Page 1

Fes-te soci! noves formes de periodisme comarcal Si vols fer-te soci d'ARAMULTIMÈDIA omple aquesta butlleta i fes-nos-la arribar al carrer de Joaquim Sorolla, 17 d'Alcoi (03802, Alacant).

Butlleta de subscripció DADES PERSONALS NOM I COGNOMS

DATA DE NAIXEMENT

SEXE: HOME/DONA

DNI

PROFESSIÓ

COMPTE DE CORREU ELECTRÒNIC

TELÈFONS DE CONTACTE

ADREÇA: CARRER O PLAÇA I NÚMERO

POBLACIÓ

CODI POSTAL

per al pagament tria una de les següents opcions: DOMICILIACIÓ BANCÀRIA ENTITAT

COMPTE/LLIBRETA ENTITAT

OFICINA

DC

NÚMERO COMPTE

TITULAR DEL COMPTE

o bé TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA COMPTE

2090 1012 08 0200090140 Si tries aquesta opció, has dʼespecificar el teu nom i cognmoms en fer lʼingrés i ens has dʼadjuntar còpia quan ens envies la butlleta QUOTA ANUAL

XS: 48 € Preu final amb IVA inclòs

PAGAMENT ÚNIC Un únic rebut

PAGAMENT FRACCIONAT Dos rebuts semestrals

Demane fer-me soci d'AM i que s'atenguen els rebuts presentats per Alcoidigital SC en concepte de quota fins nova ordre. FIRMAT (TITULAR DEL COMPTE):


Què és ser soci d'AM?

1.

TINDRE VEU DIRECTA AL DIARI El compromís d'ARAMULTIMÈDIA amb els seus socis és escoltar les seues propostes i tractar els seus temes de referència. Com? A través d'un panell de participació sempre actiu i que és un canal de comunicació directa amb els professionals del diari. (AM es compromet a tractar almenys un tema cada mes dels proposats per cada soci.)

2. ACCEDIR

ALS NOSTRES HISTÒRICS

L'hemeroteca d'AM queda restringida per als socis.

3. DISPOSAR

D'UN BLOG PERSONAL

Els socis i només ells tindran l'oportunitat de crear-se un blog personal consultable públicament i allotjat al nostre domini. La forma més directa d'opinar, informar, participar...

4. BUTLLETÍ

DE NOTÍCIES

Com no, el soci que ho desitge, podrà tindre tota la informació actualitzada a la bústia de correu. OPCIÓ ENCARA NO DISPONIBLE.

5. PERSONALITZACIÓ

Aquesta opció ha de permetre configurar el diari de forma personalitzada. Perquè siga el diari que realment tu vols. OPCIÓ ENCARA NO DISPONIBLE.

6. ESPECIALS

Nosaltres també tindrem uns pocs continguts premium i només seran per als socis: reportatges i especials exclusius, continguts de cap de setmana... Una petita porció d'AM, però només per a la seua comunitat de socis.

Tota la informació a: www.aramultimedia.com

Subscripció ARAMULTIMÈDIA  

Butlleta de subscrició a ARAMULTIMÈDIA

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you