Page 1

POHJANMAAN MIXON Tarjoamme koneita, laitteita ja suunnittelua teollisuudelle

REHUTEOLLISUUS

MYLLYTEOLLISUUS

ELINTARVIKETEOLLISUUS

www.mixon.fi


Mixon tarjoaa teknisiä ratkaisuja teollisuuteen Toimintaamme kuuluu koneiden ja laitteiden tuonti Sekoittimet, vasaramyllyt, kuljettimet, putkijärjestelmät, suodatin­ järjestelmät, magneetit, lajittelu- ja kuorintakoneet, täryseulat, suursäkkien käsittelyjärjestelmät, siilopurkaimet ja laitteet.

Ratkaisemme erityisongelmanne monivuotisella kokemuksel­ lamme eri teollisuudenaloilta

Voimme tarjota teille: Erityisosaamistamme on ratkaista asiakkaan teknisiä ongelmia, kun kyseessä on sopivan koneen valinta tai linjan suunnittelu eri raaka-­ aineiden käsittelyyn. Vahvuuksiamme ovat pitkä kokemus rehu-mylly ja elintarvike­ teollisuudesta. Toimintamme perustuu molemminpuoliseen ­luottamukseen.

OTA YHTEYTTÄ Olav Byrkjeland Myynti POHJANMAAN MIXON OY +358 500 765 050 olav.byrkjeland@mixon.fi

Jaakko Ihanus Hallinto POHJANMAAN MIXON OY +358 400 566 264 jaakko.ihanus@mixon.fi

www.mixon.fi

-1-


Sisällysluettelo Sekoittimet 3 Vasaramyllyt 4 Kuljettimet 5 Ketjuläppäkuljettimet 6 Juoksuputkijärjestelmät Noro 7 Suodatinjärjestelmät 8 Magneetit 9 Lajittelu ja kuorimakoneet 10 Täryseulat 11 Suursäkkien käsittelylaitteet 12 Sulkusyöttimet ja muut komponentit 13

-2-


Sekoittimet

Tulppaanimuotoinen lapasekoitin, pääasiassa rehuteollisuuteen, yhdellä tai kahdella sekoitusakselilla Ottevanger Engineers BV Hollanti Yhteistyössä Leadbulk Ab:n kanssa myymme: • aurasekoittimia • spiraalisekoittimia • laboratoriosekoittimia Käytetään sekoittamaan jauhoja ja rakeita lisäämällä pieniä nestemääriä tarpeen mukaan. Sekoittimia löytyy useita kokoja, pienestä 2 litran laboratoriosekoittimista suuriin 35 m3 sekoittimiin. Valmistusmateriaali on ruostumatonta terästä tai vaihtoehtoisesti tavallista hiiliterästä. Toimitamme tuote-esitteitä pyydettäessä.

-3-


Vasaramyllyt

Tietjenin myllyjen tuoteohjelmaan kuuluu tavanomainen vaihtelevien tuotteiden kuivajauhaminen mm. vilja, selluloosa, puu, mineraalit ja muovimateriaalit. Tietejnillä on myös pitkä märkäjauhamisen ­pe­ri­nne, biomassa, peruna, viljatuotteet jne. Myllyjen eri mallien seulanleveys vaihtelee 200 mm:stä suurimman myllyn 1250 mm:iin. Moottorien koot 37kW-400kW. Myllyt täyttävät nykypäivän ATEX-normien vaatimukset. Myllymallit ovat: VDK, GDL, M ,GB, VL ja LDX

-4-


Kuljettimet

Frema A/S valmistaa ketjukuljettimia, elevaattoreita ja ruuvikuljettimia galvanoituina, maalattuina tai ruostumattomina versioina. Me voimme toimittaa vakiomalleja ja tarvittaessa räätälöityjä ratkaisuja. Referenssejä löytyy useilta suomalaisilta tehtailta.

-5-


Ketjuläppäkuljettimet Ketjuläppäkuljettimet Horstkötter Gmb

-6-


Juoksuputkijärjestelmät Noro

Juoksuputkijärjestelmiä löytyy vakiokokoina DN 80-DN 800 mm. Ainevahvuus on 1-3 mm ja putkenosat valmistetaan maalatusta teräksestä, galvanoidusta pellistä tai ruostumattomasta teräksestä 1.4301. Putkenosat yhdistetään toisiinsa pantaliitoksilla, pikapanta­liitoksilla tai laippaliitoksilla. Pyydä tuote-esitettä tai hinta­luetteloa.

-7-


Suodatinjärjestelmät

Suodattimet täyttävät pölyerottelun korkeimmat vaatimukset teollisuudessa soveltuen esim. pneumaattisiin siirtolinjoihin tai muuhun hienojakoisen jauheen erotteluun ja pöynpoistoon. Suodatinpinta-alat 2 – 68m2 pyöreällä rungolla ja 20 – 300m2 suorakaiderungolla. Suodattimet voidaan toimittaa myös ATEX-normien mukaisina.

-8-


Magneetit

Magneetit on valmistettu ferriitti-tai neodymium-materiaalista. Saatavilla on myös neodymium special, joka on 4-5 kerta vahvempi kuin ferriitti. Tuoteohjelma: • puikkomagneetit ja grid-magneetit • juoksuputkimagneetit • neste-erottelumagneetit • magneettilohkot • magneettinen erottelukuljetin • sähkömagneetit ja eddy current erottelijat ei-magneettisia ­metalliesineitä varten.

-9-


Lajittelu ja kuorimakoneet

Yhteistyökumppanimme ovat Streckel@Schrader Gmbh Saksassa sekä S:com Srl –yhtiö Italiassa. Käsiteltävät tuotteet mm: kaura, ohra ,vehnä ,tattari ,speltti ,qinoa, herneet, pavut maissi, rypsi, riisi, pähkinät jne. • Kuorimakoneet • Kiillotuskoneet • Lajittelukoneet • Kontrolliseulat • Kivenerottelijat • Ilmaerottelukoneet • Toimitukseen voivat myös kuulua täydelliset tuotantolinjat kaurahiutaleille, cornflakesille sekä paahtovalmistukseen Toimitamme tuote-esitteitä pyydettäessä.

-10-


Täryseulat yhteistyössä Leadbulk Ab:n kanssa

Virto Cuccolini S.r.l Virto Group on maailmanjohtavia seulavalmistajia. Tuotanto alkoi vuonna 1946, ja siitä lähtien seuloja on valmistettu tuhansille asiakkaalle. Virto Group käsittelee materiaaleja 16 micron-20 mm. ja yhtiöllä on referenssejä ympärimaailmaa. Cuccolini On hyvin tunnettu Virto Gropin tuoteohjelma, jossa tarjotaan perinteisiä korkealaatuisia täryseuloja kilpailukykyiseen hintaan. Nämä seulat käsittelevät materiaaleja 25 micron-20 mm. ScreenX On Virto Groupin patentoitu keksintö, joka on mullistanut alle 25 microninseulojen markkinat. Tällä teknologialla saavutetaan korkea kapasiteetti ja teho niillä jauheilla, joita on vaikea käsitellä perinteisillä seuloilla.

-11-


Suursäkkien käsittelylaitteet

Suursäkki eli Big –Bag on hyvin tavallinen tapa käsitellä irtotavaraa. Suursäkin käsittely oikealla tavalla vaatii, että säkki kiinnitetään sopivaan telineeseen. Näin säkin täyttöä ja tyhjennystä kyetään valvomaan. Suursäkin käsittelyn tärkeä osa on myös pölyämisen vähentäminen. Mixon Oy tarjoaa useita erilaisia tyhjennys- ja täyttölaitteita suursäkeille, erilaisille ominaisuuksille ja automaatioasteille. Näin ne sopivat juuri sinun tuotantoosi ja sen tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

-12-


Sulkusyöttimet

Sulkusyöttimet, siilojen ulossyöttölaitteet ja muut komponentit • • • • • • •

Tärypohjat , S:com S.r.l Ulossyöttöpohja kaavarilla, Ottevanger engineers BV Kaksitiejakajat pneumaattiseen siirtoon Sulkuventtiilit eri kohteisiin Putkiliitännät Räjähdyskalvot, räjähdyksen keventäminen Elevaattorikupit ja elevaattorien hihnapyörät

Elevaattorikupit ja elevaattorien hihnapyörät

-13-


Sulkusyöttimet

Ulossyöttöpohja kaavarilla

Sulkuventtilit

Kaksi tiejakajat

Mansettiliittimet

Räjähdyskalvot

-14-


Profile for Mixon

Pohjanmaan Mixon Oy esite  

Toimintaamme kuuluu koneiden ja laitteiden tuonti Sekoittimet, vasaramyllyt, kuljettimet, putkijärjestelmät, suodatin­järjestelmät, magneet...

Pohjanmaan Mixon Oy esite  

Toimintaamme kuuluu koneiden ja laitteiden tuonti Sekoittimet, vasaramyllyt, kuljettimet, putkijärjestelmät, suodatin­järjestelmät, magneet...

Advertisement