Page 17

”Da vi ansatte den første mand, lå vi næsten søvnløse over, om det nu gik.” Thomas Sandholt, ejer, TS Tech

Elektrikeren:

Fra nul til 24 mand på tre år THOMAS SANDHOLT VAR ARBEJDSLØS, da han i 2009 tog skridtet og startede sin egen elinstallationsvirksomhed, TS Tech. Han så fremtidsmuligheder i offshore-industrien med service og elarbejde til vindmølleskibene. I dag har han 24 mand ansat i virksomheden på Esbjerg Havn. ”For tre år siden stod jeg og havde valget mellem at prøve at starte selv eller finde en ny arbejdsplads, hvor man så kunne bruge fem-seks år på at arbejde sig op i rækkerne. Der valgte min kone og jeg så at satse. Så vi købte en bil og tænkte: Nu må vi se, om det vil bære eller briste. Og det er heldigvis gået fornuftigt, må vi jo sige i dag,” siger Thomas Sandholt.

Med kontrakter for blandt andre Blue Water, Siemens og Vestas har TS Tech fået en solid forretning op at stå og er med Thomas Sandholts egne ord vokset i takt med vindbranchen. Når installationsskibene skal af sted fra Esbjerg, involverer det nemlig god portion elektrikerarbejde. Alle naceller og nav skal sættes til strøm og tjekkes, og fugtigheden i installationerne skal måles.

Thomas Sandholt har på kun tre år bygget en solidt voksende forretning op i TS Tech.

Svært at følge med efterspørgslen ”Jeg havde slet ikke regnet med, at det skulle gå så stærkt. Da vi ansatte den første mand, lå vi næsten

hav&kaj nr. 4 · 2012 17

2012_4_Hav_Kaj  

Tema: Havmølleparkens fødekæde