Page 1

Marina, Ada i Àlex 5è Marsupilamis Curs 2012-13 Sant Jordi


Hi havia una vegada un mariner, en Marcos, que vivia en un vaixell molt gros al mig del mar acompanyat de la seva amiga, la fada Violeta.

En Marcos tenia un anell i com que era molt valuós perquè tenia poders màgics, li van posar un nom, Esvelt.

A prop d’aquell vaixell, en un castell, hi vivia el seu enemic el fantasma White, però ja parlarem d’ell més endavant. La història comença en el vaixell del nostre mariner, dinant unes sardines ben torrades i un suc de tinta de calamars.

2


Després de dinar en Marcos va anar a veure com estava la fada Violeta. Ella estava molt malalta i en Marcos sabia que era culpa del Fantasma White, segurament la va enverinar amb una de les seves pocions malignes. El mariner Marcos estava molt preocupat per si es moriria o no... El Fantasma White era un fantasma, evidentment, però al pitjor és que és el més malvat de tots els fantasmes, és capaç d’agafar-te pels peus, llençar-te per la finestra i tirar-te després tomàquets mentre estàs estirat a terra. Era malvat i sobretot, amb el mariner Marcos. En Marcos volia parlar amb el fantasma White

però no tenia valor

per

enfrontar-s’hi. Li feia por. Va consultar al seu anell màgic, l´Esvelt per saber què hauria de fer. Aquest anell el tenia en Marcos des de ben petit. Els seus pares el van trobar al mar i li van donar a ell per tota la vida. Un dels poders de l’anell era que et permetia veure el passat, el present i el futur. A més, era capaç de dir-te on eren tots els antídots que ajuden a curar qualsevol malaltia. Aleshores en Marcos va dir les paraules màgiques. “Qui laqui antídot traç traç”. En aquell moment va aparèixer una imatge plena de boira i núvols, hi havia una cova ben fosca que estava en un poble ben llunyà. Es veia una flor d’espines i pètals amb els colors de l’arc de Sant Martí.

3


L’Esvelt els va mostrar un mapa per trobar ràpidament la cova, i en Marcos en va posar en marxa. Mentre caminava va trobar-se amb un amiga del fantasma White, la foca Juli. Aquesta era molt dolenta i va haver d’enfrontar-se a ella. La va matar utilitzant l’anell màgic, va treure un raig de sol i un altre d’aigua i va quedar morta. Llavors va continuar el seu camí buscant la flor d’espines i pètals de l’arc de St. Martí. En Marcos va haver d’enfrontar-se a un altre amic del fantasma White, el noi de l’aigua, en Max. El mataria una altra vegada amb el seu anell màgic, però aquesta vegada amb el poder del foc i del vent. -

Et puc derrotar amb el meu anell Esvelt!!! – va dir en Marcos

-

No sé si podràs!!! Aquest anell és massa petit i no té prou energia!

Finalment, va aconseguir derrotar-lo, com era d’esperar, i encara li quedaven forces per anar a buscar el fantasma White i enfrontar-s’hi si calia. En Marcos va arribar a la cova fosca on havia vist a la imatge. Va veure la flor de pètals de colors de l’arc de Sant Martí amb espines, però no hi havia ni rastre del fantasma. Així que va agafar l’antídot i va tornar ràpidament al seu vaixell per donar-li a la fada. Quan la fada Violeta es va prendre el líquid es va transformar en una fada de mida de persona. Després d’uns moments de silenci va dir: -

Marcos, encara tens energies per enfrontar-te al fantasma White?

En Marcos va dir ràpidament que sí! Aleshores la fada va continuar dient: -

Doncs hauràs d’anar al seu castell i lluitar contra ell sense pietat.

En Marcos es va dirigir al castell acompanyat de la fada, disposat a acabar amb el fantasma White.

4


Quan van arribar al castell van entrar a una sala molt gran i van veure que el fantasma ja els estava esperant. De seguida van començar a lluitar aferrissadament. Però en Marcos, que encara tenia el poder de l’anell, va aconseguir adormir el fantasma. No se sap quant de temps durarà l’encanteri i si tornarà a despertar alguna vegada.

En aquell moment, en Marcos va pensar que la fada Violeta estava molt guapa i que ara que tenia una mida de persona es podria convertir en la seva núvia. Aleshores l’anell va dir: -

Violeta, vols casar-te amb el Marcos?

La fada Violeta va dir emocionada que sí! Llavors l’Esvelt es va posar al dit de la fada Violeta.

5


El casament va ser al gran vaixell, varen venir molts convidats: els pares de la fada, els seus amics, els seus germans, tots els seus parents i els d’en Marcos. La Violeta es va posar el seu millor vestit, era blanc amb flors.

El casament va ser una bogeria i va acabar fantàsticament bé. En Marcos i la fada Violeta se’n van anar de viatge de noces i varen tenir 3 fills.

6

Una aventura inesperada  
Una aventura inesperada  

Conte Sant Jordi

Advertisement