Page 1

Porsche Finance Group Romania Finanțare | Asigurare | Servicii de mobilitate Mobilitatea viitorului.

1


Porsche Finance Group: partenerul dumneavoastră pentru servicii complete de mobilitate eficientă

Alegeți specialistul în domeniu Cu experiență locală de peste 18 ani, suntem singura companie din România cu o gamă completă de servicii de mobilitate pentru mașina dumneavoastră: finanțare, asigurare, întreținere și servicii suplimentare. Adaptăm produsele nevoilor dumneavoastră Identificați împreună cu reprezentantul de vânzări din showroom care este pachetul de mobilitate de care aveți nevoie. Indiferent dacă sunteți persoană fizică sau juridică, dacă doriți leasing sau credit, asigurări auto și întreținere, primiți o ofertă personalizată.

2

Ne concentrăm pe mașina dumneavoastră Suntem specialiștii domeniului auto, iar specializarea noastră vă aduce multiple beneficii, cum ar fi: oferte competitive, confort și eficiență.


Asociați variantei de finanțare alese un produs de întreținere adaptat nevoilor dumneavoastră - evitați astfel plățile inopinate în service și vă bucurați în siguranță de mașina dumneavoastră.

Prin asigurarea CASCO de la Porsche Asigurări, aveți siguranța că procesul de soluționare a daunelor este eficient, rapid și fără surprize neplăcute.

Fără complicații, fără drumuri suplimentare și fără birocrație, finanțați și asigurați mașina direct la dealer. Totul se întâmplă rapid, cu minimum de efort, în sprijinul intereselor dumneavoastră.

Mai multe informații pe: www.porschebank.ro

Asigurare CASCO

Siguranță

Simplitate

Servicii de mobilitate

Doriți să profitați de o rată fixă pe întreaga perioadă a contractului sau preferați o dobândă variabilă? Sunteți interesat de o finanțare în RON sau mai degrabă în EUR? Avem soluții pentru solicitările dumneavoastră.

3

Documente necesare

Flexibilitate

Partenerul dumneavoastră

Obțineți pachetul de mobilitate care vi se potrivește direct în showroom, la dealerul dumneavoastră autorizat.

Leasing financiar

Eficiență economică

Credit auto

Confort

Leasing operațional

Contați pe aceste beneficii


Leasing Financiar Clasic • finanțatorul este proprietarul mașinii pe perioada contractului

• beneficiați de dobândă fixă la RON ori dobândă fixă sau variabilă la EUR

• produsul se adresează atât persoanelor fizice, PFA, cât și persoanelor juridice

asigurările auto se încheie prin Porsche Broker de Asigurare, optând pentru unul din partenerii noștri. Detalii pe www.porschebank.ro

• la finalul contractului, dumneavoastră achiziționați mașina și deveniți proprietar. Persoane fizice

Persoane juridice

monedă

RON

EUR

RON

EUR

avans minim

15%

25%

15%

15%

durată maximă contract

60 luni

72 luni

valoare reziduală

minim 100 EUR maxim 20%

minim 5% maxim 20%

BINE DE ȘTIUT Optați pentru un pachet complet de mobilitate și asociați leasingului unul dintre produsele noastre de întreținere SERVICE, topSERVICE sau Mentenanță PRO. Consultați detalii despre acestea la pag. 16.

Exemplu reprezentativ de calcul pentru Leasing Financiar Clasic Rată lunară 321,73 EUR, cu asigurare CASCO (prin Porsche Versicherungs AG Sucursala România) 25% (4.686,52 EUR cu TVA), durata contractuală 48 luni, dobândă variabilă EUR 5,79%, volum 16,46%, taxă administrare 379,61 EUR cu TVA, comision analiză dosar 178,50 EUR cu TVA, valoare valabil în momentul tipăririi: iulie 2018. Leasingul financiar Clasic este un produs comercializat prin Porsche Leasing România IFN SA, J23/493/2004 | RO12064199 | B-dul Pipera nr.2 - Voluntari, judeţul Ilfov 4


Partenerul dumneavoastră

Angajament

Nu este nevoie să vă ridicați de pe scaun, consilierul dumneavoastră de vânzări se ocupă rapid de toate formalitățile. În plus, găsiți în showroom tot ce aveți nevoie pentru achiziția mașinii dorite: mașină + finanțare + asigurare + servicii de mobilitate.

Suntem disponibili prin multiple puncte de contact. Dumneavoastră alegeți cum comunicăm: prin call center, email, solicitare pe website-ul companiei și vă sunăm noi, sau direct la dealer.

Accesibilitate

Siguranță

Aveți multiple modalități de plată a ratelor, dumneavoastră alegeți varianta care vi se potrivește. Aveți opțiunea de a primi facturile pe email; veți fi notificat prin SMS după emiterea facturii și aveți acces gratuit online la toate datele contractului dumneavoastră.

Autoturismul dumneavoastră poate beneficia de asigurare CASCO prin Porsche Asigurări. Aveți astfel siguranța că procesul de soluționare a daunelor se derulează eficient, rapid și fără surprize neplăcute.

Eficient

Transparență

Puteți asocia finanțării un produs de întreținere din oferta noastră. Fie că alegeți SERVICE, topSERVICE sau Mentenanță PRO, plătiți o rată lunară fixă, iar noi ne ocupăm de restul.

Toate comisioanele și taxele vă sunt prezentate atunci când semnați, nu există comisioane ascunse.

Promptitudine

Proprietate

Răspundem prompt și soluționăm rapid solicitările dumneavoastră.

La finalul contractului de finanțare deveniți proprietarul mașinii.

Credit auto

Comod

Leasing operațional

Noi ne ocupăm de toate formalitățile necesare pentru înmatricularea autoturismului.

Asigurare CASCO

Fie că doriți un leasing financiar Clasic în RON sau EUR, fie că preferați o dobândă fixă sau variabilă, vă punem la dispoziție oferta completă din care să alegeți.

Servicii de mobilitate

Nicio grijă în plus

şi TVA incluse, pentru Audi A1 SB 1.0 TFSI ultra 95 CP cu preţ 18.746,07 EUR cu TVA, avans finanţat 14.059,55 EUR cu TVA, DAE finanţare 7,71%, DAE total (finanţare şi CASCO): total plătibilă 24.436,88 EUR cu TVA. Acest exemplu de calcul este reprezentativ şi este având datele de identificare:

5

Documente necesare

Aveți opțiuni

Leasing financiar

Avantajele Leasingului Financiar Clasic


PERFECT LEASING • finanțatorul este proprietarul mașinii pe perioada contractului; la final, utilizatorul poate opta pentru proprietate, vânzare sau prelungirea finanțării • disponibil numai în EUR cu dobândă fixă sau variabilă •

asigurările auto se încheie prin Porsche Broker de Asigurare, optând pentru unul din partenerii noștri. Detalii pe www.porschebank.ro.

avans minim durată maximă contract valoare reziduală

Persoane fizice

Persoane juridice

25%

15%

60 luni

60 luni

variabilă în funcție de motorizare, kilometraj anual și durata contractului

• produsul se adresează atât persoanelor fizice, PFA, cât și persoanelor juridice

BINE DE ȘTIUT Optați pentru un pachet complet de mobilitate și asociați leasingului unul dintre produsele noastre de întreținere SERVICE, topSERVICE sau Mentenanță PRO. Consultați detalii despre acestea la pag. 16.

SPECIAL Aveți 3 opțiuni la final de contract: • deveniți proprietar achiziționând mașina • vindeți mașina dealerului și vă cumpărați una nouă • prelungiți contractul de finanțare eșalonând valoarea reziduală

Exemplu reprezentativ de calcul pentru PERFECT LEASING Rată lunară 241,69 EUR, cu asigurare CASCO (prin Porsche Versicherungs AG Sucursala România) avans 25% (4.686,52 EUR cu TVA), durată contractuală 48 luni, rulaj anual 20.000 km, dobândă total (finanţare şi CASCO): 14,64%, taxă administrare 379,61 EUR cu TVA, comision analiză dosar este reprezentativ şi este valabil în momentul tipăririi: iulie 2018. PERFECT LEASING este un produs comercializat prin Porsche Leasing România IFN SA, având J23/493/2004 | RO12064199 | B-dul Pipera nr.2 - Voluntari, judeţul Ilfov 6


Partenerul dumneavoastră Leasing financiar

Adaptat nevoilor dumneavoastră

La finalul contractului aveți opțiuni multiple: puteți să cumpărați mașina achitând valoarea reziduală, puteți prelungi contractul de finanțare eșalonând valoarea reziduală sau puteți vinde mașina dealerului pentru a vă cumpăra una nouă.

Produsul și ratele aferente reflectă întocmai nevoile dumneavoastră. În funcție de kilometrajul anual, de durata contractului, de modelul și motorizarea alese vă sunt calculate ratele lunare.

Plătiți doar ceea ce utilizați

Cicluri mai scurte de reînnoire a mașinii Având multiple opțiuni la final, puteți alege să vindeți mașina dealerului și să achiziționați una nouă, fără a vă pierde timpul cu revalorificarea vehiculului actual.

Asigurare CASCO

Acest produs ține cont de utilizarea mașinii, dumneavoastră achitând rate proporțional cu uzura vehiculului, respectiv în funcție de kilometrajul anual și de durata contractului.

Leasing operațional

Flexibilitate

Credit auto

Avantajele PERFECT LEASING

Rate lunare mai mici

şi TVA incluse, pentru Audi A1 SB 1.0 TFSI ultra 95 CP cu preţ 18.746,07 EUR cu TVA, variabilă EUR 5,79%, volum finanţat 14.059,55 EUR cu TVA, DAE finanţare 7,35%, DAE 178,50 EUR cu TVA, valoare total plătibilă 24.906,56 EUR cu TVA. Acest exemplu de calcul datele de identificare:

7

Documente necesare

Servicii de mobilitate

Plătind conform cu uzura mașinii, ratele lunare sunt mai mici.


Credit Auto • dumneavoastră sunteți proprietarul mașinii încă de la început • produsul se adresează atât persoanelor fizice, PFA, cât și persoanelor juridice • este disponibil în RON sau în EUR • puteți alege între dobândă fixă sau variabilă • asigurările auto se încheie prin Porsche Broker de Asigurare, optând pentru unul din partenerii noștri. Detalii pe www.porschebank.ro.

BINE DE ȘTIUT Optați pentru un pachet complet de mobilitate și asociați creditului unul dintre produsele noastre de întreținere SERVICE, topSERVICE sau Mentenanță PRO. Consultați detalii despre acestea la pag. 16.

Persoane fizice

Persoane juridice

monedă

RON

EUR

RON

EUR

avans minim

15%

25%

15%

15%

durată maximă contract

60 luni

72 luni

Exemplu reprezentativ de calcul pentru Credit auto Rată lunară 330,12 EUR cu TVA pentru Audi A1 SB 1.0 TFSI ultra 95 CP cu preţ 18.746,07 EUR cu EUR 5,99%, volum finanţat 14.059,55 EUR cu TVA, primă CASCO anuală (prin Porsche Versicherungs 16,55%, taxă administrare 210,89 EUR cu TVA, valoare total plătibilă 19.056,01 EUR cu TVA. Creditul auto este un produs comercializat prin Porsche Bank România SA, având datele de J23/812/04.06.2004 | RO16489311 | B-dul Pipera nr.2 - Voluntari, judeţul Ilfov 8


Partenerul dumneavoastră

Proprietate

Consiliere

Dumneavoastră sunteți proprietarul mașinii încă de la început.

Vă oferim consultanță pe toată perioada contractului.

Confort

Eficient

Găsiți tot ce aveți nevoie pentru achiziția mașinii într-un singur loc, direct în showroom: mașină + credit + asigurare + servicii de mobilitate.

Puteți asocia finanțării un produs de întreținere din oferta noastră. Fie că alegeți SERVICE, topSERVICE sau Mentenanță PRO, plătiți o rată lunară fixă, iar noi ne ocupăm de restul.

Accesibilitate

Promptitudine

Aveți multiple modalități de plată a ratelor, dumneavoastră alegeți varianta care vi se potrivește.

Răspundem prompt și vă soluționăm rapid solicitările.

Flexibilitate

Angajament

Aprobarea creditului pe o paletă largă de venituri, pe diferite perioade de finanțare, cu posibilitatea cumulării veniturilor cu cele ale codebitorilor, dacă este cazul.

Suntem aici pentru orice solicitări. Dumneavoastră alegeți cum comunicăm: prin call center, email, solicitare pe website-ul companiei și vă sunăm noi, sau direct la dealer.

Credit auto

Nu există comisioane sau taxe ascunse. Toate aspectele vă sunt clarificate la momentul prezentării ofertei și semnării contractului.

Leasing operațional

Singurul credit conceput special pentru mașina dumneavoastră, implicând costuri mai mici față de creditele nespecializate.

Asigurare CASCO

Transparență

Siguranță

Servicii de mobilitate

Autoturismul dumneavoastră poate beneficia de asigurare CASCO prin Porsche Asigurări. Aveți astfel siguranța că procesul de soluționare a daunelor se va derula rapid și fără surprize neplăcute.

TVA, avans 25% (4.686,52 EUR cu TVA), durată contractuală 48 luni, dobândă variabilă AG Sucursala România) 749,84 EUR, DAE finanţare 6,98%, DAE total (finanțare și CASCO): Acest exemplu de calcul este reprezentativ şi este valabil în momentul tipăririi: iulie 2018. identificare:

9

Documente necesare

Credit dedicat mașinii

Leasing financiar

Avantajele Creditului Auto


Credit Suport • produsul se adresează atât persoanelor fizice, PFA, cât și persoanelor juridice • produs disponibil exclusiv în RON

Nu este obligatorie încheierea unei asigurări CASCO! • suma împrumutată trebuie să se încadreze între 2.000 și 13.000 RON • durata contractului între 12 și 60 luni în funcție de vechimea mașinii alese.

• dobândă anuală fixă

Exemplu reprezentativ de calcul pentru Credit Suport Rată lunară 329,61 LEI cu TVA pentru Audi A1 SB 1.0 TFSI ultra 95 CP cu preţ 88.410,22 LEI cu TVA, 9,99%, volum finanţat 12.998,18 LEI cu TVA, DAE 11,34%, taxă administrare 194,97 LEI cu TVA, CASCO. Acest exemplu de calcul este reprezentativ şi este valabil în momentul tipăririi: iulie 2018. Creditul Suport este un produs comercializat prin Porsche Bank România SA, având datele de J23/812/04.06.2004 | RO16489311 | B-dul Pipera nr.2 - Voluntari, judeţul Ilfov 10


Partenerul dumneavoastră

Confort

Nu există comisioane sau taxe ascunse. Toate aspectele vă sunt clarificate la momentul prezentării ofertei și semnării contractului.

Găsiți tot ce aveți nevoie pentru achiziția mașinii într-un singur loc, în showroom: mașină + credit + asigurare.

Multiple opțiuni

Angajament

Puteţi decide să achiziţionaţi o maşină dintr-o clasă superioară sau una din aceeaşi clasă, dar mai bine echipată, sau cu o motorizare mai puternică, cu un cost lunar redus.

Suntem aici pentru orice solicitări. Dumneavoastră alegeți cum comunicăm: prin call center, email, solicitare pe website-ul companiei și vă sunăm noi, sau direct la dealer.

Risc 0

Flexibilitate

Fiind un credit cu dobânda fixă în RON, nu aveţi nici risc asociat dobânzii şi nici risc valutar.

Nu sunteţi obligat să încheiaţi asigurarea CASCO.

identificare: 11

Documente necesare

avans 85,30% (75.412,04 LEI cu TVA), durată contractuală 48 luni, dobândă fixă LEI valoare total plătibilă 16.016,25 LEI cu TVA. Nu este obligatorie încheierea unei asigurări

Servicii de mobilitate

Asigurare CASCO

Leasing operațional

Credit auto

Transparență

Leasing financiar

Avantajele Creditului Suport


Leasing Operaţional • proprietarul mașinii este finanțatorul • mașina rămâne în proprietatea finanțatorului la final de contract • finanțarea este disponibilă în EUR • asigurările auto se încheie prin Porsche Broker de Asigurare, optând pentru unul din partenerii noștri.

Prima chirie poate fi majorată! BINE DE ȘTIUT Optați pentru un pachet complet de mobilitate și asociați leasingului unul dintre produsele noastre de întreținere SERVICE, topSERVICE sau Mentenanță PRO. Consultați detalii despre acestea la pag. 16.

Detalii pe www.porschebank.ro.

CLIENT FLOTĂ

durată contract

între 24 și 54 luni

a doua chirie

se emite la maxim 60 zile de la livrare

recalculare contract

disponibilă după primele 12 luni de contract

12

Finanţarea se poate completa cu servicii de management de flotă: întreţinere, managementul anvelopelor, al combustibilului, asistenţă rutieră, vehicul la schimb etc. Accesați site-ul nostru pentru informații complete despre oferta noastră. www.managementdeflote.ro


Flexibilitate

Chiria lunară fixă vă ferește de surprize sau costuri mărite.

Aveţi posibilitatea de recalculare a contractului după primele 12 luni.

Transparenţă

Niciun risc

Toate costurile finanţării vă sunt prezentate atunci când semnaţi, nu există comisioane sau taxe ascunse.

Riscul valorii de revânzare este preluat de către noi, dumneavoastră vă concentraţi pe noua maşină.

Siguranţă

Plătiţi doar ceea ce utilizaţi

Alegând asigurarea CASCO de la Porsche Asigurări, aveţi siguranţa că procesul de soluţionare a daunelor se derulează eficient, rapid şi fără surprize.

Chiria lunară reprezintă deprecierea maşinii conform cu ceea ce utilizaţi. Kilometrajul anual şi durata contractului influenţează direct valoarea chiriei.

Servicii complete pentru parcul dumneavoastră auto

Consultanţă Răspundem întrebărilor dumneavoastră pe toată perioada contractului, atât prin experţii din partea dealerului, cât şi din partea echipei noastre, iar în funcţie de flota de maşini beneficiaţi de consultant dedicat.

Servicii de mobilitate

Îmbunătăţirea indicatorilor financiari Autovehiculul nu va fi înregistrat ca mijloc fix în contabilitatea firmei dumneavoastră.

13

Documente necesare

Câştigaţi timp valoros printr-un pachet integrat – pe lângă serviciile de leasing operaţional, oferim şi pachetul de administrare şi întreţinere a flotei dumneavoastră.

Partenerul dumneavoastră

Bugetare exactă

Leasing financiar

Noi, în calitate de proprietar al maşinii, vom achita impozitele şi taxele la stat pe toată durata contractului.

Credit auto

Nicio grijă în plus

Aveţi acces la toate serviciile conexe achiziţiei maşinii direct în showroom: finanţare, asigurare, servicii de administrare a parcului auto.

Leasing operațional

Confort

Asigurare CASCO

Avantajele Leasingului Operaţional


Asigurare CASCO • polița CASCO Porsche Asigurări este disponibilă pentru autovehiculele achiziționate prin leasing, credit sau cu plata integrală • acoperire pe întreg teritoriul Europei, indiferent de asigurătorul RCA • reîntregire automată a sumei asigurate

• decontare directă cu service-urile de marcă autorizate • disponibilă pentru mașini noi sau rulate • serviciu de asistență rutieră cu acoperire națională și internațională inclus. Detalii pe www.porschebank.ro.

CLIENȚII NE RECOMANDĂ

Peste 85% dintre clienții Porsche Asigurări se declară mulțumiți și foarte mulțumiți de procesul de soluționare a daunelor și ne-ar recomanda produsul prietenilor și cunoștințelor!

14


Partenerul dumneavoastră

Avantajele asigurării CASCO Porsche Asigurări Economie de timp

Mobilitate Transportăm mașina imobilizată la cel mai apropiat service de marcă. Rapiditate și angajament Ridicați mașina din service imediat după finalizarea reparației, urmând ca lucrările de service să fie achitate de Porsche Asigurări direct service-ului. Confort Am eliminat atât împuternicirea de daună cât și acceptul de plată - procedura de soluționare a daunelor se derulează rapid și eficient, fără birocrație și timp pierdut. Promptitudine Prin call center-ul dedicat puteți anunța daune ori să solicitați asistență rutieră 24/7 în cazul evenimentelor neplăcute.

Leasing financiar Credit auto

Polița CASCO vă oferă acoperire pe întreg teritoriul Europei, fără plata unei prime suplimentare pentru călătoriile în afara țării, indiferent de asigurătorul RCA.

• avarii cauzate de fenomene naturale • avarii provocate de autori necunoscuți • avarii provocate de incendii sau explozii •

evenimente produse în cazul în care auto este condus de alte persoane decât asiguratul (cu acord)

Leasing operațional

Acoperire internațională

• avarii provocate de coliziunea cu alte autovehicule, corpuri mobile sau imobile, animale

• daune provocate de căderea unor obiecte pe autovehicul • daune provocate de animale instalației electrice

Asigurare CASCO

Reparațiile sunt efectuate în service-uri autorizate de producător, cu piese originale.

Asigurarea CASCO prin Porsche Asigurări aduce cu sine acoperirea unei categorii extinse de riscuri și daune, printre care:

• avarii provocate de furt sau tâlhărie • avarii produse elementelor vitrate

Servicii de mobilitate

Garanție

Riscuri asigurate

• chei pierdute sau furate

Siguranță

• vandalism

Asigurarea CASCO prin Porsche Asigurări acoperă o gamă extinsă de riscuri.

• furt total sau parțial

15

Documente necesare

Efectuăm constatarea avariilor la sediul dealerului, care cunoaște foarte bine procedurile și grăbește întregul proces de reparație. Nu trebuie să vă deplasați la sediul asigurătorului sau să faceți drumuri suplimentare.


SERVICE Întreținere conform caietului de service. Alegeți produsul SERVICE și scăpați de grija inspecțiilor service, a schimburilor de ulei și a efectuării ITP. Plătiți o rată lunară fixă și aveți toate aceste servicii incluse pe întreaga durată a contractului de finanțare.

Servicii incluse: Întreținere conform caietului de service - pachetul include toate lucrările impuse de producător pentru menținerea garanției, pe întreaga durată a contractului. Fie că aveți de efectuat inspecția de service sau doar schimbul de ulei și filtre, aveți totul inclus. 

ITP – inspecțiile tehnice periodice sunt incluse în pachet pentru întreaga perioadă contractuală. Pentru ca dumneavoastră să vă bucurați în siguranță de mașină.

Bine de știut: Puteți opta pentru produsul SERVICE și pentru o singură mașină, ca persoană fizică.  Puteți asocia produsul cu orice produs de finanțare din oferta noastră. Rata lunară este fixă pe întreaga perioadă contractuală. Evitați plățile inopinate în service, vă puteți bugeta ușor costurile cu mașina. Lucrările se efectuează exclusiv în service-uri autorizate, cu piese originale. Puteți completa produsul de întreținere cu servicii suplimentare.

16


Partenerul dumneavoastră

topSERVICE Produsul de întreținere extins.

Leasing financiar

Dacă mergeți mult cu mașina sau sunteți persoană juridică și ați dori un pachet de întreținere mai cuprinzător, atunci topSERVICE este soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Servicii incluse: Toate elementele pachetului SERVICE.

Credit auto

Schimburi de ulei de cutie viteze (doar la transmisie automată) și ulei de diferențial (doar la tracțiune integrală).

Lucrările se efectuează exclusiv în service-uri autorizate, cu piese originale.

Puteți asocia produsul cu orice produs de finanțare din oferta noastră.

Puteți completa produsul de întreținere cu servicii suplimentare.

Rata lunară este fixă pe întreaga perioadă contractuală.

Puteți opta pentru varianta de decontare DINAMIC, astfel încât să combinați avantajul ratelor lunare fixe cu regularizarea cheltuielilor reale de service, la finalul contractului.

Evitați plățile inopinate în service, vă puteți bugeta ușor costurile cu mașina.

17

Servicii de mobilitate

Puteți opta pentru produsul topSERVICE și pentru o singură mașină.

Documente necesare

Bine de știut:

Asigurare CASCO

Leasing operațional

Piese de uzură din categoriile: sistem de frânare față / spate (plăcuțe, saboți, discuri), kit ambreiaj (placă de presiune, rulment, discul de ambreiaj), becuri, lame de ștergătoare.


Mentenanță PRO Produsul complet de întreținere și service. Produsul Mentenanță PRO se adresează persoanelor juridice ce doresc un pachet de întreținere acoperitor, care să le garanteze că mașinile din flotă sunt permanent gata de utilizare, în condiții tehnice și de siguranță perfecte.

Servicii incluse: Toate elementele pachetului topSERVICE. Orice operațiuni (piese de schimb și manoperă) care rezultă din uzura normală, neincluse în pachetul topSERVICE.

Reparații motor.

Bine de știut:

18

Pachetul Mentenanță PRO se adresează persoanelor juridice. 

Puteți asocia pachetul cu orice produs de finanțare din oferta noastră.

Rata lunară este fixă pe întreaga perioadă contractuală.

Evitați plățile inopinate în service, vă puteți bugeta ușor costurile cu mașina.

Lucrările se efectuează exclusiv în service-uri autorizate, cu piese originale.

Puteți completa produsul de întreținere cu servicii suplimentare.

Puteți opta pentru varianta de decontare DINAMIC, astfel încât să combinați avantajul ratelor lunare fixe cu regularizarea cheltuielilor reale de service, la finalul contractului.


Partenerul dumneavoastră

Servicii suplimentare Completați produsul de întreținere ales cu servicii suplimentare.

Ce servicii sunt incluse?

alimentare cu combustibil fără numerar

achiziție anvelope vară/iarnă

card de carburant, în baza căruia se face alimentarea

schimb sezonier sau de uzură și manoperă aferentă

recepționare și control al facturilor de combustibil

depozitarea anvelopelor

raportare lunară a consumului de combustibil și KM parcurși

recepționare și control al facturilor de la furnizori

facturare lunară.

facturare lunară.

Uitați de grija rovinietei: noi o achiziționăm an de an pe toată durata contractului, iar dumneavoastră o achitați în ratele lunare.

SUNTEȚI CLIENT DE FLOTĂ? Dețineți o flotă de mașini pentru care ați dori servicii de administrare parc auto? Găsiți detalii despre oferta noastră completă de servicii de management de flote pe www.managementdeflote.ro.

Asigurare CASCO

Taxa de drum / Rovinieta

Bine de știut:

Puteți opta pentru unul sau pentru toate aceste servicii suplimentare chiar și pentru o singură mașină, ca persoană fizică.

Contravaloarea acestor servicii este inclusă în rata fixă de servicii de mobilitate, pe care o achitați lunar.

Servicii de mobilitate

Puteți asocia oricare dintre aceste servicii, sau pe toate, produsului de întreținere ales: SERVICE, topSERVICE sau Mentenanță PRO.

Vă bugetați exact toate costurile inerente utilizării mașinii, evitând plăți inopinate. Vă bucurați de mobilitatea continuă și eficientă pe toată durata contractului.

Credit auto

Ce servicii sunt incluse?

Leasing operațional

Managementul anvelopelor

19

Documente necesare

Managementul combustibilului

Leasing financiar

Serviciile suplimentare acoperă costuri inerente utilizării mașinii și completează, astfel, produsul de întreținere/service ales, oferindu-vă libertate și flexibilitate maximă.


Documente necesare întocmirii dosarului de finanțare PERSOANE FIZICE: În funcţie de tipul de finanţare ales (credit sau leasing), este necesar să completaţi: Formular standard cerere de credit/cont în original – pentru CREDIT sau Formular de solicitare finanţare leasing completat, semnat şi ştampilat de solicitant şi semnat de dealer pentru conformitate, în original – pentru LEASING. Indiferent de tipul de finanţare ales, dosarul va fi completat cu următoarele documente: Oferta de finanțare semnată şi ştampilată de client şi de dealer - original Comandă auto (sau Oferta obiectului finanțat) Copie act de identitate (BI/CI) pentru solicitant semnată şi ştampilată de dealer pentru conformitate* Adeverinţă privind veniturile realizate în anul precedent* Adeverinţă de salariu tip, cu specificarea funcţiei, vechimii şi a venitului net lunar formular tipizat* - original Extras din registrul de evidenţă a salariaţilor - print screen din aplicaţia Revisal, furnizat de actualul angajator, cu menţiunea “conform cu originalul”, semnătură şi ştampilă angajator, cu înregistrarea contractului solicitantului, din care să reiasă datele contractului de angajare şi datele angajatorului* Copia contractului de muncă, precum şi toate actele adiţionale (dacă este cazul)* Copie factură utilităţi (pentru adresa de domiciliu trecută în B.I/C.I) Copie după actul de spaţiu – doar în cazul persoanelor care lucrează în străinătate Ultimele două taloane de pensie (pentru pensionari) - copie Decizia de pensionare (pentru pensionari)- copie Orice alte acte care să dovedească existenţa unor venituri suplimentare (ex. declaraţia pe venit global, fluturaşi salariu, contracte de închiriere, contracte drepturi de autor, renta viageră, dividende)*. * Aceleaşi acte sunt necesare şi pentru soţ/soţie şi/sau coplătitor (după caz).

20


În funcţie de tipul de finanţare ales (credit sau leasing), este necesar să completaţi:

Partenerul dumneavoastră

PERSOANE FIZICE AUTORIZATE / PERSOANE CU PROFESII LIBERALE:

Formular standard cerere de credit/cont, în original – pentru CREDIT Formular de solicitare finanţare leasing completat, semnat şi ştampilat de solicitant şi semnat de dealer pentru conformitate, în original – pentru LEASING.

Leasing financiar

sau

Oferta de finanțare semnată şi ştampilată de client şi de dealer - original Comandă auto (sau Oferta obiectului finanțat)

Credit auto

Indiferent de tipul de finanţare ales, dosarul va fi completat cu următoarele documente:

Act identitate (BI/CI) - copie semnată de dealer pentru conformitate Certificat de înregistrare fiscală (CIF) şi Certificat de înregistrare (CUI) dacă există - copie semnată de dealer pentru conformitate Declaraţia de venituri realizate pe anul precedent înregistrată la Administraţia Financiară - copie semnată de dealer pentru conformitate

Leasing operațional

Autorizaţie de exercitare a profesiei valabilă, emisă de forul care guvernează tipul respectiv de activitate profesională - copie semnată de dealer pentru conformitate

21

Documente necesare

Servicii de mobilitate

Registrul Jurnal de încasări şi plăţi, semnat şi ştampilat, valabil pe ultima lună – copie.

Asigurare CASCO

Declaraţia de venituri anticipate pe anul în curs înregistrată la Administraţia Financiară - copie semnată de dealer pentru conformitate


PERSOANE JURIDICE:

În funcţie de tipul de finanţare ales (credit sau leasing), este necesar să completaţi: Formular standard cerere de credit/cont, în original – pentru CREDIT sau Formular de solicitare finanţare leasing completat, semnat şi ştampilat de reprezentantul firmei solicitante şi semnat de dealer pentru conformitate, în original – pentru LEASING. Indiferent de tipul de finanţare ales, dosarul va fi completat cu următoarele documente: Oferta de finanţare semnată şi ştampilată de client şi de dealer - original Comandă auto (sau Oferta obiectului finanțat) Certificat de înregistrare (CUI) - copie semnată de dealer pentru conformitate Act de identitate (BI/CI) al persoanei împuternicite să semneze documentaţia în relaţia cu finanţatorul - copie semnată de dealer pentru conformitate - şi împuternicirea pentru această persoană dacă este diferită de reprezentantul legal - original Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor de achiziţionare a autoturismului şi de desemnare a reprezentantului în relaţia cu finanţatorul Act constitutiv al societăţii - copie semnată şi ştampilată pentru conformitate Cel mai recent act adiţional la actul constitutiv al societăţii - copie semnată şi ştampilată pentru conformitate Toate actele adiţionale la actul constitutiv al societăţii ce se referă la modificarea asociaţilor, reprezentanţilor legali sau la puterile de reprezentare ale acestora - copii semnate şi ştampilate pentru conformitate Ultimul bilanţ contabil al firmei, cu dovada depunerii acestuia la organele competente, conform legislaţiei în vigoare, balanţa lunară aferentă bilanţului contabil şi ultima balanţă lunară disponibilă - copii semnate şi ştampilate pentru conformitate.

22


Voluntari, Bd-ul Pipera nr. 2 Tel: +40 21 2082600 Fax: +40 21 2082605 E-mail: office@porschebank.ro www.porschebank.ro www.managementdeflote.ro * Informațiile din această broșură sunt valabile în momentul tipăririi: iulie 2018.

Member of Porsche Bank Group

24

Profile for Porsche Bank AG

Brosura produse PFG marca Audi  

Finantare, asigurare, servicii de mobilitate de la Porsche Finance Group Romania pentru noul tau Audi

Brosura produse PFG marca Audi  

Finantare, asigurare, servicii de mobilitate de la Porsche Finance Group Romania pentru noul tau Audi