Page 1


Ejani në PLUS dhe përfitoni 30 MB BONUS çdo muaj, për 1 vit të tërë. Të gjithë gjithë abonentët e rinj ose ekzistues të planit me parapagesë PLUS Unik, me vetëm një rimbushje prej të paktën 100 Lekë (me TVSH) përfitojnë BONUS 30 MB për lundrim në Internet nga celulari, në të gjitha faqet e tyre të preferuara, të vlefshme deri në fund të muajit. Vlera e rimbushur mbetet në llogarinë tuaj për ta përdorur sipas dëshirës tuaj, kurdo që dëshironi Për më tepër vazhdoni të përfitoni Internet BONUS për 12 muaj rresht nëse rimbushni me të paktën 100 Lekë në muaj. Përsëri, sigurisht vlera e rimbushjes mbetet në llogarinë tuaj. Dhe sigurisht, MB BONUS nuk do t’ju konsumohen nëse lundroni në Facebook sepse PLUS ofron Facebook FALAS (sipas kushteve përkatëse të kësaj oferte) si dhe lundrim falas në www.plus.al


Historia e ka sjellë që ne Shqiptarët jemi të shpërndarë edhe jashtë kufijve. E kush nga ne nuk ka miq e të afërm që jetojnë jashtë vendit. Tashmë me ofertën e re të PLUS, zilet me shtetet e ndryshme marrin fund. Vetëm me PLUS komunikoni me tarifat më të mira për telefonata dhe SMS.

PLUS KOSOVË Vetëm 24 Lekë/minutë dhe 12 Lekë/SMS për komunikim me të gjithë numrat VALA & PTK në Kosovë.

PLUS ITALI Vetëm 12 Lekë/minutë dhe 12 Lekë/SMS për komunikim me të gjithë numrat në Itali.


PLUS GREQI Komunikoni me tarifat më të mira, vetëm 12 Lekë/minutë dhe 12 Lekë/SMS me të gjithë numrat në Greqi.

PLUS NDËRKOMBËTARE Përfitoni komunikimin më të lirë me vetëm 12 Lekë/minutë dhe 12 Lekë/SMS me të gjithë numrat në Gjermani, SHBA & Kanada.

Kartat SIM të dedikuara për thirje ndërkombëtare drejt shteteve të mësipërme kushtojnë 600 Lekë (me TVSH) dhe përfshin 500 Lekë kredit fillestar. Na vizitoni në dyqanet Zona PLUS në mbarë vendin.


Ju e dini, vetëm me PLUS Special mund të: Rimbushni me ato njësi që keni dëshirë: minuta, ose SMS dhe/ose MB Rimbushni me AQ minuta, SMS dhe/ose MB sa të dëshironi Përfitoni çmimet më të mira në treg dhe përfitoni Bonuse të shumta 4 lekë/min për rimbushjet me 15 lekë/min për rimbushjet a Vetëm a Vetëm minuta brenda rrjetit PLUS me minuta kombëtare 5 lekë/SMS për rimbushjet 2 lekë/SMS për rimbushjet me a Vetëm a Vetëm me SMS kombëtare SMS brenda rrjetit PLUS 2 lekë/MB për rimbushjet me a Vetëm Internet MB


Tashmë është më e thjeshtë për të gjithë ju që të kryeni rimbushje me PLUS Special, jo vetëm në dyqanet Zona PLUS por edhe vetëm me një telefonatë në Shërbimin e Kujdesit për Klientin në numrat 140 (pa pagesë) & 139.


Të gjithë abonentët PLUS me parapagesë, të cilët kanë një telefon BlackBerry® smartphone mund të përdorin shërbimin BlackBerry solution nga PLUS. Me BlackBerry solution nga PLUS lundrimi në Internet është më i sigurt, më i shpejtë, më ekonomik dhe shumë praktik! Email në kohë reale Ky shërbim ju jep mundësi të kontrolloni deri në 10 adresa email-i në të njëjtën kohë përfshirë psh Windows Live™ Hotmail, Gmail™ and AOL® Mail si edhe një tjetër adresë email që vjen bashkë me telefonin tuaj BlackBerry® smartphone Shërbimi i Internetit Lundroni në Internet dhe vizitoni faqet e dëshiruara duke qëndruar gjithnjë të lidhur online. Mesazhe të menjëhershme Komunikoni me anë të Mesazheve të Menjëhershme (Instant Messaging) dhe qëndroni të lidhur me kontaktet tuaje personale dhe profesionale me BlackBerry® Messenger, Google Talk, Windows Live Messenger. Aplikacione të shumta Qëndroni gjithnjë të informuar dhe gjeni me thjeshtësi ato që ju interesojnë me anë të aplikacioneve të ndryshme sociale dhe të biznesit që ju ofron BlackBerry solution nga PLUS. Media Player Me media-player të përfshirë në telefonat BlackBerry® smartphones, ju mund të dëgjoni /shikoni muzikë dhe video si dhe mund të përdorni iTunes për të transferuar muzikën tuaj në telefonin tuaj BlackBerry® smartphone Video Streaming Shihni në celularin tuaj BlackBerry® smartphone video të ndryshme nga faqja e Internetit www.youtube.com në çdo moment, kudo që të ndodheni. Zgjidhni një nga Paketat për abonentët me parapagesë dhe përfitoni BlackBerry Internet Bundle me çmimet më të mira në treg: Paketa

PLUS BB 100

PLUS BB 200

Çmimi i Paketës MB të Paketës Vlefshmëria Njësitë e Tarifimit

500 Lekë 100 MB 15 ditë 10kb

800 Lekë 200 MB 30 ditë 10kb

Për të aktivizuar secilën nga Paketat: • Dërgoni SMS në 131 me text BB100 për paketën PLUS BB 100 ose BB200 për paketën PLUS BB 200 • Hyni në menunë “Klik PLUS” #100#


Plus Communication Sh.A. Rr. “Ibrahim Rugova”, Tirana, Albania Tel: +355 (0)4238 2500 Fax: +355 (0)4238 2538 www.plus.al

Revista PLUS 6  
Revista PLUS 6  

Revista PLUS 6

Advertisement