Page 1


Përshëndetje miq! Botimi i rradhës së Revistës Elektronike PLUS është pranë jush edhe në këtë fillim të stinës së verës. Me informacione interesante për produktet me të fundit si atë PLUS Special, shërbimin PLUS Roaming, aktivitetet e organizuara në qytete të ndryshme, e shumë të tjera.


Në këtë numër, ju do të mund të lexoni për: Min SMS MB

PLUS Special

Produktin e vetëm dhe risi në tregun shqiptar që ju lejon të rimbushni me çfarë të doni dhe sa të doni.

Loja PLUS Special

Loja më interesante në Facebook që jo vetëm ju argëtoi por edhe dhuroi shumë çmime javore si edhe çmimin e madh: 1 BlackBerry® Curve™ 9300

PLUS Top Up

Shërbimi që ju jep mundësinë të gjithë klientëve PLUS me parapagesë që të rimbushin llogarinë e celularit, shpejt dhe thjesht me vlerën e dëshiruar, në çdo dyqan Zona PLUS

PLUS Roaming

Komunikoni dhe përdorni numrin tuaj PLUS edhe kur jeni jashtë Shqipërisë. Marrëveshje Roaming me shumë operatorë në mbarë botën.

PLUS mbështet Top Fest 9

si dhe aktivitetet e ndryshme të organizuara nga PLUS në kuadër të së Enjteve PLUS …

Shfletoni faqet e brendshme të këtij botimi për të mësuar më shumë


Për herë të parë në tregun shqiptar RIMBUSH ME ÇFARË TË DUASH DHE SA TË DUASH!

PLUS Special Nj ë pro d ukt q ë j u l e j o n t ë N DË R TO NI V E TË KOM UNIK IM I N T U A J d h e t ë : Rimbushni me minuta, SMS dhe/ose MB sipas dëshirës tuaj Rimbushni me aq minuta, SMS dhe/ose MB sa të dëshironi Rimbushni me çmimet më të mira në treg dhe përfitoni Bonuse të shumta. 4 lekë/min për rimbushjet a Vetëm me minuta brenda rrjetit PLUS

15 lekë/min për rimbushjet a Vetëm me minuta kombëtare

5 lekë/SMS për rimbushjet 2 lekë/SMS për rimbushjet a Vetëm a Vetëm me SMS kombëtare me SMS brenda rrjetit PLUS Vetëm 2 lekë/MB për rimbushjet a me Internet MB

Ju mund të kombinoni minutat, SMS dhe MB duke rimbushur llogarinë tuaj sipas dëshirës me çfarë të dëshironi dhe aq sa dëshironi. Për më tepër, pothuaj për çdo rimbushje, përfitoni edhe bonuse të shumta në minuta, SMS apo MB.


Kontrolloni shumë shpejt dhe thjesht gjendjen e njësive të mbetura në llogarinë tuaj në çdo moment duke telefonuar në 141; në “Klik PLUS” #100# ose nëpërmjet shërbimit Llogaria PLUS duke dërguar një mesazh me tekst “A” tek 145.

Ju mund të përdorni edhe mënyrat e tjera të rimbushjes që kryhen me anë të PLUS Top Up si dhe Kartave Rimbushëse gërvishtëse ose automatike.


Min SMS MB

40 fitues që kanë përfituar aq minuta, SMS dhe MB për lundrim në internet nga celulari, sa kanë arritur të mbledhin gjatë lojës

Më shumë se 4,000 Lojtarë

Mbi 509 komente, pyetje për lojën

2-fishimi i numrit të miqve të PLUS në facebook

mbi 433 “likes”

Fitues i çmimit të madh: BlackBerry® Curve™ 9300 Durim Hoxha që mblodhi 22,190 pikë


Shërbimi PLUS Top Up Shërbimi PLUS Top Up ju jep mundësinë të gjithëve ju që jeni klientë PLUS me parapagesë që të rimbushni llogarinë e celularit në çdo dyqan Zona PLUS, me vlerën që dëshironi, duke filluar nga 100 Lekë deri në 10,000 Lekë për çdo rimbushje.

Fleksibilitet Ky shërbim ju jep akoma më shumë fleksibilitet duke ofruar një transaksion të sigurtë edhe në rastet kur dëshironi të rimbushni llogarinë e një abonenti tjetër PLUS me parapagesë.

Lehtësi Shërbimi PLUS Top Up siguron akoma më shumë lehtësi duke ju mundësuar që të rimbushni llogarinë tuaj të celularit pa patur nevojë të përdorni kartat rimbushëse gërvishtëse.

Përfitime Përfitoni jo vetëm rimbushje në vlerën që dëshironi, por edhe 100 lekë kohë komunikimi bonus për çdo rimbushje prej 1,000 Lekë si dhe afate shumë konkuruese për shtyrjen e vlefshmërisë së kreditit tuaj.

Vizitoni një nga dyqanet Zona PLUS në mbarë vendin, informoni përfaqësuesin e shitjeve për numrin e celularit që dëshironi të rimbushni dhe vlerën përkatëse dhe … kaq ishte. Për çdo rimbushje të suksesshme, ju do të njoftoheni me anë të një SMS me detajet e rimbushjes.


Online PLUS Top Up nëpërmjet BKT Shërbimi PLUS Top Up ofrohet edhe online për përdoruesit e shërbimit E-banking të Bankës Kombëtare Tregtare (Dega Internet) Kjo është një tjetër mënyrë e thjeshtë dhe e shpejtë që u ofrohet këtyre përdoruesve për të rimbushur online llogarinë e çfarëdo numri PLUS me parapagesë.

Procedura që ndiqet është shumë e thjeshtë, mjafton që të ndiqen udhëzimet përkatëse që shfaqen në ekran gjatë kryerjes së procesit në linkun: https://ebank.bkt.com.al/ Rimbushja kryhet në kohë reale, pra klienti do të përfitojë shërbimin menjëherë pas autorizimit nga E-banking.


PLUS Ro

Do të udhëtoni jashtë vendit? Për punë ose pushime? Me PLUS ju mund të vazhdoni të përdorni numrin tuaj nëpërmjet Shërbimit Roaming në shumë vende të botës, për të kryer ose pritur telefonata dhe mesazhe!

Për më tepër, me GPRS Roaming nga PLUS ju keni mundësi të përdorni edhe shërbimin e Internetit në celular duke qëndruar kështu online dhe të pandarë nga biznesi juaj.

Këshillë: Në çdo rast, kujtohuni gjithmonë të

vendosni para numrit që po telefononi edhe prefiksin ndërkombëtar të vendit drejt të cilit dëshironi të kryeni këtë telefonatë (p.sh. 00355 ose +355 në rast se po telefononi një numër në Shqipëri kur jeni në Roaming)


oaming

PLUS po zgjeron çdo ditë rrjetin e Partnerëve Roaming, prandaj vazhdoni të na vizitoni në faqen tonë në web www.plus.al ose telefononi Shërbimin e Kujdesit të Klientit PLUS, falas në numrin 140.


PLUS mundëson & mbështet Top Fest 9

PLUS mbështeti festivalin e muzikës moderne shqiptare TOP FEST 9 si sponsori i përgjithshëm. Përmes mbështetjes së këtij festivali të rëndësishëm në jetën kulturore të vendit, PLUS mbështet promovimin e muzikës moderne shqiptare si dhe siguron mbështetje dhe nxitje të krijmtarisë së të rinjve në rryma të ndryshme muzikore. Top Fest shquhet për prezantimin “live” të këngëve, ndërsa kontribuon në rritjen e cilësisë së prezantimit të artistëve të rinj. Ky festival i mirënjohur tashmë i shërben publikut shqiptar si brenda edhe jashtë vendit, në servirjen e përvitshme të një krijimtarie të përzgjedhur muzikore.


E Enjtja PLUS Ashtu sikurse është bërë tashmë traditë, E Enjtja PLUS ka vazhduar me surprizat e veta por dhe me shtegëtimin në disa qytete të vendit.

Atmosferë e këndshme, surpriza dhe dhurata të ndryshme kanë shoqëruar promocionet e organizuara nga PLUS.

Himarë, 12 maj 2012


Plus Communication Sh.A. Rr. “Ibrahim Rugova”, Tirana, Albania Tel: +355 (0)4238 2500 Fax: +355 (0)4238 2538 www.plus.al

Revista PLUS 5  

Revista PLUS 5

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you