban vendin per mbrojteset e gjurit. E ndertuar nga pelhura Kingsmill e antitkurrje, keto pantallona mund te perballojnedhe punet me te veshtira. Xhepa te shumte jane te paisur me kapake mbyles per nje vendosje me te sigurte te gjerave personale. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret 28-46

238

C711 36

6

Pantallona Combat Slim Fit Keto pantallona kombat me pershtatje slim fit ofrojne pershtatje fantastike per pune te ndryshme moderne. Te ndertuara nga pelhura jone e para trajtuar kingsmill, pantallonat combat jane te ndertuara per ti bere balle puneve me te veshtira. Xhepa te shumfishte bashk me kapaket mbylles jane pe siguri shtese. Ka dhe nje shirit te holle reflektiv per dukshmeri te shtuar. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret 28-46

Pelhure Cilesore, Dizajn Modern

PW17_Workwear_1_MASTER.indd238 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 238

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:54


Informacion per Pelhuren Portwest Stretch eshte nje pelhure pambuku elastike cilesise se pare. Kjo perzierje prej 98% pambuk dhe 2% elastan siguron SLIM FIT

gjithçka ne rehati dhe fleksibilitet. Permbajtja e larte e pambukut jep nje shtrese të bute dhe elastani i shtuar lehteson levizjen. Fibrat e gjata të lendeve të perdorura në procesin e ndertimit ofrojne qendrueshmeri, rezistence te shkelqyer dhe siperfaqe te bute. Kjo pelhure ka mbrojtje UPF 50+ per të bllokuar 98% të rrezeve UV.

Mbyllje me grep dhe tokez

Ndricim i brendshem Reflektues per te rritur dukshmerine

Xhepa te medhenj te kembet

Per Sigurine Extra kthe lart meget per te zbuluar Trimmin reflektues

Fleksibilitet dhe Elasticitet S232 36

4

Pantallona Stretch Slim Fit Chino Keto pantallona me pershtatje slim fit stretch eshte zgjithja perfekte per uniforma. Pelhura elastike jep komfortin maksimal dhe liri levizjeje, Cilesimet perfshijne xhepa anesore xhepa paresor me pulla, kapuc dhe shtrengues te mesi. Shume rezistent me dopjo qepje dhe i perforcuar ne te gjitha pjeset kritike. 98% pambuk 2% elastane 255g E Zeze , Blu e Erret 28-46

SLIM FIT PW17_Workwear_1_MASTER.indd239 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 239

S231 36

8

Pantallona Kombat Strech Slim Keto pantallona me pershtatje slim fit elastike kane te gjitha cilesite e nje cargo style me avantazhet e pelhures se pambukut elastike twill. Kjo pelhure elastike jep maksimumin ne komfort dhe liri levizjeje. Cilesimet perfsijne shume xhepa dhe nje mbyllje te shpejte. Me qepje te dyfishta dhe perforcime ne vendet me rrezik, keto pantallona jane shume rezistente. 98% pambuk 2% elastane 255g E Zeze , Blu e Erret 28-46

SLIM FIT

239

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:54


245g

Koleksion Kjo game ofron nje zgjedhje te shume stileve per shume perdorues. Cdo pantallon permban shume xhepa, qe mundesojne siguri dhe komoditet. Pelhura poli-pambuk eshte rezistente, e fresket dhe e rehateshme.

B195

Dy xhepa mbrapa

354

210g Unaza D Perpara

Dy xhepa mbrapa

Xhepa anesore

C701

C701

FW63

S790 36

6

Te Shkurtra Combat Beli gjysem elastik eshte i plotesuar me lak per rrip, perforcon rehatine e ketij stili modern. Qepjet me izolim te dyfishte japin nje pamje me cilesi te forte dhe me shume durueshmeri per veshjen.

36

6

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze , Gri S-XXL , Blu e Erret XS-3XL

Me Shume Xhepa

240

C701

Pantallonat Combat Kjo veshje portretizon te gjitha stilimet origjinale te pantallonave te punes te diteve moderne. Te ndertuara nga materiali yne Kingsmill i cili nuk rrudhoset dhe as tkurret, Pantallonat Combat jane te ndertuara per te kryer punet me te renda. Xhepa te shumte jane bashkangjitur me hapje Hook & Loop per me shume siguri. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze, Jeshile e Erret, Blu e Erret, Gri,

52� 26�

378

Short Black Bottle Green Dark Navy Grey

30 - 42

Reg

Tall

26 - 48 30 - 44 26 - 52 28 - 48

28 - 48 28 - 48 28 - 48

XTall

32 - 42

Duket Bukur dhe Rezistente

PW17_Workwear_1_MASTER.indd240 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 240

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:54


245g Me Shume Xhepa

245g Xhepa te gjere anesore

Xhep i holle mbrapa

300g

Dy xhepa te pasem

Bel elastik mbrapa

Unaza D Perpara

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Dy xhepa te pasem

Xhep i dyfishte vizore

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Me Shume Xhepa

S891 24

Pantallona Bradford Pantallonat Bradford renditen nder me te mirat ne treg, me nje mori vecorish. Pelhura Polipambuk eshte e forte dhe shume e rehatshme per tu veshur dhe madhesite e bollshme te xhepave jane ideale per vegla dhe sende me vlere.

7

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze, Jeshile e Erret, Ngjyre Geshtenje, Blu e Erret

C703 24

8

Pantallona Pune Combat Pantallona pune te dizenjuara per ti bere ball ferkimit dhe grisjes. Konstrukti i forte i pantallonave eshte i njohur per jetegjatesine. Materiali poli-pambuk eshte shume i rehatshem per tu veshur dhe lahet lehtesisht. Xhepat e medhenj Combat jane nje stil i vecante dizenjimi.

S987 24

Pantallona Multi-Xhepa Keto pantallona jane ideale per kushtet me te veshtira te punes. Qepje te trefishte per fortesi dhe xhepat tek kofshet. Sistemi i perputhjes fleksible ne bel dhe xhepat per mbrojteset e gjurit sigurojne se eshte prioritet rehatia per perdoruesin. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Reg: Blu e Erret S-3XL Gjate: Blu e Erret S-XXL

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret XS-3XL

10 Black Bottle Green Maroon Navy

Reg 76 - 112 76 - 112 76 - 112 72 - 116

Tall 76 - 112 80 - 100 72 - 116

E Ndertuar per Vendet e Punes PW17_Workwear_1_MASTER.indd241 PW17_Workwear_1_TEXT_.indd 241

241

31/07/2017 11:43 11/08/2017 14:54


245g Xhep telefoni Xhep ne menge

Stile Moderne me Shirit te Holle Fosforeshent 2860

Xhakete Pune Klasike

24

Kjo xhakete bashkohore ka disa xhepa dhe tre kontura te holla reflektuese me kontraste ngjyrash. Beli elastik siguron rehati dhe lehtesi ne levizje.

6

Fortis 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret , Blu e Hapur S-XXL

Te rregullueshme me kopsa

245g

Mbyllje me grep dhe tokez Xhep i holle mbrapa

Bel elastik ne anesore

Kopsa te fshehura para

300g

Mbyllje me grep dhe tokez Xhep i holle mbrapa

Qepje ballore

Qepje ballore

2885 36

3

2085

Pantallonat Preston Ky stil klasik eshte rezistent dhe i rehatshem dhe me nje pamje profesionale. Vecorite perfshijne: dy xhepa anesore dhe nje xhep me zinxhir ne pjesen e pasme. Fortis 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze, Jeshile e Erret, Gri e Erret, Blu e Erret, Blu e Hapur

24

3

Pantallona Wakefield Pantallonat Wakefield ofrojne komoditet dhe qendrueshmeri sepse jane te prodhuara nga nje p elhure p oli/pambuku. Karakteristikat perfshijne: rige te thefksuar dhe mbyllje e dyfishte me kapse metalike. Fortis 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Blu e Erret, E Zeze, Jeshile e Erret, Blu e Hapur

52”

46”

26”

Black Bottle Green Graphite Navy Royal

242

Reg 28 - 46 28 - 46 30 - 44 26 - 52 28 - 44

Tall 30 - 44 32 - 40 32 - 40 28 - 46 32 - 40

28”

Navy Bottle Green Royal Black

Reg 28 - 48 32 - 46 30 - 44 30 - 46

Tall 28 - 44

32 - 42

Mbajtje e Ngjyres Superiore Dhe Plotesisht te Trajtuara Anti-Tkurrje

PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 242242

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:37


Pelhura Fortis™ eshte 65% Poliester 35% Pambuk dhe eshte e disponueshme ne dy pesha 245%g dhe 300g. Kjo linje ofron durueshmeri, mbrojtje dhe rehati te shkelqyer per perdoruesin. Vleresimi UPF 50+ bllokon 98% te rrezeve UV. Fortis eshte ndertuar per cilesi te larta dhe eshte nje zgjedhje praktike per te gjitha nevojat veshjes se punes.

245g

Veshje Spitalore PoliPambuku

245g

210g

Xhepa te bollshem

Bel elastik mbrapa

Xhep mbrapa

Xhep i dyfishte vizore

Xhep vizore

Xhepa per mbrojteset e gjurit

C876 24

9

Kominoshe Me Rripa dhe 9 Xhepa Ky stil i njohur eshte dizenjuar per komoditetin tuaj. Nje dopjo xhep per vizore dhe nje xhep i gjere ne kraharor jane disa nga zgjidhjet e lehta te ruajtjes. Pjesa mbrapa elastike ofron rehati dhe lirshmeri ne levizje. Fortis 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret S-3XL, Blu e Hapur S-XXL

C875 24

5

Kominoshe Me Rripa Burnley Keto kominoshe me rripa jane te disponueshme ne nje linje ngjyrash moderne. Ruajtje e pershtatshme me ane te nje xhepi me zinxhir ne kraharor dhe nje xhep vizore. Pjesa mbrapa elastike ofron rehati gjate gjithe dites. Fortis 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret, Blu e Hapur E Kuqe Navy Royal Red

Reg Tall S - 4XL M - XXL S - 3XL S - XXL

C820 24

3

Kemishe per sektorin e shendetesise Kjo kemishe meshkujsh e sektorit te shendetesise eshte e perbere nga pelhura e kualitetit te larte Kngsmill. Cilesimet perfshijne jake klasike, zinxhir te fshehur para, xhep per gesheret ne kraharor dhe 2 xhepa te poshtem. Pelhura me perzierie poliester dhe pambuk do e ruaje pamjen e fresket edhe pas shume larjesh. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk , 210g Blu e Erret , E Bardhe S-3XL

4XL Veshje Pune Premium me Cmim Konkurues PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 243243

243

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:37


245g

Kopsa te fshehura para Bel Elastik

Xhep telefoni

Rehatia dhe durueshmeria jane vecorite kyc te kesaj game te veshjes se punes. Te ndertuara nga 65% Poliester dhe 35% Pambuk. Kjo pelhure me trajtim anti-tkurrje qe e ruan formen dhe ngjyren e vet pas cdo larje.

Ploteson te Gjitha Nevojat per Veshjet e Punes C859 24

5

Xhaketa Mayo, Me Kater Xhepa Vecorite, shpine elastike per rehati dhe xhepa te shumte per siguri. Trade Guard 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret S-3XL

C859 Xhep mbrapa

Xhep i holle mbrapa

S885 24

3

Pantallona Mayo Rehatia dhe rezistenca jane vecorite kyc te kesaj pantallone pune. Te ndertuara nga pelhura TradeGuard polipambuku qe nuk tkurret, pantallonat mundesojne dy xhepa anesore dhe nje me kopse mbrapa. Qepja e mire ploteson pamjen e kesaj veshjeje te njohur. Trade Guard 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Reg: Blu e Erret 72 - 136 Gjate: Blu e Erret 76 - 112

S710 24

3

Pantallona London E realizuar nga pelhura cilesore poliviscose, keto pantallona moderne ofrojne rehati te plote dhe stil. Dy xhepa anesore dhe nje mbrapa me buton te cilet mundesojne ruajtje te bollshme. 65% Poliester, 35% Mendafsh 260g Reg: E Zeze 28-46 Gjate: E Zeze 32-44

S885

244

S710

Veshje pune me Cilesi Superiore

PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 244244

04/08/2017 14:47 10/08/2017 11:53


CHEMICAL WORKWEAR

Cilesite e Veshjes EN 13034

Kjo game e veshjeve Rezistente ndaj Agjeteve Kimik ka nje trajtim ne siperfaqen, e cila mundeson te mbrojtjen e shkelqyer e rezistences kimike te lengshme. Xhepat e mbyllur dhe kapak per zingjiret per te eleminuar korrozionin. Keto stile te certifikuar EN japin performance te larte dhe mbrojtje te shquar per ata qe punojne ne industrine e ekspozuar ndaj rreziqeve kimike te lengeta.

Shpjegimi i plote i standartit EN 13034 ndodhet ne faqen 129 Lak per radio Kopsa te fshehura para

Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara

Xhepa anesore

CR10

Xhakete rezistende ndaj kimikateve EN 13034 TIPI 6 PB

24

3

Kjo xhakete eshte e certifikuar me EN13034 dhe ofron mbrojtje shum te mire per pjesn siper te trupit ndaj kimikateve. E ndertuar me perzierie pambuk dhe poliester e cila esht e trajtuar per fortesi dhe jetegjatesi te madhe. Cilesimet perfshijne xhepa te sigurte para dhe nje xhep per telefonin. 80% Poliester, 20% Pambuk , 245g Blu e Ndezur S-3XL

CR12 24

5

Kominoshe rezistente nga kimkatet EN 13034 TIPI 6 PB

Kjo kominoshe ofron mbrojtje te pjeses siper dhe posht nga kimikatet, E ndertuar nga nje perzierje superiore pambuk dhe poliester e vijezuar per jetezgjatje. Specifikimet perfshijne, xhep te sigurte ne pjesen e poshteme dhe pare. Nje metode ndertimi e sigurte ben te mundur mbrojtjen maksimale te personit i cili i vesh. 80% Poliester, 20% Pambuk , 245g Blu e Ndezur S-3XL

Rezistence maksimale ndaj kimikateve te lengshme PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 245245

245

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:37


XHAKETE E GJATE

245g

305g 100% Pambuk Per Rehati dhe Durueshmeri

Praktike dhe e Forte

C852 24

3

Perparese Standarte Per punet e inxhinierike dhe te laboratorit, kjo veshje do te plotesoje te gjitha nevojat tuaja per kushtet e punes. Pjesa e pasme me ajrosje per rehati, perparesja ka si vecori mbyllje te parme te fshehur dhe kombinon dy xhepa te poshtem sebashku me nje xhep te vetem ne kraharor. Ruajtje ekselente ndaj bojes dhe plotesisht antitkurrje, kjo veshje pune moderne do e mbaje pamjen e saj te fresket pas cdo larjeje. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret S-4XL E Bardhe XS-4XL

C851 24

3

Perparese Standarte Ne karakteristikat e ketij stili te njohur perfshihet nje mbyllje e perparme e padukshme, dy xhepa te poshtem dhe nje xhep ne kraharor. I prodhuar nga 100% Pambuk, kjo veshje pune eshte e qendrueshme dhe e rehatshme, duke plotesuar te gjitha nevojat tuaja per pune. 100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305g E Bardhe XS-3XL

4XL XS

246

Perparese Laboratori Shume Rezistente

PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 246246

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:37


245g

C865 24

3

Perparese Howie - Siperfaqe me Texpel Perparesja Howie ka disa lloje dizenjosh. Kycet e thurura ofrojne mbrojtje, dy xhepa shtese ne pjesen e poshtme qe sigurojne ruajtje te lehte dhe nje xhep i majte ne kraharor. Kjo veshje eshte e mbrojtur me Texpel qe largon ujin dhe papastertite.

245g

2852 24

3

Kingsmill me Siperfaqe Texpel

65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Bardhe XXS-4XL

4XL XXS

5XL XXS

Perparese Standarte Carje ne pjesen e mbrapme per me shume rehati, kjo perparese ka nje mbyllje te perparme te fshehur me kopsa, dy xhepa ne pjesen e poshtme dhe nje xhep ne kraharor. Fortis 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret, Jeshile e Erret, Blu e Hapur, E Zeze E Bardhe Black Bottle Green Navy Royal White

Reg S - XXL S - XXL XS - 3XL S - XXL XXS - 5XL

Ideale per industrine e kujdesit shendetesor PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 247247

247

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:38


KOMINOSHE FORTIS

Pelhure e Forte dhe Pastrohet Lehte 245g

Kopsa te fshehura para

Bel gjysem elastik

Xhep vizore

2802 24

4

Kominoshe Standarte Keto kominoshe smart permbajn nje xhep me kapak ne kraharor per ruajtje te sigurte, dhe dy xhepa anesor. Sigurohet rehatia, prakticiteti dhe qendrueshmeria. Fortis 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret, E Bardhe, Blu e Hapur

248

Navy White Royal

Reg XS - XXL XS - 3XL S - 3XL

Tall M - XXL

Comfort Superior ne Pune

PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 248248

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:40


KOMINOSHE POLIESTER/PAMBUKU

Bel Elastik

245g Xhep mbrapa

Veshje Pune Kominoshe Per Femije

Xhep telefoni

Xhep vizore

C813 24

8

C890

Kominoshe Me Zinxhir-Liverpool Materiali me cilesi te larte dhe anti-tkurrje ndihmon ne paraqitjen profesionale te kesaj veshjeje. Xhepat e shumte dhe laku i cekicit pershtat te gjitha qellimet e stilit. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Jeshile e Erret, Blu e Erret, Blu e Hapur Gri e Erret, E Zeze, E Kuqe Portokalli

5XL XS

Bottle Green Navy Royal Graphite Black Red Orange

Reg S - XXL XS - 5XL S - 3XL S - XXL S - 3XL S - 3XL S - XXL

Tall S - 3XL

M - XXL

Kominoshja me Zinxhir Me e Shitur PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 249249

24

8

Kominoshe Per Femije Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret, Mosha 4/5, 6/7, 8/9, 10/11, 12/13, 14/15

249

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:40


KOMINOSHE POLIESTER/PAMBUKU

245g

210g

E Mundshme ne nje Zgjedhje Ngjyrash Moderne

Peshe e Lehte

Xhep telefoni

Bel gjysem elastik

Xhep vizore

Kopsa te fshehura para

Bel elastik mbrapa

Xhep mbrapa Xhep vizore

Xhep vizore

Bottle Green Navy Red Royal

C802 24

5

250

Kominoshe Standarte Karakteristikat e kesaj kominosheje te njohur perfshijne; nje xhep ne kraharor, nje xhep per vizore dhe dy anesore. Pjesa mbrapa eshte elastike dhe siguron rehati gjate gjithe dites. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Bardhe Jeshile e Erret, Gri e Erret, Blu e Erret,Blu e Hapur E Zeze, E Kuqe

White Bottle Green Graphite Navy Royal Black Red

Reg M - XXL S - 3XL S - 3XL S - 6XL S - 5XL S - XXL S - 3XL

6XL

Pelhure Kingsmill e cilesise se larte

PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 250250

Tall

XTall

M - XXL M - 5XL M - XXL M - XXL

M - XXL

S999 24

6

Reg S - XXL XS - 5XL S - XXL S - 3XL

Tall S - 3XL

Kominoshe Polipambuku Euro Work Vecori shume te mira te kesaj kominosheje te forte perfshijne dy xhepa ne kraharor, nje xhep per vizore dhe mbyllje perpara me kopsa. Perfekte per te gjtha nevojat tuaja ne pune. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g Jeshile e Erret, Blu e Erret, E Kuqe, Blu e Hapur

5XL XS

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:40


445g

300g

SHTRESE IZOLUESE

Xhep ne menge Bel Elastik Lak per radio

Xhepa me Zinxhire

Bel Elastik

Xhep ne menge

Xhep telefoni

Lak per cekic

Dy xhepa mbrapa

Xhep mbrapa

Xhep vizore

Xhep i dyfishte vizore

S816 8

8

C808

Kominoshe Orkney Me Shtresa EN 342 0.311M2.K/W(B), X, 2, X

Kombinon pelhuren cilesore Kingsmill me mbushje poliester. Kjo veshje e forte mbron nga kushtet me te ftohta te motit. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Mbushje 100% Poliester: 200g Blu e Erret S-3XL

18

10

Kominoshe Portwest - Siperfaqe Texpel Kjo veshje ofron material me perfaromance, mbrojtje dhe rehati te larte. Veshja me Texpel garanton nje siperfaqe qe largon ujin dhe papastertite. Xhepat me zinxhire garantojne me shume siguri. Kingsmill me Siperfaqe Texpel 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Reg: Blu e Erret S-3XL Gjate: Blu e Erret M-XXL

Veshje Pune per te Gjitha Stinet PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 251251

251

04/08/2017 14:47 10/08/2017 11:57


260g

KOMINOSHE PAMBUKU

Xhep vizore

C811 Hapje anesore Dy xhepa mbrapa

7 xhepa per hapsire mbajtese me te madhe

C811

C811 20

7

Kominoshe Pambuku E realizuar ne nje linje me gjatesine e kembeve. Vecorite perfshijne qepje te dyfishte, mbyllje perpara me zinxhire, dhe disa xhepa te sigurte. Eshte e disponueshme ne linjen e ngjyrave moderne. 100% Pambuk 260g Blu e Erret, Portokalli XS - 4XL

252

Navy Orange

Reg XS - 4XL XS - 4XL

4XL XS

100% Pambuk Per Rehati dhe Durueshmeri

PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 252252

04/08/2017 14:47 10/08/2017 12:04


190g

Kominoshe 100% Pambuku

Bel Elastik Lak per radio

Xhep telefoni

Lak per radio

Bel elastik ne anesore Xhepa me Zinxhire

Xhep mbrapa Xhep vizore

Xhep vizore

C814 24

C812

Kominoshe Pambuku IONA Kjo Kominoshe pambuku eshte praktike dhe e lehte. Shiritat fosforeshente mundesojne dukshmeri te larte.

24

100% Pambuk 190g Ngjyre Kaki , Blu e Erret S-XXL

8

8

Kominoshe Dubai Kjo kominoshe pambuku ofron peshe te lehte per perdorim te perditshem. Xhepat e shumte me zinxhire dhe me nje veshje te bollshme e bejne kete stil ideal per te gjitha kerkesat tuaja per veshjen e punes. 100% Pambuk 190g Ngjyre Kaki , Blu e Erret S-XXL

Kominoshe Sezonale Per Klime Te Ngrohte PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 253253

253

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:41


VESHJE PUNE PAMBUKU

Cilesite e Veshjes Kjo linje me dizenjime tradicionale eshte ndertuar nga perdorimi i materialit tone te cilesise se larte 100% Pambuk, pelhure 305g. Materialet me cilesi te larte te kombinuara me rehatine, forcen dhe qendrueshmerine, e bejne kete veshje pune nje zgjedhje praktike per te gjitha nevojat tuaja ne pune.

305g

305g

Kopsa te fshehura para

Xhep per laps

Xhepa te bollshem Xhep vizore

Bel elastik mbrapa

Xhep mbrapa

Xhep vizore

C806 18

4

Kominoshe Pambuku Ne karakteristikat e kesaj kominosheje me stil perfshihet nje mbyllje e perparme e padukshme dhe nje xhep anesor. Cilesia e materialit te pambukut lahet mire dhe ofron nje rehati te larte. 100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305g Blu e Erret S-3XL E Bardhe S-3XL

254

C881 24

4

Kominoshe Me Rripa I prodhuar nga pambuk cilesor, ky stil i njohur ofron rehatine gjate gjithe dites. Karakteristikat e duhura perfshijne aksesin nga anet, nje xhep ne kraharor dhe nje pjese te mbrapme elastike per liri ne levizje. 100% Pambuk, 3111, Anti-tkurrje 305g Blu e Erret S-4XL

4XL

Veshje Pune Pambuku me Vlere te Larte

PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 254254

31/07/2017 14:47 10/08/2017 14:41


260g

LOW LINT

130g Anti-Pushavitje

Kopsa te fshehura para

Bel elastik ne anesore

Xhep vizore

Xhep mbrapa

Xhep vizore

3XL XS

S998 24

5

Kominoshe Pambuku Euro Work Kjo kominoshe pambuku ofron nje varietet xhepash per ruajtje me te shumte, perfshire dhe nje xhep per vizore. Anet elastike mundesojne rehati ekstra dhe lehtesi ne levizje. 100% Pambuk 260g Reg: E Zeze S-3XL, Blu e Erret XS-3XL Gjate: Blu e Erret S-XXL

C803 24

4

Kominoshe Najloni Zip I prodhur nga material nejloni te lehte, kjo kominoshe eshte e vecante dhe. Karakteristikat joshese perfshijne nje xhep ne kraharor dhe bel elastik. 100% Najlon 130g Blu e Erret S-4XL

Me e Shitura ne Industri Cdo Vit PW17_Workwear_2_MASTER.indd PW17_Workwear_2_TEXT.indd 255255

255

04/08/2017 14:47 10/08/2017 10:45


Pjesa mbrapa elastike Hapje e fshehur me zinxhire

Lak per radio Xhep ne kraharor Xhepa me Zinxhire

Shirita Fosforeshente per me shume dukshmeri

Lak per cekic

Informacion per Pelhuren

Xhep vizore Dy xhepa mbrapa

Linja e veshjeve Portwest Iona perdor nje pelhure 65% poliester 35% pambuk. Vecorite e kombinuara te ketyre fibrave mundesojne thithj e n , r e hatin e d h e qendrueshmerine, pelhura ideale per veshjet e punes.

Xhep i dyfishte vizore

Cilesite e Veshjes

Linja Iona kombinon dizajnin praktik dhe ngjyrat me shiritin reflektues i cili jep siguri ekstra ne kushtet jashte shtepise. Veshjet jane lehtesisht te pershtatshme dhe kane si vecori bel elastik dhe xhepa te tjere te shumte.

Shirit reflektues

Xhepa per mbrojteset e gjurit

F813 18

10

Kominoshet IONA Siguria dhe rehatia jane shenjat dalluese te kesaj kominosheje. Vecorite perfshijne xhepa per mbrojteset e gjurit, shpine elastike dhe mbyllje te rregullueshme me kopsa. Keto e permiresojne funkionalitetin e xhepave dhe te lakut te cekicit. Ka shirit Hi-Vis reflektues ne kraharor, krahe dhe kembe. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze S-3XL , Blu e Erret S-4XL

S916 24

6

Kominoshe Me Rripa Iona Keto Kominoshe me rripa Iona ofrojne rehati, siguri dhe funksionalitet. Vecorite perfshijne nje xhep te gjere ne kraharor, xhep i dyfishte per vizore dhe shirit reflektues. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret S-3XL, E Zeze M-XXL

4XL 256

Dukshmeri e Rritur per me Siguri Maksimale

PW17_Workwear_3_MASTER.indd PW17_Workwear_3_TEXT.indd 256256

31/07/2017 14:53 10/08/2017 14:54


F477 48

B307

Bluze Polo Iona™ Kjo bluze Polo elegante nderthur shiritin reflektues Hi-Vis per ta bere perdoruesin me te dukshem. Pelhura e rehatshme ka vecori te larta te fitilizimit ne menyre qe lageshtia te largohet menjeher nga trupi - ideale per kushtet e ngrohta.

24

Triko Iona Nje shtese e vlefshme ne linjen Iona, kjo triko me stil kombinon rehatine dhe sigurine ne ambjentet e punes. Shiriti reflektues Hi-Vis siguron perdoruesin qe te jete me shume i dallueshem, nderkohe qe pelhura kombinon poliesterin dhe pambukun per te mundesuar rehati, ngrohtesi dhe durueshmeri. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze, Blu e Erret S-3XL

100% Poliester, Thurje Bird Eye 155g E Zeze S-XXL , Blu e Erret S-5XL

5XL Bel elastik mbrapa

Bel elastik mbrapa Xhep i holle mbrapa

Dy xhepa mbrapa

Xhep vizore

S917 24

8

4XL XS

Pelhure Ballistic Rezistente Ndaj Grryerjes

S918

Pantallona Sigurie Iona Combat

24

Nje mori vecorish efikase, e bejne kete Pantallon Sigurie te re Iona nje opsion te njohur ne vende pune kudo qe nevojitet dukshmeria. Pelhura e forte qe nuk tkurret dhe mbrojteset e gjurit e bejne kete stil te vecante per perdorim te perditshem ne ambjente te ndryshme. Perputhja e bollshme mundeson rehati dhe lirshmeri ne levizje.

4

Me Shume Xhepa

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Blu e Erret, E Zeze, Jeshile e Erret

Pantallona Ballistic Ky stil eshte i prodhuar nga poli-pambuku cilesor. Panelet e najlonit ballistic ne kembe ofrojne mbrojtje maksimale kunder xhamave, kanaceve dhe materialeve te tjera te rrezikshme, duke i bere keto pantallona me te mira per punetoret e mbeturinave. Dy fasho reflektuese perreth kembeve mundesojne siguri duke garantuar dukshmeri. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g Jeshile e Erret S-XXL , Blu e Erret S-3XL , E Zeze S-3XL

Xhepa per mbrojteset e gjurit

Dark Navy Black Bottle Green

Reg XS - 4XL S - XXL S - XXL

Tall S - XXL

Shirit reflektues Shirit reflektues

Stile Mix Per Uniform Perfekte PW17_Workwear_3_MASTER.indd PW17_Workwear_3_TEXT.indd 257257

257

31/07/2017 14:53 10/08/2017 14:54


Tokez per rripat dhe rregullues i gjatesise

Hapje e fshehur me zinxhire

Informacion per Pelhuren

Pelhura e jashtme eshte 65% Poliester, 35% Pambuk, 245g. Teper rezistente dhe ka siperfaqe ujeduruese. Stilet e certifikuara kane 9 shtresa mbrojtese para cdo kembe. Ky material shton mbrojtjen superiore, ajrosjen dhe rehatine. Bel gjysem elastik

Xhepa anesore

Cilesite e Veshjes

Xhep i dyfishte vizore

Gama Mbrojtese ndaj Motorsekes Oak eshte dizenjuar per maksimumin e rehatise dhe sigurise ndaj Sharrave Elektrike me zinxhir. Linja eshte dizenjuar per punet ekstreme jashte shtepise dhe perfshin pelhura te shtrira ne hapesirat kyce per nje manovrim me te madh. Me materialin zmbrapses te ujit dhe xhepa praktik, kjo marke e re dizenjimi do ndihmoje qe ju te dukeni mire dhe te ndiheni te fresket ne te njejten kohe.

EN 381-5:1995

EN 381

Produktet mbrojtese jane testuar ne perputhje me EN 381-5:1995 per Klasin 1 te performances. Veshjet e certifikuara nga EN3815:1995 jane te dizenjuara per te mundesuar mbrojtje per kembet kunder aksidenteve ne kontakt me motorrsekave (mbrojtje per shpjetesi te motorsharres deri ne 20m/s).

S TA N DA R D

www.kwf-online.org

Dy vrima per kopsa te kyci i kembes

CH12

Ideale per Pune ne Pyje

12

5

Kominoshe Me Rripa Oak

EN 381-5: 1995 KLASI 1, TIPI A 20 M/S CERTIFIED TO KWF STANDARD Ky model Oak ka 9 shtresa mbrojtjeje perpara te cdo kembe dhe kryesisht jane perdorur per punet e pylltarise nga preresit e drureve. Me vecori te shkelqyera per ajrosje dhe rezistence ndaj ujit, keto kominoshe me rripa jane djerse thithese, te lehta dhe shume fleksibel nderkohe qe i jep perdoruesit maksimumin e zhdervjelltesise. 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze/Portokalli S-3XL

258

Nente Shtresa Mbrojtese Per Siguri te Padiskutuar

PW17_Workwear_3_MASTER.indd PW17_Workwear_3_TEXT.indd 258258

31/07/2017 14:53 10/08/2017 14:54


Mbyllje me kapak para

PW98

543

Menge te rregullueshme Hook & loop

CH10 24

Xhaketa Oak 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze/Portokalli S-3XL

6 CH10

Bel elastik mbrapa Lake rripi ne bel

Xhepa anesore Xhep mbrapa

A290

431

S TA N DA R D Pluhur portokalli dyfishe ne fund anash

CH11

www.kwf-online.org

CH11 12

5

Pantallonat Oak

EN 381-5: 1995 KLASI 1, TIPI A 20 M/S CERTIFIED TO KWF STANDARD 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze/Portokalli S-XXL

FD01

363

E Lehte, Ajrosese, E Durueshme PW17_Workwear_3_MASTER.indd PW17_Workwear_3_TEXT.indd 259259

259

31/07/2017 14:53 10/08/2017 14:54


Informacion per Pelhuren

Pelhura e perdorur ne linjen ESD/SES (Shkarkim ElektroStatik) eshte e forte dhe e durueshme. Perberja e madhe prej pambuku jep nje veshje te rehatshme. Fibrat e karbonit mundesojne mbrojtje te larte anti statike.

Cilesite e Veshjes

Ngarkese shkarkuese elektrostatike qe krijohet (ESD/SES) mund te demtoje pjese te ndjeshme elektronike ose shkendi zjarri kur mbahen materiale ndezese. Keto veshje jane perfekte per perdorim ne zonat elektrostatike te mbrojtura. Fibrat percuese ne veshje punojne duke parandaluar ngarkesen statike duke e lejuar ate qe te shperbehet pergjate fibrave dhe te shkoje drejt tokes.

AS21 48

Bluze Polo ESD Antistatike EN 1149 EN 61340-5-1

Kjo bluze polo pambuku ofron te gjithe rehatine dhe mbrojtjen e nevojshme per ambjentet ESD. EN 1149

96% Poliester, 4% Fibra Karboni 195g Blu Spitali, E Bardhe S-XXL

EN 1149-5: 2008

EN 1149

Ky standart Europian eshte pjese e nje serie standartesh per metodat e testimit dhe kerkesat per vecorite elektrostatike te veshjeve. Standarti percakton materialin dhe dizajnin e nevojitur per veshjet e perdorura si pjese e nje sistemi total te tokezuar, per te shmangur shkarkesa ndezese. Kerkesat mund te mos jene te mjaftueshme ne atmosferat flakeruese te mbushura me oksigjen. Ky standart nuk eshte i aplikueshem per mbrojtje ndaj voltazheve te mbetura.

EN 61340-5-1: 2002 Mbrojtje E Paisjeve Elektronike Nga Fenomene Elektrostatike

AS20 72 12 EN 1149

Bluze T-Shirt ESD Anti-Statike EN 1149 EN 61340-5-1

Kjo Bluze T-Shirt ESD Anti-Statike eshte e lehte dhe e rehatshme. Ideale per ambjentet ku nevojitet parandalimi shkarkimeve elektrostatike te pa kontrolluara. 96% Poliester 4% Fibra Karboni 195g Blu Spitali, E Bardhe S-XXL

260

Mbrojtje Superiore Anti-Statike, Tejkalon EN 1149

PW17_Workwear_3_MASTER.indd PW17_Workwear_3_TEXT.indd 260260

31/07/2017 14:53 10/08/2017 14:55


Bel elastik mbrapa

Xhepa anesore

Menge te rregullueshme Hook & loop

AS11 24

6

Te cara anesore

AS10

Pantallonat ESD Anti-Statike EN 1149 EN 61340-5-1

24

3

Perparese ESD Anti-Statike EN 1149 EN 61340-5-1

Perparesja ESD Anti-Statike eshte ideale per ambjentet ku nevojitet parandalimi shkarkimeve elektrostatike te pa kontrolluara. E dizenjuar duke pasur parasysh sigurine dhe rehatine, vecorite perfshijne ventilime anesore dhe kyce te rregullueshme.

E dizenjuar per siguri dhe rehati. E dizenjuar ne menyre speciale per industrine elektronike per mbrojtjen e komponenteve elektronik. 65% Poliester, 34% Pambuk, 1% Fibra Percjellese 210g Blu Spitali, XS-XXL

65% Poliester, 34% Pambuk, 1% Fibra Percjellese 210g Blu Spitali, E Bardhe XS-3XL

EN 1149

EN 1149

Produkte te Tjera ne Linjen Tone SHES(ESD) (Shkarkim ElektroStatik)

A196

467

A197

466

A198

466

A199

467

FC01

387

FC02

387

FC03

386

Perfekte per Perdorim ne Zona me Mbrojtje Elektrostatike PW17_Workwear_3_MASTER.indd PW17_Workwear_3_TEXT.indd 261261

261

31/07/2017 14:53 10/08/2017 14:55


PORTWEST COOLING

Reduktoni Stresin ndaj Nxehtesise dhe Mbani Trupin e Fresket me Poroduktet Inovative Freskuese te Games Portwest Cool nga Portwest

Portwest ofron nje game te plote te produkteve qe mundeson minimizimin e rrezikun e stresit te nxehtesise dhe rrezeve UV dhe demet qe ata paraqesin. Punetoret ne ndertimit, bujqesi, minierave, naftes dhe gazit dhe industrite e tjera shpesh e gjejne veten duke punuar ne temperatura deri ne dhe mbi 40°C.

Hapi 1

1 B195

ZHYTE NE UJE TE FTOHTE PER 1-2 MINUTA

Hapi 2

2

SHTRYDHE PER TE NXJERE UJIN E TEPERT

Hapi 3

3

FRESKI DERI NE 8 ORE

354

V ES HJA DO TE RRIJE E L AGUR PER DISA O RE . P ER TA RI AK TIVIZUAR, PERSERIT H APAT 1,2 DHE 3

CV02

CV03 144 12

TX32

Kapuc me Strehe Qafe Freskuese Cooling

CV04 144 12

Kapuc me Strehe-Qafe Freskuese eshte e lehte ne perdorim dhe shume e rehatshme. Mund te ndihmoje per te ulur temperaturen e trupit per disa ore. Pershtatet me shumicen e kapeleve mbrojtese dhe helmetave. Ky aksesore ndihmon ne mbrojtjen e kokes dhe qafes nga stresi qe shkakton temperatura e larte e diellit. 203

100% Poliester 100g Portokalli/Blu Nje Mase

Kapuc Freskues Cooling Kjo kapele freskuese eshte dizenjuar per ta ndihmuar personin qe e perdor te rrije i fresket ne ambiente te nxehta. Eshte e lehte dhe e thejshte ne perdorim. Mund te vishet poshte helmetave, kapeleve ose dhe vec duke ofruar ore te tera freski. 100% Poliester, Thurje Bird Eye 175g Blu Nje Mase

FW17 388

262

PW17 Cooling Vest_TEXT.indd Vest_MASTER.indd 262262

Fjala e fundit e teknologjise 29/07/2017 11:18 10/08/2017 11:44


FTOHESE ME

TE

IM

Informacion per Pelhuren

Produktet Freskuese te Portwest produktet jane te ndertuara nga nje inovative PVA pelhurë multi shtresa e cila përdor një kimi të veçantë polimer. Thjesht aktivizohet kur njomjet ne uje duke krijuar nje reaksion kimik brenda qe mundeson nje veprim si nje sfungjer qe perthith dhe e mban e ujit, duke e mbajtur trupin te ftohte në kushte te nxehte motit.

N xeht es i

AV

LL

O

JI

KN

G LO

U

PORTWEST COOLING

T EKN OLOGJI F TOHESE

AVULLIMI I LAGESHTIRES NGA RROBAT

Lek u ra EFEKTI FTOHES NGA AVULLIMI

Ndimon ne Ulejen e Temperatures

Freski per rreth 8 ore

CV01 48

CVO2

Jelek i Fresket Cooling Produkt revolucionar i cili mban punonjesit te fresket deri ne 8 ore pune. Duke perdorur teknologjine dhe materiale per reduktimit te nxhetesise, ky jelek mban trupin ne nje temperature ideale per ju qe te punoni rehat madje edhe ne kushte te nxehta dhe me lageshti. Zhyte jelekun ne uje dhe me pas shtrydhe per te larguar ujin e tepert. Me pas jeleku vishet siper ose nen rrobave e veshura pa i lagur ato. Kur jeleku thahet, thjeshte perserit hapat si me siper dhe do te keni 8 ore te tjera freski dhe rehati. Rrjete 100% Poliester, Mbushje PVA, Fije Bambu 440g Gri Nje Mase

48

Jelek Freskues Coolin Hi-Vis EN ISO 20471 KLASI 2

Ky jelek eshte dizenjuar nga material specifik per freski te trupit. Ky ndertim eshte per te ndihmuar perdoruesin per te reduktuar stresin qe shkaktohet nga temperaturat e larta. Ky jelek e ul temperaturen e trupit dhe mund te rifreskohet shume shpejt gje e cila ofron ore te tera freskim pa i ulur mobilitetin. Pershtatja e ketij jeleku eshte dizenjuar per te lehtesuar levizjet kur ngrihesh apo ulesh. 100% Poliester, Thurje Trikot 440g E Verdhe e Ndritshme S/M-L/XL

Teknologji Freskimi me Avullim PW17 Cooling Vest_TEXT.indd Vest_MASTER.indd 263263

263

29/07/2017 11:18 10/08/2017 11:44


XHAKETE ME PERBERJE PAMBUKU

Veshje Kuzhinieri Koleksioni yne i Veshjeve te Kuzhinierit ofron shkathtesi te plote dhe funksionalitet per te gjitha profesionet e hotelerise. Rrjete poshte krahut per vetilim

• Praktike, me stil dhe te forta, keto veshje jane te dizenjuara per tju mbajtur fresket ne ambjente te nxehta. • Me nje linje dizenjimi nga klasike ne moderne.

Xhep ne kraharor

• Kjo linje eshte nje lider ne cdo fushe. Xhep ne menge

Informacion per Pelhuren

E ndertuar nga 100% Pambuk Premium, Kjo pelhure garanton freskine dhe rehatine ne ambjente te nxehta pune. Materiali me cilesi te larte i kombinuar me përqendrueshmerine, stilin dhe rezitenecen, i bejne keto veshje nje zgjedhje shume praktike per kushtet e kerkuara te punes.

Menge te dyfishta

C775

Xhaketa shef dhe pantallona per femra jane gjithashtu te mundshme

C071

Te fresketa dhe ajrosese, Xhaketa Cambridge ofron shume vecori praktike dhe elegante duke perfshire kyce te holla, palosje para me shirita me kontrast, xhep kraharori dhe menge, 6 rreshta me susta te ndashme, rrjete ajrosese nen krah dhe panele me forme mbrapa per nje pershtatje bashkekohore. Pelhura luksoze dhe dizajni klasik do ju bejne te dukeni bukur dhe te ndiheni mire.

24

283

TM

Xhakete Kuzhinieri Cambridge

TM

TM

100% Pambuk 190g MeshAir Pelhure me Pore MeshAir 110g E Bardhe XS-XXL

C837 283

Sistem Ventilimi per Rehati Gjate Gjithe Dites

MESHAIR MESHAIR

264

Zgjedhje Ideale per Ambjente te Nxehta te Kuzhines

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 264264

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:48


Rrjete poshte krahut per vetilim Linja jone e Xhaketave te Kuzhinjerit perbere nga 100% pambuk i lehte dhe poshte krahut ka nje pelhure MeshAir™ per ajrosese. Pelhura MeshAir™ ndihmon ne permiresimin e qarkullimit te ajrit dhe tharjen e lageshtise nga lekura. Fibrat Speciale te Poliesterit te futura, ndihmojne ne mbajtjen e fresket, te thate dhe te rehatshme.

TM

TM

MESHAIR eshte marke e registruar te Portwest.

Rrjete poshte krahut per vetilim

Kopsa te Bardha

Kopsa te Bardha

Xhep ne menge Xhep ne menge

MESHAIR M

Menge te dyfishta

C771

Elegant dhe i sofistikuar, Xhaketa Norwich shfaq nje linje me vecori te nevojshme duke perfshire nje xhep per menget, kyce te holla, palosje para, rrjete ajrosese nen krah, menge me dy copa dhe panele mbrapa me forme per nje pershtatje bashkekohore.

24

TM

C772

Xhakete Kuzhinieri Norwich

TM

TM

100% Pambuk 190g MeshAir Pelhure me Pore MeshAir 110g E Bardhe XS-XXL

MESHAIR MESHAIR

Xhakete Newport eshte dizenjuar duke pasur parasysh rehatine dhe prakticitetin. Vecorite perfshijne nje xhep ne menge, kyce te holla, palosje para, 6 rreshta me susta te ndashme, rrjet ajrosese nen krah dhe panele me forme mbrapa per pershtatje bashkohore.

24

TM

Xhakete Kuzhinieri Newport

TM

100% Pambuk 190g MeshAir Pelhure me Pore MeshAir 110g E Bardhe XS-XXL

TM

MESHAIR MESHAIR

Mesh Air - Ajrosje maksimale Airflow PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 265265

265

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:48


XHAKETE ME PERBERJE PAMBUKU

1

Gjashte rreshta me kopsa metalike

Gjashte rreshta me kopsa metalike

2 Rrjete poshte krahut per vetilim

Xhep ne menge

Xhep ne menge

Kopsa te bardha

Pjese Anesore

Menge te dyfishta Menge me dy pjese

3

Kopsa Gome

1

C774 24

TM

TM

Xhakete Kuzhinieri Aberdeen Xhaketa Aberdeen eshte praktike, elegante dhe e forte, ka vecori te nevojshme qe perfshijne: nje xhep dore ne menge, kyce me kopsa, 6 rreshta me susta te bardha, rrjete ajrosese nen krah dhe panele me forma mbrapa per nje pershtatje bashkekohore. Pelhure rezistente e cila lejon veshjen te mbaje formen e saj pas cdo larje. TM

100% Pambuk 190g MeshAir Pelhure me Pore MeshAir 110g E Bardhe XS-XXL

2 C773 Xhakete Kuzhinieri Dundee MESHAIR MESHAIR 24

TM

TM

E dizenjuar per profesionistet e zene ne shperndarje, Xhaketa Dundee eshte zgjedhja perfekte per ambjentet e nxehta te kuzhines. Vecorite e kesaj perpareseje elegante perfshijne nje xhep te menga, kyce me kopsa, rrjete ajrosese nen krah, menge me dy pjese dhe panele me forme mbrapa per nje pershtatje bashkekohore. TM

100% Pambuk 190g MeshAir Pelhure me Pore MeshAir 110g E Bardhe XS-XXL

3 C836

Xhakete Kuzhunieri Sussex

MESHAIR MESHAIR 24 Kjo xhakete eshte e para per rehatine ne veshje. E perbere nga 100% pambuk me cilesi te larte, eshte absorbuese dhe e rehateshme per lekuren. Kraharori me dy shtresa dhe kopsat prej gomine shtojne stilin klasik te kesaj veshjeje.

266

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 266266

Thurje 100% Pambuk Satin 280g E Bardhe XS-3XL

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:48


XHAKETE ME PERBERJE TE LARTE PAMBUKU

Informacion per Pelhuren

E ndertuar nga 60% Pambuk dhe 40% Poliester, 245g me nje siperfaqe kunder rrudhosjes. Pelhura kombinon rehatine dhe aftesine thithese te pambukut me forcen dhe performancen e poliestres. Me rezistence te shkelqyer ndaj grisjes dhe gerryerjes, kjo pelhure eshte ideale per te ambjenteve te veshtira pune.

Shirita tub me kontrast

Shirita tub me kontrast

Xhep ne kraharor

Xhep ne menge Xhep ne menge

Xhep ne kraharor

Vryma te menget

C676 24

TM

TM

C776

Xhaket Kuzhinieri me Ventilim Kur ne kuzhine behet vape C676-ta garanton zgjidhjen ideale. Duke u paisur me nje rrjete ajrosjeje ne pjesen e pasme kjo xhakete arriti maksimumin e ajrosjes gjate testimit te veshjeve te guzhines. Stili me xhepa ne menge sebashku me shirita me kopsa, i jane shtuar kesaj veshjeje. E prodhuar nga Pambuku jone me i mire me siperfaqe antirrudhosjes. TM

Cotton Rich 60% Pambuk, 40% Poliester, Siperfaqe Anti Rrudhje 245g MeshAir Pelhure me Pore MeshAir 110g E Bardhe XS-3XL

Rrjete Poliestre Mbrapa

24

Xhakete Kuzhinieri Executive Ka si vecori kontrastin, ajrosje ne pjesen e poshtme te krahut dhe nje xhep ne kraharor. Xhaketa Executive eshte dizenjuar per prakticitet dhe stil. Siperfaqa Anti-rrudhosje ju garanton pamje te bukur gjate gjithe dites nderkohe qe Pambuku i Pasur ofron rehati te zgjatur. Cotton Rich 60% Pambuk, 40% Poliester, Siperfaqe Anti Rrudhje 245g E Bardhe XS-3XL

MESHAIR MESHAIR

C676

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 267267

267

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:48


XHAKETE POLIESTER/PAMBUKU

Pelhure kunder njollave dhe anti-zbehjes TM

Trajtimi Siperfaqesore Texpel SOS, Stain, Oil and Splash eshte nje shtrese mbi pelhuren e shkelqyer e cila mban large vajin dhe lengjet, duke i bere ato te kokerr dhe rrokulliset nga siperfaqja e rrobave, duke mbrojtur siperfaqen. Shtresa siperfaqesore gjithashtu ndihmon ne heqjen e njollave ne procesin e larjes, duke ruajtur rrobat me te pastra per me shume kohe.

Informacion per Pelhuren

E Ndertuar nga 65% poliester, 35% Pambuk, kjo pelhure Kingsmill™ garanton performance dhe rehati maksimale. Materiali eshte komplet anti-tkurres, ka mbajtje shume te mire te ngjyres dhe te gjitha vecorite qe ju prisni te keni nga nje pelhure veshjeje moderne.

TEXPEL dhe KINGSMILL jane markat e registruar te Portwest.

Xhep ne menge Xhep ne menge

Vryma te menget

C834 24

C833

Xhaketa Kuzhinieri Somerset

24

Xhaketa Somerset ofron rehati dhe mbeshtetje shume te mire. Pelhura e forte polipambuku do e mbaje formen dhe ngjyren pas cdo larje. Ka si vecori stilin e saj popullor qe perfshijne; veshjen unisex, pjesa para dhe menget te kthyeshme. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XXS-4XL E Zeze XS-3XL

Kopsa unaze ne pjesen para

4XL XXS

Xhakta e Kuzhunierit Suffolk E dizenjuar per profesioniste te zene me pune, xhaketa Suffolk eshte perfekte per ambjentet moderne te kuzhines. Ofron lirshmeri ne levizje dhe nje mbyllje me kopsa te lehte, ky stil do beje te mundur qe te keni nje paraqitje te bukur dhe te ndiheni i fresket gjate gjithe dites Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XS-3XL E Zeze XS-3XL

268

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 268268

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:48


Pulla te ndashme Xhep ne menge

Xhep ne menge

Kopsa unaze ne pjesen para

C734

C733

Xhakete Kuzhinieri Kent Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XS-XXL E Zeze XS-XXL

24

Rrjete poshte krahut per vetilim

Xhakete Kuzhinieri Cumbria Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XS-4XL E Zeze XS-4XL

24

4XL XS

Kopsa te fshehura para Pulla te ndashme

Xhep ne menge

Vryma te menget

C730 24

TM

Xhakete kuzhine Cross-Over Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g MeshAir Pelhure me Pore MeshAir 110g E Bardhe XS-3XL E Zeze XS-3XL

TM

TM

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 269269

Menge te dyfishta

C831 24

Xhaket Kuzhinieri Cornwall

Prerje Unisex me mbyllje nga te dyja anet Kingsmill me Siperfaqe Texpel 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XS-3XL

269

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:49


PANTALLONA ME PERBERJE PAMBUKU

Rehati Dhe Performance Superiore Xhep mbrapa

Rrip beli plotesisht elastik

Xhep i holle mbrapa Mbyllje me grep dhe tokez

Hapje e fshehur me zinxhire

Xhepa anesore

Rrip beli plotesisht elastik Xhep mbrapa

Xhepa anesore

4XL XXS

C079 24

Pantallona Kuzhinieri Bromley Pantallonat Bromley kombinojne lehtesisht veshjen e lehte me stil dhe pambukun me cilesi te larte. Garanton qe tju mbaje te fresket dhe rehat gjate gjithe dites, vecorite perfshijne; nje xhep mbrapa, mbyllje e perparme me zinxhir te padukshem, bel plotesisht elastik. 100% Pambuk 190g E Zeze/Nuance e Bardhe, Reg XS-4XL Blu/Nuance e Bardhe, Reg XXS-4XL Blu/Nuance e Bardhe, Tall S-3XL

270

S884 24

Pantallona Kuzhinieri Greenwich Keto pantallona jane perbere nga fije 100% pambuku te lyer, per tju mbajtur te fresket dhe rehat. Dizajni klasik eshte nje vecori e cmuar per kete veshje praktike. Stilimi perfshin dy xhepa anesore, nje xhep mbrapa me kopse, zinxhire me kapse metalike.

C078 24

Pantallona Kuzhinieri Chester Praktike, elegante dhe te forta, pantallonat e Kuzhinierit Chester kane nje mori karakteristikash te nevojshme duke perfshire: nje xhep te holle, nje xhep ne vithe, mbyllje e fshehur me zinxhir, bel dhe lidhese plotesisht elastik. 100% Pambuk 190g Blu/Nuance e Bardhe, Reg S-3XL

100% Pambuk 190g Blu/Nuance e Bardhe, Reg 76-100cm

Dizajn i Sofistikuar, Material i Forte

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 270270

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:49


PANTALLONA POLIESTER/ PAMBUKU

Stile Lider ne Industri

TM

Mbyllje me grep dhe tokez Xhepa anesore

Bel elastik mbrapa

Xhep i holle mbrapa

Xhep i holle mbrapa

Xhepa anesore

Rrip beli plotesisht elastik

Xhep mbrapa

Xhep mbrapa

3XL

3XL

XS

C075 24

4XL

XS

Pantallona Kuzhinieri Barnet Gajte punes ne kushte me temperature te larte, nuk mund te kalohet performanca e pambukut 100%. Thithes dhe i rehatshem, materiali i lehte do ju mbaje te fresket gjate gjithe dites. 100% Pambuk 190g Blu/Nuance e Bardhe, Reg XS-3XL; Blu/Nuance e Bardhe, Tall XS-3XL

S068 24

XXS

Pantallona Kuzhinieri Harrow Provo dhe Shijo, keto pantallona jane me te mirat per perdorim dhe rehati, te provuara dhe te testuara. Bel gjysem elastik qe siguron nje pershtatje te mire ndersa xhepat anesore dhe ai i pasem mbane sendet personale afer dores. Siperfaqe me nje veshje cilesore Texpel permes se ciles largon lengjet dhe papastertis duke mbrojtur veshjen nga derdhjet e perditshme dhe siguron jetegjatesin e saj. Kingsmill me Siperfaqe Texpel 65% Poliester, 35% Pambuk 190g Kuadrata te Zeza XS-3XL Dhembeza Te Zeza/Te Bardha XS-3XL

C070 24

Pantallona Drawstring Keto pantallona te lehta dhe te rehatshme kane nje veshje me Texpel duke bere qe lengjet te kalojne ne siperfaqe dhe te rreshkasin poshte duke bere te mundur mbrojtjen nga derdhjet. Vecorite perfshijne dy xhepa anesore dhe nje bel plotesisht elastik. Kingsmill me Siperfaqe Texpel 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze, Reg XXS-4XL E Zeze, Tall XXS-3XL

Zgjedhje ekselente e pelhures PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 271271

271

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:49


PERPARESE & KAPELE

AKSESORE GUZHINE

Qafe e rregullueshme

S839 72 12

S855

Perparese Kasapi

Perparese Kasapi Me Xhep

72 12

100% Pambuk 280g Blu e Erret/Vija te Bardha, E Kuqe/Shirita te Bardhe Gj72cm X L95cm

100% Pambuk 280g Blu e Erret/Vija te Bardha, E Kuqe/Shirita te Bardhe Gj72cm X L95cm

S849 72 12

Perparese Ujendaluese Me Lidhese 100% Najlon, Ujendaluese 260g Blu e Erret/Vija te Bardha, E Kuqe/Shirita te Bardhe Gj72cm X L95cm

PERPARESE MESI Lidhese qe nuk ngaterrohen

S837 72 12

S894

Perparese Standarte

Lidhese qe nuk ngaterrohen

Perparese Beli

72 12

100% Pambuk 280g E Bardhe Gj94cm X L72cm E Zeze Gj94cm X L72cm

Kingsmill me Siperfaqe Texpel 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze, E Bardhe Gj71cm X L76cm

S845 72 12

Perparese Bari Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze Gj72cm X L38cm

Siperfaqe Anti-Njolle e Avancuar

PELHURE RRJETE PER AJROSJE

VESHJE PER KOKEN TM

TM

TM

Rripa te rregullueshem

S899 144 12

272

Kapuc Kuzhinieri Kingsmill me Siperfaqe Texpel 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe Nje Mase E Zeze Nje Mase

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 272272

S900

Kapele Koke MeshAir

MESHAIR MESHAIR 144 Kingsmill 65% Poliester, 12

35% Pambuk 190g MeshAir Pelhure me Pore MeshAir 60g E Bardhe, E Zeze Nje Mase

S895 144 12

Kapele Shefi Harrow Kingsmill me Siperfaqe Texpel 190g Kuadrata te Zeza Nje Mase

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:49


Qafe e rregullueshme

Gjatesia: S/M:79CM, L/XL & XXL:86cm

Qafe e rregullueshme

Lidhese qe nuk ngaterrohen

S841 72 12

S840

Perparese Me Lidhese Polipambuku Kingsmill me Siperfaqe Texpel 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze, Blu e Erret, E Bardhe Gj72cm X L95cm

72 12

Perparese Pambuku Me Lidhese 100% Pambuk 280g E Bardhe Gj72cm X L95cm E Zeze, Blu e Erret Gj72cm X L95cm

S843 72 12

Perparese Me Xhep Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze, Jeshile e Erret, Blu e Erret, E Kuqe, Blu e Hapur, E Bardhe S/M-XXL

PERSHTATJE E GJERE

S795 72 12

S794

Perparse Beli 120cm Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze Nje Mase

72 12

Perparese Beli me Xhep Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze, E Bardhe W71cm X H76cm

S796 72 12

Perparese e ndare 80 cm Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze W99 cm X H90cm

Mbrapa elastik Jake e ngritur mbas qafes

S896 144 12

Kapele Snood 100% Pambuk 280g MeshAir 100% Poliester 65g E Bardhe Nje Mase

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 273273

S903 144 12

Chefs Bandana Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze Nje Mase

C600 10

Kapele Trilby Rrjete 100% Poliester E Bardhe S-XL

273

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:49


INDUSTRIA E USHQIMIT

Stile te Produkteve Praktike

Informacion per Pelhuren

Pelhura Fortis Plus eshte e dizenjuar per ti bere balle larjeve te shumta te industrive moderne te sotme. Kjo pelhure ofron durueshmeri me te madhe, mbrojtje cilesore superiore dhe rehati te shkelqyer (65% Poliester/35% pambuk).

Cilesite e Veshjes

Gama e veshjeve per Industrine e Ushqimit eshte permiresuar per te plotesuar kerkesat rigoroze per industrine e e perpunimit te ushqimit dhe mjediseve te hotelerise. Veshjet kane nje dizajn te strukturuar dhe mirmbahen pa shume mundim. Rezistente dhe funkionale, kjo game eshte nje zgjedhje perfekte dhe profesionale.

Xhep i brendshem ne kraharor

Xhep i brendshem ne kraharor

Xhep i brendshem ne kraharor

Xhepa anesore

4XL XS

2202 24

1

Perparese Per Meshkuj, Nje xhep Fortis Plus 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Bardhe XS-4XL Blu e Erret, Blu e Hapur S-3XL

2206 24

3

Perparese per Meshkuj, Tre Xhepa Fortis Plus 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Bardhe XS-3XL

2201 24

1

Kominoshe Sherbimi Fortis Plus 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Bardhe, Reg S-3XL E Bardhe, Tall M-XXL Blu e Hapur, Reg S-XXL

274

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 274274

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:49


Xhep i brendshem ne kraharor

Xhep i brendshem ne kraharor

Lidhese qe nuk ngaterrohen

2207 36

Perparese per Industrine e Ushqimit 70% PVC, 30% Poliester 880g E Bardhe Nje Mase W67cm x H97cm

2203

Bluz Baker, me Menge Te Gjata Fortis Plus 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe S-XXL

24

1

2204 24

Jelek i Trashe per Industrine e Ushqimit 100% Poliester 50g E Bardhe S-XXL

1

Xhepa anesore Xhep i brendshem ne kraharor

4XL XXS

2205 24

1

Perparese per Femra, Nje Xhep Fortis Plus 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XS-3XL

2209 24

1

Bluze Baker, me Menge Te Shkurtra Fortis Plus 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XS-3XL Blu e Hapur XS-3XL

2208 24

Pantallona Baker Fortis Plus 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XXS-4XL Blu e Hapur XS-3XL

275

PW17_Chefswear_MASTER.indd PW17_Chefswear_TEXT.indd 275275

29/07/2017 11:33 10/08/2017 11:50


GAMA E VESHJE PER FEMRA Ky k o l e k s i o n e k s k l u z i v e p e r f e m r a t q e per fshin veshje profesionale dhe kepuce te sigur is e eshte k r ijuar p er te p er mbushur kerkes at ne r ritje te femr ave ne indus tri. Veshjet jane pershtatur ne menyre specifike p er te dh en e nje p er sht atje, hije dh e te rehat shme. Cilesi te lar te, p elhura te reja dhe teknikat moderne te nder timit kontribuoje te funk sionaliteti te ketij game te gjithanshem.

28 Stilet • FLAKE DURUESE • DUKSHMERI E LARTE • GAMA E VESHJEVE TE SHIUT DHE FTOHTIT • VESHJE FORMALE KORPORATE • VESHJE KUZHINIERI • KEPUCE DHE CIZME 276

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 276276

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:07


350g

VESHJE FLAKE REZISTUESE PER FEMRA

ANTI-STATIC

BIZFLAME ™

Lak per radio

FLAME-RESISTANT

Informacion per Pelhuren 

Bizflame Plus eshte dizenjuar dhe zhvilluar duke perdorur nje pelhure inovative, flake duruese dhe anti-statike. Ndertuar nga nje nderthurje e 99% pambuk dhe 1% fibra karboni 350g. Kualiteti Premium i fijeve te pambukut jane perzgjedhur me kujdes per te mundesuar performace, rehati dhe jetegjatesi. Fibrat e karbonit e bejne anti-statike.

 

Cilesite e Veshjes 

Veshjet Bizflame Plus mundesojne mbrojtje ne disa standarte EN. Te gjitha veshjet Bizflame Plus jane futur ne testimin e manikinit nen EN ISO 11612 dhe kane arritur rezultate shume te mira duke treguar nivelin e mbrojtjes se ofruar per perdoruesin. Qepje te trefishta per fortesi ne ambjentet me te veshtira. Shirit flake durues qe resiston larjeve industriale dhe mundeson dukshmeri me te larte. Parandalon grumbullimin e energjise statike 

Menge te rregullueshme Hook & loop Dy Xhepa Te Pasem Me Mbyllje Me Kapak

Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit

13.6

Cal/Cm2

FR51 12 FR,IW

ARC

10

CE CAT III

Kominoshe per Femra Bizflame Plus 350g

EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, E2, F1 EN ISO 11611 KLASI 2 A1+A2 EN 1149-5 -5 IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 KLASI 1 ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 13.6 CAL CM/2 (HAF 82%) PELHURA SIPAS NFPA 2112 Ideale per kerkesat e industrise nxjerese kjo kominoshe FR eshte e dizenjuar specifikisht per femra. Pershtatja perfekte e kombinuar me pelhuren e bute mundesojne komfort per gjith diten.

Shirit Flake Durues per Larje Industriale

Bizflame Plus 350g Blu e Erret , Portokalli XS-XXL Gjatesia e kembeve e rregullueshme nga 74cm deri ne 79cm

EN ISO 11612 EN ISO 11611 EN 1149 IEC 61482-2

ASTM F1959/ F1959M-12

Bizflame-Performance e Shkelqyer-Komfort i Pakrahasueshem PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 277277

277

31/07/2017 11:18 22/08/2017 12:07


SHTRESE IZOLUESE

XHAKETE PER FEMRA

Jeka me shtrese Fleece Kapuc qe paloset nen jake

S360

Xhakete Fosforeshente Traffic per Femra EN ISO 20471 KLASI 3 EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M² K/W(B), X, 3, 2

12

Xhep i brendshem ne kraharor

Xhaketa Traffic me e shitura eshte pershtatur ne stile dhe dizajne per femra. Karakteristikat ekselente te xhaketes standarte traffic jane ruajtur ne kete veshje, ndersa e hapura anesore me kopsa mundeson perputhjen perfekte per perdoruesin.

4

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU, 190g 100% Poliester, 60g 100% Poliester 170g E Verdhe XS-XL

Mbrojtje Izoluese Pa Kompromis

Kapuc i fshehur qe cmontohet

Menge e brendshme te Trikotuar

S360

Vend per printim

LW70 24

EN ISO 20471 KLASI 3 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI) EN 343 KLASI 3:3

3

RIS 3279

LW70

278

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 278278

Xhakete Hi-Vis Ajrosese per Femra

Menge te rregullueshme Hook & loop

Nje xhakete me shum stil Hi-Vis per femra. Prerja bashkekohore bashke me shiritat fosforeshent me kend i japin nje pamje terheqese kesaj xhakete. Materiali ajroses Oksford,pjesa e lakuar mbrapa,kapuci i heqshem,dhe xhepat e sigurte me zinxhira e bejne kete xhakete te pershtatshme per shume ambiente pune.

100% Poliester, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosese, me Siperfaqe AntiNjollave, 190g Rrjete 100% Poliester, 60g Portokalli, E Verdhe XS-XXL

EN343 CLASS 3:3 C E R T I FI E D

Me e shitura e dukshmerise se larte per femra 31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:07


VESHJE PUNE PER FEMRA

Shirit reflektues HiVisTex Pro

LW72 48

35 RIS 3279

Bluze Polo per Femra

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

Kjo bluze moderne polo per femra combinon ajrosjen dhe komfortin e pambukut me shirita fosforeshent HiVisTex Pro. Kjo veshje ofron liri te jashtezakonshme ne levizje dhe nje prerje femerore.

Thurje 55% Pambuk, 45% Poliester, 175g Portokalli, E Verdhe XSXXL LW72

Xhep mbrapa Bel elastik ne anesore

Prerje per Femra dhe per me Shume Siguri Shirit tub reflektiv

LW71

EN ISO 20471 KLASI 2 RIS 3279 - TOM ISSUE 1 (VETEM PORTOKALLI)

24

7

RIS 3279 Xhepa te brendshem per mbrojteset e gjurit

LW71

Madhesia e kembes e rregullueshme

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 279279

Pantallona Hi-Vis per Femra

Pantallona premium Hi-Vis te dizenjuara dhe te prera specifikisht per femra per ti dhene nje pamje terheqese. Cilesime perfshijne shirit te beli elastik per liri levizjeje dhe kombinim perfekt te xhepave anesore dhe mbrapa per hapsire te sigurte. Copa rezistente kingsmill dhe Texpel rezistente ndaj papastertive sigurojne qe rroba te kete nje pamje te re per nje kohe me te gjate.

Kingsmill 65% Pambuk, 35% Poliester, 245g Portokalli, E Verdhe XS-XXL E pershtatshme :76 cm gjatesia e kembeve mund te shkoje ne 81 cm

Rehati e Persosur

279

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:07


XHAKETE PER FEMRA

 INSULATEX

TM

SHTRESE IZOLUESE

Thermal Insulation SHUME AJROSESE DHE E RAHATSHME

IZOLIM TERMIK ME PESHE TE LEHTE

FIBRAT TUBE MUNDESOJNE IZOLIMIN E TRUPIT

RUAJTJE E SHKELQYER E NGROHTESISE

S545 18

3

Xhaketa per Femra Elbus E paketuar me shtrese te lehte insulatex per izolim termal, Xhaketa e femrave Elbus mundeson nje veshje e cila i pershtatet trupit dhe ofron nje zgjidhje ultra te bute dhe rezistente ndaj ujit per perdorim te jashtem. Teknologjia unike e pelhures mban brenda trupit ngrohtesine duke krijuar nje rehati maksimale te veshjes. 100% Najlon, 40g 100% Najlon,55g Shtresa Insulatex, 300g E Zeze , Blu e Erret XS-XXL

Menge elastike

Peshe e Lehte

Vend per printim

3x1

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

Kapuc qe paloset nen jake

Qepje me ngjyra me kontrast

S571 12

Xhakete Elgin 3-ne-1 per Femra EN 343 KLASI 3:1

Nje xhakete klasike me perputhje te mire ne format trupore dhe reduktim te rendeses se femrave qe zakonisht ndihen si ne nje xhaket 4-sezonale. Pjesa e mbrapme e gjate dhe beli i rregullueshem e bejne kete siluete bashkekohore dhe i jep pamje te hijshme te xhaketes nga para.

5

100% Poliester, Siperfaqe e Bute, e Veshur me PVC, 230g : Fleece 100% Poliester 260g 100% Poliester 60g Blu e Erret XS-XXL , E Zeze S-XXL

Fleece mund te vishet si veshje me vete Me Shume Xhepa

280

Vlere e jashtezakonshme 3-ne-1

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 280280

Menge te rregullueshme Hook & loop

31/07/2017 11:19 22/08/2017 12:07


XHUP SOFTSHELL PER FEMRA

Xhakete Softshell Me 2 Shtresa Te Lidhura

Mbrojtese per mjekren

Zinxhire rezistente ndaj ujit

Fund i rregullueshem me lidhese

TK41 24

6

Softshell Charlotte Per Femra (2L)

Kyce me shirit gome dhe hook & loop per fiksim

Softshell me prerje per femra, elegante dhe ajrosese eshte e pershtatshme per te gjitha rastet.Ideale per tu mbrojtur nga era, Kjo xhakete ka me shume stil se fleece e zakanshem. Ky dizajn permban xhepa me zinxhire ujedurues dhe lidhese e rregullueshme ne fund e bejne kete veshje teper praktike. Softshell 94% Poliester, 6% Elastane e bashkuar me 100% Poliester Micro Polar Fleece Pesha Totale: 325g Blu e Erret S-XXL E Zeze XS-XXL

Prerje bashkohore, dizenjo elegant PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 281281

TK41

LW97 289

281

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:07


FEMRAT VESHJE TE PERDITSHME PUNE

NEW COLOUR

NEW COLOUR

Xhepa me Zinxhire

Fund i rregullueshem me lidhese

F282 18

4

Fleece per Femra EN 14058 KLASI 1

Ky stil per femra mundeson nje veshje te bute dhe te hijshme. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester, 280g E Zeze , Blu e Erret , E Kuqe XS-XXL

B209 48

Bluze Polo Per Femra Kjo bluze per femrat me stil klasik, me nje bukuri ne veshje dhe ideale per personalitetet, ky stil do te plotesoje te gjitha nevojat tuaja te veshjeve. 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Kuqe, Blu e Hapur, Boje Qielli, E Bardhe, E Zeze, Jeshile e Erret, Blu e Erret, Roze Red Royal Sky Blue White Black Bottle Green Navy Pink

282

XS - XXL XS - XXL XS - XXL XS - XXL XS - XXL XS - XXL XS - XXL XS - XXL

8 CILESIMET E NGJYRAVE

Cilesi, Funksional dhe Performance

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 282282

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:08


VESHJE GUZHINE PER FEMRA

Rrjete poshte krahut per vetilim

C837 24

TM

TM

Xhakete kuzhine femrash Rachel E dizenjuar specifikisht per femra, kjo xhakete perfshin komfortin dhe funksionalitetin nderkohe qe jep dhe nje pamje mbreselenese. Cilesime te zgjuara perfshijne hapsira per ajrosje anash, mundesi rregullimi te madhesise se mengeve dhe rrjete MeshAir per ajrosje posht mengeve. Ky stil ofron nje veshje kontemporane duke perdorur nje panel per mberthim me 4 rreshta me 2 kopsa dhe nje xhep te menga te dobishem.

Xhep ne menge

TM

S899 272

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XS-XXL MESHAIR MESHAIR E Zeze XS-XXL TM

Xhep mbrapa

Bel gjysem elastik

Menge te dyfishta

C837

Te cara anesore

Pershtatje per femra C071 24

3

Pantallona kuzhine per femra Rachel

C837

Ky stil pantallonash mundeson nje zgjedhje funksionale dhe te rehatshme per femra. Pjesa mbrapa gjysem elastike siguron nje prerje te rregullt dhe pershtatje te rehatshme ne levizje me butona dhe zinxhira per nje mbyllje me te sigurte. Elemente te dobishme ne kete stil kontemporan perfshin xhepa anesore dhe xhep te pare. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze S-XXL

TM

Veshe Cilesore per Guzhinjere PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 283283

C071

283

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:08


BLUZE PER FEMRA

Per Look Smart dhe Profesionale Hapje e fshehur me zinxhire

Bel Elastik

LW20 Xhepat anesore

3XL XS

LW20 24

2

284

Perparse per Meshkuj ka Gjithashtu

Bluze Klasike Ky stil eshte permiresuar me karakteristika te reja moderne dhe pershtatshmeri me e mire. Rehatia e kesaj bluze eshte permiresuar me shume me dizajnin e shpines elastike. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze, Jargavan XS-XXL Blu e Erret, E Bardhe, Blu Spitali XS-3XL

C820

243

Pershtatje Perfekte dhe Shumellojshmeri Ngjyrash

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 284284

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:08


Shigjeta per formesim shtese

Bel Elastik

Hapje e fshehur me zinxhire

LW12 24

2

3XL XS

LW12

Perparese Premier e Femrave Ky stil i ri dhe bashkohor eshte i disponueshem ne 3 ngjyra moderne dhe perfshin shume karakteristika te gjithanshme. Dizenjimi i pjeses se pasme lejon liri ne levizje, qe eshte thelbesore per detyrat aktive. Stilimi siguron pershtatje per shume perdorime Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze, Blu e Erret, E Bardhe XS-3XL Jargavan S-XXL

Xhepat anesore

Lak per celesa ne xhep

Ideale per Pune Aktive LW13 24

2

LW13 Bel Elastik

Perparese Moderne Elegante dhe bashkekohore, ky stil i perpareseve te femrave eshte ideale per vendet e punes aktive. Vecorite e duarve perfshijne xhep te mbyllur per gershere dhe lak celesi. Kjo pelhure poli/pambuku do te mirembaje freskine e saj pas cdo larje. Shigjeta per formesim shtese

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g Blu Spitali, Blu e Erret, E Bardhe Reg S-XXL

Hapje e fshehur me zinxhire Xhep per laps

Pelhure Cilesore, Dizajn Modern PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 285285

285

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:08


BLUZE PER FEMRA Shirita tub me kontrast

LW15 24

2

Kopsa te fshehura para

Bluze Tunic Ky stil tunic eshte nje shtese fantastike ne linjen tone te femrave. E pershtateshme per shume perdorues, vecorite perfshijne jake te theksuar, xhepa te bollshem anesore, mbyllje e fshehte me kopsa dhe shirita me kontraste. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze, E Bardhe , E zeze/Jeshile XS-XXL

Xhepa anesore

Stil Bashkekohore ne Gamen e Ngjyrave Moderne LW16 24

4

LW16

286

Tunike Femrash me Shirita Kjo tunike e bere nga pelhura me cilesi te larte, me shirita te qepur eshte me stil dhe shume e rehatshme. Kurrizi me elastik mundeson lirshmeri ne levizje nderkohe qe shigjetat i japin veshjes nje perputhje te pashme. Ideale per zbukurime dhe si pjese e nje uniforme, ngjyrat asnjeanese e bejne kete veshje zgjedhjen perfekte per shume lloje vendesh pune. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g Aqua, Gri S-XXL

Modele qe Perputhen ne Menyre Perfekte

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 286286

Xhepat anesore

Xhep per laps

Xhepa te bollshem

Hapje me Zinxhire Para

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:08


PERPARSE HIGJENIKE PER FEMRA

PERPARSE PER FEMRA

190

Xhep i brendshem ne kraharor

LW56 24

2

Perparese e Linjes Princess Perparese tradicionale me kopsa me nje pershtatje e cila mundeson konfort gjate gjithe dites. Vecorite perfshijne dy xhepa perpara, nje hapje me kopsa dhe kyce te rregullueshme me kopsa. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Bardhe XS-XXL

LW63 24

3

XXL XXS

Perparese Standarte Per Femra Elegante dhe praktike, kjo Perparese Standarte per Femra me mbyllje me kopsa te fshehura perpara ofron maksimumin e rehatise gjate gjithe dites. Synon nje varietet te gjere te kushteve te punes, vecorite perfshijne nje xhep ne kraharor, dy xhepa anesor dhe tegel per te plotesuar pamjen elegante. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Bardhe XXS-XXL

2205 24

1

3XL

Perparese per Femra, Nje Xhep Perfekte per industrine e ushqimit, kjo perparese ofron nje zgjdhje praktike per femra. Kjo perparese ka hapje me kopsa para dhe ka nje xhep te brendshem ne kraharor. Fortis Plus 65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Bardhe XS-3XL

XS

Gama me Shume Veshje Pune per Femra PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 287287

287

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:08


PANTALLONA PER FEMRA Bel gjysem elastik

Mbyllje me grep dhe tokez

Mbyllje me grep dhe tokez

Bel gjysem elastik

Xhep i holle mbrapa

Dy xhepa mbrapa me zinxhire Me Shume Xhepa

11 Xhepa per ruajtje

Me Shume Xhepa

Xhepa per mbrojteset e gjurit

S687 24

11

Keto pantallona jane pershtatur per format femerore dhe kane nje seri karakteristikash praktike duke perfshire xhepa te ndryshem me zinxhir.

24

5

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g Reg: E Zeze XS-3XL , Blu e Erret XS-XXL Gjate: E Zeze, Blu e Erret S-XXL

3XL XS

288

C099

Pantallona Action-Per Femra

Pantallonat Per Femra Combat Te rehatshme dhe me stil, me nje bel te pasem elastik per me shume liri levizjeje, perfshin dy xhepa anesore dhe xhep per vendosjen e telefonit. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g Reg: E Zeze, Blu e Erret XS-3XL Gjate: E Zeze, Blu e Erret S-XL

3XL XS

Veshje per Femra nga me te mirat ne treg

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 288288

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:08


Mbyllje me grep dhe tokez

Dizenjo Klasike dhe Terheqese

LW30 4

24

Pantallona femrash Magda Keto pantallona jane pershtatur specifikisht per femra dhe ofrojne nje prerje slim fit. Te ndertuara nga nje perzierje e forte poliester /pambuk e cila i jep qendrueshmeri dhe jetgjatesi ne vendin e punes. Cilesime perfshijne xhepa anesore, xhepa mbrapa me pulla, qepje e perforcuar ne pikat delikate, vend per rrip dhe mbyllje te shpejte.

LW97 24

2

Qepje ballore

Pantallona Elastike per Femra E ndertuar me pelhuren tone Kingsmill, pjesa mbrapa elastike lejon levizje te pa kufizuara gjate punes se perditshme. Qepja i jep veshjes nje pamje te mprehte dhe te pershtatshme. Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze, Blu e Erret, E Bardhe

Kingsmill 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret XS-3XL

3XL XS

4XL

Black Navy White

Reg XS - 4XL XS - 4XL XS - XXL

Tall S - XL S - XL

XS

Masa nga me te Ndryshme PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 289289

289

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:08


KEPUCE PER FEMRA

S1P FW39

EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

12

Me nje diazjn special per kemben e femres dhe nje ngjyre blu qe terheq vemendjen, kjo atlete sigurie eshte e pershtatme per femra.

9/43 3/36

Atlete Sigurie per Femra Steelite S1P HRO

SRC

300°C HRO

E Zeze/Blu , E zeze/Roze Euro 36-43, UK 3-9, US 4-10 Lekure e Holluar Gome/EVA - F15

S1P FW38

EN ISO 20345:2011

12

SRC

290

Kepuce per Femra me Qafe Steelite S1P HRO

300°C HRO

Ky stil kepuce mundeson mbrojtje te sigurte ne cdo pune pa sakrifikuar rehatine. Maje Mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku, shuall rezistues ndaj vajrave dhe temperaturave deri ne 3000C, gjithashtu dhe anti-rreshkitje. E Zeze Euro 36-42, UK 3-8, US 4-9 Lekure e Holluar Gome/EVA - F15

Super Rahati per Perdorim te Gjate

PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 290290

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:09


S1 FW41

Kepuce Sigurie per Femra Steelite S1

EN ISO 20345:2011

12

SRC

E re ne linjen e kepuceve te femrave, kjo kepuce ofron mbrojtjen S1 dhe siguron rehatine maksimale per perdoruesin edhe kur vishen per kohe te gjata. E Zeze Euro 36-42, UK 3-8, US 4-9 Lekure e Holluar PU/PU- F41

PERMIRSUAR

S1 FW49

Kepuce per Femra Court Steelite S1

EN ISO 20345:2011

12

SRA

Te prodhuara nga lekure e plote dhe maje celiku mbrojtese ndaj goditjeve me force deri 200 xhaul dhe shuall te lehte nga materiali PU. E Zeze Euro 36-42, UK 3-8, US 4-9 Lekure e Plote PU - F27

Perkujdesjen e Kembeve me Cilesi PW17_Ladieswear_MASTER.indd PW17_Ladieswear_TEXT.indd 291291

291

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:09


GAMA E VESHJEVE TE SHIUT DHE FTOHTIT Gama E Veshjeve te Shiut & Veshje Dimerore mundesojne nje zgjedhje fantastike ne dizanje dhe shumllojshmeri ngjyrash te p ershtat shme p er shum e p erd or ues te n dr ysh em . Pelhur at me cilesore dhe teknikat e nder timit te t e k n o l o g j i s e s e l a r t e j a n e p e r d o r u r, d u k e g a r a nt u a r m b ro j t j e te p l o te n g a te g j i t h a k ushte t e m ot i t . Te s t u a r p e r t ’ i b e re b a ll e k u s hte v e te p e r d i t s h m e, cd o v e s h j e e s hte p roj e k t uar dh e p ro dhuar m e k uj d e s , p er te siguruar kenaqesi pas cdo veshje.

108 Stilet • • • • •

PWR RAINWEAR SEALTEX™ VESHJE SHIU KLASIKE VESHJE SHIU TERMIKE VESHJE SHIU SECURITY

• • • • •

VESHJE SHIU 3-NE-1 JELEK TE TRASHE XHUPA SOFTSHELL XHUPA FLEECE VESHJE FRIGORIFERIKE AKSESORE

Konvertim Per te konvertuar grams/m2 ne ounces/yard2 shumzoje me 0.0295 Per te konvertuar ounces/yard2 ne grams/m2 shumzoje me 33.91

1 Yd2

292

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 292292

1 M2

31/07/2017 09:45 17/08/2017 14:04


5

Gama Superiore e Veshjeve te Shiut Pelhurat Sealtex plotesisht ujendaluese jane ndertuar duke perdorur teknologji te larte bashkimi te pelhures shume te forte 100% ploliester me nje shtrese siperfaqesore per izolim ndaj ujit. Qepjet e veshjes jane salduara hermetikisht per nje mbrojtje totale te veshjes ndaj ujit. Gjithashtu pelhura Sealtex™ eshte elastike dhe pastrohet shume lehte dhe jeton gjate. Kjo pelhure eshte me shtrese PU ne 200g poliester te thurur. Sealtex Classic ofron niveli me te larte ujendalueshmerie dhe ajorsese ne industri.

Kjo pelhure eshte 180g poliester trikot e veshur me PU me qe ofron nivel te larte ujendalueshmerie dhe ajorsese.

E perbere nga 95% PVC dhe 5% PU me peshe 310g e bashkangjitur ne pelhuren e poliester. Sealtex Ocean eshte 100% ujandaluese dhe perballon kushte me te veshtira.

TM

RI P STOP

Kur nevojitet funksionaliteti, dukshmeria dhe mbrojtja ndaj ujit, mos kerko me teper se Gama Iona™ Lite. Keto veshje jane te certifikuara sipas standartit me te larte ujendalues EN343 (Klasi 3) dhe kane qepje me shirit hermetik per te siguruar mbrojtje te plote kunder shiut.

Pelhura Ripstop eshte e ndertuar nga nje pelhure inovative 100% Poliester e veshur me PVC. Pelhura Ripstop mundeson nje jetegjatesi dhe rezistence ndaj grisjeve. Veshja e jashtme garanton Ujendalueshmeri, Ere-dalueshmeri ne cdo kohe.

Teknike dhe inovative, gama e veshjeve te shiut Technik eshte e krijuar per performance te larte Ujendaluese, Erendaluese dhe Ajrosese. E dizenjuar per tu veshur ne kushte te veshtira atomsferike, ka stilim modern me forma te theksuara per nje pershtatje te rehatshme. Sofistikimi i Technik ofron veshje 100% ujendaluese me force elastike te larte dhe flexibel.

PW

Koleksioni PORTWEST PWR™ eshte ndertuar nga teknologjite me te avancuara te performances se papershkueshemrise se ujit dhe te ajerosjes. Duke perdorur teknologjine inovative, pelhure baze eshte projektuar per te siguruar nje pengese teknike kunder elementeve qe sigurojne mbrojtje maksimale ndaj ujit, ajrosje te nivelit te larte qe tejkalojne kerkesat me te larta.

293

SEALTEX, IONA, TECHNIK dhe PWR jane markat e registruar te Portwest.

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 293293

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


PW

Koleksioni PORTWEST PWR™ eshte ndertuar nga teknologjite me te avancuara te performances se papershkueshemrise se ujit dhe te ajerosjes. Duke perdorur teknologjine inovative, pelhure baze eshte projektuar per te siguruar nje pengese teknike kunder elementeve qe sigurojne mbrojtje maksimale ndaj ujit, ajrosje te nivelit te larte qe tejkalojne kerkesat me te larta.

U J E - N D A LU E S E

3x1

mbi 10,000mm

UJE-NDALUESHMERI EKSTREME

PWR arrin mbi 11000mm nivel hidrostatik, e barabarte me mbi 11 meter kolone uji. (ISO 811 BS EN 20811: 1992 Rezistenca ndaj Penetrimit te ujit - Testi Presion Hidrostatik.

Kapuc qe paloset nen jake Jeka me shtrese Fleece Mbyllje me kapak para

Kapuc me strehe dhe lidhese

S553

Xhep i fshehur telefoni

12

6

Xhakete 3-ne-1 Radial EN 343 KLASI 3:3

Ideale per korporatat moderne, kjo xhakete kontemporane ka nje prerje sportive dhe eshte totalisht ujeduruese, ereduruese dhe ajrosese. Shtresa e jashteme dyfishe ka panele te perforcuara per durueshmeri te shtuar. Zinxhirat ujedurues i japin nje profil te sofistikuar Shtresa e brendshme fleece mundeson izolim ne kushte te ftohta moti, por gjithashtu mund te vishet dhe si nje fleece e vecante. Ultimalja ne cilesi, stil dhe funksion te kombinuar. 100% Poliester, Siperfaqe e Bute 130g 100% Poliester, e Veshur me PU 190g

E Zeze S-3XL

S553

Vend per printim Menge te rregullueshme Hook & loop Xhepa me Zinxhire

Fleece mund te vishet si veshje me vete 294

PWR - Veshje Shiu me Ajrosje Maksimale

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 294294

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


1

PJESA E JASHTEME E PELHURES E TR AJTUAR PER L ARGMIN E UJIT

2

VESHJE OSE MEMBR ANE UJENDALUESE DHE AJROSESE

3

SHTRESE E BRENDSHME AJOSESE

AJROSJE

PW B024

349

mbi 15,000g/m2/24hrs

AKITIVITET INTENSIVE PA U DJERSITUR

Sa me i larte niveli i g/m2/24ore, aq me shume ajroses pelhure eshte. (JIS L1099: 2012 Metoda B1 Pershkueshmeria e avujve te ujit). Game PWR arrin nivelet me te larta te Ajrosjes.

Kapuc me strehe dhe lidhese

Mbyllje me kapak para

S555 24

4

Xhakete Outcoach

Xhep i fshehur telefoni

EN 343 KLASI 3:3

Kjo xhakete me performance te larte ofron maksimumin e mbrojtjes nga uji, era dhe ajrosese per gjithe vitin. Duke perdoru nje pelhure shume rezistente ne pjesen e siperme, me shtrese rrjete per qarkullimin e ajrit brenda per te siguruar komfort total ne te gjitha kushtet. Specifikime perfshijne, zinxhira ujedurues, prerje ergonomike, kapuc per stuhi dhe shume xhepa per me shume hapsire mbajtese. Prerja sportive dhe dizenjoja e bukur e bejne kete xhakete zgjidhjen e shume kerkesave. 100% Poliester, e Veshur me PU, 190g Rrjete 100% Poliester 65g Trupi mbushje:100% Rrjete poliester,65g Menget:100% Poliester,190T Taffeta,60g E Zeze S-3XL

PW 10,000mm PERFORMANCE E JASHTE Z AKONSHME UJEDURUESE

UJE-NDALUESHMERI NORMALE S553 / S555

PW 15,000g/m2 /24hrs PERFORMANCE E XCEPTION A LE AJROSESE

Xhepa me Zinxhire Vend per printim

AJROSESE NORMALE

S553 / S555

Menge te rregullueshme Hook & loop

Veshje Shiu te Performances se Larte PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 295295

295

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


Kapuc qe paloset nen jake

Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim

Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur

Teknologji e Larte, Pelhure Fleksible S450 18

2

Xhakete Klasike Sealtex EN 343 KLASI 3:1

St i l i m i b a s h ko h o r, r e z i s t e n c a e jashtezakonshme ndaj ujit dhe cmimi shume i arsyeshem e bejne kete veshje nje zgjedhje te zgjuar per te gjithe. Pelhura e forte dhe qepjet hermetike jane kombinuar me masat e gjera per rehatine e perdoruesit. Ofron hapesire rujtjeje per sendet personale dhe ato te punes dhe mbyllja me zinxhir mban jashte te gjithe elementet qe moti mund ti afroje tek ju.jashtezakonshme ujeduruese ne kushte te keqija. Sealtex Classic 200g Blu e Erret, Ngjyre Ulliri, E Zeze E Verdhe

5XL

Reg S - XXL S - 3XL S - 5XL S - 3XL

Black Olive Green Navy Yellow

Gjendet ne 4 ngjyra Te rregullueshme me kopsa

296

Me te Shiturat-Me Mijra Veshje Te Shitura Tashme

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 296296

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


Informacion per Pelhuren

Sealtex Classic eshte nje pelhure 200gm e teknologjise se larte, 100% Poliester thurje tricot e veshur me PU qe eshte fleksible dhe shume rezistente. Pelhura Sealtex™ Classic eshte testuar rregullisht per te siguruar se perputhet me standardin Ujendalues EN343. Kompanie testimi te autorizuara bejne testime hidrolize dhe hidrostatike. Sealtex™ Classic vazhdimisht arrin rezultatet me te larta.

Cilesite e Veshjes

Ne ju garantojme se kjo linje do ju mbaje te thate dhe ngrohte ne kushtet me te veshtira. Qepjet hermetike sigurojne qe shiu dhe era te ngelen jashte dhe qe pelhura e forte te pastrohet lehtesisht, duke mundesuar veshjet Sealtex qe te duken bukur dhe jetojne gjate.

Qepje te Salduara Hermetike

Rrip beli plotesisht elastik

Te rregullueshme me kopsa

S451 36

Pantallona Klasike Sealtex™ EN 343 KLASI 3:1

Keto mbipantallona te lehta ujeduruese ofrojne vlere te madhe dhe duhet te perdoren nga cdo punetor. Pershtatja e gjere do te thote se shtresa te tjera mund te vishen nen to. Beli elastik lejon te levizni dhe te terhiqeni pa asnje pengese dhe fundi i rregullueshem me kopsa miremban nje perputhje te sigurte perreth kepuceve me qafe te punes. Sealtex Classic 200g Blu e Erret, E Zeze, Ngjyre Ulliri E Verdhe

5XL

Resistente ndaj Grisjeve dhe Anti-Myk

Black Olive Green Navy Yellow

Reg S - XXL S - 3XL S - 5XL S - 3XL

Gjendet ne 4 ngjyra

Me e Shitura - Siperfaqe Anti-Bakteriale PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 297297

297

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


Kapuc qe paloset nen jake

Shirit reflektues

Te rregullueshme me kopsa Qepje Ujeduruese te Ngjitura Te rregullueshme me kopsa

F450 24

2

298

S453

Xhaketa Klasike Iona Sealtex™ EN 343 KLASI 3:1

Veshje shume e njohur, e cila ofron mbrojtje ujendaluese dhe fosoforeshente. Nje kerkese e re pas shtimit ne linjen Iona, xhaketa ka si vecori xhepa te gjere per ruajtje, me kapak dhe kapuc i fshehur.

36

Kominoshe Me Rripa Sealtex™ Classic EN 343 KLASI 3:1

Kominoshe Me Rripa Sealtex™ jane dizenjuar per tu pershtatur mbi veshjet e punes. Qepjet hermetike sigurojne qe era dhe shiu te mos depertojne, duke mundesuar mbrojtje te plote kunder motit te ashper.

Sealtex Classic 200g Blu e Erret S-XXL

Sealtex Classic 200g Blu e Erret , Ngjyre Ulliri M-XXL

Teknologji Superiore Ujendaluese

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 298298

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


HA10

349

Kapuc qe paloset nen jake

Bel elastik mbrapa

Te rregullueshme me kopsa

Xhepa te gjere anesore

Qepje Ujeduruese te Ngjitura

Te rregullueshme me kopsa

S452 12

Kominoshe Klasike Sealtex EN 343 KLASI 3:1

S452

Mbrojtje e plote Ujendaluese me nje cmim te arsyeshem. Zinxhiri perpara ndihmon qe kominoshja te vishet dhe xhvishet shpejt, si dhe kapaku me kopsa nuk lejon ujin te depertoj brenda. Vecorite perfshijne xhepat anesor si dhe kapuc me rripa qe mund te mblidhet nen jake. Sealtex Classic 200200g Blu e Erret S-3XL E Verdhe M-3XL

FW95

407

Pelhure Elastike me Shtrese PU dhe Qepje Hermetike PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 299299

299

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


Informacion per Pelhuren

E ndertuar nga pelhura flexibel dhe teknologji te larte ajrosese 100% poliester, thurje tricot, e veshur me PU, 180g.

Cilesite e Veshjes

Sealtex™ AIR nderthur nivelet e vecorive ujendaluese, erendaluese dhe ajrosjes. Qepjet e ngjitura garantojne mbrojtje te plote nga kushte te keqija te motit ndersa pelhura e durueshme dhe e lehte siguron maksimumin e rehatise dhe lirshmerise ne levizje.

S351

Pantallona AIR Sealtex™ EN 343 KLASI 3:2

WATERPROOF

36

BREATHABLE

Nje veshje me vlere te jashtezakonshme, pantallona AIR Sealtex eshte e perbere nga nje material unik i lehte. Ky materjal ofron nje miksim te aftesise ajrosese me ujeduruese dhe mbrojtjes nga era. Sealtex Air 180g Blu e Erret , Ngjyre Ulliri S-3XL

WINDPROOF

Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur

Kapuc qe paloset nen jake Rrip beli plotesisht elastik Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim

Te rregullueshme me kopsa

S350 18

2

Xhaketa AIR Sealtex™ EN 343 KLASI 3:2

Stilimi bashkekohore, rezistenca ndaj ujit dhe vecorite ajrosese e bejne kete veshje nje xhakete me vlera shume te mira uje duruese. Pelhura e forte, qepjet hermetike dhe lirshmeria ne levizje e bejne kete veshje shume te rehateshme per perdoruesin. Sealtex Air 180g Blu e Erret , Ngjyre Ulliri S-3XL

E Lehte, Ajrosese dhe me Shume Flexible Te rregullueshme me kopsa

300

Mbrojtje e Pakrahasueshme nga Uji dhe Ajrosese

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 300300

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


Informacion per Pelhuren

E ndertuar duke perdorur 95% PVC, 5% PU, 310g. Sealtex™ Ocean eshte shume e bute dhe shume fleksibel, jo si plehurat PVC te tjera. Kjo pelhure e re eshte testuar dhe provuar per te qene teper rezistente ndaj ujit, ajo ka nje shtese material tekstil te pasme mbeshtetese per rehati ne veshje.

Cilesite e Veshjes

Super kualiteti i ketyre veshjeve sigurojne nje game te forte dhe te thjeshte, te cilat permbushin kerkesat e klienteve tane, duke ruajtur gjithashtu vlerat e tyre teper rezistuese. Per me teper permban qepje me rezistence dhe hermetike per tu siguruar qe veshja te jete e sigurte nga kushtet e lageshta klimaterike.

S251 Kapuc me strehe dhe lidhese

36

Pantallona Ocean Sealtex™ EN 343 KLASI 3:1

Keto pantallona klasike perdorin performace te larte te pelhures Sealtex™ Ocean dhe mbrojne perdoruesin nga paqendrueshmerite e motit. Veshja ka bel komplet elastik keshtu qe mund te vishen lehte siper pantallonave,ka kyce te rregullueshme me kopsa dhe qepje hermetike per tu ruajtur nga lageshtia Sealtex Ocean 310310g Blu e Erret , E Verdhe S-XXL

Zinxhire te forte plastik dhe hapje hook & loop

Rrip beli plotesisht elastik Qepje Ujeduruese te Ngjitura

Te rregullueshme me kopsa

S250 18

Xhaket Sealtex™ Ocean EN 343 KLASI 3:1

Xhaket Selatex™ Ocean ofron mbrojtje te pakrahasueshme nga kushtet e kqija te motit dhe rehati maksimale. Veshje e trashe dhe e forte perfshin te gjitha opsionet me ose pa kapuc, zinxhir i sigurte i fshehur. Mbrojtje nga ererat e forta, shirita me plote hook & loop, siguri e larte me qepje hermetike, kyce te jashtme dhe te brendshme te rregullueshem. Sealtex Ocean 310g Blu e Erret , E Verdhe S-XXL Te rregullueshme me kopsa

Mbrojtje e Forte, Vlere te Larte PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 301301

301

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:04


VESHJE SHIU KLASIKE Kapuc qe paloset nen jake

Me e Shitura ne Industri, Performance e Garantuar S440 24

Xhakete Klasike Shiu EN 343 KLASI 3:1

E dizenjuar per tu veshur ne kushte te keqija te motit, Xhaketa Klasike e shiut nuk eshte vetem praktike dhe e durueshme, ajo ka nje cmim te leverdisshem. Lehtesisht e mbledhshme per tu ruajtur per ditet e lageshta. Gjendet ne shume ngjyra duke ju pershtatur kerkesave tuaja.

2

5XL XS

Olive Green Orange Black Grey Navy Yellow

100% Poliester, e Veshur me PVC 210g Gri, Ngjyre Ulliri, E Zeze, Blu e Erret Portokalli, E Verdhe

Reg S - 4XL S - 3XL XS - 4XL S - 3XL XS - 5XL S - 4XL

S438 305

Qepje Hermetike me Shirit Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim

Gjithashtu e Disponueshme ne opsionin Mushama

302

100% poliester zgjidhje kundra shiut

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 302302

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:05


Cilesite e Veshjes

Zgjidhje Praktike dhe e Leverdisshme per veshjet e shiut E dizenjuar per tu veshur ne kushte te keqija te motit, linja e veshjeve klasike te shiut jo vetem qe eshte praktike dhe e durueshme, por edhe me vlera te tjera estetike. Stilim i zgjuar dhe qepjet me shirit hermetik garantojne rehati maksimale dhe mbrojtje.

Zgjidhje Praktike dhe e Leverdisshme per veshjet e shiut Qepje Hermetike me Shirit

Rrip beli plotesisht elastik

Hapje anesore

Te rregullueshme me kopsa

S441 24

Pantallona Shiu Clssic EN 343 KLASI 3:1

Te lehta dhe lehtesisht te paketueshme, keto pantallona mundesojne rehati dhe mbrojtje ne cdo kohe. Jane me te gjera se normalisht per tu veshur siper pantallonave te perditeshem ne rastet kur bie shi ose ben ftohte, me xhepa anesor, fundi i kembeve shtrengohet me kopsa per nje perputhje te sigurte me kepucet me qafa.Cmim i leverdisshem.

5XL XS

Olive Green Orange Black Grey Navy Yellow

Reg S - 4XL S - 3XL XS - 4XL S - 3XL XS - 5XL S - 4XL

100% Poliester, e Veshur me PVC 210g Gri, Ngjyre Ulliri, E Zeze, Blu e Erret Portokalli, E Verdhe

Mbrojtje e Forte, Vlere te Larte PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 303303

303

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:05


VESHJE SHIU KLASIKE

Mbrojtje Maksimale Ndaj Eres dhe Shiut Kapuc qe paloset nen jake

Rrip beli plotesisht elastik

Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim Hapje anesore

Shirit reflektues

Shirit reflektues

Qepje Hermetike me Shirit

F440 24

2

304

Te rregullueshme me kopsa Qepje Hermetike me Shirit

F441

Xhakete Shiu Klasike IONA™ EN 343 KLASI 3:1

Xhaketa Klasike e Shiut IONA™ eshte e lehte dhe praktike, dhe ofron nje mbrojtje ujendaluese dhe rrit dukshmerine. Vecorite perfshijne kapuc te mbledhshem, lidhese rregulluese ne fund, xhepa te gjere ruajtes dhe vrima per ventilim. 100% Poliester, e Veshur me PVC 210g Blu e Erret S-3XL

24

Pantallona Shiu Klasike IONA™ EN 343 KLASI 3:1

Pantallonat Klasike Iona te Shiut ofrojne dukshmeri te shtuar ne kushte te mungeses se pamjes. Vecorite perfshijne bel elastik, xhepa anesore, dhe fund i rregullueshem me kopsa per nje perputhje te sigurte. 100% Poliester, e Veshur me PVC 210g Blu e Erret S-3XL

Dukshmeri e Larte me Mbrojtje Ujendaluese te Shkelqyer

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 304304

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:05


Qepje Hermetike me Shirit

Kapuc qe paloset nen jake

Veshje Shiu per Femije

Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim

JN11 48

Xhakete Shiu Klasike per Femije EN 343 KLASI 3:1

100% Poliester, 190T, e Veshur me PVC 210g Navy 5/6, 9/10

Me Shume Xhepa

Pallto e gjate 120 cm S438 24

2

Xhakete Klasike Shiu EN 343 KLASI 3:1

Kjo veshje ofron mbrojtje shume te mire ujeduruese. Me gjatesine e saj ofron mbulim me te madhe.Vecorite perfshijne xhepa te medhenje, kapuc qe paketohet dhe ventilim. 100% Poliester, e Veshur me PVC 210g Blu e Erret S-4XL E Verdhe S-3XL

4XL

JN12 48

Pantallona Shiu Klasike per Femije

EN 343 KLASI 3:1

100% Poliester, 190T, e Veshur me PVC 210g Blu e Erret 5/6-13/14

Performance e Larte - Cilesi e Garantuar PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 305305

305

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:05


KOSTUM SHIU ENSIAL

Veshje shiu me dy pjese me vlere te larte L440

Ideale per rishitesit

L440

Shiten bashk L440

Kostum Shiu Essentials (2 pjese) EN 343 KLASI 3:1

24

2

Kostumi Essentials i shiut ofron vlera, prakticitet dhe durueshmeri ne nje set. Kostumi i shiut me dy pjese mund te paloset lehtesishte per tu perdorur ne mot te lagesht. E disponueshme me paketim per rishitje, ideale per reklamim ne dyqan. 100% Poliester, 190T, e Veshur me PVC 190g Blu e Erret S-3XL

306

Xhakete dhe Pantallona Shiu me Leverdi

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 306306

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:05


SHTRESE IZOLUESE GAMA E VESHJEVE TE SHIUT DHE FTOHTIT

SHTRESE IZOLUESE

Mbrojtje e Plote nga Moti

Shtresa pambuku Tartan te krehur

Kapuc qe paloset nen jake

Xhep telefoni

S430 12

Xhakete Perth Stormbeater EN 343 KLASI 3:1

Qepje Hermetike me Shirit

Xhaket klasike ujendaluese e cila ka vlera te madha dhe i bene balle perdorimit per pune te veshtira. E ndertuar me te gjitha vecorite qe ju do prisni per te gjetur ne nje xhakete praktike dhe te forte, perfshin dy xhepa te gjere per vegla dhe sende te tjera qe mund te nevojiten dhe nje jake corduroy me kapuc per tu mbrojtur nga era dhe shiu.

7

100% Poliester, e Veshur me PVC 210g Trupi: 100% Pambuk Tartan, 130g Menget: 100% Poliester, 60g Trupi: Mbushje 100% Polister, 200g Menget: Mbushje 100% Polieter, 100g Blu e Erret S-4XL

4XL

Veshje Shiu Teknikisht te Avancuara

Me Shume Xhepa

Vend per printim

S553

Limoni Jeshile

294

T900 Portokalli Blu e Hapur E Kuqe E Verdhe

T900 x20 100

Terheqese Zinxhiri te Zevendesueshme E pershtatshme me shumicen e zinxhirave, terheqeset e zinxhirave jane aksesor praktik per cdo xhakete. Te disponueshme ne nje game te gjere ngjyrash, lejojne kombinim me cdo lloj xhakete. Gome Termoplastik, Polipropilin Limoni, Portokalli, E Kuqe , Blu e Hapur , E Verdhe Nje Mase

HV09 200 50

2

Varse Zinxhiri LED ROHS

Nje terheqese te lehte me drite LED zinxhiri e cila permirson dukshmerine ne kushte te uleta drite. Mund te lidhet ne xhakete, cante apo kepuce. Me dy cilesime e qendrueshme dhe flash, kjo terheqese zinxhiri LED po ju mbaje te dukshem. ABS E Verdhe e Ndritshme Nje Mase

Me Stil dhe Funksional PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 307307

307

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:05


SHTRESE IZOLUESE GAMA E VESHJEVE TE SHIUT DHE FTOHTIT

SHTRESE IZOLUESE Kapuc qe paloset nen jake

Performance Fantastike ne Mbajtjen e Ngrohtesise Xhep telefoni

E Zeze

Blu e Erret

Jeshile e Erret

Menge te rregullueshme Hook & loop

Blu e Erret/Blu e Hapur Vend per printim

S523 12

4

308

Xhaket Fleece Oban-Me Shtrese EN 343 KLASI 3:1

Kur u testua perballe veshjeve te konkureteve, kjo xhakete doli me e mira per mbrojtjen nga shiu, rehati se saje, ngrohtesi qe mundesone dhe cilesi se pergjithshme. Hapsira per stampim e ben kete xhakete shume popullore per personalizim. Masat e gjera, xhepat e sigurte, kycet e rregullueshem Hook & Loop dhe kujdesi nga afer per detajet, vijne si standarte.

100% Poliester Pongee, me shtrese PVC 230g Pjesa e siperme: Fleece 100% Poliester, 280g Pjesa e poshteme & Menget: 100% Poliester, 60g Pjesa e poshteme: Mbushje 100% Poliester, 200g Menget: Mbushje 100% Poliester, 100g Blu e Erret/Blu e Hapur, Jeshile e Erret, Blu e Erret, E Zeze

Navy/Royal Forest Green Navy Black

Reg S - 3XL S - XL XS - 3XL S - XXL

Izolim i Jashtezakonshem Termal

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 308308

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:06


SHTRESE IZOLUESE

E Besuar Mbare Botes per Mbrojtje te Niveleve me te Larta S521 12

6

Shtresa pambuku Tartan te krehur

Xhakete Dundee-Me Shtresa EN 343 KLASI 3:1

Xhakete me shtrese te plote, klasike ujendaluese ka nje cmim te arsyeshem. Veshja e ruan nxehtesine brenda dhe e mban perdoruesin shume ngrohte ne kushte te ftohta. Xhepat e shumte mundesojne hapesire per ruajtje te sendeve te nevojshme. 100% Poliester Pongee, me shtrese PVC 230g Trupi: 100% pambuk Tartan, 130g Menget: 100% Poliester, 60g Trupi: Mbushje 100% Poliester, 200g Menbget: Mbushje 100% Poliester, 100g Blu e Erret S-3XL

Xhepa te ngrohte per duart Lak per radio

SHTRESE IZOLUESE

S533 18

Xhakete Bomber Falkirk EN 343 KLASI 3:1

Uje-rezistuese shume e mire, kjo xhakete bomber mundeson nje barriere shume te mire kunder shiut dhe eres. Me shtrese me mbushje nga beli deri ne gryke 100g, i cili ruan nxehtesine e trupit per tju mbajtur ngrohte. 100% Poliester Pongee, me shtrese PVC 230g 100% Poliester 60g 100% Poliester 100g E Zeze , Blu e Erret S-4XL

4

Vend per printim

Xhepa me Zinxhire

Menge elastike

4XL

Mbrojtje Kunder Shiut qe Tejkalon Pritshmerite e Industris PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 309309

309

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:06


SHTRESE IZOLUESE GAMA E VESHJEVE TE SHIUT DHE FTOHTIT

Mbrojtje nga Temperaturat Ekstreme, deri -40°C S437 12

Xhakete Corporate Traffic EN 343 KLASI 3:1 EN342: 0.503M² K/W (B), X, 3, 2

SHTRESE IZOLUESE

Kapuc qe paloset nen jake

Xhep telefoni

Mbyllje me kapak para Qepje Hermetike me Shirit

E dizenjuar per tu veshur ne kushte te veshtira te motit. Xhaketa ofron mbrojtje ujeduruese te shkelqyer, rehati dhe ngrohtesi me nje cmim shume te mire. Vecorite perfshijne nje lidhese shtrenguese, kapuc qe ndahet, mbyllje me kopsa me kapak per te bllokuar eren dhe shiun, xhepa te shumte per ruajtje te bollshme dhe hapsire per printimin e emrit te kompanise. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Blu e Erret S-3XL

4

Jeka me shtrese Fleece Kapuc qe paloset nen jake Menge e brendshme te Trikotuar

Vend per printim

Me Shume Xhepa

SHTRESE IZOLUESE

S573 12

Vend per printim

310

EN 343 KLASI 3:1

Ky eshte nje stil modern ne nje xhakete klasike. Shtresat e materialit japin nje ndjesi te bute dhe te ngrohte, ndersa ka si vecori dy xhepa te mbuluar dhe me zinxhir, akses per stampim te markes, jaka e bute mundeson funksionalitet te larte.

4

Menge te rregullueshme Hook & loop

Xhakete Angus-Me Shtresa Angus

100% Poliester, Siperfaqe e Bute, e Veshur me PVC 230g Menget: 100% poliester, 60g Pjesa e siperme e trupit: Fleece 100% Poliester, 280g Shtresa e brendeshme: 100% Poliester, 60g Menget: Mbushje 100% poliester, 100g Pjesa e poshtme e trupit: Mbushje 100% Poliester 200g Blu e Erret S-XXL

Mbrojtje Izoluese Pa Kompromis

PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 310310

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:06


ME SHTRESE IZOLUESE

Stilim Bashkekohor Ideale per Promocionin e Kompanise Jeka me shtrese Fleece

Xhepa me Zinxhire

S538 18

Menge te rregullueshme Hook & loop

Vend per printim

Me i Miri Per Cilesi dhe Vlere

Royal Navy Black

Reg S - 3XL XS - 4XL S - 3XL

Xhakete Bomber Moray EN 343 KLASI 3:1

Shtrese e bute fleece, mbeshtjellje e thjeshte e durueshme ndaj motit, stil i thjeshte i kombinuar per te bere kete xhakete te preferuar ne cdo kohe. Permiresimet ne xhakete perfshijne nje siperfaqe te bute pushi me mikrofibra per nje ndjesi te bute. Akses Stampimit me ngjitje ose me qendisje per personalizim.

4

4XL XS

100% Poliester,Mikro-fibra, Siperfaqe e lemuar, e Veshur me PU 135g Trupi: Fleece 100% Poliester, 280g Menget: 100% Poliester, 60g Menge: Mbushje 100% Poliester, 100g Blu e Erret XS-4XL E Zeze , Blu e Hapur S-3XL

Shtrese Fleece per Ngrohje PW17_Rainwear_1_MASTER.indd PW17_Rainwear_1_TEXT.indd 311311

311

31/07/2017 14:14 10/08/2017 14:06


SHTRESE IZOLUESE

GAME E VESHJEVE PER SECURITY

Kapuc qe paloset nen jake

Shirit te Shpatullat

Lak per radio

S534 18

Xhakete Security EN 343 KLASI 3:1

Kjo xhakete sigurie eshte ideale per kedo qe kerkon per nje veshje te ngrohte, ujendaluese qe eshte dizenjuar per te zgjatur ne kohe. Detajim special si: kycet elastike, jake mbrapa dhe arnimi i japin kesaj xhakete nje paraqitje dalluese. 100% Najlon Oxford, e Veshur me PU 130g 100% Poliester 60g 100% Poliester 120g E Zeze S-XXL

4

Mbrojtje e Garantuar S535 12

4

Me Shume Xhepa

Menge te trikotuara

SHTRESE IZOLUESE

Xhakete Pilot Kjo xhakete Pilot me stil klasik eshte perfekte per veshje te zakonshme me xhinse ose pantallona pune. Linjat e renda ruajne nxehtesine brenda dhe mbeshtjella e nejlonit ndihmon ne mbajtjen tuaj te thate. Zinxhiret e forte prej bronxi dhe mbyllja me kopsa e xhepave kompletojne paraqitjen autentike.

Xhep ne menge

100% Najlon, Te Veshura me PA 115g 100% Najlon 75g 100% Poliester 245g E Zeze S-4XL

4XL

Produktet e Pershtatshme per Personelin e Sigurise:

B310

312

354

C701

FW26

Menge te trikotuara 392

240

Deshirat dhe Kenaqesia e Punonjesit e Garantuar

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 312312

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:10


VESHJE SHIU 3-NE-1

S570 12

3x1

Xhakete Aviemore 3 ne 1 per Meshkuj EN 343 KLASI 3:1

Kapuc qe paloset nen jake Xhep telefoni

Me Shume Xhepa

Xhakete ujendaluese me vlere fantastike e cila kombinon funksionin dhe hijshmerine. Siperfaqa cilesore dhe vemendja ndaj detajeve jane te dukshme. E kompletuar me dy xhepa me zinxhir te mbuluar me kapak dhe linja fleece te ndashme.

5

100% Poliester, Siperfaqe e Bute, e Veshur me PVC 230g Veshja e Brendshme: Fleece 100% Poliester 260g 100% Poliester 60g E Zeze , Blu e Erret , E Kuqe , E Verdhe S-3XL

Red Black Yellow Navy

Reg S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

Fleece mund te vishet si veshje me vete

Xhakete 3-ne-1 dhe mbrojtje te plote klimatike

Menge te rregullueshme Hook & loop Vend per printim

Elegant dhe Multi Funksionale-E Pershtateshme ne te Gjitha Stinet PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 313313

313

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:10


3x1

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

Klasi Ajroses 3:2 Kapuc qe paloset nen jake

Mbrojtese per mjekren Me Shume Xhepa

Vend per printim

S532 Fleece mund te

12

vishet si veshje me vete

7 S532

314

Menge te rregullueshme Hook & loop

Xhakete 3ne1 Ajrosese Orkney EN 343 KLASI 3:2

Elegante, inovative dhe e gjithanshme, kjo xhakete 3-ne-1 eshte nje nga me te shiturat. Mbeshtjella e najlonit ujendaluese dhe ajrosese eshte e dizenjuar per te mbrojtur punetoret ne te gjitha industrite nga shiu i rrembyer, era dhe i ftohti. Mund te ndahet nga fleece me zinxhir dhe te vishet vetem, nderkohe qe fleece 280g eshte nje zgjedhje shume e mire si nje e vetme kur kushtet jane te fresketa por te thata. 100% Najlon Ottoman, Ajroses, e Veshur me PU 170g Shpatullat/Menget: 100% Nailon Ottoman, Ajroses, e veshur me PU, 160g Veshja e Brendshme: Fleece 100% Poliester 280g Kraharori: Rrjete 100% Poliester, 60g Menget/Mesi: 100% Poliester, 60g Gri/E Zeze , Blu e Erret/E Zeze S-4XL E Kuqe/E Zeze S-3XL

4XL

Technik - Veshje Shiu Ajrosese

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 314314

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:10


3x1

Kapuc qe cmontohet

Menge me zinxhire te jashtem

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

Mund ti Adaptohet Pellush Lluksoz

1.

Me Shtrese Gezofi

2.

Pa Shtrese Gezofi

3.

Jeleke te trashe

Me Shume Xhepa Menge dhe fund me thurur

F465 12

Astar qe cmontohet

Xhup 3-ne-1 Bomber EN 343 KLASI 3:1

Mbrojtje e gjithanshme dhe e rehatshme ne te gjitha kushtet e motit. Shtresa e gezofit dhe jaka ndahen nga xhupi, po ashtu dhe me menget me zinxhir, deshmojne se kjo eshte nje veshje shume adaptuese. xhepa te shumte me zinxhire brenda dhe jashte mundesojne siguri te larte personale.

7

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Veshja e Brendshme: 100% Poliester me Shtrese Gezofi 365g Busti/Menge: 100% Poliester, 60g Menge: 100% Mbushje Poliester, 120g E Zeze, Blu e Erret S-3XL

Xhaketa 3-ne-1 shume e rehateshme, me shtrese gezofi PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 315315

315

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:10


3x1

Kapuc qe paloset nen jake

Xhep telefoni

Kapuc dhe funde me lidhese

Cilesite e Veshjes

Gama e xhaketave Technik nga Portwest ofron maksimumin e mbrojtjes nga uji, era, dhe ajrosje maksimale. Stili klasik kombinon prerje moderne me akses per printim duke e bere kete xhakete zgjedhjen perfekte per puntoret e korporatave ose per veshje ne kohen e lire. Veshja e brendshme me fleece si dhe pjeset e levizshme mundesojne komfortitet dhe ngrohtesi ne motin e ftohte te dimrit.

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme S507

Vend per printim Zinxhir i Dyanshem

S507 12

Xhakete Argo 3 ne 1 EN 343 KLASI 3:3

Kombinon detaje funksionale me dizenjo moderne, kjo xhakete 3 ne 1 mundeson mbrojtje te shkelqyer nga uji, era dhe ajrosje. Mund te vishet ne te gjitha sezonet, xhaketa argo perfshin nje fleece te brendshme e cila mund te hiqet per perdorim ne mot te ftohte dhe te thate. Cilesime perfshijne nje kapuc qe mbeshtillet, hapsire per printim per personalizim, 7 xhepa per hapsire me te madhe mbajtese, duke perfshire xhepa me zinxhir jashe dhe brenda ne fleece.

6

Fleece mund te vishet si veshje me vete 316

Menge te rregullueshme Hook & loop

100% Poliester, e Veshur me PU 135g Trupi: 100% Rrjete Polyester Kapuci,pjesa e poshteme e trupit ,menget : 100% Polyester Taffetta 190T E Zeze , Blu e Erret S-3XL

Niveli me i Larte Ajroses Klasi 3:3

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 316316

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:10


ME SHTRESE IZOLUESE Mbyllje me kapak para Kapuc qe paloset nen jake

Menge te rregullueshme Hook & loop

Shtrese Fleece per Ngrohje S505 12

4

Xhakete Limax Insulated EN 343 KLASI 3:2

100% Poliester, Ripstop, e Veshur me PVC 230g Trupi: 100% Polyester Fleece, 260g Menget: 100% Polyester Taffetta 190T Menget: 100% Mbushje Poliester, 120g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

S505

Pelhure rezistente ndaj gerrisjes

Mbyllje me kapak para

Kapuc qe paloset nen jake

Kapuc dhe funde me lidhese

Pershtatje Bashkekohore, Pelhure Teknike S503 18

4

ME SHTRESE IZOLUESE

Xhup Crux Insulated EN 343 KLASI 3:3

100 Poliester Pongee me shtrese PU 100g Trupi: 100% Polyester Fleece, 260g Menget: 100% Polyester Taffetta 190T Menget: 100% Mbushje Polyester, 120g E Zeze , Blu e Erret XS-3XL

S503 Menge te rregullueshme Hook & loop

Vend per printim

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 317317

Me Shtrese Fleece

317

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:10


R ME SHTRESE IZOLUESE

S536 24

Kapuc qe paloset nen jake

Pantallona Ajrosese Ayr EN 343 KLASI 3:2

Pantallonat Ayer peshone pake dhe paketohet lehte. Ato ofrojne rehati dhe mbrojtje ne cdo kohe. Veshja ka bel plotesisht elastik qe perputhet lehtesisht mbi pantallona me xhepat e aksesueshem anesore dhe me fundin e rregullueshem me kopsa. Qepje ujendaluese te izoluara mbajne ujin jashte. 100% Poliester,Mikro-fibra, Siperfaqe e lemuar, Ajrosese, e Veshur me PU 140g Blu e Erret S-3XL

Kapuc dhe funde me lidhese

Rrip beli plotesisht elastik Hapje anesore

Menge te rregullueshme Hook & loop

S530

Xhepa me Zinxhire Vend per printim

S530 12

4

Xhake Fleece Ajrosese Arbroathme-Shtrese EN 343 KLASI 3:2

Nje xhakete e shkelqyer per te gjitha aktivitet. Nje ndjesi shume e mire e nje siperfaqeje me push e cila eshte binjakezuar me nje linjen fleece 280g e cila ruan ngrohtesine dhe e rehatshme per tu veshur. Vecorite perfshijne kapak te dyfishte mbylles, lidhese ne kapuc dhe ne bel dhe xhepa te poshtem me zinxhir. 100% Poliester,Mikro-fibra, Siperfaqe e lemuar, Ajrosese, e Veshur me PU 140g Busti: Fleece 100% Poliester, 280g Menget: 100% Poliester, 60g Menget: Mbushje 100% Poliester, 100g E Zeze S-XXL Blu e Erret XS-5XL

5XL XS

S536

318

Te rregullueshme me kopsa

Pelhure me nivel Ajroses te Larte

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 318318

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:10


SHTRESE IZOLUESE

RI R I PSTOP PS TO P

Jeka me shtrese Fleece

Informacion per Pelhuren

Kapuc qe paloset nen jake

Shirit tub reflektiv

Xhep telefoni

E ndertuar nga pelhura inovative RipStop 100% Poliester, me veshje PVC, 250g. Veshjet jane me shtresa Poliester dhe te mbushura 170g pambuk per me shume ngrohtesi dhe rehati.

Cilesite e Veshjes

E dizenjuar per ti bere balle kushteve te keqija te motit ne ambjente te jashtme forca, stili dhe rehatia jane karakteristikat unike te koleksionit te veshjeve te shiut RipStop. Konstrukti i pelhures se forte i garanton perdoruesit rezistence ndaj grisjes dhe mbrojtje nga penetrimi i ujit gjate gjithe kohes.

S562 12

8

Xhakete RS Parka EN 343 KLASI 3:1

Kur krahasohet me xhaketat konkurrente, xhaketa S562 ka provuar qe pershtatet me mire ne trup, eshte me funksionale dhe me cmim me te lire. Pelhura dhe qepjet hermetike e bejne kete veshje komplet ujendaluese. Mbushja 170g ruan ngrohtesine brenda pa e bere xhaketen te rende. Vecorite per fshijne shirita reflektues ne kraharor dhe menge, si dhe xhepa te shumte per te gjithe nevojat ruajtese. 100% Poliester, Ripstop, e Veshur me PVC 250g 100% Poliester 55g 100% Poliester 170g Blu e Erret , Blu e Erret/Blu e Hapur S-XXL E Zeze/Gri XS-3XL

Pelhure rezistente ndaj gerrisjes

Menge te rregullueshme Hook & loop

Me Shume Xhepa

Modeli me i Vlersuar per Pershtashmeri dhe Funksion PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 319319

319

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:11


SHTRESE IZOLUESE

RI P R I PSTO PSTOP

Jeka me shtrese Fleece

Kapuc qe paloset nen jake

Xhep telefoni

Ideal për Mjedise të Veshtira

S561

Shirit tub reflektiv

Me Shume Xhepa

Menge te rregullueshme Hook & loop

S561 12

8

320

Xhakete RS Bomber-Dy Ngjyreshe

EN 343 KLASI 3:1

Dizajn bashkekohor, mbrojtje e plote ujeduruese dhe durueshmeri te larte qe e bejne kete jelek ideal per pune ne ambjente te keqija. Jeleku Bomber eshte i mbushur por i lehte, duke lejuar qe ngrohtesia te qendroje brenda. Vecorite perfshijne nja kapak mbulues mbi zinxhirin para dhe nje jake te bute, mbrojtese mjekre per me shume rehati.

100% Poliester, Ripstop, e Veshur me PVC 250g 100% Poliester 55g 100% Poliester 170g E Zeze/Gri , Blu e Erret , Blu e Erret/Blu e Hapur S-XXL

Te Ndertuar per Performance Maksimale

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 320320

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:11


SHTRESE IZOLUESE

RIP S TO P

Kapuc qe cmontohet

Jeka me shtrese Fleece Shirit tub reflektiv

Rezistence ndaj grisjes dhe ujendaluese S563 12

10

Xhaket Shume-Xhepa RS Parka EN 343 KLASI 3:1

Xhaket e forte me dizajne bashkohor, pelhura e poliestres e ndertuar me strukturen RipStop mundeson fije shume te forta rezistente ndaj grisjes. Mbushje e holle dhe jaka me shtrese te bute qe mbron mjekrren, dhe ruan ngrohtesine ne trup. Xhepat e shumte mundesojne ruajtjen e nevojshme. 100% Poliester, Ripstop, e Veshur me PVC 250g 100% Poliester 55g 100% Poliester 170g Blu e Erret S-XXL

Jeka me shtrese Fleece

Menge te rregullueshme Hook & loop

SHTRESE IZOLUESE

Shirit tub reflektiv

Pelhure rezistente ndaj gerrisjes S560 24

9

Jelek RS-Dy Ngjyreshe Dizajn bashkekohor, mbrojtje e plote ujendaluese dhe durueshmeri te larte qe e bejne kete jelek ideal per pune ne ambjente te veshtira. Jeleku eshte i mbushur por i lehte, duke lejuar qe ngrohtesia te qendroje brenda. Vecorite perfshijne nje kapak mbulues mbi zinxhirin para dhe nje jake fleece dhe mbrojtese mjekre per me shume rehati. 100% Poliester, Ripstop, e Veshur me PVC 250g 100% Poliester 55g 100% Poliester 170g E Zeze/Gri , Blu e Erret/Blu e Hapur S-XXL

Bel gjysem elastik

E Provuar dhe e Testuar ne Kushtet me te Veshtira PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 321321

321

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:11


Shtrese e Bute Fleece i ndashem

3x1 Kapuc qe paloset nen jake

Informacion per Pelhuren

E perbere nga fije 300 Denier 100% Poliester, kjo eshte nje perlhure e forte per kushte te ashpra te motit. Pelhura 300D ka nje rezistence shume te mire ndaj gerryerjes dhe grisjes. Ka nje shtrese te brendshme poliretani (PU) e cila e ben pelhuren ujendaluese dhe ka nje shtrese siperfaqesore qe largon ujin dhe njollat dhe ndihmon ne mbajtjen paster te veshjes.

Shirit reflektues

Lak per radio

Cilesite e Veshjes

Kur nevojitet funksionaliteti, dukshmeria dhe mbrojtja ndaj ujit, mos kerko me teper se Gama Iona™ Lite. Keto veshje jane te certifikuara sipas standartit me te larte ujendalues EN343 (Klasi 3) dhe kane qepje me shirit hermetik per te siguruar mbrojtje te plote kunder shiut.

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme S431

TM

Vend per printim

S431 12

Fleece mund te vishet si veshje me vete

322

Xhakete 3-ne-1 Iona™ Traffic EN 343 KLASI 3:1

Per funksion 3 ne 1 dhe per aftesi te shumta zgjidh Xhaketen 3-ne-1 Iona™ Traffic duke kombinuar nje mbeshtjelle te jashtme 300D per mbrojtje te plote ujeduruese dhe nje fleece polare qe mund te mbahet per ngrohtesi optimale. Vecorite perfshijne: shirit reflektues per me shume dukshmeri per perdoruesin, xhepa te shumte per ruajtje te bollshme, kapuc qe mund te ndahet dhe hapsire per te stampuar emrin e kompanis.

6

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Veshja e Brendshme : Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 260g 100% Poliester 60g Blu e Erret S-3XL

IONA - Ekstra Dukshmeri

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 322322

31/07/2017 09:54 17/08/2017 14:11


3x1

Kapuc qe cmontohet

Menge me zinxhire te jashtem

Vishet ne 3 Menyra te Ndryshme

Unaza D Perpara

Xhep telefoni

1.

Me Shtrese Gezofi

2.

Pa Shtrese Gezofi

Me Shume Xhepa

TM

S435 12

Menge dhe fund me thurur

Qepje Hermetike me Shirit

Xhakete Bomber 3-ne-1 Iona EN 343 KLASI 3:1

Mbrojtje te shumte dhe te rehatshme ndaj te gjitha kushteve te motit. Jaka prej gezofi mund te hiqet me zinxhire, po ashtu dhe menget, kjo tregon se kjo eshte nje veshje shume adaptuese. veshja ka xhepa te shumte brenda dhe jashte me zinxhire per te mundesuar me shume siguri personale nderkohe qe shirit i shtuar reflektiv mundeson dukshmeri te rritur ne kushtet e ndricimit te ulet.

7

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Trupi/Menget: 100% Poliester, 60g 100% Poliester me Shtrese Gezofi 365g Menget: Mbushje 100% Poliester, 120g E Zeze , Blu e Erret S-4XL

4XL

3.

Jeleke te trashe

Xhaketa 3-ne-1 shume e rehateshme, me shtrese gezofi PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 323323

323

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:11


SHTRESE IZOLUESE

Xhakete Ideale per Dimer Sipas EN342 Kapuc qe paloset nen jake

Jeka me shtrese Fleece

Lak per radio

Shirit reflektues

TM

S434 12

7

324

Te rregullueshme me kopsa

Xhaketa Bomber Iona Lite EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M². K/W (B), X, 3, 2

Kjo xhakete ujeduruese mundeson dukshmeri te larte dhe ju mban te ngrohte dhe te thate. Jaka fleece dhe kycet e thurura sigurojne se nxehtesia ngelet brenda veshjes. Xhepi ID me zinxhir mund te perdoret gjithashtu per mbajtjen e veglave dhe sendeve personale. Dizajni elegant vjen me nje kapuc te mbledhur, qepje ujeduruese dhe akses stampimi.

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g E Zeze , Blu e Hapur S-3XL Blu e Erret XS-3XL

Pelhure e Lehte qe mundeson Ngrohtesi e Shkelqyer

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 324324

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:11


Jeka me shtrese Fleece Kapuc qe paloset nen jake

SHTRESE IZOLUESE

Lak per radio

Mbrojteje e Garantuar ne Kushte Ekstremisht te Ftohta

Te rregullueshme me kopsa

TM

S433 12

Xhakete Iona™ Lite

EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M². K/W (B), X, 3, 2 Xhaketa Iona Lite ofron me shume dukshmeri ne kushte te turbullta. Vecorite perfshijne dy xhepa te gjere, nje xhep te jashtem lehtesisht te arritshem per telefon/radio ne kraharor, dhe lidhese ne fund dhe ne kapuc per perputhje te ngushte.

5

Black Royal Navy

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g E Zeze, Blu e Hapur, Blu e Erret

Reg XS - 3XL S - 3XL XS - 4XL

4XL XS

Performance Fantastike ne Mbajtjen e Ngrohtesise PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 325325

325

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:12


Veshje Shiu Multi-Fuksionale dhe me Performance te Larte

Me Shume Xhepa

Rripa te rregullueshem

Masa te Gjera per Rehati ne Levizje

S483

Kominoshe me rripa Iona™ Lite EN 343 KLASI 3:1

24

6

Kominoshja Iona™ eshte dizenjuar per tu pershtatur lirshem siper rrobave te shiut duke dhene nje mbrojtje e plote nga kushtet e keqija te motit. Kjo kominoshe ujeduruese ka gjithashtu edhe: rripa dhe shirita per tu pershtatur me mire me perdoruesin, xhepa te shumte,togeza te lehta ne perdorim dhe Shirit shirita reflektues per te rritur dukshmerine e reflektues perdoruesit. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Blu e Erret S-XXL

Rrip beli plotesisht elastik

S484 24

Hapje anesore

Pantallona Ujeduruese Corporate EN 343 KLASI 3:1

Keto pantallona jane praktike dhe vishen siper pantallovave tuaja te punes kur perkeqesohen kushtet e motit. Vecorite perfshijne bel elastik per rehati dhe lirshmeri ne levizje, hapje anesore per akses te lehte, funde te rregullueshme me kopse per nje perputhje te sigurte dhe qepje hermetike per mbrojtje te plote kunder eres dhe shiut. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Blu e Erret S-XXL

S484

326

Te rregullueshme me kopsa

S483

Te rregullueshme me kopsa

Te gjitha veshjet kane fundet me kopsa

PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 326326

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:12


SHTRESE IZOLUESE

Rrip beli plotesisht elastik

Izolim i Jashtezakonshem Termal S482 18

Pantallona Iona™ Lite, me Shtrese EN 343 KLASI 3:1 EN342: 0.503M2. K/W(B), X, 3, 1

E dizenjuar per te mbajtur perdoruesin te dukshem, te sigurte dhe te thate ne kushte te keqija te motit, S482 eshte shume praktik dhe ujendalues. Shiriti reflektues ofron mbrojtje te larte ne kushte me drite te dobet ndersa mbushja ruan ngrohtesine per te mbajtur ngrohte dhe rehat perdoruesin.

100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Blu e Erret S-XXL

Dukshmeri te Larte dhe Ngrohtesi Rrip beli plotesisht elastik

Xhepa te gjere anesore

Te rregullueshme me kopsa

S482

TM

S481 24

Pantallona Iona™Lite EN 343 KLASI 3:1

Prerje e gjere dhe me stil. Pantallonat Iona™ Lite jane dizenjuar per tu veshur mbi pantallona te punes per tju mbajtur te thate dhe si shtrese shtese e durueshme nga i ftohti. Shtimi i shiritit reflektues rrit dukshmerine e perdoruesit, xhepat anesor mundesojne akses te lehte per sendet ne xhepat e pantallonave poshte. Qepjet hermetike ujeduruese sigurojne nje barriere te plote kunder eres dhe shiut. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g Blu e Erret XS-3XL

S481

Te rregullueshme me kopsa

Mbrojtje Maksimale Ndaj Eres dhe Shiut PW17_Rainwear_2_MASTER.indd PW17_Rainwear_2_TEXT.indd 327327

327

31/07/2017 14:13 10/08/2017 14:12


Jeka me shtrese Fleece Mbrojtese per mjekren Xhep telefoni

Informacion per Pelhuren

Ndertuar nga 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece per ngrohtesi dhe rahati ekstra

TK50 24

Xhakete Softshell (3L) Elagante dhe me teper stil kjo xhakete inovative ofron nje mbrojtje shume te mire nga era dhe shiu, eshte membrane ajrosese dhe e bute te bute. Flecce micro polar. Materiali softshell eshte elastik per me shume lirshmeri levizjeje.

6

5XL

94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g - Pesha Totale: 310g Qymyr Druri/Gri S-XXL Blu e Erret XS-4XL E Zeze XS-5XL

XS

Me Shume Xhepa

Zinxhir me kontrast

Menge te rregullueshme Hook & loop

Zinxhira Ujendalues

KS40 24 Xhep ne menge

5

Xhakete Softshell Zinc(3L) Xhaketa Softshell Zinc eshte e lehte dhe desiteti i larte e ben te durueshme ndaj kushteve klimaterike dhe fleksibile. Si produktet e tjera ne gamen Portwest Xhaketa Zink ka vecori te shumta. Logoja e xhaketes eshte shume e vogel kjo mundeson qe xhaketa mund te personalizohet me logon dhe emrin e companise tuaj ne pozicione te ndryshme ne xhakete. Softshell 94% Poliester, 6% Elastane e bashkuar me Fleece 100% Poliester Micro Polar 320g E Zeze S-3XL

Softshell Portwest Texo 3L, gjithashtu e gjendshme

Xhepa me Zinxhire

328

Zinxhir i Dyanshem

Kyce me shirit gome dhe hook & loop per fiksim

TX45

214

Teknologji e Avancuar Membrane e Trefishte (3L)

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 328328

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:07


Membrana e brendshme UJENDALUESE formon nje barriere kunder pikave te shiut qe mundeson ndalimin e penetrimit te ujit.

VETEAJROSESE Zhvilluar shkencerisht per te transferuar lageshtine dhe djersen nga trupi duke e kaluar ne siperfaqe te pelhures, qe perdoruesin te mbahet rehateshem.

ERENDALUES Ofron erendalueshmeri te plote: ndihmon ne mbrojtjen e trupit nga efektet e eres.

Mbrojtese per mjekren

Jeka me shtrese Fleece

Me Shume Xhepa Panele me kontrast

Shirit reflektues

Zinxhira Ujendalues

TK52 24

5

Kyce me shirit gome dhe hook & loop per fiksim

Xhakete Softshell Duo (3L) Softshell modern dhe dinamik me dy ngjyra. Qepja e pelhures eshte bere me nje teknologji te re bashkimi qe e bene veshjen te lehte, flexibel dhe te rahatshme ne levizjeje. Specifikimet e pergjitheshme te ketij dizajni jane kycet elastike dhe te rregullueshem, xhepa me prerje precize dhe pjesa mbrapa e fryre. 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g-Pesha Totale: 310g E Zeze S-XXL

TM

Zinxhira Ujendalues

TK54 24

6

Menge te rregullueshme Hook & loop

Xhaketa IONA Softshell (3L) Kjo softshell premium ofron rehati maksimale ne levizje, me shume dukshmeri per perdoruesin dhe izolim termal. Nderthurjet shume te ngushta dhe shtresa siperfaqesore e lemuar bejne qe veshja te jete ujendaluese, erendaluese dhe ajrosese. Kjo veshje eshte e pakrahasueshme ne force dhe rehati. 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g - Pesha Totale:310g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

Te Permiresuara

Membrane Ekstremisht Ajrosese PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 329329

329

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:08


Kapuc qe mund te hiqet

Membrane e Tre-Fisht me Teknologji Tharje te Avancuar TK53 18

5

Softshell me Kapuc (3L) Nje xhakete bashkekohore me kapuc me vecori teknike avangarde qe perfshijne xhepa te brendshem, berryla me forme dhe shirita elastike ne kyce. Dizajni elegant, ngjitja e holle dhe me kontrast ngjyrash e bejne kete produkt te ri ne linjen Softshell te bjere ne sy menjehere 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g Pesha Totale: 310g E Zeze, Blu e Erret S-3XL

Kyce me shirit gome dhe hook & loop per fiksim

Forme e berrylit e para-formuar Xhepa me Zinxhire

TK40 24

5

Softshell Oregon (2L) Stili i vecante dhe pelhura jane baza e kesaj xhakete bashkohore Softshell. Xhaketa permban dy xhepa anesore, nje xhep celulari me zinxhir ne kraharor dhe kyce te rregullueshme per perputhje me te mire. Softshell 94% Poliester, 6% Elastane e bashkuar me 100% Poliester Micro Polar Fleece Pesha Totale: 320g E Zeze S-4XL Blu e Erret S-3XL

4XL Softshell per femra gjithashtu e mundshme

TK41

330

281

Pelhure Elastike mundeson Levizje te Rahateshme

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 330330

04/08/2017 15:03 10/08/2017 10:03


ermal Insulation Informacion per Pelhuren

SHUME AJROSESE DHE E RAHATSHME

E ndertuar duke perdorur teknologjine e fibrave ne forme tub, Insulatex™ mundeson nje shtrese me te lehte dhe te ngrohte. Teknologjia unike e pelhures bllokon ngrohtesine e trupit per te krijuar nje bariere termale me performance te larte duke ofruar peshe te lehte dhe komfort pa shtuar pjese te tjera.

RUAJTJE E SHKELQYER E NGROHTESISE

 INSULATEX

TM

Thermal Insulation

FIBRAT TUBE MUNDESOJNE IZOLIMIN E TRUPIT

INSULATEX eshte marke e registruar te Portwest.

SHTRESE IZOLUESE

Peshe e Lehte S544 18

3

Jelek i Trashe Aspen Ky jelek ultra i lehte i veshur me insulatex eshte perfekt per tu veshur dhe nje alternative e mire per xhakete. Ofron cilesi superiore temale dhe rezistence ndaj ujit, si dhe ngrohtesi optimale dhe komfort per veshje. 100% Najlon 40g 100% Najlon 55g Shtresa Insulatex 300g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

E dizenjuar per nje veshje komforte

uar Xhepa me zinxhire te sigurte Zinxhir i Dyanshem

SHTRESE IZOLUESE

Vend per printim

Fund i rregullueshem me lidhese

Izolim i Jashtezakonshem Termal S543 18

3

Xhakete Aspen E paketuar me izolim te lehte insulatex, xhaketa Aspen eshte e shume e lehte, ujerezistuese shume e pershtatshme per veshje te jashteme. Teknologjia unike e pelhures se perdorur bene mbajtjen brenda te ngrohtesise e trupit dhe krijon nje barriere termale per komfort optimal per veshje. 100% Najlon 40g 100% Najlon 55g Shtresa Insulatex 300g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

Peshe e Lehte

Menge elastike

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 331331

S543

331 Vend per printim

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:08


XHAKETE ME SHTRESE FLEECE

Koleksioni Premium Fleece

Fleece Cilesore me mbushje per Shume Ngrohtesi

F285 18

3

ME SHTRESE IZOLUESE Xhep i brendshem ne kraharor

Fleece Erendaluese EN 14058 KLASI 1

E garantuar per tju mbajtur ngrohte ne nje dite te ftohte me ere, kjo shtese e re ne linjen e bluzave ofron dizajn tradicional pa komplekse dhe cilesine e siperfaqes antipushavitje. Shtresat e mikrofiber kunder eres japin nje ndjesi te ngrohte pa u renduar. Vecorite perfshijne nje xhep te brendshem dhe dy te tjera anesore me mbyllje me zinxhir. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 280g 100% Poliester 84g E Zeze , Blu e Erret S-XXL Menge elastike

Xhepa me Zinxhire

Xhup Fleece EreNdaluese ME SHTRESE IZOLUESE

F500 12

3

Xhup Fleece Yukon EN 14058 KLASI 1

Xhupi Fleece Yukon garanton se do ju mbaje ngrohte ne dite te ftohta dhe me ere. Mbushje e trashe per ngrohtesine dhe siperfaqe me butesi luksoze. Ka si vecori nje xhep te brendshem me buze anesore, xhepa anesore me zinxhire te fshehur. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 280g 100% Poliester 60g 100% Poliester 100g Blu e Erret S-XXL , E Zeze S-XL

Vend per printim

332

Menge elastike Xhepa me Zinxhire

Xhupi Fleece me i ngrohti ne industri

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 332332

04/08/2017 15:03 10/08/2017 10:01


ME SHTRESE IZOLUESE

Koleksioni Premium Fleece Linja Portwest e modeleve te veshjes Fleece jane bere duke perdorur cilesine e pelhurave te buta anti pushavitje. Ato ofrojne ngrohtesi dhe rehati te mire per perdoruesin. Pesha e ndryshme e pelhures ofron shkathtesi dhe mundesi zgjedhjeje dhe siguron se veshja do te plotesoj cdo nevoje per shtresa shtese per nje mbrojtje te plote ne ambjentet e jashtme.

Panele me kontrast

Panelet nga pelhura e forte 600D S665 18

4

Fleece North Sea EN 14058 KLASI 2

Nje nga veshjet me te forta dhe me rezistente ne linjen tone, S665 perdoret per shume kerkesa pune. Panelet ne menge dhe shpatull japin nje pamje elegante dhe ndihmojne ne jetegjatesine e veshjes. Gjithashtu ka nje xhep telefoni dhe nje lidhese elastike ne fund per nje pershtatje dhe rehati shume te mire. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 400g 100% Poliester Oxford 600D 210g 100% Poliester 55g Blu e Erret S-3XL

Xhepa me Zinxhire

Menge elastike

Xhepa me Zinxhire

Xhep telefoni

Rrjete e laminuar per komfort

F330 18

3

Fleece e Petezuar (3L) Buildtex™ E bute, me ajrosje dhe plotesisht e qendrueshme ndaj ujit, F330 i le menjan te gjithe konkurentet e vete kur testohet. Bluza e petezuar ka nje pelhure qe flet vete rreth cilesise, funksionalitetit dhe performances. Vecorite perfshijne fund te rregullueshem me lidhese, dhe kyce elastike. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 330g Laminate Ajrosese dhe Ujendalues Blu e Erret XS-4XL , E Zeze S-4XL

4XL XS

Menge elastike

Pelhure Fleece e Laminuar Me Ajrosje Unike PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 333333

333

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:08


XHAKETE E BUTE FLEECE

410g

300g

Shtrese e Bute Per Komfort dhe Ngrohtesi Maksimale

Shtrese Fleece nga te Dyja Anet

Shtrese e bute fleece ne pjesen e brendeshme te jakes Qepje qe nuk duken

Xhep ne kraharor

Xhepa me Zinxhire

KS41 12

3

18

3

334

Lak per gishtin e madhe qe parandalon mengen te ngrihet larte

Fleece Sherpa Fleece Sherpa Portwest ka nje pjese me pushe per me shume ngrohtesi. Linja te buta taffeta japin me shume mbrojtje ndaj eres dhe mundesojne veshje-zhveshje te lehte mbi veshjet e poshtme. 100% Poliester, Shtrese me Push 300g 100% Poliester 60g Gri e Hapur S-XXL

Menge elastike

F401

Lidhese elastike ne fund

Fleece City Nje dizajn elegant me dy ngjyra, ne pelhuren tone unike me siperfaqe te njejte ne te dy anet. E trashe dhe e ngrohte, kjo veshje do ju kthej punen ne loje. Dy xhepa te poshtem me zinxhir dhe nje xhep ne kraharor mundesojne hapesire te bollshme ruajtjeje. Ka si vecori zinxhire me kontrast argjendi.

Lidhje elastike ne kyce per me shume lirshmeri dhe rehati

Fleece e Bashkangjitur me 100% Poliester me Ane te Dyfishta, Siperfaqe Anti-Njolle 410g Gri , E Kuqe S-XXL , E Zeze , Blu e Erret XS-3XL

E Testuar per te Rezistuar Pushavitjes dhe Tkurrjes

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 334334

04/08/2017 15:03 10/08/2017 10:02


280g

Menge elastike Xhepa me Zinxhire

Fund i rregullueshem me lidhese

F205 18

280g

Fleece Aran

EN 14058 KLASI 1 Kjo bluze e bute eshte me cmim te arsyeshem dhe mund te vishet si pjese e nje uniforme ose per aktivitetet ne kohen e lire per te dhene ngrohje ekstra kur nevojitet. Siperfaqa antipushavitje e mban paraqitjen e veshjes qe te duket e pashme me gjate.

2

4XL XS

Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 280g Jeshile , E Kuqe S-3XL , Blu e Erret XS-4XL , E Zeze XS-3XL

Vlera dhe Komfort i Padiskutueshem F280 18

4

Fleece Interaktive EN 14058 KLASI 1

Fleece jone interaktive do ju mundesoje shtresen ekstra qe ju nevojitet. Dizajni i menduar mire dhe pamja e kendeshme do te thote se bluza mund te vishet vetem ose mund te perdoret me linjen e xhaketave TK81, TK82, TK83, TK84 dhe TK85. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 280g E Zeze S-XXL Xhepa me Zinxhire

Xhup Fleece jo e Trashe - Ideale per Veshje te Brendshme PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 335335

335

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:08


XHAKETE E BUTE FLEECE

400g

Me e Shitura

6 NGJYRAT

F400 18

2

Xhup Fleece e Trashe Argyll EN 14058 KLASI 2

Xhup Fleece e Trashe Argyll eshte e preferuar sezon pas sezoni per shkak te dizajnit tradicional, te pakomplikuar dhe cilesise se siperfaqes anti-pushavitje. Me nje peshe 400gm eshte e rehatshme per tu veshur dhe garanton se nxehtesia do te mbahet brenda. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 400g E Zeze, Gri Guri, E Kuqe, Jeshile e Erret, Blu e Erret, Blu e Hapur

7XL XXS

Shume ngjyra jane tashme te masen XS, per personat me fizik te vogel.

Slate Grey Black Red Bottle Green Navy Royal

Reg XS - 3XL XS - 5XL XS - XXL S - XXL XXS - 7XL XS - XXL

Fleece e pershtatshme dhe per femrat e mundshme

F282

336

Xhepa me Zinxhire

Menge elastike 282

Shtrese e Bute Per Komfort dhe Ngrohtesi Maksimale

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 336336

31/07/2017 09:56 17/08/2017 14:09


ME SHTRESE IZOLUESE

400g

TM

F433 Shirit reflektues

12

4

Fleece IONA™ Lite EN 14058 KLASI 2

Kjo Fleece e bute eshte dizenjuar qe te ofroje maksimumin e mbrojtjes dhe performances, si edhe te mundesoje dukshmeri ekstra. E trash dhe ekstremisht e ngrohte, siperfaqa anti-pushavitje do te thote se eshte plotesisht e qendrueshme.Stresa e rrjetes ofron ventilim dhe rrit comfortin ne veshje. Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 400g Busti: 100% Poliester rrjete, 110g Menge: 100% Poliester, 60g Blu e Erret XS-3XL

Te Permiresuara Shteresa e Rrjetes jep me shume rehati

Xhepa me Zinxhire Menge elastike

Zinxhir qendror me 1/4 e gjatesise

Microfleece Informacion per Pelhuren:

Mikrofleece eshte nje pelhure e lehte me mikrofibra. Kombinon performancen e larte me ruajtjen e temperatures ne vlerat e duhura me fleksibilitet total dhe komfort.

160g

F180 24

Pulover Staffa Microfleece Flees ultra e lehte, e bute dhe anti-pushavitje. Eshte perfekte te vishet vetem apo si pjese e veshjeve me shtresa. E rehatshme dhe e dizenjuar per te per te plotesuar nje jetese aktive. 100% Poliester Micro-Fleece 160g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

Peshe e Lehte

F180

Shullojshmeri Stilesh te Xhupave Fleece PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 337337

337

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:09


SHTRESE IZOLUESE

JELEK I TRASHE

Shtresa pambuku Tartan te krehur Lak per radio

S414 18

Xhepa te ngrohte per duart

Jeleku i Trashe Shetland Kjo veshje ofron te gjitha karakteristikat e jelekut klasik por ofron nje hapesire ruajtjeje me te gjere per ata qe kane nevoje. Vecorite perfshijne xhep telefoni dhe nje xhep te brendshem me mbyllje me zinxhir. 65% Poliester, 35% Pambuk 190g 100% Pambuk Tartan 130g 100% Poliester 200g Blu e Erret, E Zeze, Jeshile e Erret

8

Reg S - 3XL XS - 5XL S - 4XL

Bottle Green Navy Black

5XL XS

SHTRESE IZOLUESE

TM

Lak per radio

Xhep per Sm Xhep per Smartphone

Xhep per laps

Shirit reflektues Unaza D Perpara

Xhepa te ngrohte per duart

F414 18

338

8

Jelek i Trashe Iona™ Ky stil i ri i jelekeve te trashe IONA™ kombinon vacorite e jelekut te trashe por me shirit fosforeshent. Xhepa Multi-funksional mundesojne hapesire te bollshme ruajtjeje ndersa astari i mbushur e mban perdoruesin ngrohte. 65% Poliester, 35% Pambuk 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 200g Blu e Erret S-XXL

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 338338

Xhepa me Zinxhire

TK51 24

Jelek i Trash Softshell (3L) Versjoni i lehte i xhaketes softshell, ky jelek i ngrohte eshte ideal per ne ambjente te ndryshme pune. 94% Poliester, 6% Elastane, 160g e laminuar mbi 100% Poliester Micro Polar Fleece, 150g Pesha Totale:310g E Zeze S-XXL

6

31/07/2017 09:57 17/08/2017 14:09


SHTRESE IZOLUESE

Krahet me pershtatje elastike

Shtresa pambuku Tartan te krehur

Me e Shitura ne Industri

S410 18

5

Jelek i Trashe Aran Mundeson te gjithe mbrojtjen e mundshme dhe funksionalitetin qe nevojitet per te permbushur detyrat tuaja brenda dhe jashte shtepise ne mot te ftohte, dhe me ere. Jeleku Aran ofron ngrohtesi fale peshes se tij me mbushje te trash 200g dhe kraheve elastik. Jaka mandarin ploteson pamjen duke e bere ate nje veshje me stil. 65% Poliester, 35% Pambuk 190g 100% Pambuk Tartan 130g 100% Poliester 200g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

Xhepa te ngrohte per duart

Ngjyra qe Ruhen Larje pas Larje SHTRESE IZOLUESE

Pelhure UjeDuruese

Xhep per Smartphone

S415 18

6

Jelek Klasik S415 ofron nje shtrese ekstra ngrohtesie dhe mbron perdoruesin ne mot te lagesht. Stili klasik kombinon xhepa duarsh te ngrohte dhe nje xhep te jashtem telefoni per te bere nje veshje shume te mire per ambjente publike. 100% Poliester, e Veshur me PVC 160g 100% Poliester 60g 100% Poliester 200g E Zeze XS-3XL, Blu e Erret XS-4XL

Xhepa te ngrohte per duart

Fund i rregullueshem me lidhese

4XL XS

Prerje e Gjere per tu Veshur mbi Veshjet e Punes PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 339339

339

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:09


SHTRESE IZOLUESE

JELEK I TRASHE

R

Hapje qendrore para me kopsa Me shtrese dhe mbushje te plote

S413 18

2

Jelek Kinross Jeleku S413 ofron nje dizajn klasik pa komplikime dhe me vlere shume te madhe duke e bere kete jelek nje nder me te miret ne shitje. Dizajn i lehte i veshjes lejone shtresa te tjera kur eshte nevoja, dy xhepat anesore jane ideale per mbajtjen e veglave te vogla ose sende personale. 100% Najlon 60g 100% Najlon 60g 100% Poliester 100g E Zeze , Blu e Erret XS-3XL

2 xhepa

Perfekte Per te Gjitha Kushtet e Motit SHTRESE IZOLUESE Dy xhepa ne kraharor te brendshem Pelhure me Siperfaqe te Bute

Xhepa me Zinxhire

Rrip beli plotesisht elastik

Fund i rregullueshem me lidhese

S412 18

3

340

S540

Jelek Glasgow 65% Poliester, 35% Pambuk 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 150g E Zeze S-3XL, Blu e Erret XS-4XL

4XL XS

18

6

Jelek Seattle Gilet 100% Poliester, Siperfaqe e Bute, e Veshur me Akrilike 100g 100% Poliester 65g 100% Poliester 350g E Zeze M-XL

Izolim Superior

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 340340

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:09


SHTRESE IZOLUESE

RI R I PSTOP PS TO P

Jeka me shtrese Fleece

Shirit tub reflektiv

S560 24

Jelek RS-Dy Ngjyreshe Dizajn bashkekohor, mbrojtje e plote ujendaluese dhe durueshmeri te larte qe e bejne kete jelek ideal per pune ne ambjente te veshtira. Jeleku eshte i mbushur por i lehte, duke lejuar qe ngrohtesia te qendroje brenda. Vecorite perfshijne nje kapak mbulues mbi zinxhirin para dhe nje jake fleece dhe mbrojtese mjekre per me shume rehati.

9

100% Poliester, Ripstop, e Veshur me PVC 250g 100% Poliester 55g 100% Poliester 170g E Zeze/Gri , Blu e Erret/ Blu e Hapur S-XXL

Bel gjysem elastik

Vishet ne dy menyra

2x1

ME SHTRESE IZOLUESE

Me Shtrese Fleece

Veshje e Dyanshme

Rezistente ndaj reshjeve

S418 24

5

Jelek RS, i Dyanshem 100% Poliester, Ripstop, e Veshur me PVC 260g Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 260g E Zeze S-XXL , Blu e Erret XS-3XL Gri S-3XL Xhepa me Zinxhire

Pershtatje e Mire - Cilesor - Cmim Shume i mire PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 341341

341

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:09


Informacion per Pelhuren

NdĂŤrtuar nga poliestĂŤr Wicking 93% dhe 7% material elastik, e veshur me nje trajtim te perhershem antibakterial Silver Ion i cili lufton eren dhe rrit jetgjatesine

TERMO ISOLUESE

Cilesite e Veshjes

Teknologjia unike qe mban ne trup ngrohtesine duke krijuar mburoje termike e cila rregullohet gjate aktivitetit. Pelhura mundeson perthihtjen e djerses dhe lageshtia e tepert e lekures dhe in nxjerr jashte. Kjo lejon perdoruesin te qendroje i ngrohte dhe i thate ne kushte atmosferike te ftohta, dhe i fresket ne te nxehte.

Izolimi ju mban Ngrohte dhe Mekanizmi i Largimit te djerses nga Trupi do ju mbaje Thate

B153

Paketim per Reklamim Qepje me ngjyra me kontrast

B153

B153 90

Bluze Base Pro Antibakteriale Trajtimi Top Base Antibakteriale Ion-Tex Silver Ion perballon eren dhe rrit jetgjatesine. Kryesorja eshte qe mundeson pershtatje optimale dhe e perdorshme per sezone te ndryshme. 93% Poliester Wicking, 7% Elastane, e trajtuar me Silver Ion Treatment 165g E Zeze , Qymyr Druri S-XXL

E Pershtatshme Per Sezone Te Ndryshme B151 90

Tuta Base Pro Antibakteriale Kjo veshje ofron mbrojtje te vecant termike, mban lageshtiren larg dhe lufton eren, mban kushtet e perdoruesit te thate dhe te rehatshme 93% Poliester Wicking, 7% Elastane, e trajtuar me Silver Ion Treatment 165g E Zeze , Qymyr Druri S-XXL

B151 B151

342

Trajtimi Silver Ion Lufton Eren Dhe Rrit Jetegjatesine

PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 342342

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:09

B


Pelhure qe ka aftesi te largoje djersen nga trupi PE LH U

BASE LAYER

RE SH

ELL

Ju prezantojme gamen e veshje Termo Izoluese te perbere nga 100% Poliester Wicking e cila trasferon djersen dhe lageshtine nga trupi ne pjesen e jashtme te pelhures nga ku avullon, duke e mbajtur perdoruesin te thate, te fresket dhe konfort ne kushte te ndryshme. Veshjet mund te perdoren ne te gjitha llojet e aktiviteteve dhe mund te vishen si nje shtrese termale ekstra per punonjesin ne kushte te ftohta atmosferike ose si veshje sportive per rehati dhe performance te shtuar.

LEKURE

1

2

B133

1 B133 90

B130

Bluze Termo Izoluese Qafa e stiluar, qepje me stil qe nuk bie ne sy dhe menge te mbyllura sigurojne nje perputhshmeri ekselente.

3

4XL XS

100% Poliester i Kanalizuar 140g E Zeze S-XXL , Qymyr Druri XS-4XL

2 B130 90

Bluze Termo Izoluese, me M/Shkurta E bute dhe e holle me nje dizajn special te sheshte per te fshehur qepjet dhe per te mbajtur ngrohtesi e trupit brenda dhe per te formuar nje shtrese te lehte izoluese. Ky material i holle mundeson largimin e djerses duke e mbajtur perdoruesin te fresket, te thate dhe rehat.

Paketim per Reklamim

100% Poliester i Kanalizuar 140g E Zeze , Qymyr Druri S-XXL

3 B131 90

Tuta Termo-Izoluese Keto shtresa te holla kane qepje qe nuk bien ne sy per rehatine me te larte. 100% Poliester i Kanalizuar 140g E Zeze XS-XXL , Qymyr Druri S-4XL

4XL

B131

Veshje Esenciale Termo Isoluese PW17_Rainwear_3_MASTER.indd PW17_Rainwear_3_TEXT.indd 343343

343

31/07/2017 15:03 10/08/2017 14:10


MBROJTJE TERMALE

B120 48

T-Shirt Termale, me M/Shkurtra Nje prerje T-Shirt tradicionale e cila i ofron pjeses se siperme te trupi ngrohje optimale gjate gjithe kohes. Ndertimi i materialit lejon lekuren qe te ajroset nese kushtet behen teper te ngrohta. Qafa e rrumbullaket e ben ate ideale per tu veshur si veshje nen veshjen e pare. 50% Poliester, 50% Pambuk 200g Blu e Erret , E Bardhe XS-3XL, E Zeze , Gri , Boje Qielli S-3XL

B120

B121

B121 48

Pantallona Termale

B121 krijon nje shtrese ngrohtesie ne pjesen e poshtme te trupit. Fibrat e buta te poli-pambukut dhe pelhura e thurur bejne te mundur mbajtjen e ngrohtesise brenda. Fundet e kthyera dhe beli elastik sigurojne nje pershtatje te rehatshme. 50% Poliester, 50% Pambuk 200g Blu e Erret XS-5XL , E Zeze , Gri , Boje Qielli , E Bardhe S-3XL

344

B123

5XL XS

B123 48

T-Shirt Termale, me M/Gjata

Nje bluze me menge te gjata per ngrohtesi maksimale. Mund te vishet poshte rrobave dhe mundeson ajrosje te trupit kur eshte ngrohte. 50% Poliester, 50% Pambuk 200g Blu e Erret XS-5XL , E Zeze , Gri , Boje Qielli, E Bardhe S-3XL

5XL XS

Ngrohtesi Optimale dhe Rehati - Ideale per Veshje te Brendshme

PW17_Rainwear_4_MASTER.indd PW17_Rainwear_4_TEXT.indd 344344

31/07/2017 14:38 10/08/2017 14:06


Mbrojtje nga Temperaturat Ekstreme, deri -40°C Lak per radio

Kapuc qe paloset nen jake

Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur

Unaza D Perpara

KOMBINIM I FUNKSIONALITETIT, PERFORMANCES DHE REHATISE Informacion per Pelhuren E perbere nga fije 300 Denier 100% Poliester, kjo eshte nje perlhure e forte per kushte te ashpra te motit. Pelhura 300D ka nje rezistence shume te mire ndaj gerryerjes dhe grisjes. Ka nje shtrese te brendshme poliretani (PU) e cila e ben pelhuren ujendaluese dhe ka nje shtrese siperfaqesore qe largon ujin dhe njollat dhe ndihmon ne mbajtjen paster te veshjes.

S585 12

Shirit reflektues

5

Kominoshe Dimri

EN 343 KLASI 3:1 EN 342 0.503M². K/W (B), X, 3, 2 100% Uje Ndaluese ndaj shiut dhe jetgjatesia jane celesi i karakteristikave per kete Kominoshe dimri. Dizajni bashkekohor eshte plotesuar me kualitet te lart dhe me vemendje te vecante ne detaje. Celesi i karakteristikave perfshin: Shirit reflektive per shtimin e dukshmerise, mbrojteset e gjunjeve per fortesi maksimale, xhepa te shumte, mbyllje e lehte dhe e sigurte. 100% Poliester, Thurje Oxford 300D me nje siperfaqe kunder njollave, e Veshur me PU 190g 100% Poliester 60g 100% Poliester 170g Gri/E Zeze , Blu e Erret/E Zeze , E Kuqe/E Zeze S-XXL

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

Mbrojteje e Garantuar ne Kushte Ekstremisht te Ftohta PW17_Rainwear_4_MASTER.indd PW17_Rainwear_4_TEXT.indd 345345

345

31/07/2017 14:38 10/08/2017 14:07


Mbrojtje nga Temperaturat Ekstreme, deri -40°C

Kapuc qe paloset nen jake Jeka me shtrese Fleece

Informacion per Pelhuren

Lak per radio

E ndertuer nga 100% poliester ajroses, endje Oxford, me siperfaqe Rezistente ndaj Njollave, 150g. Pelhura eshte me shtrese 100% poliester me nderthurje termale, 300g per me shume ngrohtesi dhe rahati.

Shirit reflektues

Mbajtese karte ID

Cilesite e Veshjes

Per mbrojtje me te mire ne kushtet ekstreme ftohti mos kerko me shume se ky koleksion i shquar i veshjeve tona frigoriferike. Dizenjuesit tane kane punuar ne grupe te vecanta per te zhvilluar nje koleksion unik i cili eshte mbi te gjitha; veshje e ngrohte, praktike dhe e rehatshme. Performanca eshte nje nevoje kyce, se bashku me nje veshje qe ruan nxehtesine pa qene e rende dhe e trashe. Menge me Thurje

CS12 4

6

Kominoshe Frigoriferike ColdStore EN342: 0.534M2. K/W(B), X, 1, X

Kominoshe e forte, me te gjitha cilesite e nevojshme per nje mbrojtje ne ambjente te ftohta, kjo veshje ofron ngrohtesi te pakufizuar. Shiriti reflektues eshte i perdorur perreth kraharorit, ne kurriz dhe ne kembe per nje dukshmeri te larte te perdoruesit. Xhepa te medhenje ne pjesen mbrapa te cilet jane perfekt per ruajtje te sigurte dhe japin akses futjes dhe nxjerrjes se dores edhe me doreze. Kembet kane arna te perforcuara ne gju per rehati shtese. Zinxhire deri ne gju dhe hapje hook & loop per nje veshje/zhveshje me te lehte. Xhep ne kraharor per ID dhe personifikim, si edhe elasticitet ne shpine per rehati dhe zhdervjelltesi ekstra. 100% Poliester Ajrosese, Endje Oxford, Siperfaqe Anti-Njolle 150g 100% Poliester 60g 100% Poliester 300g Blu e Erret S-3XL

346

-40ÂşC Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

Mbrojtje Edhe Ne Kushtet Me Te Ashpra

PW17_Rainwear_4_MASTER.indd PW17_Rainwear_4_TEXT.indd 346346

31/07/2017 14:38 10/08/2017 14:07


Te gjitha stilet e ColdStore jane te certifikuara nga standarti EN 342 per Veshjet ColdStore dhe jane te shenuara me CE. Veshjet garantojne te mbulojne acarin ((2˚C deri ne -5˚C) ndermjet ambjenteve te ftohta (-25˚C) deri ne ngrirje te thelle (-40˚C).

-40ºC

Kapuc qe paloset nen jake

Rripa te rregullueshem

Jeka me shtrese Fleece Mbajtese karte ID Lak per radio Bel elastik mbrapa

Menge me Thurje

Shirit reflektues Xhepa per mbrojteset e gjurit

Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes

CS10 6

5

CS11

Xhakete Frigoriferike ColdStore EN 342 0.534M². K/W (B), X, 1, X

Xhaketa frigoriferike CS10 me gjatesi 3/4 ofron mbrojtje te pakrahasueshme. Mbyllja ne dy drejtime me zinxhir mundeson veshje shume me te lehte dhe menget e gjata te thurura me vrim per gishtin e madh mundesojne ngrohje shtese. Xhaketa perfshin shirit reflektues perrreth kraharorit dhe kurrizit per dukshmeri me te larte. Vecorite gjithashtu perfshijne nje xhep ne kraharor per siguri personale me nje xhep per I.D per personifikim te veshjes. 100% Poliester Ajrosese, Endje Oxford, Siperfaqe Anti-Njolle 150g 100% Poliester 60g 100% Poliester 300g Blu e Erret S-3XL

6

2

Pantallona Frigoriferike ColdStore EN 342 0.534M2.K/W(B), X, 1, X

Keto Pantallona ColdStore per Ambjente te Ftohta vijne me pjesen e perparme dhe te mbrapme te larte per te mundesuar ngrohtesi ekstra rreth trupit. Kopsat e forta me rripa elastik jane te rregullueshem per te garantuar nje pershtatje te rehatshme per perdoruesin. Nje shirit reflektues 5cm perreth kembes e rrit dukshmerine dhe sigurine e perdoruesit. Arnat e gjurit jane te perforcuara per te rritur durueshmerine. Xhepat e medhenj lejojne akses te lehte pa hequr dorezat. 100% Poliester Ajrosese, Endje Oxford, Siperfaqe Anti-Njolle 150g 100% Poliester 60g 100% Poliester 300g Blu e Erret S-3XL

Komfort ne te Ftohtit Frigoriferik -40 Grade PW17_Rainwear_4_MASTER.indd PW17_Rainwear_4_TEXT.indd 347347

347

31/07/2017 14:38 10/08/2017 14:07


GAMA E AKSESOREVE INSULATEX eshte marke e registruar te Portwest.

 INSULATEX

TM

Thermal Insulation

Kapuc Dimri nen Helmet Sigurie

144 12

9

Doreze me Shtrese Insulatex Thurje, 100% Akrilike Shtresa Insulatex 40g E Zeze , Blu e Erret Nje Mase

GL14 240 12

9

120 10

348

Doreza Fleece me Shtrese Insulatex Fleece me siperfaqe AntiPushavitje, 100% Poliester 316g Shtresa Insulatex 40g E Zeze , Blu e Erret Nje Mase

PW17_Rainwear_4_MASTER.indd PW17_Rainwear_4_TEXT.indd 348348

HA13 96 12

Doreze pa Gishta me Shtrese Insulatex Thurje, 100% Akrilike Shtresa Insulatex 40g E Zeze , Blu e Erret Nje Mase

GL16 336 12

10

Mbushje kapese ne pellembe & majen e gishtit

Mbushje kapese ne pellembe & majen e gishtit

GL12

Shtrese gezofi

100% Pambuk E Zeze , Blu e Erret Nje Mase

E ndertuar duke perdorur teknologjine e fibrave ne forme tub, Insulatex™ mundeson nje shtrese me te lehte dhe te ngrohte. Teknologjia unike e pelhures bllokon ngrohtesine e trupit per te krijuar nje bariere termale me performance te larte duke ofruar peshe te lehte dhe komfort pa shtuar pjese te tjera.

GL13

50

PA58

GL10 120 10

Doreze Ujendaluese Ski 100% Poliamid 142g 100% Poliester Micro-Fleece 120g 100% Poliester 80g E Zeze , Blu e Erret Nje Mase

Kapuc Winter Trapper 100% Poliester 90g Brenda Gezof 100% Akrilik-400g 100% Poliester 100g E Zeze Nje Mase

Doreze Touchscreen Ky stil jep nje kapshmeri te larte. Qepja e zeze akrilike e jashtme eshte e forte ndersa akriliku gri me komponente metalik lejon levizje precize ne nje paisje touchscreen. Thurje, 100% Akrilike, E Zeze S/M-XXL/3XL Blu e Erret S/M-L/XL

Mbushje kapese ne pellembe & majen e gishtit

GL11 144 12

Doreza Fleece Fleece me siperfaqe AntiPushavitje, 100% Poliester 316g E Zeze , Blu e Erret Nje Mase

31/07/2017 14:38 10/08/2017 14:07


gezofi

144 12

B024 B013

9

B010 96 12

Striped Insulated Knit Cap, Insulatex Lined

Kapuc me Shtrese Insulatex

144 12

65% Poliester, 35% Pambuk 190g E Zeze , Blu e Erret rregullueshme

HA10

Thurje, 100% Akrilike Shtresa Insulatex 40g Gri , Gri/E Zeze Nje Mase

Thurje, 100% Akrilike Shtresa Insulatex 40g E Zeze , Gri , Blu e Erret , Ngjyre Ulliri Nje Mase Portokalli, E Verdhe Nje Mase

Kapele Baseball, Gjashte Panele

7

CS21 240 20

Qafore

Fleece me siperfaqe AntiPushavitje, 100% Poliester 280g E Zeze , Blu e Erret Nje Mase Portokalli, E Verdhe Nje Mase

Kapuc Fleece me Shtrese Insulatex

Fleece me siperfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliester 280g Shtresa Insulatex 40g E Zeze , Jeshile e Erret , Blu e Erret Nje Mase Portokalli, E Verdhe Nje Mase

96 12

CS20

Kapuc Izolues Balaclava

Fleece me siperfaqe AntiPushavitje, 100% Poliester 190g E Zeze , Blu e Erret Nje Mase Portokalli, E Verdhe Nje Mase

240 20

Kapele qe vishet nga te dyja anet

B023 144 12

9

Kaple Insulatex, me Shirit Reflektues

Thurje, 100% Akrilike Shtresa Insulatex 40g E Zeze , Blu e Erret Nje Mase Portokalli, E Verdhe Nje Mase

PW17_Rainwear_4_MASTER.indd PW17_Rainwear_4_TEXT.indd 349349

HA14 144 12

Kapele Hi-Vis Beanie, e Dyanshme Fleece 100% Poliester 230g Fleece 100% Poliester 230g Portokalli/E Zeze , E Verdhe/E Zeze Nje Mase

B029 144 12

Rechargeable LED Beanie Hat 100% Akrilic, Thurje E Zeze , Blu e Erret , Portokalli, E Verdhe Nje Mase

349

31/07/2017 09:59 17/08/2017 14:07


Informacion per Pelhuren

VESHJE PER ZYRTARE

Kjo pelhure cilesore eshte ndertuar duke perdorur perzierjen e poliester dhe pambuku. Poliester mundeson durueshmeri te shkelqyer nderkohe qe pambuku i jep veshjes nje perdorim te bute dhe siguron se do te lahen shume mire. Rezultati eshte veshja e lehte e cila eshte perfekte ne vendet e punes.

Cilesite e Veshjes

8

 Veshje te lehta dhe relaksuese per lirshmeri ne levizje. Bojerat Re-activee te perdorura ne ngjyrosjen e veshjes ofrojne qendrueshmeri te larte te ngjyres. Qepje e dyfishte ne te gjithe veshjen.

CILESIMET E NGJYRAVE

Qepje e Dyfishte

B300 24

5XL XS

350

Triko Roma Kjo triko e rehatshme eshte ideale per veshjet ne fundjave. B300-ta vjen me nje mori ngjyrash popullore me nje qafe klasike dhe terheqese. Menget e arnuara lejojne lirshmeri ne levizje. Perfekte si nje pjese e uniformes dhe ideale per zbukurim. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Blu e Erret, E Zeze, Jeshile e Erret , Blu e Erret , Gri e Hapur , Ngjyre Geshtenje , E Kuqe , Blu e Hapur

Royal Dark Navy Bottle Green Navy Black Maroon Red Heather Grey

Reg S - 3XL S - 3XL S - 3XL XS - 5XL XS - 4XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

B309 24

Triko me Jake me Zingjir Sorrento Ky dizenjo klasike me jake te larte dhe zinxhir te shkurter, ka nje pershtatje te mire dhe te rehatshme. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

Ngjyrat Perputhen me Gamat Kingsmill dhe Fortis

PW17_Leisurewear_MASTER.indd PW17_Leisurewear_TEXT.indd 350350

04/08/2017 13:58 10/08/2017 10:00


LINED KAPUC

E Thjesht per tu Mirmbajtur, e Thjesht per tu Veshur B302 30

2

Triko Roma, me Kapuc Kjo triko praktike dhe me stil me kapuc ka nje siperfaqe te bute mr push per rehati. Perberja e poliesterit siguron durueshmeri te shkelqyer. Vecorite e dizajnit perfshijne nje xhep te gjere kanguri dhe kapuc qe japin me shume hapesire per ruajtje dhe rrisin ngrohtesine. 65% Poliester, 35% Pambuk 300g Blu e Erret, Blu e Hapur, E Zeze S - 3XL

Pelhure Pambuku i Krehur

Kapuc i vijezuar Jersey

Shtrese Sherpa per Mbajtje Fantastike Te Nxehtesise

Shtrese push

Hapje me Zinxhire Para

KS31 30

2

KS32

Triko Nickel Nje shtese elegante ne linjen tone te bluzave, zinxhiri i plote mundeson hapje-mbyllje te shpejte kur nevojitet per ambjentet e punes. E perbere nga pelhura cilesore Cotton Plus, bluza Nickel ka nje prerje moderne dhe detaje teknike si logo te vogla dhe nje logo vertikale mbrapa. 50% Poliester, 50% Pambuk 350g E Zeze, Blu e Erret S-XXL

12

4

Xhaketa Pewter Ideale per kushtet jashte shtepise, ofron kompromise te vogla per funksionalitetin dhe stilin. Linjat e brendeshme Sherpa ngrohin ne pjesen e bustit, nderkohe qe menget e lehta te mbushura reduktojne peshen dhe mundesojne levizje te rehatshme. Ka xhepa te brendshem per sende me vlere dhe nje xhep per telefon dhe laps per te mundesuar akses te lehte dhe te kthyeshem. 65% Poliester, 35% Pambuk 280g Mbushja e mengeve: Poliester 100% 60g Busti: 100% Polyester Sherpa Pile, 300g Mbushja e mengeve: 100% Polyester Wadding, 40g E Zeze, Gri e Hapur S-3XL

Ngjyra Moderne dhe me Kontrast qe nuk Zbehen PW17_Leisurewear_MASTER.indd PW17_Leisurewear_TEXT.indd 351351

351

31/07/2017 13:58 10/08/2017 12:06


13

Bluze Polo Rezistente

CILESIMET E NGJYRAVE

352

Black

Reg XS - 5XL

Navy

XS - 5XL

Royal Dark Navy Bottle Green Yellow Red Heather Grey Maroon Kelly Green Sky Blue White Purple

XS - 5XL XS - 4XL S - 3XL S - 3XL XS - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL S - 3XL

B210 48

5XL XS

Bluza Polo Napoli Kjo bluze polo eshte ndertuar nga pelhura poliester/ pambuk me thurje pique e cila eshte e bute ne prekje dhe e rehatshme per tu veshur. Ideale si veshje e perditshme ose promocionale duke e stampuar logon e kompanise. 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze , Blu e Erret , Blu e Hapur, Blu e Erret, E Kuqe, Jeshile e Erret , Gri e Hapur , Jeshile e Zene , Ngjyre Geshtenje , Lejla, Boje Qielli , E Bardhe , E Verdhe

Qendrueshmeri Ekselente e Ngjyres, Duket si e re

PW17_Leisurewear_MASTER.indd PW17_Leisurewear_TEXT.indd 352352

31/07/2017 13:58 10/08/2017 12:06


8 CILESIMET E NGJYRAVE

B185 48

Bluza Polo Klasike Kjo Bluze Polo Klasike me kopsa eshte nga pelhura 100% poliester. E dizenjuar per ti dhene perdoruesit rehati ekstra dhe lehtesi ne levizje. 100% Poliester 140g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

B209 48

Bluze Polo Per Femra Kjo bluze per femrat me stil klasik, me nje bukuri ne veshje dhe ideale per personalitetet, ky stil do te plotesoje te gjitha nevojat tuaja te veshjeve. 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze , Jeshile e Erret , Blu e Erret , Roze , E Kuqe , Blu e Hapur , Boje Qielli , E Bardhe

Reg Black

XS - XXL

Bottle Green

XS - XXL

Navy

XS - XXL

Pink

XS - XXL

Red

XS - XXL

Royal

XS - XXL

White

XS - XXL

Sky Blue

XS - XXL

B212 48

Bluze Polo, me M/Gjata 65% Poliester, 35% Pambuk 210g E Zeze , Blu e Erret XS-3XL

Polo me stil dhe me prerje te bukur PW17_Leisurewear_MASTER.indd PW17_Leisurewear_TEXT.indd 353353

353

31/07/2017 10:05 17/08/2017 12:06


8 CILESIMET E NGJYRAVE

B175 48

Bluze Monza Ju mban juve te fresket, te thate, dhe te rehatshme, poliesteri i bute dhe ajrosese e thith djersen ne menyre qe ju te rrini te thate gjate gjithe aktiviteteve. 100% Poliester 140g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

B195 72 12 *Vetem e Bardhe

T-Shirt Turin Premium Vlere e jashtezakonshme, kjo veshje eshte ideale per veshje pune dhe veshje korporatash. E disponueshme ne nje zgjedhje me ngjyra popullore, kjo t-shirt duket bukur kur vishet si e vetme ose nen nje veshje tjeter te holle. E prodhuar 100% nga pambuku me cilesi te larte e cila ofron super rehati. 100% Pambuk 195g E Bardhe, E Zeze , Gri e Hapur , Blu e Erret , E Kuqe , Blu e Hapur , Boje Qielli , E Verdhe

Reg Black

S - 3XL

Heather Grey

S - 3XL

Royal

S - 3XL

White*

XS - 3XL

Yellow

S - 3XL

Navy

S - 3XL

Sky Blue

S - 3XL

Red

S - 3XL

B310 24

1

Triko Nato Thurje me Densitet 7, 100% Akrilike 580g 65% Poliester, 35% Pambuk 245g E Zeze , Blu e Erret S-3XL

*Gjithashtu mund te gjendet dhe ne versionin e lehte 140g,B140bluze venice.

354

Shumellojshmeri Pelhurash per Mundesi Perzgjedhje te Gjere

PW17_Leisurewear_MASTER.indd PW17_Leisurewear_TEXT.indd 354354

31/07/2017 13:58 10/08/2017 12:07


Kerkon Perkujdesje dhe Hekurosje Minimale

S107 S108 24

1

S107 Kemishe Oxford, Menge te Gjata S108 Kemisha Oxford, me Menge te Shkurtra

S117 S118 24

70% Pambuk, 30% Poliester 120g S107: Boje Qielli 15”-19” S108: Boje Qielli 14”-20”

1

Kemishe Easycare Oxford, Menge te Gjata Kemishe Easycare Oxford, Menge te Shkurtra 70% Pambuk, 30% Poliester 130g S117: Boje Qielli S-3XL S118: Boje Qielli S-3XL

S107

S103 S104 24

1

S103 Kemishe Klasike, me Menge te Gjata S104 Kemishe Klasike me Menge te Shkurtra 65% Poliester, 35% Pambuk 100g S103: E Bardhe 14”-19” S104: E Bardhe 14”-20”

S101 S102 24

S101 Kemishe Pilot, Me Menge te Shkurtra S102 Kemisha Me Meng Te Gjata Pilot 65% Poliester, 35% Pambuk 100g S101: E Bardhe 14”-20” S102 E Bardhe 14.5”-19”

S232

1

Pershtatje Klasike dhe Prerje Moderne PW17_Leisurewear_MASTER.indd PW17_Leisurewear_TEXT.indd 355355

239

355

31/07/2017 13:58 10/08/2017 12:07


KEPUCEVE DHE CIZMEVE GAMA Gama e gjere e kepuceve dhe cizmeve Por t wes t of ron zgjidhje te p ershtat shme p er shume indus tri duke of ruar p er formance dhe rehati mak simale. K jo game siguron mbrojtje dhe b esueshmeri te lar te. For tesia dhe f lek sibiliteti jane arritur me ane te nje tek nologjie inovative p er nje jetegjatesi me te madhe duke i k aluar te gjitha tes tet e kohes.

116 Stilet

356

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 356356

• PORTWEST® PRO • STEELITE™ AQUA • STEELITE™ ULTRA • STEELITE™ MICROFIBRE • STEELITE™ ESD • STEELITE™ LADIES • STEELITE™ WORK • COMPOSITELITE™ AQUA • COMPOSITELITE™ ULTRA • COMPOSITELITE™ ESD • COMPOSITELITE™ WORK • PORTWEST PROFESIONAL • AKSESORET E KEPUCEVE & CIZMEVE

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:05


Game e Kompletuar te Kepuceve Mbrojtese Shihni gamen tone te Kepuceve ne faqen 290 PORTWEST

Compositelite

TM

Ju prezantojme linjen e re te kepuceve te sigurise premium nga Portwest®, qe ka vecantine e materialeve me te mira dhe perberes per nje siguri, per formance, rehati dhe qendrueshmeri te shkelqyer. Kepuca eshte dizenjuar per punetore ne industrite e vajrave dhe gazit, ndertim, sherbime komunale etj.

Compositelite Compositelite Compositelite ULTRA AQUA WORK Compositelite Compositelite Compositelite ESD LADIES MICROFIBRE PORTWEST

TM

PORTWEST

PORTWEST TM

PORTWEST

TM

Nje Game Cilesore te Kepuceve dhe Cizmeve te Sigurise te ndertuar duke perdorur komponente dhe material cilesore. Gama Steelite perdor mbrojtese gishtash dhe taban mbrojtes celiku.

PORTWEST TM

TM

TM PORTWEST

TM

Nje linje premium e kepuceve te sigurise te cilat jane te lehta, fleksibel dhe pa metal. Gama Compositelite perdor mbrojtese gishtash dhe taban mbrojtes jo-metalike.

Kepuce Profesionale E lehte dhe stile te qendrueshme per te gjithe komoditetin e dites. Ideal per pune te lehta dhe argetim.

STEELITE dhe COMPOSITELITE jane markat e registruar te Portwest.

Simbolet SRC

Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul

Slip resistant outsole

Kepuce antistatike

Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul

Sholle rezistente ndaj vajrave

100% jo metalike

Sholle e mesme celiku anti-shpim

Shuall me densitet te dyfishte

Izolim ndaj te ftohtit

Sholle e mesme composite anti-shpim

Shualli me densitet te njejte

ESD

Membrane 100% Ujedaluese

Pershtatje e Gjere

Rezitente ndaj Agjenteve Kimik - 2

100% Ujendaluese

Mbrojtje e Metakarpes se Kembes

Lekure Sade e plote

Pjesa siperme rezistente ndaj ujit

Izolim per nxehtesine

Sistem amortizimi

SD

300°C HRO

Heat resistant outsole

USA Simbolet

Mbrojtese Gishtash Jo Metalike - Impakt (I), Kompresim (C)

Shtrese e Mesme Jo Metalike Anti-Shpim (PR)

Kepuce Statik Shkarkues (SD)

Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I), Kompresim (C)

Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR)

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 357357

357

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:05


Inovacioni, cilesia e perberesve dhe konstruksioni ekspert karakterizojne kepucet dhe cizmet Portwest KEPUCE & CIZMET e SIGURISE MUND TE DALLOHEN NGA STANDARTI NE VIJIM:

AS/NZS 2210.3: 2009

EN ISO 20345:2011

Ky standart nderkombetar percakton nevojat baze dhe te shtuara per kepucet dhe cizmet e sigurise te perdorura per qellime te pergjithshme. Perfshin per shembull; rreziqe mekanike, rezistence rreshkitje, rreziqe termale, sjellje ergonomike. Mbrojtesi i gishtave mbron kunder rrezikut te demtimit nga objektet ne renie dhe shtypje ne mjediset e punes ku mund te ndodhin rreziqe potenciale. Shtresa Anti shpim mbron nga shputen kembes nga gozhdat dhe sendet e mpreta. Footwear which conforms to the standard AS/NZS 2210.3:2009 has been tested for additional thread strength.

Sistemi klasifikues per te identifikuar nivelin mbrojtjes te kepuceve dhe cizmeve: Kategori

SB SBP S1 S1P

Kerkesat Shtese Mburoja ne majen e kepuces mundeson mbrojtje te gishtave ndaj goditjeve nga lart ose shtypjeve nga sende te renda. Niveli i mbrojtjes se mundesuar eshte 200 xhaul fuqi godiste. Niveli i mbrojtjes se mundesuar eshte 15kN fuqi shtypje (presion).

Tabela e kerkesave shtese per aplikimet e posacme me simbolet perkatese. Kerkesat

Simbolet Rezistenca e Penetrimit

Si standarti SB plus rezistencĂŤn e penetrimit. Si standarti SB plus, shuall me mbeshtetje anesore, antistatike, rezistente ndaj vajrave dhe sistem amortizimi. Si standarti S1 plus rezistence penetrimi.

S2

Si standarti S1 plus uje rezistuese.

S3

Si standarti S2 plus sholle me dhembeza dhe rezistence penetrimi.

S4

Maje mbrojtese 200 xhaul. Te gjitha kepucet e gomes ose te polimerit me vecori anti statike. Rezistence ndaj vajrave te karburantit, sistem amortizimi dhe shuall me mbeshtetje anesore.

S5

Si standarti S4 plus sholle e jashtme me thumba dhe rezistence penetrimi.

Vecori Elektrike: Kepuce Antistatike Rezistence ndaj temperaturave extreme: Termo Izolim Te Gjithe Kepucet

Sholl me sistem amortizues Uje Rezistuese Mrojtje e Kurrizit te Kembes

Siperme

Penetrimi Dhe Perthithja e Ujit Rezistence ndaj Nxehtesise ne Kontakt

Sholla

Rezistence ndaj karburantit, vajit

P A CI E WR M WRU HRO FO

358

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 358358

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:05


EN ISO 20347:2012

EN 61340-4-3:2002 Elektrostatik - Metodat standarte te testimit per aplikime te vecanta Kepucet dhe Cizmet

Kjo pjese e standartit EN 61340 shpjegon metoden e testimit per te percaktuar rezistencen elektrike te kepuces se perdorur ne kontrollet e elektrostatike te mundshem. Ky standard eshte i pershtashem te perdoret nga prodhuesit e kepuceve ashtu edhe nga perdoruesi final.

Standartet nderkombetare specifikojne bazat dhe shtesat e mundshme, kerkesat per shoqerim te kepuceve dhe cizmet e punes te cilat nuk jane te ekspozuara nga asnje rrezik mekanik (goditjeve dhe shtypjeve). Kategori

Shkarkimi Elektrostatike i Kepuce dhe Cizme Jane testuar sipas metoda e pershkruar ne kete standard me nje rezistence elektrike te nivelit nga 1Ω x 10⁵ deri ne 1Ω x 10⁸. Sistemi Dyshemes/Kepuces i perdorur per themelet primare - Standarti ESD EN 61340 Standarti profesional dhe i sigurise - EN ISO 20344 deri ne 20347. Niveli i ngarkese se gjeneruar eshte e ndikuar nga lageshtia atmosferike.

PERCUESHMERI C

PERCJELLES ESD (Pllake metalike) EN 613404-3 < 108 Ohm

103

104

105

106

107

Perputhet me kerkesat baze te percaktuara nga standarti EN ISO 20347: 2012 Shuall me mbeshtetje anesore, antistatike, rezistente ndaj vajrave dhe sistem amortizimi. Si O1 plus: rezistence ndaj penetrimit dhe perthithjes se ujit. Si O2 plus: rezistence penetrimi, sholle me dhembeza. Shuall me mbeshtetje anesore, antistatike, rezistente ndaj vajrave dhe sistem amortizimi. Si O4 plus: rezistence penetrimi, sholle me dhembeza.

IZOLUES

EN ISO 13287:2012

Kufiri i rezistences se rekomanduar EN 613405-1

102

Kerkesat Shtese

OB 01 02 03 04 05

Konduktiviteti Elektrostatike i Kepuce dhe Cizme Jane testuar sipas metoda e pershkruar ne kete standard me nje rezistence elektrike me te vogel se 1Ω x 10⁵.

Ky Standart Europian percakton nje metode testimi per rezistencen e rreshkitjes se sigurise konvecionale, veshje kembe mbrojtese dhe profesionale. Nuk mund te aplikohet per veshjet e kembes per qellime speciale qe perfshijne thumba, kopsa metalike ose te ngjashme. 108

109

1010

1011 1012

< 35 MOhm 3.5 x 107 Ohm

Per te bere testimin e artikullit te veshjes se kembeve vendoset ne nje siperfaqe duke ju nenshtruar nje force dhe levizet horizontalisht ne varesi te siperfaqes. Forca e ferkimit matet dhe llogarit koeficientin dinamik te ferkimit. Nese sholla e jashtme kalon testin e pllakes qeramike (SRA) dhe testin e dyshemes prej celiku (SRB) ateher shenjohet si SRC.

ESD Rg ESD/Person Sistemi Dysheme/Kepuce

Koeficienti i Ferkimit (EN 13287) PERCUESHEM

ANTISTATIK

IZOLUES

EN 13832-2:2006 Mbrojtja e kembeve kunder kimikateve

Mbrojtja e kembeve kunder kimikateve -Pjesa 2: Kerkesat per mbrojteset e kembeve kunder kimikateve ne kushte laboratorike

Kodi i Produktit

Testi Siperfaqes

SRA

Thember Rreshkitese Perpara

Taban Rreshkites Perpara

Pllake qeramike me SLS*

≥ 0.28

≥ 0.32

SRB

Dysheme celiku me Glicerol

≥ 0.13

≥ 0.18

SRC

Pllake qeramike me dysheme Celiku & SLS* me Glicerol

≥ 0.28 ≥ 0.13

≥ 0.32 ≥ 0.18

*Uje me 5% tretesire Sulfat Lauryl Sodiumi (SLS)

Rezistenca ndaj degradimit: Mostrat vendosen ne kontakt me agjente kimik per 23 ore.

Kjo kepuce reziston degradimin nga kimikatet e deklaruara (te pakten 2 nga lista me poshte). B – acetone D – dichloromethane

ASTM F2413-11 Percaktimet Standarte per Performancen e Nevojitur per Kepucet Mbrojtese (Sigurie) Mbrojtese e Gishtave

Specifikimet permbajne kerkesat e performances se kepuceve per te mbrojtur punetorin nga rreziqet e meposhtme duke siguruar;

F – toluene

I

Rezistence impakti (I) per pjesen e gishtit ne kepuce

G – diethylamine H – tetrahydrofuran

C

Rezistence Kompresimi (C) per pjesen e gishtit te kepuces.

I – ethyl acetate J – n-heptane K – 30% sodium hydroxide L – 95% sulphuric acid M – 65% nitric acid N – 99% acetic acid O – 25% ammonia solution P – 30% hydrogen peroxide solution Q – isopropanol R – 13% sodium hypochlorite - toecap strength (200J or 100J)

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 359359

Mt Mbrojtja kurrizit te Kembes nga impakti (Mt) e cila redukton mundesine e lendimit te kockes se kurrizit te Kembes Cd Vecori percjellese (Cd) te cilat reduktojne rreziqet te cilat mund te krijohen nga ngarkesat elektrike statike; dhe redukton mundesine e ndezjes se kimikateve dhe shperthyeseve eksplozive. EH Mbrojtje nga rreziqet elektrike (EH), per te mbrojtur perdoruesin kur aksidentalisht shkele telat e zhveshur elektrike. SD Vecori statike shkarkuese (SD) per te reduktuar rreziqet ne saje te rezistences teper te ulet te kepuces e cila mund te ekzistoje ku nevojitet kepuca SD. PR Rezistence Shpimi (PR) e paisjeve te kepuceve.

359

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:05


Udhezues per Klasifikimin e Kepuceve te Sigurise

EN ISO 20345:201 Perdor sistemin e meposhtem te klasifikimit per te identifikuar nivelin e mbrojtjes te ofruar nga kepucet e sigurise

SB FC03 386

FW26 392

FW28 392

388

FC04

386

FW35

FW31 381

FW82 383

FW17 388

Mbron Kembet Tuaja ne te Gjitha Kushtet

SBP FW16

FW30 381

389

S1P FC10

NEW

405

FC14

404

FC52

371

FC53

371

FC65

372

NEW

FC67

372

FT25

375

FT15

375

FT63

377

FT64

377

FW02

380

FW06

396

FW08

399

FW09

399

FW10

398

FW12

395

FW13

395

FW14

398

FW25

400

FW33

378

FW34

379

FW36

374

FW37

374

FW38

290

FW39

290

FW46

385

FW47

385

FW51

400

FW60

380

FW61

380

FW63

378

FW64

378

FW85

391

FW86

391

FW87

391

Materialet dhe Komponentet me te Mira jane Perdorur

S4 FW84

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 360360

408

FW94

407

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:06


NEW

SI FC02

FW01 377

387

FW15 400

FC21

405

FW21 399

FC41

404

FW41 291

FC63

373

373

FC64 373

FW48 383/ 387

FW49 291

FC66

FW42 376

FT50

375

S2 FC01

387

FC11

405

FW80

382

FW81

382

384

FW83

384

FW88

S3 FC12

397

FC44

404

FC54

366

FC55

NEW

370

FC60

370

FC61

NEW

FD01

NEW

363

365

FD10

364

FD11

365

FW05

397

FW07

390

NEW

394

FT13

394

FW03

402

FW04

403

FW11

402

FW22

390

FW23

401

FW24

401

FW29

396

FW59 376

FW65 393

FW66 368

FW32

381

FW43

403

FW69 376

NEW

FD85 367

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 361361

NEW

FD09

FT12

S5

NEW

369

363

364

FW57 368

FC57

FD02

FD15

FW44 403

366

FD95 406

FW45 408

FW71 409

FW74 409

FW75 409

FW95 407

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:07


Portwest - Kepuce te Krijuara per Mbrojtjen Tuaj Jane prodhuar duke perdorur teknologjine me moderne dhe efikase. Shuallet jane krijuar duke perdorur tekniken me te fundit te injektimit direkt te kepuca. Per pjesen e siperme perdoren dizajn ergonomik dhe materiale cilesore per te krijuar nje kepuce qe eshte e rahatshme, e sigurte, rezistente dhe jetegjate.

Kepuce te Krijuara per MbroJTJE TOTALE

Shtrese e brendeshme Qafa me Mbushje

Dhembezat e Shuallit

Llapa

Thember me Sistem Amortizimi Shuall F12

Pjesa e siperme Lekura te kurrizi i kembes Shtrese poshte lekures Membrane Ujendaluese

Thember me Sistem Amortizimi

Sholle e brendeshme Sholle e jashtme Shtrese e mesme Anti-Shpim Thurje Antistatike

362

FC57 369

Maje e Gomuar

Mbrojtese e gishtave

Portwest PRO - Kepuce Sigurie Premium

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 362362

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:07


Portwest PRO

Zinxhir me hapje te lehte

S3 FD01 6

Kepuce me Qafa Traction Portwest Compositelite S3 HRO CI WR, 25cm EN ISO 20345:2011 IEC 61340-4-3 KLASI 3 ASTM F2413-11

SRC

300°C HRO

S3

Duke kombinuar rehatine, mbrojtjen e kyceve, nivel anti-rreshkitje te pakrahasueshme dhe e perbere me materialet dhe komponentet me te mira, Kepuce me Qafa TractionLite Safety eshte nje inovacion ne konstruktimin e kepuceve. Konstruksioni me peshe te lehte me zinxhire, lekure ujeduruese S3 dhe membrana ujendaluese per te mbajtur kemben te thate ne kushtet me te ashpra. Sholla e jashtme PU/Gome me dizenjim special ofron rezistence shume te mire ndaj rreshkitjes dhe stabilitet ne kushtet me te shpeshta.

FD02 6

EN ISO 20345:2011 IEC 61340-4-3 KLASI 3 ASTM F2413-11

SRC

300°C HRO

Kepuce me Qafa (18cm) Traction Portwest Compositelite S3 HRO CI WR

Ky stil eshte zgjedhja ideale per punonjesit e industrise se naftes dhe gazit. Shualli anti-rreshkitje eshte rezistent ndaj naftes dhe vajrave. Lekura e plote ju mbane kembet ngrohte kur temperaturat jane te ulta dhe ka nje shtrese ujendaluese per kembe te thata gjate gjithe kohes. Dizajni specifik dhe ndertimi i kepuces do tju mbaj te sigurt. E Zeze, Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote PU/Gome - F18

E Zeze,Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote PU/Gome - F18 SD

PERMIRSUAR

SD

PERMIRSUAR

E Preferuar nga Industria e Naftes dhe Gazit PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 363363

363

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:07


Portwest PRO

S3 FD15

Kepuce me Qafe Eden Safety S3 HRO CI HI FO SRC

8

SRC

EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

300°C HRO

Mbrojtje Totale, si nga rreziqet fizike ashtu dhe klimaterike. Me lidhese dhe me zinxhir te pershtatshme per cdo ambjent. Shuall PU/Gome me injektim. E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote PU/Gome -Sholle e jashtme F47

Zinxhir me hapje te lehte

S3 FD10 8

SRC

Kepuce me Qafe Clyde Safety S3 HRO CI HI FO EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Kepuce me qafe Mbrojtese klasike me maje te gomuar TPU per mbrojtjen e lekures ndaj goditjeve. Materiali i brendshem perthith djersen dhe lageshtiren dhe mundeson qe kembet te 300°C jene te thata ne te ftohte, ne lageshtire si edhe ne HRO temperatura te larta. Shuall i permiresuar per te rritur fleksibilitetin dhe stabilitet për mbështetjen e shkëlqyer dhe rehati me çdo hap. E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote PU/Gome - Sholle e jashtme F47

Maje e Gomuar Mbrojtese 364

Rehati maksimale edhe ne mot te lagesht

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 364364

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:07


Portwest PRO

S3 FD09

Kepuce me Qafe Trent Safety S3 HRO CI HI FO EN ISO 20345:2011

10

Mbrojtje maksimale dhe rezistente ndaj kushteve klimaterike te ndryshme, aftesi superiore per te mbajtur kembet te thata dhe te rehatshme. Shuall PU/Gome me injektim.

u e e SRC

300°C HRO

E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote PU/Gome -Sholle e jashtme F47

Maje e Gomuar Mbrojtese

S3 FD11 10

SRC

Kepuce me Qafe Foyle Safety S3 HRO CI HI FO EN ISO 20345:2011

Ndertuar per kushte te veshtira pune ne terren, lekure e plote, shuall me densitet te dyfishte PU/Gome per te ofruar mbrojtje maksimale. Jashtezakonisht e forte dhe e rehatshme rezistente deri ne 300°C 300°C HRO, maje dhe sholle te mesme HRO celiku si edhe ofron rezistence ndaj rreshkitjeve. E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote PU/Gome - Sholle e jashtme F47

Kepuce & Cizme e Sigurise me performance te larte PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 365365

365

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:07


Portwest PRO S3

PERMIRSUAR

FC54

Atlete Elbe Low Cut Portwest Compositelite S3 EN ISO 20345:2011

12 Me Ajrosje

SRC

100% jo metalike me ngjyra te gjalla mundesojne rehati dhe dizajn bashkekohor per perdoruesin. Nje lekure lope uje duruese dhe nje rrjete e hapur do sigurojne se kjo atlete eshte e forte dhe ajrosese. Maje dhe sholle me kompozite. Rezistente nga rreshqitja dhe vaji. Jeshile, Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure Lope Suede, Rrjete Phylon/Gome - F38

S3 FC55 PERMIRSUAR

12

EN ISO 20345:2011

SRC

Maje e Gomuar Mbrojtese

Atlete me Prerje te Ulet Portwest Compositelite Elbe S3 Mbrojtje e shkelqyer e kombinuar me dizajn modern. Qafe e mbushur per me shume rehati. Uje rezistuese, densitet i dyfisht pylon/gome per kapje me te mire dhe me shume fleksibilitet. 100% jo-metalike dhe ajrosese. Jeshile, Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure Lope Suede, Rrjete Phylon/Gome - F38

366

Mbrojtje e Shkelqyer dhe Stil i Vecante

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 366366

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:07


Portwest PRO

PORTWEST INNOVATION

PERMIRSUAR

Mbrojtje e Integruar Fleksibel e Metatarseve.

Mbrojtje Metatarsale

 Minjerave dhe Gazit  Naftes Komunale  Ndertimit  Projekteve Civile  Grumbullimit dhe Pastrimit  Agrikultures 

Dhembeza per heqje te lehte

Kyc i perforcuar

S5

FD85

6

Cizme Sigurie me Mbrojtje Metakarp Portwest S5 M EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Cizme Portwest Metakarp mundesojne Mbrojtje totale. Design inovativ pa metal te mbrojtses se metakarpit mundeson flexibilitet dhe rehati ne levizje. SRA

E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 PVC/Nitril PVC/Nitril - F49

Mbrojtje Metatarsal

Nje Kombinim i Inovacionit, Dizajnit dhe Sigurise ne kete Cizme PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 367367

367

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:08


TM

Menyra e Funksionimit Shi/Uje

SRC

Djerse

(SRA+SRB)

S3

PU/PU

0,60 SRA 0,51 FW57 Kepuce Me Qafe All Weather

Lekure

Steelite S3 WR

0,27

SRB 10

EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11 AS/NZS 2210.3:2009

0,19

Ajer Shtrese Ujedaluese

Keto kepuce me qafe uje duruese S3 jane te forta dhe te durueshme, perfekte per perdorim ne te gjitha kushtet klimaterike. Maje dhe sholle te mesme celiku per mbrojtje me te larte me nje sholle te jashtme TPU per me shume stabilitet dhe ferkim.

Astar i brendshem SRC

200°C HRO

E Zeze , Kafe Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure Lope e Lemuar Membrane 100% Ujedaluese PU/TPU - F12

Menyra e Funksionimit Shi/Uje Djerse

SRC (SRA+SRB)

PU/PU

0,60 SRA 0,51

Lekure

SRB Ajer Shtrese Ujedaluese Astar i brendshem

S3

0,27 0,19

FW66

Kepuce me Qafe All Weather Steelite S3 WR EN ISO 20345:2011

10

Mbrojtje e plote S3 ne nje kepuce me stil hiker. Me nje shtrese plotesisht ujendaluese dhe ajrosese me sholle te mesme celiku, maje celiku dhe ajrosese. SRC

200°C HRO

Gri Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure Lope Suede Membrane 100% Ujedaluese PU/PU - F51

PERMIRSUAR

368

Steelite - Kepuce me mbrojtje metalike

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 368368

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:08


Compositelite AQUA TM

M

M

B

RA

NE

10 0% U J E D

AL

U

ES E

E

PORTWEST

Shi/Uje Djerse

SRC (SRA+SRB)

Lekure

PU/PU

0,60 SRA 0,51

SRB

Ajer Ujendaluese dhe Ajrosese

Shtrese Ujedaluese

Astar i brendshem

Maje e Gomuar Mbrojtese

S3 FC57

PERMIRSUAR

EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

10

SRC

200°C HRO

Kepuce me Qafe All Weather Portwest Compositelite S3 WR Versioni jo metalik i kepuceve me qafe ofron nje mbrojtje shume te mire dhe vecori te tjera si: e lehte, membrane ujendaluese dhe ajrosese per te mbajtur kembet e thata ne ambjente te lagura. Sholle i perbere nga densitet te dyfishtĂŤ PU/ TPU me sistem amortizimi te thembr, antistatike, anti-rreshkitje. Maje te gomuar me materialin e shollit. E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure Lope e Lemuar Membrane Ujeduruese PU/TPU - F12

Compositelite - Kepuce Sigurie Pa Metal PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 369369

369

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:08

0,27 0,19


PORTWEST

Compositelite ULTRA TM

S3

PERMIRSUAR

FC60 10

Kepuce me Qafe Operis Portwest Compositelite S3 HRO EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

SRC

300°C HRO

Dizajn elegant i kombinuar me sigurine totale S3 ne nje kepuce me qafe 100% jo metalike. Konstruksion i lehte me nje sholle PU/Gome per rezistence ndaj rreshkitjeve dhe reduktimin e tronditjeve. E Zeze/Portokalli, E Zeze/Blu Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure Nubuck PU/Gome - F52

PERMIRSUAR

S3 FC61

EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

10

SRC

300°C HRO

370

Kepuca Operis Portwest Compositelite S3 HRO Me stil dhe mbrojtje te shkelqyer S3 duke ju lejuar te punoni ne ambjente te ndryshme pune. Uje rezistuese duke ju mbajtur kemben te thate ne mote te lagesht. Sholle dyfishe e durueshme, sholla rezistente ndaj nxehtesise dhe ajrosese. E Zeze/Portokalli, E Zeze/Blu Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure Nubuck PU/Gome - F52

Plote me Vecori, E Lehte Per tu Veshur

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 370370

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:08


e % e j .

3 e e e , e

PORTWEST

Compositelite ULTRA TM

S1P FC52 12

Kepuce Reno Low Cut Portwest Compositelite S1P

PERMIRSUAR

EN ISO 20345:2011

Kepuca Reno eshte ideale per ambjentet e jashtme me sholle te jashtme me densitet te dyfishte PU per rezistence te larte ndaj rreshkitjes. Maje mbrojtese dhe sholle e mesme jo metalike, antistatike qe sigurojne mbajtjen e sigurt ne ambjentet e punes.

SRC

Bezhe Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure Lope Suede PU/PU - F39

S1P FC53 12

SRC

PERMIRSUAR Kepuce me Qafe Reno Mid Cut Portwest Compositelite S1P EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Kepuca me qafe terheqese Reno ka cilesi shume te mira sigurie. E lehte dhe e durueshme, eshte 100% jo metalike dhe e pershtateshme ne nje mori vendesh pune. Shtrese ajrosese, mbrojtese te gishtave dhe ndaj shpimit me kompozite dhe rezistente ndaj rreshqitjes dhe vajit. Bezhe Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure Lope Suede PU/PU - F39

Dizajn Terheqes PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 371371

371

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:08


PORTWEST

Compositelite ULTRA TM

PERMIRSUAR

S1P FC67

Atlete Vistula Portwest Compositelite S1P HRO EN ISO 20345:2011

12

Atlete jometalike S1P e forte qe ofron rehati dhe durueshmeri. Sholle e jashtme Phylon/gome per rehati dhe rezistence rreshkitjeje. Ideale per industrite e lehta ose zonat me metale. SRC

PORTWEST

300°C HRO

E Zeze/Blu, E zeze/Jeshile Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure e Holluar Phylon/Gome - F33

Compositelite WORK TM

Sistem Mbrojtes i Kycit ne 360°

S1P FC65 12

PERMIRSUAR

EN ISO 20345:2011

Kepuce S1P 100% jo metalike me Sistem Mbeshtetjeje TPR te integruar dhe suport 360º. SRC

372

Kepuce Me Qafe Trekker Plus Portwest Compositelite S1P

E Zeze Euro 37-47, UK 4-12, US 5-13 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

Rehati Gjate Gjithe Dites

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 372372

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:08


PORTWEST

Compositelite WORK TM

S1 FC63 12

PERMIRSUAR

Kepuce me Qafe Trekker Portwest Compositelite S1 EN ISO 20345:2011

SRC

Nje stil kepuce per ecje te sigurte, pa metal me maje composite 200 xhaul. E lehte dhe fleksibile per rehati gjate gjithe dites. E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

S1 FC64

Kepuce Trekker Portwest Compositelite S1

PERMIRSUAR

EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

12

SRC

100% jo metalik. Kepuce e lehte me stil hiker. E forte dhe fleksibile, e ndertuar per te jetuar gjate ne ambientin tuaj te punes. E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

S1 FC66

PERMIRSUAR

Kepuce Trouper Portwest Compositelite S1 EN ISO 20345:2011

12

SRC

100% jo metalike, e lehte dhe me stil hiker me ngjyre te zeze klasike. Maje mbrojtese Composite, antistatike dhe sholle rezistente ndaj vajrave. Kjo kepuce eshte e pershtatshme ne shume ambiente pune. E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

Kepuce & Cizme e Sigurise me performance te larte PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 373373

373

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:08


S1P FW36

EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

12

SRC

Atlete Loire Low Cut Steelite S1P HRO

300°C HRO

Kombinim i pamjes moderne pa reduktuar nivelin e sigurise. Atletja Loire ka mbrojtese gishtash celiku dhe peshe te lehte Gome/EVA per rezistence ndaj rreshkitjeve, dhe te rehatshme. Gri Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure Lope Suede Gome/EVA - F29

S1P FW37

Atlete Loire Mid Cut Steelite S1P HRO EN ISO 20345:2011

12

Qafa e kepuces eshte me shtrese te bute per rehati. Me ngjyra te ndryshme dhe mbrojtje celiku te gishtave dhe ndaj shpimit. SRC

374

300°C HRO

Gri Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure Lope Suede Gome/EVA - F29

Rezistente dhe te Volitshme

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 374374

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:09


S1P FT15 12

Atlete Steelite Tove S1P EN ISO 20345:2011

Kombinimi i stilit modern te atleteve me mbrojtjen klasike. TPU e ngjitur siper dhe me rrjete mbrapa ofron ajrosje akselente dhe komfort. Densiteti i dyfishte i shuallit EVA/gome per nje peshe te lehte dhe jetegjatesi nuk do tju zhgenjeje. Komfort superior me mbrojtje te gishtave dhe shuallin e mesem me hekur.

SRC

E zeze/Jeshile Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 E Zeze/Blu Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 KPU/ Mesh Gome/EVA - F53

S1 FT50 10

SRC

Atlete Steelite Mersey S1 EN ISO 20345:2011

Performance e larte dhe dizenjo me rrjete 3D e cila ofron maksimumin e komfortit dhe ajrosjes. Ky model i kepuceve te sigurise eshte ndertuar me densitet te dyfishte te shuallit PU/PU duke mundesuar kapje superiore dhe absorbim energjie. E dizenjuar me shuall te bute per te reduktuar demtimin e kembes. Gri Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F50

S1P FT25 10

Atlete Steelite Aire S1 EN ISO 20345:2011 S1

Me stil, ultra moderne me shual rezistent me densitet te dyfishte per komfort gjate gjithe dites. E lehte dhe ajrosese. E pershtatshme per industrine e lehte. Eshoqeruar me nje pale lidhese me ngjyre. SRC

E zeze/Jeshile Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Pjesa e Siperme e Thurur PU/PU - F50

Atlete Sigurie PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 375375

375

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:09


Sistem Mbrojtes i Kycit ne 360°

S3 FW69

Kepuce me Qafe Mustang Steelite S3

EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11 AS/NZS 2210.3:2009

10

SRC

Te dizenjuara per rehati siguri dhe besueshmeri. Kepucet Mustang kane mbrojtje te plote S3 dhe nje sistem 360° mbeshtetes maksimal te kycit te kembes. E Zeze , Kafe Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14, Lekure Kali PU/TPU - F12

S3 FW59 10

SRC

Kepuce Mustang Steelite S3

EN ISO 20345:2011

Pershtatje dhe Rahati te shkelqyer. Shualli me densitet te dyfishte PU/PTU mundeson rezistence ndaj gerryerjes. Lekura uje rezistuese mban kembet e thata. Maje Mbrojtese dhe taban antishpim celiku. Sistem mbeshtetesh te kycit te kembes. Kafe Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure Kali PU/TPU - F12

S1 FW42 12

Sandale Obra Steelite S1 EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Sandale sigurie S1 me forme eshte ideale per perdorim ne klima te ngrohta. Ajrosje dhe ventilim i larte per perdoruesin. SRC

Gri Euro 36-47, UK 3-12, US 4-13 Lekure Lope Suede PU/PU - F39

376

Gjithe Mbeshtetja qe ju Nevojitet

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 376376

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:09


â&#x201E;˘

S1P FT63

Kepuce me Qafe Trouper Steelite S1P EN ISO 20345:2011

10

Kepuca me Qafe Trouper S1P ka ngjyre klasike te zeze me shtrese te brendshme ajrosese. Mburoja e gishtave dhe nga shpimi i shollit perbere nga celiku. E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

SRC

S1P FT64 12

Kepuce Trouper Steelite S1P EN ISO 20345:2011

Kepuce e Forte dhe Fleksible, ideale per perdorim te gjate. Maje Mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku, shuall rezistues ndaj naftes dhe vajrave, thember me amortizim dhe nje stil klasik me ngjyre te zeze.

SRC

E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

S1 FW01 12

SRC

Me Pore per Ventilim Sandale Sigurie Steelite S1 EN ISO 20345:2011

Siguria S1 e sandales se sigurise e cila nderthur nje maje celiku dhe nje pjese te kycit te kembes me pore per me shume ajrosje ne kushtet e ngrohta. Vecorite perfshijne hook and loop per nje veshje me te rehatshme. E Zeze Euro 35-48, UK 2-13, US 3-14 Lekure e Holluar PU/PU - F12

Mbrojtje Dhe Ventilim i Garantuar PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 377377

377

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:09


S1P FW33

Atlete Sigurie Arx Steelite S1P HRO EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

12

Nje atlete sportive pa qafe e zeze me maje sholle te mesme celiku. Ideale per perdorim ne punet e industrise se lehte. SRC

300°C HRO

E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 E Bardhe Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure e Holluar Gome/EVA - F15

S1P FW63 10

Kepuce me Qafe Trekker Steelite S1P EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

Kepuca me Qafe Trekker S1P ne nje ngjyre te ngrohte te kombinuar te zeze dhe e zeze/gri te pershtatshme me veshjet e punes me linja te brendshme ajrosese dhe vrimeza te mbyllura.

SRC

E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

S1P FW64 12

Kepuce Trekker Steelite S1P EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

Stil kepuce fleksible, ajrosese dhe te forte. Mbrojtje celiku te gishtave dhe ndaj shpimit dhe rezistence ndaj naftes dhe vajrave. SRC

378

E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

Te Preferuarat e Industrise

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 378378

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:09


Mbrojtje Shume e Mire Komfort Shume I Mire Stil Shume i Mire

me er .

yre ee e se

te he es

S1P FW34 12

Atlete Sigurie Lusum Steelite S1P HRO EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11 AS/NZS 2210.3:2009

Atlete sigurie me prerje te ulet e cila bie ne sy, me ngjyre te zeze/verdhe qe terheqin vemendjen. Sholle e jashtme gome nxehtesi duruese me maje dhe sholle te mesme celiku. SRC

300°C HRO

E Zeze/Portokalli , E Zeze/E Kuqe , E Zeze/E Verdhe Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede Gome/EVA - F15

Ngjyren qe Pleqeni PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 379379

379

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:09


â&#x201E;˘

S1P FW61 12

Kepuce Hiker Steelite S1P EN ISO 20345:2011

Kjo kepuce mundeson cilesi, rehati dhe siguri. Maje Mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku, shuall me densitet te dyfishte dhe amortizues per rehati gjate perdorimit. Maje te gomuar per te rritur jetegjatesine e kepuces.

SRC

Gri Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

S1P FW60 10

Kepuce me Qafe Hiker Steelite S1P EN ISO 20345:2011

Kepuce me qafe Hiker S1P me Maje Mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku. E lehte ne perdorim dhe me maje te gomuar per me shume qendrueshmeri. SRC

Gri Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Lope Suede PU/PU - F12

S1P FW02 12

Atlete Me Pore Steelite S1P EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Atlete S1P pa qafe me pjese te siperme te permiresuar dhe nje linje speciale ajrosese per ata qe punojne ne kushte te ngrohta ku nevojitet ajrosja dhe rehatia. SRC

380

Blu , Gri, Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14, Lekure Lope Suede PU/PU - F12

Pershtatje Shume e mire per Me Shume Komfort

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 380380

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:09


SB FW30

Atlete Mid Cut Steelite SB HRO EN ISO 20345:2011

10 SRA

300°C HRO

Atlete me stil klasik, me sholle te mesme te lehte prej phylon dhe shtrese te poshtme gome, rezistente ndaj nxehtesise deri ne 300˚C. E Zeze Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure e Holluar Phylon/Gome - F16

SB FW31

Kepuce me Qafe Mid Cut Nutbuck Steelite SB HRO EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

10 SRA

Mid Cut Nutbuck me sholle te jashtme gome rezistente dhe nje rrjete ajrosese per me shume rehati.

300°C HRO

E Zeze , Ngjyre Mjalti Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote, e Lemuar Phylon/Gome - F08

S3 FW32

EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

10

SRA

300°C HRO

Kepuce me Qafe Constructo Nubuck Steelite S3 HRO Nje dizajn me stil dhe plot me specifikime sigurie. Maje celiku dhe sholle te mesme me lekure S3 Nubuck e plote uje rezistente dhe sholle te jashtme gome rezitente deri ne 300 0C HRO. E Zeze , Ngjyre Mjalti Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure e Plote, e Lemuar Phylon/Gome - F08

Totalisht Shoke Absorbues PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 381381

381

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:10


â&#x201E;˘

Gama Steelite Microfibre per industrine e ushqimit dhe mjeksise eshte prodhuar nga mikrofibra me cilesi te larte te cilat jane ujeduruese dhe mund te lahen ne lavatrice. Sholle me PU eshte zhvilluar qe te vete pastrohet i cili parandalon depozitimin e nen sholle ndersa rrit rezistencen ndaj rreshkitjes.

13/48 1/34

S2 FW80 12

Kepuce Microfibra Steelite S2

EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Stili klasik ka qene ne qender te vemendjes se dizenjatoreve kur krijuan linjen tone te veshjeve te kembes. Qafa e mbushur mundeson rehati gjate gjithe dites dhe dizajni i thjeshte e bejne kete koleksion praktik, te sigurte dhe te qendrueshem. Detajet si me poshte.

SRC

E Zeze , E Bardhe Euro 34-48, UK 1-13, US 2-14 Mikrofibra PU - F40

13/48

S2

1/34

FW81 12

SRC

Kepuce Microfibre Slip On Steelite S2

EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Stil kepuce qe hiqet dhe vishet lehte, ideale per punonjesit e mjekesise dhe industrise se ushqimit. Materili i Microfibres pastrohen lehte, eshte praktik, sigurte dhe rezistente. Mbojtje celiku te gishtave dhe anti-rreshkitje. E Zeze , E Bardhe Euro 34-48, UK 1-13, US 2-14 Mikrofibra PU - F40

FW58

412

Stil Profesional

382

Miliona Pale te Shitura Deri Sote

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 382382

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:10


e

le se e, je

Sholli Mbi Te Gjitha - F40

SRC

Sholle Anti-Rreshqitjeje dhe vete-pastrimi jane vecorite qe parandalojne depozitimin e papastertive nen te, e dizenjuar ne menyre speciale per Pastrimin e Dhomave, Industrite e Mjekesise dhe te Ushqimit

13/48 1/34

SB FW82 12

Sandale Microfibre Steelite SB AE WRU EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Sandale e lehte microfibre qe perputhet shume mire me kemben. E Zeze , E Bardhe Euro 34-48, UK 1-13, US 2-14 Mikrofibra PU - F40

SRC

TM

S1 FW48

Sandale Sigurie ESD (Klasi 3) Ebro Steelite S1

Me Vrima per Ajrosje

13/48 1/34

EN ISO 20345:2011 IEC 61340-4-3 KLASI 3

12

SRC

Sandale me mikrofibra me sholle te siperme me vrima per me shume ajrosje. Hapje me hook and loop qe siguron nje veshje optimale dhe akses i lehte per perdoruesin. E Bardhe Euro 34-48, UK 1-13, US 2-14 Mikrofibra PU - F40

Kepuce & Cizme e Sigurise per Industri te Ndryshme PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 383383

383

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:10


â&#x201E;˘

S2 FW88

Kepuce me Qafe Microfibre Steelite Albus S2

EN ISO 20345:2011

12

PERMIRSUAR SRC

Siguri dhe cmime te volitshme. Rezistente nga uji me kapak sigurie antistatike dhe shuall me densitet te larte, rezistente ndaj rreshkitjes. Versioni me lidhese eshte ideal per sherbimin sanitare. E Bardhe Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Mikrofibra PU/PU - F40

13/48 1/34

S2 FW83 12

SRC

Kepuce me Qafe Microfibre Slip On Steelite S2 EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Stil gjysem kepuce, vishet lehte dhe mundeson rahati dhe mbrojtje gjate gjithe dites. Ideale per industrine e ushqimit dhe mjeksise. E Zeze , E Bardhe Euro 34-48, UK 1-13, US 2-14 Mikrofibra PU - F40

384

Ajrosje dhe Rehati e Plote

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 384384

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:10


S1P FW47

Kepuce Executive Oxford Steelite S1P EN ISO 20345:2011

12

SRC

Kepuce me cilesi te larte Oxford me sholle te jashtme me densitet te dyfishte, maje dhe sholle e mesme celiku 200 xhaul E Zeze Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure e Plote PU/PU - F14

Zgjidhja Profesionale S1P FW46

Kepuce Executive Brogue Steelite S1P EN ISO 20345:2011

12

SRC

Kepucet tona Brogue jane te prodhuara nga lekure e plote lope Braziliane me nje perzierje speciale te pelhures per me shume rehati. E Zeze Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure e Plote PU/PU - F14

Kepuce Profesionale per Eksekutivet PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 385385

385

29/07/2017 12:16 10/08/2017 13:10


Compositelite ESD PORTWEST

TM

Mbrojtje te Komponenteve Sensative Elektronik

S1P FC04 12

Sandale ESD Tagus Compositeâ&#x201E;¢ S1P

EN ISO 20345:2011 IEC 61340-4-3 KLASI 3

Sandale sigurie e durueshme 100% jo metalike me sholle te jashtme PU me densitet te dyfishte, e certifikuar nga ESD Klasi 3. Dizajn i siperm ajroses per pune ne kushte te ngrohta. Mbyllje hook & loop per nje perputhje te rehatshme.

PERMIRSUAR SRC

E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Nubuck, e Holluar PU/PU - F39

IMPROVED

PERMIRSUAR

SB FC03 12

Sandale Compositelite ESD AE SB

EN ISO 20345:2011 IEC 61340-4-3 KLASI 3

SRC

Elegante dhe te lehta me membrane te jashtme me pore per ajrosje. 100% pa metal dhe me butona plastike. E perdorshme per perdorim ne ambjente ESD. Eshte ne perputhje me EN 61340-5-1. E Zeze, E Bardhe Euro 36-47, UK 3-12, US 4-13 Mikrofibra PU/PU - F46

386

Performance dhe Besueshmeri e Garantuar

PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 386386

01/08/2017 12:16 10/08/2017 08:50


Compositelite ESD PORTWEST

S1 FC02

TM

PERMIRSUAR Kepuce Sigurie Compositelite ESD S1 EN ISO 20345:2011 IEC 61340-4-3 KLASI 3

12

SRC

Kepuce me lidhese lekure me shuall me densitet te dyfisht e perdorshme ne ambjentet ESD, 100% jo metalike. Ne perputhje me EN 61340-5-1. E Zeze Euro 37-47, UK 4-12, US 5-13 Lekure e Holluar PU/PU - F39

PERMIRSUAR

S2 FC01

Kepuce Sigurie Compositelite ESD S2 EN ISO 20345:2011 IEC 61340-4-3 KLASI 3

12

Kepuce klasike me lidhese, membrane e jashteme me mikrofibra dhe sholle me dopjo densitet. 100% jo metalike. E pershtatshme per perdorim ne ambjentet me elektrostaticitet ESD. Perputhet me EN 61340-5-1.

SRC

E Zeze Euro 36-47, UK 3-12, US 4-13 Mikrofibra PU/PU - F46

TM

S1 FW48

13/48

Sandale Sigurie ESD (Klasi 3) Ebro Steelite S1

1/34

EN ISO 20345:2011 IEC 61340-4-3 KLASI 3

12

SRC

Sandale me mikrofibra me sholle te siperme me vrima per me shume ajrosje. Hapje me hook and loop qe siguron nje veshje optimale dhe akses i lehte per perdoruesin. E Bardhe Euro 34-48, UK 1-13, US 2-14 Mikrofibra PU - F40

ESD e Certifikuar PW17_Footwear_1_MASTER.indd PW17_Footwear_1_TEXT.indd 387387

387

01/08/2017 12:16 10/08/2017 08:51


Steelite WORK TM

SBP FW16

Kepuce me Qafe Welted Steelite SBP HRO

EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

10

Kepuce me qafe te stilit Welted, me maje dhe sholle te mesme celiku. Qafe

SRA

300°C HRO te mbushur dhe ajrosese per rehati dhe durueshmeri. Sholle e jashtme rezistente ndaj rreshkitjes. E Zeze Euro 39-48, UK 6-13, US 7-14 Lekure e Holluar Gome - F07

Stil Welt

SB FW17

Kepuce me Qafe Welted Steelite SB HRO

EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

10 SRA

300°C HRO

Durushemri dhe Rahati te larte me mbrojtje celiku te gishtave, shuall rezitent ndaj naftes dhe vajrave dhe temperatures deri ne 300 grade. Lekura e plote siper mundeson rahati dhe jetegjatesi. Kafe , Ngjyre Mjalti Euro 39-48, UK 6-13, US 7-14 Lekure e Plote Kali/Lekure e Plote Nubuck Gome - F07

388

Kepuce me Qafe per Kushte te Veshtira

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 388388

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:25


Dizajn Klasik Welt SBP FW35 10

Kepuce me Qafe Welted Plus Steelite SBP HRO EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Kjo Kepuca me qafe SBP Welted mundeson rehati dhe SRA

300°C durueshmerine maksimale per perdoruesin. Vecorite e shtuara HRO perfshijne nje mbrojtje te nyjeve per mbeshtetje maksimale dhe nje shtrese ne thember per heqje me te lehte.

Ngjyre Mjalti Euro 39-48, UK 6-13, US 7-14 Lekure e Plote, e Lemuar Gome - F07

Mbrojtje te Kycit te Kembes

Dhembza mbrapa kepuces per heqje te lehte

Te Krijuara Per te Performuar Ne Cdo Mjedis PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 389389

389

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:25


Compositelite WORK TM

S3 FW07 PERMIRSUAR

Togez per lirim te shpejte

12

Kepuce me Qafe Saldatori Portwest Compositelite S3 HRO EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

SRA

300°C HRO

Dizenjuar per saldatore, te paisura me kapak rezistent nga sperkatjet e grimcave te nxehta. togez shtrenguese dhe sholle te jashtme PU/Gome HRO deri ne 3000C. Qepje Flake Duruese, maje & sholle te mesme nga materiali composite. E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/Gome - F01

Mundeson mbrojtje te plote te kembes

S3 FW22 12

Mbrojtje Metatarsale

SRC

Kepuce me Qafe Metatarsal Steelite S3 HRO M

EN ISO 20345:2011

Pjesa e siperme lekure, maje dhe sholle te mesme celiku me mbulim metatarsal ofron mbrojtje dhe rehati te larte per perdoruesin. Sholla e jashtme nxehtesi duruese me graden me te larte te 300°C rezistences se rreshkitjes e ben kete HRO kepuce me qafe te perdorshme ne te gjitha kushtet e motit. E Zeze, Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure e Holluar PU/Gome - F42

390

Mbrojtje per Specialistin

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 390390

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:25


Steelite ULTRA TM

S1P FW86 12

Sandale Ultra Steelite S1P EN ISO 20345:2011

Sandale me shtrese te brendeshme ajrosese per te mbajtur kembet te fresket. Mbrojtese te gishtave dhe ndaj shpimit prej celiku. E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/PU - F04

SRC

Thember e perforcuar ndaj grryrjeve

S1P FW85 12

Kepuce Ultra Steelite S1P EN ISO 20345:2011

Gama e kepuceve me cmim te arsyshem dhe te sigurta. Dizajne me qepje portokalli dhe plotesisht te sigurta, mbrojtese gishtash metalike, antistatike dhe rezistente ndaj rreshkitjes. Me mbushje te plote ne zonen e thembrres per rezistence ndaj konsumimit.

SRC

E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/PU - F04

Thember e perforcuar ndaj grryrjeve

S1P FW87 12

SRC

Kepuc me Qafe Ultra Steelite S1P EN ISO 20345:2011

Qafa ka nje shtrese te bute per rahati dhe siguri. Shualli me densitet te dyfishte qe eshte resistente ndaj hidrokarbureve dhe anti-rreshkitje. Mbrojtsja e gishtave dhe shtrese mbrojtese ne shuall jane prej celiku. Te pershtatshme ne ambjente te ndryshme pune. E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/PU - F04

Thember e perforcuar ndaj grryrjeve

Kepuce me Mbrojtje Maksimale me Cmim te Mire PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 391391

391

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Steelite WORK TM

Jastek Ajri Ne Thember SB FW28

Kepuce me Qafe Air Cushion Steelite SB

EN ISO 20345:2011

10

Lekure e zeze me 6 vrima, kjo kepuce ka jastek ajri ne shollen PVC, maje celiku dhe qafe te mbushur.

SRA

E Zeze Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure Bualli PVC/ Gome - F09

SB FW26 12

SRA

Kepuce Sigurie Air Cushion Steelite SB

EN ISO 20345:2011

Stil Klassik ndertimi me Jastek Ajri per amortizim, anti rreshkitje. E pershtashme per punonjesit e Sigurimit, korporatave, transportit etj. E Zeze Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure Bualli PVC/ Gome - F09

392

Rehati Gjate Gjithe Dites

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 392392

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Steelite ULTRA TM

S3 FW65 8

SRC

Kepuce me Qafe TaskForce Steelite S3 HRO EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

E dizenjuar per rehati te larte per perdoruesin, Shualli EVA/Gome eshte rezistente ndaj nxehtesise dhe shume e durueshme. Pjesa e siperme ujeduruese bashkangjitur me shtresen e brendshme ajrosese sigurojne rehatine maksimale per perdoruesin edhe kur vishen per nje kohe te gjate. Te perdorshme per personelin ushtarak dhe te sigurise. E Zeze Euro 39-48, UK 6-13, US 7-14 Lekure e Holluar/Oxford 1200D Gome/EVA - F43

300°C HRO

SD

Pjesa e Siperme Ajrosese

Sfungjer ne thember per butesi

Mbrojtje pe Kompromis per Kembet e Tuaja PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 393393

393

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Shtrese gezofi

Sholle Gome Rezistente Deri ne 300°C

S3

300°C HRO

FT12 10

SRC

Dhembza te thembra

Shtrese Mbrojtese TPU te Gishtat per rezistence me te larte

Cizme Rigger Pro S3 Steelite CI HRO EN ISO 20345:2011 S3

Dizenjo inovative e cizmeve rigger, te fabrikuara me standartet me te larta te mbrojtjes. Mbrojtje e kycit, pjesa e shuallit e ngritur mbi gishta me TPU per te rritur jetegjatesine 300°C e pjeses siper. Densiteti i dyfishte HRO i shuallit te jashtem PU/Gome mundeson rezistence ndaj rreshkitjes dhe nxehtesise HRO deri ne 300 grade. Kafe e Hapur Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/Gome Outsole: F19

Mbrojtje e perforcuar e kycit te kembes

S3

Shtrese gezofi

FT13 10

SRC

Dhembza te thembra

Shtrese Mbrojtese TPU te Gishtat per rezistence me te larte

Cizme Rigger Pro S3 Steelite CI EN ISO 20345:2011 S3

Komfort total, cizme me shtrese izolim termike per mbrojtje ne ambiente te ftohta. Mbrojtja e gishatave dhe shualli i mesem me hekur e mbajne kemben tuaj te sigurte ndersa dizenjoja e siperme e mban te forte duke mundesuar mbrojtje te kycit dhe te thembres. Kafe e Hapur Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/PU Outsole: F03

Mbrojtje e perforcuar e kycit te kembes

394

Kepuce me Mbrojtje Maksimale me Cmim te Mire

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 394394

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Steelite WORK TM

Shtrese e Btendeshme

300°C HRO

S1P FW12

Cizme Rigger, Termo Izoluese Steelite S1P CI HRO EN ISO 20345:2011

10

Stili i Cizmeve Rigger shume i shitur qe ofron mbrojtje te shkelqyer. Keto Cizme Rigger jane ekstremisht te forta, te rehatshme dhe te gjithaneshme, shtrese e brendeshme prej gezofi e cila mban 300°C ngrohtesine brenda. Maje Mbrojtese dhe HRO taban anti-shpim celiku dhe mbrojtje antistatike.

SRC

Sholle Gome Rezistente Deri ne 300°C

E Zeze, Kafe e Hapur Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/Gome - F17

Shtrese Gezofi

S1P FW13 10

SRC

Cizme Rigger Steelite S1P CI (Maje e Gomuar) EN ISO 20345:2011

Cizme Rigger me shtrese termo izoluese, me maje te gomuar, maje Mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku, shuall me densitet te dyfishte, antistatik, rezitent ndaj naftes dhe vajrave. Ideale per pune ne ambjente te ftohta Kafe e Hapur Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/PU - F03

Maje e Gomuar Mbrojtese

Performance dhe Cmime Konkuruese PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 395395

395

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Steelite WORK TM

PA TERMO IZOLIM

S1P

300°C HRO

FW06

Cizme Rigger Steelite S1P HRO EN ISO 20345:2011

10

Cizmet Rigger me vecori si, Maje Mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku, shuall rezistent ndaj naftes dhe vajrave dhe temperaturave deri ne 3000C. Ideale per punonjesit e ndertimit te rrugeve. SRC

300°C HRO

Kafe e Hapur Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/Gome - F17

Shtrese Gezofi

S3 FW29 10

Cizme Rigger me Maje te Gomuar Steelite S3 Cl EN ISO 20345:2011

Mbrojtje e plote S3 me cmim te arsyeshem. Cizmet Rigger S3 ofrojne siguri te larte ne mbrojtje me hekur te gishtave dhe veshje te lehte. Linja Gezofi per ndjesi teper te rehatshme. SRC

Maje e Gomuar Mbrojtese

396

E Zeze, Kafe e Hapur Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure Bualli PU/PU - F03

Kepuce & Cizme e Sigurise per Kushte te Veshtira

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 396396

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Steelite WORK TM

S3 FW05

Kepuce me Qafe Termo Izoluese Steelite S3 CI EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

10

SRC

Vecorite, Me qafa te gjata, uje rezistuese S3, shtrese gezofi e ben ket me te shiturat ne treg. E pershtatshme ne kushte ftohta pune. E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure e Holluar PU/TPU - F12

200°C HRO

Compositelite WORK TM

S3 FC12 10

Shtrese Gezofi

EN ISO 20345:2011

SRC

200°C HRO

Kepuce me Qafe, Termo Izoluar Thor CompositeLite S3 CI Per ata qe punojne ne ambjente nen zero. Mbrojtje maksimale ndaj te ftohtit me komponentet composite per te ndihmuar izolimin e nxehtesise.

PERMIRSUAR

E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote PU/TPU - F21

Shtrese Gezofi per Mbrojtje dhe Izolim nga i Ftohti PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 397397

397

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Steelite WORK TM

Kepuce Me Qafe Steelite

Kepucet e punes Steelite jane testuar per te siguruar performance te larte.

17/52 2/35

S1P Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul

FW10

Kepuce me Qafe Protector Steelite S1P

EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11 AS/NZS 2210.3:2009

12

Nje nder me te shiturat, kjo eshte nje nga kepucet me te rehateshme dhe me te qëndrueshme ne treg. Mbrojtje 200°C gjitheperfshirese maje mbrojtese dhe HRO taban anti-shpim celiku, rezistente ndaj rreshqitjes, thember me amortizim.

SRC

Sistem amortizimi

E Zeze, Euro 35-52, UK 2-17, US 3-18 Lekure e Holluar PU/PU - F03

Sholle e mesme celiku Sholle rezistente ndaj vajrave Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

S1P 17/52 2/35

FW14 12

SRC

Kepuce Protector Steelite S1P EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11 AS/NZS 2210.3:2009

Kepuca e sigurise shume e njohur eshte e lehte, e forte dhe e pershtatshme per shume pune te ndryshme. Vecorite jane; 200°C anti-rreshkitje, rezitente ndaj naftes HRO dhe vajrave, shuall me amortizim, maje mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku. E Zeze Euro 35-52, UK 2-17, US 3-18 Lekure e Holluar PU/PU - F03

398

Kepuce me Mbrojtje Esenciale Me Cmim te Leverdisshem

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 398398

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Steelite WORK TM

S1P FW08

Kepuce me Qafe Protector Plus Seelite S1P HRO EN ISO 20345:2011

12

Sholla e jashtme PU/Gome ofron rezistence me te madhe ndaj nxehtesise dhe eshte ideale per ata qe punojne ne ndertimin e rrugeve, autoritetet lokale etj. SRA

300°C HRO

E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Holluar PU/Gome - F01

S1P FW09

Kepuce me Qafe Maje e Gomuar Steelite S1P EN ISO 20345:2011

12

SRC

200°C HRO

Stili yne me i shitur tani eshte i mundur me perfitime te shtuara te nje maje te gomuar. E perdorshme per shtruesit e pllakeve dhe parketit, hidrauliket, marangozet.

Maje e Gomuar

E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure e Holluar PU/PU - F12

S1 FW21 12

SRC

200°C HRO

Kepuce me Qafe Steelite S1 EN ISO 20345:2011

Kepuce e pershtatshme, e rahatshme dhe e sigurte. Shuall me densitet te dyfishte, flexible, antistatike, anti-rreshkitje dhe mbrojtese celiku te gishtave.

Qepje Jeshile

E Zeze Euro 35-49, UK 2-14, US 3-15 Lekure e Holluar PU/PU - F03

Sigurimi i Cilesise i Garantuar PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 399399

399

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:26


Steelite WORK TM

S1 FW15 12

SRC

Atlete Sigurie Steelite S1

EN ISO 20345:2011

Stilim modern i kombinuar me ndertimin e lehte per me shume rehati. E kompletuar me maje celiku dhe sholle PU me densitet te dyfishte. E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure e Holluar PU/PU - F12

200°C HRO

S1P FW25 10

SRC

Atlete Sigurie Steelite S1P

EN ISO 20345:2011

Kjo Atlete mundeson rahatine dhe zhdervjellsine qe ka nje atlete por me mbrojtje S1P. Mbrojtje S1P perfshin, maje mbrojtese dhe taban anti-shpim celiku, shuall me densitet te dyfishte, antistatike dhe rezituese ndaj naftes dhe vajrave.

200°C HRO

E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure e Holluar PU/PU - F12

S1P FW51 10

Kepuce me Qafe Dealer Steelite S1P

EN ISO 20345:2011

Kepuce sigurie me qafe, stil klasik, maje mbrojtese te gishtave dhe taban antishpim celiku. SRA

400

E Zeze Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Kafe Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure Bualli e Lemuar (Kafe), Lekure Plote/ Lekure e Holluar (E Zeze) PU/PU- F02

Performance Dhe Vlera Te Provuara

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 400400

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:27


Steelite WORK TM

S3 FW23 12

Kepuce me Qafe Kumo Steelite S3 EN ISO 20345:2011

SRC

Qepje Gri

Kepucet me qafe Kumo S3 jane prodhuar nga lekure ujeduruese per te mbajtur kemben te thate ne kushte te lageshta. Mbrojtje gjithperfshirese me maje mbrojtese te gishtave dhe taban antishpim celiku, anti-rreshkitje dhe thember me amortizim E Zeze Euro 36-50, UK 3-15, US 4-16 Lekure Bualli-Uje Duruese PU/PU - F56

PERMIRSUAR

S3 FW24 12

Kepuce me Qafe Kumo Steelite S3, Maje e Gomuar EN ISO 20345:2011

SRC

Maje e Gomuar Mbrojtese

Kepuca me e shitur S3, vecorite, maje te gomuar, maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku, e qendrueshme dhe fleksible, shuall rezistent ndaj naftes dhe vajrave, antistatike dhe lekure me shtrese uje duruese. E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure e Holluar PU/PU - F57

PERMIRSUAR

Dizajnuar Menyre Klasike Per Siguri Totale PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 401401

401

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:27


Steelite WORK TM

S3 FW11

Kepuce me Qafe Thor Steelite S3

EN ISO 20345:2011

10

SRC

Keto kepuce sigurie Steeliteâ&#x201E;˘ me qafe kane maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku, sholle me densitet te dyfishte PU/TPU. Lekura e plote mundeson rezistence ndaj ujit qe kembet te qendrojne te thata dhe rehat gjate gjithe dites. E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure e Plote PU/TPU - F02

S3 FW03 10

Kepuce me Qafa S3 me nje cmim te arsyeshem. Lukure ujeduruese, shuall me densitet te dyfishte PU, anti-rreshkitje, me maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku. SRC

402

Kepuce me Qafe Steelite S3

EN ISO 20345:2011

E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure e Holluar PU/PU - F13

Mbrojtje e Plote S3 Me Cmime te Arsyeshem

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 402402

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:27


Steelite WORK TM

S3 FW04 12

Kepuca Steelite S3 EN ISO 20345:2011

Mbrojtje te larte. Shuall me densitet te dyfishte, anti-rreshkitje, maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku, dhe me lekure qe ka nje shtrese uje rezistuese. SRC

E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure e Holluar PU/PU - F13

S3 FW43 12

Kepuce Kumo Steelite S3 EN ISO 20345:2011

PERMIRSUAR

Kepuca e qendrueshme me lekure qe ka nje shtrese ujeduruese. Vecorite jane; e lehte, e forte dhe fleksible per reahti ne pune. Maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku. SRC

E Zeze Euro 37-49, UK 4-14, US 5-15 Lekure Bualli-Uje Duruese PU/PU - F56

S3 FW44 10

SRC

Kepuce Thor Steelite S3 EN ISO 20345:2011 AS/NZS 2210.3:2009

Kepuce per pune te ndryshme me maje mbrojtese te gishtave dhe taban antishpim celiku. Shuall me densitet te dyfishte, antistatike, dhe anti-rreshkitje. Lekure e plote mundeson rezistence ndaj ujit per te mbajtur kembet e thata dhe te rahatshme. E Zeze Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 Lekure e Plote PU/TPU - F02

Mbani Kembet Tuaja Te Thata Gjate Gjithe Dites PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 403403

403

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:27


Compositelite WORK TM

S3 FC44

PERMIRSUAR

Kepuce Thor Portwest Compositelite S3

EN ISO 20345:2011

10

Kepuce sigurie klasike S3 me stil. 100% ndertim jo metalik dhe lekure te plote rezistente ndaj ujit per te ju mbajtur kembet thate dhe shendetshem. Maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim material komposite. Sholle rezistente me densitet te dyfishte PU/TPU kunder rreshqitjes dhe vaje rezistuese.

SRC

E Zeze Euro 38-49, UK 5-14, US 6-15 Lekure e Plote PU/TPU - F21

S1P PERMIRSUAR

FC14

Kepuce Portwest Compositelite S1P

EN ISO 20345:2011

12

Ofron mbrojtje te shkelqyer per perdoruesin, ne mjedise te ndryshme pune. Maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim material komposite (jo-metalik), antistatike, sholle anti-rreshkitje edhe rezistente ndaj vajrave.

SRC

E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure e Holluar PU/PU - F21

S1 PERMIRSUAR

FC41

Kepuce Portwest Compositelite S1

EN ISO 20345:2011

12

SRC

Te lehta, fleksibile dhe anti-rreshkitje te larte. Maje mbrojtese te gishtave me material komposite, rezistente ndaj vajrave dhe antistatike. Cilesi qe te bejne te ndiheni te sigurt. Perfekte dhe komforte gjate gjithe dites. E Zeze Euro 35-48, UK 2-13, US 3-14 Lekure e Holluar PU/PU - F21

404

Material Rezistent dhe Fleksibel

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 404404

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:27


Compositelite WORK TM

S3 FC11

Uje Duruese dhe Pa Metal

EN ISO 20345:2011

10

Kepuce sigurie S3, 100% jo metalike te prodhuar nga lekure e plote me sholle te jashtme PU/TPU per me shume jetegjatesi.

% e t e l e e

PERMIRSUAR

E Zeze Euro 38-48, UK 5-13, US 6-14 Lekure e Plote PU/TPU - F21

SRC

S1P FC10

Kepuce me Qafe Portwest Compositelite S1P EN ISO 20345:2011

12

, e m , j

. l e e e

Kepuce me Qafe Thor Portwest Compositelite S3

PERMIRSUAR

Kepuce me qafe S1P,maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim komposite. Lekure te zeze dhe shuall me densitet te dyfishte PU. E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure e Holluar PU/PU - F21

SRC

S1 FC21

Kepuce me Qafe Portwest Compositelite S1 EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11

12

SRC

PERMIRSUAR

Te lehta 100% jo metalike, ideale per ambjete pune si aeroporti dhe ambjente qe perdorim aparate kontrolluese sigurie. Maje mbrojtese te gishtave composite dhe shuall me densitet te dyfishte PU. E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure e Holluar PU/PU - F21

Shume e Lehte dhe Pa Metal PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 405405

405

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:27


Portwest PRO R

Eshte me e lehte dhe jeton me gjate se PVC dhe Goma.

3 here me shume rezistente ndaj kimikateve te lehta, organike dhe vajrave industrial. Perberje me jetegjate ne krahasim me PVC dhe Gomen. Miqesor me ambjentin - nuk gjenerohen materiale mbetese. Strukture PU me ajrosje qe mbron shendetin e kembes. Izolim i nxehtesise me e mire se PVC apo Goma. Vleresim rreshkitjeje SRC. Me taban te rehatshem

Prodhuar ne Bashkimin Europian

S5 FD95 5

FD90

Cizme Sigurie PU S5 CI FO EN ISO 20345:2011

Me e mira ne rehati dhe siguri. Me shume fleksibel dhe jetegjate se PVC ose Goma ne saje te struktures se saj e cila mundeson qarkullimin e ajrit. PU e mban kemben ngrohte ne dimer dhe te fresket ne vere. Me maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku, antistatike dhe antirreshkitje sipas nivelit SRC. SRC

406

O4 5

Cizme Pune, Termo Izoluar PU O4 CI FO EN ISO 20347:2012

Shuall i bute dhe i rahatshem, material PU i lehte dhe jetegjate.

SRC

Jeshile Euro 39-48, UK 6-13, US 7-14 PU PU - F35

E Verdhe, Euro 39-48, UK 6-13, US 7-14 PU PU - F35

E Lehte, Rezistente dhe UjeNdaluese

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 406406

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:27

P


Portwest WORK R

14/49 3/34

Dhembeza Per Heqje te Lehte

PERMIRSUAR

S4 FW94 10

SRC

S5

PERMIRSUAR Cizme Klasike S4 EN ISO 20345:2011 EN 13832-2:2006

FW95 10

Cizmet e Gjata te Sigurise jane te prodhuara nga PVC/Nitril per te dhene nje konstrukt ujendalues te forte. Maje mbrojtese celiku 200 xhaul, anti-rreshkitje, antistatike, astar najloni qe pastrohet lehte, dhembeza mbrapa cizmes per heqje te Lehte. Te gjitha keto e bejne nje cizme te sigurte per perdorim ne shumellojshmeri ambjentesh industriale. E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Gjatesia 40cm PVC/Nitril PVC/Nitril - F06

SRC

Cizme Total Siguri S5 EN ISO 20345:2011 ASTM F2413-11 AS/NZS 2210.3.2009 EN 13832-2:2006

Cizme Total S5 ofron mbrojtjen maksimale S5. Maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku. Materiali PVC/Nitrile eshte ujendalues, rezistente ndaj vajrave, acideve dhe hidrokarbureve. Per perdorim ne shumellojshmeri ambjentesh industriale. E Zeze Euro 36-49, UK 3-14, US 4-15 Gjatesia 40cm E Bardhe Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Gjatesia 40cm Jeshile Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Gjatesia 40cm PVC/Nitril PVC/Nitril - F06

Dizenjuar Per Tâ&#x20AC;&#x2122;ju Mbajtur Te Sigurt, Thate Dhe Me Rehati PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 407407

407

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:27


Portwest WORK R

Llape Hermetike

Dhembeza Per Heqje te Lehte

PERMIRSUAR

S5 FW45 12

FW84

Kepuce me Qafe PVC-Ujendaluese S5 EN ISO 20345:2011

E re ne linjen e kepuceve te sigurise eshte kepuce me nivel S5, e cila eshte 100% ujendaluese me, e lehte dhe nivel anti-rreshkitje te larte per te mundesuar nje mbrojtje te larte per perdoruesin ne klima te ashpra.

SRA

408

S4

E Zeze, Euro 38-47, UK 5-12, US 6-13 PVC PVC - F44

10

SRC

Cizme Sanitare S4

EN ISO 20345:2011 EN 13832-2:2006

FW84 eshte prodhuar nga cilesia e larte e PVC/Nitrilit i cili eshte rezistent ndaj vajrave, yndyrnave, alkaliteve dhe acideve. Nivel te larte anti-rreshkitje dhe e pershtatshme ne ambjente industrise se ushqimit dhe te higjenes. E Bardhe Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14, Gjatesia 40cm PVC/Nitril PVC/Nitril - F06

Mbrojtja Maksimale ne Kushte te Veshtira

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 408408

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:28


Portwest WORK R

Rripa te Rregullueshem

Vrima Lidhesesh Celiku

Rripi i Mesit i Rregullueshem

Rrip ne Kofshe i Rregullueshem

S5

S5 FW74 6

FW71

Cizme te Gjata Deri ne Kraharor S5

6

EN ISO 20345:2011

SRC

Cizme te gjata sigurie pvc/nitrile me maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku. Shuall me Ngjyrime te koduara, shuall i kuq qe tregon nivelin e sigurise.

Cizme te Gjata Deri ne Bel S5 EN ISO 20345:2011

SRC

Cizme te gjata deri ne bel. Te lehta dhe me maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku. UjeNdaluese, antistatike dhe anti-rreshkitje. E Zeze Euro 37-47, UK 4-12, US 5-13 PVC/Nitril PVC/Nitril Outsole F06

E Zeze Euro 37-47, UK 4-12, US 5-13 PVC/Nitril PVC/Nitril - Outsole F06

Dhembeza Per Heqje te Lehte Dhembeza Per Heqje te Lehte

S5 Shtrese Gezofi per me Shume Ngrohtesi

FW75 10

Cizme Rigger Neptune S5 CI EN ISO 20345:2011 EN 13832-2:2006

Nje alternativ ujendaluese te stilit Cizmeve Rigger. Me maje mbrojtese te gishtave dhe taban anti-shpim celiku, 100% ujendaluese me shtrese gezofi.

SRC

E Zeze , Kafe e Hapur Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 PVC/Nitril PVC/Nitril - Outsole F06

PERMIRSUAR

Praktike dhe Funksionale PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 409409

409

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:28


Portwest OCCUPATIONAL R

Kepuce & Cizme Sigurie/ Profesionale

O1 FW20 12

SRC

Kepuce Pune Me Qafe O1 EN ISO 20347:2012

Kepuce pune profesionale me qafe, te lehta dhe rezistente, me sholle me densitet te dyfishte per rehati dhe rezistence rreshkitjeje.

200°C HRO

E Zeze Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 Lekure e Holluar PU/PU - F03

E Lehte Dhe Fleksibel

O1 FW19 12

SRC

410

Kepuce Pune O1 EN ISO 20347:2012

Kepuce pune e Lehte, flexible dhe shume a qendrueshme. Shuall me densitet te dyfishte, rezistente ndaj naftes dhe vajrave, sistem amortizues.

200°C HRO

E Zeze Euro 36-48, UK 3-13, US 4-14 Lekure Bualli, e Holluar PU/PU - F03

Ideale per Pune te Thjeshta Ne Kohen Tuaj te Lire

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 410410

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:28


OB FW40

Atlete me Qafe Limes Hiker OB EN ISO 20347:2012

12 SRA

Atlete Profesionale me Qafe te stilit Hiker. Blu e Erret Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure Lope Suede Gome/EVA - F28

OB FW18 10

Kepuce me Qafe OB EN ISO 20347:2012

Kupuce pune pa mbrojtje me stil. Qafet e kupceve me shtrese te bute dhe vrimat e lidheseve hexagonal. Shuall rezistues ndaj nxehtesise dhe lekure e plote per jetegjatesi maksimale.

SRA

300°C HRO

Vrima Gjashtekendor

Ngjyre Mjalti Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 Lekure e Plote, e Lemuar Gome - F07

OB FW27 12 SRA

Kepuce Air Cushion OB EN ISO 20347:2012

Kepuce e qendrueshme dhe fleksibel me Jastek Ajri amortizues per rehati maksimale. Lekure e plote per nje jetgjatesi sa me te madhe. E Zeze Euro 40-47, UK 6.5-12, US 7.5-13 Lekure Bualli PVC - F09

Rehati Gjate Gjithe Dites PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 411411

411

29/07/2017 14:28 10/08/2017 13:29


Portwest OCCUPATIONAL R

O4 FW90 PERMIRSUAR

10

Cizme PVC 04

EN ISO 20347:2012

Cizme praktike te pershtatshme per puntoret ne agrokulture, peshkataret, magazinieret dhe per industrine e lehte.

SRC

Jeshile, Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 E Zeze, Euro 37-48, UK 4-13, US 5-14 PVC PVC - F36

Prodhuar ne Bashkimin Europian

13/48 1/34

O2 FW58 12

Kepuce Higjenike Slip On O2 EN ISO 20347:2012

Kepuce qe lahet lehte dhe shuall vete pastruese e bejne ideale per pune qe nuk nevojitet mbrojtje te gishtave dhe taban anti-shpim. SRC

E Bardhe Euro 34-48, UK 1-13, US 2-14 Mikrofibra PU - F40

412

Kepuce Profesionale Me Cmim te Perballueshem

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 412412

29/07/2017 14:29 10/08/2017 13:29


2

e k n

Portwest CASUAL R

FW68 12

Atlete Nebraska Mid Cut Atlete e shume rahatshme, ajrosese, me shtrese suporti te qafa. Shume e lehte dhe me stil modern. Ideale per perdorim te perditshem dhe pune te lehta. Gri Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 PU/Rrjete Phylon/Gome - F45

E Lehte dhe me Stil Sportiv, Perfekte Per Veshje te Lehte

FW67 12

Atlete Nebraska Low Cut Stil dhe dizajn modern,shume te lehta dhe ajrosese per perdorim te perditshem, ky stil eshte shume i rehatshem. Gri Euro 39-47, UK 6-12, US 7-13 PU/Rrjete Phylon/Gome - F45

E Lehte Dhe Rezistente PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 413413

413

29/07/2017 14:29 10/08/2017 13:29


Aksesoret e Kepuceve

Corape

Gama e Corapeve Uniseks

Linja uniseks e corapeve te punes vjen me nje varietet stilesh dhe ngjyrash. Vecorite perfshijne thembra dhe gishta te perforcuar per durueshmeri dhe mbushje te shputes qe ofron me shume ngrohtesi dhe rehati.

SK18

Corape per te Ftohtin Ekstrem SATRA TM 436

144 6 H 40cm

Ndertim me dy shtresa me mbeshtjellen e jashtme qe ka permbajtje te larte leshi. Shtresa e brendshme Viafil® eshte kunder aromes, anti bakteriale me vecori izolimi dhe transferim te lageshtires. 40% Lesh, 40% Akrilike, 20% Najlon, 100% Poliolefin E Zeze, Blu e Erret S,L

SATRA TM 436:2010 Percaktimi i vleres se izolimit termal te kepuces dhe niveli i te ftohtit Nje test vleresues i te ftohtit per te pare performancen termale. Kepuca eshte testuar ne nje kembe artificiale te ngrohur dhe duke monitoruar sasine e energjise se nevojitur per te mbajtur temperaturen e kembes konstante dhe ambjentin rrethues te saj, nje linje temperaturash minimale ne te cilat kepuca do ndihet rehat ne perputhje me nivelin e aktivitetit te perdoruesit. Per te testuar corapet, nje shembull reference e kepuces (FW11) eshte testuar fillimisht me corapen reference dhe pastaj me corapen shembull (SK18) per te verejtur kontributin e dhene ndaj performances termale te kepuces.

Tabela 1: Rezultatet e Testimit per Vleresimin e te Ftohtit TM436:2010 SK18

113g Prodhuar ne Bashkimin Europian

FW11

Referenca Termale

SK18

R vlere

0.1909

0.2150

humbje 4 W

6.48

4.78

humbje 8 W

-7.03

-10.45

humbje 12 W

-20.55

-25.67

temperatura me e ftohte me...

ANTI-STATIC

MODA FLAME F L A M E R E S I S T A N T SK20 H 25cm

144 6

SK12

Corape MODAFLAME™ EN 531 EN 1149-5 -5

Corape MODAFL AME™ eshte e prodhuar nga pelhura vetevetiu flake duruese. E pritur me padurim nga perdoruesit. E perbere nga qepje e sheshte ne gishta per me shume rehati dhe zone elastike te kembes.

H 25cm

144 6

Corape Hiker Superioritet ne rehatine e lekures, kjo corape siguron ambjent te thate per kembe te rehatshme dhe te shendetshme. 50% Pambuk, 30% Poliester, 20% Najlon E Zeze S,L

48% Modakrilik, 32% Pambuk, 20% Poliester E Zeze S,L

54g

414

100g

Cope ftohese inovative per ajrosje optimale.

Perforcim i Majes Dhe Themrave per me Shume Comfort dhe Jetegjatesi

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 414414

29/07/2017 14:29 10/08/2017 13:29


Grafiku i Masave

S

Euro 39-43

L

UK 6-9 US 7-10

Perkujdesjen e Kembeve me Cilesi

Euro 44-48 UK 10-13 US 11-14

Te gjitha corapet mundesohen ne mase small dhe large. Grafiku tregon madhesite.

82g SK11

H 25cm

H 28cm

60g 144 6

Corape Termale Te dizenjuara per te gjitha stinet, me mbushje te shputes qe mundeson me shume ngrohtesi, me shume rezistence perplasjeje dhe me shume rehati.

H 27cm

36g 144 6

SK13

SK08

144 6

Corape Klasike Pambuku

Corape Portwest Executive, 3 pale

Corape per veshje te perditshme e perbere nga pambuku cilesor me mbushje ne shpute per rehati dhe durueshmeri te larte.

E bere nga pambuk i bute duke mundesuar veshje te bute dhe te rehatshme nderkohe qe ka pamje profesionale.

55% Pambuk, 15% Najlon, 15% Lesh, 15% Akrilike Blu , Gri S,L

80% Pambuk, 20% Najlon E Zeze S,L

FL01 x8 x24 12

Lidhese Kepucesh Steelite 90cm Poliester 300D E Zeze , 90cm

12 Pale Per Pako

H 32cm

87g

75% Pambuk, 23% Poliester, 2% Elastane E Zeze, Blu e Erret S,L

SK33

H 40cm

99g 48 6

SK10

144 6

Corape Pune - 3 pale

Corape Combat

Pako me vlere me tre corape me mbushje ne shpute dhe thember per rehati te perdoruesit dhe pjesa e gishtave dhe thembres me perforcim te durueshem.

Corape pune me mbushje te shputes, dhe pjesa e thembres dhe gishtave e perforcuar per me shume rehati.

79% Akrilike, 15% Najlon, 6% Poliester E Zeze, Gri S,L

FL02 x8 x18 12

40% Lesh, 40% Akrilike, 20% Najlon E Zeze S,L

Lidhese Kepucesh Steelite 150cm Poliester 300D E Zeze, 150cm

12 Pale Per Pako

Perfekt per te Mbajtur Kembet Tuaja Te Sigurta Dhe te Shendeteshme PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 415415

415

29/07/2017 14:29 10/08/2017 13:29


Shuall Kepuce

Jastik i Rehatshem Gjate Gjithe Dites FC90

8 mm

50 25

Sholle e Brendshme me Xheli

E disponueshme ne tre madhesi standarte te cilat mund te pershtaten per tu perputhur me madhesine ideale te kepuces tuaj, keto mbushje xheli thithin tronditjet dhe ndihmojne qe te lehtesojne kembet e lodhura. Shiten me pale. 100% Xhel Polimeri Gri Small: (Euro:37-39, UK: 4-6) Medium: (Euro:40-44, UK: 6.5-10) Large: (Euro:45-47, UK: 10.5-12)

4 mm Permbysur

FC89

3.5 mm

200 10

Sholle e Bute Termale Kjo sholle termle ka nje shtrese te bute per te mbajtur kembet tuaja te ngrohta dhe nje shtrese te bute lateksi per amortizim per te ndihmuar qe te zbuse perplasjet dhe te reduktoje lodhjen. Fleece, Lateks E Zeze, nje madhesi

Permbysur

FC88

5 mm

200 10

FC87

10 mm

E dizenjuar per te izoluar kemben tuaj me nje shtrese speciale alumini per te mbajtur ngrohtesine dhe per te larguar te ftohtin dhe nje shtrese e bute/poliester per rritjen e ngrohtesise dhe rehatise. Alumin, PU, Ndjesi, 30% Lesh, 70% Poliester Gri , nje madhesi

Mbrojtje Termale

Permbysur

Sholle e Brendeshme me Aluminium Termal

100 10

Sholle e brendeshme me sfungjer Memory Sholle e dizenjuar ne menyre ergonomike, e cila merr formen e kembes. Siguron rehati dhe mbeshtetje gjate gjithe dites. Madhesi te pershtatshme per nje perputhje perfekte. Shkume elastike, EVA E Bardhe, nje madhesi

Permbysur

FC86

3 mm

200 10

Sholle e Brendshme Actifresh Sholle e brendeshme me trajtim anti - bakterial per te ndihmuar ne mbajtjen e kembeve te fresketa dhe te pastra. Jastek me sfungjer per me shume rehati. Prerje sipas madhesise. Pambuk, Lateks E Bardhe, nje madhesi

Permbysur

FC84 150

8 mm

416

Me pamje nga lart

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 416416

Sholle Thembre me Xhel Xhel qe redukton tronditjen ne pjesen e thembres i cili mundeson rehati dhe mbeshtetje gjate gjithe dites. Xhel Polimeri Blu, nje madhesi

Permbysur

29/07/2017 14:29 10/08/2017 13:29


Sistem AntiRreshkitje

Stabilitet dhe Siguri Per Kushte te Panjohura dhe te Rrezikeshme E pershtashme per te gjitha modelet e kepuceve Thumba Tungsten-Carbide

FC93 75

Shuall me Thumba Anti-Rreshqitje Te ndertuara duke perdorur gomen me cilesore, ky mberthim shtese eshte fleksibel dhe do te pershtatet me te gjitha tipet e kepuceve normale te punes. Gome E Zeze Euro 38-45, UK 5-10.5, US 6-11.5

Thumba Celiku

FC94 75

Shuall me Thumba AntiRreshqitje Zgjidhja me e lehte per anti-rreshkitje ne cdo klime per kepucet dhe cizmet. Gome E Zeze, L(UK:6-9 Euro:3943), XL(UK:10+ Euro:44+)

Thumba Tungsten-Carbide

FC95 24

Shuall me Thumba AntiRreshqitje Everyday Gome S/M (UK:3/7 Euro:36-41) L/XL (UK:7/13 Euro:41-49)

Thumba Tungsten-Carbide

FC96 24

Shuall me Thumba AntiRreshkitje Gome

Thumba Tungsten-Carbide

FC97 24

Shuall me Thumba Anti-Akull Oversized Gome UK:10+ Euro 44+

417

PW17_Footwear_2_MASTER.indd PW17_Footwear_2_TEXT.indd 417417

29/07/2017 14:29 10/08/2017 13:30


GAMA PER MBROJTJEN E DUAREVE

Te gjitha Dorezat Portwest shiten ne pale pervec ketyre stileve qe shiten tek. A590, A501, A655, A689/A690/A691.

Keto stile dorezash blihen vetem me kuti plot: A020, A050, A800, A129.

Nje game e zhvilluar rishtazi p er mbrojtjen e duareve qe sherb ejne p er te plotesuar te gjitha nevojat p er siguri. Materialet me te mira dhe meto dat me te mira te prodhimit jane p erdorur p er pro dhimin e nje game te gjere dhe shume te sp e cializuar.

136 Stilet • • • • • •

418

• • • • •

DOREZA ANTI-GODITJE DOREZA MEKANIKU DOREZA SPECIALISTI DOREZA MBROJTJESE TERMALE DOREZA ANTI-PRERJE DOREZA PER PUNE TE PERGJITHSHME DOREZA MBROJTESE NDAJ AGENTEVE KIMIK DOREZA MBROJTESE - ESD DOREZA LEKURE RIGGER DOREZA SALDIMI DOREZA NJE PERDORIMSHE

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 418418

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:20


Gama e Plote e Dorezave Mbrojtese Portwest Zhvillimet e fundit teknologjike ne mbrojtjen e duarve nga perplasjet dhe goditjet me sende te forta. Keto doreza Anti-Goditje perdorin materialet me teknologjine me te re ne menyre qe te perthithin nje sasi maksimale te forces goditese.

IMPACT PROTECTION

Vendet e punes te cilat perdorin kimikate dhe substanca te rrezikeshmete cilat mund te jene te demshme per punonjesit duhet te kene mbrojtjen e duhur. Portwest nje linje te dorezave te cilat garantojne mbrojtje te plote dhe te certifikuar nga nje game e gjere e kimikateve.

MBROJTJE NDAJ AGJENTEVE KIMIK

Ambjentet e ftohta te punes mund te jene nje rrezik i mundshem per lendime. Kur rreziqet termale nga i ftohti jane prezente, aftesite levizese te duarve reduktohen, kjo derivon ne rritje te rreziqeve te aksidenteve dhe lendimeve. Nje koleksion i dorezave mbrojtese termale me dizajn special jane te mundshme per te perballuar keto ambjente te rrezikshme. MBROJTJE TERMALE

Gama e Portwest Pro eshte kombinimi i dorezave shume te specializuara me te cilat jane dizenjuar per detyra shume specifike. Perdorimi i ketyre dorezave ne menyre te duhur per punen e percaktuar do te kene performance shume me te larte se dorezat qe jane me gjenerale.

DOREZA MBROJTSE PER SPECIALIST

Duart jane thelbesore ne punen tuaj te perditshme dhe lendimi i dores eshte nje nga katergorite me te shpeshte te aksidenteve qe raportohen ne ambjentet e punes. Prerjet dhe grricjet jane shkaqet qe kerkojne me shume mbrojtje per duart. Gama e Dorezave kundra prerjes mundesojne shkalle te ndryshme te mbrojtjes ne varesi te nivelit te kerkuar. ANTI-PRERJE PREMIUM

Nje nga dorezat me te shitura ne te gjithe boten jane dorezat prej lekure Rigger te shoferit, te cilat jane pe ndertuara nga lekure premium e vertete dhe sintetike. Kjo i ofron perdoruesit ajrosje, qendrueshmeri, komfort dhe zhervjelltesi shume te mire.

DOREZA PER CDO PUNE

Doreza per Pune te Pergjithshme eshte koleksioni me i njohur i Games se Dorezave Mbrojtese te Portwest. Nje game e ndertuar me materiale base cilesore, si latex, Nitrile, Poliuretani (PU) dhe PVC, ofron nje game te gjere te dorezash te pershtatshme per aktivitete dhe pune te ndryshme.

DOREZA PER KAPSHMERI TE LARTE

HEAT

DOREZA MBROJTESE SALDIMI

Gama e mbrojtjes ndaj nxehtesise mundeson mbrojtje te duarve ndaj temperatures qe varion nga 100 grade deri ne 500 grade ne kontaktit, duke ruajtur shkathtesine e jashtezakonshme te dores. Besuar per mbrojtjen e duartve kunder rreziqeve te nxhetesise ne te gjitha mjediset e punes.

DOREZA NDAJ NXHETESISE

MECHANIC

E dizenjuar per nje kapje me te sigurte dhe per pune precize, ky koleksion mbron nga shume lloje demtimesh. Dorezat jane ndertuar nga material tekstil shume i perpunuar dhe kane shumllojshmeri ngjyrash, materialesh dhe masash. Ky koleksion eshte i pershtatshem per aplikime mekanike, ndertime te pergjithshme, transpor t materialesh, zdrukthari, dhe pune te ndryshme.

FOOD SAFE

Gama e dorezave higjenike dhe qe nuk reagon me ushqimin ne kontakt, duke siguruar shendetin e njeriut dhe mbrojtje te produktit. Gama permban doreza nje perdorimshe dhe standarte, duke promovuar zhdervjelltesine, qendrueshmerine dhe mbrojtjen ndaj prerjes.

DOREZA PER INDUSTRINE E USHQIMIT

Pengesa perfundimtare ndaj ujit, lengjeve dhe substancave jo agresive. Gama e Dorezave Aqua perfshin dy doreza shume te qendrueshme ndaj ujit.

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 419419

Dorezat ESD/SES (Shkarkim ElektroStatik) jane perdorur per te devijuar elektricitetin statik. Rezistenca e siperfaqes eshte e testuar ne perputhje me metodat e percaktuara ne EN1149-1 por mostra e testit duhet te perputhet me EN1149-5.

DOREZA ANTISTATIKE

PRECISION GRIP GLOVES

GOREZA NDAJ LENGJEVE

Niveli i larte mbrojtes eshte e nevojshme per pune ne temperatura te larta dhe materiale te nxehta. Gama Portwest Saldatori ka lloje te ndryshme dorezash te pershtatshme per pune te ndryshme saldimi dhe rreziqe termale.

Paketimet per Makineri shitje 419

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:20


Te Dish per Dorezat

MBROJTJA E DUARVE ESHTE E RENDESISHME-GJEJ DOREZEN E DUHUR PER PUNEN TUAJ Me poshte kemi perpiluar nje udhezues per t’ju ndihmuar te gjeni dhe identifikoni mbrojtjen e e duhur per punen tuaj. Me poshte eshte nje udhezues per materialet e perdorura dhe faktoret e performances qe lidhen me to. Kjo do te ndihmoje ne marrjen e vendimeve per te siguruar mbrojtjen e duhur ne pune.

DOREZA PER PERDORIM INDUSTRIAL DOREZA NJEPERDORIMSHE Doreza nje perdorimshe te ndertuara materilai i plastikes per pune te dryshme ne industrine e sherbimit dhe ushqimit

SHTRESA E BRENDSHME E DOREZES

DOREZA TEXTILI

DOREZA LEKURE

DOREZA NDAJ AGJENTEVE KIMIK

E perbera nga pelhura e pambukut ose perzierje e materlialeve tekstile. Mundeson mbrojtje te duarve nga te nxehtit dhe te ftohtit dhe per pune te lehta dhe pa lageshti

Lekura eshte nje material tradicional qe perdoret per te mbrojtur kunder lendimeve nga siperfaqet e ashper gerryese. Ideale per industrine e saldimit.

Prodhuar nga gome, neoprene, alkool polivinil ose vinil etj. Keto doreza mbrojne duart nga gerryerjet, vajrat dhe tretësit

Mundesojne ajrosje, zhdervjelltesi dhe pershtatje te larte

TE THURARA

NJE COPE (E PA QEPUR)

Eleminon irritimet qe krijohen nga bashkimi i pelhures me qepje, gjithashtu rrit rehatine

PLEHURE E PERZIERE ME MATERIAL REZISTENT DHE TE BUTE

E disponueshme ne disa lloje kombinimesh per tu pershtatur aktiviteteve te ndryshme. Pelhura ndertohet me perzierje me materiale rezistente ndaj grryrjeve, prerjeve. Ky bashkim mundeson te prodhohen doreza te holla dhe per zhdervjelltesi te larte

Prodhuar nga zhytja e nje doreze pambuku/ textili ne nje material qe mbulon pjese ose komplet dorezen. Ky process dhe shton forcen dhe rezistencen. Komponenti i perdorur rrit performancen mekanike te saj. Kombinime te ndyshme perdoren ne pune te ndryshme

PLEHURA E VESHUR NGA JASHTE

PELHURA BAZE E DOREZES PAMUK

POLIESTER

NAJLON

AKRILIK

PARA-ARAMID

HPPE

FIBER XHAMI

LEKURE E BUTE

LEKURE E HOLLUAR

Rehati/Ajrosese

Qendrueshmeri

Elastike/ Fleksible

Izolim Termik

Rezistene ndaj Prerjeve / Rezisstente ndaj Nxehtesise

Rezistence e Larte ndaj Prerjeve, Rehati dhe Rezistence ndaj Gerryerjes

Rezistence ndaj Prerjeve

Qendrueshemri, Zhdervjeltesi dhe Anti-Vaj dhe Anti-Uje

Rezistente ndaj Gerryerjeve, Te Qendrueshme, Kapshmeri te Larte

MATERIALI QE MBULOHET DOREZA NITRILE

NEOPRENE

SHKUME NITRILI

PU

LATEX

PVC

TPR

TPV

Kapshmeri e Shkelquer, Rezistence ndaj Prerje dhe Gerryrjeve

Kapshmeri ne prezencen e Vajrave dhe Lageshtires dhe ne te Thate

Kapshmeri ne prezencen e Vajrave dhe Lageshtires

Rezistence ndaj Gerryerjeve. Kapshmeri ne te Thate

Kapshmeri ne prezencen e Lageshtires dhe ne te Thate

Rezistence e larte ndaj Gerryerjeve, Kapshmeri ne prezencen e Vajrave dhe Lageshtires dhe ne te Thate

Mbrojte ne Impakt

Mbrojte ne Impakt

QAFA E DOREZAVE PA BAZE PELHURE Dorezat e tekstilit jane zhytur direkt ne materialin qe do vishet doreza, ky process mundeson zhdervjelltesi maksimale perdoruesit. Ekziston edhe opsioni, ku kallepi i dorezes pa materilin tekstil zhytet ne materialin plastik duke prodhuar nje doreze pa shtrese tekstili brenda

ME RRIGE Optimizoni mbrojtjen ndaj lengjeve me menget e dorezave te zgjatura

QAFA E DOREZES

TE GJATA

ME ZIGZAG

ME BAZE PELHURE

Menge te doreza deri te bryli per te larguar lengjet nga krahu

Stili tradicional, qafa e dorezes me rrige per to veshur dhe per tu hequr lehte.

Doreza e textilit eshte zhytur ne materialin mbulues. Shtresa e veshur mundeson rrezistence ndaj gryrrjeve dhe shtresa e brendshme e tekstilin mundeson rehati dhe force, sebashku mundeson te gjitha aftesite.

MENGE GAUNTLET Gjatesi shtese qe mbron parakrahin (+10cm)

MENGE TE THURURA Mundeson veshjen e dorezes dhe pershtatshmerine dhe per te parandaluar futjen e papastertive ne doreze

MENGE MBROJTESE Ofron mbrojtje kyçit te dores (7cm)

MENGE SLIP ON E lehte per to veshur dhe dizajn ekonomik

420

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 420420

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:20


Shpjegimi i Masave te Dorezave

Grafiku Madhesise se Dorezes & Dores si per Standartin EN420 6

Madhesia Dores

Densiteti i Thurjeve 10

12

8

9

10

11

12

152

178

203

229

254

279

295

160

171

182

192

204

215

227

230

240

250

260

270

280

7"

8"

9"

10"

11"

12

6½7

77½

8

9

Perimetri i Pellembes (mm)

Ky simboli tregon Densitetin e Thurjes se Pelhures baze

7

7

13

15

E Trashe

18

Gjatesia e Dores (mm)

E Imet

Gjatesi Minimale e Dorezes (mm) 220

Etiketimi i Dorezeve

Perimetri i Pellembes (inches) 6"

Madhesia Produktit

EU

9

CUT

Marka

L

6-6½

A665

Gjatesi Minimale e Dorezes (inc)

EN388

ANSI

Kodi Produktit

4.5.4.4.

CUT

Standarti EN qe eshte certifikuar

CATII

Nivelet e Performances

Gjatesia e Dores (inches)

Shenja CE

Madhesi e Dorezes

6

9

9½-10

1010½

10½-11

11 1/2 - 12

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

6

7

8

9

10

11

12

RN 142543 Kodi Ngjyres se Menges Portwest

Numri RN

v

Zgjedhja e Madhesise se Duhur te Dorezes

UDHEZUES MATJEJE

Matja e perimetrit te dores tuaj te pellemba duke perdorur nje shirit mates. Grafiku i madhesise me siper pershkruan se cila madhesi e dorezes do ju perputhet me mire.

Vendos doren e djathte ne diagram me vijen ndermjet gishtit te madh dhe gishtit tregues. Vija me afer anes se djathte te dores tregon perputhjen me te mire te madhesise se dorezes.

6

7

XS S

8

9

M L

10

11

12

XL 2XL 3XL

421

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 421421

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:20


Standarti Europian Per Mbrojtjen e Duarve EN407

Doreza Mbrojtese: Kerkesat e Pergjithshme EN 420 2003 + A1: 2009

Ky standart percakton kerkesat e pergjithshme per dizenjimin dhe ndertimin, parrezikshmerine, instruksionet e pastrimit, karakteristikat elektrostatike, madhesite, zhdervjelltesine, rezistencen e avullimit te ujit dhe thithjen sebashku me shenimin dhe informacionet e dorezave.

Doreza Mbrojtese Ndaj Rreziqeve Termale (Nxehtesi dhe/ose Zjarr) EN 407: 2004 (AS/NZS 2161.4)

Ky standart percakton performancen termale per dorezat mbrojtese kunder nxehtesise dhe/ose zjarrit. Piktograma e nxehtesise dhe flakeve eshte e shoqeruar nga nje numer 6 shifror.

1 3EN 1 407 2 1 2

DOREZA MBROJTESE KUNDER RREZIQEVE MEKANIKE EN 388 - 2016

KERKESAT

EN388:2003 specifikon rezistencen fizike dhe mekanike te shkaktuar nga konsumimi, prerja me tehe te mprehte, grisja dhe shpimi. EN388: 2016 perditeson standardin ekzistues me metode te re testimi ndaj gryrrjes, prerja me tehe te mprehte dhe rezistence ndaj goditjeve. EN ISO 13997:1999 (test TDM) shenon forcen e prerjes si vlere Njutoni - pra forca e ushtruar mbi tehun e mprehte per te prere materialin e dorezes me trashesi 20mm. Rezultatet jane te perfaqesuara ne nje shkalle A-F.

EN388 Testi i Prerjes se Cupes 2016 nga Brenda EN388:2016

1.3.1.2.E.P

• •

Nivelet e Performances 1-4 e: REZISTENCE NDAJ SPERKLAVE TE VOGlA TE METALEVE TE SHKRIRA: Sasia e sperklave te vogla qe duhet per te ngritur temperaturen ne limitin e percaktuar.

EN388 2003

EN388:2003

Max 60 Cikle Prerje Koha e Prerjes x 5

1 3 1 2 E P

Nivelet e Performances 1-4 f: REZISTENCE NDAJ SPERKLAVE TE MEDHA TE METALEVE TE SHKRIRA: Sasia e sperklave te vogla qe duhet per te ngritur temperaturen ne limitin e percaktuar.

• •

1.3.1.2

Nivelet e Performances 1-4 d. REZISTENCE NDAJ RREZATIMIT TE NXEHTESISE: Koha e nevojshme per te ngritur temperaturen ne limitin e percaktuar.

Cikle Prerje pa Limit Koha Testit te Prerjes x 3

KERKESAT Niveli i Performances P REZISTENCA E IMPAKTIT Aftesi Rezistence ndaj Impaktit deri ne 5J

Vetem ne 2016

Niveli i Performances A – F REZISTENCA NDAJ PRERJES ME THIKE (Testi i prerjes TDM) Mate peshen mestare qe arrin te prese pertej

Vetem ne 2016

B: REZISTENCE NDAJ KONTAKTIT ME NXEHTESINE:

Nivelet e Performances 1-4 c: REZISTENCE NDAJ GRISJEVE: Forca maksimale per te grisur mostren.

Nivelet e Performances 1-5 b: REZISTENCE NDAJ PRERJEVE ME THIKE: (Testi i Prerjes se Kupes) Numri i cikleve per te demtuar mostren ne nje shpejtesi konstante.

Nivelet e Performances 1-4 a: REZISTENCE GERRYERJEJE: Numri i cikleve per te demtuar mostren ne nje shpejtesi konstante.

Niveli 2

Niveli 3

Niveli 4

Niveli 5

Rezistence ndaj gerryerjeve (numri i cikleve)

100

500

2,000

8,000

-

Rezistence ndaj prerjeve (indeksi) Metoda e testit Coup

1.2

2.5

5

10

20

Rezistence ndaj grisjeve (N)

10

25

50

75

-

Rezistence ndaj shpimit (N)

20

60

100

150

-

Niveli i testit te prerjes (N)

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 422422

NIVELI PERFORMANCES

TEMPERATURA NE KONTAKT

KOHA DYSHEME

-

(°C)

(Sekonde)

1

100°C

≥15s

2

250°C

≥15s

3

350°C

≥15s

4

500°C

≥15s

EN12477 Doreza Mmbrojtese Per Saldatoret EN 12477: 2001 (AS/NZS 2161.3)

Niveli 1

EN ISO 13997:1999 TDM

Nivelet e Performances 1-4 b: REZISTENCE NDAJ KONTAKTIT ME NXEHTESINE: Temperatura (me nje shtrirje 100C deri ne 500C) ne te cilen personi qe e vesh dorezen nuk do te ndjeje asnje dhimbje (gjate nje periudhe 15 sekonda). Nivelet e Performances 1-4 a: REZISTENCE NDAJ DJEGIES: Koha gjate se ciles materiali vazhdon te digjet dhe konsumohet pasi burimi i ndezjes eshte fikur

Nivelet e Performances 1-4 d: REZISTENCE NDAJ SHPIMIT Forca e nevojitur per te shpuar mostren me nje goditje standarte

TEST

Nivelet e Performances 1-4 c. REZISTENCE NDAJ PERCIELLJES SE NXEHTESISE: Koha gjate se ciles doreza eshte e afte te vonoje transferimin e nxehtesise nga flaka.

Niveli A

Niveli B

Niveli C

Niveli D

Niveli E

Niveli F

2

5

10

15

22

30

Ky Standart Europian percakton te dhenat e nevojshme dhe metoden e testimit per dorezat mbrojtese per perdorimin ne saldimin manual te metaleve, prerjeve dhe proceset e ngjashme. Ne perputhje me performancen e tyre, dorezat mbrojtese per saldatoret jane te klasifikuara ne dy tipe.

EN 10819

Tipi A: Shkathtesi e Ulet (me performance tjeter te larte) Tipi B: Shkathtesi e Larte (me performance tjeter te ulet).

EN ISO 10819

EN 12477

Doreza Mbrojtese: Vibrimit Mekanik dhe Tronditje EN 10819: 1996 (AS/NZS 2161.3)

Ky Standart Europian percakton nje metode per matjet laboratorike, analizimi i te dhenave dhe raportimi i transmetimit te vibracioneve te dorezave ne kushtet e transferimit te vibracioneve nga mjeti i punes tek pellemba e dores ne nje frekuence nga 31.5 Hz deri ne 1250 Hz. Standarti eshte menduar qe te percaktoje nje test per transferimin e vibracioneve nepermjet dorezes.

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:20


Standarti Europian Per Mbrojtjen e Duarve EN374 Doreza Mbrojtese: ndaj Agjenteve Kimik dhe Mikro-Organizmat (AS/NZS 2161.3)

EN 374-1: 2003 (AS/NZS 2161 .10.1) Ky standart specifikon kerkesat baze qe dorezat duhet te kene per mbrojtjen e perdoruesit ndaj Agjenteve Kimik dhe/ose Mikro-Organizmat dhe percaktimin e kushteve te perdorimit.

AKL

EN 374-2:2003 (AS/NZS 2161 .10.2) Ky Standart Europian percakton metoden e testimit per rezistencen e penetrimit te dorezave te cilat mbrojne kunder Agjenteve Kimik dhe/ose Mikro-Organizmat. EN 374-3: 2003 (AS/NZS 2161 .10.3) Ky Standart Europian percakton vendosmerine e rezistences se dorezave mbrojtese per mos tu depertuar nga agjentet kimik te lengshem dhe te ngurte kur jane ne nje kontakt te vazhdueshem me dorezen.

EN374

EN1149 Veshje Mbrojtese: Vecorite Elektrostatike EN 1149-5 - 1:2006

Ky Standart Europian percakton metoden e testimit per materialet me qellim perdorimi ne

prodhimin e veshjeve mbrojtese qe largojne elektrostaticitetin (ose dorezat) per te shmangur EN 1149 shkarkimet aksidentale. Kjo metode testimi nuk eshte e aplikueshme per materialet qe do te perdoren ne prodhimin e veshjeve mbrojtese ose dorezat kunder linjave te tensionit.

EN 1149-5 - 5:2008 Veshje Mbojtese - Vecorite Elektrostatike - pjesa 5. Performanca e Materialit dhe Kerkesat e Dizajnit.

Ky standart Europian eshte pjese e nje serie standartesh per metodat e testimit dhe kerkesat per vecorite elektrostatike te veshjeve. Standarti percakton materialin dhe dizajnin e nevojitur per veshjet e perdorura si pjese e nje sistemi total te tokezuar, per te shmangur shkarkesa ndezese. Kerkesat mund te mos jene te mjaftueshme ne atmosferat flakeruese te mbushura me oksigjen. Ky standart nuk eshte i aplikueshem per mbrojtje ndaj voltazheve te mbetura.

Dorezat duhet te jene barriere efektive ndaj lengjeve dhe mikro organizmave. Nivelet e performances jane ne perputhje me Nivelet e Pranueshme te Cilesise (AQL), mostrat per testim jane te sapo prodhuara dhe testohen per vrima dhe rrjedhje duke i fryre me ajer ose me uje.

DOREZA MBROJTESE - ESD

Dorezat ESD/SES (Shkarkim ElektroStatik) jane perdorur per te devijuar elektricitetin statik. Rezistenca e siperfaqes eshte e testuar ne perputhje me metodat e percaktuara ne EN1149-1 por mostra e testit duhet te perputhet me EN1149-5.

Dorezat duhet te kalojne nivelin 2 qe te jene rezistente ndaj mikro organizmave. (Niveli 1 = AQL 4.0) (Niveli 2 = AQL 1.5) (Niveli 3 = AQL 0.65)

CE Food Safe

EN374

Legjislacioni Europian ne perputhje me Materialet ne Kontakt me Ushqimin (Direktiva EC1935/2004) kerkon qe materialet ne kontakt me ushqimet te mos transferojne ingredientet e tyre ne ushqim dhe nuk duhet te modifikojne vecorite organoleptike (p.sh ngjyren, aromen, cilesine dhe shijen) te ushqimit. Produktet qe kane qellim kontaktin me ushqimin duhet te etiketohen si te tille.

Emertimi “Rezistence e Ulet Kimike” ose “Ujendaluese” duhet perdorur per dorezat qe penetrohen gradualisht brenda 30 minutave nga te pakten tre agjente kimik nga lista e percaktuar, por e cila kalon testin e penetrimit direkt.

Kodi

Kimik

Klasi

A

Methanol

Alkol primar

B

Aceton

Kiton

Doreza Mbrojtese Kunder te Ftohtit EN 511:2006 (AS/NZS 2161.5)

EN511 EN511

C

Acetonitril

Perberje nitrile

D

Diklorometan

Parafin i klorinuar

E

Disulfid Karboni

Bashkime organike me permbajtje sulfuri

F

Toluin

Hidrokarbon aromatik

G

Dietilamin

Amin

H

Tetrahidrofuran

Bashkime eter dhe hetero-ciklik

Standardi Europian percakton nevojat dhe metodat e testimit te dorezave te cilat mbrojne kunder te ftohtit te percueshem nen -50 grade Celsius. Ky i ftohte mund te lidhet me kushtet klimatike ose me aktivitetet industriale.

i

3 3 1

NIVELET E PERFORMANCES 0-1 c: PENETRIMI I UJIT

I

Acetat etili

Ester

J

n-Heptan

Hidrokarbon i ngopur

K

Hidroksid sodiumi 40%

Baze inorganike

L

Acid sulfurik 96%

Acid Mineral Inorganik

Nivelet e Performances 1-4 b: REZISTENCE NDAJ KONTAKTIT TE FTOHTE Nivelet e Performances 1-4 a: REZISTENCA NDAJ PERCJELLJES SE TE FTOHTIT

EN381 Matja e kohes se kalimit (min)

Indeksi i performances se depertimit

> 10

1

> 30

2

> 60

3

> 120

4

> 240

5

> 480

6

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 423423

KERKESAT

CLASS EN3811

Mbrojtje te Duarve: Per Perdoruesit e Motorrsekave EN 381-7: 1999 Ky Standart Europian percakton nevojat per dorezat me rezistence ndaj prerjeve nga nje motorrseke kur i nenshtrohet testit ne EN381-4. Kerkesat jane gjithashtu te dhena per shenimin dhe per dhenie informacioni nga prodhuesi duke perfshire kriterin per zgjedhjen e dorezave te duhura dhe instruksionet per perdorim.

Klasi Shpejtesia maksimale e zinxhirit (m/s)

0

1

2

3

16m/s

20m/s

24m/s

28m/s

423

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:20


Shpjegimi i Standarteve per Mbrojten e Duarve 5.1.2 Rezistent ndaj Cpimeve

AS/NZS 2161

Standardet Australiane/Zealanda e Re te Dorezave Mbrojtese: Ky Standard percakton rekomandime per te arritur mbrojtjen e duarve nga rreziqet ne vendin e punes. Jep udhezime per: perzgjedhjen, perdorimin, mirembajtjen, praktikat e sigurta dhe higjienike qe duhen ndjekur ne dekontaminimin / pastrimin, ruajtjen dhe ribotimin e dorezave per te ruajtur punen sic duhet.

Kur testoshet sipas pikes 6.4 te standarit EN 388:2003 Doreza mbrojtese nga rreziqet mekanike, rezistenca e dorezave kunder shpimit duhet të klasifikohen sipas niveleve të listuara në Tabelen 2, duke perdorur forcen e shpimit.

5.6 Zhdëevjelltesi

Kur testuar në përputhje me EN420: 2003, dorezat mbrojtëse. Kërkesa të përgjithshme dhe metodat e provës, pika 6,2, shkathtësi do të klasifikohet kundër niveleve në tabelën 9, duke përdorur diametër më të vogël të pin që mund të jetë zgjedhur deri.Mesatare prej 4 palë doreza do të përdoren për të raportuar nivelin e klasifikimit.

Mesatarisht e nje minimum prej 12 mostrash do te perdoret per te raportuar nivelin e klasifikimit.

Tabela 2. Klasifikimi per rezistencen nga Shpimet

Tabela 9. Klasifikimi i zhdërvjelltësi Niveli

Diametër më të vogël të pin përmbushjen ekushteve të testit (mm)

Standardet Australiane: Dorezave Mbrojtese

Standardet EN te Dorezave Mbrojtese

Niveli

1

11

AS/NZS 2161.1

N/A

0

<10

2

9.5

AS/NZS 2161.2:

EN420

1

≥ 10

3

8

AS/NZS 2161.3

EN388

2

≥ 20

EN407

≥ 60

6.5

AS/NZS 2161.4

3

4

AS/NZS 2161.5

EN511

4

≥ 100

5

5

AS/NZS 2161.8

EN421

5

≥ 150

AS/NZS 2161.9

EN ISO 10819

AS/NZS 2161.10.1

EN374-1

AS/NZS 2161.10.2

EN374-2

AS/NZS 2161.10.3

EN374-3

ANSI/ISEA 105-2011 Standarti Kombetar Amerikan per Mbrojtjen e Dores Ky standart drejton klasifikimit dhe testimin e mbrojtjes se dores per performanca te caktuara ne lidhje me aplikimet ne industri dhe kimikate. Mbrojtja e dores perfshin doreza, doreza te mbushura, doreza te pjesshme, ose sende te tjera qe mbulojne doren ose nje pjese te dores e cila ka si qellim te mundesoje mbrojtje kunder ose rezistence ndaj nje rreziku specifik.

5.1 Mechanical Protection 5.1.1 Rezistuese nga prerjet Metoda e re e proves ASTM F2992-15 siguron testimin e njetrajtshem dhe krahason piket gram per nje material te dhene. Mostra eshte e prere nga nje teh i drejtperdrejte, nen ngarkese, qe leviz pergjate vijes se drejte. Mostra eshte prere pese here secila ne tre ngarkesa te ndryshme, nje brisk i ri perdoret per secilen prerje dhe te dhenat perdoren per te percaktuar ngarkesen e kerkuar per te prere ne moster ne nje diference referenci te specifikuar. Kjo quhet forca e prerjes, e cila pastaj barazohet me nje nivel te prere.

Tabela 2. Klasifikimi i Nivelit te Forces Rezistente nga Cpimet : Forca Cpuese (Njuton)

Rezistence ndaj gerryerjes 5.1.3 Kur testohet sipas ASTM D3389-05 ose ASTM D3884 D-09, metoda e Testimit per pelhurat e veshura te rezistences ndaj grryrjes dhe duhet klasifikohen sipas niveleve ne tabelen 3. Keto metoda testimi duhet te behen me pajiset e percaktuara. Keto metoda te testimit do të pasohet duke përdorur H-18 rrota konsumimi me një peshe 500 gram per nivelet 0 deri ne 3 dhe nje ngarkese 1000 grame per nivelet 4 deri ne 6. Duke perdorur ASTM D3389-05 per pelhura te veshur per prodhimin e dorezave. Duke perdorur ASTM D3884-05 per pelhurave të veshura doreza, pike ne fund do të jete kur thread pare apo fije është prishur. Mesataria e 5 mostrave percakton nivelin e dorezes.

5.1.3 Rezistence nga Abrazioni Niveli(testuar ne 500g peshe)

Ciklet e Abrazionit deri ne grryerje te plote

0

<100

1

≥ 100

2

≥ 500

3

≥ 1000

Niveli(testuar ne 1000g peshe) 4

≥ 3000

5

≥ 10,000

Niveli

6

≥ 20,000

Pesha(gram) <200

A1

201-499

A2

500-999

A3

1000-1499

A4

1500-2199

A5

2200-2999

A6

3000-3999

A7

4000-4999

A8

5000-5999

A9

>6000

424

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 424424

Niveli

Koha e ekspozimit ne Flake

Koha e ekspozimit ne Flake

0

3

>2

1

3

≤2

2

12

>2

3

12

≤2

4

nuk ndezet mbas 3 ose 12 sekonda

5.4.3 Rezistenca e Nxehtësise Konduktive

Tabla 1 Klasifikimi i dorezave rezistuese ndaj prerjeve

-

Tabela 6. Klasifikimi i Rezistences ndaj Ndezjes dhe Ndjegjes

5.4 Mbrojtja ndaj Nxehtesise dhe Flakes 5.4.1 Rezistenca ndaj Ndezje dhe Menyra e Djegjes (ose Koha Mbas Flakes)

Kur testuar në përputhje me ASTMF1060-08 Test Metoda për Performancën Termike mbrojtëse e Materialeve për Veshje mbrojtëse për Hot Sipërfaqja Kontakt, doreza rezistenca përçueshëm ngrohje do të klasifikohen kundër niveleve të shënuara në Tabelën 8. Klasifikimi i performancës fiks do të bazohet në kontaktin. Temperatura në të cilën të dy kohë-tëdytë shkallë djegur është e barabartë me ose më e madhe se 15 sekonda, dhe koha alarmi është më i madh se 4 sekonda. Mesatare e një minimum prej 5 mostrave do të përdoren për të raportuar nivelin e klasifikimit.

Tabela 8. Klasifikimi i Rezistences ndaj Nxehtesise Konduktive Niveli

Temperatura më e lartë e kontaktit (° C) në të cilën të dy shkallë kohë-të-2 djeg> 15 sekonda dhe të alarmit kohore> 4 sekonda

0

< 80

1

80

2

140

3

200

4

260

5

320

Kur testuar në përputhje me ASTM F1358-08, Test Metoda për Efektet e flakës të materialeve të përdorura në Veshje mbrojtëse jo Caktuar Kryesisht për Mbrojtjen Flaka, rezistencës materiale fiks ndezjen dhe sjellje djegien do të klasifikohen kundër niveleve të shënuara në Tabelën 6, duke përdorur Ora ndezjen dhe djeg kohë. Në mënyrë që të klasifikohet në një nivel të caktuar, material fiks do të takohen me njëri nga kriteret në atë nivel specifik.Mesatare e një minimum prej 3 mostrave qe do të përdoren për të raportuar nivelin e klasifikimit.

29/07/2017 10:19 21/08/2017 13:20


Paketimet per Makineri shitje

šš šš šš šš šš

Kurseni kohe dhe para Permirsoni monitorimin e perdorimit dhe kontrollin Permirsoni menaxhimin e iventarit Permisoni mangesite e ristokut Nderto gamen tende me paketim te personalizuar

Para

Mbrapa

Stilet me te shitura

VA120 469

VA310 456

VA620 441

VA198 466

VA199 467

VA622 441

VA350 459

Telefono sot per te folur me perfaqesuesit e zones tuaj PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 425425

425

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:22


PW NANO 6000

Mbrojtje qe Tejaklon Fjalen e Fundit

AP62 AP02

Portwest eshte i nderuar qe sjelle ne treg teknologjine me te fundit te materialit te dorezave. Gama PW Nano 6000 eshte zhvilluar me nje shtrese revolucionare qe e ben super hidrofobik dhe oleofobik. Kjo krijon nje pengese te padepertueshme midis dorezes dhe siperfaqes themelore, nga uji, vaji dhe lengje te tjera. Kjo pengese eshte ndryshe nga cdo gje qe eshte pare ndonjehere dhe eshte revolucionar ne industrine e dorezave. Pervec Nano Technology PW Nano 6000 te patentuar gjithashtu ofron rezistence te larte ndaj grryrjes, duke e lejuar ate te perdoret ne nje sere detyrash.

426

siperfaqe Largues Lengjeve Super dhe Largues Vaji Super projektuar per mjediset e punes se sotme. Me kombinimin e nje qasje kimike dhe fizike, nje agjent i formuluar posacerisht eshte zhvilluar per te ofruar nje game inovative dorezash qe mbajne duart te thata dhe te mbrojtura.

Teknologjia e Nanotexture mundeson qe lengjet te largohet nga siperfaqja, duke parandaluar penetrimin

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 426426

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:23


PW NANO 6000

AP02 Doreza Thermo Pro Ultra EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 AS/NZS 2161 .5

Duke perdorur teknologji inovative kjo doreze largon plotesisht ujin dhe vajrat e rende. Lengjet ne siperfaqen e dorezes largohen dhe rreshkasin pa prekur shtresat e poshteme. Shtresa e dyfishte kap ngrohtesine brenda dhe lejon ajrosjen. Shtresa e pellembes me kokriza mundeson kapje te permirsuar. Nitril, Nitril i Ashper Portokalli/E Zeze S/7-XXL/11

10

216 12

EN388 2003

EN511

4.2.4.2.

X.3.X

Shtresa e dyfishte bllokon te nxehtin brenda dhe rrit izolimin

Pelhura revolucionare ndryshe nga cdo gje qe eshte pare ndonjehere ne industrine e dorezave AP62 Doreze Dermiflex Aqua EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Duke perdorur teknologji inovative kjo doreze largon komplet ujerat dhe vajrat. Uji ne prekje me kete doreze rreshket dhe largohet duke bere te mundur mosdepertimin ne shtresat e brendshme. Pjesa e pellembes me nitril super e lehte dhe pjesa e brendshme me elastane mundeson komfort dhe kapje te larte. Najlon, Elastane, Shkume Nitrili Gri S/7-XXL/11

15

360 12

EN388 2003

4.1.2.1

E Veshur Plotesisht per te Optimizuar Largimin e Lengjeve PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 427427

427

31/07/2017 13:34 10/08/2017 17:03


A722 Doreze Anti Goditje, Anti-Prerje 5 Nitril EN 420, EN 388, EN 388: 2016 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Kombinohen rehatia, rezistenca ndaj prerjes dhe goditjes ne nje linje te rehatshme pa qepje. PVC fleksibile mbeshtjell per durueshmeri maksimale. Pjese e gishtit te madh e perforcuar. E perdorshme per aplikime ne detyra te renda. TPR, Lesh Xhami, HPPE, Poliester, Nitril Gri/E Zeze S/7-3XL/12

4 EN388 2003

Niveli Anti-Prerje 4

4.5.4.3

EN388 2016

72 12

13

4.4.4.3.E.X

A723 Doreza Anti-Prerje Anti-Impakt TPV doreza prerje dhe impakti EN 420, EN 388, EN 388: 2016 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Kjo doreze me Nivel 5 Anti-Prerje ka nje shtrese tjeter per mbrojtese, duke perdorur mbrojtjen inovative TPV nga mbrapa. Ofron rezistence nga goditjet dhe fleksibilitet te larte. Mikroshkuma e nitrilit te pjesa e pellembes jep kapje superiore dhe mbrojtje te larte kunder lengjeve dhe depertimit te ujit. Dizenjo ergonomike per komfort te optimizuar. TPV, HDPE, Shkume Nitrili Gri/E Zeze M/8-XXL/11

Pellemba e perforcuar

Material inovativ TPV per mbrojtje supreme nga impakti

5 EN388 2003

4.5.4.2

428

EN388 2016

96 12

13

4.4.4.3.C.P.

Mbrojtje e Dyfishte, Anti-Goditje dhe Anti-Prerje Niveli 5

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 428428

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:23


Lendimi i dores eshte nje nga ankesat me te zakonshme dhe me te shpeshta ne vendin e punes. Kjo linje dorezash mundeson mbrojtje te larte ndaj goditjes se dores nga menyrat me te ndryshme.

Me e Shitura

A724 Doreza Anti Goditje, pa Shtresa EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

A725 Doreza Anti Goditje, me Shtresa

EN 420, EN 388, EN 511 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 Mbrojtje e larte, doreza shumeperdorimshe me nje teknologji te avancuar ne rezistencen e tronditjeve. Redukton shume dentimin e duarve ne kushtet te tilla pune. E pershtatshme per nje fushe te gjere te industrive. Vjen si nje version me linja ose pa linja termale. Lekure Sintetike, Elastane, Neoprin, PVC E Verdhe me shirit reflektues L/9-XL/10

 INSULATEX

EN388 2003 EN511

72 12

4.3.3.2

1.2.X

TM

Thermal Insulation

Niveli i Grryrjes 3

A726 Doreze Aqua-Seal Pro

EN 420, EN 388, EN 511 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 Doreza Aqua-Seal Pro eshte 100% ujendaluese dhe ofron mbrojtje te konsiderueshme per doren ndaj rreziqeve te shumta. TPR mbrojtese mbeshtjell pjesen mbrapa te dores duke mundesuar mbrojtje ndaj impakteve te rrezikshme per doren. Nje linje Insulatex 100gram jep nje vecori te shkelqyer izolimi termal. Lekure Sintetike, Elastane, Neoprin, Insulatex, PVC, TPR Portokalli/Blu L/9-XL/10

72 12

EN388 2003 EN511

 INSULATEX

TM

Thermal Insulation

4.3.3.2

2.2.1

Niveli i Grryrjes 3

INSULATEX eshte marke e registruar te Portwest.

I Mban Duart e Ngrohta, Thata dhe te Sigurta ndaj Goditjeve PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 429429

429

29/07/2017 10:19 17/08/2017 13:23


A721 Doreze Anti Goditje Grip - Nitril EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Gjenerata e re e dorezave te punes ofron maksimumin e kapjes dhe maksimumin e mbrojtjes ndaj goditjeve. Veshja me shkume nitrili rezistent ndaj gerryerjes mundeson kapshmeri te larte per kontaktet ne uje, yndyre dhe vaj. Linja te lehta ne peshe dhe te rehatshme qepje me shirita Hook & Loop per veshje te sigurte gjate gjithe dites. TPR, Poliester, Nitril E Verdhe/Portokalli S/7-3XL/12

EN388 2003

Niveli i Grryrjes 4

96 12

13

4.2.4.1

A720 Doreza Impact

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Si vecori e dorezes Impact eshte pellemba e mbushur me lekure duke siguruar rehati totale per perdoruesin. Grushta te mbrojtura me gome, mbrotje me pellembe te mbushura dhe gishti i madh i perforcuar e bejne kete doreze mjaftueshem te forte per te perballuar detyrat me te veshtira. Lekure Sintetike, Gome, Elastane, Neoprin Gri/Blu M/8-XL/10

EN388 2003

144 12

2.1.3.1.

430

E forte dhe duruese per aktivitete te veshtira

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 430430

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:23


Doreza Specialistesh - Motorsharre, Impakt & Anti Vibrim A290

Doreza Mbrojtese Motorrseka Oak Klasi (Klasi 0) EN 420, EN 388, EN 381-7 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

E dizenjuar per te ofruar mbrojtjen maksimale dhe rehati nderkohe qe kryen detyrat e motorrsekes. Material mbrojtes ne dorezen e majte vetem nga EN381-7 Klasi 0, 16m/s. 60% Lekure e Plote, 25% Poliester, 10% Polietilin, 5% Elastik Portokalli L/9-XL/10

Veshje Mbrojtese Motorrseke ne faqen 258 96 12

EN388 2003

EN381

3.1.2.3. CLASS 0

A790

Doreza Anti Vibrim

EN 420, EN 388, EN 10819 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 E dizenjuar ne menyre te vecante per te reduktuar efektet e tronditjes dhe vibrimit. Nivele ekselente te rehatise dhe te zhdervjelltesise gjate perdorimit te veglave te punes, cekice, thyerje betoni etj. 50% Pambuk, 45% Najlon, 5% Gome Kloroprini E Zeze M/8-XL/10

10

100 10

EN388 EN ISO 10819 2003

X.3.4.3

A795 A796

TRM=0.62 TRH=0.55

Niveli Anti-Prerje 4

Doreza Cekici (Djathte) - Lateks Doreza Cekici (Majte) - Lateks EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Konstrukti special rreth zones se gishtit te madh shton rezistencen ndaj tronditjeve. Ky produkt eshte ideal per perdorimin e cekicit te gozhdeve/kunjave dhe aktiviteteve te ngjashem. A795(E Djathte)-Doreze mbrojtese per personat qe perdorin doren e djathte. A796(E Majte)-Doreze mbrojtese per personat qe perdorin doren e majte. Polipambuk, Lateks Gri L/9-XL/10

13

100 10

EN388 2003

3.1.3.1

E Dizenjuar per Pune te Specializuara PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 431431

431

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:23


MECHANIC

Doreza Me Performance Te Larte A700

Doreza General Utility

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Keto doreza me performance te larte dhe qe perputhen plotesisht me doren jane te perdorshme per cdo pune. Te lehta per perdoruesin, doreza eshte e prodhuar me teknologjin e Portwest dhe ka nje perforcim ne gishta per nje mbeshtetje ne kyc per mbrojtje me te forte. Lekure Sintetike, Elastane E Zeze M/8-XXL/11, Portokalli/E Zeze M/8-XL/10

EN388 2003

144 12

2.1.3.1

A710

Doreza Tradesman

EN 420, EN 388, ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Dizenjuar dhe krijuar me destinacion punet e renda, Tradesman ofron nje nivel te larte rehatie gjate punes. E ndertuar me nje cope qe thith djersen, me nje mbushje per grushtin dhe me qepje te perforcuara ne pellembe, gishta si dhe ne gishtin e madh. Material Hi-Vis dhe shiriti reflektues ne perputhje me EN ISO 20471. Lekure Sintetike, Gome, Elastane, Neoprin E Zeze M/8-XXL/11 E Verdhe e Ndritshme M/8-XL/10

EN388 2003 Niveli i Grryrjes 3

A740

144 12

2.1.3.1

Doreza Powertool Pro

EN 420, EN 388, ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Kombinimi i rehatise, qendrueshmerise, rezistences ndaj tronditjeve dhe dizenjimi me stil, Powertool Pro eshte ideale per punet e profesionisteve me vegla pune dhe pjese te vogla. Lekure Sintetike, Gome, Elastane, Neoprin E Zeze , Blu e Erret M/8-XL/10

EN388 2003 Niveli i Grryrjes 2

432

144 12

2.1.3.1

Doreza Profesionale me e Shuitur

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 432432

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:23


MECHANIC A730

Rehatise Dhe Rezistences

Doreza Supergrip

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 E dizenjuar per te dhene nje performance te larte kapshmerie. Kjo doreze ka nje veshje ekstra te pellembes me silikon, me gisht te madh te perforcuar dhe ane me ajrosje. Lekure Sintetike, Silikon,Elastane E Zeze/Shirit i Verdhe M/8-XL/10

144 12

EN388 2003

Doreza Supergrip

3.1.2.1

A735

Doreza Comfort Grip-Performance e Larte EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Dizenjuar per te mundesuar performance te larte ne kapje dhe rehati, kjo doreze ka pellemben e veshur me silikon, gisht te madh te forcuar dhe carje ansore ajrosese. Lekure Sintetike, Silikon,Elastane Portokalli/Gri M/8-XL/10

144 12

EN388 2003

3.1.3.1

A002

x18 40

A001

x18 x10 40

Kapse Dorezave pa metal

Mbajtese Dorezash

Kjo kapese dorezash eshte ndertuar me material dielektrik,i cili eshte jo-konduktiv dhe jo-korroziv. Kapsja e gjate 20 cm ehte te shumica e PMP dhe ka force maksimale 6 kg. Kapsja e dorezave vjen me hapje sigurie cila pengon ngaterresat.

Menyra me e pershtatshme per te mbajtur dorezat, te mos shqetesohesh kurre per humbjen e tyre.

Acetyl, Santoprene E Zeze E Verdhe e Ndritshme

Acetal Kopolimeri E Zeze E Kuqe

Mos i humb me dorezat PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 433433

433

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:24


Standardi Europian percakton nevojat dhe metodat e testimit te dorezave te cilat mbrojne kunder te ftohtit te percueshem nen -50 grade Celsius. Ky i ftohte mund te lidhet me kushtet klimatike ose me aktivitetet industriale.

EN511 i

Mbrojtje Termale per Duart

BK

E8

B8

K8

OR

Mbrojtje Ndaj Te Ftohtit Ekstrem A140

Doreza Thermal Grip - Lateks

EN 420, EN 388, EN 511 ANSI/ISEA 105-2011, AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 Doreza Termale e Ashper eshte perfekte per punet ne ndertim, transportim, mbledhjen e mbeturinave, mirembajtjen dhe punen e autoriteteve lokale. Kjo doreze permban nje thurje me 10 shtresa dhe eshte ideale per pune te renda, pune per detyra ne terrene jo te zakonshme ose per ata njerez qe punojne ne kushte te ftohta. Akrilike, Lateks BK - E Verdhe XS/6 - XXL/11 E8 - Jeshile/E Zeze M/8 - XXL/11 B8 - Blu/E Zeze M/8 - XXL/11 K8 - E Zeze/E Zeze M/8 - XXL/11 OR - Portokalli M/8 - XXL/11

434

PERMIRSUAR

EN388 2003 EN511 144 12 Niveli Anti-Prerje 1

10

1.1.4.2 X.1.X

Kapje ne Kushte te Ftohta

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 434434

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:24


Mbaje te thate ne kushte te lageshta dhe te ftohta te motit

A143

Doreza Thermal Soft Grip Shkume Lateksi EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5

Shume e mire per ambiente te ftohta, ky stil eshte veshur me shkume lateksi duke ofruar ajrosje ekstreme, e bute ne prekje dhe mundeson performance superiore ne kapshmeri ne kushte te lageshta dhe te thata. Akrilike, Shkume Latex Portokalli/E Zeze , E Verdhe/E Zeze M/8-XL/10

10

216 12

EN388 2003 EN511

1.1.3.2

A145

X.1.X

Doreza Cold Grip - Lateks EN 420, EN 388, EN 511, ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 AS/NZS 2161 .5

E dizenjuar posacerisht per kushte te ftohta. Shtresa e lateks ofron nje kapje ekselente dhe Pelhura akriliku me densitet thurje 7 ofron mbrojtje nga rreziqet e te ftohtit ne kushte ekstreme. Akrilike, Lateks Portokalli/Blu , E Verdhe/ Blu M/8-XXL/11

7

120 12

EN388 2003 EN511 Gishti i Madh Plotesisht i Veshur

1.2.3.1

X.1.X

Niveli Anti-Prerje 2

Rehati dhe Ajrosje te larte PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 435435

435

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:24


Zgjedhja Ideale ndaj Motit te Ftohte A146

Doreza Dimri Arctic - Nitril i Ashper

EN 420, EN 388,EN511 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 Perparimet teknologjike ne mbrojtjen e duarve. Pelhura e dyfishte te mban ngrohte kurse veshja me nitril qe mbulon 3/4 e dorezes mban ujin jashte. Shkuma e bute e nitrilit ofron mbrojtje te plote per gishtat. Kurriz i hapur per ajrosje. Najlon, Nitril i Ashper E Zeze L/9-XXL/11 E Verdhe/E Zeze M/8-XXL/11

Me e Mirat per Rezistencen Ndaj Ftohtit ne Kontakt

EN388 2003 EN511

Niveli Anti-Prerje 2

A185

144 12

15

4.1.4.1 0.2.X.

Doreza Duo-Therm - Lateks

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 A185 eshte nje doreze e re e cila perdor tekniken me te fundit per te prodhuar nje doreze te shkelqyer dhe te durueshme. Nje shtrese ekstra e lateksit eshte shtuar te majat e gishtave qe konsumohen me shpejt qe te permiresoje kapshmerine dhe durueshmerine, nderkohe qe redukton lodhjen e dores. Linja termale mundeson me shume ngrohtesi per doren. Poliester, Lateks Portokalli/Blu , E Verdhe/Blu M/8-XXL/11

Redukton lodhjen e duarve Shtrese e Dyfishte EN388 2003 EN511

192 12

7

2.2.4.1 0.2.X

436

Kapje Maksimale - Izolim Maksimale

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 436436

29/07/2017 16:57 10/08/2017 13:24


Mbrojtje Termale per Duart A450

Doreza Hi-Vis Ujendaluese - PVC

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 E dizenjuar per perdorimin ne kushtet me te kerkuara. Shtresat e izoluara dhe kycet e mbajne doren ngrohte dhe te thate. Veshja e dyfishte PVC parandalon penetrimin e vajit, yndyres dhe te ujit. PVC, Shkume, Pambuk Portokalli XL/10

Nivel 2 Mbrojtje ne Kontakt

EN388 2003 EN511

96 6

12

3.1.2.1 1.2.1

A460

Doreza Glue-Grip - PVC

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 Ne kushte te ftohta ngrohtesia dhe siguria e kapjes jane te domosdoshme, ‘Glue-Grip’ permban aftesi te shkelqyera termale.Qepja me PVC e bene te jete nje doreze shume e durueshme dhe gjithashtu te kete aftesi kapese shume te mire. PVC, Canvas, Pambuk Portokalli XL/10-XXL/11

EN388 2003 EN511

72 6

3.1.1.1 1.2.1

Ujendaluese edhe ne Temperature te Ulet PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 437437

437

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:24


Mbrojtje Termale per Duart A245 Doreza Insulatex Antarctica

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 Lekure lope me cilesi te larte me shtresa Insulatex per nje rritje te ngrohjes. Realizuar per perdorime ne veprimtari ne vende te ftohta. Lekure Lope, Pambuk, Insulatex Kafe e Hapur L/9-XL/10

 INSULATEX

TM

EN388 2003 EN511

84 12

Thermal Insulation

2.1.2.2 1.2.0

A750 Doreze Siberia Frigoriferike

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5

 INSULATEX

Te dizenjuara per perdorim ne ambjente te ftohta kur mbahen objekte te thata. 100% ujendaluese me linja Insulatex per ngrohtesi. Pellembe nitrili per rezistence ekselente ndaj gerryerjes. Rehati ndaj lekures - Pa Krom dhe Azo. TM

Thermal Insulation

Veshjet Mbrojtese ndaj te Ftohtit Frigoriferik gjenden ne faqen 346

100% Ujeduruese

Nitril, Poliester, Insulatex, Membrane 100% Ujedaluese Kafe/Gri L/9-XL/10

EN388 2003 EN511

72 12

3.4.2.2 4.3.1

A225

478

Doreza Rigger me Shtrese Fleece

A271

477

Doreza Shoferi me Shtresa

SHTRESE TERMIKE SHTRESE TERMIKE

 INSULATEX

TM

Thermal Insulation

INSULATEX eshte marke e registruar te Portwest.

438

Mbrojtje Termale te Duarve e Garantuar

PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 438438

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:25


Ngrohtesi Maksimale, Zhdervjelltesi Maksimale A280 Doreza Wintershield

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 Nje nga shtesat ne linjen e dorezave termale, â&#x20AC;&#x2DC;Mbrojtesja e Dimritâ&#x20AC;&#x2122; eshte me linja te buta dhe e bere nga lekura me hi-tech ne industrine e tekstileve duke siguruar rehatine dhe ngrohtesine maksimale per perdoruesin. Lekure Sintetike, Fleece E Zeze/Portokalli M/8-XL/10

EN388 2003 EN511

288 12

2.1.2.1 1.1.X

A115 Doreza Termo Izoluese CE CAT 1

E pajisur me nje thurje termale prej 13g per perdorimin ne kushte te ftohta. Kyce elastike per perputhje te rehatshme dhe te sigurte. Ideale per perdorim nen doreza. Poliester Blu e Erret XL/10

480 12

13

A116 Doreza Polka Termo Izoluese CE CAT 1

Ideale per perdorim ne ambjente te ftohta dhe te thata. Shtresa termale te buta qe mundesojne ngrohtesi dhe rehati. Pikat PVC garantojne kapshmeri maksimale. Poliester, PVC Blu e Erret XL/10

360 12

13

Zhdervjelltesi Edhe ne Kushte te Ftohta PW17_GLOVES_1_MASTER.indd PW17_GLOVES_1_TEXT.indd 439439

439

29/07/2017 13:34 10/08/2017 13:25


CUT

1

Portwest Sharp perdor 3 ngjyra per kodimin dhe identifik imin e nivelit Anti-Prerje qe keto doreza mundesojne. Ngjyrat ndimojne pergjegjesin e sigurise te te dalloje lehte nqs punonjesi ka veshur dorezat AntiPrerje te nivelit te duhur. Por gjithashtu kur i blini do tju ndihmoje te mos i ngaterroni.

A641 Doreza Red, Anti-Prerje 1 - PU EN 420, EN 388, EN 388: 2016 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Pelhure me nivel minimal Anti-Prerje 1, kjo doreze ka nivelin 1 kundra prerjeve sipas standartit EN388. Shtresa PU rrite rezistencen nga gryerjet. HDPE, Lesh Xhami, PU E Kuqe/E Zeze M/8-XL/10

EN388 2003 Niveli AntiPrerje 1

EN388 2016

144 12

13

4.1.2.1. 2.0.2.1.X.X

A643

3

Doreza Amber, AntiPrerje 3 -Shkume Nitrili

EN 420, EN 388, EN 388: 2016 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 CE FOOD SAFE Doreze Anti-Prerje 3, nje nivel mesatar mbrojtje dhe shtrese shkume nitrili per kapje me te mire. HDPE, Lesh Xhami, Shkume Nitrili E Verdhe M/8-XL/10

EN388 2003

Kuqe - Nivel 1 Anti-Prerje Niveli AntiPrerje A2

EN388 2016

144 12

13

4.3.4.2. 4.2.4.2.B.X

A645 Doreza Green, AntiPrerje 5 -Shkume Nitrili

Verdhe - Nivel 3 Anti-Prerje

EN 420, EN 388, EN 388: 2016 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 CE FOOD SAFE Nje doreze ekstremisht e rehateshme e cila ofron nivelim maksimal te rezistences ndaj prerjes sipas standartit EN388, e cila ndodhet ne seksionin Jeshil ne sistemin e ri te ngjyrave.

Jeshile - Nivel 5 Anti-Prerje

HDPE, Lesh Xhami, Shkume Nitrili Jeshile S/7-XL/10

PERMIRSUAR EN388 2003

440

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 440440

Niveli AntiPrerje A4

EN388 2016

4.5.4.4. 4.4.4.4.D.X

144 12

13 29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:17


CUT VA620

Doreza me performamce te larte ndaj abrazionit, prerjes, dhe gerrisjes

288 24

Doreza Anti-Prerje 3 PU Palm Gri XS/6-XXL/11

A620

3

Doreze PU, Anti-Prerje 3

EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 407 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4 Kombinon rezistencen ndaj prerjes, rehatine, zhdervjelltesine dhe kapshmerine dhe e veshur me PU. HPPE, Lesh Xhami, PU Gri XS/6-XXL/11, E Bardhe/E Bardhe XS/6-XL/10

EN388 2003 Niveli Anti-Prerje A1

VA622

EN388 2016

144 12

EN407

13

4.3.4.1. 4.2.4.1.B.X X.1.X.X.X

288 24

Doreza Anti-Prerje 5 PU Palm Gri M/8-XXL/11

A622 Doreza PU, Anti-Prerje 5

EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 407 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/ NZS 2161 .4

5

Doreze me nivel rezistence prerje 5 per mbrojtje maksimale kunder prerjeve dhe objekteve te mprehta. Linja pa qepje per me shume rehati dhe zhdervjelltesi. HPPE, Lesh Xhami, PU Gri S/7-XXL/11

EN388 2003 Niveli Anti-Prerje A3

EN388 2016

EN407

4.5.4.3. 4.4.4.3.D.X X.1.X.X.X.X

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 441441

144 12

13

441

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:17


CUT

Mbrojtje ne Pune me Sende te Mprehta

3

AP32 Doreze Dexti Cut Pro, Anti-Prerje 3 EN 420, EN 388, EN 388; 2016 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreze shume e zhdervjellet me shtrese mbrojtese ndaj prejes niveli 3. Ideale per perdorim te zgjatur duke mbrojtur demtimet e duarve. Shtresa e pellembes e veshur me rere nitrili mundeson kapje ekselente. Kjo dorze gjithashtu ka shtrese te perforcuar te gishti i madh per jetegjatesi me te madhe ne perdorimet e gjata. HPPE, Nitril, Nitril i Ashper E Zeze/Gri S/7-XXL/11

Mbrojtje e perforcuar te gishti i madh

EN388 2003

EN388 2016

360 12

13

4.3.3.2 4.2.3.2.B.X.

AP50 Doreze Aqua Cut Pro, Anti-Prerje 5 EN 420, EN 388, EN 388: 2016 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreza e veshur plotesisht Aqua Cut Pro ofron maksimumin e rezistences ndaj prerjeve. Shtresa e pare eshte nitril i bute ndersa shtresa e dyte eshte shkume nitrili, duke mundesuar kapje te sigurte dhe mburoje kunder kontaminimeve. Menget elastike mundesojne pershtatje te rehatshme. HPPE, Nitril, Shkume Nitrili Blu/E Zeze S/7-XXL/11

EN388 2003

EN388 2016

144 12

13

4.5.4.4 4.4.4.4.C.X

AP52 Doreze Ultra Dexti Cut, Anti-Prerje 5 EN 420, EN 388, EN 388: 2016 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Kjo doreze pa qepje me nivel kundra prerjes Cut 5 eshte ndertuar duke perdorur fije HPPE me pellembe te veshur me rere nitrili. Kjo doreze gjithashtu ka pjesen e gishtit te madh te perforcuar per te shtuar jetegjatesine ne vende me perdorim te larte. HPPE, Nitril, Nitril i Ashper Blu/E Zeze S/7-XXL/11

Mbrojtje e perforcuar te gishti i madh

442

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 442442

EN388 2003

EN388 2016

360 12

13

4.5.4.2 4.4.4.2.C.X.

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:17


CUT

Rehati gjate gjithe dites

AP31

3

Doreze Senti Cut Lite, Anti-Prerje 3 EN 420, EN 388, EN 388: 2016 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Kjo doreze e lehte me densitet thurje 18 dhe me nivel 3 Anti-Prerje mundeson kapje te sigurte ne ambiente te lageshta dhe me vajra. Kjo doreze eshte ekstremishte e forte me nje shtrese te brendshme te bute ajrosese. Menget elastike mundesojne nje veshje te sigurte dhe te rehatshme. HDPE, PU Gri S/7-XXL/11

480 12

EN388 2003

18

EN388 2016

3.3.4.2. 3.2.4.2.B.X.

A665

5

Doreza Advanced Cut, Anti-Prerje 5 EN 420, EN 388, EN 388: 2016 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Mundeson maksimumin e niveleve EN Anti-Prerje. Veshje me shkume nitrili per kontakt te shkelqyer ne kushte te thata dhe te lageshta. Niveli ANSI antiprerje A6. HDPE, Lesh Xhami, Shkume Nitrili Gri/E Zeze M-XXL

PERMIRSUAR

144 12

EN388 2003

13 Niveli Anti-Prerje A6

EN388 2016

4.5.4.4. 4.4.4.4.E.X

A688 Doreze Pro Cut Liner, Anti-Prerje 5

EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 407 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4

5

Pelhure me performance e larte dhe rezistence ekselente ndaj prerjes, gryrrjes dhe eshte e rahatshme, ajroses dhe mund te duroje deri ne 100°C. HPPE E Verdhe e Ndritshme M/8-XXL/11

144 12

EN388 2003

13

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 443443

EN388 2016

EN407

4.5.4.X. 4.4.4.X.D.X. X.1.X.X.X

443

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:17


CUT

Doreza Rezistente ndaj Prerjeve A621 Doreza 3/4 Sfungjer Nitrili, Anti-Prerje 5 EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 407 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4

Rezistence e larte ndaj prerjeve e kombinuar me nje kapshmeri te larte ne ambjente me vajra. Sfungjeri i Nitrilit 3/4 ndimon ne mbajtjen duarve te pastra dhe te thata per te siguruar nje perdorim te mire.

PERMIRSUAR

HPPE, Lesh Xhami, Shkume Nitrili E Zeze S/7-XXL/11

EN407

Niveli Anti-Prerje A3

EN388 2003

EN388 2016

144 12

13

X.1.X.X.X.X 4.5.4.3. 4.4.4.3.D.X

Kombinimi me i Mire ne Mbrojtjen nga Kimikatet dhe Prerja AP91

5

Doreze Chemdex Pro, AntiPrerje 5 EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 374-1, EN 374-2 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 AS/NZS 2161 .10.1, AS/NZS 2161 .10.2

E dizenjuar duke perdorur PVC me performance te larte, kjo doreze ofron mbrojtje ekselente ndaj prerjes dhe rezistence ndaj kimikateve. Shtresa e ashper ofron kappje me te mire ne ambiente te lageshta dhe vajra. Menga e zgjatur ofron mbrojtje per parakrahun. Para-Aramid, PVC, PVC me Kokrriza Portokalli/E Zeze M/8XXL/11

Siperfaqe e Ashper

Shtrese e Dyfishte

Astar i prere EN388 2003

EN388 2016

3.5.3.1 3.4.3.1.C.X

444

EN374

96 12

J.K.L.

Mbrojtje Maksimale Nga Prerja

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 444444

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:18


CUT

Doreza Rezistente ndaj Prerjeve

A625 Doreza Vis-Tex, Anti-Prerje 5 - PU

EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 407 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4

5

Doreze e veshur me PU, Anti-Prerje niveli 5 dhe me rezistence te larte ndaj gerryerjes. Shtresa HPPE mundeson mbrojtje ndaj nxehtesise te nivelit 1. Ndersa shtresa hi-vis mundeson rehati. HPPE, Lesh Xhami, PU Portokalli, E Verdhe M/8-XL/10

13

EN388 2016

144 12

EN388 2003

EN407

4.4.4.3.D.X 4.5.4.3. X.1.X.X.X.X

Niveli Anti-Prerje A4

A630 Doreza Razor Lite, Anti-Prerje 5

EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 407 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4

5

Doreze me nivel rezistence 5 ndaj prerjeve me pellembe te perforcuar me lekure per kapje me te mire dhe gerryerje dhe per te zgjatur jeten e dorezes. Ideale per mbajtjen e xhamave. HPPE, Lesh Xhami, Lekure Chrome Gri M/8-XL/10

13

EN388 2016

120 12

EN388 2003

EN407

4.4.4.2.D.X 4.5.4.2. X.2.X.X.X.X.

A640 Doreza Sabre-Dot, Anti-Prerje 5 - PVC

EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 407 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4

5

Linja premium rezistente ndaj prerjes, mundeson mbrojtje te larte nderkohe qe arrin nivelin maksimal 5. Pikezat PVC te shtuara ne pellembe permiresojne performancen e kapjes dhe prandaj rritet sigura per objektet e mprehta qe mbahen ne duar. HPPE, Lesh Xhami, PVC Gri S/7-XL/10

13

144 12

EN388 2016

EN388 2003

EN407

2.4.4.2.D.X 2.5.4.2. X.1.X.X.X.X.

Kunder Prerjes me Cmim te Voliteshem PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 445445

445

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:18


CUT

Rezistence e Jashtezakonshme Ndaj Prerjes A635

3

Doreze Eco-Cut, Anti-Prerje 3 EN 420, EN 388, EN 388: 2016 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

A635 eshte nje marke e re doreze me nivel prerjeje 3 per te shtuar linjen Portwest Sharp. Me te gjitha perfitimet kryesore, te rehatise, zhdervjelltesise dhe kapshmerise por ne nje cmim shume te voliteshem. Poliester, Lesh Xhami, Elastane, PU E Zeze/E Zeze S/7-XL/10

Pershtatje e Mire - Cilesor - Cmim Shume i mire EN388 2003

EN388 2016

144 12

13

3.3.3.1. 4.2.3.1.C.X

A610

3

Doreza Lateksi Grip, Anti-Prerje 3 EN 420, EN 388, EN 388: 2016 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Pelhura e Durueshme para-aramid mbron nga prerjet dhe gerryerja. Veshje e rrudhosur e lateksit per nje kapshmeri te sigurte ne kushte te lagura dhe te thata. Para-Aramid, Lateks Blu M/8-XXL/11

EN388 2003 Niveli Anti-Prerje 2

EN388 2016

144 12

10

3.3.4.3. 1.2.4.3.B.X

A600

3

Dorezat Nitrile Grip, Anti-Prerje 3 EN 420, EN 388, EN 388: 2016 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Pelhura e dorezes Para-Aramid me thurje te nivelit 10, pellembet e veshura me Nitril qe garanton rezistence te larte ndaj prerjeve dhe me nje kapshmeri ekselente. Ideale per mbajtje xhami, metali ose objekte te tjera te mprehta. Para-Aramid, Nitril E Verdhe/Gri M/8-XL/10

EN388 2003

446

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 446446

EN388 2016

144 12

10

4.3.4.3. 4.2.4.3.B.X

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:18


CUT A689 A690 A691

Doreza dhe Menge Kundra Prerjes A689

5

Menge (35cm), Anti-Prerje 5 Menge (45cm), Anti-Prerje 5 Menge (56cm), Anti-Prerje 5

14” 35cm

EN 420, EN 388, EN 388: 2016, EN 407 ANSI/ISEA 105-2011 CE FOOD SAFE AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4 Niveli 5 maksimal i mbrojtjes ndaj prerjeve, me menge ne forme tubi qe ofrojne rezistence ndaj prerjeve dhe nxehtesise per kycet dhe krahun.Vrime gishti per pershtatje me te sigurte.

A690

18” 45cm

HPPE Gri, E Verdhe e Ndritshme

A691 192 12

192 12

A689

A690

EN388 2003

1

192 12 A691

13

EN388 2016

22” 56cm

EN407

4.5.4.X. 4.4.4.X.D.X X.1.X.X.X.X. Niveli Anti-Prerje A3

A655

5

Doreze Sabre-Lite, Anti-Prerje 5 EN 420, EN 388, EN 388: 2016 CE FOOD SAFE AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Kombinon nivelin maksimal 5 te prerjes me zhdervjelltesine dhe rehatine me te mire kur punohet me thika te mprehta. Vishen ne te dyja duart dhe lahen ne makineri ne 60C. Shiten Vec UHWPE Blu S/7-XL/10 Versioni me Kyce te Gjata

PERMIRSUAR

1

EN388 2003

120 12

13

EN388 2016

Gjatesia e Dorezes 30cm 2.5.4.X. 2.4.4.X.D.X

A590

A800

Doreze Nxehtesi Duruese 250°

Doreza Lateksi per Perdorim Shtepiak

EN 420, EN 388, EN 407 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4

CE CAT 1

E ndertuar nga Meta-Aramid - Fibra Nxehtesi Duruese me nje linje pambuku qe e bejne kete doreze nxehtesie te zgjasi me shume ne kontakt me nxehtesine deri ne 250C. E perdorshme ne te dyja duart dhe mund te lahet ne makineri. Shitet vecmas.

E pershtatshme per detyra te shumta shtepie dhe pune. Kjo doreze permban shtresa dhe menge me rruaza per nje veshje me te lehte dhe kapshmeri ne nivelin e kapjes se peshkut.

Meta-Aramid, Pambuk E Bardhe L/9 Versioni me Kyce te Gjata

Lateks E Verdhe M/8-XL/10

EN388 2003

1.2.4.0.

EN407

120 20

4.2.4.2.X.X.

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 447447

1 7

100%

Gjatesia e Dorezes 30cm

240 12

447

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:18


Doreza per Pune te Pergjithshme

GN

K B U

I

R I C

P

M

Pambuk i Ricikluar

I K

A

K8

L U

Pambuku eshte fibra me e madhe natyrale e prodhuar globalisht. Ajo merr nje sasi te madhe te energjise dhe ujit per te bere. Pambuku i ricikluar redukton perdorimin e mbeturinave dhe te energjise ne mbare boten.

A R

A

U

K

I

R I C I K LU

A150

B

R

PA M

OR

Doreza Grip Fortis - Lateks EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Dorezat Fortis me Shpute te Ashper i ofrojne perdoruesit mbrojtjen e duhur me komoditetin dhe kapjen me nje cmim te perballueshem. Poliester, Pambuk, Lateks OR - E Verdhe/Portokalli S/7 - XXL/11 GN - E Verdhe/Jeshile M/8-XXL/11 K8 - E Zeze/E Zeze M/8 - XXL/11

448

EN388 2003 Niveli Anti-Prerje 1

216 12

10

2.1.2.1.

Kapje e Sigurte ne Kushte te Njoma dhe te Thata

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 448448

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:18


Pune te Pergjithshme - Doreza me Lateks A100 Doreza Grip - Lateks Niveli i Grryrjes 2

EN388 2003

3.2.4.2.

EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Doreze me veshje Lateks te cilesise shume te larte dhe Pelhura me densitet thurje 10, siguron nje rezistence shume te mire ndaj grisjeve dhe konsumimit, per nje perdorim te sigurte si ne kushtet e thata dhe ne ato te lageshta. Kurrizi i dores eshte i hapur per ventilim dhe dizajni ergonomik per te reduktuar lodhjen e dores. Poliester, Pambuk, Lateks OR - E Verdhe/Portokalli - S/7 - XXL/11 K8 - E Zeze/E Zeze, B8 - Blu/E Zeze E8 - Jeshile/E Zeze, R8 - E Kuqe/E Zeze, GN - E Verdhe/Jeshile, M/8 - XXL/11

216 12

OR

A109

10

A109 B8

K8

EN388 2003

E8 E8

R8

GN

Doreza Grip (me cante mbajtese) 65% Poliester, 35% Pambuk, Lateks Gri/E Zeze , E Verdhe/ Portokalli M/8-XL/10

BK

A105 Doreza Xtra Grip - Lateks

3.2.4.2. 144 12

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Pelhura e dorezes A105 ka densitet thurje te nivelit 10 dhe e veshur me Latex. 3/4 e dorezes eshte e veshur me latex qe mundeson mbrojtje me te larte ndaj lengjeve nderkohe ruan zhdervjelltesine ne cdo pune. Poliester, Pambuk, Lateks E Verdhe/Portokalli L/9-XXL/11

10

240 12

Pune te Pergjithshme - Doreza me Latex A160

10

Doreza Ecogrip - Lateks CE CAT 1

Doreza ekonomike, pelhure e perzier me veshje lateks. Poliester, Pambuk, Lateks E Kuqe XL/10

Dorezat Grip me te Shitura PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 449449

449

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:18


Zgjedhje e Gjere Ngjyrash

Vecori shtese sigurie -Kyce te Gjata A340 Doreza Fosforeshente Grip Shkume Lateksi EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Duke perdorur teknologjine e fundit te sfungjerit te Lateksit, A340 ofron nje kapje te permiresuar per perdoruesin ne kushte te thata dhe te lageshta. Najlon, Shkume Lateksi Portokalli/E Zeze , E Verdhe S/7-XXL/11

EN388 2003 Niveli i Grryrjes 2

2.1.2.1.

240 12

13

Veshje e Vecante e Dyfishte tek Gishtat Proces Special Veshje me Gome Natyrale Pelhure e re-forcuar me desitet thurje 13

A175 Doreza Duo-Flex - Lateks EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreza ‘Duflex’ kombinon disa teknika te avancuara ne veshjen e dorezes te cilat lejojne dorezen qe te kete lyerje te dyfishte ne zonat me ferkim me te larte. Duke rritur mbrojtjen dhe durueshmerine e dorezes ne zonat ku ju keni me shume nevoje pa shtuar peshen ose pa reduktuar zhdervjelltesine. Poliester, Lateks Lejla/Blu, E Kuqe/ Blu M/8-XL/10

EN388 2003

360 12

13

3.0.3.1.

450

Qepje e Dyfishte te Gishtat, Jetegjatesi me e Madhe e Dorezes

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 450450

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:18


Doreza Grip Ujendaluese E Veshur me Latex per Kapje Maksimale E Zhytur ne Shkume Lateksi-Shtresa e pare E Zhytur ne Shkume LateksiShtresa e dyte Shtrese me thurje me densitet 13 per riforcim.

AP80 Liquid Pro

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Duke treguar inovacionet e fundit ne teknologjine e veshjes dyfishe, Liquid Pro ofron maksimumin e mbrojtjes nga lengjet. Lateksi i bute eshte veshur plotesisht, pastaj nje shtrese e dyte me shkume lateksi eshte aplikuar te pjesa e pellembes. Ky procesh siguon maksimumin e kapjes e cila mund te arrihet. Kyci elastik mundeson nje veshje te pershatshme. Poliester, Lateks, Shkume Lateksi Blu S/7-XXL/11

216 12

13

E veshur me shkume lateksi per kapje te shkelqyer ne kushte te thata dhe te lageshta

EN388 2003

EN511

3.1.3.1.

X.X.1.

Menge elastike

Shtrese e Rahatshme Veshje e dyďŹ shte lateksi. Shtrese izoluese.

AP01 Doreze Thermo Pro

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 E dizenjuar me nje shtrese dopjo lateksi per kapje ekselente dhe mbrojtje kunder penetrimit te lengjeve. Shtresa izoluese ofron mbrojtje ndaj ftohtit duke siguruar mbajtjen ngrohte te duarve. E dizenjuar ergonomikisht per te rritur komfortin, zhdervjelltesine dhe mundesuar nje nivel te larte te rezistences nga abrazioni dhe grrisjet. Akrilik i Pushavitur, Shkume Nitrili Blu/E Zeze S/7-XXL/11

13

216 12

EN388 2003

EN511

1.2.3.1

X.1.1.

Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 451451

451

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:18


Perfekte per industrite automotive dhe te ushqimit Pershtatje e Shkelqyer per Zhdervjelltesi Maximale AP70 Doreze Nero Lite Foam

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Duke perdorur PU me baze uji, kjo doreze mundeson zhdervjelltesi te zgjeruar dhe eshte e bute ne lekure. Doreza e njetrajtshme mundeson ajrosje dhe komfort ekselent. â&#x20AC;&#x153;Nero Liteâ&#x20AC;? e ben ideale per industrine e ushqimit dhe te automobilave. Najlon, Mikro PU Blu/E Zeze S/7-XXL/11 Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje

Pa tretes Shume e mire per pune qe kerkojne zhdervjelltesi

EN388 2003

480 12

18

2.1.2.1

A174 Doreza Lateksi Flex Grip EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

E dizenjuar duke perdorur nje astar te brendshem pa qepje dhe shtrese te jashteme lateks ujendaluese, kjo doreze shfaq nivel te larte komforti, fleksibiliteti dhe butesie. Dizajni ergonomik imiton perthyerjen natyrale te dores duke reduktuar demtimet. Shtresa ajrosese mbrapa eshte shtuar per te pakesuar djersitjen. Najlon, Lateks E Kuqe/E Zeze S/7-XXL/11

Ajrosese dhe e rehateshme EN388 2003

360 12

13

2.1.2.1

452

Redukton lodhjen e duarve

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 452452

29/07/2017 12:33 10/08/2017 13:19


Pune te Pergjithshme - Doreza me Lateks A171 Doreza Crinkle Open Back EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Ideale per pune te lehta. Kyce te thurura per pershtatje te sigurte dhe pjesa e kurrizit te dores e hapur per ajrosje. Pellembe e veshur me lateks per kapje. Pambuk, Lateks Jeshile M/8-XXL/11

12

120 12

EN388 2003

2.1.2.1

A170 Doreze Latex Gristle CE CAT 1

Nje doreze pune e lehte dhe e durueshme me siperfaqe te ashper per kapje te jashtezakonshme. Pambuk, Lateks E Verdhe XL/10

144 12

Veshje e Vecante e Dyfishte tek Gishtat

A135 Doreza Tough Grip - Lateks EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Maksimimizimi i forces te pambukut dhe poliesterit, baza e kesaj doreze eshte nje linje e qepur e ndertuar nga nje perzierje poli-pambuku. Nje shtrese lateksi shume te durueshem me nje siperfaqe te thurur shtohet ne pellembe dhe gishta duke mundesuar me shume mbrojtje dhe kapshmeri. Polipambuk, Lateks E Verdhe/Portokalli L/9-XXL/11

10

144 12

Qepje e Dyfishte te Gishtat, Jetegjatesi me e Madhe e Dorezes

EN388 2003

2.1.3.1.

PERMIRSUAR

Te Forta ne Kapje, te Lehta ne Peshe PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 453453

453

29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:19


Pune te Pergjithshme - Doreza me PVC A401 Doreza Venti PVC

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 A401 eshte veshur me PVC deri te nogzat e dores. Veshja PVC mundeson vleresim te larte te gerryerjes. Shtimi i nje hapjeje ne pjesen mbrapa e cila e ben dorezen te lehte dhe mundeson ajrosje te larte. Pambuk, PVC E Kuqe M/8-XL/10

EN388 2003

144 12

4.1.2.1.

A400 Doreza PVC Knitwrist

EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Shume e shitur, doreza e punuar plotesisht me PVC dhe me nderthurjen e linjave te pambukut, ka si perfundim nje rezistence ekselente ndaj ferkimit. Pambuk, PVC E Kuqe, E Zeze M/8-XXL/11

EN388 2003

Niveli i Grryrjes3

144 12

4.1.2.1.

A427 A435 A445

Doreza PVC Gauntlet 27cm EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

E disponueshme ne nje zgjedhje me tre permasa, jane te veshura plotesisht dhe kane nje thurje te bute, te rehatshme te linjave te pambukut. Veshja eshte e lemuar dhe ofron nje rezistence te shkelqyer ndaj ferkimit. Pambuk, PVC E Kuqe XL/10.5

A427

Doreza 27cm EN388 2003

A435

Doreza 35cm 4.1.2.1.

454

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 454454

A445

Doreza 45cm

120 12

96 12

72 12

A427

A435

A445

Shtrese Siperfaqesore e dyfishte - Mbrojtje Maksimale Ndaj Lengjeve 29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:19


Pune te Pergjithshme - Doreza me Nitril A330 Doreza Light Knitwrist

EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Doreze e lehte nitrili me kurriz te hapur per ventilim. Perfekte per pune te lehta. Konstruksioni i dorezes redukton lodhjen e dores. Pambuk, Nitril Blu e Erret , E Verdhe S/7-XXL/11

240 12

12

EN388 2003

4.1.1.1. Niveli i Grryrjes 4

A300 Doreza Nitrile Knitwrist EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreze e mbuluar plotesisht me nitril, e dizenjuar per sherbime qe kane nevoje per rezistence te larte ndaj konsumimit. Veshja nitrile parandalon grisjen, penetrimin e ujit dhe te vajit. Te perdorshme per sherbime komunale dhe mirembajtje. Pambuk, Linja Trikotazhi, Nitril Blu e Erret M/8-XXL/11 trese Sh

EN388 2003

e Jer s

e

y

â&#x20AC;˘

12

y â&#x20AC;˘ S h es

144 12

rse

tr

Je

4.1.2.2. Niveli i Grryrjes 3

EN388 2003 Abrasion Level 3

EN388 2003

4.1.2.2. 144 12

4.1.2.2. 144 12

A301

Doreza Nitrili Safety Cuff EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Pambuk, Nitril Blu e Erret L/9-XL/10

Doreze e trash e veshur me nitril me kyce sigurie canvas per me shume mbrojtje. Pjesa e kurrizit te dores e hapur per ventilim dhe ajrosje.

A302

Doreza Nitrili Dipped Safety Cuff

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Popullariteti i A301 ka ndihmuar prezantimin e A302. Kjo doreze shume e durueshme nitrili eshte plotesisht e lyer, duke dhene me shume mbrojtje ndaj prerjes, gerrvishtjes, shpimit dhe grisjes. Kycet e sigurta mundesojne qe keto doreza te hiqen lehtesisht.

Pambuk, Nitril Blu e Erret L/9-XL/10

E Veshur me Nitril per me Shume Rezitence Grryerje PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 455455

455

29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:19


Pune te Pergjithshme - Doreza me Nitril Veshje me Nitril Premium

Veshje me Nitril Premium

100% Pylon

Pylon

TM

Struktura e fillit 100% poliester replikohet te gjitha karakteristikat e najlonit, rezistenca e shkelqyer

ndaj te konsumuarit, stabilitetin shquar dimensional, forca te larte elastik dhe anti-pushavitje por ajroses si pelhura e poliesterit.

A310

Doreza Nitrili Flexo Grip EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Veshja nitrili ne dorezat Flexo Grip jep nje rezistence me te madhe ndaj ferkimit. Ideale per riparuesit e makinave, ne ndertim dhe shume pune te tjera.

PERMIRSUAR

Pylon, Nitril Gri/E Bardhe XS/6-XXL/11, E Kuqe/E Zeze S/7-XXL/11

EN388 2003

Niveli i Grryrjes 2

A319

4.1.2.2.

13 A319

360 12

Doreza Nitrili Flexo Grip Flexo (me cante reklamuese) EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

VA310

432 24

Doreza Nitrili Flexo Grip Vending

Pylon, Nitril E Kuqe/E Zeze , E Bardhe/ Gri M/8-XXL/11

E Bardhe/Gri S/7-XXL/11

A319

456

360 12

VA310

Kapje fleksibile dhe superiore

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 456456

29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:19


Cilesi e Larte E veshur me shkume nitrili per kapje ekselente ne kushte te lageshta dhe te thata

Pellemba me vryma per te rritur ajrosjen dhe largimin e lageshtires

Doreza Dexti-Grip Pro - Shkume Nitrili EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

E

REMISH ST T OSESE JR

Pylon, Shkume Nitrili E Bardhe/Gri M/8-XXL/11

K

A

Doreza A325 ka nje shtrese mikro shkume nitrili mbrojtese duke lejuar perdoruesin per te kryer pune delikate nderkohe qe ofron mbrojtjen maksimale. Ky material kombinon aftesine ajrosese dhe rehatine, ndjeshmerine sensitive. Siperfaqa e saj rezistente ndaj vajit mundeson kapje te shkelqyer.

VESHJE

A325

PERMIRSUAR

13

360 12

EN388 2003

4.1.2.1.

Pylon PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 457457

TM

Te pershtatshme ne cdo hapesire pune ku eshte prioritet rezistenca ndaj vajit dhe grasos.

Gjenerata e Re e Zhdervjelltesise

457

29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:19


Pune te Pergjithshme - Doreza me Shkume Nitrili

Pylon

TM

A315 Doreze All-Flex Grip - Nitril EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreza shume e lehte â&#x20AC;&#x153;All-Flexâ&#x20AC;? ploteson nevojat ne treg per doreze me nje dizajn ergonomik qe mundeson rehati dhe cilesi te larte. Nje qepje elastike ne kyce do te thote nje veshje te rehatshme nderkohe qe mbulimi i plote me nitril mundeson rezistence te larte gerryese, rezistence te larte ndaj lengjeve, fleksibilitet dhe kapje te larte. Pylon, Nitril E Zeze/E Zeze M/8-XXL/11

PERMIRSUAR EN388 2003 Niveli i Grryrjes 1

360 12

13

2.1.1.2.

A320 Doreza Dexti-Grip - Shkume Nitrili EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Perdoret per pune shume precize qe kerkojne zhdervjelltesi maksimale. Dexti-Grip eshte zgjedhja primare per punet e pergjithshme dhe per perdorimet e vecanta ku ne siperfaqe eshte prezent vaji. Linjat ajrosese te astarit ofrojne zhdervjelltesi maksimale dhe nje perputhje te rehatshme per lekuren. Pylon, Shkume Nitrili E Zeze/E Zeze , Blu/E Zeze S/7-XXL/11

EN388 2003

Niveli i Grryrjes 3

458

360 12

13

3.1.3.1.

Kombinon konfortin, zhdervjelltesine dhe fleksibilitetin

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 458458

29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:19


Pune te Pergjithshme - Doreza me Shkume Nitrili Shkume Ajrosese me Veshje Nitrili

VA350

432 24

Doreza DermiFlex Shitje Automatike E Zeze S/7-XXL/11

A350 Doreza DermiFlex - PU/Shkume Nitrili

EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Super e lehte 15g pelhure nejloni dhe material elastik Elastane dhe veshje Nitrili dhe PU e bejne kete doreze shume te rehatshme, sensitive. Mbrojtje ndaj vajrave ne ambjente te ngrohta dhe te lageshta. Najlon, Elastane, PU, Shkume Nitrili E Zeze S/7-XXL/11

360 12

15

EN388 2003

PERMIRSUAR 4.1.3.1.

Niveli Anti-Prerje 1

Mikro Grip PVC

A351 Doreze DermiFlex PlusPU/Shkume Nitrili

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Pellembe me kokrriza gomine per kapshmeri te permiresuar dhe mbrojtje me te mire te pellembes. Thurja ajrosese eshte ideale per pune precize ne ambjente te thata. Najlon, Elastane, PU, Shkume Nitrili E Zeze M/8-XL/10

PERMIRSUAR

15

360 12

EN388 2003

4.1.3.1.

Pika PVC per Kapje Superiore PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 459459

459

29/07/2017 16:57 10/08/2017 13:19


Per Pune Precize 3/4 Shkume Ajrosese me Veshje Nitrili

A352 Doreze DermiFlex Ultra - PU/Shkume Nitrili EN 420, EN 388, ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreze 75% e veshur per me shume mbrojtje ne pjesen e mbrapme te dores. Qepje ajrosese per rehati dhe zhdervjellesi. Najlon, Elastane, PU, Shkume Nitrili E Zeze M/8-XL/10

PERMIRSUAR EN388 2003

Niveli Anti-Prerje 1

360 12

15

4.1.3.1.

Kapje e jashtezakonshem ne kushtet e lagura dhe me vaj A354 Doreze Ultra Pro DermiFlex Shkume PU/Nitril EN 388, EN 420 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Kapje e vecante ne kushte te lageshta dhe mjedise me vaj. Kjo doreze e plote me pika ka nje astar te brendshem pa thurje per komfort dhe jetegjatesi. Najlon, Elastane, PU, Shkume Nitrili E Zeze S/7-XXL/11

EN388 2003

360 12

15

4.1.3.1.

460

Anti-shkitje e permisurar

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 460460

29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:19


Per Duar qe Punojne pa Pushim

A353 DermiFlex Ultra + PU/Shkume Nitrili

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 A353 eshte nje shtese ne linjen DermiFlex. 3/4 eshte e lyer me shkume nitrili e cila i jep me shume mbrojtje nderkohe qe miremban aftesi ajrosje. Pikeza mikro shtese ne pellembe mundeson kapje maksimale. Najlon, Elastane, Shkume PU, Shkume Nitrili E Zeze M/8-XL/10

PERMIRSUAR 360 12

15

EN388 2003

4.1.3.1.

Rahati dhe Zhdervjelltesi AP30 Doreza Dermi Pro

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Kjo doreze e veshur plotesisht me nitril dhe te pjesa e pellembes me shkume nitrili mundeson komfort dhe ndjeshmeri prekjeje. Kyci elastik e mban ate te qendrueshme per nje veshje te zgjatur. Veshja me nitril i jep mbrojtje ekselente ndaj lengjeve, ndersa shkuma e nitrilit i jep kapje ekselente dhe ne mjedise me vaj. Najlon, Nitril, Shkume Nitrili Portokalli/E Zeze S/7-XXL/11

13

216 12

EN388 2003

EN511

4.1.2.1

X.X.1.

Siperfaqe me Teknologji Superiore per Largimin e Uje dhe Vajrave PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 461461

461

29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:19


Mbrojtje ndaj Agjenteve Kimik - CAT III Kimik

Klasi

A

Methanol

Alkol primar

Doreza Mbrojtese: ndaj Agjenteve Kimik dhe MikroOrganizmat

B

Aceton

Kiton

EN 374-1: 2003

C

Acetonitril

Perberje nitrile

D

Diklorometan

Parafin i klorinuar

E

Disulfid Karboni

Bashkime organike me permbajtje sulfuri

F

Toluin

Hidrokarbon aromatik

G

Dietilamin

Amin

H

Tetrahidrofuran

Bashkime eter dhe hetero-ciklik

I

Acetat etili

Ester

J

n-Heptan

Hidrokarbon i ngopur

K

Hidroksid sodiumi 40%

Baze inorganike

L

Acid sulfurik 96%

Acid Mineral Inorganik

AKL

Ky standart specifikon kerkesat baze qe dorezat duhet te kene per mbrojtjen e perdoruesit ndaj Agjenteve Kimik dhe/ose MikroOrganizmat dhe percaktimin e kushteve te perdorimit.

EN 374-2:2003

Ky Standart Europian percakton metoden e testimit per rezistencen e penetrimit te dorezave te cilat mbrojne kunder Agjenteve Kimik dhe/ose Mikro-Organizmat.

EN 374-3: 2003

Ky Standart Europian percakton vendosmerine e rezistences se dorezave mbrojtese per mos tu depertuar nga agjentet kimik te lengshem dhe te ngurte kur jane ne nje kontakt te vazhdueshem me dorezen.

A827 CE CAT III

EN374

4.5.4.2

J.K.L.

EN374

J.K.L.

120 12

84 12

60 12

A827

A835

A845

A835

35cm Menge Gauntlet

y â&#x20AC;˘ S h t res e

Jer sey â&#x20AC;˘

Sh t re s e J er

se

EN388 2003

A827 A835 A845

Doreza Dopjo PVC, 27cm

EN 420, EN 388, EN 374-1 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .10.1 Doreze me veshje te dyfishte PVC me pellembe me kokrriza per nje kapshmeri te perforcuar. Linja Jersey per rehati extra. E disponueshme ne 3 gjatesi, 27cm, 35cm, 45cm. Trajtim per te mbrojtur nga depozitimi i mikrobeve. PVC, Pambuk Jeshile XL/10.5

462

A845

45cm Menge Gauntlet

Ideale per Mbrojtje Agjenteve te Rrezikshem Kimik

PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 462462

29/07/2017 08:05 17/08/2017 13:19


Ideale per ambjente te ftohta

E testuar per 4 nivele mbrojtje per rezistencen ndaj kimikateve

Me Shtrese Fleece per ngrohtesi dhe komfort te larte AP90 Doreza Chemtherm

EN 420, EN 388, EN 374-2 , EN 374-1, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 AS/NZS 2161 .5, AS/NZS 2161 .10.1 AS/NZS 2161 .10.2 Prezantojme dorezen ultimale e cila eshte rezistente ndaj kimikateve dhe ne ambiente te ftohta. Kjo doreze ka nje shtrese fleece per komfort superior. Dopjo shtresa mundeson nje pellembe rezistente e cila ofron kapje superiore dhe ambiente te lageshta dhe vajra. PVC, Fleece, PVC me Kokrriza Lejla M/8-XXL/11

Shtrese e Dyfishte per mbrojtje maksimale nga uji

96 12

EN388 2003

EN511

EN374

4.1.2.1

1.2.1

A.J.K.L

Projektuar per Detyrat qe kerkojnĂŤ Rezistence te Perforcuar tĂŤ Abrazionit PW17_GLOVES_2_MASTER.indd PW17_GLOVES_2_TEXT.indd 463463

463

29/07/2017 12:34 10/08/2017 13:20


Per Pune Precize Mbrojtje Duarsh Kat.III A810 Doreza Nitrosafe ndaj Kimikateve - Nitril EN 420, EN 388, EN 374-1 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 AS/NZS 2161 .10.1

Siperfaqe e jo e Lemuar te Pellemba dhe Gishtat

Doreza Rezistente ndaj kimikateve e ka pellemben e ashper per nje kapshmeri me te mire. Linja te tufezuara per nje komoditet te shtuar. Per perdorim ne industrite kimike, vajit dhe ushqimit. Nitril, Pambuk Jeshile S/7-XXL/11 Gjatesia 320mm, Trashesi 0.38mm

CE CAT III EN388 2003

2.0.0.1.

EN374

A.J.K.L.

EN374

192 12

PERMIRSUAR

Siperfaqe e Ashper

CE CAT III EN388 2003

A880 Doreza Trawlmaster 30cm - PVC

4.1.2.1.

Doreza me kyce te gjata PVC me nje rezistence shume te mire ndaj acideve te lehta, yndyrnave te kafsheve dhe vajit te peshkut. Pellembe e ashper per nje kapshmeri te sigurte dhe rezistence me te mire gerryerje. Linjat pa qepje mundesojne rehati dhe fleksibilitet.

EN374

EN 420, EN 388, EN 374-1 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 AS/NZS 2161 .10.1

PVC, Pambuk Blu L/9-XL/10

464

EN374

A.K.L.

96 12

Mbrojtje ndaj Agjenteve Kimik me Peshe te Lehte

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 464464

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:11


E lehte dhe maksimalisht e zhdervjellete

E veshur me shkume nitrili per kapje ekselente ne kushte te lageshta dhe te thata

E veshur me rere nitrili AP60

Peshe e Lehte 13

216 12

EN388 2003

EN374

2.1.2.1

A.J.K.L.

Doreze Sandy Grip Lite

EN 420, EN 388, EN 374-1 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Doreze nitrili me pellembe me rere nitrili per kapje te sigurte dhe rezistence ndaj gerryerjeve. Kjo doreze eshte dizenjuar per perdorim ne ambiente te lageshta dhe me vajra. Duke perdorur nje shtrese te bute dhe te lehte te brendshme kjo doreze e rrit kohen e perdorimit per periudha te tejzgjatura. Najlon, Nitril, Nitril i Ashper Blu/E Zeze M/8-XXL/11

Anti-shkitje ne kushte te lagura dhe me vajra PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 465465

465

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:12


Doreza Antistatike ESD - (Shkarkimi Elektrostatik) A197 Doreza Antistatike Shell EN 420, EN 388, EN 1149 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

E re ne gamen e dorezave ESD, kjo doreze eshte e ndertuar nga nje perzierje najloni & fibra karboni. Kjo doreze mbron paisjet elektronike, gjate punes me to, nga yndyrat e lekures gjithashtu mbron paisjet e ndjeshme nga shkarkesat statike te demshme. Pylon, Fibra Karboni Gri XS/6 -L/9

EN388 2003

EN1149 480 12

13

2.1.3.2

VA198

432 24

Doreza PU Finger Antistatike Gri/E Bardhe XXS/5-XXL/11

A198 Doreza Antistatike Fingertip PU

EN 420, EN 388, EN 1149 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Te njejtat perfitime dhe vecori te A199 por me gishta te veshura me PU per nje perdorim me preciz. Pylon, Fibra Karboni, PU Gri/E Bardhe, Portokalli e Ndritshme XXS/5-XXL/11

EN388 2003

EN1149

480 12

13

2.1.3.2

466

Mbroji Komponentet dhe Materialet Sensative

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 466466

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:12


Per perdorim ne paisje elekronike, testim dhe pune precize A196 Doreze Antistatike Micro Dot EN 420, EN 388, EN 1149-5 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

E ndertuar me astar te brendshem pa thurje, i cili mundeson pershtatje perfekte dhe redukton demtimet e dores. Pikat me PU ne pellembe permirsojne kapjen dhe jetegjatesine. Kjo eshte nje doreze ekstremishte e lehte dhe shume ajrosese. Pylon, Fibra Karboni, PU Gri/E Bardhe XXS/5-XL/10

EN1149 480 12

15

EN388 2003

2.1.3.2

VA199

432 24

Doreza PU Palm Antistatike Gri/E Bardhe XXS/5-XXL/11

A199 Doreza Antistatike Palm PU EN 420, EN 388, EN 1149 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreza me peshe 13g prej pelhure Najloni dhe me Fibra Karboni, e cila shkarkon elektricitetin statik. Pellemba e veshur me PU per nje zhdervjelltesi te shkelqyer. Per perdorime ne montimet elektronike, testime dhe punet precize. Pylon, Fibra Karboni, PU Gri/E Bardhe XXS/5-XXL/11 Portokalli e Ndritshme XS/6-XXL/11

13

480 12

EN1149

EN388 2003

4.1.3.2.

Mbron Punonjesin Dhe Mjedisin PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 467467

467

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:13


Doreza PU Jo Kimike per Industrine e Prodhimit te Makinave

Duar te Mbrojtura pa Silicone Shtrese PU Me Baze Uji

Kunder Irritimit te Duareve A125 Doreza Nero Grip

EN 420, EN 388 CE FOOD SAFE AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Kjo eshte nje nga dorezat me teknologji me te larte ne treg. Duke perdorur nje teknologji me baze uji, kjo doreze eshte bere nga perdorimi i DMF (dimetilformadin), nje hollues kimik i cili gjendet ne shumicen e dorezave Poliuretani. â&#x20AC;&#x153;Nero Gripâ&#x20AC;? do te thote qe nuk ka solvent i clili shkakton irritime te lekures dhe eshte e pershatshme per industrine automobilistike. Najlon, PU E Bardhe/E Bardhe S/7-XL/10

EN388 2003

PERMIRSUAR 468

144 12

13

3.1.3.1.

Mbron Punonjesin Dhe Mjedisin

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 468468

01/08/2017 12:13 10/08/2017 08:52


Pune te Pergjithshme - Doreza me PU

O1

Y2

B4

BK

P9

WH

A120 Doreza PU

EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Perfekte per detyra te nderlikuara ku nevojitet zhdervjelltesia dhe ajrosja. Tani te disponueshme ne nje linje te gjere ngjyrash dhe madhesish. Pylon, PU WH - E Bardhe XS/6 - XXL/11 GR - Gri XS/6 - XXL/11 BK - E Zeze XS/6 - XXL/11 O1 - Portokalli XS/6 - XXL/11 Y2 - E Verdhe XS/6 - XXL/11 B4 - Blu XS/6 - XXL/11 P9 - Roze XS/6 - L/9

PERMIRSUAR

Pylon 480 12

13

TM

EN388 2003

4.1.3.1

Niveli AntiPrerje 1

GR

A129 Pako me Doreza PU (12 pale)

EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

VA120

Doreza PU me e shitura tani ne version pako me 12 pale per te nje kosto me te lire.

Doreza PU -Shitje Automatike

E Bardhe/E Bardhe XS/6-XXL/11 E Zeze/E Zeze, Gri XS/6 -XXL/11

100%

13

x40 12

432 24

E Zeze, E Bardhe/E Bardhe XS/6 -XXL/11 Gri XS/6-XL/10

EN388 2003

4.1.3.1

Niveli AntiPrerje 1

Zhdervjelltesi e Shkelqyer dhe Ajrosje PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 469469

469

01/08/2017 10:29 17/08/2017 08:52


Anti-shkitje e permisurar A121 Doreza me Gishta PU

CE CAT 1

Siperfaqe me PU ne gishta per ti mbrojtur nga shpimet dhe prerjet. Mund te perdoret ne mikroelektronike, ne punet me precizion, inspektim etj. Pylon, PU E Bardhe XXS/5-XL/10, Gri XS/6-XL/10

PERMIRSUAR

Pylon

TM

480 12

13

A122 Doreza PU Ultra

EN 420 EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Pelhure nailoni e veshur 3/4 me PU. Lyerja e shtuar mundeson nje perqindje me te larte te mbrojtjes se dores, nderkohe qe jep te gjitha perfitimet e dorezes prej poliuretani. Pylon, PU E Bardhe/E Bardhe XS/6-XXL/11 E Zeze/E Zeze S/7-XXL/11

PERMIRSUAR

Pylon EN388 2003

480 12

TM

13

4.1.4.1.

470

Per Pune Precize

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 470470

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:13


E lehte dhe maksimalisht e zhdervjellete

Shume Fleksibel per Pune Precize

A360 Doreza Senti-Flex

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Doreze shume e holle me densitet thurje 18 per zhdervjelltesi dhe ajrosje maksimale. E veshur me PU per rezistence ndaj gerryerjes. Najlon, PU Blu/E Zeze S/7-XXL/11 Material ultra i holle dhe i lehte

PERMIRSUAR

18

480 12

EN388 2003

3.1.2.1.

Menge elastike per nje pershtatje te sigurte

Kombinon zhdervjelltesine me mbrojtjen nga prerja PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 471471

471

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:13


Pune te Pergjithshme - Doreza Pelhure A020 Doreza Assembly CE CAT 1

100% najlon, desiteti i thurjeve 13, per nje pershtatje te persosur per çdo pune qe kerkon nje durushmeri, zhder vjelltÍsi, dhe ndjeshmeri maksimale. Pylon E Bardhe XS/6-XL/10

Pylon

960 12

13

100%

TM

A050 Doreza Stockinette me Kyce te Thurura CE CAT 1

Mund te vishet brenda nje doreze ose e vetme per me shume ngrohtesi. 65% Po l i e s t e r, Pambuk Bezhe XL/10

600 12

100%

35%

18

A080 Doreza Microdot CE CAT 1

Nje doreze 100% pambuku me zhdervjelltesi te larte. Pikat PVC ne pjesen e pellembes dhe ne gishta mundesojne nje kapshmeri te larte. Pambuk, PVC E Bardhe M/8-XL/10

600 12

472

18

Anti-shkitje e permisurar

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 472472

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:14


Pika PVC per Kapje Superiore A111 Doreza Polka Dot Fortis CE CAT 1

Nje doreze e lehte, e rehatshme, me 7 thurje me pellembe PVC per nje rezistence ndaj konsumimit, kjo doreze ofron nje qepje superiore per gishtat dhe eshte ideale per perdorime ne vende te thata. 65% Poliester, 35% Pambuk, PVC Blu ne te Bardhe XS/6-XXL/11

Dorezat me Polka Dot me te Shitura 288 12

7

A110 Doreza Najloni me Kokrriza Blu Polka EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Kombinimi i kapjes se Permiresuar dhe Zhdervjellesi te Shkelqyer mundeson Doreza Najlon Me Pika perdoret mire ne kushtet e thata. Permban 13 thurje najloni me pikat PVC ne pellembe. Poliester, PVC Blu ne te Bardhe XS/6-XXL/11 E Zeze/E Kuqe , Blu e Erret S/7-XL/10

EN388 2003 Niveli i Grryrjes 1

13

2.1.4.1. 216 12

Me shume anti-shkitje & siguri PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 473473

473

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:14


Pune te Pergjithshme - Doreza Pelhure

A112

Doreze Polka Dot Heavyweight

EN 420, EN 388, EN 407 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4 Perfekte per pune te renda dhe rezistente ne kontakt me nxehtesine. 70% Poliester, 30% Pambuk, PVC Kuqe ne te Bardhe M/8-XL/10

EN388 2003

EN407 144 12

7

2.1.4.1 X.1.X.X.X.X.

A114

Doreza Me Gishta Te Prere Polkadot EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Kapje ekselente dhe zhdervjelltesi, Kjo doreze e lehte pa gishta nailoni eshte e ndertuar duke perdorur astar me pak qepje per komfort te shtuar. Pikat me PVC ne pellembe rrisin kapjn dhe jetegjatesine. Poliester, PVC Blu ne te Bardhe S/7-XL/10

EN388 2003

216 12

13

2.1.4.1

474

Per Kapje te Sigurt, Komfort dhe Zhdervjelltesi

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 474474

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:14


Pune te Pergjithshme - Doreza Pelhure

A113

Doreza Polka Dot Plus

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Shtesa e re e pikezave PVC ne te dyja anet e dorezes mundeson veshje me te lehte dhe zgjat jetegjatesine e dorezes. Poliester, PVC Blu ne te Bardhe S/7-XL/10

Perdorim i Dyfishte, Jetegjatesi e Dyfishte

288 12

13

EN388 2003

2.1.4.1

A130

Doreza Criss Cross

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Per me shume kapje. Modeli i PVC ne pellembe dhe ne kurrizin e dorezes me 7 qepje e ben nje zgjedhje ideale per detyra te pergjithshme pune, 65% Poliester, 35% Pambuk, PVC Portokalli M/8-XL/10

7

144 12

EN388 2003

1.1.2.0

Anti-Rreshjitje Criss Cross Ofron cilesi te larte anti-shkitje

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 475475

475

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:15


Doreza Shoferi dhe Kamjonisti

Lekure e Plote Derri E Sigurt dhe Ajrosese A250 Doreza Tergsus

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Lekure derri dhe me mbyllje hook & loop, pjesa e mbrapme prej pambuku dhe gishtat e perforcuar. E perdorshme per punet e lehta industriale. Lekure Derri, Pambuk Portokalli S/7 , Blu M/8, E Verdhe L/9, E Kuqe XL/10 , E Zeze XXL/11

EN388 2003

180 12

4.0.1.1.

Material Sintetik Mikrofiber A251 Doreza Mikro Tergus

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Perdorimi i mikrofibrave sintetike, prodhon nje doreze e cila eshte e lehte dhe e zhdervjellte por shume e durueshme. Perforcimi me pambuk mundeson ajrosje te mire per doren ne pune te renda. Kycet Hook and loop sigurojne nje veshje te sigurte. Mikrofibra, Pambuk Blu M/8, E Verdhe L/9, E Kuqe XL/10, E Zeze XXL/11, Portokalli S/7

EN388 2003 180 12

2.1.1.2.

476

Rehati Qe Ndjehet Lehte

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 476476

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:15


Doreza Shoferi dhe Kamjonisti A260 Doreza Shoferi Oves

EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Nje Klasik, kjo doreze lekure eshte e bere nga lekura e deles, nje nga me te butat dhe me te fortat nder lekurat qe gjenden ne treg. Lekura ajrosese eshte shume e mire per perdorim ne klima te nxehta dhe te lageshta duke parandaluar mbi nxehjen e duarve. Lekure Dele Gri M/8-XXL/11

240 12

EN388 2003

2.1.1.1.

A270 Doreza Klasike Shoferi

EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Doreza “Klasik” eshte nje doreze e forte, e durueshme, e bere nga lekure e plote lope, e cila jep nje vecori rezistente ndaj shpimit dhe gerryerjes. Lekure Lope Kafe e Hapur L/9-XL/10

192 12

EN388 2003

4.1.2.2.

A271 Doreza Shoferi me Shtresa

EN 420, EN 388, EN 511 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .5 Doreza shoferi me cilesi te larte me shtresa Insulatex per me shume ngrohtesi dhe rehati. Lekure Lope, Insulatex Kafe e Hapur L/9-XL/10

EN511 96 12

X.2.X.

EN388 2003

 INSULATEX

TM

Thermal Insulation

SHTRESE TERMIKE

2.1.4.2.

E Rehateshme, Pavarsisht nga Detyra PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 477477

477

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:15


Rezistence e Larte Ndaj Gerryerjes

Per me te fortit ne treg. A200 Doreza Lekure Hide

EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3 Stil tradicional me lekure cilesore, kyce elastike per perputhje te sigurte, shtrese mbrojtse per venat dhe per pellemben. Ofron rezistence te larte ndaj gerryerjeve per punetoret ne agrokulture, pyje, ndertim etj. Lekure Lope, e Holluar, Pambuk E Verdhe/E Zeze XL/10.5

EN388 2003

72 12

3.1.2.3.

A225 Doreza Rigger me Shtrese Fleece

EN 420, EN 388, EN 511 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/ NZS 2161 .5 Lekure e izoluar me shtrese Fleece per me shume ngrohtesi gjate punes ne ambjente te ftohta. Lekure Lope, e Holluar, Insulatex E Kuqe XL/10.5

 INSULATEX

TM

Thermal Insulation

SHTRESE TERMIKE

478

Shtrese lluksoze, e bute dhe e ngrohte fleece e brendshme .

EN388 2003

EN511

2.2.4.3.

X.3.X.

72 12

Material Rezistent dhe Cmime te Lira

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 478478

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:15


Riggers Lekure

Me te Shiturat te Dorezat Rigger A210 Doreza Canadian Rigger EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Nje nga dorezat e lekures,lekure e holle lope me nje shtrese ekstra ne pellembe per mbrojtjen e pellembes dhe te venave. Pambuku ne brendesi rrit rehatine dhe ventilimin. Lekure Lope, e Holluar, Pambuk Gri e Perziere XL/10.5

144 12

EN388 2003

2.2.3.3.

Niveli i Grryrjes 3

A220 Doreza Premium Chrome Rigger EN 420, EN 388 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreza me cilesi te larte lekure me shtrese pambuku te kuqe te mbrapme. Kyce elastike dhe mbrojtje e integruar per venat. Per perdorim ne ndertim, miniera, natyre etj. Lekure Lope, e Holluar, Polipambuk Jeshile , E Kuqe XL/10.5, 3XL/12

3XL 96 12

PERMIRSUAR

EN388 2003

3.1.2.3 Niveli i Grryrjes 4

Doreza Pune Rigger Cilesore PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 479479

479

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:15


Dorezat Rigger, te Forta dhe Resistente

Plembe me Shtrese te Reforcuar A230 Doreze Me Lekure Dyfishte Rigger

EN 420, EN 388, EN 407 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/ NZS 2161 .4 Doreza superiore Rigger me Pellembe te Dyfishte ofron nje mbrojtje shtese. E pershtatshme per perdorime ne ndertim, natyre, agrokulture dhe pyje. Lekure Lope, e Holluar, Pambuk Krom/Jeshile XL , 3XL

EN388 2003

EN407 84 12

Niveli i Grryrjes 2

4.2.2.3. 4.3.X.X.X.X.

Lekure e Bute dhe Ekonomike Derri A240 Doreze Rigger Mansuetus EN 420, EN 388 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreze me lekure te bute derri per me shume rehati. Ideale per pune te pergjithshme. Lekure Derri, e Holluar, Pambuk Kafe e Hapur XL/10.5

EN388 2003

144 12

3.1.1.1.

480

E Riforcuar per Rezistence te Larte

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 480480

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:15


Certifikuara sipas EN407 dhe EN12477

A500 Doreza Saldatori Gauntlet

EN 420, EN 388, EN 407, EN 12477 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/ NZS 2161 .4 Doreza saldimi me lekure lope 14”, pjesa e pasme eshte nje e tere dhe me shtresa plotesisht pambuku per rehati. Nje mase. Lekure Lope, e Holluar, Pambuk E Kuqe XL/10.5

60 6

EN388 2003

EN407

3.2.3.3. 4.2.3.X.3.X.

EN12477

TYPE A

Preferenca Industriale Niveli i Grryrjes 3

A510 Doreza Saldatori Gauntlet EN 420 , EN 388, EN 407, EN 12477 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4

Doreza lekure qe mundeson mbrojtje ndaj detyrave ne lidhje me nxehtesine. Ideale per saldim, mbajtje metalesh etj. Lekure Lope, e Holluar, Pambuk Blu XL/10.5

EN388 2003

EN407

EN12477

60 6

3.2.3.3. 4.2.3.X.3.X. TYPE A

Niveli i Grryrjes 3

Mbrojtje Premium Ndaj Nxehtësise dhe Flakeve PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 481481

481

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:15


Doreza Mbrojtese Saldimi A501 Doreza Saldimi Ambi Dex EN 420, EN 388, EN 12477 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Thjesht cfare ju doni. Doreza A501 ofron mbrojtje termale nen EN12477, por eshte nje doreze saldimi qe perdoret ne te dyja duart e cila eshte shume efektive ne ksto, si shitet tek. Lekure Lope, e Holluar, Pambuk Gri XL/10.5

Model te tjera per Mbrojtjen ndaj Saldimit

SW32 SW33

SW10 SW20

179

179

179

179

EN388 EN12477 2003 108 12

1

TYPE A 2.1.3.2.

A511 Doreze Saldatori Fortis

EN 420, EN 388, EN 12477, EN 407 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .4 Kjo doreze saldimi 14â&#x20AC;?japin nje mbrojtje thelbesore per nevojat e saldimit. Kjo doreze eshte zgjedhja numri 1 per shkak te nivelit te larte te zhdervjelltesise dhe mbrojtjes se larte ne pjesen e poshtme te krahut. Lekure Lope, e Holluar Krom XL/10.5

EN388 2003

EN407

EN12477 72 6

3.1.3.4. 4.1.3.3.4.X.

482

TYPE A

Doreza Saldatori Shume Fleksible

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 482482

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:16


Ideale per saldime te llojeve te ndryshme A530 Doreza Saldimi Gauntlet, e Perforcuar EN 420, EN 388, EN 12477 ANSI/ISEA 105-2011 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Doreza saldimi te perforcuara me cilesine me te mire. Buzet jane te qepura plotesisht me qepje para-aramid. Lekure Lope, e Holluar, Para-Aramid Kafe XL/10.5

48 6

EN388 2003

EN12477

3.1.4.4.

TYPE A

Niveli i Grryrjes 4

A520 Dorezat Saldimi Tig Gauntlet EN 420, EN 388, EN 12477 AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .3

Zhdervjelltesia me e mire per saldatoret. Te buta, elastike dhe me kyce te pajisura me lekure. Per perdorim ne tipin B (Saldim Tig). Permban qepje para-aramid. Lekure Dhie, Lekure Lope, e Holluar, Para-Aramid Gri e Perziere L/9-XXL/11

EN388 2003

EN12477

2.0.4.1.

TYPE B

144 12

Doreza Saldimi me Cilesi Premium PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 483483

483

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:17


Doreza Mbrojtese Nje Perdorimshe E prodhuar nga nje klorid Poli-Vinili i cilesise se larte, dorezat tona Vinyl jane shume te buta me nje super rehati per perdoruesin dhe shume te ngjitura per te lehtesuar lodhjen e dores. Keto doreza jane pa lateks, te lemuara dhe pa thurje, me kyce te rruazuara. 100 doreza per kuti.

 Jo-Sterile Menaxhim & Procesim Ushqimesh Pune e Pergjithshme & Perdorim Shtepiak

GMO FREE

FROM GENETICALLY MODIFIED CORN STARCH

A900

Doreza Vinyl, me Puder CE CAT 1, CE FOOD SAFE

PVC E Tejdukshme M/8-XL/10 Blu M/8-XL/10

X30 100

PVC

A905

1

Doreza Vinyl, pa Puder CE CAT 1, CE FOOD SAFE

PVC E Tejdukshme M/8-XL/10 Blu M/8-XL/10

X30 100

484

1

Super Rehati dhe Pershtatje Natyrale

PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 484484

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:17


Pudra e dorezes nuk ka perberje OMG E prodhuar nga goma e vertete natyrale (e cila mund te shkaktoje alergji ne disa individe), keto doreza kombinojne zhdervjelltesine e larte me forcen dhe rehatine superiore. 100 doreza per kuti.

GMO FREE

FROM GENETICALLY MODIFIED CORN STARCH

Lateks

A910

 Jo-Sterile Menaxhim & Procesim Ushqimesh Pune e Pergjithshme & Perdorim Shtepiak

Doreza Lateks, me Puder CE CAT 1, CE FOOD SAFE

Lateks E Tejdukshme M/8-XL/10

Force dhe komfort superior A915 X30 X30 100 100

Dorezat Lateksi, pa Puder CE CAT 1, CE FOOD SAFE

1

Lateks E Bardhe M/8-XL/10

A925

Doreza Nitrili, pa Puder

CE FOOD SAFE , EN 420, EN 388, EN 374 AS/NZS 2161 .3, AS/NZS 2161 .2 , AS/NZS 2161 .10.1 Keto doreza jane te prodhuara nga nitrili sintetik, dhe eleminojne rrezikun e reaksioneve alergjike te dorezave me lateks. Ka nje thurje te mire per nje kapshmeri me te mire ne pjesen e gishtave, per nje pune me te rehatshme ne kushte te lageshta dhe te thata. 100 doreza per kuti. Nitril Blu M/8-XL/10 E Zeze M/8-XL/10

Nitril Ngjyre e Re e Zeze per Mekaniket

X30 100

1

E Aprovuar per Kontakt me Ushqimin PW17_GLOVES_3_MASTER.indd PW17_GLOVES_3_TEXT.indd 485485

485

29/07/2017 12:13 10/08/2017 13:17


D100

D300

Veshje Pune Njeperdorimshe Ne kete game te Veshje nje Perdorimshe ka produkte me te shitura ne industri, si kapele rrjete, mbimenge dhe mbi kepuce.

PP - Polipropilin PE - Polietilin SPP - Fije Polipropilini Spunblown

Shumellojshme e produktesh njeperdorimshme te perbere nga materiale te ndryshme, perfekte per industrine e ushqimit.

D118

D300 2000 500 100

100%

Perparese me Lidhese Nje Perdorimshe PE Te Paketuara PE Blu , E Bardhe Nje Mase 69cm x 107cm

D118 200 50 100% 1

Perparese Njeperdorimshe PP Per Vizitore

D340

Polipropilin E Bardhe S-XXL

486

Materiale me Cilesi te Larte

PW17_Limited_Life_MASTER.indd PW17_Limited_Life_TEXT.indd 486486

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:05


Mbrojtje me Peshe te Lehte

D100

Aksesore Nje Perdorimshe

Kapuc eleastik, menge, kembe dhe bel

D200 2500 100

100%

Kapele Nje Perdorimshe Prej Letre Leter E Bardhe - 27cm x 8.5cm (Te rregullueshme)

D100 3000 500 100

ST11

100%

PP Kapele nje Perdorimshe Polipropilin Blu , E Bardhe - 49cm

D340 6000 500 100

D318

100%

Mbulesa Per Kepuce Polyethylene Blu - 40cm

1 ST11 120 30 1

100%

Kominoshe PP 40g Polipropilin Blu e Erret M-3XL E Bardhe S-3XL

D318 D340

600 100 1

Perparese PE nje Perdorimshe per Vizitoret 100% Polietilin Blu 150cm x 120cm

Koleksioni i Plote i Veshjeve NjePerdorimshe PW17_Limited_Life_MASTER.indd PW17_Limited_Life_TEXT.indd 487487

487

31/07/2017 13:59 10/08/2017 12:05


Teknologjia e Mbrojtjes ndaj Rreziqeve

EN 14605 KO M I N O S H E H E R M E T I K E N DA J AG E N T E V E K I M I K TE LENGSHEM (TIP 3)

EN 14605 KO M I N O S H E H E R M E T I K E N DA J AG E N T E V E K I M I K T E LENGSHEM (TIP 3)

EN 13034 KO S T U M N DA J S P E R K ATJ E V E T E U LTA T I P I 6

EN ISO 14116 VESHJET MBROJTESE M B R O J TJ E N DA J N X E H T E S I S E D H E F L A K E V E - L I M I TO N S H P E R H A PJ E N E F L A K E V E T E VESHJET DHE AKSESORET E VESHJEVE

EN 1073-2 GRIMCA NUKLEARE

EN 1149 AFTESITE E L E K T R O S TAT I K E

EN 13982-1 KO S T U M N DA J G R I M C AV E T E T H ATA TIPI 5

EN 14126 VESHJE MBROJTESE N DA J AG J E N T E V E INFEKTIVE

M B R O J TJ E N DA J AG J E N T E V E K I M I K

VESHJE BIZTEX MBROJTJE NDAJ RREZIQEVE Gama BizTex® e mbrojtjes ndaj Agjenteve Bio-Kimik eshte nje nga me te mirat ne industri dhe e certifikuar sipas standarteve me te larta nderkombetare. Gama BizTex® me nje shumllojshmeri veshjesh per nje shumllojshmeri rreziqesh. Kjo linje ofrone nje mbrojtje inovative me cmim te voliteshem. BIZTEX eshte marke e registruar te Portwest.

488

PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 488488

29/07/2017 16:42 10/08/2017 11:46


Pelhura Portwest Biztex SMS jane bere me nje integrim te tre shtresave polipropilini: spunbound/meltblown/spunbound qe mundeson gjithashtu nje barriere ajrosese. Forca kunder shqyerjes e ofruar nga kjo pelhure trishtresore mbron perdoresin nga lengjet dhe penetrimi i grimcave pa kompromentuar levizjen e lire dhe rehatine. Portwest ka disa veshje te bera me SMS ne Gamen Biztex.

Pelhura e Portwest BizTex Micro eshte pelhure antistatike e ndertuar nga polipropilini ne nje shtrese mikroporoze polietilini (PP/PE). Shtresa e jashtme e pelhures parandalon kalimin e molekulave te lengjeve ne brendesi por perseri lejon avullimin jashte te molekulave qe depozitohen ne brendesi. Kjo teknologji mban perdoruesin te fresket dhe rehat. Biztex mikro ka nje te mire shtese per te patur nje veshje anti-statike e cila mundeson mbrojtje kunder krijimit elektrostatike. Biztex Plus eshte gjithashtu e disponueshme ne opsionin 82g qe ofron force shtese, rezistence grryrjes dhe grisjes.

Mbrojtje sipas Standarteve Europiane EN 14605: 2005

Kominoshet Mbrojtese ndaj Agjenteve Kimik te Lengshem. Ky standart specifikon performancen e kerkuar per kominoshe hermetike ndaj agenteve kimik te lengshem (Tip 3) ose kominoshe hermetike ndaj agjenteve kimik te sperkatur (Tip 4) po ashtu edhe per paisje mbrojtese per pjese te vecanta te trupit (Tipi PB [3] dhe PB [4]).

Kominoshe Hermetike ndaj Agenteve Kimik te Lengshem (Tip 3)

Kjo specifikon kerkesat dhe metodat e testimit per veshjet mbrojtese me perdorim te limituar kunder agjenteve infektiv

EN 14126

EN 1073-2: 2002

GRIMCA NUKLEARE

Testimi behet duke sperkatur uje me presjon ne te gjithe kostumin. Ky kostum hermetike ju mbron ndaj agjenteve kimik te sperkatur (Tip 4)

EN ISO 14116

Kostum ndaj grimcave te thata. Kjo percakton minimumin e nevojave per veshjet mbrojtese rezistente nga penetrimi i grimcave solide, mbron nga rreziqet e reres dhe grimcave te thata.

Ky standart percakton nevojat e performances per limitimin e perhapjes se flakeve ne material, grupet e materialit dhe veshjet mbrojtese ne menyre qe te reduktojne mundesine e djegies se veshjeve dhe ne rrezikun e vetedjegies. Gjithashtu jane specifikuar kerkesat shtese per veshjet.

Tregon pajtueshmerine me standartin Europian per Veshjet Mbrojtese Kimike

EN 13034: 2005 Tipi 6

EN 13034

Veshje Mbrojtese ndaj Agenteve Radioaktive. Nevojat dhe metoda e testimit per veshjet mbrojtese pa ventilim kunder agenteve radioaktive.

EN ISO 14116 : 2008

EN 14605

EN ISO 13982: 2004 Tipi 5

Kerkesat elektrostatike - rezistenca e siperfaqes (metoda dhe kerkesat e testimit). Ky teston largueshmerine e elektrostaticitetit per te shmangur shkendija dhe mund te shkaktoje zjarr/rrezik per perdoruesin.

EN 14126: 2003

Kominoshe Hermetike ndaj Agenteve Kimik te lengshem (Tip 3)

Ky Testimi behet duke hedhur uje me presjon ne pjese te vecanta dhe kritike te kostumit. Ky kostum mbron nga lengjet kimike qe perplasen te kostumi me presion te forte.

Pelhura flake duruese Biztex SMS eshte zgjedhja e duhur per punonjesit qe kane kontak me agjentet kimik edhe me flaket ose lendeve djegese. Pelhura SMS eshte e perbere nga nderthuarja e tre shtresave te polipropilini. Renditja; Spunbound, Meltblown dhe Spunbond krijon nje pelhure me force elasitike te larte, durueshme, te bute dhe ajrosese. Gjithashtu e veshur me nje shtrese siperfaqesore FR flake duruese sipas standartit EN14116.

EN 1149 -5:2008

EN 1149

EN 13982-1

A N T I S TAT IC FLAME RESISTANCE

A N T I S TAT IC

A N T I S TAT IC

EN 14605

SMS FR

MICRO

SMS

3 Pelhurat Mbrojtese me Te Mira ne Industri

Kostum izolues ndaj agjenteve kimik te sperkatur me intensitet te ulet (Tipi 6) dhe paisjeve izoluese per mbrojtje te pjeseve te vecanta te trupit ndaj agjenteve kimik te sperkatur me intensitet te ulet (Tipi PB6). Kjo specifikon minimumin e kerkesave te kerkuar per mbrojtje kimike te veshjeve duke ofruar nje mbrojtje te limituar ndaj lendeve kimike. Ky standart teston mbrojtjen ndaj agenteve kimike te sperkatur ose sprucuar ne ambjent dhe jo direkt te kominoshja, pra qe ndodhet ajer ne sasi ulet.

MBROJTJE NDAJ AGJENTEVE KIMIK

ANSI/ISEA 101

ANSI/ISEA 101 2014

Standarti Kombetar Amerikan per Perdorim te Limituar dhe Kominoshet me Nje Perdorim - Kerkesat e Madhesise dhe Etiketimit.

Zgjidhjet per Mbrojten ndaj Rreziqeve Lider ne Industri PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 489489

489

29/07/2017 16:44 10/08/2017 11:46


Perzgjedhja e Produkteve BizTex Kominoshet BizTex ST30, ST35 dhe ST36 jane per mbrojtje nga grimcat.

Jo

A eshte niveli i rrezikut i demshem? Po

Forma fizike rrezikut qe duhet te mbrohemi?

Jo

Grimcat

Kerkohet mbrojtje nga nxehtesia dhe flakeve te vogla?

Gaz

Lengjet

Ambjenti ka avuj ne nivele te rrezikshme ekspozimi? Referohuni te NIOSH per nivelin e rekomanduar te ekspozimit (REL).

Po

Kominoshja ST11 eshte per mbrojtje ndaj pelhurave dhe grimcave jo te rrezikshme

Po

Duhet mbrojtja e Tipi 1 ose Tipi 2. (Nuk e kemi kete produkt por bejme me porosi)

Jo

Zgjidh produktin BizTex ST80

Cfare sasie te sperkatjes parashikoni te bjere ne kontakt me kominoshen? E Moderuar

Merr ne konsiderate nje produkt te bere nga BizTex Micro ST50, ST40, ST41

™ DOREZA MBROJTESE NDAJ AGENTEVE KIMIK

E Ngopur

Eshte lengu i demshem, kancerogjene ose toksik?

Jo

Zgjidh produktin BizTex ST80 te Tipi 4, BizTex ST60

Po

ST70 e Portwest. Ju lutemi kontrolloni nivelin e rekomanduar te ekspozimit (REL) sipas NIOSH.

ST30 / ST35 ST36

ST40 ST41

ST50

ST60

ST70

ST80

ST31

EN 14605 Kominoshe Hermetike ndaj Agenteve Kimik te lengshem (Tip 3)

EN 14605

EN ISO 13982 Kostum ndaj Grimcave te ThataTipi 5

EN 13034 Kostum ndaj Sperkatjeve te Ulta Tipi 6

EN_1149-1 Veshje Mbrojtese: Vecorite Elektrostatike

EN 14126 Veshje mbrojtese ndaj agjenteve infektive EN 1073-2 2002 Grimca Nukleare EN ISO 14116 Veshjet Mbrojtese - Mbrojtje ndaj Nxehtesise dhe Flakeve - Limiton Shperhapjen e Flakeve te Veshjet dhe Aksesoret e Veshjeve

PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 490490

 

 

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:46


Grafiku i Nivelit te Performances se Veshjeve te ndertuar nga Pelhura BizTex Microporous, BizTex SMS TESTIMI FIZIK I PERLHURES Pelhura e perdorur ne keto veshje eshte dizenjuar nga Pelhura BizTex SMS, Pelhura BizTex Microporous Rezistence ndaj Gerryerjes

EN530

Rezistence ndaj Plasaritjes

ISO 7854 B

Rezistence ndaj Grisjes Trapezoidale

PELHURE BizTex SMS KLASI

PELHURE MICROPOROUS BizTex KLASI

PELHURE FR BizTex SMS KLASI

1

2

1

Klasi 1 (min) - 6 (max)

4

5

4

ISO 9073-4 MD

Klasi 1 (min) - 5 (max)

1

3

1

ISO 9073-4 XD

Klasi 1 (min) - 5 (max)

2

1

1

ISO 13934-1 MD

Klasi 1 (min) - 5 (max)

2

1

2

ISO 13934-1 XD

Klasi 1 (min) - 5 (max)

1

3

2

Kalim

Kalim

Kalim

Force Elastike Rezistence ndaj Ndezjes

EN13274-4

Rezistence Shpimi

EN863

Klasi 1 (min) - 3 (max)

1

1

1

Force Thurjes

ISO 13935-2

Klasi 1 (min) - 5 (max)

4

3

4

Durueshmeria ndaj Flakeve

EN14116:2008

Indeksi 1

TESTIME KIMIKE TE PELHURES

PELHURE BizTex SMS

Rezistence Ndaj Penetrimit Kimik EN368

PELHURE MICROPOROUS BizTex

PELHURE FR BizTex SMS

Klasi i Papranueshmerise

Klasi i Penetrimit

Klasi i Papranueshmerise

Klasi i Penetrimit

Klasi i Papranueshmerise

Klasi i Penetrimit

Acid Sulfurik 30% - Klasi 1 (min) deri ne 3 (max)

3

3

3

3

2

3

Hidroksid Sodiumi 10% - Klasi 1 (min) deri ne 3 (max)

3

3

3

3

2

3

Isopropanol - Klasi 1 (min) deri ne 3 (max)

0

0

3

3

1

2

Menaxhimi i Mbeturinave

Magazinim

Sherbime Veterinare

Prodhim Celiku

Izolim Taracash

Veshje me Pluhur

Shtypshkrim

Policia

Farmaceutike

Industri Petrokimike

Bojra/Isocianat

Naftes & Gaz

Ambjente te Ngjashme me Nafte/Graso

Industri Nukleare

Ushtarake

Mjekesor

Sanitare

Mirembajtje dhe Pastrim Industrial

Materiale te Rrezikshme

Mjekesi Ligjore

Perpunimet e Ushqimit

Inxhinieri

Elektronike

Lyerje & Zbukurime

Menaxhimi i Semundje/Fatkeqesive

Dizinfektim

Konstruksion

Ambjente Higjenike

Mbrojta Civile

Agjente Kimike

Sherbime

Rreziqe Agjenteve Biologjik

Bioinxhinierike

Automobilistike

Perpunimit te Asbestit

Agjente Agrokimike

Agrikulture & Bujqesi

Hapesire Ajrore

Thertore

Lista e Industrive dhe Rreziqeve

ST30 ST35 ST36 ST40 ST41 ST50 ST60 ST80 ST70

Pelhure me Performance sipas Standardeve Nderkombetare PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 491491

491

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:46


SMS

Kapuc

Kapak Mbulues Zinxhiri

A N T I S TAT IC

MBROJTJE NDAJ EN 13982-1 AGJENTEVE KIMIK

EN13034

EN 1149

EN 1073-2

E Forte Dhe Ajrosese Mbrojtja Ndaj Pluhurave te Rrezikshme

Menge elastike

Barriere Lengjesh dhe Grimcash

Produktet e games Biztex SMS nga Portwest jane bere me nje integrim te tre shtresave polipropilini: spunbond/ meltblown/spunbond qe mundeson gjithashtu nje barriere ajrosese.

Spunbond Meltblown

Ajrosje e larte

Spunbond

Gryke Elastike

5 6 Perdorimet ne Industri: Sanitare • Lyerje & Zbukurime • Perpunimit te Asbestit • Mbrojtje ndaj Grimcave • Konstruksion • Farmaceutike •

ST30 50 25

100%

ANSI/ISEA 101

Kominoshe BizTex SMS Tipi 5/6 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 13034 TIPI 6 EN 1149-5 -5 EN 1073-2 ANSI/ISEA 101

Kjo kominoshe SMS ka madhesi te bollshme dhe eshte e lehte per tu veshur mbi veshjet e punes. Ofron mbrojtje te shkelqyer te Tipit 5 & 6. Rezistenca e larte ndaj grisjeve dhe gerryerjeve e ben te durueshme. Vecorite perfshijne kapuc, bel, kyce te dores dhe te kembes elastike.

Mbrojtje sipas Standarteve Europiane

BizTex SMS 55g E Bardhe S-4XL Blu e Erret M-3XL

CE CAT III

492

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

LOW LINT

EN 1149

EN 1073-2

Kominoshet e Lehta me te Shitura

PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 492492

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:46


A N T I S TAT IC

SMS

â&#x201E;¢

Kapuc

Kapak Mbulues Zinxhiri

Kapuc me forme ergonomike

Zinxhir i Dyanshem

Menge elastike

Menge me Thurje

Kapuc me Stil te Ri, Zinxhir i Forte dhe Certifikim Shirit reflektues HiVisTex Pro

5 6 ST35 50 25

Kominoshe BizTex SMS Me Kyce te Thurura Tipi 5/6 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 13034 TIPI 6 EN 1149-5 -5

100%

5 6

Gryke Elastike

ST36 50 25

Material SMS, me ajrosje te larte. Kyce te thurura, bel dhe kycet e kembeve elastike per nje perputhje me te mire dhe lirshmeri ne levizje. Fije te Shkurtra/Trajtim antistatik.

3XL

BizTex SMS 55g E Bardhe M-XXL

LOW LINT CE CAT III

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

EN 1149

CE CAT III

Kominoshe VisTex SMS EN 13034 TIPI 6 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 1149-5 -5 EN 1073-2

Kominoshe SMS ka si cilesi shirit reflektues HiVis per duksheri me te madhe naten apo ne ambiente me pak drite. Kjo pelhure trilaminate ofron nje fortesi dhe durueshmeri me te madhe. Mundeson nje barriere ndaj grimcave dhe lengjeve per te mbrojtur perdoruesin pa veshtirsuar levizjen dhe rehatine. BizTex SMS 55g Portokalli M-3XL

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

LOW LINT

EN 1149

EN 1073-2

Pershtatje Ergonomike dhe Cilesore PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 493493

493

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


SMS

A N T I S TAT IC

Kapuc

Kapak Mbulues Zinxhiri

FLAME RESISTANCE

Zgjidhni Kostumin BizTex® FR kur jeni te ekspozuar ndaj pluhurave te rrezikshem dhe materialeve te djegshem dhe shperthyes.

Ajrosje e larte Barrier Lengjesh dhe Grimcash Menge elastike

Material Spunbond me Shtrese Flake Duruese Material Meltblown me Shtrese Flake Duruese Material Spunbond me Shtrese Flake Duruese

5 6 ST80

Kominoshe BizTex SMS 5/6 FR EN 13034 TIPI 6 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 1149-5 -5 EN 1073-2 EN ISO 14116 INDEKSI 1

50 25

100%

3XL

Kominoshja SMS FR eshte zhvilluar duke perdorur pelhure inovative pa endje. Pelhura eshte ajrosese, me prerje te bollshme dhe e rehatshme per tu veshur per periudhe kohe te zgjatur. Karakteristikat kryesore te kesaj kominosheje jane rezistenca ndaj pluhurit dhe sperkatjeve helmuese dhe te qenit anti-statike dhe flake rezistente. Biztex SMS FR 55g E Bardhe M-3XL

Perdorimet ne Industri: Rreziqe Agjenteve Biologjik · Elektronike · Miniera · Naftes & Gaz · Industri Petrokimike · Sherbime · Lyerje me Sprajt · Perdorim Industrial ·

LOW LINT CE CAT III

494

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

EN 1149

Gryke Elastike

EN ISO 14116 EN 1073-2

Kombinim i Shkelqyer te Flake Durueshmerise dhe Aftesise Ajrosjes

PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 494494

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


SMS

MICRO

â&#x201E;¢

Kapuc

A N T I S TAT IC Kombinohen te gjitha cilesite e mira te Biztex SMS dhe Biztex Mickro collection,duke perfshire vetite antistatike ,forcen e larte tekstile,mbrojtjen nga lengjet dhe copezat, nderkohe duke mbajtur komfortin dhe levizshmerine optimale. ST50

Kapak Mbulues Zinxhiri

MICRO & SMS

5 6

Kominoshe BizTex Microcool 6/5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 1073-2 EN 1149-5 -5

50 25

100%

3XL

Keto kominoshe ofron me shume rehati dhe mbrojtje. Ofron mbrojtjen te Tipit 5 dhe 6 me nje panel ajroses te rehatshem. Dizajni unik perfshin nje kombinim te dy pelhurave BizTex SMS dhe BizTex Micro, duke filluar nga kapuci, dhe ne vazhdim me pjesen mbrapa te trupit, deri tek gjunjet. Mundeson nje barriere te shkelqyer kunder kimikateve, ajrosese dhe me shume rehati.

Menge elastike

BizTex PP/PE & SMS 60g E Bardhe M-3XL

LOW LINT CE CAT III

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

EN 1149

EN 1073-2

Aksesore BizTex SMS FR 2

ST85

Mbulese e Kepucve Me Qafe BizTex SMS FR Tipi 6PB EN 13034 TIPI 6 PB EN 1149-5 -5 Biztex SMS FR 55g E Bardhe Nje Mase

CE CAT III

200 25

Gryke Elastike

100%

EN 13034 EN ISO 14116

Mbrojtje dhe Rehati e Permisuar PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 495495

495

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


MICRO

â&#x201E;˘

A N T I S TAT IC

MBROJTJE NDAJ EN 13982-1 AGJENTEVE KIMIK

Anti-Statike dhe Ajrosese eshte Mbrojtjja Ndaj Lengjeve te Rrezikshme.

Testi

Performance Minimale

Rezultatet e BizTex Micro

Patogjenet ne Gjak

ISO 16604

20 kPa

CLASS 6

Rezistenca e Penetrimit te Gjakut Sintetik

ISO 16603

-

-

Gjak

Log > 5

CLASS 3

ISO 22612

Log ufc < 1

CLASS 3

ISO 22610

t > 75

CLASS 6

Rezistence Penetrimi ndaj Ndotjeve me Aerosols te Lengshem Rezistence Penetrimi ndaj Grimca te Forta Rezistence e Penetrimit te Bakterieve te Njoma

EN 1149

EN 14126

EN 1073 - 2

EN 14605

Barriere Lengjesh dhe Grimcash

Pelhura e Portwest Biztex Micro eshte pelhure polipropilini ne nje shtrese mikroporoze polietilini (PP/ PE). Shtresa e jashtme e pelhures parandalon kalimin e molekulave te lengjeve ne brendesi por perseri lejon avullimin jashte te molekulave qe depozitohen ne brendesi.

Tabela e Klasifikimit EN 14126

EN 13034

Ajrosje e Larte - Mundeson Kalimin e Avullimin Jashte

Film Mikroporoze Polietilini Plehura Base Polipropilini

Perdorim Mjekesor

CERTIFIKIM & TESTIM

EN14126 eshte standarti i cili garanton mbrojtjen ndaj agenteve biologjike dhe agjenteve infektive si SARS, EBOLA dhe Gripi i Shpendeve. Biztex ST60 qendron ne krye ne 4 nga 5 testet certifikimit sipas EN14126 sic eshte shfaqur edhe ne tabelen me siper.

496

Fortesi te Shkelqyer dhe Barrier Mbojtese

PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 496496

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


ST60 nga gama BizTex e Portwest eshte zgjedhje ideale per punonjesit qe punojne ne rrezik kontaminimi te agjenteve biologjik infektiv.

Kapuc

Kapak Mbulues Zinxhiri

4 5 6 ST60

Kominoshe BizTex Microporous 4/5/6 EN 14605 TIPI 4 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 1149-5 -5 EN 14126 EN 1073-2

50 25

100%

3XL

Kominoshet Microporus ofrojne mbrojtje te shkelqyer nga pluhuri, agjentet kimike dhe biologjike. Anti-pushavitje te larte dhe qepje me shirit, nje barriere efektive kunder kimikateve. Dizajn ergonomik per levizje te pa penguara, te rehatshme dhe ajrosese. BizTex Microporous 60g E Bardhe M-3XL

LOW LINT Menge elastike

CE CAT III

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

EN 1149

EN 14126

EN 1073-2

EN 14605

Perdorim Industrial

PERDORIMET NE INDUSTRITE • Farmaceutike • Mjekesi Ligjore • Mjekesor • Lyerje me Sprajt • Sherbime • Mbrojtje ndaj Grimcave • dhe shume te tjera

Qepje Hermetike me Ngjitje Qepja hermetike me shirit ne kominoshe ofron mbrojtje ekselente nga rreziqet biologjike dhe agjentët infektive.

Gryke Elastike

Mbrojtje Maksimale ndaj Agenteve Biologjik PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 497497

497

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


A N T I S TAT IC

Kapak Mbulues Zinxhiri

MICRO

â&#x201E;˘

Kapuc

Kapuc

Kapak Mbulues Zinxhiri

Menge elastike

Menge elastike

Pelhura e Portwest Biztex Micro eshte pelhure polipropilini ne nje shtrese mikroporoze polietilini (PP/PE). Shtresa e jashtme e pelhures parandalon kalimin e molekulave te lengjeve ne brendesi por perseri lejon avullimin jashte te molekulave qe depozitohen ne brendesi. Gryke Elastike

Mbulese Cizmeje

5 6 ST40 50 25

100%

ANSI/ISEA 101

3XL CE CAT III

498

ST41

Kominoshe BizTex Mikropor Tipi 6/5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 1073-2 EN 14126 EN 1149-5 -5 ANSI/ISEA 101

50 25

100%

Dizajni i gjere garanton pershtatje te mire dhe nuk do te pengoje performancen e punes. E bere nga miliona fibra polietilini te cilat jane te thurura per te dhene nje barriere shume te mire, te forte dhe rezistente ne te gjitha drejtimet. Kapuci, kembet, kycet dhe beli elastik, sebashku me nje zinxhir para me dy hapje te mbyllur me kapak. BizTex Microporous 60g E Bardhe S-3XL

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

EN 1149

5 6

Sholle Anti-Rreshkitje

3XL

Kominoshe BizTex Microporous Me Kepucet me Qafe Tipi 6/5 EN 13034 TIPI 6 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 1149-5 -5 EN 14126 Kominoshe te lehta, jetegjate me rehati dhe ajrosje superiore. Mundeson rezistence ndaj ujit, grimcave dhe te baktereve. Keto kominoshe perfshijne edhe nje pjese mbulimi ne kembe, e cila ofron siguri ne ecje per evitimin e rreshkitjes. BizTex Microporous 60g E Bardhe M-3XL

LOW LINT

LOW LINT

EN 14126

EN 1073-2

CE CAT III

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

EN 1149

EN 14126

Ideale per Mbrojtje Agjenteve te Rrezikshem Kimik

PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 498498

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


A N T I S TAT IC

MICRO PLUS

Kapuc

BizTex Micro Plus mundeson mbrojtje ndaj shumllojshmeri lengjesh kimike qe perplasen te kostumi me presion te forte (Tipi 3), ose kominoshe hermetike ndaj agjenteve kimik te sperkatur (Tipi 4) dhe eshte nje material i lehte i durueshem.

Mbyllje me kapak te dyfishte

Barriere per Pluhrat dhe Lengjet Shtrese te Holle Micro Polietileni

Fiksohet te gishti madh

Plehura Base Polipropilini

3 4 5 6 ST70 50 25

1

Kominoshe BizTex Microporous 3/4/5/6 EN 14605 TIPI 3 EN 14605 TIPI 4 EN ISO 13982 TIPI 5 EN 13034 TIPI 6 EN 14126 EN 1073-2 EN 1149-5 -5 Kjo kominoshe ofron me shume force mekanike, mbrojtje ndaj lengjeve dhe grimcave. Polipropilini i petezuar mikroporoz i durueshme mundeson nje barriere te shkelqyer ndaj sperkatjeve kimike dhe agjenteve infektues. Forca fizike e pelhures dhe fleksibiliteti siguron mbrojtje dhe rehati edhe ne ambjentet me te ashpra. Polipropolen 50g/Polietilin 32g Pesha Totale 82g E Verdhe M-XXL

PERDORIMET NE INDUSTRITE: · Rreziqe Agjenteve Biologjik · Agjente Kimike · Dizinfektim · Menaxhimi i Semundje/ Fatkeqesive · Materiale te Rrezikshme · Mirembajtje dhe Pastrim Industrial · Industri Nukleare · Industri Petrokimike

LOW LINT

CE CAT III

CHEMICAL PROTECTION

EN 13982-1

EN 13034

EN 1149

EN 14126

NUCLEAR PARTICLE

Qepje Hermetike me Ngjitje Qepja hermetike me shirit ne kominoshe ofron mbrojtje ekselente nga rreziqet biologjike dhe agjentët infektive. Gryke Elastike

EN14605 EN 14605

Mbrojtje e Cilesise se Pare Kimikate dhe Ambiente te Rrezikshme PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 499499

499

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


A N T I S TAT IC

Aksesoret e BizTex SMS

MICRO

SMS

A N T I S TAT IC

Aksesore BizTex Microporous

ST31

ST31 50 25

100%

Perparese BizTex SMS Tipi 6PB EN 13034 TIPI 6 PB Mundeson nje barriere lengjesh dhe grimcash per te mbrojtur perdoruesin pa sakrifikuar rehatine dhe levizshmerine. Mbyllje perpara me kopsa.

ST42 300 30

100%

BizTex SMS 55g E Bardhe L-XXL

CE CAT III

500

CHEMICAL PROTECTION

EN 13034

Perparese BizTex Microporous Tipi 6PB EN 13034 TIPI 6 PB Ideale per pergatitjen e ushqimit dhe punen ne laborator, keto perparese me madhesi te bollshme mundesojne mbrojtje te limituar te sperkatjeve per pjese te trupit ne perputhje me EN13034 dhe EN1149-1 Mbrojtje Anti-Statike. BizTex Microporous 60g E Bardhe Nje Mase

CE CAT III

CHEMICAL PROTECTION

EN 13034

Masa te Bollshme dhe Rahati

PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 500500

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


MICRO

â&#x201E;¢

Aksesore BizTex Microporous

A N T I S TAT IC ST50

2

ST47

Menge BizTex Microporous me kyce te thurura Tipi 6BP EN 13034 TIPI 6 PB

Mbuluese Menge BizTex Microporous Tipi 6PB EN 13034 TIPI 6 PB

BizTex Microporous 60g E Bardhe Nje Mase

CE CAT III ST43

CHEMICAL PROTECTION

2

ST43

EN 13034

BizTex Microporous 60g E Bardhe Nje Mase

150 25

CE CAT III

100%

CHEMICAL PROTECTION

EN 13034

150 25

Ajrosje e Larte - Mundeson Kalimin e Avullimin Jashte

2

ST44

2

ST45

Mbulese Kepuce BizTex Microporous Tipi 6PB EN 13034 TIPI 6 PB

Mbulese Cizmesh BizTex Microporous Tipi 6PB

BizTex Microporous 60g E Bardhe Nje Mase

EN 13034 TIPI 6 PB BizTex Microporous 60g E Bardhe Nje Mase

CE CAT III

100%

CHEMICAL PROTECTION

EN 13034

200 25

100%

CE CAT III

CHEMICAL PROTECTION

200 25

100%

EN 13034

ST44

Aksesore te Cilesise se Larte PW17_Biztex_MASTER.indd PW17_Biztex_TEXT.indd 501501

501

29/07/2017 11:32 10/08/2017 11:47


GAMA E

PS53

544

M B R OJ TJ E S NGA RENIA FP19

506

Mbrojtja nga renia eshte k rijuar p er te parandaluar renien nga lar tesite, p er te reduk tuar forcen e impak tit te p erplasjes ne toke ne ras t renie dhe p er kufizimin e p erdoruesit nga te gjitha hap esirat /zonat e rrezik shme. Por t wes t of ron nje linje te plote te mbrojtjes nga renia p er te plotesuar nevojat e gjitha indus trive.

A722

428

• PAJISJET FIKSIMI • RRIPAT MBERTHYES TE TRUPIT • LITARE MBROJTES • AUTO-BLOKUES NGA RENIA • AKSESORE • LITAR PER MBAJTJE TE VEGLAVE • PAKETAT E MBROJTJES NDAJ RENJES

502

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 502502

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:51


Rripat Mberthyes te Trupit EN 361:2002 Paisje per Mbrojtje Personale (PMP) Kunder Renies Nga Nje Lartesi. Rripat Mberthyes te Trupit. Ky standart konstaton se Rripat mberthyes te trupit e kane kaluar testin e renies se lire duke perfshire nje renie te lire me nje peshe prej 100kg. Kjo tregon sesi Rripat Mberthyes te trupit do te reagoje ne nje renie.

EN 1497:2007 Paisje mbrojtese personale kundra renies - Litar shpetimi Ky standart europian specifikon kerkesat, metodat e testimit, shenimet, dhe informacionin e dhene nga prodhuesi per litaret e shpetimit. Litaret e shpetimit qe perfshihen ne kete standat perdoren si pjese e sistemit te shpetimit, te cilat jane siseme personale te shpetimit nga renia.

EN 358:2000 Paisje per Mbrojtje Personale (PMP) per Perkufizim ne Pune dhe Parandalimin e Renieve nga Lartesia. Rripat e Perkufizim ne Pune, Shtrenguesit dhe Perkufizuesit Ne Pune. Ky standart konfirmon se rripi i belit pozicionues dhe litari i shkurter kaluan nje test per nje force te qendrueshme statike me shume se 3 minuta pa e lene te lire ngarkesen.

EN 813:2008 Paisje personale mbrojtese nga renia-Harnes qe mund te ulesh EN 813 specifikon kerkesat e testimit, shenimit dhe informacionin qe nevojitet nga prodhuesi per harnesat qe mund te perdoren per pune qe kerkojne te qendrosh i varur, dhe sistemet e litareve, ku eshte e nevojshme nje pike e ulet e kapjes.

Auto-Blokues nga Renia EN 360:2002 Paisje per mbrojtje personale (PMP) kunder renies nga lartesia. Sistem Auto-Bllokues me VetMbeshtejelles. Ne kete standart perfshihen Sisteme AutoBllokuese nga Renia me Vet-Mbeshtjelles. Ndalon/Kyc leshimin e litarit me shpejtesi te madhe qe ndalon renien e personit nga lartesia, po ashtu nje sistem me vetepalosje te litarit. Nje sitem absorbues te tronditjeve mund te integrohet gjithashtu.

Litar me Gremc EN 354:2010

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 503503

Paisje per Mbrojtje Personale kunder Renies nga Lartesia. Litaret e Shkurter me Gremc

Ky standart tregon se litari i shkurter me gremc ka kaluar testin e renies se lire pa e leshuar ngarkesen ose te shkaktoje deme te pariparueshme ndaj tij.

EN 355: 2002 Paisje Mbrojtje Personale ndaj renieve nga lartesia. Absorbues te energjie se impaktit. Ky standart eshte per Litaret e Shkurter me Gremc me sistem absorbues te tronditjeve. Keta litare nga nje ane kapen te rripat mberthyes te trupit dhe nga ana tjeter kapet me gremc te nje pike fikse. Sistemi absorbues i tronditjeve te litari redukton tronditjen e shkaktuar ne rast te nje renie duke e reduktuar forcen e ndalimit te renies.

Informacion rreth Mbrojtjes nga Renia

Ka 3 kushte qe perdoren per te kategorizuar perdorimin e pajisjeve te mbrojtjes nga renia.

Pajisjet Parandaluese ne Pune Nje vleresim i rrezikut eshte kryer per te percaktuar rrethanat ne te cilat rreziku i renies mund te eliminohen duke kufizuar levizjen e perdoruesit per nje distance te sigurt nga rreziku i renies. Kjo eshte nje mase e shkelqyer parandaluese per te siguruar nje mjedis te sigurt pune ne lartesi. Vendet e Punes • Pune ne cati te larta, Vinc me shporte per punetoret dhe punonjesit e elektrikut dhe shume pune te tjera

Unaza Lidhese / Litar/ Kapse Litari EN 362:2005 Paisje per Mbrojtje Personale (PMP) ndaj Renies nga Lartesia - Unaza Lidhese. Ky standart tregon se te gjitha Unazat Lidhese ne kete linje kane kaluar testin e forces qe duhet per kete standart.

EN 353-2:2002 Paisje Mbrojtese Personale ndaj renies nga lartesia. Auto-Bllokues ne Litar bashke me gremc. Ky standard pershkruan metodat e ndryshme te testimit te varieteteve PMP ne lidhje me sistemet te bera per nje linje per tu permiresuar (Perkohesisht ose Perhere) ne nje strukture.

EN1891 Paisje mbrojtese personale per te ndaluar renien. Litare kernmantele me elasticitet te ulet. Ky standart konfirmon se litaret me elasticitet te ulet kane aftesine per zgjatje te lehta gjate punes normale por njekohesisht durojne forcat e larta qe krijohen nga renia e perdoruesit.

Pajisjet Fiksuese EN795 : PMP kunder renieve nga lartesia paisje spirance. Ky standart ka te beje me paisjet spirance qe do perdoren si nje pjese e sistemit mbrojtes ndaj renies. Teston paisjen per te siguruar se do te perballojne forcen maksimale dinamike qe gjenerohet ne nje renie.

Pajisjet Pozicionuese ne Pune Kjo lidhet me aplikimin e pajisjeve te mbrojtjes nga renia ne skenare ku perdoruesit duhet te pezullohet ne vendeve te punes per aktivitetin qe duhet te kryhen ne lartesi. Trajnimi i duhur eshte e nevojshme per perdoruesit ne menyre qe te perdorin pajisjet e mbrojtjes nga renia ne kete menyre. Eshte e zakonshme per kete lloj te mbrojtjes nga renia te shoqerohet nga nje sistemi ndalues nga renia Vendet e Punes • Sherbimet e Telekomit, • Pune Industriale jashte Strukturave, • Hapesira te ngushta vertikale dhe shume pune te tjera

Pajisje Frenuese nga Renia Sistemi i Pajisje Frenuese nga renia kane si qellim te shmangin te gjitha rrethanat ku eshte i pranishem rreziku i renies duke e ndaluar renien ne nje menyre te sigurte dhe te kontrolluar. Kjo e mundeson perdoruesin qe te punoje ne lartesi pa friken e lendimeve serioze. Duhet bere kujdes gjate kohes se konstruksionit te ketij sistemi per te siguruar lartesine e duhur nga toka per perdoruesin per te shmangur cdo kontakt ne rastin e nje renieje. Per me teper, nje plan sigurie ne rastin e nje renieje, perfshihet si nje pjese e planit te procesit te zgjatur te pezullimit ne lartesi qe mund te jete e rrezikshme. Vendet E punes• Skelat, Turbinat elektrike, Vincat, Hidrocentralet dhe Kullat dhe shume pune te tjera

503

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:51


Parimet e Mbrojtjes Nga Renia Ka 3 parime kryesore qe duhen te marren ne konsiderate kur planifikohen per te punuar ne lartesi.

Shmangie

Aplikimi i Mbrojtje nga Renia Kur konsiderojme aplikimin per mbrojtje nga renia eshte me lehte ta ndajme ne 3 pika kryesore: Vendi i kapjes, Rripat mberthyes per gjithe trupit, Paisjet lidhese. Keto jane pikat kryesore per parandalimin dhe mbrojtjen ABC nga renia.

A C

Konsideroni te gjitha alternativat e arsyeshme per ta bere punen ne toke/platforme te sheshte.

Unazat Lidhese

Parandalimi Nese puna duhet te behet ne lartesi, atehere merrni masat e duhura parandaluese dhe vishni paisjet mbrojtese te frenimit dhe ndalimit nga renia.

Zbutja/Amortizimi Ne rrethana ku rreziku i renies nuk mund te parandalohen, e konsiderojne perdorimin e jashtem te rrjetes apo pajisjeve te tjera qe zbusin impaktin/ perplasjen nga renia se bashku me pajisjet pozicionuese ne pune dhe sistemi i pajisje Frenuese nga renia.

DID YOU KNOW? Kur produktet e Mbrojtjes nga Renia te Portwest jane te paperdorura dhe ruhen ne nje mjedis te paster dhe te thate ato kane nje jetegjatesi potenciale prej: â&#x20AC;˘ TE PERBERA NGA TEXTILI = 10 VJET â&#x20AC;˘ TE PERBERA NGA METALI = PA LIMIT Pasi perdoren, pajisjet duhet te inspektohen nga perdoruesi para cdo perdorimi, dhe nje inspektim i detyrueshem vjetor i kryer nga nje person i trajnuar dhe kompetent.

504

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 504504

Paisjet lidhese e bashkojne mbrojtesen e plote te trupit ne piken kapese te saj. Litaret dhe bllokuesit jane paisjet me te shpeshta lidhese.

Vendi i Kapjes Ashtu si e sugjeron edhe emri kjo eshte vendi i kapjes e cila do te mbaje peshen ne rastin e renies, mund te varet perkohesisht ose perhere nga kerkesat e situates por duhet te jete ne gjendje qe te mbaje nje peshe me te pakten 10 kN.

B

Rripat Mberthyes Trupi Mbrojtesja eshte dizenjuar per te mbajtur te sigurte te gjithe trupin ne situaten e nje renija kur perdoret si pjese e sistemit te ndalimit nga renia.

Paralajmerim Trajnim - Trajnimi parandalimit dhe mbrojtjen nga renies eshte kerkese thelbesore per cilindo qe punon ne lartesi.

Plani shpetimit - Eshte e domosdoshme qe cdo sistem ndalues te renies perfshin nje plan shpetimi si mbajtja pezull ne lartesi pasi nje renie eshte e rrezikshme per perdoruesin nese perjetohet per nje periudhe te gjate.

29/07/2017 10:32 17/08/2017 11:51


Pajisjet Fiksuese Pajisjet Fiksuese jane pjese e games per mbrojtjen nga renia qe perdoren kur ambjentet e punes nuk kane pika ku pajisjet mbrojtese nga renia te fiksohen. Ato jane te certifikuara me standardin EN 795, per perdorimin e miratuar te fiksimit ose spirances per cdo zone pune qe rrezikon te bjere ne punonjesit. Keto pika fiksimi ku litari i sigurimi fiksohet te njera ane dhe te mbrojtesa e trupit ne anen tjeter plotesoje tersisht sigurine e mbrojtjes ndaj renies ne pune ne lartesi.

FP01 10

CE CAT III

Litar shpetimi i perkohshem horizontal

20 meter

EN795

I ndertuar me precizion inxhinierik, i testuar per te perfshire standartet industrial, litali i perkohshem horizontal eshte i thjeshte per tu instaluar dhe zgjatet deri ne 20 meter gjatesi duke i dhene mundesine 2 punetoreve njekohesishte te levizin te sigurte pergjat litarit. Poliester, Celik i Trajtuar me Nxehtesi E Zeze/E Verdhe 20 meter

Cante shtese per transport dhe mbajtje te lehte

2 meter

1 meter FP02 96 24

CE CAT III

Rrip i trashe pelhure Ancorage Sling

FP05

EN795

I ndertuar duke perdorur poliester shume te forte per jetegjatesi maksimale. Ky litar 2 meter anchorage sling i lejon perdoruesit te krijoje nje pike sigurie ne te cilen mund te rregulloje nje shumllojshmeri pikash ankorimi. Poliester E Verdhe 2 meter

80 20

CE CAT III

Kabull hedhes ankorimi EN795

I dizenjuar me fasho plastike te cdo nyje ne te dy fundet dhe i veshur me plastike gjat gjithe gjatese. Kabulli celiku 1 meter jep mundesine per ankorim te shpejte ne shume struktura. Litar Celiku, PVC Argjend 1 meter

Cilesi e Shkelqyer, Fortesi Maksimale PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 505505

505

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:51


Si te Vishni Rripat e Trupit te Sigurimit 1

1 2

2

Kap rripat mbrojtes te trupit nga unaza D. Hidhe mbi shpine si te ishte nje cante shpine.

3

3 4

4

5

Ne fillim bashko tokezat e bustit dhe pastaj te belit. dhe te kofshet.Arrin nen kemben tuaj per te kapur rripin e kembes ne te cilen do te varet, rrotullohet rreth kofsheve dhe i bashkon se bashku ne pikat lidhese ne belin tuaj. Pastaj kap rripat mberthyes qe varen poshte kembeve dhe rrotulloje rreth kofshes dhe fundin lidhe te beli.

5

Per shiritet e kembeve kontrolloni nese jane shtrenguar si duhet duke provuar nese pellemba juaj futet e me perputhshmerie ndermjet shiritit dhe kofshes.

6

Shtrengoni te gjitha rripat ne nivelin e duhur.

FP19 6

CE CAT III

6

Rripat Mberthyes Trupi Portwest Comfort Plus, 4 pika EN 813 EN 358 EN 361 EN 1497

Dizenjo ergonomike me konfortin e perdoruesit ne mendje. Rripat Mberthyes Trupi Comfort PLus eshte ndertuar me alumin te lehte duke optimizuar peshen dhe rezistencen, Mundeson 4 unaza, nje unaze D mbrapa, dy unaza D anash, dy unaze D perballe kraharorit. Togza qe lirohen shpejte per nje veshje te shpejte. Ideale per pune ne pozicion, ose ndalesa te perkoheshme. Endje Poliesteri, Alumin, Celik i Trajtuar me Nxehtesi E Kuqe/ Blu Nje Mase

Me dizenjo ergonomike dhe me komformitet te larte 506

Gama Premium e Mbrojtjes nga Renia

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 506506

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:52


FP18 6

Rripat Mberthyes Trupi Comfort Plus Portwest, 3 pika EN 358 EN 361

Ky Rrip Mberthyes Trupi nga Renia universale e nderthurur me te gjitha nevojat e mbrojtjes dhe ndalimit nga renia. Vecorite perfshijne dy lake ne kraharor, dy unaza D anesore, unaze D e levizshme ansore, dy rripa per tu ulur dhe dy unaza mbrapa. Rripat te shpatulat, mbrapa, dhe ndenjeset jane plotesi te rregullueshme per me shume rehati.

CE CAT III

Mbushje shtese

Lak ne Kraharor

Endje Najloni E Kuqe/E Verdhe Nje Mase

Mbushje shtese per komfort superior

FP15 10

CE CAT III

Rripat Mberthyes Trupi Portwest Comfort Plus, 2 pika

Unaza D Anash

Unaza D Mbrapa

EN 358 EN 361

Ky Rrip Mberthyes Trupi nga Renia kane nje rrip mesi i cili mundeson qe te vishet shume lehte. Ka si vecori unaz D te zgjatur per pershtatje me te lehte shpinore dhe dy D unaza anesore. Endje Najloni E Zeze/E Verdhe Nje Mase E Rregullshme tek Shpatullat Rrip Beli me Mbushje

Rrip i Mesit per Mbeshtetje dhe Rehati

Tokeze Matalike

Nje Mbrojtje Se Ciles Mund Ti Besosh PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 507507

507

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:52


Unaza D Mbrapa

Zone Rregulluese ne Kraharor

Rrip Beli me Mbushje

FP14 12

CE CAT III

Unaza D Anash

Rripat Mberthyes Trupi Portwest Comfort, 2 pika EN 358 EN 361

Rripat Mberthyes Trupi ergonomik me unaze D te levizshme. Vecorite jane; Rrip mesi mbeshtetes, dy unaza D anesore dhe togeza te sheshta te cilat jane te lehta per perdorim dhe te sigurta nga renia. Te ndertuara nga perdorimi rripave poliester per fortesi maksimale. Rripat te kraharori, te beli dhe te kembet jane te rregullueshme per te mundesuar perputhje ekselente dhe rehati per perdoruesin. Endje Poliesteri E Kuqe/ Blu Nje Mase

E Rregullshme tek Shpatullat Unaza D Mbrapa

Lak ne Kraharor

Zone Rregulluese ne Kraharor

FP10 10

CE CAT III

Rripat Mberthyes Trupi Portwest, 2 pika EN 361

Rripat Mberthyes Trupi te plote ndaj Rrenies eshte ergonomike me nje unaze te levizshme. Ka si vecori dy unaza D ne kraharor dhe togeza te sheshta per perdorim te thejshte dhe te sigurte. E ndertuar me nderthurje rripave te neilonit. Rripa e kraharorit dhe te kembeve jane te rregulluesit per nje perputhje dhe rehati te shkelqyer te perdoruesit. Endje Najloni E Kuqe/E Verdhe Nje Mase

508

Pajisjet Lider ne Industrin e Tyre

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 508508

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:52


Unaza D Mbrapa

Unaza D Mbrapa

Tokeze qe Lirohet Shpejt

Lak ne Kraharor

Lak ne Kraharor Unaza D Perpara Zone Rregulluese ne Kraharor

FP13 12

FP12

Rripat Mberthyes Trupi Portwest, 2 pika

12

EN 361

Rripat Mberthyes jane te lehte me nje unaze te levizshme D mbrapa. Vecorite perfshijne dy lak ne kraharor dhe dy togza te cilat jane te lehta dhe te sigurta per perdorim. Gjithashtu perfshin rregullues lirues ne kraharor.

EN 361

Ky sistem i Rripave mberthyes trupi ka nje unaze D para dhe mbrapa, eshte shume e lehte per tu perdorur. Preferuar nga industria e ndĂŤrtimit. Endje Poliesteri E Kuqe/ Blu Nje Mase

CE CAT III

Rripat Mberthyes Trupi Portwest, 2 pika

Rripat e Rregullues te Kofshet

Endje Poliesteri E Kuqe/ Blu Nje Mase

CE CAT III

Unaza D Mbrapa Rripa me ngjyra te ndryshme per ti dalluar lehte

Rrip Beli me Mbushje

Unazet D ansore per pozicionim anesor

Tokeze Matalike Rripat e Rregullues te Kofshet

FP11 12

Rripat Mberthyes Trupi Portwest, 1 pike EN 361

FP08 24

E pershtatshme te perdoret me sistem Auto-Blokues nga Renia ose Sistem parandalues nga Renie dhe eshte e lehte per perdorim duke lejuar nje pershtatje te sigurte.

CE CAT III

Endje Poliesteri E Kuqe/ Blu Nje Mase

Brez Beli Mbeshtetes Portwest EN 358

Rrip i mbushur gjatesi te rregullueshme. Nga te dyja anet unaza-D te cilat mund te zhvendosen mbrapa nese eshte nevoja.

CE CAT III

Endje Poliesteri E Zeze Nje Mase

E Rehateshme dhe e Sigurt per Perdoruesin PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 509509

509

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:52


Litar Mbrojtes Hapesira e Litareve te Renies

FP20 16

Litar i Shkurter me Gremc, Kernmantle EN 354

I ndertuar per mbrojtje te vazhduar gjate punimeve ne lartesi, ky litar kernmantle 150cm me gremc i forte e ka gremcin te pershtashme per skele dhe nje unaze carabinier. Litar Poliester, Celik i Trajtuar me Nxehtesi E Bardhe

CE CAT III

Pika e Kapjes ne platformen ku ndodhet perdoruesi

Gjatesia maksimale e lejuar per Litarin 2m

FP21 16

Litar Poliester, Celik i Trajtuar me Nxehtesi E Bardhe

CE CAT III

16 Tendosja maksimale e sistemit amortizues te litari me gremc 1.75m

Gjatesia e perdoruesit deri ne 2.0m

EN 354

Ky litar poliestri 150cm me gremc i forte e ka gremcin te pershtashme per skele dhe nje unaze carabinier.

FP22

Distanca nga platforma dhe toka te jete 6.75m

Litare i Shkurter me Gremc

PERMIRSUAR Litar me Gremc, Gjatesi e Rregullueshme EN 354 EN 358

Eshte ideal per parandalimin e afrimit te perdoruesit te zonat e rrezikut nga renia. Eshte 200 cm i gjate perfshire pikat lidhese. Litar Poliester E Bardhe

CE CAT III

PERMIRSUAR

FP23 12

Litar i Shkurter me Gremc, me Sistem Amortizimi EN 355 EN 362

Ky litar eshte 180cm, me sistem amortizimi te forces se ndalimit ne rast renie, gremc me autombyllje dhe nje gremc kapes.

Distanca vertikale minimale nga kembet te toka te jete 1.0m

CE CAT III

510

Litar Poliester E Bardhe

Cilesi e Garantuar

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 510510

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:52


FP25 10

CE CAT III

Litar me Dopio Degezim me Gremc, me Sistem Amortizimi EN 355 EN 362

Litari me Dopio Degezim me Gremc, 180cm me Sistem Amortizimi, dy gremca per kapje dhe nje unaze. Litar Poliester E Bardhe

FP26 18

CE CAT III

Litar Pozicionimi me Togze Kapse EN 358

I dizenjuar per te optimizuar forcen, jetegjatesine, dhe fleksibilitetin. Ky litar 2 meter kernmantle, me gjatesi te rregullueshme eshte ideal per pozicionimin e perdoruesit ne lartesi. Nje kapse metalike dhe nje togze kapse litari lejojne punim te lehte ne lartesi. Litar Kernmantle, Perzierje Celiku, E Trajtuar me Nxehtesi E Bardhe

FP50 12

CE CAT III

Rrip i Shkurter me Gremc dhe Amortizues EN 354 EN 355 EN 362

Ky rrip i shkurter eshte bere nga pelhure e trashe poliester dhe perfshin nje amortizues, nje unaze vete mbyllese dhe nje gremc kapes. Eshte 180cm i gjate perfshir bashkuesit. Endje Poliesteri Blu

PERMIRSUAR FP51 12

CE CAT III

Rrip is shkurter me Dopio Degzim dhe Gremca, me Sistem Amortizimi EN 354 EN 355 EN 362

Rripi me cilesi te larte ka dy degzime me nje gremc ne secilen, unaza ne anen tjeter dhe thithes energjie (amortizim). Eshte 180cm i gjate bashke me gremcat dhe unazen. Endje Poliesteri Blu

FP52 12

CE CAT III

PERMIRSUAR

Litar Elastik me Dopio Degzim dhe Gremca, me Sistem Amortizimi EN 354 EN 355 EN 362

Ky Litar material i trashe poliester elastik me dopio degzim dhe gremc ne secilen dhe sistem amortizues te forces se ndalimit ne rast renie dhe nje unaze D fiksuese. Eshte 180cm i gjate bashke me gremcat dhe unazen. Endje Poliesteri E Verdhe e Ndritshme

PERMIRSUAR

Qendrueshmeri e Larte PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 511511

511

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:52


Lartesia Minimale per Auto-Bllokesin nga Renia

Auto-Blokues nga Renia Blloku Auto-Bllokuesit nga Renia munde ta krahasojme me rripin e sigurise ne makine. Rripi mbeshtjellet dhe hapet brenda bllokut duke ndjekur perdoruesin pa e penguar. Ne rast renie Auto-Blokues ndalon renien e metejshme ne cast. Pershtatet me te gjitha Pajisjet e tjera nga renia PW.

FP41 4

CE CAT III

E fiksuar te pakten 1.5m nga niveli i platformes.

Sistem Auto-Bllokuese nga Renia EN 360 EN 362

Sistem Auto-Bllokuese nga Renia perfshin nje litar celiku i cili ruhet ne nje mbeshtjellje mbrojtese. Mbeshtjellja perfshin nje mekanizem frenimi me inertesi, i cili lejon litarin e shpetimit qe te leshohet ngadal dhe te terhiqet automatikisht per te lehtesuar levizjet e perdoruesit. Litar Celiku, Mbrojtje Plastike ABS Litar Celiku 10m E Zeze

Bllokimi maksimal ne distancen 2.0m

PERMIRSUAR

Distanca e renies nuk lejohet me e madhe se 0.5m poshte nivelit te platformes.

3.5m distanca maksimale e nevojitur nga toka te platfoma.

Gjatesia e perdoruesit mbi 2.0m

FP40 12

Sistem Auto-Bllokuese nga Renia EN 360 EN 362

Sistem Auto-Bllokuese nga Renia me 3 metra rrip qe vete-terhiqet, ka nje gremc kapes me dy siguresa dhe indikator peshe. Rripi eshte ndertuar nga materiali Polietilin, eshte e lehte, shume e forte, rezistente ndaj ujit dhe rrezeve UV. Polietilin eshte nje material me peshe molekulare shume te larte.

CE CAT III

Mbrojtje Plastike ABS, Rrjete polietileni 3 meter Portokalli e Ndritshme

FP48 Hapesira minimale nga kembet e perdoruesit te toka 1.0m

20

CE CAT III

512

Sistem Auto-Bllokuese nga Renia me Vete-Ngritje EN 360 EN 362

Sistem Auto-Bllokuese nga Renia me Vete-Ngritje, me 1.35m rrip qe vete-ngrihet, ka nje gremc kapes me dy siguresa dhe indikator peshe. Rripi eshte ndertuar nga materiali Polietilin, eshte e lehte, shume e forte, rezistente ndaj ujit dhe rrezeve UV. Polietilin eshte nje material me peshe molekulare shume te larte. Mbrojtje Plastike ABS, Rrjete polietileni 1.35 meter E Zeze

Performance E Shkelqyer Dinamike

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 512512

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:53


Gama e Aksesoreve FP39 20

CE CAT III

FP35

Unaze Kapse Celiku EN 362

25

Unaze kapse celiku per pike fiksimi te shpejte. Ngarkesa maximale 23kN. Gjersia e Hapja 100mm.

CE CAT III

Celik i Pandryshkshem Argjend Nje Mase

Gremc per Skela EN 362

Gremc mberthimi me celik te farketuar, me gjatesi 220mm, hapje 52mm. Ngarkesa e thyerjes mbi 25kN. Celik i Trajtuar me Nxehtesi Argjend Nje Mase

PERMIRSUAR 23kN

FP36 36

100 mm

25kN

FP30

Auto-Fikesus ne Litar Vertikal (12mm)

100 10

EN 353-2

Ne rastin e renies Sistemi AutoMberthim do te kycet ne litarin e sigurise dhe do parandaloje renien. Unaza e bashkangjitur mundeson lidhjen e litarit ose shume produkteve te tjera. Vecoria e ndashme lejon kapesen e litarit qe te bashkangjitet kudo pergjate litarit te shpetimit.

CE CAT III

Celik i Pandryshkshem Argjend Nje Mase

CE CAT III

25kN

FP27

10m x 12mm

FP28

15m x 12mm

FP29

30m x 12mm

52

mm

Unaza Kapje EN 362

Unaze celiku ne forme oval dhe kycje me vidhosje, gjatesia: 106mm, hapja: 19mm. Ngarkesa e thyerjes: 25kN Celik i Trajtuar me Nxehtesi, Zink Argjend Nje Mase

19

mm

FP27

Litar Statik 10 Metra

20

FP28

Litar Statik 15 Meter

12

FP29

Litar Statik 30 Meter

6

CE CAT III

EN1891

EN1891

EN1891

Litar statik me diameter 12mm. Ideal per perdorim me kapesen e ndashme te litarit te Portwest. Litari Kernmantle eshte shume i forte me nje veshje te endur qe parandalon produktin nga ngatarrimi. Duke e bere kete produkt te pranueshem nga te gjithe perdoruesit duke perfshire vrapimin ne nje vije shpejtesie. Litar Kernmantle E Bardhe

Aksesore te forte dhe te besueshem PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 513513

513

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:53


Litar i Shkurter per Veglat 90cm

80cm

FP34 x24 10

FP49

Litar i Shkurter per Veglat I pershtatshem per pune ne lartesi per te varur veglat e perdoruesit qe te mos bien poshte gjate levizjeve. Litari mund te mberthehet ne bel ose ne kycin e dores dhe veglat varen ne anen tjeter te litarit.

x24 10

Poliester E Zeze 90cm

Anti-Renje per Helmeten Prezantojme Anti-Renje e helmetave. Litari i sigurise se hemetave eshte esencial kur punon ne lartesi. Njeri fund i litarit fiksohet te helmeta, ndersa fundi tjeter te veshja e perdoruesit duke penguar renien e helmetes nga lartesia. Endje Poliesteri, Plastik

Jeshile Hi-Vis 80cm

90cm

30cm

FP44 x24 10

FP45

Anti-Renje per Veglat Nje litar i shkurter per lidhjen e veglave i cili pengon renien e tyre nga lartesia. Specifikisht i dizenjuar per te perdorur bashke me FP45, i pershtatshem per nderrim te shpejte te veglave.

x24 10

Aksesoret e Anti-Renje per Veglat (x3) 3 lidhesa te kembyeshem te cilet i lidhen te Anti-Renje e Veglave FP44. I shpejte dhe i lehte per te kembyer vegla te dryeshme. Endje Poliesteri, Plastik

Jeshile Hi-Vis 30cm

Endje Poliesteri, Plastik

Jeshile Hi-Vis 90cm

FP98 80 10

2

Rrip Anti-Trauma per Qendrim ne Kembe ne Ajer

FP99 60

Cante Neiloni 100% Nailon, E Veshur me PU E Zeze 75cm X 55cm

Rripat jane dizenjuar qe ne rast renie te ti vendosesh kembet dhe te kalosh peshen e trupit nga kofshet qe mundeson lirimit presionit dhe qarkullimit te gjakut lirshem gjate kohes qe perdoruesi qendron pezull. Endje Poliesteri E Zeze rregullueshme

514

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 514514

100KG

29/07/2017 09:33 21/08/2017 11:53


Paketat Paisjeve Mbrojtese nga Renia FP60

Pakete Parandaluese nga Renia 

FP61

-Rrip Mesi -Litar i shkurter me Gremc -Cante nailoni

Pakete Mbrojtese nga Renia, Lartesi e Ulet 

FP62

-Rripat Mberthyes Trupi, 2 pika -Litar i Shkurter me Gremc, me Sistem Amortizimi -Cante nailoni

-Rripat Mberthyes Trupi, 2 pika -Sistem Auto-Bllokuese nga Renia me Vete-Ngritje (1.35m) -Unaze -Cante nailoni

FP99

FP99

Pakete Mbrojtese nga Renia

FP99

FP48 FP30

FP23

FP21

FP12

FP08

FP63

Pakete Mbrojtese nga Renia, per Industrine

FP64

-Rripat Mberthyes Trupi, 2 pika -Sistem Auto-Bllokuese nga Renia me litar celiku -Litar i Shkurter me Gremc -Unaze -Cante nailoni

FP99

Pakete Mbrojtese nga Renia, per Skela

-Rripat Mberthyes Trupi Comfort Plus, 2 pika -Litar i Shkurter me Gremc -Litar me Dopio Degezim me Gremc, me Sistem Amortizimi -Cante nailoni

FP99 FP21

FP25 FP12

Pakete Mbrojtese nga Renia, per Catia 10m

FP25

FP15

FP67

Pakete Mbrojtese nga Renia, Zbritje Vertikale 15m

FP68

FP30

FP30

FP99

FP99

FP29

FP28

FP36

FP36 FP12

Pakete Mbrojtese nga Renia, per Zbritje/Ngritje Vertikale 30m

FP30

FP99

FP27

FP15

-Rripat Mberthyes Trupi, 2 pika -Unaze -Litar statik 30m -Auto-Fikesus ne Litar Vertikal (12mm) -Cante nailoni

-Rripat Mberthyes Trupi, 2 pika -Unaze -Litar statik 15m -Auto-Fikesus ne Litar Vertikal (12mm) -Cante nailoni

-Rripat Mberthyes Trupi, 2 pika -Unaze -Litar statik 10m -Auto-Fikesus ne Litar Vertikal (12mm) -Cante nailoni

PW17_Fall Arrest_TEXT.indd Arrest_MASTER.indd 515515

Pakete Mbrojtese nga Renia, per Ndertim

FP41

FP21

FP66

FP65

-Rripat Mberthyes Trupi Comfort Plus, 2 pika -Litar me Dopio Degezim me Gremc, me Sistem Amortizimi -Cante Nailoni

FP99

FP30

FP12

FP36 FP12

FP12

515

29/07/2017 11:58 10/08/2017 11:53


GAMA

P E R M B R O J TJ E N

E KO K E S Pajisjet Mb rojtes e Per s onale (PMP) te Kokes Por t wes t jane te cer tifikuar nga standardet CE me te te fundit qe o f rojn e ni velin mb roj tes m e te lar te. Gjithashtu jane te lehta dhe shume te rehatshme qe perdoruesi ti mbaj veshur per shume ore. Siguria juaj eshte misioni yne.

164 Stilet 516

PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 516516

• MBROJTJE E FRYMARRJES • MBROJTJA E SYRIT • MBROJTJE E KOKES • MBROJTJE E DEGJIMIT

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:22


MBROJTJE e FRYMARRJES Linja jone e sigursie me Maska per frymarrjen te Plota dhe te Pjesshme, eshte dizenjuar per te ofruar rehatine dhe perputhjen me te mire. Nje linje me perdorim miqesor me filtra te ndryshueshem, perputhje me modele te ndryshme te maskave tona te plota dhe gjysma. Merr Fryme Me Lehte me Portwest!

EN 136: 1998 Pajisje Mbrojtese te Frymemarrjes - Mask Fytyre e Plote.

Ky Standart Europian percakton kerkesat minimale per maskat e fytyres dhe per paisjet mbrojtese te frymemarrjes.

EN 140: 1998 Pajisje Mbrojtese te Frymemarrjes - Gjysem Maske dhe Cerek Maske.

Ky Standard percakton kerkesat minimale per maskat e pjesshme te fytyres qe perdoren si pjese e sistemit mbrojtes te frymemarrjes, me perjashtim te aparateve te shpetimit dhe zhytjeve.

SI TE MBRONI VETEN? THJESHTE! 4 HAPAT PER TE ZGJIDHUR MBROJTJEN E DUHUR TE FRYMEMARRJES Hapat 1- Identifikoni Rrezikun PARANDALIM I RREZIQEVE

GRIMCA TE NGURTA

Pluhur = Grimcat e ngurta te disa madhesive te gjeneruara nga shperberja e materialeve te ngurta.

= ka per filtrim mekanik ose elektrostatik:

Avuj = Molekula lengjesh ne ajer (uje ose baza organike).

FFP1/P2/P3

Tymrat = grimca te vogla ne ajer nga shkrirja materialeve te ngurta dhe karburanteve

+ FILTER P Substancat ne ajer

SUBSTANCAT NE AJER

Gazi & Avuj Substancat qe jane ne ajer. Te krijuara nga transformimi fizik ose kimik

EN 14387: 2004 Pajisje Mbrojtese te Frymemarrjes - Filtra te Gazit dhe Filtrat e Kombinuar

Ky Standart Europian i referohet filtrave te gazit dhe filtrave te kombinuar qe perdoren si pjese ne paisjet mbrojtese te frymemarrjes.

EN 143: 2000 Pajisje Mbrojtese te Frymemarrjes - Filtra ndaj Pluhurit

Ky Standart Europian percakton filtrat e grimcave per perdorim si pjese ne paisjet mbrojtese te frymemarrjes me perjashtim te aparaturave te shpetimit dhe te filtrave te fytyres.

EN 148-1 : 1999 Pajisje mbrojtese te frymemarjes: montimi i filtrave. Montim me fitrim standarte

A e DINI?

Cila eshte Diferenca Ndermjet Filtrave me Kapacitet te Ulet/Te Mesem/Te Larte? Kapacitet me te Larte/Klasit do te thote: • Sasi me e madhe qymyrit te aktivizuar ne brendesi te filtrit • Durueshmeri me te gjate • Volume dhe peshe me madhe te filtrit • Rezistence me e larte frymemarrjeje. Shembull: Nje filter B2 mundeson te njejtin nivel mbrojtjes si nje filter B1 por do te kete nje durueshmeri me te gjate. Nga ana tjeter mundeson me pak rehati per shkak se eshte me e rende dhe rezitence me te madhe ne frymarrje.

i lengjeve ose materialeve te ngurta ne forme te gazte (avuj) ose bulza.

= duhet nje filter me karbon te aktivizuar +A/B/E/K ose filtrin e kombinuar

Hapat 2- IDENTIFIKONI AGJENTET TOKSIKE Hapat 3- Identifikoni Perqendrimin & Krahaso me Limitin e Ekspozimit TLV = perqendrimi kontaminimit ne te cilen perdoruesi mund te ekspozohen pa efekte shendetesore a) Niveli Dysheme - Koha mesatare e efektshmerise (TLV-TWA): Mesatarja e ekspozimit bazuar ne orarin e punes 8h/dite, 40h/jave b) Limiti Maksimal-Limiti i Ekspozimit te Shkurter Kohor (TLV-STEL): Ekspozimi per nje kohezgjatje prej 15 minutash, qe nuk mund te perseritet me shume se 4 here ne dite dhe me te pakten 60 minuta ne mes periudhave te ekspozimit. c) Niveli Dysheme - Limiti Cati (TLV-C): Kufiri maksimal i ekspozimit qe nuk duhet te tejkalohet asnjehere

Hapat 4-Zgjidhni llojin e Mbrojtjes Filtra Ndaj Gazit dhe Avujve Tipi

Kodimi me Ngjyra

Filtra Pluhuri dhe Aerosoli Kodimi me Ngjyre

Perdorimet

Tipi

A

Avuj Organik dhe Gazeve me nje pike vlimi prej 65C dhe me larte(solvente dhe hihrokarbure)

P1

Mbron nga pluhuri jo-toksik dhe / ose aerosole me baze uji

B

Avuj Inorganik dhe Gazeve te ndryshem (me perjashtim te Dioksidin te Karbonit/ Monoksidi i karbonit).

P2

Mbron nga aerosolet pak toksik ose irritues te ngurta dhe/ ose te lengjeve.

P3

Mbron nga aerosolet e ngurte dhe/ ose te lengjeve te listuara si toksike.

E

Dioksid Sulfuri dhe Avuj te tjere Acidesh dhe Gazeve.

K

Amonjak dhe Avujt e Derivateve Organike te Amonjaku dhe Gazra.

Perdorimet

Filtrat e Gazit dhe Avujve: Kapaciteti i Absorbimit Klasi 1: Filtra me kapacitet te ulet (perqendrimi i ndotjes <0.1% ose 1000 ppm*). Klasi 2: Filtra me kapacitet mesatar (perqendrimi i ndotjes <0.5% ose 5000 ppm*). Klasi 3: Filtra me kapacitet te larte (perqendrimi i ndotjes <1% ose 10,000 ppm*). *ppm = perqendrimi i grimcave per million

PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 517517

31/07/2017 10:44 17/08/2017 14:22


MBROJTJE E FRYMARRJES

Maske e plote fytyre,vidhosje universale

NEW

Klasi 3 maske e plote fytyre per mbrojtjen kunder flakes dhe nxehtesise rrezatuese

Xhama Anti mjefull/ anti gervishtje

P516 4

AS AF

6 pika kapjeje per nje perputhje uniforme.

Vendosje me rrotullim standarte (DIN)

NEW

P906

P926

P956

518

CE CAT III

Maske e Plote Helsinki - Vidhosje Universale EN 136 KLASI 3 EN 148 -1 EN 166 1 K

Maske e Plote Helsinki eshte bere me nje gome termoplastike te bute dhe permban nje xham me pamje te gjere. Skileti i brendshem eshte perbere nga silikoni dhe eshte e pajisur me dy valvola inhalimi per te reduktuar fogging dhe per te permiresuar komoditetin. Kjo maske permban montim me filetim standard sipas EN 148-1. Ajo mund te perdoret me te gjitha filtrat e mbeshtesin te njejtin standard (gaz, grimcat ose pajisje te kombinuara dhe te motorizuar). Filtra nuk jane te perfshira (shiten vec e vec). Gome Termoplastik, Polikarbonat, Silikon, ABS Blu Nje Mase

Guida per Zgjedhjen e Filtrave Mbrojtes Filtra me fileto universale EN 148 -1

P946

P976

Kodi

Tipi i Filtrit

Klasi

P906

Filter Gazi A2

A2

x6 6

1

P926

Filter Gazi ABEK2

ABEK2

x6 4

1

P946

Filter Pluhuri P3

P3R

x6 6

1

P956

Filter Universal i Kombinuar A2P3

A2P3

x6 4

1

P976

Filter i Kombinuar ABEK2P3

ABEK2P3R

x6 4

1

Filtra Universal me Vidhosje

PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 518518

31/07/2017 10:44 17/08/2017 14:22


Maske Fytyre e Plote, Montim Bayonet Klasi 2 maske e plote per perdorim te pergjithshem Xhama Anti mjefull/ anti gervishtje

P500 4

AS AF CE CAT III

Maske e Plote Fytyre Vienna EN 136 KLASI 2

Maske e Plote Fytyre me dy filtra montim bayonet dhe mbajtese ABS. Xham polikarbanati qe ofron pamje panoramike me trajtim anti gerrvishtje, anti acidi dhe anti mjegull. Lidhese Ergonomike e rregullueshme me 6 kopsa te bashkangjitura ne trupin e forte te maskes e cila garanton nje mbyllje uniforme te f ytyres se perdoruesit. Filtrat shiten vecmas.

6 pika kapjeje per nje perputhje uniforme.

Gome Termoplastik E Zeze Nje Mase

Filtra binjak per balance dhe per te pare me mire.

NEW

NEW

P902

P921

Tipi A

Perdorimet: Avuj Organik dhe Gazeve me nje pike vlimi prej 65C dhe me larte(solvente dhe hihrokarbure)

Tipi K

Perdorimet: Amonjak dhe Avujt e Derivateve Organike te Amonjaku dhe Gazra.

P941

P952

Tipi B

Perdorimet: Avuj Inorganik dhe Gazeve te ndryshem (me perjashtim te Dioksidin te Karbonit/Monoksidi i karbonit).

Tipi ABEK

Guida per Zgjedhjen e Filtrave Mbrojtes

Perdorimet: Filtra te Kombinuar (te gjitha sa thame)

P971

Filtrat me Montim Bayonet EN143:2000/ EN14387:2004

Tipi E

Perdorimet: Dioksid Sulfuri dhe Avuj te tjere Acidesh dhe Gazeve.

Tipi P

Perdorimet: Mbrojtje Pluhur/Grimca

Kodi

Tipi i Filtrit

Klasi

P902

Filter Gazi

A2

x16 6

P921

Filter Gazi

ABEK1

x16 6

P941

Filter Grimcash

P3R

x16 6

P952

Filter i Kombinuar

A2P3

x16 4

P971

Filter i Kombinuar

ABEK1P3R

x16 4

Mbrojtje Respiratore e Permiresuar PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 519519

1 1 1 1 1 519

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:22


MBROJTJE E FRYMARRJES

Maske gjysem, bayonet

Rripa lidhes ne maske per te parandaluar demtimin ne fytyren e perdoruesit.

Rripa lidhes ne maske per te parandaluar demtimin ne fytyren e perdoruesit.

Forme Ergonomike per Rehati dhe Pershtatshmeri

Valvul Frymenxjerrje Perpara

P420

Valvul Frymenxjerrje Perpara

P430

Mask e Pjesshme Vancouver EN 140

16

CE CAT III

Maske e Pjesshme e mire balancuar, e prodhuar nga goma termoplastike qe eshte e durueshme dhe elastike. Dy Filtra binjake qe mundesojne balancim peshe me te mire dhe fushepamje me te gjere. Dizajni ergonomik i kokes dhe rripit qe redukton presionin dhe mundeson rehati maksimale ne veshje. Mbajtesja ABS dhe valvula fryme nxjerrese ballore. Filtrat shiten vecmas.

16

EN 140

Maske e Pjesshme me cilesi premium te prodhuara nga silikoni me cilesi te larte per perputhje dhe rehati te jashtezakonshme. Litari mbeshtetes eshte i bashkangjitur ne trupin e ngurte te maskes. Prandaj nuk le shenja ne fytyren e perdoruesit dhe siguron nje perputhje uniforme. Filtrat shiten vecmas. Silikon Gri Nje Mase

CE CAT III

Gome Termoplastik E Zeze Nje Mase

NEW

Mask e Pjesshme Geneva

NEW

Guida per Zgjedhjen e Filtrave Mbrojtes P902

P921

Tipi A

Perdorimet: Avuj Organik dhe Gazeve me nje pike vlimi prej 65C dhe me larte(solvente dhe hihrokarbure)

Tipi K

Perdorimet: Amonjak dhe Avujt e Derivateve Organike te Amonjaku dhe Gazra.

520

P941

P952

Tipi B

Perdorimet: Avuj Inorganik dhe Gazeve te ndryshem (me perjashtim te Dioksidin te Karbonit/Monoksidi i karbonit).

Tipi ABEK

Perdorimet: Filtra te Kombinuar (te gjitha sa thame)

P971

Filtrat me Montim Bayonet EN143:2000/ EN14387:2004

Tipi E

Perdorimet: Dioksid Sulfuri dhe Avuj te tjere Acidesh dhe Gazeve.

Tipi P

Perdorimet: Mbrojtje Pluhur/Grimca

Kodi

Tipi i Filtrit

Klasi

P902

Filter Gazi

A2

x16 6

P921

Filter Gazi

ABEK1

x16 6

P941

Filter Grimcash

P3R

x16 6

P952

Filter i Kombinuar

A2P3

x16 4

P971

Filter i Kombinuar

ABEK1P3R

x16 4

1 1 1 1 1

Performance dhe Mbrojtje e Shkelqyer

PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 520520

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:22


Gjysem Maske Fytyre, Montim me Filetim

Cfare eshte Testimi i Pershtatshmerise te Maskes se Fytyres? Eshte nje metode qe kontrollon nese maska frymemarese te fytyres perputhet me formen dhe ngjitet mire me fytyren e perdoruesit.

Cila eshte arsyeja qe testohen maskat e fytyres?

Performanca e maskave te frymemarrjes varet nga kontakti qe bene guanicioni i maskes me fytyren e personit qe e ka veshur. Fytyrat e njerezve ndryshojne nga forma dhe madhesia me njera tjetren, prandaj eshte e veshtire qe nje mase e vecante maske ti pershtatet te gjitheve.

P410 64

CE CAT III

Mask e Pjesshme Auckland

Mos pershtatshmeria e maskes ul nivelin e mbrojtjes qe ofron maska. Gjithashtu eshte e rendesishme qe te kontrollohet nese maska eshte vendosur ne menyren e duhur. Vendosja korrekte e maskes parandalon ekspozimin ndaj agjenteve te ndryshem.

Maske e Pjesshme Ekonomike e cila mundeson nje pamje te gjere. E prodhuar nga nje material TPE te bute jo alergjik i cili mundeson nje pershtatje te shkelqyer. Shirit i bute i rregullueshem siguron perputhje perfekte per fytyrat me konture te gjera. I pajisur me nje filter te dyfishte per rehati frymemarrjeje. Shirite djerse ne pjesen e fytyres per ambjentet e nxehta dhe te lageshta. Ne perputhje me EN140:1998. Filtrat shiten vecmas.

Si behet matja e pershtatshmerise?

EN 140

TPE Gri Nje Mase

Guida per Zgjedhjen e Filtrave Mbrojtes Filtra me Vidhosje EN143:2000/EN14387:2004

P900

P920

P940

P950

P970

Jane dy tipe kryesore te matjes se pershtatshmerise se maskes:Testi i pershtatshmerise cilĂŤsore dhe sasiore.

Testi i pershtatshmerise cilĂŤsore:

Testi i pershtatshmerise sasiore:

Eshte nje test i thjeshte nese kalon ose jo bazuar ne vleresimin e perdoruesit.

Ata kerkojne pajisje te specializuara dhe jane te mundshme ne te gjitha llojet e maskave perfshire maskat njeperdorimshe, gjysma dhe fytyre te plota. Testet sasiore mund te japin nje vleresim objektiv te afte te fytyres dhe te siguroje nje rezultat te drejtperdrejte numerike quajtur Fit Factor. Fit Factor eshte nje mase e sa mire nje maske i pershtatet fytyres. Nje faktor i larte ne testim do te thote pershtatshmeri shume e mire e maskes me fytyren. Sasiore dhe cilesore, Fit Testing miratohen nga HSE dhe duhet te kryhet nga nje Fit2Fit dhe i akredituar Fit Tester ose nje person kompetenti trajnuar me standarde HSE.

Keto teste jane te thjeshta per gjysem-maska dhe maskat me nje perdorim. Por nuk jane te pershtatshme per maskat e plota.

Kodi

Tipi i Filtrit

Klasi

P900

Filter Gazi

A1

x32 6

P920

Filter Gazi

ABEK1

x20 4

P940

Filter Grimcash

P3R

x32 6

P950

Filter i Kombinuar

A1P3R

x32 4

P970

Filter i Kombinuar

ABEK1P3R

x32 4

1 1 1 1 1

Pershembull metoda cilesore qe bazohet ne shijimin e aerozolit te tharte ose te embel. E bazuar ne komponentin ajer.

Dizenjo e ulet per te siguruar dukshmeri PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 521521

521

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:23


Maska ndaj Pluhurit Marka jone Biztex™ garanton cilesi dhe performance te larte per te gjithe linjen tone te maskave me nje perdorim. Shumellojshmeri produktesh ne gamen Biztex eshte ndertuar nga pelhura Biztex® e cila ofron nje mbrojtje te nivelit te larte dhe cilesi ne ruajtjen e perdoruesit kunder shume rreziqeve ne kushtet e ndryshme te punes duke perfshire lengjet kimike, elektricitetin statik, grimcat e thata dhe ndotjen radioaktive. Gama e plote Biztex® perfshin maska me nje perdorim dhe veshje me perdorim te shkurter.

EN 149: 2001 +A1:2009 Paisje Mbrojtese Respiratori Gjysem maske filtruese per te mbrojtur ndaj grimcave Standart Europian per maska te pjesshme filtruese. Permban testime laboratorike per te kontrolluar perputhjen me rezistencen ndaj perplasjes, shpelarjes dhe dizinfektimit, me temperaturen, me flaket dhe me rezistencen respiratore. Me permiresimin A1:2009, tashme maskat filtruese te pluhurit klasifikohen ose si nje perdorim/nje dite pune (NR) ose te riperdorshme/me shume se nje dite pune (R).

Udhezues. Si te Mbroni Veten? FFP3

FFP2

FFP1

Mbrojtje

Mbron nga aerosolet e ngurte dhe/ose te lengjeve qe jane toksike.

Mbron nga aerosolet pak toksik ose irritues te ngurta dhe/ose te lenget.

Mbron nga pluhuri jo-toksik dhe/ose aerosole me baze uji.

Disa nga Perdorimet

Zmerilimin e drurit te forte (ahu, lisi) trajtimi i drurit duke perdorur baker, krom ose produkte me baze arseniku, gerryerjet e bojerave dhe betonit.

Zmerilimin e drurit te bute, materialeve sintetike, ndryshkut, patinimit, plastikave, gryrrjet dhe shpimet e metailit.

Punimet me gure, zhavorr, cimento, talla.

Substancat

Asbest, pesticide puder, biologjike, farmaceutike, pluhur, druri trajtuar, dru i forte (ekzotike), kromi, gelqere, plumb.

Dru i njome, geryerje, prerja, saldim, bluarje, qymyr, fiber qelqi, fiber minerale, pesticide pluhur, pluhur kokerr.

Miell, karbonat kalciumi (shkumes), grafit, pambuk, pluhur betoni.

TLV: Perqendrimi i kontaminimit ne te cilin perdoruesi mund te ekspozohet pa probleme per shendetin. TIL: Totali i NIVELIT TE PENETRIMIT Hyrja e Ajrit ne Ambjent Mbrenda Maskes Frymemarrese.

% e Minimumit te Filtrimit:

99%

94%

80%

2%

8%

22%

NPF: Faktori Nominal Mbrojtes - Niveli nominal i mbrojtjes qe mundeson respiratori PMP(Testuar ne kushte Laboratorike).

TOTALI i RRJEDHJES nga JASHTE BRENDA TRJB (TIL) Faktori Nominal i Mbrojtjes(NPF)

50 x TLV

12,5 x TLV

4,5 x TLV

Faktori Mbrojtjes i Caktuar(APV)

20 x TLV

10 x TLV

4 x TLV

APV: Faktor i Caktuar Mbrojtes - Niveli i mbrojtjes qe reflekton nivelin ndotes ne ambjentet e punes. TESTI DOLOMIT (D): Testim fakulttiv shtese sipas EN149 ndaj pluhurave e kalimit dolomit - Respiratoret qe kalojne kete test tregon jetegjatesine e maskes kur perdoret per periudha te gjata (bllokimi i Maskes rrit rezistencen e frymarrjes). Keta respirator kane te dhenuar germen “D”.

D

AS/NZS 1716:2003 This Standard specifies requirements for respiratory protective devices (respirators) intended to provide, according to type, varying degrees of protection against atmospheres containing substances which may be harmful if breathed. The objective of this Standard is to provide minimum performance and testing criteria to be observed in the manufacture of respiratory protective devices.

PJESE E RREGULLUESHME E HUNDES

SHKUME HUNDE QE THITH DJERSEN (Silikon/Pa Latex)

RRIP KOKE I DYFISHTE ELASTIK (Pa Latex)

NGJITJE ULTRATINGUJ: PA KAPESE

VALVUL E AVANCUAR FRYMEMARRJE TE LEHTE

KONSTRUKSION ME MBESHTJELLE TE DYFISHTE (Rezistence Shembjeje)

522

KODIM ME NGJYRA PER TE PERCAKTUAR NIVELIN E PERFORMANCES

Nje Game e Gjere e Respiratoreve Njeperdorimshme

PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 522522

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:23


NEW 5

P391 x30 10

D

Maske Pluhuri EAGLE FFP3 Dolomite, me Valvul

6

4

2

3 1

EN 149 FFP3 NR D

Maske Frymarrje Inovative me 7 pjese dinamike duke siguruar pershtatje te shkelqyer te fytyres me rehati maksimale. Maske me Valve per lehtesi ne frymarrje dhe me shtrese te brendeshme shkume per rehati. E testuar ndaj ndaj blokimit me material Dolomite. Aballazhim individuale dhe palosje te sheshte mundeson perdorim dhe ruajtje individuale.

7

Cante individuale

NEW

P371 x30 5

D

ERGONET FFP3 Valved Dolomite Respirator

Testi opsional DOLOMITE testi bllokues me pluhur. Stili: Forme Kupe. Valvul nxjerrese per rezistence me te lehte frymemarrjeje. Kapese hunde e rregullueshme per perputhje te permiresuar. Unaze â&#x20AC;&#x153;Oâ&#x20AC;? perreth fytyres per me shume rehati. Fasho elastike te gjera. x30 10

P303

EN 149 FFP3 NR D

I dizenjuar ergonomikisht per tu pershtatur fytyrave te dryeshme, ky filter ka nje rrjete te jashteme per ta mbrojtur, dhe mbajtur formen. Valvula e tij me performance te larte nxjer ajrin ne menyre eficente per te reduktuar temperaturen brenda maskes, duke mundesuar rehati ne perdorimet ne zonat e nxehta. Cilesime te tjera perfshijne nje mbeshtetese hunde inovative per vendosje perfekte, bashkuese rreth maskes, dhe rripa elastik te rregullueshem.

D

Maske Pluhuri FFP3 Dolomite, me Valvul EN 149 FFP3 NR D

Testi opsional DOLOMITE

P301

x30 10

P309

x6 x30 2

Maske Pluhuri FFP3, me Valvul

EN 149 FFP3 NR

Maske Pluhuri FFP3 me Valvul, pako 2 cope EN 149 FFP3 NR

NEW

Cante individuale

PERMIRSUAR

P304 x30 10

D

Maske Pluhuri Light Cup FFP3 Dolomite, me Valvul EN 149 FFP3 NR D

Respirator i lehte me shkume EVA nen uren e rregullueshme te hunda per rehati shtese, valvula punon ne menyre efikase per te reduktuar nxehtesine brenda maskes dhe ofron rehati kur perdoret ne kushte te nxehte dhe te lagesht. Dolomite Testi optional clogging test.

P351 x30 20

D

Maske Pluhuri Fold Flat FFP3 Dolomite, me Valvul

EN 149 FFP3 NR D Stili: Forme Kupe me Palosje Valvul nxjerrese per lehtesi ne frymemarrjeje. Kapese e rregullueshme per hunden per nje perputhje te permiresuar.

Te gjitha maskat njeperdorimshe jane pa lateks PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 523523

523

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:23


FFP2

MASKA NDAJ PLUHURIT

NEW

P271

Maske Pluhuri ERGONET FFP2 Dolomite, me Valvul

x30 10

x30 10

Maske Pluhuri me Filter Karboni FFP2, me Valvul

EN 149 FFP2 NR D Maske e rehatshme ne Forme Kupe. Valvul nxjerrese per frymemarrje me te lehte. Kapese hunde e rregullueshme per perputhje te permiresuar. Testi opsional i bllokimit me pluhur DOLOMIA. Shtrese karboni e shtuar per te thithur ererat bezdisese.

D

x30 10

EN 149 FFP2 NR D E dizenjuar ergonomikisht ky respirator ka nje mbrojtje te bute ne forem rrejte ne ojesen e jashteme per ta mbrojtur dhe per te ruajtur formen e vet. Ne saje te valvules se vete mundeson komfort dhe kur perdoret ne kushte te nxehta dhe me lageshtire.

D

P223

P203

D

P220 x30 10

Maske Pluhuri FFP2 Dolomite, me Valvul EN 149 FFP2 NR D Testi opsional per bllokimin nga pluhuri DOLOMITE Ne Forme Kupe Valvul nxjerrese per frymemarrje me te lehte. Kapese hunde e rregullueshme per perputhje me te mire.

Maske Pluhuri me Filter Karboni FFP2, me Valvul

EN 149 FFP2 NR AS/NZS 1716 P2 Stili: Ne Forme Kupe Valvul nxjerrese per rezistence te frymemarrjes se lehte. Kapese hunde e rregullueshme per perputhje me te mire. Shtrese karboni e shtuar per te filtruar aromat bezdiesese.

P201

Maske Pluhuri FFP2, me Valvul EN 149 FFP2 NR AS/NZS 1716 P2

x30 10

Maske Pluhuri FFP3 me Valvul, pako 3 cope

P209

EN 149 FFP2 NRStili: Ne Forme Kupe Valvul nxjerrese per frymemarrjes te lehte. Kapese hunde e rregullueshme per perputhje me te lehte.

x6 x30 3

P200

Maske Pluhuri FFP2

EN 149 FFP2 NR AS/NZS 1716 P2 Stili: Ne Forme Kupe Kapese hunde e rregullueshme per perputhje me te mire.Mbron kunder pluhurave te imet toksik, tymit dhe perzierjeve me baze ujin. Respiratori mund te perdoret ne perqendrimin e ndotesve deri ne 10 here te nivelit WEL.

x30 20

NEW

Cante individuale

P291 x30 10

D 524

Maske Pluhuri EAGLE Fold FFP2 Dolomite, me Valvul

EN 149 FFP2 NR D Maske Frymarrje Inovative me 7 pjese dinamike duke siguruar pershtatje te shkelqyer te fytyres me rehati maksimale. Maske me Valvul per lehtesi ne frymarrje dhe me shtrese te brendeshme shkume per rehati. E testuar ndaj bllokimit me material Dolomite. Amballazhim individuale dhe palosje te sheshte mundeson perdorim dhe ruajtje individuale.

PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 524524

Cante individuale

P251 x30 20

Maske Pluhuri Fold Flat FFP2, me Valvul

EN 149 FFP2 NR Komforte, paloset vertikalisht, Valvul nxjerrese per rezistence me te lehte frymemarrjeje. Kapese hunde e rregullueshme per perputhje te permiresuar.

Cante individuale

P250 x30 20

Maske Pluhuri Fold Flat FFP2

EN 149 FFP2 NR Stili: Forme Kupe me Palosje Kapese hunde e rregullueshme per perputhje me te mire.

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:23


Opsionet e Paketimit Pako Lekoplast

Paketim me Dyqan

Respiratoret me nje perdorim BiztexÂŽ jane te mundshem ne paketim flluske i cili eshte ideal per te gjithe sektorin e pakices, sportelet e tregtise.

Mbrojtje Cilesore E Me Leverdi

FFP1

P102 x30 20

D

Maske Pluhuri FFP1 Dolomite

EN 149 FFP1 NR D Testi opsional DOLOMIT,testi bllokues me pluhurat. Stili: Ne Forme Kupe Kapese hunde e rregullueshme per perputhje me te mire.

Te gjithe respiratoret BizTexÂŽ jane te paketuara ne kartona terheqes shumice me marka te plota dhe instruksionet e perdorimit. Respiratoret jane paketuar ne nje cante PP e cila mban maskat te pastra higjenikisht dhe lejon ruajtje me te mire dhe kontrol mbi shperndarjen ne vendin e punes.

P100 x30 20

P108 x6 x30 3

Maske Pluhuri FFP1 EN 149 FFP1 NR AS/NZS 1716 P1

Maske Pluhuri FFP1, pako 3 cope

EN 149 FFP1 NR Stili: Ne Forme Kupe Kapese hunde e rregullueshme per perputhje te permiresuar. Efektive ndaj polenit, pluhurave te krijuar ne shtepi dhe grimcave te tjera, jo toksike.

x30 20

D

Maske Pluhuri Fold Flat FFP1 Dolomite, me Valvul EN 149 FFP1 NR D

Testi opsional DOLOMITE per bllokim. Rehatia: Ne forme Kupe me Palosje Valvul nxjerrese per frymemarrje te lehte. Kapese hunde e rregullueshme per perputhje me te mire.

x30 10

Maske Pluhuri FFP1, me Valvul

EN 149 FFP1 NR AS/NZS 1716 P1 Stili: Ne Forme Kupe Valvul nxjerrese per frymemarrje te lehte. Kapese hunde e rregullueshme per me shume rehati.

CE CAT III

Cante individuale

P153

P101

P005 x60 50

Maske Pluhurit Stili: Ne Forme Kupe Kapese hunde e rregullueshme per perputhje te permiresuar. Efektive ndaj polenit, pluhurave te krijuar ne shtepi dhe grimcave te tjera, jo toksike.

*Te Gjitha Respiratoret Nje Perdorimshme jane te Kategories 3 Rrezik Mbrojtje * Me perjashtim te respiratorit P005

PW17_Respirators_MASTER.indd PW17_Respirators_TEXT.indd 525525

525

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:23


EN 166: 2001 Mbrojtje Personale Syri

MBROJTJA e SYRIT

Standart Europian, aplikohet ne te gjitha tipet e mbrojtjes individuale te syrit e cila mbron nga rreziqet qe demtojne syrin, pervec rrezatimit nuklear, rreze x, emetimet lazer dhe infra te kuqe nga burimet me temperature te ulet. Nuk aplikohet ne mbrojtjen e syrit per te cilen ekzistojne standarte te vecanta per mbrojtje specifike (psh; mbrojtje syri anti-lazer, syze dielli per perdorime te pergjithshme).

Gama PORTWEST e mbrojtjes se syrit perfshin syze dhe xham sigurie, te dizenjuara per te mbrojtur syte dhe fytyren nga lendimet te cilat mund te ndodhin gjate te punes. Syzet me nivele sigurie te ndryshme mundesojne qe ju te zgjidhni dizajnin e duhur dhe te rehatshem per te gjithe. SYZET TEKNIKE: performance te larte dhe stilet bashkohore. SYZET SPORT: te lehta dhe me dizajn modern. SYZET KLASIKE: performance ne siguri dhe mbrojtje.

2

j te s

tG

mM

2

2

Xha

2

2

KLASI OPTIK 1: Perdorim i Perhershme (Cilesi e Larte) 2

2: Perdorim me Raste

2

2

2

3: Perdorim i Shkurter REZISTENCE MEKANIKE S: Rezistenca Minimale ndaj Goditjeve (5.1 m/sec)

2

2

2

F: Force goditese te ulet (45 m/sec)

2

2

2

2

2

B: Force goditese mesatare (120 m/sec)

2

2

2

A: Force goditese te larte (190 m/sec) T: Test i Goditje ne temperaturave ekstreme (-5°C/+55°C) OPSIONALE

2

2

2

RREZIQE KIMIKE (OPSIONALE) 2

3: Rezistence ndaj Pikat e Lengjeve

2

3: Rezistence ndaj Sperkatjeve te Lengjeve 2

4: Rezistence ndaj Grimcave te Medha (madhesi grimce > 5µm)

2

2 2

5: Rezistence ndaj Gaz, avuj, perzierje, tym dhe pluhur i imet (me madhesi kokrrize < 5µm)

RREZIK ELEKTRIK (OPSIONAL) 8: Rezistence ndaj harkut elektrik

2

2

2

2

RREZIQE TERMALE (OPSIONALE) 9: Nga Metali i Shkrire dhe Grimca te nxehta

Specifikimet e numrit te niveleve dhe kerkesave ne lidhje me transmetimin e filtrave per mbrojtje kunder rrezatimit ultraviolet.

b ro

le o gg

PW: Portwest

Sy z e

Sy z e

t

Ko r

niz

SIMBOLI I FABRIKUESIT

Le n

te /

SIMBOLI EN 166

e /M

Xha

m

b aj

te s

e

EN 170: 2002 Mbrojtje nga Rrezet UV Standart Europian per Filtrat Ultraviolet

TRAJTIMI I LENTEVE (OPSIONALE)

EN 172: 1995 Specifikimet Per Filtrimin e rrezeve Djellore te Perdorura Ne Mbrojtjen Personale te Syrit Per Perdorim Industrial

Specifikimet e numrit te niveleve dhe kerkesat ne lidhje me filtrat trasmetues per mbrojtje ndaj rrezatimit diellor, perdorim industrial.

EN 175: 1997 Mbrojtese Saldimi per Syte dhe Mbrojtje Fytyre Standart Europian per paisjet mbrojtese te syrit dhe fytyres gjate proceseve te saldimit dhe shkrirjes

Specifikimet per kerkesat e sigurise per paisjet mbrojtese te syrit dhe fytyres te perdorur per te mbrojtur syte dhe fytyren e perdoruesit ndaj rrezatimeve te demshme optike ose rreziqeve te tjera ne saldimin e zakonshem, prerjet ose procese te ngjashme.

EN 169: 2002 Mbrojtje Personale Syri - Filtrimin e rrezeve te Saldimit Standarti Europian per Filtrimin e rrezeve te Saldimit dhe per teknika te ngjashme Kerkesat per transmetim dhe perdorimi i rekomanduar. Percaktimet e numrit te niveleve dhe kerkesat per transmetimin e filtrave mbrojtes per saldim dhe teknikave te ngjashme. Percaktimet e kerkesave per filtrat e saldimit me numer te dyfishte nivelesh.

K: Rezistence ndaj demtimit te siperfaqes nga grimca te imta (trajtim anti-gerrvishtje)

2

N: Rezistence Mjegulles ne Lente (trajtim anti-mjegull)

2

2

2

SHENIM: Lentet me Trajtim te vecante nuk kane ndonje shenje ne lente. Keto trajtime speciale nuk jane te shtrenjta por ofrojne te njejten mbrojtje per kohe te gjate:

AS

=

K

AS = Trajtim Anti-Gervishtje (ka shkronjen K);

AF

=

N

AS = Trajtim Anti-Mjegull(ka shkronjen N).

Erresimi i Lenteve/ Perdorimet i Tejdukshem: Lente per perdorim ne kushte normale.

EN 1731 2006 Kerkesat e Rrjetes Mbrojtese te Fytyres dhe Syrit. Specifikimet e materialit, dizajnit, performances dhe metodes se testimit per rrjetat mbrojtese te syrit dhe fytyres, per perdorim profesional.

EN 379: 2003 Filtrat Automatik ndaj Saldimit

Eshte standart Europian i harmonizuar per filtrat e rrezeve te saldimit te cilet e ndryshojne transmetimin e ndricimit ne nje vlere me te ulet kur nje hark elektrik eshte ndezur.

e Arte/e Verdhe: Rrisin Kontrastin. Per perdorim ne ambjente me ndricim te ulet, artificial, kohe me mjegull, te zymte.

Te Erreta/Gri Ideale per driten e diellit dhe ambjentet e jashtme. Syze te Polarizuar: Eliminon reflektimet horizontale, shkelqimet e forta. Per ambiente te jashtme, per shoferat, ater siperfaqeve te ujit.

526

Nese lentet jane testuar edhe sipas EN 170 (filtra UV) ose EN 172 (filtra ndaj DIELLIT PER PERDORIM INDUSTRIAL), kjo eshte e shenuar me nje nr kodi dhe nivel. Shembull: lentet e tejdukshme (EN 170) jane shenuar zakonisht me 2C-1,2; Lentet e erreta (EN 172) jane shenuar kryesisht me kodin dhe nivelin 5-3,1. Keto nr tregojne % te drites se dukshme qe mund te kaloje permes lenteve, pra tregon sa i qarte / erret eshte lentja.

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 526526

ANSI Z87.1: 2003 Standarti Amerikan - Paisje Mbrojtese Personale te Syrit dhe Fytyres

Ky standart mundeson minimumin e kerkesave te pergjithshme, metoden e testimit, perzgjedhjen, perdorimin dhe mirembajtjen e paisjeve mbrojtese per syrin dhe fytyren. 2 nivele te mbrojtjes: shenjimi Z87 = “Impakti Bazik” shenjim Z87+ = “Impakt i Fuqishem”

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:22


RREZIQET NGA RREZET E DEMSHME PER SYRIN Zona

Gjatesi vale

Mjedis

Demtim i shikimit

UV-A

215 - 380 nm

Pune ne ambjente te jashtme

Lodhje e syrit, Verbim i Pjesshem, Katarakt, Shkelqim dielli

UV-B

280 - 315 nm

Drite dielli, Mjedis industrial,

Katarakt, Drite Saldimi, Drite Harku

UV-C

100 - 280 nm

Mjedis industrial, Hark Saldimi

Kornea ose Lezionet Kristalore, Humbje e shikimit

Drite Blu

400 - 480 nm

Mjedis industrial Pune kompjuterike, Pune ne ambjente te jashtme

Lendimet e retines, Humbje e shikimit, Prishje i trubullt(koha), Pigmentimi i Retines

Infra-red

780 - 1400 nm 1400 - 2000 nm

Saldim elektrik, Pune me metal te shkrire: Perpunuesit e qelqit, prodhimi i celikut Procesi me mikro-vale , Rreze dielli

Lendimet e retines, Prishje i trubullt(koha), Pigmentimi i Retines Kornea ose Lezionet Kristalore

Spekter i drites se dukshme

0 nm

100

200

300 280 315

Zone rrezatimi infra-red

Vjollce blu-jeshile-e verdhe-portokalli-e kuqe

Spekter rrezatimi Ultra vjollce

400 380

Ne Nanometer: nm.

500

600

700

800

480

1,400

2,000

780

Zone me ndricim blu

AKSESORE

Mbaj lentet e Syzeve te Pastra PA30 x20 100

Lidhese per Syzet Lidhese Elastike e cila rregullohet sipas preferences se perdoruesit. E pershtatshme per lloje te ndryshme te skeleteve te syzeve.

PA31 x20 100

10

Peceta Pastruese Lentesh Kutia e Pecetave eshte e plote dhe gati per perdorim. Shperndaresi mban 100 5â&#x20AC;?x 8â&#x20AC;? pako individuale peceta lente per pastrim. 100 peceta per kuti

Cante mbrojtese me mikro fibra, e cila mund te perdoret per pastrim dhe ruajtje. Mikrofibra E Zeze 10 x 20cm

90% Najlon, 10% Gome E Zeze 68cm

PA01

Cante Syzesh

PA02 10

Xhel per Pastrimin e Lenteve Xhel per Pastrimin e Lenteve qe mbahen ne nje kuti qe leshon xhel lehtesisht me ane te ingranazhit. Peceta e thate duhet te jete pa kokrriza dhe e bute. Te mira per perdorime ne lente plastike, xhami dhe polikarboni. Anti-Mjegull 237ml, Veti Anti-Statik dhe 600 Peceta per Kuti

LOW LINT

LOW LINT

Peceta Pastruese Per Syzet PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 527527

527

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:22


MBROJTJA E SYRIT

PW11 300 12

Krahet te shkembyeshem me elastiket e kokes (perfshire)

AS AF

Syze Sigurie Levo EN 166 1 F ANSI Z87.1

Syzet Levo jane nje kombinim syze dhe syze goggle. Ky koncept ofron rehatine e syzeve te sigurise me perputhjen dhe mbylljen e syzeve goggle. Bashkangjitur te skileti me sfungjer per mbrojtjen per perputhje me te mire. Syzet mund kane opsion me rrip ose me krahe. Ventilim i shkelqyer nepermjet sfungjerit parandalon veshjen nga mjegullimi. Polikarbonat E Tejdukshme, E Erret

Sfungjeri i Pasem i Heqeshem

NEW

PS11 300 12

AS AF Mund te perdoret me llastikun e kokes shtese (perfshire)

Syze Dielektrike PW Tech Look Plus EN 166 1 FT EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) EN 172 5-3.1 (E ERRET )

Syze dielektrike mbrojtese me krahe jo-metalik, nje dizajn moderne me materiale te dyfishte ne krahet anesore. Rripi elastik mundeson nje pershtatje te permiresuar dhe mund te kombinohet lehte me helmeta dhe mbrojteset e veshit. Shtrese shkume EVA lejon rehati shtese dhe ofron mbrojtje shtese kunder goditjeve dhe pluhurit. Polikarbonat, Najlon, Shkume EVA E Tejdukshme, E Erret

Sfungjeri i Pasem i Heqeshem

NEW

PS12 300 12

AS

Syze Dielektrike PW Tech Look EN 166 1 FT EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) EN 172 5-3.1 (E ERRET )

Syze Inovative te lehta dhe dielektrike sigurie me krahe jo-metalike, me nje dizajn moderne dhe me materiale te dyfishte ne krahet anesore. Vrimat ansore mundesojne ventilim per rehati optimale. Polikarbonat, Najlon E Tejdukshme, E Erret

PW18

Krahe te Rregullueshem

300 12

Syze Umbra te Polarizuara EN 166 1 F EN 172 5-3,1

Keto syze sigurie te polarizuara eleminojne shkelqimet qe godasin lentet, reduktojne tendosjen e syrit dhe mundesojne nje shikim te qarte ne ambjentin perreth. Lentet mundesojne 99% mbrojtje kunder rrezeve Ultra Violet. Bishta gome per me shume rehati dhe te rregullueshem. Polikarbonat E Erret

LENTE TE POLARIZUARA

528

Bashkimi i Modelit Sportive me Mbrojtje te Advancuar

ENGLISH

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 528528

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:22


PS16 300 12

AS

Syze Mbrojtese Tech Metal EN 166 1FT EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) EN 172 5-3.1 (E ERRET )

NEW

Syze Mbrojtese Tech Metal eshte ndertuar me nje kornize metalike dhe look modern dhe eshte i pershtatshem per nje game te gjere te industrive. Ajo siguron mbrojtje kunder grimcave me shpejtesi te larte ne temperatura ekstreme dhe eshte rezistente ndaj rrezatimit ultravjollce. Kornize Metalike, Polikarbonat E Tejdukshme, E Erret

Krahet se syzeve te buta

PA NIKEL

PW31 300 12

AS

Mbajtese e hundes e bute

Syze Sigurie me Konture EN 166 1F

Syze me peshe shume te lehte polikarbonati qe puthiten shume mire, kjo mundeson mbrojtje per vetullat deri te mollezat e fytyres. Krahe plotesisht te rregullueshme ne gjatesi dhe me pese pozicione. Polikarbonat E Tejdukshme, E Erret

Bishtat Zgjaten dhe Modifikohen

PW35 300 12

AS

Syze Mbrojtese EN 166 1 F

Syzet mbrojtese kane si vecori bishta me strukture najloni, me shtate pozicione dhe me gjatesi te rregullueshme. Mundeson mbrojtje UV400 (lente pasqyre gri). Polikarbonat E Tejdukshme Pasqyre

PW13 300 12

AS AF

Bishtat Zgjaten dhe Modifikohen

Syze Sigurie Clear View

EN 166 1 F EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) EN 172 5-2.5 (E ERRET ) Shikim qartesisht i paster, dizajn dhe mbulese me mbrojtje te shkelqyer dhe te pershtatshme. Polikarbonat E Tejdukshme, E Erret

Syze Mbrojtese Dynamic High-Tech PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 529529

529

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:22


MBROJTJA E SYRIT

PS05

NEW

Krahet se syzeve te buta

Syze Mbrojtese Athens Sport

300 12

EN 166 1FT EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) EN 172 5-3.1 (E ERRET )

AS AF

Syze Athens Sport eshte dizenjuar sipas morfologise se perdoruesit. E lehte, e forte dhe fleksible, ideale per perdorim te gjate. Polikarbonat, TPR E Tejdukshme, E Erret

Mbajtese e hundes e bute

PS01 300 12

AS AF E veshur me Shtrese gome

Syze Sigurie Avenger

EN 166 1 F T EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) EN 172 5-3.1 (E ERRET ) Te forta dhe fleksibel, moderne dhe me stil. Syzet e Sigurise Avenger jane nje produkt sigurie premium qe ofrojne mbrojtje te larte per syrin e perdoruesin. Nje skelet modern i gomuar mundeson me shume rehati per perdoruesin, nderkohe qe kapset e buta te hundes dhe te temthave sigurojne nje veshje shume te mire. Kjo syze moderne sigurie i jep perdoruesit nje veshje te rehatshme per shkak te stilit te plote rreth fytyres. Polikarbonat E Tejdukshme, E Erret

PS04 300 12

K N

Syze Sigurie Defender

EN 166 1 F T K N EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) EN 172 5-3.1 (E ERRET ) Syze te lehta dhe sportive, Lente pa skelet rrethues. Ure hunde e bute, krahe te rregullueshem anesor, qendrimi i lenteve dhe konturi me vendosje te lehte e bejne kete syze Defender nje lider ne mbrojtjen dhe komfortin e syrit. Polikarbonat E Tejdukshme, E Erret

Kend i Krahut i Rregullueshem

PW14 300 12

AS AF

Syze Sigurie Lite

EN 166 1 F EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) EN 172 5-2.5 (E ERRET ) Syze me peshe super te lehte dhe te durueshme, di z ajn i l e muar dh e 10 l e nte zeve n d esu es e. Permasa te medha per pershtatje te gjere te syzeve. Polikarbonat E Tejdukshme, E Erret

530

Rehati, Mbrojtje dhe Stil

ENGLISH

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 530530

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:22


PS34 300 12

AS

Syze Mbrojtese Neon

EN 166 1FT EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME)

NEW

Vecorite e Syze Sigurie Neon, dyngjyrshe, pershtatje ansore, mbrojtje te vetullat dhe pamje te gjere. Krahet te rregullueshme ne 5 gjatesi. Polikarbonat, Najlon, TPR E Tejdukshme

PW34 300 12

AS

PW36 300 12

AS AF

Syze Sigurie Profile EN 166 1 F ANSI Z87.1

Keto syze sigurie pa skelet jane te dizenjuara duke pasur parasysh sigurine, rehatine dhe stilin. Ka vecori krahe te bute gome me ure te mbushur hunde dhe mbrojtese vetullash. Polikarbonat E Verdhe, E Tejdukshme, E Erret

Syze Sigurie me Vizion te Larte EN 166 1 F

Syzet me Vizion te Larte kane si vecori nje baze dyshe ne forme tete, lente rreth e rrotull kokes per mbulim pamjeje superiore dhe mbrojtje e zones se syrit. Te lehta dhe rezistente, lentet e polikarbonatit jane te veshura per anti-gerrvishtje dhe antimjegull. Bishta me gjatesi te rregullueshem per te permiresuar perputhjen. Polikarbonat E Tejdukshme

PW37 300 12

AS AF

PW17 300 12

AS

Gjatesia e Krahut i Rregullueshem

Syze Sigurie Bold Pro EN 166 1 S

Lente dyshe me ure gome te hundes dhe bishta ne ngjyra te ndryshme. Polikarbonat Lente te Tejdukshem, Skilet Blu, Lente te Tejdukshem, Skilet Portokalli, Lente te Tejdukshem, Skilet i Kuq

Syze Sigurie Curvo

EN 166 FT EN 170 2C-1.2 (E TEJDUKSHME) Lente me hark, bishtat e rregullueshem dhe me pjerresi. Ure e bute hunde per me shume rehati. Polikarbonat E Tejdukshme

Gjatesia e Krahut i Rregullueshem

531

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 531531

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:23


MBROJTJA E SYRIT

NEW

PS32 300 12

AS AF

Syze Mbrojtese Wrap Around Plus EN 166 1FT EN 170 2C-1.2

Modeli me i shitur Wrap Around tani eshte i disponueshem me mbrojtje ansore dhe me shtrese te ndashme me skiletin qe mundeson rahati dhe isolim nga grimcat e pluhurit. Xhamat jane te trajtuara ndaj me shtrese Anti-Gervishtje dhe Anti-Mjegull. Polikarbonat E Tejdukshme

Sfungjeri i Pasem i Heqeshem

PW32 300 12

AS

Syze Sigurie Wrap Around

EN 166 1 FT EN 170 2C-1.2 EN 172 5-3.1 ANSI Z87.1 Nje kontur me dizajn me nje lente me hark. Syzet me peshe te lehte ofrojne perputhje totale te syrit dhe ka bishta elastik qe mbron ndaj goditjeve. Polikarbonat Lente te Tejdukshem, Skilet Portokalli HIVIS Lente te Tejdukshem, Skilet i Tejdukshem Lente te Tejdukshem, Skilet te Zi Lente e Erret, Skilet i Zi

PW33 300 12

AS

Syze Sigurie Klasike

EN 166 1 F EN 170 2C-1.2 EN 172 5-3.1 (E ERRET ) ANSI Z87.1 + (E TEJDUKSHME) S (E ERRET ) Eshte e ndertuar me lente panoramike prej nje cope polikarbonati me mbrojtese vetullash dhe anesore. Ky produkt ka si vecori krahe te rregullueshem, ure hunde e pershtatshme dhe mbrojtese vetullash me kontur. Polikarbonat Lente e Erret, Skilet i Zi Lente te Tejdukshem, Skilet Blu Lente te Tejdukshem, Skilet te Zi Lente e Verdhe, Skilet te Zi

Gjatesia e Krahut i Rregullueshem

PS33

Syze Sigurie Eye Screen Plus

300 12

EN 166 1 F EN 170 C2-1.2

AS AF

Krahe te rregullueshem qe jane te vendosur me maje te bute gome me ngjyre kontrast per nje pamje moderne dhe rehati te permiresuar. Lentet jane trajtuar me Anti-Gervishtjet dhe Anti-Mjegullen per jetegjatesi te syzeve.

Gjatesia e Krahut i Rregullueshem

PW30 300 12

AS

Polikarbonat Lente te Tejdukshem, Skilet te Zi, Konture Portokalli

Syze Sigurie Visitor EN 166 1 F EN 170 2C-1.2

E dizenjuar me mbrojtje te vetullave dhe anesore, PW30 ofron mbrojtje dhe rehati ekselente. Duke perdorur polikarbonat rezistent pa pjese metalike. Polikarbonat E Tejdukshme

532

ENGLISH

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 532532

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:23


je he se

PS30 300 12

AS

Portwest Over-Spectacle EN 166 1 FT EN 170 2C-1.2

PS30 jane syze ultra te lehta, te dizenjuara per tu veshur siper syzeve optike. Lentet e gjera panoramike me anesore te mbuluara i japin siguri personit qe i vesh. Bishtat e rregullueshem sigurojne komformitet te personi qe i vesh. Polikarbonat, Najlon Lente te Tejdukshem, Skilet te Zi

PW38 300 12

AS AF

NEW

Bishtat Zgjaten dhe Modifikohen

Syze Sigurie Pan View EN 166 1 F ANSI Z87.1

Keto syze me stil sportiv dhe shkelqyese jane te dizenjuara per siguri dhe rehati. Vecorite e Pan View jane pesha e lehte dhe bishta te bute. Lentja e vetme rreth e rrotull ofron mbrojtje nga anet dhe perpara. Polikarbonat Lente e Erret, Skilet Portokalli Lente e Erret, Skilet i Zi Lente te Tejdukshem, Skilet te Zi Lente te Tejdukshem, Skilet Portokalli

PW39 300 12

AS

Syze Sigurie Lucent EN 166 1 F

Dizenjim ekspert me peshe te lehte dhe me cilesi te jashtezakonshme optike. Lentja me hark ofron pamje pa pengese dhe ka nje ure hunde te rehatshme qe lejon perdorim te vazhdueshem. Polikarbonat E Tejdukshme,E Erret

PW15 300 12

AS

Syze Fossa EN 166 1 F ANSI Z87.1

Syzet mbrojtese mundesojne mbulim te gjere qe nevojitet per mbrojtje te plote. Bishta me mbulim gome dhe nje mono-lente e ben ate qe te perputhet me tipe te ndryshme fytyrash. Polikarbonat E Tejdukshme, E Erret

PW10 300 12

AS

Syze Sigurie Vultus EN 166 1 F

Syze elegante qe duken shume bukur dhe ofrojne mbulimin maksimal, me mbrojtese vetullash Polikarbonat E Tejdukshme

533

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 533533

ENGLISH 31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:23


MBROJTJA E SYRIT

PW26 120 12

Pjesa e Brendeshme e Skeletit E Bute Per Mbyllje Hermetike qe Mbron Nga Sperkatjet dhe Pluherat

AS AF

Mund te vendoset siper zyzeve optike dhe maskes se plurit

PW25 120 12

K N

Syze Goggle Slim EN 1661B 3 4 EN 170 2C-1.2

Syze Goggle premium shume te lehta. Kombinim teknologjik dhe inovative te komponenteve te forta dhe te buta per nje pershtatje te persosur. Skileti i harkuar per nje perputhje efektive rreth syve. Polikarbonat E Tejdukshme

Syze Goggle Ultra Vista, pa Ventilim EN 166 1 BT 3 4 5 K N EN 170 2C-1.2 Syzet e nivelit premium mundshme pa ventilim duke ofruar nivele te larta te mbrojtes ndaj grimcave te medha te pluhurit, gazit dhe grimcave te imeta te pluhurt. Ka rezistence impakti dhe rezistent ndaj grimcave qe qarkullojne shpejt ne ajer ne temperatura ekstreme –5°C deri +55°C. Mund te vishet mbi syzet optike. Perputhet me mbrojtesen PW23, duke rritur nivelin e mbrojtjes se fytyres per perdoruesin. Polikarbonat E Tejdukshme

Mund te vendoset siper zyzeve optike dhe maskes se plurit

PW24 120 12

AS AF

PW23 120 12

AS AF Montohet te syzet PW24 dhe PW25

534

Syze Goggle Ultra Vista EN 166 1 BT 3 EN 170 2C-1.2

Syze me perputhje shume te mire me pamje panoramike, prerje e ulet. Mbrojtje e larte ndaj sperkatjeve kimike te demshme. Perputhet me PW23, duke rritur nivelin e mbrojtjes se fytyres per perdoruesin. Polikarbonat E Tejdukshme

Mbrojtese Fytyre Ultra Vista EN 166 BT

Kjo Mbrojtese fytyre perdoret vetem me kombinim me syze. E dizenjuar per te rritur mbrojtjen per te gjithe fytyren. Rezistence ndaj perplasjeve me shpejtesi te larte edhe ne temperatura ekstreme. Perputhet vetem me syzet PW24 dhe PW25. Polikarbonat E Tejdukshme

1

2

Super Mbrojtje me Pamje Panoramike

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 534534

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:23


PW22

PERMIRSUAR

Syze Goggle Challenger

120 12

EN 166 1B EN 170 2C-1.2 ANSI Z87.1

AS AF

Lente te gjera panoramike te trajtuara anti-gervishtje dhe antimjegull per performanca jetegjata. Forma speciale e lenteve mundeson qe te perdoret me syzet optike dhe maskat e pluhurit. Fashe te gjere elastike, te rregullueshme ne lartesi per me shume rehati. Ventilim Indirekt Polikarbonat E Tejdukshme

PS21 200 20

AS N

PW21 200 20

NEW

Syze per kimikate Portwest EN 166 1 F N 3

P21 jane syze me ventlm indirekt, materiali i lenteve eshte acetate, i cili eshte shum i pershtatshem per perdorm te kmikateve. Trajtm superior anti mjegull (N e shenuar te lentet ) dhe konturi shume i bute i bejne shume komforte dhe ne perdorime shume te gjata. Acetat Celuloze , PVC, PP E Tejdukshme

Syze Goggle me Ventilim Indirekt EN 166 1B 3 ANSI Z87.1

E dizenjuar per tu veshur ne ambjente pune te ashpra, keto syze perputhen me formen fleksible PVC per peshe te lehte dhe veshje te lehte. Ventilim indirekt. Polikarbonat E Tejdukshme

PW20 200 20

Syze Goggle me Ventilim Direkt EN 166 1 B ANSI Z87.1 +

E dizenjuar per tu veshur ne ambjente pune te veshtira, keto syze perputhen me formen fleksible PVC per peshe te lehte dhe veshje te rehatshme. Ventilim direkt. Polikarbonat E Tejdukshme

Pershtatje e shkelqyer me meksimumin e ventulkmit PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 535535

535

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:23


MROJTJE NGA SALDIMI

PW65

Mund te vishet me Maske Frymarrese. Vecorite:

 4 Pika Rregulluese Kapjeje e Dizenjuar Per Nje Pershtatje Optimale Bateri Litium me Berthame Solare Rrit Jetegjatesine e Baterise ne mbi 5000 OrĂŤ E pajisur me nje fliter drite LCD cilesore per pune me: ARC CMI GMAG (CO2) TIG Saldim Plazma Prerja Grryerje.

6

Helmete Saldimi BizWeld Plus

EN 166 1 S EN 175 F EN 379 4 / 9-13 ; 1/1/1/2

Helmete shume e mire per industrite, e cila ofron rehati dhe mbrojtje te larte per perdoruesin. Kjo maske auto-erresuese ka nje kohe erresimi prej 0.1 milisekonda nga drita ne erresire, ashtu edhe nje rregullues te kohes te vonimit nga erresira ne drite. Polietilin, Polipropilin, Najlon E Zeze

PERMIRSUAR

PW66 x30 x10 5

Erresim Me Gradim Manual: Erresimi 9-13 DIN

Lete Zevendesuese BizWeld Plus

EN 166 Lente e jashtme per helmeten a Sladimit BizWeld Plus. Polikarbonat E Tejdukshme

Siperfaqe e madhe shikimi: 91mm x 42mm

PW68 300 12

AS Gjatesia e Krahut i Rregullueshem

Syze Saldatori EN 166 1 F EN 169 ERRESIMI 5 Lente per Multi-perdorim dhe nivel Erresimi 5. Mbrojtje anesore dhe krahe te rregullueshem per pershtatje me te mire. Polikarbonat Lente Jeshile me nivel Erresimi 5, Skilet i Zi

PW61 120 10

Syze Saldimi Goggle EN 166 1 F EN 175 F EN 169 ERRESIMI 5 Syze saldimi goggle me nivel erresimi 5. Mbrojtje efektive per te gjitha llojet e saldimit qe kerkojne nivelin e erresimit 5. Skelet i bute per perdorim te rehatshem per nje kohe te gjate.

Kornize shume e bute

Polikarbonat Jeshile e Erret

PW60 120 10

AS AF

Syze Mbrojtese Saldim me Gaz EN 166 1 F EN 175 F

Duke perdorur oksiacetilin per saldimin me gaz, PW60 ofron performance te larte dhe nivel erresimi 5. Nje kontur i bute me lentesh te levisshme qe lejon syzet te perdoren per pune te tjera. Lente mbrojtese trasparente te polikarbonuara Jeshile e Erret

536

ENGLISH

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 536536

31/07/2017 10:50 17/08/2017 12:23


PS91 10

AS AF

NEW

Arc Flash Visor Klasi 2 EN 166 1 B 8 3 EN 170 2C-1.4 GS-ET-29 KLASI 2 8-2-1 ASTM F2178 12 CAL / CM2 NFPAÂŽ 70E CATEGORIA PMP

PS91 Arc Flash Visor Klasi 2 eshte mbrojtes nga harku elektrik klasi 2 dhe nga VLT klasi 1. E tejkalon kufirin me te larte te mbrojtjes sipas GS-ET-29 dhe E DIN 58118 dhe eshte i dizenjuar per te maksimizuar perceptimin e ngjyrave dhe transmetimin e drites. Ka nje mbajtese universale per helmetat, nje mbrojtese te gjere per mjekrren dhe nje ngjyre te lehte jeshile te injektuar me veshje antimjegull. E rekomanduar te perdoret vetem me helmeta te aprovuara per mbrojtjen ndaj harkut elektrik.

CE CAT III

Polikarbonat Jeshile Nje Mase

PS54

PW50

542

545

PW57

545

PS53

544

Mbrojtje ndaj fleshit te harkut elektrik PS90 16

AS

EN 166 1 B 8 3 EN 170 2C-1.2 GS-ET-29 KLASI 1 8-1-0

PS90 eshte klasifikuar per mbrojtje nga harku elektrik klasi 1 dhe VLT klasi 0 si per GS-ET-29 and E DIN 58118. Mundeson maksimumin e kalimit te drites si dhe ka njohje te ngjyrave te permirsuar si per EN 170. Visiori konsiston ne mbrojtje te fytyres me kapese per mbajtjen e xhamit. Eshte e montueshme ne te gjitha helmetat e portwest por eshte e rekomandueshme te perdoret me helmeta qe sigurojne maksimumin e mbrojtjes nga harku elektik.

FR55

162

Polikarbonat E Tejdukshme Nje Mase

CE CAT III

PS54

NEW

Arc Flash Visor Class 1

542

PW50

545

PW57

545

PS53

544

Redukton efektet negative te harkut elektrik PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 537537

537

ENGLISH 31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:23


Mbrojtje e Plote ndaj Grimcave me Shpejtesi te Larte

XHAM MBROJTES

NEW

SNR

28dB

PW90

H: 32 dB M: 24 dB L: 17 dB

Paisje Mbrojtse Fytyre dhe Veshi EN 352-1 EN 166 1 B / 3 B

12

Nje zgjidhje ideale per Mbrojtje te Fytyres dhe Degjimit (PW48) ku nuk kerkohet helmeta. Mbron nga goditja e grimcave, copezave metalike dhe zhurmes se tepert. Pjese te mundshme rezerve.

PW58 80 20

24

Mbrojtese Fytyre, Xham PC EN 166 1 B / 3 B

Xham PC me Skelet mbrojtjes PP, eshte i perbere nga polipropilini rezistent ndaj perplasjeve. Sistemi me rrote rregulluese eshte i dizenjuar per nje perdorim te lehte. Perputhet me xhamin zevendesues PW92. Polikarbonat E Tejdukshme Madhesia: 20 X 40cm

Skelet Mbrojtjes Fytyre per Helmete

Skilet per Mbrojtesen e Fytyres qe montohet ne Helmet. Montohet ne Helmetat PS53/PS54/PW54/ PS55/PW55/PW97/PV50/PV54/PV60/PV64. Xhamat Mbrojtese te pershatshme jane PW92/PW94/PW99.

Skelet Mbajtes Xhami perputhet me stilet PW50, PW51 dhe PW57. I gjitheanshem dhe i sigurte, eshte nje shtese shume e mire ne linjen e Sigurise PW. Perputhet me Xhamin Zevendesues PW92/PW94/PW99.

PW93 24

Mbrojtese Fytyre, Rrjete EN 1731 F EN 166 F

Mbrojtese fytyre rrjete me skelet mbrojtes PP, perdoret per mbrojtje nga grimca me shpejtesi te larte. Sistemi rregullues eshte i dizenjuar per perdorim te lehte. Montohet tek PW94 Galvanised Carbon Steel, Polipropilin E Zeze Madhesia: 20 X 40cm

ABS E Zeze

PW96 24

MM

Mbrojtese Fytyre Plus EN 166 1 BT 3 9 ANSI Z87.1

Kjo mbrojtese fytyre mbron nga metalet e shkrira dhe solidet e nxehta. Mbrojtje shume e mire anesore dhe ballore. Rrote rregulluese per veshje te rehatshme. Perputhet me xhamin zevendesues PW99. Polikarbonat, Alumin E Tejdukshme Madhesia: 20 X 40cm

PW92

PW94

PW99

Xham Zevendesues i Tejdukshem

Mbrojtese Rrjete Zevendesues

Xham zvendesues per Mbrojtesen e Fytyres Plus

Ky xham eshte xvendesues per PW90, PW91 dhe PW58

Rrjete zvendesuese per PW93. Gjithashtu pershtatet me PW58

EN 1731 F

Polikarbonat E Tejdukshme Madhesia e xhamit: 20 X 40cm

ENGLISH

EN 166 EN 1731 F

EN 166 EN 1731

EN 166 1B

538

80 20

Polioksimetilin E Zeze

Polikarbonat, Polipropilin, ABS E Verdhe

PW91

Skilet per Mbrojtesen e Fytyres qe montohet ne Helmet

PS58

150 25

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 538538

150 25

Galvanised Carbon Steel, Polipropilin E Zeze Madhesia: 20 X 40cm

EN 166 1 BT 3 9 ANSI Z87.1

Xham zevendesues per PW96. Pershtatet gjithashtu edhe me PW58.

140 10

MM

Polikarbonat, Alumin E Tejdukshme Madhesia: 20 X 40cm

03/08/2017 14:25 10/08/2017 16:15


PA91 EN 397: 1995 Helmeta Sigurie Industriale Teste te detyrueshme:

•Goditje*: Forca goditese qe transmetohet te koka nuk duhet te kaloje 5 kN nga nje goditje qe shkaktohet nga e renia e nje objekti prej 5kg ne lartesine 1m. •Penetrim*: Masa e perdorur ne test (3 kg nga 1m lartesi) nuk duhet te kete kontakt me kafken. •Flakerueshmeria: Helmeta eshte ekspozuar ndaj flakeve dhe nuk duhet te vazhdoje te digjet mbas 5 sekondash qe eshte hequr nga burimi i flakes. * Testimi i impaktit dhe penetrimit jane kryer ne temperaturen e dhomes, ne +50°C dhe ne -10°C.

PW55

Helmeta sigurie

547

542

Gama e Mbrojtjes se Kokes Portwest po zgjerohet shume shpejte duke perfshire produkte qe sebashku mundesojne mbrojtje per cdo lloje rreziku pavaresisht aktivitetit apo vendodhjes dhe sipas standarteve me te fundit per mbrojtjen e kokes. Nje linje e gjere me aksesore te nevojshem gjithashtu eshte e mundshme. Nje shpjegim i plote i vecorive dhe performances jane te dhena ne menyre qe te ndihmojne per te bere nje zgjedhje me te mire.

Testime opsionale:

•Rezistence ne temperatura ekstreme: Testimi i impaktit dhe penetrimit jane bere ne ambjent me temperature +150°C dhe -20°C (ose -30°C). •Izolim elektrik: Mbron ndaj kontakteve aksidentale te shkurtra me rryma elektrike me voltazh deri ne 440 Vat.

Zgjidhni Aksesorin e Duhur per Helmeten tuaj

•Deformim anesor: Mbron ndaj shtypjeve anesore. Deformimi maksimum i helmetes duhet te jete ≤40 mm (LD). •Sperkatje metaleve te shkrira: Helmeta nuk deformohet ose penetrohet nga sperkatjet e metaleve te shkrira (MM)

EN 50365: 2002 Helmeta izoluese per perdorim ne instalime me voltazh te ulet Ky standart eshte per helmetat te cilat perdoren ne ambjente pune ku ka nje mundesi kontakti me voltazh deri 1000V a.c ose 1500V d.c. Testimi me EN50365 tejkalon testimin e EN397 (440V) per izolimet elektrike. Shenimi: Trekendesh i Dyfishte + klasi + numberi serial.

ANSI/ISEA Z89.1: Standarti Kombetar Amerikan per Mbrojtjen Industriale te Kokes TIPI I - Kapelet e forta jane te dizenjuara vetem per te perballuar impaktet me te larta. TIPI II - Kapelet e forta te dizenjuara per te perballuar impakte nga pjesa e larte deri ne anesore. Klasi C - Helmete Konduktive = qe do te thote se helmeta nuk do te mbroje perdoruesin nga rreziqet elektrike. Klasi G - Helmeta Normale = helmeta qe mund te perballoje nje rryme elektrike deri ne 2,200 volt. Klasi E - Helmete Mbrojtje Elektrike = helmeta qe mundesojne nivelin me te larte te mbrojtjes elektrike, perballimi i rrymave deri ne 20,000 volt.

T400

23

Rrip mjekrre 2 pika kapje.

Rrip mjekrre 4 pika kapje.

Fasho djerse.

Mbajtese xhami

Kufje veshi qe montohen ne helmete

PV50/PV54 PV60/PV64

PW53

/

PA46

PS58

PW47/PS47

PW54/PS54 PW55/PS55 PG54/PC55

PW53

PA48

PA45/PA55

PS58

PW47/PS47

PS53

/

PA49

PA45/PA55

PS58

PW47/PS47

PW97

/

/

/

PS58

PW47/PS47

PW51

PW53

/

/

PW58

PW42/PS42

PW50/PW57

PW53

/

/

PW58

PW42/PS42

PS52

/

/

/

/

/

PS50

/

/

/

PW58

PW47/PS47

PS51

/

/

/

PS58

PW47/PS47

Kodi i Modelit te Helmets

Te gjitha helmetat kane 7 vite jetegjatesi qe nga data e prodhimit. 539 PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 539539

ENGLISH 31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:24


P AKVIEW

E ERRET

HELMETE E TEJDUKSHME

NEW

BLU

E TEJDUKSHME

E VERDHE

JESHILE

E KUQE

PORTOKALLI

4 540

X STILET

8

X NGJYRA ROZE

Dizenjo ekskluzive e portwestit dhe model i patentuar

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 540540

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:24


P AKVIEW

Kapele Mbrojtese Peak View eshte nje dizajn ekskluziv i Portwest dhe model i patentuar. Skileti e tejdukshme qe mundeson mbajtesin te shikoje lart pa nevojen e animit te kokes. Skileti ekstra i forte por ultra te lehta polycarbonate ofron mbrojtje te rrezeve UV. Ky inovativ, dizenjimi kryesor i tregut eshte i disponueshem ne 4 opsione stilesh qe vijne ne 8 menyra me ngjyra. Peakview eshte zgjidhja me e sigurt dhe me e rehatshme per mbrojtjen e kokes.

HELMETE E TEJDUKSHME

NEW

SISTEM RREGULLIMI SHINE

1 2

PV50 20

Helmete Peak View EN 397 ANSI/ISEA Z89.1 TIPI II C

Me vrima ajrosese per mote te ngrohte 100% Polikarbonat E Erret, Blu, E Tejdukshme, E Verdhe, Jeshile, E Kuqe, Portokalli, Roze Madhesi e rregullueshme nga 50-66cm 352g

PV54 20

PV50

Helmete Peak View Plus EN 397 440 V.A.C. ANSI/ISEA Z89.1 TIPI II KLASI G

Pa ventilim per ndalimin e papastertive dhe lengjeve 100% Polikarbonat E Erret, Blu, E Tejdukshme, E Verdhe, Jeshile, E Kuqe, Portokalli, Roze Madhesi e rregullueshme nga 5066cm 352g

Harnes me 6 pika kapje

Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire

RRIT DUKSHMERINE E PERDORUESIT NEW

SISTEM RREGULLIMI TOGZE RUMBULLAKE

3

PV60 20

Helmete Me Ventilim Me Rrote Regulluese Peak View EN 397 ANSI/ISEA Z89.1 TIPI II KLASI C

Me vrima ajrosese per mote te ngrohte 100% Polikarbonat E Erret, Blu, E Tejdukshme, E Verdhe, Jeshile, E Kuqe, Portokalli, Roze Madhesi e rregullueshme 50-60 cm 390g

4

PV64 20

PER A KS ESOR E TE PA J T U ES HME S HIH FAQEN 5 4 6

PV60

Helmete Peak View Plus Ratchet EN 397 440 V.A.C. ANSI/ISEA Z89.1 TIPI II KLASI G

Pa ventilim per ndalimin e papastertive dhe lengjeve 100% Polikarbonat E Erret, Blu, E Tejdukshme, E Verdhe, Jeshile, E Kuqe, Portokalli, Roze E rregullueshme 50-66 cm 390g

Harnes me 6 pika kapje

Shkume e bute dhe shiriti i ballit i perfshire

Ekstra e forte dhe ultra e lehte mbrojtje polikarbonat PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 541541

541

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:24


MBROJTJE E KOKES

PW54 20

AS AF LD MM

Xham mbrojtes i tejdukshem qe mund te hiqet, i perfshire

EN 50365

CE CAT III

PW56

PS54 20

LD MM EN 50365

NEW

COLOUR

NEW

COLOUR

CE CAT III

NEW

COLOUR

PW55 20

AS AF LD

Xham mbrojtes i tejdukshem qe mund te hiqet, i perfshire

20

LD

COLOUR

542

NEW

COLOUR

EN 397 -30°C/+50°C, MM, LD, 440V EN 50365 KLASI:0 EN 166 1 FT

PERMIRSUAR

Helmeta e ndertuar me ABS, skeleti brendshem me tekstil elastik qe montohet ne 6 vende, me rrotull rregulluese madhesie 56-63cm. Fashe djerse dhe shirit mjekrre. Shiten me xham te tejdukshem PW56 qe mund te fshihet brenda helmetes. Pjese zevendesuese te mundshme. ABS, Polikarbonat Blu , Portokalli, E Kuqe, E Bardhe, E Verdhe Madhesi e rregullueshme 56-63cm 446g

Helmete Endurance Plus

EN 397 +50°C/-30°C; MM; LD; 440VAC EN 50365 KLASI:0

PERMIRSUAR

Helmete Endurance Plus ndertuar mga material ABS- Tani e mundshme pa xham te palosshem. ABS E Bardhe, Blu e Erret, E Verdhe e Ndritshme, Portokalli e Ndritshme Madhesi e rregullueshme 56-63cm 416g

Mundesi ngjyrash te dukshmerise se larte Helmete me Xham Mbrojtes Endurance

EN 166 1 FT EN 397 -30°C/+50°C, LD

PERMIRSUAR

Helmete me ventilim. Kokore prej materiali ABS, skileti amortizues i rehatshme me 6 vende montimi, togze rrotulluese rregulluese madhesie te 56-63cm. Fashe djerse dhe rrip mjekrre. Shiten me xhamin e tejdukshem PW56 qe mund te fshihet brenda helmetes. Te mundshme pjese zevendesuese. ABS, Polikarbonat Blu, Portokalli, E Kuqe, E Bardhe, E Verdhe Te rregullueshme 56-63cm 446g

Me ajrosje per qarkullim ajri te shtuar

PW56

PS55

NEW

Helmete me Xham Mbrojtes Endurance

NEW

COLOUR

Helmete Endurance

PERMIRSUAR

EN 397 -30°C/+50°C, LD

Helmete e ndertuar me material ABS- por pa xham mbrojtes-shitet me mbrojtese mjekrre me 4 pika.

Me ajrosje per qarkullim ajri te shtuar

ABS E Bardhe, Blu e Erret, Portokalli e Ndritshme, E Verdhe e Ndritshme Madhesi e rregullueshme 56-63cm 416g

Mundesi ngjyrash te dukshmerise se larte

E Rehateshme dhe e Sigurt per Perdoruesin

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 542542

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:24


PG54 20

LD MM

NEW

Helmete Endurance Glowtex EN 397 +50°C/-30°C; MM; LD; 440VAC EN 50365 KLASI:0

Helmeta endurance me skileti amortizues i rehatshme me 6 vende montimi, togze rregulluese madhesie te 56-63cm. Mbrojtja ABS eshte e perbere me ngjyre fotoluminishentee cila akumulon driten ne ambiente me drite dhe e leshon ne erresire. Shitet me mbajtesin e mjekrres te perfshire. ABS E Bardhe Madhesi e rregullueshme 56-63cm 472g

CE CAT III

PC55 20

LD

Ndricon ne erresire Helmete Karboni Endurance EN 397 -30*C/+50°C LD

Helmete me ajrosje me mbrojtje ABS skileti amortizues i rehatshme me 6 vende montimi. togze rrotulluese rregulluese madhesie te 56-63cm. Dizenjo inovative e dukshme me fibra karboni e perbere nga boje me lyerje ne uje. Shitet me mbajtese mjekrre me 4 pika kapje.

NEW

Me ajrosje per qarkullim ajri te shtuar

ABS Fibra Karboni E rregullueshme 56-63cm 465g

E Re dhe Inovative Boje Hidro Dipped PW98 12

LD

Me ajrosje per qarkullim ajri te shtuar

Paisje te Kombinuara Pylltarie EN 397 -30°C/+50°C, LD EN 352-3 EN 1731 F

Pakete profesionale per pylltarine, te perbera nga: - Helmeta sigurie ABS me rrote rregulluese te madhesise 56-62 cm; (PW55) - Kufje veshi me performance te larte me material ABS, te rregullueshme ne lartesi per veshje me te mire; (PW47) - Mbrojtje fytyre me Skelet te forte dhe Rjete te perforcuar (PS58) Helmeta ABS, Rrjete Mbrojtese fytyre, Mbrojtese Veshi ABS/Polistrin Portokalli Madhesia: 56cm - 62cm 795g

SNR

29dB

H: 32 dB M: 26 dB L: 19 dB

Me ajrosje per qarkullim ajri te shtuar PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 543543

543

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:25


MBROJTJE E KOKES

PS53 20

EN 50365

CE CAT III

NEW

COLOUR

NEW

COLOUR

Me ajrosje per qarkullim ajri te shtuar

PW97 50

Helmet High Endurance EN 397 -30°C/+50°C EN 50365 KLASI:0

E dizenjuar per tu perdorur ne punet ne lartesi. E lehte, e rehatshme, me strehe te shkurter per pamje me te mire dhe pa pengesa. E ndertuar nga materiali ABS, Skeleti brendshem nga tekstili elastik qe montohet ne 6 pika, rrote rregulluese, madhesi 52-63cm, fashe djerse si edhe shirit mbrojtes mjekre me gome te bute i kapur ne 4 pika (Stili Y). ABS E Bardhe, E Verdhe e Ndritshme, Portokalli e Ndritshme, Blu, E Zeze Rrote rregulluese 52-63cm 424g

Mundesi ngjyrash te dukshmerise se larte Helmete pe Pune ne Lartesi Climbing EN 397 -30*C/+50°C MM 440V

Helmete me ventilim, e pershtatur per pune ne lartesi. Mbeshtjellja shume e rehatshme nga poliethylene i forcuar, skeleti amortizues me gjashte pika montimi, rrote per rregullimin e madhesise. E plotesuar me shirit per djersen e ballit dhe shirit mjekrre me 4 pika (stili Y). PE Blu , E Bardhe , E Verdhe Madhesi e rregullueshme 52-62cm 358g

PS52 20

Helmete me Strehe te Plohte Full Brim EN 397 -10°C/+50°C ANSI/ISEA Z89.1 TIPI I KLASI E

Helmeta Full Brim e lehte prej materialit PP. Pamja e saj e gjere mundeson me shume mbrojte ndaj rrezeve verbuese, shiut, grimcave dhe sperkatjeve jo toksike. 4 pika montimi dhe me madhesi te rregullueshme (52-63cm). Perfshihet fashe me shkume te bute per djerse. PP E Bardhe Madhesi e rregullueshme 52-63cm 465g

PW51 50

Helmete Sigurie ABS EN 397 -10°C/+50°C

Mbeshtjelle helmete ABS me strehe te zgjatur per te minimizuar driten verbuese. Skeleti brendshem me pelhure najloni amortizues me 4 pika montimi, madhesi te rregullueshme me togze 52-62cm. Perfshihet fashe djerse. ABS Blu , E Bardhe Madhesi e rregullueshme 55-62cm 366g

544

Dukshmeri me e Larte, Peshe me e Lehte

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 544544

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:25


PW50 50

LD

Helmet Sigurie PP

EN 397 -10°C/+50°C, LD, 440V EN 50365 KLASI:0 Helmeta me densitet te larte polipropilini, skeleti brendshem plastik amortizues me 4 pika montimi. Madhesi te rregullueshme me tokez 52-62cm. Perfshihet fashe djerse. PP E Zeze , Blu , Jeshile , Portokalli, E Kuqe , E Bardhe , E Verdhe - 366g

EN 50365

CE CAT III

NEW

COLOUR

PW57 50

LD

Helmet Hi-Vis PP

EN 397 -10°C/+50°C, LD, 440V EN 50365 KLASI:0 Helmete Fosforeshente me mbeshtjelle me densitet te larte polipropilini. Skeleti brendshem plastik amortizues me kater pika montimi. Shirit djerse me shkume poliesteri. Tokez rregulluese te madhesise 55-62cm. PP Portokalli e Ndritshme, E Verdhe e Ndritshme Madhesi e rregullueshme: 55-62cm 366g

EN 50365

CE CAT III

PS50 50

Mundesi ngjyrash te dukshmerise se larte Helmeta e Sigurise Arrow EN 397 -10°C/+50°C ANSI/ISEA Z89.1 TIPI I KLASI C

PERMIRSUAR

Me ajrosje per qarkullim ajri te shtuar

Helmete me ventilim qe ka nje dizajn me rriga ventilues duke mundesuar qarkullimin e ajrit perreth kokes. E perbere nga polipropelene me densitet te larte (HDPP). Skeleti brendshem me rripa elastik montohet ne helmete ne 4 vende, madhesia eshte e rregullueshme me tokez 53-65cm. Perfshihet fashe shkume per djerse. HDPE, PE

Blu , E Bardhe , E Verdhe Madhesi e rregullueshme 55-62cm 326g

Helmeta me e lehte e mundshme

PS51 50

Helmete Mbrojtese Workbase EN 397 -10°C /+50°C, 440V

NEW

Helmeta Mbrojtese Workbase ka kujdes thelbesor ne mbrojtjen e kokes. E ndertuar me material te forte PE, ajo ka skelet te rehatshem plastik me 6 pika montimi dhe tokez te rregullueshme (54-62 cm). Fashe per perthithjen e djerses si edhe permasat anesore standarte per montim te aksesoreve te ndryshem. PE Blu e Hapur, E Bardhe, E Kuqe, E Verdhe, E Zeze, Jeshile 365g

Mbrojtje per Koken me Peshe te Lehte PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 545545

545

31/07/2017 10:51 17/08/2017 12:25


NEW

AKSESORE

x10 x10 10

PW53

x10 x10 5

PA49

NEW

x10 x10 5

PA48

Shirit Mjekrre

Mbajtese helmete me 4 pika lidhese

Rrip mjekrre 4 Endurance

Shirit me endje najloni te rehatshem me kupe mjekrre PP per nje perputhje te sigurte. Lehtesisht e bashkueshme dhe pershtatet me helmetat PW50, PW51, PW57 dhe PS50.

Mbajtese helmete me 4 pika lidhese me mbrojtese mjekrre te bute.Pjese nderrimi per PS53. shitet ne sete me nga 5.

Rrip mjekrre i pershtatshem me helmetet PW54/PS54/ PW55/PS55/PC55.shitet ne set me nga 5.

Najlon, PP E Zeze

Najlon E Zeze

Najlon E Zeze

NEW

PA55

x10 x10 10

Fasho Djerse Zevendesuese per Helmetat Fasho zevendesuese per PW54, PW55, PS53, PS54 dhe PS55. Shitet ne pako me nga 10.

PA45

100 10

Skeleti i Brendshem per Helmetat Skeleti i Brendshem Amortizues me madhesi te rregullshme, kater pika montimi. E pershtatshme per helmetat PW50 dhe PW57. Polipropilin E Tejdukshme Me madhesi te rregullshme 52-62cm

546

ENGLISH

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 546546

PA46

x5 x10 20

Fasho Djersitje Endurance

Fasho Djersitje Peak View

Fasho djersitje teknike,pjese ndrimi qe mund te adaptohet te helmeta PS53/PW54/PS54/PW55/PS55. Shitet ne sete nga 5.

Fasho djersitje me shkume te bute, pjese nderrimi qe mund te perdoret ne helmetat PV50/PV54/PV60/PV64. Shitet ne sete me nga 20.

Akrilike E Zeze

Shkume E Zeze

PA51

x10 x10 5

NEW

PA52

100 10

Skeleti i Brendshem Zevendesues per Helmetat Skeleti i Brendshem Zevendesues kater pika montimi me amortizim. Mund te perdoret me helmetat PW50, PW51 dhe PW57. Polipropilin E Tejdukshme Me madhesi te rregullshme 52-62cm

Shkume E Zeze

PW56

500 10

Xham Mbrojtes Zevendesues Endurance EN 166 1FT

E ndertuar nga polikarbonati rezistent, ky xham zevendesues ofron cilesi optike ekselente. E pershtatshme per PW54 dhe PW55. Polikarbonat E Tejdukshme

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:25


NEW

NEW

PA58

50

A003

x18 20

Kapuc Dimri nen Helmet Sigurie

Kapese D pa metal

Kjo linje izoluese eshte e perdorshme per tu veshur me te gjitha helmetat. Kater shirita Hook & Loop te bashkangjitur me linjen ne helmete per nje perputhje te sigurte. Mund te vishet me shirit mjekrre.

Kjo kapese universale eshte e pershtatshme per perdorim ne shume fusha. Mund te kapet te rripi dhe te mbaje nje game te gjere PMP kur nuk i perdor, ose mund te montohet ne mur apo ndonje strukture tjeter si mbajtese. Fleksibel rezistente dhe pa metal.

100% Pambuk E Zeze, Blu e Erret

PA91

Acetyl E Verdhe e Ndritshme

x2 x30 10

Pako me Adeziv Reflektiv Ngjitesa reflektiv te kualitetit te larte per helmete e siurise. Ne saje te formes si hojet e bletes dhe vetive te shkelqyera reflektive, ndihmojne per nje dukshmeri te shtuar ne te gjitha kushtet e punes. Dizenjoja e prere e pershtatshme ne shume stile helmetash, cdo pako permban 7 ngjitesa, shitet ne set me nga 10 pako (10 helmeta). PET Argjend, E Kuqe

ID10

600 100

ID11

Shif foton e modelit ne faqe 539

800 100

Mbajtes ID

ID Emergjence Universale

Ne Rast Emergjence (NRE) afishet e viktimave te aksidentit japin informacione te rendesishme per viktimat dhe mundeson kontaktin e emergjences te vihet me shpejt ne dijeni per situaten 24/7.

Duke perdorur imazhe universale ne kemi krijuar nje ID emergjence te qarte dhe e lehte per tu perdorur. Kjo siguron qe informacioni juaj jetesor mund te identifikohet shpejte ne rastet e nje aksidenti. Gjithashtu ka nje dritare per te shfaqur emrin tuaj.

NEW

PVC E Verdhe

PVC E Verdhe

NEW

NEW

PA10 40

ID12

800 20

ID13

250

Merrni Informacion Mjeksor

Mbajtese Univesale per ID

Ofron nje informacion te menjehershem mjeksore te punonjesit, te cilat ndihmojne ne dhenjen e ndihmes se pare dhe shpetimin e jetes se punonjesit ne raste aksidenti. Gjuha e perdorur eshte e thjeshte me inkona per lexim te thjeshte dhe nderkombetar.

Kjo mbajtese unike ID me unaze silikoni me madhesi te rregullueshme e cila ben te mundur te vendoset te litaret, te unazat kapese, te rripat dhe mbrojtesit nga renia etj. Mundeson nje vendosje plotesisht ujeduruese per ID per te ruajtur informacionet personale.

PVC E Kuqe

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 547547

Silikon E Verdhe

Mbajtese helmete Mbajtesi i helmetes eshte nje produkt i certifikuar per te mbajtur helmeten tuaj te sigurte. Permban magneta te cilesise se larte per tu kapur ne siperfaqe metalike dhe vida per tu kapur ne siperfaqe te tjera. Cilesime te tjera perfshijne 100% Polipropilin E Verdhe Nje Mase

547

ENGLISH 31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:26


MBROJTJE E KOKES - KAPELE ME MBROJTJE

EN812:2012 - Kapelet Mbrojtese Industriale Standart Europian per Kapelet Mbrojtese Industriale, testimit ndaj goditjeve dhe shpimit.

Kapelet me Mbrojtje mund te reduktojne rrezikun e lendimit te kokes ne vendet e punes duke mundesuar mbrojtje per koken kunder goditjeve te lehta dhe gerrvishtjeve. Duke kombinuar rehatine dhe stilin e nje Kapeleje Sporti me nje mbrojtje te shtuar me nje mbeshtjelle mbrojtese plastike dhe mbushje te vogla, Kasketat Bump mundesojne nje peshe te lehte, rehati ne mbrojtjen e kokes. Dizajni jone modern gjithashtu nenkupton nje forme sigurie me te cilen perdoruesi e vesh me kenaqesi.

SHENIM: kapele sigurie mund te mbroje koken kunder perplasjeve me strukturat ose objekte te ndryshme. Por nuk te mbron nga objektet qe bien dhe ne situata ku Helmeta Mbrojtese kerkohet te perdoret.

Me ventilim total Kapele me Mbrojtje HELMETE CILESORE ABS - per mbrojtje te sigurte

STREHA E KAPELES e ndertuar nga thurje e trashe pambuku

RREGULLIM ME TOKEZ E ajrosur plotesisht

NEW

SIPERFAQE E BRENDSHME E BUTE per rehati dhe absorbimit te goditjeve

Strehe mesatare (5cm)

PS59

Pjesa e brendshme ABS dhe mbushje e bute E treguar me siper

60 10

AirTech Bump Cap EN 812

Kapele mbrojtese me dizenjo inovative. Maksimizon ventilimin ne sajte te rretes anesore dhe dritareve te hapura ne mbrojtjen e siperme. Dizenjo moderne e tekstilit me tupa reflektive, me strehe mesatare e ben kete kapele te pershtatshme per te gjithe perdoruesit, madhesi e rregullueshme. 100% Najlon, ABS, EVA Blu e Erret E Verdhe e Ndritshme E rregullueshme 54-59cm 170g

Pelhure rrjete per ajrosje Shirit tub reflektiv

548

Rahati Maksimale ne Veshje dhe Dezign i Shqkelqyer

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 548548

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:26


Me gjysem ventilim Kapele me Mbrojtje SIPERFAQE TE BUTE per rehati dhe absorbimit te goditjeve

HELMETE CILESORE ABS - per mbrojtje te sigurte

STREHA E KAPELES e ndertuar nga thurje e trashe pambuku

Lake dhe grep qe lejon rregullim te lehte dhe montim te sigurt VRIMA ANESORE PER VENTILIM

Strehe e gjate (7 cm)

PW59 60 10

Kapele e Forte Portwest EN 812

Strehe e shkurtetr (3 cm)

PW89

Kapele Bump me Strehe te Shkurter EN 812

Kapele sigurie me dizajn klasik; vrima ventilimi per freskim. Vrima metalike per ti dhene kapeles pamjen e kapeles se basketbollit. 100% Pambuk, ABS, EVA E Zeze, Blu e Erret, Blu e Hapur Madhesia: 54-59 cm 162g

60 10

Me te njejtin nivel te performances dhe mbrojtjes, por me strehe te shkurter e jep perfitimet e veshjes se lehte dhe dukshmeri me te mire. Gjatesia e strehes vetem 3cm. 100% Pambuk, ABS, Shkume EVA E Zeze, Blu e Erret, Blu e Hapur Madhesia: 54-59 cm 145g

Strehe e gjate (7 cm)

PW69 60 10

Kapele e Forte me Ventilim EN 812

Kapele bump me pamje sportive, me rrjete siper,duke mundesuar qarkullim te mire te ajrit. Shirita reflektues per me shume stil dhe siguri. Pambuk, Rrjete, ABS, EVA E Zeze , Gri , Blu e Erret , E Kuqe Madhesi e rregullueshme 54-59 162g

Strehe e gjate (7 cm)

PW79 60 10

Kapele e Forte Hi-Vis EN 812

Kapele bump me stil modern me ngjyra fosforeshente. Pjese rrjete mbrapa e cila sebashku me mbulimin vrimat ventiluese ne mbeshtjellen e brendshme, ndihmojne rehati freskuese. Pambuk, Rrjete, ABS, EVA Portokalli e Ndritshme, E Verdhe e Ndritshme Madhesia: 54-59 cm 162g

Redukton ekspozimin ndaj gerrvishtjeve, gerryerjes, dhe goditjeve te vogla PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 549549

549

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:26


MBROJTJE e DEGJIMIT Gama Portwest e mbrojtjes se veshit perfshin PMP me nivel te ndryshem zvoglimi te zhurmes, adaptohet ne kushte te ndryshme pune duke dhene nje mbrojtje korrekte ndaj zhurmave te rrezikshme, duke mos e izoluar punetorin. Modelet dhe ngjyrat e reja te tapava te veshit mundesojne zgjedhje te personalizuar. Nje linje plotesisht e re tapash per veshin qe e ben linjen tone me konkuruese dhe me performance te larte.

Performanca e mbrojtjes se degjimit (niveli i tij i pakesimit) duhet te adaptohet ne mundesine e rrezikut ne vendin e punes. Duhet te ule nivelin e zhurmes ne nje nivel qe nuk eshte i demshem per degjimin, nderkohe qe shmang mbimbrojtjen qe e izolon operatorin nga ambjenti (paralajmerime, komunikime.)

EN 352-1: 2002

Mbrojtje e Degjimit - Kufjet e Veshit

EN 352-2: 2002

Kerkesat e Direktives 2003/10/EC: Minimumi qe kerkohet per mbrojtjen e punetoreve rreziqeve qe kane lidhje me eksopizimin ndaj zhurmave.

Mbrojtes Degjimi - Tapa Veshi

EN 352-3: 2002

Mbrojtje e Degjimit - Kufjet e Veshit qe montohen ne Helmete

EN 352-4: 2002

Mbrojtje e Degjimit - Kufjet e Veshit me Gradim

EN 352-8: 2002

Kufje Mbrojtese te Veshit me Radio FM Te gjitha keto standarte vendosin kerkesat prodhimit, dizajnit, performances dhe metodave te testimin.

â&#x20AC;˘ SNR (Reduktim Zhurme i Thjesht)

8 ore ekspozimit ne ose mbi nivelin 85dB

8 ore ekspozimit ne ose mbi nivelin 80dB

8 ore ekspozimit nga niveli 75dB deri 80dB

Mbrojtje e detyruar degjimi

Mbrojteset e degjimit te mundesuar

Mbrojteset e degjimit te rekomanduar

Si te mbroheni? 4 hapa per te zgjedhur mbrojtjen e duhur per veshet 1. Identifikoni natyren e zhurmes: e qendrueshme, e luhatur, me nderprerje, pulsuese. 2. Mat zhurmen ne vendin e punes: intesiteti (dB) dhe vellimi (Hz) 3. Percaktoni Kohen e Ekspozimit 4. Llogaritni reduktimin e nevojshme per te patur nje nivel tĂŤ pranueshem ne sfond (shiko Direktiven 2003/10/EC).

Nje sasi mesatar reduktimi. HML: Vlerat e reduktimit te shprehura ne nivele mesatare te frekuences H: Reduktimi nga PMP ne frekuenca te larta (zhurma te larta) M: Reduktimi nga PMP ne frekuenca te mesme L: Reduktimi nga PMP ne frekuenca te uleta (Zhurma Bas)

E VLERESONI DEGJIMIN TUAJ? 20dB 30dB

QETESI

40dB 50dB 60dB 70dB 80dB

Ky standart percakton metoden e testimit per percaktimin e nivelit te zhurmes (NRR Noise Reduction Rating) te mbrojtjes se degjimit,ashtu si eshte rekomanduar nga EPA (Agjensia e Mbrojtjes Amerikane U.S).

90dB

ZHURME

ANSI S3.19 1974 Atandart AmerikanMetod ter Matjen e Mbrojtjes se Veshit

100dB 110dB

Peshperime Tik-taku i Ores Zhurma e Pikave te Shiut Rruge e Qete Bashkebisedim Pastrues me Vakum Kalimi Makines Kalimi Kamionit, Vegla Elektrike, Korrese Bari Trapan Pneumatike, Traktor, Motorrsharre Trapan Pneumatike, Traktor, Motorrsharre, Ventilator Gjethesh

550

ENGLISH

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 550550

ZHURME E RREZIKSHME

DURUESHMERIA ME E LARTE 120dB 130dB

Ambulance, Matrapik Zhurma e Avionit

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:26


PW45 30 10

Kufje Veshi Elektronik

EN 352-1 SNR 27DB EN 352-4

Mbrojtes elektronik plotesisht funksional i cili ne menyre automatike ndalon impulset e demshme dhe zhurmat e vazhdueshme deri ne nivelin e sigurt per veshin nen 85 dB ndersa lejon tingujt normal qe te degjohen qarte. Rrit tingujt me nivel te ulet per nje degjim me te mire. Mban 2 bateri AA per perdorim me te gjate. Perfshihen baterite. ABS, Polistirin E Verdhe

SNR

27dB

H: 33 dB M: 24 dB L: 16 dB

Lejone tingujt e ulet te degjohen, per nje degjim me te mire.

Volumi Mikrofon i Integruar

Zhurma e forte nderpritet automatikusht dhe vazhdon kur eshte nen 85dB

Kufje Veshi te Montueshme - E Pershtashme me Kapelet Mbrojtese PW47 60 10

Kufje Veshi per Helmeta Endurance

PERMIRSUAR

PS47 60 10

EN 352-3 SNR 29DB

Kufje Mbrojtese Endurance HV EN 352-3 SNR 29DB

Me ngjyre te ndritshme. Ky produkt eshte i pershtatshem per montim ne helmetat PS53, PW54, PW55.

E lehte per tu montuar dhe mundeson mbrojtje te plote. Mbrojteset e veshit mund te vendosen ne pozicion lart kur nuk perdoren. Ky produkt perputhet me PS53, PW54 & PW55.

ABS, Polistirin Portokalli e Ndritshme, E Verdhe e Ndritshme

ABS, Polistirin E Kuqe

Mundesi ngjyrash te dukshmerise se larte

SNR

29dB

PW42 60

60 10

H: 32 dB M: 26 dB L: 19 dB

PS42

Kufje Veshi Te montueshme

60

60 10

EN 352-3 SNR 26DB Mbrojteset mund te vendosen ne pozicionin lart. Perputhen me PW50, PW51, PW57. HIPS (Polistirene AntiImpakt te Larte), Celik i Pandryshkshem E Kuqe, E Verdhe

SNR

26dB

NEW

COLOUR

H: 29 dB M: 24 dB L: 16 dB

SNR

29dB

H: 32 dB M: 26 dB L: 19 dB

Kufje Mbrojtese Clip-on HV EN 352-3 SNR 26DB

Me ngjyre te ndritshme. Montohet te helmetat PW50, PW51, PW57. HIPS (Polistirene AntiImpakt te Larte), Celik i Pandryshkshem E Verdhe e Ndritshme

SNR

26dB

H: 29 dB M: 24 dB L: 16 dB

Mundesi ngjyrash te dukshmerise se larte

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 551551

551

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:26


MBROJTJE E DEGJIMIT

PW43 40 10

NEW

Kufje Veshi Comfort EN 352-1 SNR 32 DB ANSI S3.19 NRR 26DB

Kjo mbrojtese veshi eshte ndertuar per te qene e lehte ne peshe dhe e durueshme. Ka jastek sfungjeri, kupa ABS per perplasje te forta ( e mbushur me shkume qe thith zhurmat) dhe fashe te reahtshme koke. ABS, Polistirin E Zeze

SNR

36dB

PS49 40 10

H: 36 dB M: 34 dB L: 26 dB

Kufje Mbrojtje nga Zhurmat Portwest Max

SNR

32dB

PW41

EN 352-1 SNR 36DB

Mbrojtje e pashembullt e dhene nga mbrojteset e veshit, me sfungjer komfort dhe kupa kompakte, te lehta dhe rezistente fale kupave metalike.

60 10

H: 34 dB M: 30 dB L: 23 dB

Kufje Mbrojtese Veshi Super EN 352-1 SNR 32DB ANSI S3.19 NRR 25DB

Shume e lehte per perdorim te vazhdueshem. Sfungjeri thithes i zhurmave eshte ndertuar nga polistirinit. Nga perdorimi i sistemit te montimit dysh, mundesojme pozicione te shumta per perputhje me te mire. Mblidhet ne pellemben e dores duke parandaluar ndotje te jashtme. HIPS (Polistirene Anti-Impakt te Larte), Celik i Pandryshkshem E Kuqe, E Verdhe

ABS, PVC, Celik i Pandryshkshem E Zeze

NEW

SNR

32dB

PS41 60 10

H: 36 dB M: 30 dB L: 21 dB

Kufje Mbrojtese Super HV EN 352-3 SNR 32DB

Me ngjyre te ndritshme. Paloset dhe zvoglohet sa dora.

SNR

33dB

PW49 40 10

HIPS (Polistirene Anti-Impakt te Larte), Celik i Pandryshkshem E Verdhe e Ndritshme

H: 35dB M: 30 dB L: 25 dB

Kufje mbrojtese Top Marker EN 352-1 SNR 33DB

Mbrojtese degjimi shume e lehte dhe e palosshme, ka nje shirit me ngjyre te ndritshme per dukshmeri me te larte. Te pershtashme per perdorim gjate gjithe dites ABS, Shkume, PVC, Celik i Pandryshkshem Jeshile

Mundesi ngjyrash te dukshmerise se larte

SNR

32dB 552

H: 36 dB M: 30 dB L: 21 dB

Nivel i larte reduktimi

ENGLISH

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 552552

31/07/2017 14:25 10/08/2017 12:26


Mbrojtje Veshi te Domosdoshme PW48 60 10

Kufje Veshi Klasik Plus PW EN 352-1 SNR 28DB

Klasik Plus eshte i lehte dhe fleksibel eshte i rregullueshem dhe shume i rehatshem per tu veshur. E pershtatshme per periudha te gjata perdorimi. ABS, Polistirin E Kuqe, E Verdhe

SNR

28dB

PW40

H: 32 dB M: 24 dB L: 17 dB

Mbrojtese Degjimi Klasike EN 352-1 SNR 28DB

ANSI S3.19 NRR 22DB

60 10

Peshe e lehte dhe e forte, PW40 ka nje lidhese koke me shume pozicione me jastek veshi shume te bute dhe perdoret gjate gjithe dites. Vleresim i larte i zbutjes.

PS40 60 10

Kufje Mbrojtese Veshi Klasike HV EN 352-1 SNR 28DB

Me ngjyre te ndritshme. Te pershtateshme per gjate gjithe dites. ABS, Polistirin E Verdhe e Ndritshme

ABS, Polistirin E Kuqe, E Verdhe

Mundesi ngjyrash te dukshmerise se larte

28dB

H: 29 dB M: 25 dB L: 18 dB

PS48

Kufje Veshi Te Holla Portwest

SNR

60 10

SNR

28dB

H: 29 dB M: 25 dB L: 18 dB

NEW EN 352-1 SNR 22DB

Mbrojtese veshi te paloseshme me nivel te ulet mbrojtes te pershtatshme per pune me nivel te ulet zhurme. Mbrojteset e veshit ultra te holla ofrojne pershtatje te bute dhe te lehte e cila mbron veshet nevendin e punes. Polioksimetilin, Polistirin, PVC E Kuqe

SNR

22dB

H: 30 dB M: 19 dB L: 12 dB

Nivel i ulet reduktimi PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 553553

553

31/07/2017 14:26 10/08/2017 12:26


TAPA VESHESH

EP02 x10 200

Tape Veshi PU Foam (200 pale)

EN 352-2 SNR 37DB ANSI S3.19 NRR 32DB

Duke perdorur shkume te durueshme e cila mund te perputhet me konturin e veshit. E lehte per tu vendosur dhe per tu hequr. Mbrojtje e shkelqyer. Cdo pale gjendet brenda nje qeseje higjenike.

Cdo pale te paketuara individualisht

Shkume PU Portokalli

SNR

37dB

2 EP08 x10 200

H: 37 dB M: 35 dB L: 31 dB

Tape Veshi PU Foam, me Lidhese

EN 352-2 SNR 37DB ANSI S3.19 NRR 32DB

Vendosje e rehatshme e tapes ne vesh me sfungjer te bute dhe me nje litar lidhes. Forma e lemuar lejon nje vendosje te rehatshme ne vesh. Cdo pale gjendet ne qese higjenike.

Cdo pale te paketuara individualisht

Shkume PU Portokalli

SNR

37dB

1 EP06 x10 200

H: 37 dB M: 35 dB L: 31 dB

Tapa Veshi PU Foam Bell Comfort (200 Pale)

EN 352-2 SNR 34DB ANSI S3.19 NRR 32DB

Tapa veshi me shkume PU shume te bute. Forma si kembore mundeson ndryshimin e veshjes se rehatshme. Cdo pale gjendet brenda qeses higjenike. Shkume PU Portokalli

Cdo pale te paketuara individualisht

34dB

2 EP30

Cdo pale te paketuara individualisht

SNR

x10 200

Tapa Veshi PU Foam, me lidhese

EN 352-2 SNR 37DB ANSI S3.19 NRR 32DB

Tapa Veshi per Industrine e Ushqimit nje perdorimshe. Vendosje e thjeshte fale materialit te shkumes se bute. Me lidhese per me shume siguri dhe dukshmeri ne ambjentet e industrise se ushqimit. Cdo pale eshte brenda nje qeseje higjenike. Shkume PU Blu

SNR

1 EP20 x4 500

2

Kuti Shperndarese Tapa Veshi

EN 352-2 ANSI S3.19 NRR 32DB

Kuti mbajtese per EP02. Nje levizje e lehte dhe te jep tapa veshi. Mund te perdoret ne siperfaqe horizontale ose te varet ne mur. Shiten me 500 pale EP02 te perfshira.

554

37dB

EP21 x8 500

Shkume PU E Zeze

PERMBANE 500 PALE

H: 33 dB M: 31 dB L: 30 dB

2

H: 36 dB M: 35 dB L: 34 dB

Kuti me Tapa Veshi (500 pale)

EN 352-2 SNR 37DB ANSI S3.19 NRR 32DB

500 pale tapa veshi EP02, rimbushje per Kuti Shperndarese EP20. Keto tapa veshi te buta izolojne kanalin e veshit me shkume te bute per reduktim te shkelqyer te zhurmes dhe per rehati te shkelqyer. Shkume PU Portokalli

SNR

37dB

H: 37 dB M: 35 dB L: 31 dB

Lehtesisht te rregullueshme ne kanalin e veshit

PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 554554

31/07/2017 14:26 10/08/2017 12:26


EP04

Tape Veshi TPE, me Lidhese EN 352-2 SNR 23DB

Tapa veshi te riperdorshme. Materiali TPE (Termo plastik elastometer) vendoset ne kanalin e veshit dhe mbas disa minutash reagon ndaj ngrohtesise prandaj produkti vendoset gati ne te gjithe veshet.

x36 50

TPE Portokalli

1

H: 25 dB M: 20 dB L: 16 dB

SNR

23dB Tapa Veshi per Industrine e Ushqimit

EP01

EN 352-2 SNR 27DB

Tapa veshi per industrine e ushqimit qe pastrohen lehte. Nje top metalik lidhes eshte vendosur ne krijimin trungut te tapes se veshit te ndashem. 2 ngjyra te mundshme per perdorimet e rekomanduara ne ambjentet e industrise se ushqimit.

x30 50

TPE Blu, Jeshile

2

SNR

27dB

EP15 x24 20

Tapat mund te lahen, nuk ka nevoje te nderrohen

Tapa Veshi, me Skilet

EN 352-2 SNR 22DB

Tapa veshi te riperdorshme dhe qe mund te lahen. Skilet fleksibel ABS dhe tapa te buta te rehatshme, te cilat bllokojne hyrjen ne kanalin e veshit. ABS, TPE Portokalli

1 SNR

22dB

EP16

EP18

Tapa Veshi, me Kabull EN 352-2 SNR 27DB

x24 20

EN 352-2 SNR 27DB

Tapa Veshi Zevendesuese te bute vetem per EP16 Poliuretan E Verdhe

2

ABS, Poliuretan E Verdhe

SNR

27dB

H: 30 dB M: 23 dB L: 22 dB

SNR

27dB

H: 30 dB M: 23 dB L: 22 dB

E lehte per Veshur dhe Mirembajtur PW17_PPE_MASTER.indd PW17_PPE_TEXT.indd 555555

H: 24 dB M: 18 dB L: 17 dB

Tapa Veshi Zevendesuese

x36 50

Tapa veshi me shirit te lehte dhe te rehatshem. Ideale per perdorim te shkurter. Tapa nje perdorimshe PU te buta. Ta p a z e v e n d e s u e s e . Zevendesim i lehte.

1

H: 32 dB M: 26 dB L: 22 dB

555

ENGLISH 31/07/2017 14:26 10/08/2017 12:26


PICETA INDUSTRIALE

IW10

EN 12054

Desinfektantet dhe antiseptiket kimike, produkte higjenike ne aktivitetet higjenike, kirurgjikale dhe bakteriale.

IW30

IW10 16 4

Ky standart Europian specifikon nje metode testimi dhe nevojat minimale per aktivitetin bakterial te disinfektanteve dhe antiseptikeve kimikal te cilet formojne nje perzierje homogjene dhe fizikisht te qendrueshme kur hollohen me uje, ose ne rastin e produkteve te gatshme per perdorim me uje. Ky dokument percakton metoden e testimit dhe kerkesat minimale per aktivitetet anti-virale te disinfektuesve kimikale ose produktet antiseptike ne instrumenta, siperfaqe ose duar te cilat formojne nje preparat homogjen te qendrueshem fizik qe kur hollohet me uje - ose ne raste per perdorim te menjehershem te produktit - me uje.

IW30 24 6

ALC

Peceta per Duart (15 cope) EN 12054 EN 1276

IW50

ALC

1-5%

Peceta Pastruese Industriale (50 cope) EN 12054 EN 1276

ALC

1-5%

Fshirese per pune te renda per te pastruar me shpejtesi vajin, dhajmin, grimin dhe bojen e lagur. Materiali i nderthurur eshte dizenjuar qe te largoje papastertite e ngurta. Pelhure Meltblown e Ashper 38g Portokalli - 266mm x 215mm

IW40 Pecetat e laguara Industriale duhet te ruhen gjate gjithe kohes ne nje pozicion vertikal.

IW40

Heq bojen e lagur, vajin, dhjamin, grimin etj. Per perdorim ne duar, vegla dhe siperfaqe. Veprim Antibakterial - efektiv kunder E - Coli, Salmonela, MRSA, Listeri dhe Semundja e Weils. E testuar Dermatologjikisht. Polipropilin 25g E Bardhe, 266mm x 264mm

EN 1276: 2009

EN 14476: 2005

Per pastrimin e duarve, veglave te punes dhe siperfaqeve me aditive anti bakterial per te mbrojtur punetorin.

24 6

Peceta Sanitare per Duart (200 cope) EN 12054 EN 14476

ALC

5-15%

Fshirese duarsh sanitare me veprim antibakterial - efektive kunder 99.9% te bakterieve duke perfshire Human Influenza H1N1 dhe H3N2. E testuar ne menyre te pavarur nga standarti Europian EN12054 & EN14476. Polimendafsh 25g Blu - 195mm x 200mm

Permbajtja e Alkolit Arome portokalli

Pa arome

IW50 24 6

Peceta Sanitare per Siperfaqe (200 cope) EN 1276 EN 14476

ALC

>1%

Fshirese per siperfaqe Sanitare e dizenjuar per te mbrojtur siperfaqen dhe te parandaloje ndotjen. Ideale per siperfaqet sanitare qe jane te rendesishme per pergatitjen e ushqimit. E testuar ne menyre te pavarur nga standarti Europian EN1276 & EN14476. Polimendafsh 25g Blu - 195mm x 200mm

556

Peceta Pastruese Profesionale

PW17_Spill_MASTER.indd PW17_Spill_TEXT.indd 556556

31/07/2017 14:38 10/08/2017 14:27


ANTI-DERDHJE Ju prezantojme linjen e re te kontrollit te derdhjeve me produkte qe menaxhojne ne menyre eficente cfaredo lengu industrial te rrezikshem. Keto produkte tashme jane te domosdoshme te perputhen me rregullat e shendetit dhe sigurise dhe jane mbrojtja juaj e pare kunder lengjeve te ndryshme.

Gama Perthithese e Agjenteve Kimik

Gama Perthithese e Lengjeve

Gama Perthithese e Vajrave

Perthithesit me ngjyre te verdhe perdoren per lengje agresiv kimik.

Perthithesit ne ngjyre gri perdoren per lengje te dryshme jo agresive, qe nuk shperbejne perthithesin.

Perthtithes vetem per vajrat eshte e ngjyre te bardhe ose blu dhe perdoren per vajrat, hidrokarburet dhe lengjet qe nuk perzihen me ujin.

Grafiku i Pajtueshmerise Kimike

• BS 7959-1:2004 - Percaktimi i Nivelit Perthithes Ky teston nivelin perthithes te materialeve te ndryshme dhe ne forma gjeometrike te ndryshme te lengjeve te ndryshme. Njesia Matese eshte Litra (lengje) per Kg material perthithes. Nqs mbas materiali perthithes e mban lengun per 30 sekonda e kalon testin

Metanol

• BS 7959-2:2002 - Percaktimi i nivelit te mospranimit te ujit per materialet hidrofobike. Ky test eshte i njejte si ne pare por tani testohet vetem me vajrat. • BS 7959-3:2007 - Cdo materiali te tretshem i eshte vendosur nje ngjyre per identifikim Kjo pjes e standartit specifikon nje sistem te materialeve te tretshme me ngjyre dhe paketimin e tyre.

Mbrojtje e Fuqishme ndaj Lengjeve te Rrezikshem PW17_Spill_MASTER.indd PW17_Spill_TEXT.indd 557557

Etanol[100%]

Fenol

Glikol etileni

Uji sapuni

Birre/Vere

Acid Gastrik

Uje

Qumesht

Gjak

LENGJE TE THJESHTE

Vaj ne Uje

Petrol

Vaj Bimor

Vaj motorri

Vajguri

Karburant avjoni

Nafte

Vaj hidraulik

Nafte bruto

Toluen

Trikloridetileni

Vaje rreshire

Butanon

Perokloridetileni

Hekzan

Klorid Metileni

Eter

• BS 7959 - Standarti BS - Materialet e perdorura per perthihjen dhe kontrollimin e derdhjeve Standarti Britanik BS 7959 ka tre pjese kontrollimin e derdhjeve; Niveli Perthithes, Perthithesit e Vajrave dhe Kodimi me Ngjyre te llojeve te perthithseve.

Formaldehide

Dietilamini

Kloroform

Ciklohekzanon

Benzen

VAJRAT & HIDROKARBURET

Tetraklorid karboni

Aceton

Akrilnitrili

Sode Kaustike

Acid Citrik

SOLVENT

Phenylamine

Karbonat Sodiumi

Karbonat Kalciumi

Amoniak

Fosfat Trisodiumi

Hidroksid Potasiumi

Acid Formik

Acid Karbonik

Acid Perklorik

Acid Acetik

Acid Hidroflorik

Acid Nitrik

Acid Fosforik

Acid Sulfurik

Acid Hidroklorik

Hidroksid Sodiumi

SUBSTANCA GRRYERSE

ACIDE

557

31/07/2017 14:38 10/08/2017 14:27


GAMA PERTHITHESE E AGJENTEVE KIMIK Perthithes Kimik Meltblown; ofron te njejtin funksion si Mirembajtja meltblown, perjashtimi i vetem eshte pigmenti reflektues qe eshte shtuar. Zgjedhja e vetme per kimikatet e demshem dhe te panjohur.

Per Kontroll dhe Mbledhje te Sigurt te Derdhjeve Kimike SM91 3

50l.

Pakete Perthithse e

100% Derdhjeve te Lengjeve

Kimik PW Spill, 50 Litra BS 7959-1 , BS 7959-3

Pakete Per thithse perdoret ne ambjente te brendshme dhe te jashtme. Picetat dhe Tamponat me strukture te perforcuar dhe perthithje extra mundesojne pastrimin e perberesve te demshme si acide dhe tretes. E Verdhe Absorbon 50 Litra

Lista e Produkteve: 2 x Tampona 1 x Jasteke 30 x Piceta 1 x Lidhese 1 x Cante Mbetjesh e Verdhe 1 x Rrip Cante

558

Siguri e Larte-Linja Kryesore per Mbrojtjen nga Derdhjet

PW17_Spill_MASTER.indd PW17_Spill_TEXT.indd 558558

31/07/2017 14:38 10/08/2017 14:27


GAMA PERTHITHESE E AGJENTEVE KIMIK

Parapergatitje per Emergjencat SM90 6

100%

20l.

Pakete Perthithse e Derdhjeve te Lengjeve Kimik PW Spill, 20 Litra BS 7959-1 , BS 7959-3

Paketa e Re Perthithse e Derdhjeve te Lengjeve Kimik. Madhesia e vogel mundeson ruajtje te mire dhe mbajtje te lehte ne te gjitha zonat qe ka nevoje per kontroll te derdhjeve. Perthithja shume e mire ndaj kimikateve dhe lengjeve per zhvendosje te lehte te rreziqeve kimike. E Verdhe Absorbon 20 Litra

Lista e Produkteve: 2 x Tampon 20 x Piceta 1 x Lidhese 1 x Cante Mbetjesh e Verdhe 1 x Rrip Cante 1 x Manuali dhe Lista Produkteve

E Verdhe- Perthith e Agjent Kimik te Lengshem

Fibra Meltblown me nje shtrese te vetme te petezuar

SM80 200 100

100%

X200

SM75

Picete Perthithse BS 7959-1 , BS 7959-3

Shtresa me nje lidhje e cila jep vecori si force te larte terheqjeje dhe vecori te shpejta thithese. E perdorshme ne ambjente pa garze. Secila mbushje mund te thithe 0.4L te kimikateve te rrezikshem dhe te pa rrezikshem. Polipropilin Meltblown E Verdhe 50cm X 40cm Absorbon 0.4 Litra

X2

2

Rrul Perthithse e 100% Derdhjeve te Lengjeve Kimik PW Spill BS 7959-1 , BS 7959-3

Rruli perthithes kimik mund te perdoret ne rrugica ose derdhje te vecanta. Ideale per ambjente te brendshme ose te jashtme te industrive. Nje rrul thith 80 litra te kimikate agresive dhe jo agresive. Polipropilin Meltblown E Verdhe 38cm x 46m Absorbon 80 Litra

120cm x 8cm SM70 40

X40

Tampon Perthithes e Derdhjeve Lengjeve Kimik PW Spill 100% te BS 7959-1 , BS 7959-3 Tamponi Perthithes kimik eshte shume e mire per ambjente ku eshte thelbesore kontrolli i rreziqeve ndaj ndotjeve kimike te rrezikshme dhe te pa rrezikshme. Pelhura fleksible zgjerohet shpejt per te rritur thithjen nderkohe qe mundeson largueshmeri te larte te lengjeve, durueshmeri dhe force. Pelhure me Qepje Poliesteri me Mbushje te Jashtme Polipropilini E Verdhe 120cm x 8cm Absorbon 3 Litra

Mbrojtje Industriale-Thithje e Shpejte e Derdhjeve Industriale PW17_Spill_MASTER.indd PW17_Spill_TEXT.indd 559559

559

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:27


GAMA PERTHITHESE E LENGJEVE Keto produkte jane me ngjyre gri dhe perthithin te gjitha llojet e lengjeve industriale perfshire bazat e vajit dhe ujit, ideale per perdorim ne situata industriale ku shume lloje te lengjeve te ndryshme jane te pranishme ne te njejten kohe.

SM33

Pakete Perthithse e Derdhjeve te PW Spill, 120 Litra 100% Pergjithshme BS 7959-1, BS 7959-3

1

Nje pakete ekonomike e paketuar ne nje kosh te verdhe industriale me dy rrota. Kjo pakete levizet lehte te vendi derdhjes. Picetat perthithese kur mbushen vendosen brenda nje ambalazhi per transportim.

120l.

Gri Absorbon 120 Litra

Lista e Produkteve: 6 x Tampona 2 x Jastek 60 x Peceta 4 x Lidhese 4 x Cante Mbetjesh e Verdhe 1 x Manuali dhe Lista Produkteve 1 x Kosh Industrial me Rrota

SM31 3

Pakete Perthithse e Derdhjeve te PW Spill, 50 Litra 100% Pergjithshme BS 7959-1, BS 7959-3

50l.

Cante ujendaluese e cila i ruan produktet e saj edhe ne kushte te lageshta. Kartopecetat mirembajtese kane nje shtrese te zeze te forte dhe tampon me dy shtresa qe ndalon penetrimin e ujit. Gri Absorbon 50 Litra

Lista e Produkteve: 2 x Tampona 1 x Jasteke 30 x Piceta 1 x Lidhese 1 x Cante Mbetjesh e Verdhe 1 x Rrip Cante

560

Per Mirembajtjen e Ambjentit Te Paster

PW17_Spill_MASTER.indd PW17_Spill_TEXT.indd 560560

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:27


20l.

MIREMBAJTJA E GAMES PERTHITHESE

SM30 6

Pakete Perthithse e Derdhjeve te Pergjithshme PW Spill, 20 Litra 100% BS 7959-1, BS 7959-3

Nje pakete ekonomike, e lehte per tu levizur dhe e vogel mjaftueshem per tu vendosur pas sediljes se nje makine. Mbushjet mirembajtese te zeza kane shtresa te forta qe mban sebashku mbushjet edhe kur jane te ngopura. Tamponat jane me ngjitje te dyfishte per perthithje maksimale te lengjeve. Gri Absorbon 20 Litra

Lista e Produkteve: 2 x Tampon 20 x Piceta 1 x Lidhese 1 x Cante Mbetjesh e Verdhe 1 x Rrip Cante 1 x Manuali dhe Lista Produkteve

Absorbon 20 Litra

Gri - Abrsorbues uji/lengje me base vaji

Fibra Meltblown me nje shtrese te vetme te petezuar

SM20 200 100

X200

Pecete Perthithse e 100% Derdhjeve te Pergjithshme PW Spill BS 7959-1, BS 7959-3

Keto peceta perthithese kane skaje te hapura per perthithje te shpejte. Shtresa te forta per te parandaluar ndarjen e saj dhe mban mbushjet sebashku edhe kur jane te ngopura. Cdo mbushje perthith 0.8 liter. Polipropilin Meltblown Gri 50cm X 40cm Absorbon 0.8 Litra

X2

SM15 2

Rrul Perthithse e Derdhjeve te PW Spill 100% Pergjithshme BS 7959-1 , BS 7959-3 Rruli perthithes mirembajtes eshte e preferuar ne dyqan, shperndahet lehte dhe eshte ideal per rrugica, me skaje te hapur per thithje te shpejte. Nje rrul ka kapacitet per te perthithur 80 litra lengje me baze ujin dhe vajin. Polipropilin Meltblown Gri 38cm X 46m Absorbon 80 Litra

120cm x 8cm SM10 40

X40

Tampon Perthithse e

100% Derdhjeve te

Pergjithshme PW Spill BS 7959-1 , BS 7959-3

Ta m p o n i yne perthithes mirembajtes ka lekure te jashtme te nderthurur per te patur nje thithje te shpejt. Ajo perthith me shume se 4 litra lengje me baze vajin dhe ujin. Pelhure me thurje Poliesteri me Mbushje Gri Absorbon 4 Litra

Menaxhimi Derdhjeve te Ndryshme PW17_Spill_MASTER.indd PW17_Spill_TEXT.indd 561561

561

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:27


GAMA PERTHITHESE E VAJRAVE Keto produkte jane gjithmone me ngjyre te bardhe dhe duhet te perdoren vetem per derdhjet e lengjeve me baze vaji, derdhje te tilla si lubrifikantet, karburanti, madje dhe vajra perimesh. Duke perdorur teknologjine hidrofobike ato vetem perthithin vajin, jo ujin, dhe do te mbesin ne siperfaqe edhe kur te jene te tejngopura.

SM63 1

Pakete Perthithse e Derdhjeve Base Vaji PW Spill, 120 Litra 100% me BS 7959-1, BS 7959-2BS 7959-3 E ngjashme me Pakete Perthithse e Derdhjeve te Pergjithshme, por permban piceta dhe tampona ekstra thithes vaji te cilat perthithin vajin dhe largojne ujin. Kutia permban 110 mbushje, 10 Tampona, dhe 10 Canta me lidhje.

120l.

E Bardhe Absorbon 120 Litra

Lista e Produkteve: 6 x Tampona 2 x Jastek 60 x Peceta 4 x Lidhese 4 x Cante Mbetjesh e Verdhe 1 x Manuali dhe Lista Produkteve 1 x Kosh Industrial me Rrota

SM61 3

100%

Pakete Perthithse e Derdhjeve me Base Vaji PW Spill, 20 Litr5

50l.

BS 7959-1, BS 7959-2 , BS 7959-3

E ngjashme me Pakete Perthithse e Derdhjeve te Pergjithshme, por me piceta dhe tampona perthithes ekstra te cilet perthithin vajin dhe largojne ujin. E Bardhe Absorbon 50 Litra

Lista e Produkteve: Lista e Produkteve 2 x Tampona 1 x Jasteke 30 x Piceta 1 x Lidhese 1 x Cante Mbetjesh e Verdhe 1 x Rrip Cante

562

Mbrojtje Profesionale ndaj Derdhjeve Te Vajrave

PW17_Spill_MASTER.indd PW17_Spill_TEXT.indd 562562

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:27


20l.

GAMA PERTHITHESE E VAJRAVE

SM60 6

Pakete Perthithse e 100% Derdhjeve me Base Vaji PW Spill, 20 Litra BS 7959-1, BS 7959-2 , BS 7959-3

Kutia ka piceta dhe tampona me extra perthithje per vetem vajin dhe largojne ujin. Kjo cante ju lejon te udhetoni lirshem. E Bardhe Absorbon 20 Litra

Lista e Produkteve: 2 x Tampon 20 x Piceta 1 x Lidhese 1 x Cante Mbetjesh e Verdhe 1 x Rrip Cante 1 x Manuali dhe Lista Produkteve

E Bardhe - Absorbues i Lengjeve me base e vaji

Fibra Meltblown me nje shtrese te vetme te petezuar

SM50 200 100

X200

Piceta Perthithse e Derdhjeve me Base Vaji 100% PW Spill

BS 7959-1, BS 7959-2 , BS 7959-3 Keto peceta thithese jane hidrofobike te cilat lejojne ato te pluskojne ne uje, jane dizenjuar ne menyre te vecante per inxhienierin hidraulike me hapje te skajeve per zhytje te shpejte. Secila pecete perthith 0.8 litra. Polipropilin Meltblown E Bardhe 50cm X 40cm Absorbon 0.8 Litera

X2

SM45 2

Rrul Perthithse e Derdhjeve me Base Vaji PW Spill 100% BS 7959-1, BS 7959-2, BS 7959-3 Rrul Perthithes Vetem per Vaj, e pershtatshme per punet ne inxhinieri-mekanike. Eshte me vrima, e cila e ben te pershtatshme per veprime te ndryshme. Nje rrul i plote ka kapacitet te perthithe deri ne 80 litra te lengjeve te ndryshme lengjesh me baze vajin. Polipropilin Meltblown E Bardhe 38cm X 46m Absorbon 80 Litera

120cm x 8cm SM40 40

X40

Tampon Perthithse e

100% Derdhjeve me Base Vaji

PW Spill

BS 7959-1, BS 7959-2 , BS 7959-3 Tamponi jone perthithese vetem per vaj ka nje shtrese te jashtme resistente. Tamponi eshte hidrofobike qe lejone ate te pluskoje ne uje edhe kur eshte e ngopur. Nje tampon perthith 3 Litra lengje me baze vaj. Pelhure me Qepje Poliesteri me Mbushje te Jashtme Polipropilini E Bardhe Absorbon 3 Litra

Material Perthithes per Mbrojtje Maksimale Ndaj Derdhjeve PW17_Spill_MASTER.indd PW17_Spill_TEXT.indd 563563

563

31/07/2017 14:39 10/08/2017 14:27


THIKAT INDUSTRIALE

Gama e Thikave Portwest ofrojne nje game te plote te zgjidhjeve dhe tehe per zevendesimi. Thikat tona kane precizion ne prerjedhe jane te thjeshta per tu perdorur. Per prodhimin e tyre jane perdorur materiale te cilesise se larte. Ato jane te perdorur ne shume industri te dryeshme duke perfshite fabrikat, magazinat, puntoret dhe D.I.Y. Ju mund ti besoni thikave tona per cdo pune sepse jane te specializuara me sistem te larte sigurie.

KN10 144 12

Thike Ultra e Sigurte Ndertuar me perzierje zinku duke pasur gjithmon parasysh sigurin, kjo thike ka nje sistem qe i kunderpergjigjet cfaredo lloj levizjeje te pakontrolluar te dores. Me nje nderrim te shpejte te tehut.

Perdor syzet e sigurise gjithmone TUV GS Certifikate Produkti Sherbimi. Perputhet/permbush nevojat e Ligjit te Sigurise se Paisjeve Gjermane.

Terheqje Automatike te Tehut

Dizajn Klasik

Perzierje Zinku E Zeze

KN90

KN20 144 12

Thike Pro e Sigurte

Kornize e Qendrueshme Metalike

TUV GS

Realizuar nga perzierje zinku per fortesi dhe durueshmeri, Prerese e Sigurt Pro eshte e perdorshme me te dyja duart, te majte dhe te djathe. Me nje ane kontrolli te larte te thikes me sistem terheqes, kjo thike eshte e dizenjuar per te siguruar sigurine tuaj. Perzierje Zinku, Gome Argjend

KN90

KN40 72 12

Thike e Sigurte me Auto-mbyllje TUV GS

Preresja me e fundit super e sigurte ka si vecori nje teh qe terhiqet kur humbet kontakt me materialin e prere. Kryesisht per perdorim ne punishte, shperndarje ose ndertim ku thikat perdoren shpesh dhe siguria eshte prioritet. Pakoja permban 10 tehe zevendesuese (KN91). Perzierje Zinku, Gome Blu

KN91

564

Thika Sigurie Vetembyllese

PW17_Knives_MASTER.indd PW17_Knives_TEXT.indd 564564

31/07/2017 13:49 10/08/2017 12:09


KN30 96 8

Thike Vetembledhese Portwest Thike alumini me peshe te lehte me nje lak per me shume levizshmeri. Tehu lehtesisht i nderrueshem qe kursen kohe ne kushtet e kerkuara te punes. Hapje e lehte me nje dore e ben te pershtatshme per perdorim. Perfshin 5 tehe zevendesuese per me shume vlere. Alumin, Gome Blu

Dizajn Ergonomik

KN91

KN18 144 12

Thike e Sigurte Snap Off Dizajn ergonomik me kapje gome qe e ben kete te mbahet dhe perdoret lehte. Nje forme poshte per gishtin e madh kontrollon levizjen e tehut per me shume siguri. KN18 vjene me 3 tehe. Buton shtytes i tehut i jep akses te lehte per te kursyer tehet. Mbajtes i tehut prej celiku qe nuk ndr yshket eshte rezistent dhe i durueshem.

Rezultate te Shkelqyeshme

ABS, Gome Blu

KN93

KN09 X48 36

Nderrim i Teheve ne Pake Sekonda

Thike Portwest 9mm Snap Off Thike 9 mm me brisk te levizshem. Dizenjo kompakte me rregullues gjatesie per pozicionin e thikes preciz. Segmentimi i gjatesise se briskut i jep jetegjatesi thikes. Ky brisk eficent ka nje cikel shume te gjate perpara se te nderohet. ABS Blu

KN93 x12 x20 10

Tehe Thike Zevendesuese per KN18 (10 cope) Tehe zevendesuese per KN18 me 8 pika prerse. Pakoja ka 10 tehe me permasa 100mm x 18mm qe pershtatet me stilet e tjera. Celik Argjend

Terhiqe dorezen dhe ngec ne thiken pozicion

KN90 x20 x25 10

Tehe Thike Zevendesuese per KN10 dhe KN20 (10 cope) Perputhet me thikat KN10 dhe KN20. Kjo thike e ndertuar nga karbon celiku ka nje mprehtesi te pakrahasueshme dhe ane ruajtese per te siguruar prerje perfekte cdo kohe. Cdo teh ka si vecori dy ane prerese. Celik Argjend

KN91 x20 x25 10

Tehe Thike Zevendesuese per KN30 dhe KN40 (10 cope) Ky teh eshte i ndertuar nga karboni celikut. Cdo teh ka si vecori dy ane prerese. Zevendesuese per KN30 dhe KN40. Celik Argjend

E Projektuar Me Siguri Maksimale PW17_Knives_MASTER.indd PW17_Knives_TEXT.indd 565565

565

31/07/2017 13:49 10/08/2017 12:10


Tipi 2 Mbrojteset e Gjurit KP55

Mbrojteset e Gjurit

96 24

Rehati dhe Mbrojtje Superiore Mbrojtese Gjurit Portwest ofrojne nje game te gjere te mbrojtjes se Gjurit te pershtatshme per cdo lloj pune. Tipi 1 (Mbrojtese Gjuri me rripa mberthyes), Tipi 2 (Mbrojtese Gjuri qe futen te xhepat ne gju) dhe Tipi 3 (Tapet per Mbrojten e Gjurit). Te gjitha mbrojteset e gjurit qe Portwest perdor jane perbere nga materiale premium me densitet te larte per tâ&#x20AC;&#x2122;i dhene perdoruesit mbrojtje me te mire te mundshme per gjunje e tyre ndaj rreziqeve. Materiale te ndryshme te tilla si shkume EVA, gome neoprene dhe xhel silikoni jane perdorur per te siguruar rehati maksimale per perdoruesin. Ergonometria eshte nje tipar k yc ne projektimin e mbrojteseve te gjurit tona dhe eshte mbeshtetur ne informacion qe klientet na kane dhene. EN 14404 Ky St an d ar t Eur o p ian percak ton nevojat per mbrojteset e gjurit tipi 1 dhe tipi 2. Tipi 2 futet te xhepat perkates dhe Tipi 1 lidhen te gjunjet me rripa. Niveli i mbrojtjes qe ofron varion nga niveli 0 te niveli 2. Niveli 2 ofron mbrojtjen me te madhe.

566

Mbrojtese Gjuri Portwest Ultra EN 14404 TIPI 2 NIVELI 1

Mbrojtese Gjuri Portwest Ultra eshte ndertuar duke perdorur nje perqendrim te madh te neoprene duke i dhene asaj jashtezakonisht aftesi thithje dhe fleksibilitet. Pervec mbrojtjes dhe rehati, tapeti gjithashtu eshte praktike, nje tjeter tipar i neoprene eshte aftesia e tij qe te mbetet fleksibile ne temperature te ndryshme te motit dhe lahet ne 60 grade. Neoprin, Shkume EVA E Zeze 24cm x 14.5cm

KP44 96 24

Mbrojtese Gjuri CE EN 14404 TIPI 2 NIVELI 1

Mbrojtese gjuri inovative ne perputhje me rregullat e fundit Europiane. KP44 eshte ideale per shitesit, hidrauliket ose shtruesit e pllakave. Shiten ne pale. Shkume EVA E Zeze Nje Mase 24cm x 16.5cm

S156 96 24

Mbrojtese Gjuri Portwest EN 14404 TIPI 2 NIVELI 0

Mbrojtja me e mire per gjurin e perdoruesit. Dizajn ergonomik i mbrojteseve te gjurit qe mundesojne durueshmeri, rehati dhe mbrojtje. Mbrojtesja pershtatet me te gjitha veshjet Portwest dhe nuk e pengon perdoruesin ne ecje. Shkume EVA E Zeze 21.5cm X 16.5cm

Kujdesje per gjunjet tuaj

PW17_Kneepads_MASTER.indd PW17_Kneepads_TEXT.indd 566566

31/07/2017 13:49 10/08/2017 12:10


Tipi 1 Mberthyeset e Mbrojteseve te Gjurit KP40 36

Kupa Mbrojtese Gjuri Xhel Ultimate EN 14404 TIPI 1 NIVELI 1

Funksionalitet dhe Teknik Inovative, KP40 ofron mbrojtje te forte per punen e lodhshme te gjunjve. Shtresa e holle e xhelit me silikon adaptohet sipas gjurit tuaj duke dhene rehati dhe mbrojtje si asnjeher tjeter me pare. Shiriti i rregullueshem neoprini mundeson fleksibilitet me te larte ndersa mbeshtjella e PVC siguron jetegjatesi me rezistencen e saj ndaj gerryerjes. Mbeshtjelle PVC, Najlon, Shkume EVA, Neoprin E Zeze/Vishnje E Rregullueshme

KP30 36

Kupa Mbrojtese Gjuri Xhel Super EN 14404 TIPI 1 NIVELI 0

Mbrojteset tona te gjurit jane revolucionare me xhel te integruar per te thithur dhe shperndare presionin. Eshte e lehte dhe e mbuluar me nje shtrese PVC rezistente ndaj gerryerjes per jetegjatesi. Siperfaqia e parreshkitshme eshte e perdorshme per te gjitha ambjentet e punes. Mbeshtjelle PVC, Najlon, Shkume EVA, Neoprin E Zeze E Rregullueshme

KP20

Kupa Mbrojtese Gjuri te Lehta EN 14404 TIPI 1 NIVELI 0

48

Aq e lehte sa nuk do ta ndjeni qe e keni veshur. E dizenjuar per tu pershtatur rreth gjurit tuaj duke u mbajtur nga dy rripa te lehte. Mbeshtjellja e jashtme me nje rezistence ndaj gerryerjes dhe pesha e lehte mundeson maksimumin e performances dhe manovrueshmerise. Sfungjeri ne mesin e sholles eshte inovative dhe e zgjuar e cila pershtatet sipas formes se kembes per rehati dhe mbrojtje te plote gjat gjithe dites. Najlon, Shkume EVA, Plastik E Zeze Portokalli e Ndritshme E Rregullueshme

Mbrojtje per gjunjet per vende te forta dhe siperfaqe jo te sheshta PW17_Kneepads_MASTER.indd PW17_Kneepads_TEXT.indd 567567

567

31/07/2017 13:49 10/08/2017 12:10


Tipi 1 Mberthyeset e Mbrojteseve te Gjurit KP50 48

Mbrojtese Gjuri NonMarking EN 14404 TIPI 1 NIVELI 1

Mbrojtje e shkelqyer dhe stabiliteti ne te gjitha llojet e dyshemeve. Materialet non-marking jane te lehta nuk lene gjurme ose gervishtin siperfaqet. Dizajn ergonomik siguron mbrojtje totale dhe rehati me pershtatje te shkelqyer per te shmangur rreshqitjet. Shiritin e rregullueshem per pershtatje te sigurt dhe fleksibel gjate gjithe kohes. TPR, EPE, Poliester E Bardhe E Rregullueshme

Nuk e Gervishe as Nuk le Shenja ne Siperfaqe

Me Valzime per Fortesi KP10 72 18

Kupa Mbrojtese Gjuri High Density Per b e h e t p o liure t an m e densitet te larte i cili garanton durueshmeri te plote dhe fortesi gjate gjithe kohes me nje dizajn me vetem nje rrip per te siguruar nje pershtatje te sigurte dhe rehati. Nuk perthith ujin kur punoni ne ambjente te laguara. Poliuretan E Zeze E Rregullueshme

Ideale per ambiente te lageshta 568

Rehati dhe Mbrojtje Superiore

PW17_Kneepads_MASTER.indd PW17_Kneepads_TEXT.indd 568568

31/07/2017 13:49 10/08/2017 12:10


Mbrojtese Gjuri te Nivelit 3 KP05 84 28

Tapet i Bute per Gjunjet Tapeti i Bute per Gjunjet KP05 ndihmon ne zvogelimin e tendosjes se gjurin tuaj dhe pjesen e mbrapme duke vendosur sfungjer anti lodhje. E ndertuar nga material EVA 20mm teper e lehte, ideale per te gjitha kerkesat e punes ne siperfaqe te veshtira ose te pista. Shkume EVA E Zeze 40 x 18.5 x 2 cm

KP15 20

Mbrojtese Gjuri Total Comfort Mbrojtesja e gjurit total comfort ofron mbrojtje totale, rehati dhe komoditet. Materiali SBR ka veti te larta kunder abrazionit, thyerjes dhe zezistence per jetegjatesi. Nje zgjidhje e duhur dhe e besueshme per cdo siperfaqe ambienti. SBR E Zeze Nje Mase 53 x 36 x 2.5cm

Mbrojtje per Shpatullat E pershtatshe me FR93 Flame Ultra Coverall SP01 192 12

2

Mbrojtje per Shpatullat Mbrojtese shpatullash e ndertuar me material neoprene shume fleksibel dhe te lehte. E dizenjuar ti mundesoji mbrojtje te shaptullat e personit qe e vesh duke reduktuar rrezikun e impaktit. Vishet me Kominoshen Bizflame Ultra FR93. Neoprin, Shkume EVA E Zeze 17 X 10 X 1 cm

Konstruksion Ergonomik PW17_Kneepads_MASTER.indd PW17_Kneepads_TEXT.indd 569569

569

31/07/2017 13:49 10/08/2017 12:10


GAMA E TAPETEVE TE SIGURISE Gama e Tapeteve te Sigurise Portwest jane Anti-Rreshkitje dhe anti-lodhje. Me vecori te dyfishte qe do te thote, gjate kohes qe parandalon rreshkitjet te ndimon qe te mos lodhesh dhe te punosh rahte gjate gjithe dites duke rritur produktivitetin ne pune dhe kujdesin shendetesor ne terma afatgjat per personat qe i perdorin.

Kategoria e Ferkimit Statik

Kendi i Ngritjes

i Ulet

6o - 10o

R10

Normal

>10o - 19o

R11

Mbi Mesataren

>19o - 27o

R12

i Larte

>27o - 35o

R13

Shume i Larte

>35o

Vlera R

DIN 51130

Testimi i dyshemeve - Percaktimi i vecorive anti-rreshkitje - Vendpunimet dhe fushat me aktivitete me rrezikshmeri rreshkitjeje - Metoda e ecjes - Testi i pjerresise. Ky standart specifikon metoden e cila sherben si zevendesuese e testimit per percaktimin dhe klasifikimin e vecorive kunder rreshkitjes te veshjeve te dyshemese qe kane si qellim te perdoren ne vendpunimet dhe punet qe kane lidhje me fusha te njejta me rrezikshmeri rreshkitjeje. Personi me kepuce per tu testuar ec drejt para dhe mbrapa ne nje mbi dyshemen e veshur per tu testuar, pjerresia rritet nga gjendja fillestare horizontale ne nje kend te pranueshem. Mesatarja e pranueshmerise se kendit te arritur sherben per te vleresuar shkallen e anti-rreshkitjes. Kendi i pranueshem eshte i percaktuar dyshemeja dhe lubrifikanti qe eshte hedhur. Niveli me simbol R varion nga R9 tek R13 sipas DIN 51130. R10 eshte niveli i pranueshme per anti-rreshkitje ne ambient pune.

DIN 4102 B2

R9

Reagimi ndaj testimit me flake - Aftesia e produktit per te marre flake kur bie ne kontakt te drejtperdrejte me flaket. Para testimit produkti eshte mbajtur ne ambjente klimatik per 14 dite. Produktit te varur i vihet flaka nga poshte dhe distanca e djegies nuk duhet te kaloje 150mm. Pikezat qe bien nga shkrirja mbahen shenim

Lendimet me te shpeshta ne industrite e ushqimore jane rreshkitja dhe pengesa.

35%

90%

Rreshktitjet ndodhin kur dyshemeja eshte e lagur ose e ndotur me produkte ushqimi.

75%

Pengimet shkaktohen nga pengesa, nga siperfaqe jo te sheshta.

Burimi: http:/www.hse.gov.uk/food/slips.htm

Ikonat e Produktit Drainage

Vrimat ne tapet mundesojne qe lengjet dhe papastertite te kalojne pertej duke ju dhene nje kapje te permiresuar nen kembe.

Anti-Slip

Te dizenjuar per te dhene me shume ferkim duke ulur mundesine e rreshkitjes.

Anti-Lodhje

te ndihmojne per te reduktuar stresin ne grupet me te medha te muskujve, pjesa e poshtme e kurrizit te bashkimi i kembeve redukton presionin nen kembe dhe stimulon qarkullimin e gjakut.

Sherbime Ushqimi

Jane ideal per bare dhe kuzhina si pasoje e kullimit, durueshmerise dhe rezistences ndaj grasos.

570

Industria e Ushqimit

te pershtatshme per industrine e ushqimit sepse jane rezistente ndaj grasos, yndyrnat e kafsheve dhe vajrave.

Rezistence ndaj Grasos dhe Vajrave

Te pershtatshme ne cdo hapesire pune ku eshte prioritet rezistenca ndaj vajit dhe grasos.

Pastrimi

Mund te pastrohet me nje lares me presion te larte.

Izolacion

Mbron perdoruesin nga vibrimet, zhurmat, i ftohti dhe i nxehti

Mbrojtje

Redukton thyerjet dhe mbron dyshemen

Rrit Produktivitetin kur Reduktohet Lodhja

PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 570570

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:27


Paketim Tek E Qendrueshme nga Lageshtia

Cepat me Sistem Bashkimi

MT52 4

Tapet Clodhes nga Punet e Rrenda DIN 51130:2014-02 R10

Standart me kualitet te larte siguron nje siperfaqe jorreshqitese me kullim te shkelqyer. Rruazat antilodhje jane te lokalizuara ne pjesen e brendeshme te pershtatshme per rezistence te gjate. Skajet e lidhjes lejojne zgjatje te lehte te madhesise dhe gjatesise kur duhet. Mund te perdoret ne ambjente te brendeshme dhe te jashtme. Nitril, Gome E Zeze 620x920x12mm 4.5kg

R10

Siperfaqe Drenuese

MT50 5

Tapet Clodhes Industrial DIN 51130:2014-02 R10

Tapet Clodhes ne forma diamanti eshte e cila siguron rehati dhe rrite produktivitetin ne pune. Sfungjeri i trash PVC lejon ngjeshje te shkelqyer nderkohe qe lekura PVC e siperfaqes siguron qe produkti do te jetoje madje edhe ne kushte te veshtira. Te gjitha skajet kane nje nivel te larte sigurie me siperfaqe te nikeluar duke reduktuar rreshkitjen dhe rrezimet ne ambjentin e punes. Sfungjer PVC, Lekure PVC E Zeze/Shirit i Verdhe 600x900x10mm 3.4kg

R10 MT51 10

Tapet Clodhes

DIN 51130:2014-02 R11 DIN 4102 B2

Tapet i dizenjuar per te reduktuar stresin e muskujve dhe clodhjen e tyre nderkoh qe qendrojne ne te ftohte, PVC e bute. Qendrueshmeri e gjate e cila rrit produktivitetin dhe moralin e punes. Siperfaqa me gunga plastike mundesone rritjen e rezistences ndaj rrezimit. Sfungjer PVC E Zeze/Shirit i Verdhe 600x900x9.5mm 1.5Kg

R11 Eleminon Rreziqet e Rreshkitjeve ne Vendin e Punes PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 571571

571

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:27


GAMA E DRITAVE Ofron nje mori zgjedhjeje per ndricim dhe aksesoret te ndryshem te cilat mundesojne nje performance te shkelqyer per te gjitha perdorimet ne detyrat me te veshtira.

• ELEKTRIK KOKE • ELEKTRIK DORE INSPEKTIMI • ELEKTRIKET

B029 144 12

9

Rechargeable LED Beanie Hat CE , RoHS

Kjo kapele ngrohte dhe e rehatshme akrilike nje drite LED te cmontohet e cila i jep dukshmeri ne kushte me ndricim te ulet. Drita led e rikarikueshme mund te karikohet me nje porte usb. • • • •

Drita: 150 Lumens Bateria: 4 ore Energji: Rekarikim me USB Funksion: Larte/High-Mesatar/Mdeium-Flash 100% Akrilic, Thurje E Zeze , Blu e Erret , Portokalli, E Verdhe Nje Mase

RoHS - Kufizimi i Substancave te Rrezikshme Kufizimet nga Substancat e Rrezikshme jane vendosur ne nje vend per te siguruar te gjithe komponentet e produkteve elektrike pa rrezikuar perdoruesin. Te gjitha dritat tona jane testuar me kete standarte.

Njesia matese e Nivelit te Ndricimit eshte Lumens (LM). Duke ditur sa Lumens cdo llambe/ elektrik krijon ne mund te perzgjedhim aparatin ndricues te duhur per ambjentin a duhur.

PA63

Kohezgjatja

Ndricimi

150 LM

96 12

Jetegjatesia e Baterise. Koha e shkarkimit te Baterise. Duke ditur Jetegjatesinë ne mund te perzgjedhim aparatin ndricues te duhur per ambjentin a dhe kohe zgjatjen e duhur.

4HRS

Elektrik Koke Dual Power Portwest CE RoHS

Ky elektrik koke i fuqishem dhe i sigurte perdor teknologjine inovative per te dhene nje ndricues te bardhe, te qendrueshem dhe me peshe te lehte. • • • •

Ndricimi: 100 Lumens Bateria: 8 ore Energjia: Perfshire AAA x 3 Funksioni: Larte/High-Mesatar/ Medium-Pulsuese/Flash ABS, Poliester E Verdhe/E Zeze Nje Mase

PA04

x20 100

Kapese Universale Per Driten e Helmetes

Monton ne menyre te sigurte dr i te n e h e lm e tes , duke mundesuar nje vendosje te sigurte e cila ndalon renien dhe demtimin e drites. ABS E Zeze

572

Shtrese Gome

100 LM

8HRS

Kontroll Pjerresie

4 ne nje pako

Paketim per Reklamim

PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 572572

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:27


PA50 120 20

Drita Koke L.E.D CE RoHS

Drite koke me shume pozicione e cila i lejon duart e lira per pune. Sistem i ri ndricimi te larte me 8 L.E.D. Ideale si drite koke. • • • •

Ndricimi: 40 Lumens Bateria: 10 ore Baterite e Perfshira: AAA x 3 Opsionet I Larte-Mesatar-Flash ABS Argjend/E Zeze Nje Mase

40 LM

PA64 48 6

10HRS Kontroll Pjerresie

Elektrik Koke Ultra Power Portwest CE RoHS

Elektrik Koke Ultra Power perdor dizajnin me ane te prera dhe teknologjine me te fundit per nje performance dhe siguri te larte. • Ndricimi: 500 Lumens • Bateria: 2 ore • Energjia: perfshihen AAA x 4 • Funksioni: Larte/High-Mesatar/Medium-Ulet/ Low-Pulsuese/Flash-SOS Alumin, ABS, Poliester E Verdhe/E Zeze, Nje Mase

500 LM

2HRS Kontroll Pjerresie

• UREDURUESE DERI NE 25M PA69 100 25

Drite Koke Ujeduruese CE RoHS

Zgjidhja me e mire dhe e lehte per cdo ambient me funksion te shumfishte te cilesimeve dhe kontrollit. Ndertimi i forte, dizenjoja ujeduruese lejon perdorim deri ne 25 meter nen uje. • Drita: 180 Lumens • Bateria: 4 ore • Energjija: perfshihen AAA x 3 • Funksioni: Larte/High-Mesatar/Medium-Pulsim/ Flash ABS, Gome E Verdhe, Nje Mase

180 LM

4HRS Kontroll Pjerresie

Gjenerata e Re e Dritave PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 573573

573

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:27


GAMA E DRITAVE ANTI-GODITJE UJEDURUESE

500m zoom

PA61 24

Elektrik me Fuqi te Larte PW CE RoHS • • • •

Ndricimi: 800 Lumens Bateria: 40 Ore Energjija: perfshinen D x 3 Funksioni: Larte/High-Mesatar/Medium-Ulet;LowPulsim/Flash-SOS Alumin E Zeze Nje Mase L31.5cm x D5cm

Lak Kyci

LM

PA67 500m zoom

36

800 LM

40HRS

Elektrik Security Taskforce CE ROHS

• • • •

Ndricmi: 700 Lumens Bateria: 30 ore Energjija: Perfshihen C x 3 Funksion: Larte/High-Mesatare/ Medium-Ulet/Low-Pulsim/Flash-SOS Alumin E Zeze Nje Mase L21.5cm x D3cm

Lak Kyci

LM

Zmadhim 300 m

PA54 72 6

700LM

30HRS

Elektrik Dore Portwest Tactical CE RoHS • • • •

Ndricimi: 180 Lumens Bateria: 8 ore Baterite e Perfshira: AAA x 3 Opsionet I Larte-Mesatar-Flash

Alumin E Zeze,Nje Mase L13.7cm x D3.5cm

Gremc Rripi

180 LM

Lak Kyci

PA68 Zmadhim 150 m

96 12

8HRS

Drite e Fuqishme Xhepi CE RoHS • • • •

Drita :300 Lumens Koha e punes: 4 ore Baterite te perfshira:AA x 1 Funksioni:I larte-Mesatar-I ulet Alumin E Zeze, Nje Mase L9cm x D2.5cm

Gremc Rripi

300 LM

574

4HRS

Teknologji Inovative e Avancuar

PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 574574

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:28


65 LM

Dizajn Palosje Revolucionar PA66 36

4HRS

Elektrik Inspektim Portwest Ultra CE RoHS

Ndricimi: 200/65 Lumen Bateria: 2/4 ore Energjija: Perfshihen AAA x 4 Funksioni: Inspektim-Elektrik

Magnetik

Alumin E Kuqe, Nje Mase L32.7cm x D4.3cm

PA65

200 LM

2HRS

150 LM

4HRS

Elektrik Inspektimi Portwest CE RoHS

120 20

• • • •

Shtrese Gome

Ndricimi: 150/40 Lumen Bateria: 4/10 Ore Energjija: perfshihen AAA x 3 Funksioni: Inspektim-Ndricues

40 LM 10HRS

ABS E Zeze Nje Mase L16.5cm x D2.6cm Gremc Rripi

Magnetik

PA56 60 30

Elektrik Inspektimi 24 L.E.D CE RoHS • • •

Ndricimi: 70 Lumens Bateria: 10 ore Baterite e Perfshira: AA x 3

Gremc per Varje

ABS E Zeze , Nje Mase L21cm x W6cm x H3cm Magnetik

Shirit Ndricues ne Krah

70LM

10HRS

Zgjidhja Per Drite Te Fuqishme Marketing Portabel Here PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 575575

575

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:28


GAMA E DRITAVE Funksioni i Inspektimit

AKSESORE

Kjo game perfshin aksesoret me te mire ne treg. Produkte te ndryshme per kerkesa dhe industri te ndryshme. Cdo produkt dallohet nga vecorite qe ofron dhe si rezultat ploteson preferencat e secilit.

E Verdhe E Kuqe

Funksioni i Fokusim Drite

Blu e Hapur Mund te Varet ne Mure

74 LM

PA62

Portokalli

8HRS

Elektrik 19 L.E.D Utility

T900

CE RoHS

24

• • •

Limoni

x20 100

Ndricimi: 74 Lumens Bateria: 8 ore Energjija: perfshihen D x 4

200

ABS E Verdhe/E Zeze Nje Mase L15.6cm x W11.6cm x H18cm

HV09

Terheqese Zinxhiri te Zevendesueshme

200 20

Gome Termoplastik, Polipropilin Limoni, Portokalli, E Kuqe , Blu e Hapur , E Verdhe

2

Varse Zinxhiri LED RoHS

ABS E Verdhe e Ndritshme

Ujeduruese

Argjend

Off / On

Lak Kyci

Shtrese Gome

31 LM

PA60 48

576

E Verdhe e Ndritshme

8HRS

Elektrik Dore Gome 7 L.E.D

CE RoHS • Ndricimi: 31 Lumens • Bateria: 8 Ore • Energjija: perfshihen D x 2 Gome, ABS E Verdhe/E Zeze Nje Mase L19.5cm x D7.5cm

HV05 600 25

Off / On

Shirit Ndricues ne Krah CE , ROHS , EN 13356

Shirit i rregullueshem qe vendoset ne krah, me panele Reflektuese, i lehte dhe mbrojtje te pershtatshme. Panel me drita me buton me prekje dhe leshon nje shkelqim te shndritshem te kuq per te shtuar dukshmerine. Me dhe Pa pulsime. 80 ore jetegjatesi e baterise. Bateri CR2032, 3V. ABS, LED, TPU, 35g E Verdhe e NdritshmeE Verdhe e Ndritshme, Argjend Nje Mase

Drite LED dhe Aksesoret

PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 576576

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:28


Suport i Kurrizit HV03 x18 50

Shirit Reflektiv Slap Wrap 38 x 3 cm

EN 13356, CE E ndertuar duke patur sigurine ne mendje. Material shume reflektiv i cili mundeson dukshmeri ne ambiente te erreta apo me pak drite. Vinil Reflektiv Argjend Nje Mase

HV04 x18 50

Shirit Reflektiv Slap Wrap 41 x 4 cm

EN 13356, CE Ngjitje e shpejte lejon aplikim te lehte te ketij shiriti ne krahe, bel, rroba dhe aksesore te tjere. Perfekt per te siguruar dukshmeri dhe siguri.

PW80 48 12

Vinil Reflektiv E Verdhe Nje Mase

HV08 180 30

2 Shitet me pale

HV07

2

Performanca e larte 8â&#x20AC;? dhe dizajni i rripit te gjere ofron mbeshtetje te plote per perdoruesin. Perforcon shpinen, barkun dhe legenin. Rripi mund te rregullohet per te rritur konfortin dhe perdoret nen ose mbi veshje. Kater shirita lidhes elastike per nje perputhje me te mire. 38% Lateks, 62% Poliester E Zeze S-XL

Ndricues LED per Kepucet

Lake i ndashem

RoHS Te dizenjuara ergonomikisht per tu pershtatur me cdo lloj modeli kepuce. Dizenjoja e lehte dhe ergonomike eshte e pershtateshme pe cdo lloj ambienti pune. Funksione te shumta te qendrimit ndezur dhe flash, per te siguruar dukshmeri dhe siguri. PP Nje Mase

PW81 200 20

Rrip Beli Mbeshtetes

Dricues me Magnet

EN 13356, CE , RoHS Drite e lehte superiore magnetike LED e cila shtohet te cdo rrobe duke siguruar dukshmeri. Materiali reflektues dhe drita LED kane dy funksione, e qendrueshme dhe flash. Perfekte per pune ne kushte drite te ulet.

48 12

Rrip Beli Mbeshtetes Hi-Vis Rripi Mbeshtetes Hi-Vis mundeson dukshmeri te larte ne vendin tuaj te punes nderkohe qe ofron te njejten mbeshtetje te kurrizit te rripit tone mbeshtetes standart. 38% Lateks, 62% Poliester Jeshile Hi-Vis S-XL

Vinil Reflektiv E Verdhe Nje Mase

Aksesore PMP Cilesore PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 577577

577

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:29


GAMA E AKSESOREVE

BT10 18 100%

Shirit Bllokues/ Paralajmerues Shirit bllokues jo-ngjites per perdorim ne rrethimin e zonave ne industri, ndertim, evente dhe zona ose operacione te kufizuara. Cilesi durueshmerise se larte me rezistence shume te mire grisjeje. PE e Paster E Zeze/E Verdhe , E Kuqe/E Bardhe 500m x 75mm x 30 mikron

HV10 20

Trekendesh Paralajmerues i Mbledhshem ECE R27 KLASI STANDARD

Trekendesh paralajmerues me cilesi te larte, kompakt, i mbledhshem, ndertuar nga plastika e forte ABS. Dizajni mbylles jep me shume hapesira dhe e ben ideale per tu vendosur ne makina, tashme nje nevoje ligjore ne shume shtete. E perdorueshme ne aksidente ose defekte. ABS Portokalli

BT05 120 12

100%

Shirit Adeziv Shirit paketimi adeziv, ideal per perdorime te pergjithshme. Adeziv me pak zhurem qe mundeson nje ngjitje te sigurte dhe jetegjate. B0PP Kafe 66m x 50mm x 50 microns

120dB

PA99 x60 20

Bilbil sigurie Slimline 120db Ky bilbil sigurie 120db eshte i lehte dhe portabel, Ka aftesi per te dhene sinjal ne distanca te largeta me nje zhurem qe kapet nga veshi. Plastik Portokalli 57x23 cm

BT20 54 9

Hapes i Ngjitesit Shirit Hapes i ngjitesit shirit,i dizenjuar per perdorim te lehte dhe te pershtatshem. Ky hapes ndihmon ne ruajtjen e kohes per te mbyllur kutiat me minimumin e lodhjes dhe eficence maksimale.

Ngjitesi shitet vec.

PP Blu

578

Me te shiturat e PPE

PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 578578

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:29


GAMA E AKSESOREVE

MARINE

HV20 30

Tabele Paralajmeruese - Siperfaqe e Lagur Tab e le Paralajm erues e p er rrezikshmeri rrezimi, rreshkitje dhe siperfaqe e Lagur. Te dyja anet te shtypura. •

Shirit reflektues

Anglisht Polipropilin i Forte E Verdhe 61x30cm

Aftesi Pluskimi deri ne 100N

Ne shume gjuhe

HV21 30

Euro Sinjal Per Dysheme Te Lagur Sinjal per dyshemene e lagur ne shume gjuhe per te zvogeluar rrezikun e rreshkitjeve. Dizenjo qe paloset e cila eshte kompakte dhe e lehte per tu mbajtur. • • • •

Rrip beli i rregullueshem

Anglisht Frengjisht Gjermanisht Me push Polipropilin i Forte E Verdhe, 61 x 30 cm

Xhakete Jete Shpetuese 100N

100N Ne shume gjuhe

Xhaketa shpetuese me ngjyra dhe reflektore sigurie. Normalisht duhet te jete i afte te ktheje nje person ne pozicionin mbrapsht. Njerezit qe nuk jane ne gjendje te notojne duhet te perdorin xhaketen shpetuese. Ujra te qete.

EN ISO 12402-4

HV22 30

Shenje Pastrimi ne Progres Ak sesor sigurie esencial per pastrime ne progres ne ambiente publike. E printuar ne te dy anet me dizenjo shumegjuheshe per siguri te rritur. • • • •

Anglisht Frengjisht Gjermanisht Me push Polipropilin i Forte E Verdhe 61 X 30 cm

Ky standart specifikon kerkesat per performance dhe dizajne dhe testet e procedurave te xhaketes jeteshpetuese me 100 Newton (N) pluskim ne masa te medha.

LJ20 5

CE CAT III

Jelek Jeteshpetuese 100N Buoyancy EN ISO 12402-4

Xhaketa 100N Buoyancy jeteshpetuese eshte nje ndihmuese universale mbrojtese per notaret ose punetoret. Dizajn i rehatshem i cili lejon lirshmeri ne levizjeje nderkohe qe mundeson edhe qendrueshmeri ne siperfaqen e ujit. Sinjali me fishkellim, rripi i integruar ne kembe, jaka e mbushur ofrojne rehati dhe siguri. Zinxhire dhe litare te forte ne pjesen e qafes dhe dores/kyceve. Najlon, PE, Shkume Portokalli M/60-70kg, L/70-90kg, XL/90+kg

Dukshmeri e Larte Reflektimi ne Uje PW17_MATS_Lights_ACC_MASTER.indd PW17_MATS_Lights_ACC_TEXT.indd 579579

579

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:30


Pakete per Ambjente Pune

Ndihma e Pare FA10 BS 8599-1 1: 2011 Kutia e Ndihmes se Shpejte per Ambjente Pune. Specifikimet per permbajtjen e kutise se ndihmes se pare

BS 8599-1 1

12

Kjo pjese e standartit BS 8599 specifikon kerkesat qe duhet te permbush kutia e ndihmes e shpejte nga kuti te vogel, te mesme, te madhe dhe per udhetime per vende te ndryeshme te punes. Gjithashtu jane dhene spesifikime per kutine mbajtese dhe perbersit ne te.

Kjo kuti e ndihmes se pare eshte ideale per rreziqe te vogla ose per vendet si zyra ose dyqane. E pajisur me kapese muri, paketa permban te gjitha sendet qe nevojiten per te ndermarre ndihmen e pare duke perfshire leukoplast steril, veshje, fasha dhe shume me teper. Jeshile

Permbajtja e Kutise se Ndihmes se Pare ne Ambiente Pune Small FA10

Medium FA11

Large FA12

Fletepalosje me udhezime

1

1

1

Lista e Permbajtjes

1

1

1

Garze sterile mesatare: 2m x 7.5cm, mbushje thithese 12cm x 12cm

4

6

8

Garze sterile e madhe: 2m x 10cm, mbushje thithes 18cm x 18cm

1

2

2

Bandazhe Trekendoresh: 90cm x 90cm x 127cm

2

3

4

Kapese Sigurie: Gjatesia 2.5cm

6

12

24

Fasho Sterile per Syte: Fasho rrethore 1m x 5cm, Fasho 7.5cm x 5cm

2

3

4

Lista e Permbajtjes

Kutia e Ndihmes se Pare per Ambjente Pune, 25 Persona

FA11

Kutia e Ndihmes se Pare per Ambjente Pune, 25+ Persona

BS 8599-1 1

10

Kjo Kuti e Ndihmes se Pare eshte e pershtatshme per trajtim e pare te aksidenteve jo serioze ne pune. Kutia me ngjyre jeshile ka gremc per tu kapur ne mure dhe me doreza mbajtese. Jeshile

Leukoplast Sterile: te Ndryeshme

40

60

100

Piceta pastruese pa alkol: 11 x 7.5cm

20

30

40

Leukoplast: 5m x 2.5cm

1

1

1

Doreza Nitrili nje Shperdorimesh: EN 455 - large (Pale)

6

9

12

Garze sterile per gishtat: 44 x 4cm, fasho absorbuese 4 x 4cm

2

3

4

Maske me Valvul per Reanimim*

1

1

2

Mbulese Alumini: 140 x 210cm

1

2

3

Fasho me Xhel ndaj Djegies: Fasho e veshur me Xhel me baze uji 10 x 10cm**

1

2

2

Gershere

1

1

1

Bandazhe: 4.5m x 7.5cm

1

2

2

Montim ne Mur

1

1

1

FA12

Kutia e Ndihmes se Pare per Ambjente Pune, 100 Persona BS 8599-1 1

10

Kjo Kuti e Ndihmes se Pare eshte per ambjente pune me shume personel. Kutia eshte e pajisur me te gjitha produktet sipas standardit. Jeshile

580

Trajtim te Plote Mjekesor per Demtimet e Zakonshme ne Pune

PW17_FirstAid_MASTER.indd PW17_FirstAid_TEXT.indd 580580

EU CATALOG FIRST AID ART (P6)

29/07/2017 11:42 10/08/2017 11:53


BS 8599-2 2: 2014 Kutia e ndihmes se pare. Specifikimet per permbajtjen e kutise se ndihmes se pare per automjetet motorike.

Pakete per Automjetet

Kjo pjese e standartit BS 8599-2 specifikon kerkesat qe duhet te permbush kutia e ndihmes se shpejte ne tre madhesi (Masa 0, Masa 1, Masa 2) per perdorim ne automjete. Kerkesat jane dhene gjithashtu per kutine mbajtese dhe perbersit ne te.

Pakete per Automjetet Llojet e Makinave

Madhesite e Kutive te Ndihmes se Pare per Automjete

Motociklete me dy, tre dhe kater rrota.

1 x small- FA21

Makinat, Taxi, Makina pune

1 x medium - FA22

1-16

Minibus, 7 Vendeshet

1 x large - FA23

17+

Autobuset

1 x large* - FA23

Numri i Pasagjereve

1-3 1-8

FA21 45

Kutia e Ndihmes se Pare per Automjete, 2 Persona

BS 8599-2 2

Kutia eshte fleksible dhe me zinxhir per tu vendosur ne hapesira te vogla. Jeshile

*Autobuse me disa nivele do kete nevoje me shume se dy kuti

Permbajtja e Kutise se Ndihmes se Pare per Automjetet Lista e Permbajtjes

Small FA21

Medium FA22

Large FA23

Manuali i Perdorimit

1

1

1

Lista e Permbajtjes

1

1

1

Fasho per Traumen - E Madhe: 15 x 18cm

-

-

1

Fasho per Traumen - Mesatare: 10 x 18 cm

1

1

2

Garze sterile mesatare: 2m x 7.5cm, mbushje thithese 12cm x 12cm

-

1

2

Bandazhe Trekendoresh: 90cm x 90cm x 127cm

-

1

2

Piceta pastruese pa alkol: 11 x 7.5cm

5

10

20

Leukoplast Sterile: te Ndryeshme

5

10

20

Doreza Nitrili nje Shperdorimesh: EN 455 - large (Pale)

1

2

5

Maske me Valvul per Reanimim*

1

1

3

Mbulese Alumini: 140 x 210cm

-

1

3

Fasho Ngjitese per Plaget: 7.5 x 7.5cm

-

1

2

Fasho me Xhel ndaj Djegies: Fasho e veshur me Xhel me baze uji 10 x 10cm**

1

2

4

Gershere

1

1

1

FA22 30

BS 8599-2 2

Kjo Kuti mundeson trajtimin e pare mjeksor ne levizje. Eshte nder tuar p er te trajtuar demtimet me te vogla. Jeshile

FA23 20

*Maska per Reanimim mbron personin qe jep ndihmen e pare nga infeksionet qe mund te ndodhin kur jep frymemarrje direkt **Fasho me Xhel ndaj Djegies ule temperaturen e djegies. Xheli eshte prezent me shume se nje ore.

Kutia e Ndihmes se Pare per Automjete, 8 Persona

Kutia e Ndihmes se Pare per Automjete, 16 Persona BS 8599-2 2

Kjo kutie eshte lehtĂŤsisht e dallueshme dhe gati ne rast aksidenti. E paketuar me pjeset me esenciale te cilat duhen sa me shpejt. Jeshile

Kutia e ndihmes se pare, ideal per personelin ne levizje PW17_FirstAid_MASTER.indd PW17_FirstAid_TEXT.indd 581581

581

29/07/2017 11:42 10/08/2017 11:53


CANTAT DHE MBAJTESET E VEGLAVE 25 LITRES

Mbajtese me mbushje te dyfishte Xhep telefoni

Nje koleksion gjitheperfshires i pjeseve te valixheve, te perdorshme per udhetime ose perdorime te perditshme. Konstrukt i forte me material rezistent dhe komponent te forte. Besueshmeria dhe durueshmeria garantojne 100% kenaqjen e konsumatorit.

25

LITRES Xhep telefoni

Shirit reflektues

Pjesa mbrapa e mbushur

B904 24

Cante Shpine Fosforeshente Quick Release

B905

Vecorite e materialit dhe shiriti reflektues jane plotesisht te certifikuara ne GO/RT 3279 & EN ISO 20471. Inovacioni i ri kunder ngaterrimit, menyre e lehte e heqjes nga shpina, e dizenjuar edhe si mjet mbrojtes kur punohet ne kushte te rrezikshme. Vecorite moderne perfshijne xhepa per telefona MP3/CD, si edhe pjese te mbrapme te rehatshme per perdoruesin. Pelhure 100% Poliester 600D 210T Pelhure e veshur me PA Portokalli, Kapaciteti 25 Litra L28cm x W21cm x H43cm

70 LITRES

24

Cante Shpine Fosforeshente Ideale per punetoret, ciklistet ose femijet e shkollave te cilet mund te kene nevoje per aksesore me dukshmeri te larte per ti bere ata me te dukshem nga motorristet. Vjen e kompletuar me nje xhep te integruar per MP3/Telefon, xhepa te shumte dhe shpine te rehatshme. sipas GO/RT 3279 (portokalli) & EN ISO 20471. Pelhure 100% Poliester 600D 210T Pelhure e veshur me PA Portokalli, E Verdhe Kapaciteti 25 Litra L28 x W21 x H43cm

Rripat qe vendosen ne shpatull me mbushje

PVC sipas standartit Reach Rripa te shumte per mbajtje me te lehte

B910 18

Cante Ujendaluese, Hold All, 70L Kjo cante ujendaluese PVC eshte dizenjuar per te permbushur te gjitha kushtet me te kerkuara te punes dhe motit duke mbajtur veglat & aksesoret tuaj te sigurte dhe te thate. Nje ndarje e brendshme rrjete mundeson ruajte te shtuar dhe akses te lehte per udhetimet esenciale dhe dokumentat e punes. Pelhure 100% Poliester 45C/600D, e veshur me PVC E Zeze Kapaciteti 70 Litra L57cm x W34cm x H34cm

Skelet i brendshem

582

Canta te shkelqyera Per Punonjesit Ne Levizje

PW17_Luggage_MASTER.indd PW17_Luggage_TEXT.indd 582582

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:30


Dizenjuar per tu Palosur

35

Mbrojtese shpatullash te mbushura

LITRES

14 ndarese brenda

35

Ndarje te shumta anesore me zinxhire

LITRES

Rripa te rregullueshem 1 Xhep me Kapak 4 Xhepa te Hapur

TB02 12

Cante Veglash e Hapur Cante e hapur veglash per akses te lehte. Mbyllje e forte me jastek te ashper per levizje te lire. Vecorite perfshijne: 4 xhepa anesore, 1 xhep të mbuluara, 1 unaze ne form D-je, 6 Kapse metalike jashte 14 kapese metalike brenda

B916

Cante Shpine Triple Pocket Canta e shpines ideale per perdorim te perditshem. E ndertuar me poliester 1680D per te mbajtur paisjet te sigurta. Ka 3 zinxhira kryesore te ndare, vend te posacem per laptop dhe rripa shpatullash komfort te rregullueshem.

24

Pelhure 100% Poliester 1680D Pelhure Poliester 210D E Zeze Kapaciteti 35 litra 35cm x 22cm x 50cm

Pelhure 100% Poliester 600D E Zeze/Gri L38cm x W20cm x H25cm

Qepje te dyfishte

Rrip Beli me Mbushje

60

LITRES B912

24

Cante Ujendaluese Dry Bag, 60L

Lak per cekic

TB10 24

Rrip Veglash I dizenjuar dhe prodhuar me poliester shume rezistente e cila ka edhe membran kunder ujit.Rripi i veglave ka 19 xhepa, krah dhe mbajtese te siguruar organizim optimal dhe thjeshtesi ne perdorim. Perfshir ka edhe nje rrip nailoni, xhepa per thika dhe lak per cekicin. Rrip i celesie te larte, idel per marangoz dhe profesione te ndryshme.

Kjo cante e ndertuar per te duruar ujin dhe elementet e tjere, duron shume dhe mund te perdoret ne cdo ambient pune. Mbyllja e thjeshte me rrotullim dhe sistemi i kombinuar me material PVC Tarpaulin sherben si barriere per ujin, papastertite, pluhurat nga cdo drejtim duke mbajtur paisjet te sigurta dhe te pastra. 100% Tarpaulin, e veshur me 500D PVC Blu , Portokalli, E Verdhe Kapaciteti 60L L93cm X W31.5cm x H31.5cm Pesha 630g/m2

100% Poliester 1680D, Rrjete 100% Najlon Blu e Erret , Masa beli 32”-48”

Cante Shpine Funksionale Dhe Komforte PW17_Luggage_MASTER.indd PW17_Luggage_TEXT.indd 583583

583

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:30


B900 12

Cante Holdall Ideale per mbajtjen e mjeteve ose per perdorim si cante udhetimi, keto canta me stil dhe praktike kane shume funksione. Te dyja cantat kane vendin e ID se zotruesit, dy te ndara me zinxhir dhe rripin e qafes te rregullueshem.

65

LITRES

100% Poliester, e Veshur me PVC 485g E Zeze , Blu e Erret Kapaciteti 65 Litra Panele te forte Rripa Para dhe Anash

B903 12

Canta e Udhetimit Canta me kapacitet 35 Litra eshte shume popullore dhe e pershtatshme per shume funksione. Ka vendin e ID se zotruesit, dy te ndara me zinxhir, dy rripat anash dhe rripin e qafes te rregullueshem.

35

LITRES

100% Poliester, e Veshur me PVC Blu e Erret Kapaciteti 35 Litra L48cm x W23cm x H32cm Panele te forte

Mbajtese karte ID

B901

Mbajtese me mbushje te dyfishte

20

Ndarje te shumta anesore me zinxhire

Panele te forte

584

Cante Holdall Kit E ndertuar nga nje pelhure poliesteri 600D, kjo cante ka dizajn praktik dhe te gjithanshem per ta mbajtur dhe per ta transportuar, xhepa te shumte me zinxhir, mbajtese kepucesh ose helmete.

50

LITRES

Pelhure 100% Poliester 600D Pelhure 190T me Veshje PA190T Pelhure e veshur me PA E Zeze/E Kuqe Kapaciteti 50 Litra L52cm x W34cm x H28cm

Rripa te rregullueshem

Me e Shitura ne Gamen e Valixheve

PW17_Luggage_MASTER.indd PW17_Luggage_TEXT.indd 584584

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:30


100 LITRES Mbajtese karte ID

B907

Mbajtese me mbushje te dyfishte

6

Cante Me Rrota Multi-Pocket Cante praktike dhe e forte, dizajn inovativ per tu pershtatur per shume perdorime, ndersa ofron nje transportim te lehte dhe te sigurte. Pelhure 100% Poliester 600D 190T Pelhure e veshur me PA E Zeze/E Kuqe Kapaciteti 100 Litra L60cm x W40cm x H42cm

Mbajtese Telescopic

Ndarje te shumta anesore me zinxhire

Sistem Rrotash Rezistuese InLine Panele te forte

100 LITRES

B909 4 Rripa Para dhe Anash

Cante Udhetimi Me Rrota Kjo cante e lehte ka nje mbajtese te rehatshme, rrota te forta dhe ndarje me akses te lehte per ruajtjen e sendeve. Canta eshte ndare ne 3 pjese me mberthyese hook and loop, ideale per ndarjen e artikujve tuaj. Pelhure 100% Poliester 600D 210T Pelhure e veshur me PA E Zeze Kapaciteti 100 Liter L76cm x W37cm x H36cm

Mbajtese karte ID

Sistem Rrotash Rezistuese InLine

70 LITRES

Mbajtese e Levizshme

Xhep Anash me Zinxhir

Mbajtese me mbushje te dyfishte

B908 8

Cante Udhetimi Me Shume Xhepa Nje dizajn i mbledhur me hapesira te brendeshme, canta TS Holdall ofron nje paketim te bollshem te sendeve duke kombinuar nje perdorim ne shkalle te gjere te saj.

Mbajtese Telescopic

Pelhure 100% Poliester 600D Pelhura 190T e Veshur me PA190T Pelhure e veshur me PA E Zeze/E Kuqe Kapaciteti 70 Litra L73cm x W33cm x H29cm

Panele te forte

Ndarje te shumta anesore me zinxhire

Sistem Rrotash Rezistuese InLine

E Pershatshme per Veshjet E Punes Dhe Pajisjet Mbrojtese Personale PW17_Luggage_MASTER.indd PW17_Luggage_TEXT.indd 585585

585

31/07/2017 14:06 10/08/2017 12:30


Materiale per Reklamim Z600

Z635

Z613

Z534 Z612

Z622

Z530 Z529

Z601

PERSONALIZO STENDEN TUAJ

Z611

A

A

A - Tregon se pjesa eshte e pershtashme me Z600

Starter wall bay W1.2m x H2.4m

B

B - Tregon se pjesa eshte e pershtashme me Z601

Z600

1

Z601

B

Large freestanding floor stand L1.5m x W.5m x H1.4m

A+B

A+B - Tregon se pjesa eshte e pershtashme me Z600 dhe me Z601

Z636

Z610

Z611

Z612

Raft i Madh L120cm x W38cm

Shine e dalur per varjen e rrobave 50cm L50cm x W25cm

Shallow RSB 50cm

Shallow RSB 1.2m

A

1

B

2

B

12

A

32

Z613

Z620

Z621

Z630

Z635

Z622

Shine e dalur per varjen e rrobave 1.2cm

Krah per Varjen e Rrobave 22cm

Krah per Varjen e Rrobave 35cm

Gremc 20cm

Raft Kepuce

Krah per Varjen e Rrobave

A

8

PW17_Merchandising_A1.indd 586586 PW17_Merchandising_TEXT.indd

A+B

40

A+B

48

A+B

100

A+B

30

A+B

12

40

31/07/2017 14:05 10/08/2017 17:06


PW 3

Z621

Z586 Pull Up Banners

Z630

TM

P AKVIEW

T R A N S L U CSPECIALISTS ENT HELMET GLOBAL WORKWEAR

PW

TM

Z586NCRB003 - 300D Industry Dukshmeri e Larte Z586NCRB005 - Sealtex Z586NCRB006 - Solar Z586NCRB010 - Iona Z586NCRB002 - Bizflame Z586NCRB001 - Biztex Z586NCRB007 - Kepuceve dhe Cizmeve Z586NCRB008 - PW3 Z586NCRB011 - Peakview Z586NCRB012 - PW Nano 6000 Z586NCRB013 - Glowtex Z586NCRB014 - PWR

6

Z636

Z551

Z550

Manekin i Ulur-150cm i Gjate

Manekin Stativ-190cm i Gjate

Z465

1

Z533

Z541 Kosh Reklame

1 Z533 Stende per Rreklamimin e Dorezave/PPE Высота - 170 см Ширина - 40 см Глубина - 70 см

Z587

1

Z587

Z583

Z531

Z529

Tapet Portwest Masat: 202cm Gjatesi x 99cm Gjeresi

Poster i Madh PVC Madhesia: 250cm gjeresi x 100cm lartesi

Stende e Larte 28cm lartesi x 50cm gjeresi x 25cm thellesi

Stenda Demostruese 18cm e gjate x 15cm e gjere x 45cm e larte

3

1

20

1

Z465

Z456

Z457

Z580

Mbeshtetese Kembesh Portwest

Varse Druri Portwest

Varese Pantallonash

Cante Letre Portwest

1

PW17_Merchandising_A1.indd 587587 PW17_Merchandising_TEXT.indd

100

50

200

1

Z530

Z534

Kolona e Kepuceve 185cm lartesi x 45cm gjeresi x 40cm thellesi

Mbajtese Helmete 55cm x 55cm x 218cm

1

1 31/07/2017 14:05 10/08/2017 17:07


Tabela e Ngjyrave Kingsmill | Nuancat Kryesore

Blu e Erret

Blu e Erret

E Zeze

Ngjyre Ulliri

Blu e Hapur

Epic Royal

Gri e Hapur

Pantone 289C

Pantone 5395C

Black3C

Pantone 2329C

Pantone 7686C

Pantone 287C

Pantone 425C

Ngjyre Geshtenje

Me Grimca

Jeshile e Erret

E Bardhe

Safari

Gri e Hapur

Gri e Erret

Pantone 7630C

Pantone 445C

Pantone 626C

Pantone White

Pantone 7534C

Pantone 432C

Cool Grey 11C

E Kuqe

Portokalli

Jeshile e Erret

Kaki

Jargavan

Pantone 186C

Pantone 151C

Pantone 7736C

Pantone 452C

Pantone 2645C

Veshje Pune 100% Pambuk | Nuancat Kryesore

E Zeze

Blu e Erret

Blu e Hapur

E Kuqe

Jeshile e Erret

Kaki

Portokalli

Gri e Erret

Pantone Black

Pantone 533C

Pantone 7687C

Pantone 186C

Pantone 626C

Pantone 452C

Pantone 021C

Cool Grey 11C

Portwest Texo | Nuancat Kryesore

Qymyr Druri

Blu e Erret

Portokalli

E Zeze

Epic Royal

Kaki

Jeshile e Erret

E Kuqe

Pantone 437C

Pantone 289C

Pantone 1585C

Pantone Black

Pantone 287C

Pantone 452C

Pantone 626C

Pantone 186C

Veshje Te Lehta - Leisurewear | Nuancat Kryesore

Blu e Erret

E Zeze

Jeshile e Erret

E Kuqe

Blu e Hapur

Blu e Erret

Qymyr Druri

Pantone 289C

Pantone Black

Pantone 626C

Pantone 186C

Pantone 7686C

Pantone 5395C

Pantone 437C

E Verdhe

Jeshile e Zene

E Kuqe

Lejla

Ngjyre Geshtenje

Boje Qielli

Pantone 109C

Pantone 7727CP

Warm Red C

Pantone 7672C

Pantone 7642CP

Pantone 2171C

588

ENGLISH

PW17_Index_MASTER.indd PW17_Index_TEXT.indd 588588

Roze Pantone 214C

Gri e Hapur Pantone Cool Gray 4CP

Tabela e nuancave te ngjyres eshte vetem per informim dhe pelhurat nuk kane perputhje ekzakte gjithmone.

31/07/2017 13:49 10/08/2017 17:07


Konvertimet e madhesive

Tabela e masave tregon matjet e trupit dhe duhet ta perdorni si guide per perzgjedhjen e sakte te mases. Per shembull nje person me nje perimeter kraharori 108-112cm do te marre nje madhesi L kur zgjedh nje xhakete apo kominoshe.

Qafa E Meshkujve S

M 37 38 14.5 15

Metric (cm) Imperial (inches)

L 39 15.5

41 16

XL 42 16.5

XXL 43 44 17 17.5

46 18

3XL 47 18.5

MAS

4XL 50 51 19.5 20

48 19

AEQ AFE S MAS AEK R ROR I T/B UAH ASTIT MAS

AEB

Beli I Meshkujve Metric (cm) Imperial (inches) Euro – DE, NL, BE Euro – FR, ES, PT

XS 68 72 26 28 42 44 34 36

S 76 30 46 38

M L 80 84 88 92 96 32 33 34 36 38 48 50 52 54 40 42 44 46 48

XL 100 104 40 41 56 50 52

XXL 108 112 42 44 58 60 54 56

3XL 116 120 46 47 62 58

4XL 124 48 64/66 60/62

128 50 68 64

132 52 70 66

5XL 136 54 72 68

E LIT

140 56 74 70

Matuni sipas instrukcioneve ne figure per te gjetur masen tuaj

Kraharori I Meshkujve Metric (cm) Imperial (inches) Euro Leisurewear

XXS XS S M L XL XXL 3XL 4XL 72 76 80 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 132 136 140 144 148 152 28 30 32 33 34 36 38 40 41 42 44 46 47 48 50 52 54 55 56 58 60 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 72 74 76 XS S M L XL XXL 3XL

5XL 6XL 7XL 8XL 156 160 164 168 172 176 180 184 188 192 196 62 64 65 66 67 69 71 73 74 76 77 78 80 82 84 86 88 90 92 94 96 98

Busti I Femrave Metric (cm) Imperial (inches) Euro – DE, BE, NL, NO, SV, DK Euro – FR, ES, PT Italy – IT UK Leisurewear

72 28

XS 76 30

80 32

S

32

34

36

34 36

36 36/38 38 40 XS

M

84 33

88 34

92 36

38

40

8

40 42 10

42 44 12

S

96 38

100 40

L

XL 104 108 112 42 44

42

44

46

44 46/48 46 46 14 16 M L XL

48

48 50 50 52 18 20 2XL

XXL 3XL 4XL 116 120 124 128 132 136 46 47 48 50 52 54 50

52

52 54 22 24 3XL

54 56

54

56

58

56 58 26 4XL

58 60 28

60 62 30

Beli I Femrave Metric (cm) Imperial (inches)

XS S M L XL XXL 3XL 4XL 60 64 68 72 76 80 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 22 24 26 28 30 32 33 34 36 38 40 41 42 44 46 47 48 50

Euro – DE, BE, NL, 32/34 36 38 40 NO, SV, DK

42 44 46 48 50

52

54 56 58 60 62 64

Euro – FR, ES, PT Italy – IT UK

44 46 48 50 52 54 46 48 50 52 54 56 14 16 18 20 22

56 58 60 62 64 66 58 60 62 64 66 68 24 26 28

34/36 38 40 42 36/38 40 42 44 6 8 10

12

Leg Length 29”• 74cm • Short 31”• 79cm • Reg

Shenim: Madhesia e veshjes varet nga stili

33”• 84cm • Tall

Grafiku i Madhesive te Kepuces

36”• 92cm • X-Tall

Rekomandohet qe te matet madhesia e kembes tuaj sepse se nuk ka standart te sakte per konvertimin e madhesise se kepuces. 1 2 3 4 5 6 6.5 7 8 9 Madhesite e Femrave UK 5 6 7 8 8.5 9 10 11 Madhesite e Femrave US 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Madhesi Euro Madhesite e Meshkujve UK 1 2 3 4 5 6 6.5 7 8 9 10 10.5 11 12 13 14 15 16 17 6 7 7.5 8 9 10 11 11.5 12 13 14 15 16 17 18 Madhesite e Meshkujve US 07/2017

PW17_Index_MASTER.indd PW17_Index_TEXT.indd 589589

Doreza XXS XS

5

6

S 7

M 8

L 9

XL XXL 3XL 10 11 12

589

ENGLISH 01/08/2017 13:49 10/08/2017 08:54


Te gjitha stilet e shenuar me jeshile jane te reja

2085

242

A196

467

A600

446

AF91

137

B300

350

C376

110

C833

268

EP06

554

FC12

397

FP14

508

FR20

149

2201

274

A197

466

A610

446

AM10

192

B302

351

C387

237

C834

268

EP08

554

FC14

404

FP15

507

FR21

159

2202

274

A198

466

A620

441

AM11

192

B303

98

C394

105

C836

266

EP15

555

FC21

405

FP18

507

FR25

164

2203

275

A199

467

A621

444

AM12

193

B304

99

C405

112

C837

283

EP16

555

FC41

404

FP19

506

FR26

165

2204

275

A200

478

A622

441

AM13

193

B305

99

C465

63

C851

246

EP18

555

FC44

404

FP20

510

FR27

165

2205

287

A210

479

A625

445

AM14

193

B306

98

C466

64

C852

246

EP20

554

FC52

371

FP21

510

FR28

158

2206

274

A220

479

A630

445

AM15

192

B307

257

C467

62

C859

244

EP21

554

FC53

371

FP22

510

FR30

148

2207

275

A225

478

A635

446

AM20

190

B308

98

C468

65

C865

247

EP30

554

FC54

366

FP23

510

FR31

144

2208

275

A230

480

A640

445

AM21

191

B309

350

C470

111

C875

243

F171

110

FC55

366

FP25

511

FR35

168

2209

275

A240

480

A641

440

AM22

191

B310

354

C471

113

C876

243

F180

337

FC57

369

FP26

511

FR36

168

2802

248

A245

438

A643

440

AM23

191

B315

38

C472

111

C881

254

F205

335

FC60

370

FP27

513

FR37

169

2852

247

A250

476

A645

440

AM24

191

B900

584

C473

113

C887

237

F280

335

FC61

370

FP28

513

FR38

169

2860

242

A251

476

A655

447

AP01

451

B901

584

C474

112

C890

249

F282

282

FC63

373

FP29

513

FR41

181

2885

242

A260

477

A665

443

AP02

427

B903

584

C475

112

CH10

259

F285

332

FC64

373

FP30

513

FR43

181

A001

433

A270

477

A688

443

AP30

461

B904

582

C476

109

CH11

259

F300

95

FC65

372

FP34

514

FR46

180

A002

433

A271

477

A689

447

AP31

443

B905

582

C481

111

CH12

258

F301

95

FC66

373

FP35

513

FR47

180

A003

547

A280

439

A690

447

AP32

442

B907

585

C484

112

CR10

245

F330

333

FC67

372

FP36

513

FR50

157

A020

472

A290

431

A691

447

AP50

442

B908

585

C485

116

CR12

245

F400

336

FC84

416

FP39

513

FR51

277

A050

472

A300

455

A700

432

AP52

442

B909

585

C494

110

CS10

347

F401

334

FC86

416

FP40

512

FR52

161

A080

472

A301

455

A710

432

AP60

465

B910

582

C496

110

CS11

347

F414

338

FC87

416

FP41

512

FR53

161

A100

449

A302

455

A720

430

AP62

427

B912

583

C497

112

CS12

346

F433

337

FC88

416

FP44

514

FR55

162

A105

449

A310

456

A721

430

AP70

452

B916

583

C565

83

CS20

349

F440

304

FC89

416

FP45

514

FR56

163

A109

449

A315

458

A722

428

AP80

451

BIZ1

172

C600

273

CS21

349

F441

304

FC90

416

FP48

512

FR57

163

A110

473

A319

456

A723

428

AP90

463

BIZ2

174

C676

267

CV01

263

F450

298

FC93

417

FP49

514

FR58

160

A111

473

A320

458

A724

429

AP91

444

BIZ4

177

C701

240

CV02

263

F465

315

FC94

417

FP50

511

FR59

160

A112

474

A325

457

A725

429

AS10

261

BIZ5

173

C703

241

CV03

262

F474

114

FC95

417

FP51

511

FR60

154

A113

475

A330

455

A726

429

AS11

261

BIZ6

177

C711

238

CV04

262

F476

114

FC96

417

FP52

511

FR61

152

A114

474

A340

450

A730

433

AS20

260

BIZ7

171

C720

203

CW10

226

F477

257

FC97

417

FP60

515

FR62

153

A115

439

A350

459

A735

433

AS21

260

BT05

578

C721

238

CW11

227

F500

332

FD01

363

FP61

515

FR63

155

A116

439

A351

459

A740

432

B010

349

BT10

578

C730

269

CW12

227

F813

256

FD02

363

FP62

515

FR70

151

A120

469

A352

460

A750

438

B013

349

BT20

578

C733

269

D100

487

FA10

580

FD09

365

FP63

515

FR71

151

A121

470

A353

461

A790

431

B023

349

BZ11

179

C734

269

D118

486

FA11

580

FD10

364

FP64

515

FR72

144

A122

470

A354

460

A795

431

B024

349

BZ12

179

C771

265

D200

487

FA12

580

FD11

365

FP65

515

FR73

151

A125

468

A360

471

A796

431

B029

572

BZ30

175

C772

265

D300

486

FA21

581

FD15

364

FP66

515

FR74

143

A129

469

A400

454

A800

447

B120

344

BZ31

176

C773

266

D318

487

FA22

581

FD85

367

FP67

515

FR75

151

A130

475

A401

454

A810

464

B121

344

BZ40

178

C774

266

D340

487

FA23

581

FD90

406

FP68

515

FR76

143

A135

453

A427

454

A827

462

B123

344

C030

178

C775

264

E040

94

FB30

195

FD95

406

FP98

514

FR77

145

A140

434

A435

454

A835

462

B130

343

C052

116

C776

267

E041

93

FB31

195

FF50

156

FP99

514

FR78

189

A143

435

A445

454

A845

462

B131

343

C070

271

C802

250

E042

90

FB40

196

FL01

415

FR01

150

FR79

189

A145

435

A450

437

A880

464

B133

343

C071

283

C803

255

E043

91

FB41

196

FL02

415

FR02

150

FR80

155

A146

436

A460

437

A900

484

B151

342

C075

271

C806

254

E044

94

FB50

197

FP01

505

FR03

145

FR81

148

A150

448

A500

481

A905

484

B153

342

C078

270

C808

251

E046

91

FB51

197

FP02

505

FR09

149

FR85

151

A160

449

A501

482

A910

485

B175

354

C079

270

C811

252

E049

89

FC01

387

FP05

505

FR10

147

FR89

176

A170

453

A510

481

A915

485

B185

353

C099

288

C812

253

E052

82

FC02

387

FP08

509

FR11

146

FR90

170

A171

453

A511

482

A925

485

B195

354

C107

205

C813

249

E061

91

FC03

386

FP10

508

FR12

147

FR92

170

A174

452

A520

483

AF22

136

B209

282

C276

108

C814

253

EP01

555

FC04

386

FP11

509

FR14

146

FR93

166

A175

450

A530

483

AF53

134

B210

352

C370

110

C820

243

EP02

554

FC10

405

FP12

509

FR18

149

FR98

167

A185

436

A590

447

AF73

135

B212

353

C375

111

C831

269

EP04

555

FC11

405

FP13

509

FR19

149

FT12

394

590

ENGLISH

PW17_Index_MASTER.indd PW17_Index_TEXT.indd 590590

08/08/2017 13:49 10/08/2017 15:38


Te gjitha stilet e shenuar me roze jane per femra

FT13

394

FW43

403

H440

76

KP05

569

MV26

138

P970

521

PS34

531

PW43

552

RT46

92

S365

34

S483

326

FT15

375

FW44

403

H441

76

KP10

568

MV27

139

P971

519

PS40

553

PW45

551

RT47

92

S375

108

S484

326

FT25

375

FW45

408

H442

77

KP15

569

MV28

139

P976

518

PS41

552

PW47

551

RT48

93

S376

108

S485

68

FT50

375

FW46

385

H443

75

KP20

567

MV29

141

PA01

527

PS42

551

PW48

553

RT49

92

S378

104

S486

70

FT63

377

FW47

385

H444

75

KP30

567

MV35

140

PA02

527

PS47

551

PW49

552

RT50

79

S388

49

S487

51

FT64

377

FW48

383

H445

77

KP40

567

MV36

140

PA04

572

PS48

553

PW50

545

RT51

81

S410

339

S488

49

FW01

377

FW49

291

HA10

349

KP44

566

MV91

141

PA10

547

PS49

552

PW51

544

RT60

50

S412

340

S489

68

FW02

380

FW51

400

HA13

348

KP50

568

MX28

142

PA30

527

PS50

545

PW53

546

RT61

48

S413

340

S490

80

FW03

402

FW57

368

HA14

349

KP55

566

P005

525

PA31

527

PS51

545

PW54

542

RT62

50

S414

338

S491

78

FW04

403

FW58

412

HB10

117

KS10

204

P100

525

PA45

546

PS52

544

PW55

542

RT63

51

S415

339

S493

81

FW05

397

FW59

376

HB11

117

KS12

205

P101

525

PA46

546

PS53

544

PW56

546

S068

271

S418

341

S495

81

FW06

396

FW60

380

HF50

117

KS13

205

P102

525

PA48

546

PS54

542

PW57

545

S101

355

S424

97

S496

79

FW07

390

FW61

380

HV03

577

KS14

202

P108

525

PA49

546

PS55

542

PW58

538

S102

355

S425

96

S498

80

FW08

399

FW63

378

HV04

577

KS15

202

P153

525

PA50

573

PS58

538

PW59

549

S103

355

S426

46

S503

317

FW09

399

FW64

378

HV05

576

KS18

201

P200

524

PA51

546

PS59

548

PW60

536

S104

355

S427

44

S505

317

FW10

398

FW65

393

HV07

577

KS31

351

P201

524

PA52

546

PS90

537

PW61

536

S107

355

S428

97

S507

316

FW11

402

FW66

368

HV08

577

KS32

351

P203

524

PA54

574

PS91

537

PW65

536

S108

355

S429

38

S521

309

FW12

395

FW67

413

HV09

576

KS40

328

P209

524

PA55

546

PV50

541

PW66

536

S117

355

S430

307

S523

308

FW13

395

FW68

413

HV10

578

KS41

334

P220

524

PA56

575

PV54

541

PW68

536

S118

355

S431

322

S530

318

FW14

398

FW69

376

HV20

579

KS51

228

P223

524

PA58

547

PV60

541

PW69

549

S156

566

S433

325

S532

314

FW15

400

FW71

409

HV21

579

KS54

229

P250

524

PA60

576

PV64

541

PW79

549

S160

72

S434

324

S533

309

FW16

388

FW74

409

HV22

579

KS55

228

P251

524

PA61

574

PW10

533

PW80

577

S161

73

S435

323

S534

312

FW17

388

FW75

409

HV50

117

KS56

229

P271

524

PA62

576

PW11

528

PW81

577

S162

74

S437

310

S535

312

FW18

411

FW80

382

HV55

117

KS60

32

P291

524

PA63

572

PW13

529

PW89

549

S166

73

S438

305

S536

318

FW19

410

FW81

382

HV56

117

KS61

33

P301

523

PA64

573

PW14

530

PW90

538

S170

104

S440

302

S538

311

FW20

410

FW82

383

ID10

547

KS62

33

P303

523

PA65

575

PW15

533

PW91

538

S171

101

S441

303

S540

340

FW21

399

FW83

384

ID11

547

KS63

32

P304

523

PA66

575

PW17

531

PW92

538

S172

105

S450

296

S543

331

FW22

390

FW84

408

ID12

547

L440

306

P309

523

PA67

574

PW18

528

PW93

538

S173

105

S451

297

S544

331

FW23

401

FW85

391

ID13

547

L470

107

P351

523

PA68

574

PW20

535

PW94

538

S174

101

S452

299

S545

280

FW24

401

FW86

391

ID20

117

L474

106

P371

523

PA69

573

PW21

535

PW96

538

S177

101

S453

298

S553

294

FW25

400

FW87

391

ID30

117

L476

107

P391

523

PA91

547

PW22

535

PW97

544

S178

103

S460

56

S555

295

FW26

392

FW88

384

IW10

556

LJ20

579

P410

521

PA99

578

PW23

534

PW98

543

S190

104

S461

48

S560

321

FW27

411

FW90

412

IW30

556

LW12

285

P420

520

PC55

543

PW24

534

PW99

538

S191

103

S462

36

S561

320

FW28

392

FW94

407

IW40

556

LW13

285

P430

520

PG54

543

PW25

534

R460

57

S231

239

S463

66

S562

319

FW29

396

FW95

407

IW50

556

LW15

286

P500

519

PJ10

233

PW26

534

RT20

115

S232

239

S464

65

S563

321

FW30

381

G412

231

JN11

305

LW16

286

P516

518

PJ20

232

PW30

532

RT22

100

S250

301

S466

59

S570

313

FW31

381

G456

61

JN12

305

LW20

284

P900

521

PJ50

88

PW31

529

RT23

104

S251

301

S467

58

S571

280

FW32

381

G465

60

JN14

115

LW30

289

P902

519

PJ52

89

PW32

532

RT26

115

S266

67

S468

54

S573

310

FW33

378

G470

61

JN15

115

LW56

287

P906

518

PS01

530

PW33

532

RT27

45

S267

69

S469

69

S578

105

FW34

379

G475

61

KN09

565

LW63

287

P920

521

PS04

530

PW34

531

RT30

56

S271

102

S471

55

S579

103

FW35

389

G476

61

KN10

564

LW70

278

P921

519

PS05

530

PW35

529

RT31

71

S277

102

S475

113

S585

345

FW36

374

G912

231

KN18

565

LW71

279

P926

518

PS11

528

PW36

531

RT32

67

S278

103

S476

109

S590

41

FW37

374

GL10

348

KN20

564

LW72

279

P940

521

PS12

528

PW37

531

RT34

48

S279

102

S477

100

S591

42

FW38

290

GL11

348

KN30

565

LW97

289

P941

519

PS16

529

PW38

533

RT40

94

S350

300

S478

104

S592

43

FW39

290

GL12

348

KN40

564

MT50

571

P946

518

PS21

535

PW39

533

RT42

90

S351

300

S479

101

S597

43

FW40

411

GL13

348

KN90

565

MT51

571

P950

521

PS30

533

PW40

553

RT43

90

S360

278

S480

70

S665

333

FW41

291

GL14

348

KN91

565

MT52

571

P952

519

PS32

532

PW41

552

RT44

94

S363

37

S481

327

S686

71

FW42

376

GL16

348

KN93

565

MV25

138

P956

518

PS33

532

PW42

551

RT45

93

S364

35

S482

327

S687

288

591

PW17_Index_MASTER.indd PW17_Index_TEXT.indd 591591

ENGLISH 08/08/2017 13:49 10/08/2017 15:38


S710

244

S916

256

ST70

499

TX50

86

S760

47

S917

257

ST80

494

TX51

86

S766

52

S918

257

ST85

495

TX52

87

S768</