Page 92

Životni stil Da li radije biraš odeću sa potpisom mladih dizajnera ili više uživaš u vintage šopingu?

Volila bi zapravo puno više podržati naše mlade dizajnere, no nekako nisam u zadnje vrijeme bila u financijskoj situaciji da si to i priuštim. Dizajnericu koju bi definitivno istaknula je Manuela iz Fashion disordera, koja radi jako jako lijepe stvari i čije su jedne ružičaste culotte hlače ove zime bile jedan od najljepših odjevnih predmeta koje sam u životu posjedovala i zbog kojih se u biti jako veselim proljeću. No osim toga i nekoliko shoppinga u H&M-u tokom godine, ja stvarno moram reći da najviše kupujem u 2nd hand i trift shopovima. To je zapravo jedna moja velika ljubav i uzbuđuje me ta potraga za blagom, kako ja to volim reći. I zapravo sam onako smart shopper i volim tu činjenicu da za 30 kn mogu naći Ralph Lauren košulju koju ću nositi sljedećih 10, 15 godina. Prošla sam jako jeftino, a pronašla sam odličan komad koji uz to skoro nitko drugi osim mene neće imati. Tako da, 2nd hand shopping je moja jedno jako jako velika ljubav i nešto što me veseli. Šta je poslednje čime si sebe počastila?

Kako sam rekla, ja inače jako malo trošim na odjeću, rijetko kad će to biti neka malo veća svota. Nešto za što sam izdvojila malo više nego što bi inače bile su jedne roze plišane hlače sa širokim nogavicama sa stranice Missguided. Te su hlače bile stvorene za mene i ja sam ih jednostavno morala imati bez da čekam nekakav popust ili da negdje nađem slične takve. Nešto su najljepše na svijetu i to je baš bilo onako čašćenje. Osim odjeće kupila sam si nedavno fotoaparat, napokon sam odvojila nešto novaca da uložim u to, što mi je zapravo jako jako bitno za sve čime se bavim. Tako da to je bila moja neka posebna investicija ali i definitivno čašćenje jer mi to čini veliko zadovoljstvo. 92 l mart

Spomenuli smo Pulu u kojoj živiš, povedi nas brzinski u jedan mini obilazak i preporuči najdraža mesta koja moramo obići kada budemo došli u Pulu.

Ja nisam neki čovjek od velikih izlazaka, kafića i višenja po restoranima. Ako dođete u Pulu, kupite si nešto u trgovini i odite na Lungomare, odite bilo gde uz more, odite u šumu, odite na Kamenjak. Priroda je nešto najljepše što Pula ima za ponuditi i nešto što zapravo mene čini zaljubljenom u Pulu svaki dan. Tako da, eto, ako jeste u Puli - samo odite prema moru.

Plezir magazin mart #43 2017  
Plezir magazin mart #43 2017  

Magazine devoted to fashion, art, design,music, film, lifestyle

Advertisement