Page 1

РОСИНИ ВАФЛИ 20г ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ !

5

ДЕНАРИ


ПОРЦЕЛАНСКИ ЧАШИ ЕКСТРА КВАЛИТЕТ!

29 ДЕНАРИ


КОКА КОЛА 2л

58 ДЕНАРИ

*Ограничени залихи! Дозволена количина на еден купувач 2 парчиња!


ТРАЈНО МЛЕКО ЗДРАВЈЕ РАДОВО 3.2%

41 ДЕНАРИ


ДЕТСКИ НАПИТОК ПАНДИКАО 300г

59 ДЕНАРИ


АЈДАМЕР ЈАГЕР 1кг

299 ДЕНАРИ


МИ БЕТ МАРИНИРАН СВЕЖ СТЕК ВАКУМ ПАКУВАЊЕ 1кг

232 ДЕНАРИ


СВЕЖИ КИЧЕВСКИ КОРИ 500г

50 ДЕНАРИ


ЕНЕРГЕТСКИ ПИЈАЛОК СИМБА 0.33Л

10 ДЕНАРИ


ОВОШНИ СИРУПИ БОНИТА 1Л

25 ДЕНАРИ


САМО ВО СТОП ШОП БР.5 НА УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ СО СЕКОЈА СМЕТКА ОД 999 ДЕН ГРАТИС КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200г

STOP SHOP OHRID  

Неделна акција Од 04 06 2014 До 11 06 2014