Page 1

Monet CLAUDE

MALMÖ, SWEDEN •14-16 MAY 2014 VISIT MODERNAMUSEET.SE FOR MORE INFO


Robert Louis Stevenson

Ormbunken

Dr Jekyll och Mr Hyde

Doktor Jekyll leker och expreminterar väldigt mycket kemikalier och andra farliga vätskor. En dag hittar Jekyll ett formel som gör att han förvandlas till Mr Hyde. Mr Hyde är en person man helst inte vill stöta på. Han tänder är ovårdade, hans hår är smutsigt och hans kläder är sönder. Boken handlar både om det goda ovch det onda och att det finns samtidigt i samma person.

Robert Louis Stevenson

Han kastar sina kort som de vore ingenting...

Robert Louis Stevenson


GAMMALT men NYTT

Nya ideer

Kundservice Vår kundservice hjälper dig med allmänna frågor kring Mios sortiment, leveranstider, priser och att handla på mio.se. Våra öppettider är

Måndag-fredag kl. 08.00-20.00 Lördag kl 10.00-18.00 söndag kl 11.00-18.00

NYHET! SOFFA

9000:(11.000)

Telefon

020-66 44 00 E-post

kundservice@mio.se Vi besvarar inkommen e-post inom 48 timmar.

NYHET! KUDDAR

49:(129:-)


NYHET! FLASKOR

29:-

GAMMALT men

NYTT

Vi på Mio har valt denna våren släppa ett litet retro-stuk över våra produkter. Allt från lampor, kuddar, bord med mera. Självklart kommer vi att fortsätta sälja våra vanliga möbler också. Att göra hela svenska folket nöjda är svårt men vi på Mio har kommit fram till att idag är det väldigt modernt med att ha gammla saker, fast att det ska se nytt ut - Gammalt men nytt. I denna broschyen kan ni hitta gammalt utbud men även något från vår nya kollektion. Ta gärna med dig den hem! Vi på Mio hoppas att ni kommer njuta av vår nya kollektion som släpps den 27 april 2014 och kommer säljas till hösten. Surfa in på Mio.se för att se mer bilder från vår nya och gamla kollektion, det vill du inte missa. Ni kan även kontakta oss på telefon 020-66 44 00 samt kundservice@mio.se. Glöm inte att ge dig lite lyx i vardagen! Hur länge gäller priserna som är med i katalogen? Priserna på de produkter som finns med i en katalog gäller från den dag katalogen släpps och fram till nästa nya katalog kommer, information finns längst bak i katalogen. ’ Moms ingår i angivna priser med 25%. Eventuella erbjudanden i katalogen kan inte kombineras med andra erbjudanden.

BORD

2999:-


POWERBARS Nyttiga och goda Du behöver: • • • • • • •

1 dl solrosfrön 4 dl havregryn 15 torkade fikon 1 msk hett vatten 1 1/2 dl russin 1 msk honung 1 dl fiberflingor

Tillagning

Rosta havregryn och solrosfrön i en långpanna på 175 grader i 8-10 minuter. Klipp eller skär fikonen i bitar och lägg att mjukna i en matberedare med kniv tillsammans med en matsked hett vatten. Mixa fikonen och 1 dl av russinen till en kladdig smet. Tillsätt havregrynen, solrosfröna och honungen och mixa lite till tills allt bakats samman. Blanda för hand i resten av russinen och fiberflingorna. Tryck ut smeten på en skärbräda eller stor tallrik till en två centimeter tjock fyrkant. Ställ i kylen någon timme och skär sedan i lagom stora bitar.

20

Binder3  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you