Page 82

печатење

ќе ја спојат својата љубов во заедничка иднина Среќни ќе бидеме ако и Вие со Вашето семејство не почестите со Вашето присуство на 10 ти Ноември 2012 година во хотел Холидеј Ин

ќе н и п ре т ст авува особе н о задоволст во

еднострано

ќе ја крун и саат својат а љубов во

цена

Све т ат а т ајн а - Брак

38 ден.

Прием на гости од 19:30 до 20:00 часот

195 x 145 мм

ако би де т е со н ас во м и гови т е кога

димензија

Katalog pokani za svadba  

cenovnik za pokani

Katalog pokani za svadba  

cenovnik za pokani

Advertisement