Page 1

P3a.pdf

24-03-2010

15:37:10

Front and Back

Port d Vid Y

CM

MY

CY

CMY

K

Porta da Vida Klinkekoulsweg 17 6141 BL Limbricht 046 4000407 contact@portadavida.nl www.portadavida.nl

v v

M

Dagbegeleiding en activering voor senioren

v

C

Jeugd is een geschenk van de natuur, maar ouderdom is een kunstwerk. Iedere levensfase heeft een individuele schoonheid. De kunst is die in uzelf te ontdekken. Gun u zelf de kans om te blijven groeien in vitaliteit en creativiteit.


Page 1P3b.pdf and 10 24-03-2010

15:38:33

P orta da Vida is landelijk

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

O

uder worden is het mooiste met voldoende sociale contacten. U wilt graag een zinvolle invulling aan deze levensfase geven. Ook met vrienden, familie en met of zonder partner. Porta da Vida kan u helpen om uw daginvulling aangenaam te verrijken met activiteiten die aansluiten bij uw persoonlijke wensen en verwachtingen.

gelegen aan de rand van het dorp Limbricht, met een prachtig uitzicht op de velden. Onze deuren staan open op doordeweekse dagen telkens van 10.00u tot 16.00 u. Maar ook regelmatig in het weekend en op feestdagen. Het vervoer van en naar Porta da Vida wordt in onderling overleg geregeld.


P1b.pdf

Page 7 and 4

24-03-2010

15:33:00

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

O ns activiteitencentrum voor

senioren biedt u een warm en sfeervolle kader, waarin wij u een brede waaier aan inspirerende activiteiten aanbieden: lezingen, uitstapjes, gespreksgroepen, kokkerellen, handenarbeid, spellen, internet en nog meer. Wij werken samen met u aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

Porta da Vida wordt ondersteund

door tal van ervaren begeleiders en boeiende sprekers, gericht op u. Het allermooiste vinden wij om uw ideeĂŤn uit te werken tot een activiteit bij Port da Vida met oog voor gezelligheid, bezieling, beleving en sociale contacten.


Page 9 P2b.pdf and 2

24-03-2010

15:35:41

V

Welkom

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

N

ieuwsgierig? U kunt ons bereiken op 046 4000407 Voor deelname aan Porta da Vida is een indicatie mogelijk via het CIZ (AWBZ of PGB) Wij helpen u graag hierbij.

erleden, heden en toekomst. U heeft veel levenservaring en prachtige herinneringen. Daarnaast vindt u het hier en nu belangrijk en bovendien ziet u ook nog een uitdaging in het op de hoogte blijven van hedendaagse ontwikkelingen op allerlei gebied. Porta da Vida ondersteunt, helpt en informeert u hierbij.

Porta da Vida brochure  

Porta da Vida richt zich primair op senioren en niet-senioren uit de regio. Wij bieden plaats aan mensen met een somatische beperking, chron...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you