Page 1


Të dashur miq! Stina më e dashur e verës tashmë na ka vizituar dhe bashkë me të edhe ditët e gjata, të bukura dhe të hareshme! Kudo që ju ndodheni këtë verë, pranë freskisë së detit dhe plazheve të mrekullueshme apo edhe zonave piktoreske malore në Shqipëri, apo duke zbuluar vende e kultura të reja e duke përjetuar aventura të paharrueshme... mendoni vetëm ta shijoni dhe mos u shqetësoni për komunikimin! Ne e dimë se sa e rëndësishme është të ruani gjithmonë lidhjet me njerëzit tuaj të dashur, edhe atëherë kur nuk ju gjenden pranë. E dimë gjithashtu edhe se gëzimi është edhe më i ëmbël kur ndahet me njerëzit e dashur! Për këtë arsye kemi përgatitur oferta dhe paketa fantastike, që do të përmbushin të gjitha nevojat tuaja për komunikim dhe do t’ju lejojnë të ndani momentet më të bukura me miqtë e të afërmit tuaj, kudo që të ndodheni. Me PLUS surprizat dhe përfitimet nuk kanë fund... Ju ftojmë të shfletoni faqet e kësaj Reviste dhe të gjeni brenda saj ofertën që do t’ju përshtatet më së miri! Verë të mbarë! Stafi i PLUS


30 Minuta + 30 SMS Kombëtare Ejani në PLUS dhe përfitoni nga ofertat fantastike për komunikim mjaft ekonomik! Nëse blini një numër të ri me parapagesë, PLUS Unik duke filluar nga data 11 Korrik 2013, duke paguar vetëm 200 Lekë për kartën SIM, në momentin e aktivizimit përfitoni 200 Lekë kredit fillestar! Gjithashtu, po në momentin e aktivizimit, përfitoni edhe 30 Minuta Kombëtare dhe 30 SMS Kombëtare! Por nuk mbaron këtu, sepse këto 30 Minuta Kombëtare dhe 30 SMS Kombëtare do të mund t’i përfitoni për 12 muaj rresht, pas rimbushjes së parë të çdo muaji me të paktën 300 Lekë.

Shënim: • Oferta është e vlefshme deri më 10 Shtator 2013.


Oferta Ndërkombëtare

Komunikoni akoma më lirë me miqtë dhe të afërmit tuaj në Kosovë, Itali, Greqi, Gjermani, SHBA, Kanada, Turqi, Mbretëri e Bashkuar, Francë dhe Zvicër Oferta Ndërkombëtare ju jep mundësinë të gjithë ju klientëve me parapagesë të përfitoni tarifa akoma më ekonomike për telefonata dhe SMS: • Vetëm 28.8 Lekë/minutë dhe 14.4 Lekë/SMS drejt të gjithë numrave të Vala e PTK në Kosovë • Vetëm 14.4 Lekë/minutë dhe 14.4 Lekë/SMS me të gjithë numrat në Itali, Greqi, Gjermani, SHBA dhe Kanada • Vetëm 28.8 Lekë/minutë dhe 14.4 Lekë/SMS drejt të gjithë numrave në Turqi, Mbretëri e Bashkuar, Francë dhe Zvicër


Për të përfituar ofertën mjafton të: • Hyni në menunë KLIK PLUS #100# dhe ndiqni udhëzimet përkatëse • Telefononi në 140 • Dërgoni SMS në 131 me tekst: • • • • • • • • • •

PV120 për tarifat promocionale drejt Vala e PTK në Kosovë IT120 për tarifat promocionale drejt Italisë, GR120 për tarifat promocionale drejt Greqisë, GJE120 për tarifat promocionale drejt Gjermanisë, SHBA120 për tarifat promocionale drejt SHBA-së, KA120 për tarifat promocionale drejt Kanadasë, TR120 për tarifat promocionale drejt Turqisë, MB120 për tarifat promocionale drejt Mbretërisë së Bashkuar, FR120 për tarifat promocionale drejt Francës, ZV120 për tarifat promocionale drejt Zvicrës.

Regjistrimi për të përfituar ofertën kundrejt secilit shtet kushton 120 Lekë (me TVSH) dhe tarifat promocionale janë të vlefshme për 7 ditë nga momenti i aktivizimit.


Këtë verë do të jemi mes jush, kudo që të ndodheni, për t’ju sjellë edhe më pranë ofertat fantastike të komunikimit, në mënyrë që të shprehni edhe më lirshëm emocionet dhe momentet më të bukura me miqtë e të afërmit që nuk ju gjenden pranë!


Përfitoni mijëra Minuta, SMS dhe MB për komunikim pa limite, thjesht duke vizituar stendat promocionale të PLUS, që këtë verë do të jenë të pranishme në: • • • • • • • • • • • •

Velipojë Shëngjin Durrës Kavajë Dibër Pogradec Korçë Himarë Sarandë Gjirokastër Vlorë TIA (Rinas)

Vera ka aq shumë momente të bukura për të ndarë, e për të treguar, prandaj ne ju ofrojmë komunikim PA LIMIT për t’a shijuar sa më shumë këtë stinë!


Komunikim i pakufizuar me 0 Lekë përjetë! Të gjithë ju që do të bashkoheni në rrjetin PLUS duke bartur numrin tuaj me parapagesë, do të përfitoni ofertën “0 Lekë Përjetë” FALAS për TRE MUAJT E PARË! Kjo ofertë ju mundëson komunikim me minuta e SMS, pa limit brenda PLUS si dhe lundrim pa limit në Internet! Pas tre muajve të parë aktivizimi i ofertës, për të gjithë ju që bartni numrin tuaj në PLUS, do të kushtojë 300 Lekë në muaj. Po ashtu edhe të gjithë ju që jeni klientë ekzistues të PLUS dhe aktivizoni këtë ofertë me vetëm 300 Lekë në muaj, përfitoni gjithashtu komunikim me minuta e SMS pa limit brenda PLUS si dhe lundrim pa limit në Internet! Ftoni të gjithë miqtë e të afërmit tuaj të sjellin numrin e tyre nga një operator tjetër celular në PLUS ose të aktivizojnë këtë ofertë dhe komunikoni me ta, pa u shqetësuar për shpenzimet celulare! Shënime: • Oferta është e vlefshme nga data 11 Korrik deri në datën 10 Shtator. • Aktivizimi i ofertës ështe falas për 3 muajt e parë dhe më pas kushton 300 lekë/muaj. • Në datën 1 të çdo muaji vijues (pra pas 3 muajve të parë) klientët duhet të kenë në llogarinë e tyre të paktën 300 Lekë, me TVSH. Ky kredit prej 300 Lekësh do t’u zbritet nga llogaria dhe ata do të kenë mundësi të komunikojnë me thirrje e SMS brenda PLUS si dhe të lundrojnë në Internet PA LIMIT deri në fund të muajit përkatës.


Çmimi duke filluar nga:

7 5 , 0 0 0 Lekë

Ekran 5” Super AMOLED me përmasa 1920 x 1080 pixels Kamera Kryesore 13 megapixel, autofocus, video që regjistron HD Dytësore 2 megapixel Sistem Operativ Android OS, v4.2.2 Processor Quad-core 1.9 GHz Memorje e brendshme 16 GB


Për të gjithë ju që jeni të apasionuar pas teknologjisë dhe ecni në një hap me zhvillimet teknologjike, në të gjitha dyqanet Zona PLUS, sjellim modelin më të ri të telefonave smartphone që Samsung ka hedhur së fundmi në treg: Samsung Galaxy S4. Zgjidhni telefonin ose tabletin tuaj Samsung dhe komunikoni me 0 Lekë për 1 vit të tërë! Të gjithë klientët me parapagesë të cilët blejnë një nga telefonat smartphone ose tabletat Samsung të ofruara nga PLUS, përfitojnë për një vit, kohë bisede dhe MB internet pa limit. Për më tepër PLUS i ofron me 2 vjet garanci të gjitha modelet Samsung. Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII Mini, Samsung Galaxy S Duos, tabletat Galaxy Tab 2 7.0 dhe Galaxy Tab 2 10.1 dhe modele të tjera të telefonave Samsung ofrohen tashmë në dyqanet Zona PLUS: • Zona PLUS Garda, Tiranë • Zona PLUS Rr. Kavajës, Tiranë • Zona PLUS Rr.Elbasanit, Tiranë • Zona PLUS Blv. Zogu I, Tiranë • Zona PLUS Avni Rustemi, Tiranë


Shërbimi My PLUS! Përdorni shërbimin më të ri pa pagesë My PLUS nga çdo telefon për të marrë informacion rreth balancës tuaj si dhe shumë informacione të tjera të nevojshme. Ky shërbim aksesohet nga çdo aparat celular duke vizituar adresën http://my.plus.al me internetin e PLUS pa pagesë nga të gjithë abonentët me parapagesë. Ju nuk keni nevojë të regjistroheni në këtë shërbim pasi sistemi do të njohë automatikisht numrin tuaj të celularit nga i cili aksesoni adresën http://my.plus.al. Me shërbimin My PLUS ju mund të: • Kontrolloni balancën tuaj • Kryeni transferta krediti • Kryeni transferta njësish • Aktivizoni paketa të ndryshme ose të ndryshoni planin tuaj tarifor • Kryeni rimbushje të numrit tuaj ose të numrave të tjerë me parapagesë • Përdorni shërbime të tjera si, menaxhimi i listës Miqtë PLUS, aktivizimi i PLUS Call Me etj. Shënim: • Ky shërbim mund të aksesohet vetëm nëpërmjet aparateve telefonike që përdorin internetin e PLUS dhe jo internet nga operatorë të tjerë ose internet me kabëll.


Plus Communication Sh.A. Rr. “Ibrahim Rugova”, Tirana, Albania Tel: +355 (0)4238 2500 Fax: +355 (0)4238 2538 www.plus.al

Revista PLUS 13  
Revista PLUS 13  

Revista PLUS 13

Advertisement