Page 88

Životni stil Pomenuti blog nije tvoj prvi blog, a aktivna si na različitim društvenim mrežama i platformama. Kako se društvene mreže i blogovanje prepliću sa tvojim stvaralaštvom?

Tako je, moj prvi blog je zapravo bio kako sam spomenula ovaj na livejournalu, a to je bio zatvoreni blog kojeg su čitali 30 - 50ak osoba/prijatelja iz cijeloga svijeta. Imala sam nakon toga još nekoliko blogova. Imala sam blog na blog.hr-u, imala sam blog kojeg sam pisala kada sam neko vreme živjela u Frankfurtu, o svom iskustvu kao Au-pair dadilja. A onda sam, kada sam se vratila kući započela sa svojim najdugovječnijim blogom, a to je Inwithdnew. Na tom blogu sam pisala o svom životu općenito, o savjetima koje sam htjela podijeliti, svemu što volim i sigurno dvije godine sam skoro svaki dan objavljivala outfit dana. U jednom trenutku činilo mi se da me taj blog više ne predstavlja, nije mi donosio nekako zadovoljstvo pa sam ga ugasila. No nakon nekih pola godine, ponovo mi se stvorila želja da dijelim malo više toga sa svojim čitateljima pa sam pokrenula blog Milocanovich. Od tada pokušavam što redovitije pisati, mada me mučilo što donedavno nisam imala fotoaparat pa me nekako to sve bacilo nazad, ali sada sam napokon i to riješila pa namjeravam biti malo aktivnija. Društvene mreže su jako bitne meni osobno. Volim tu povezanost koju stvaram sa mojim pratiteljima. Jako jako volim podijeliti nešto što me obraduje i volim kad uspijem prenijeti tu svoju emociju i uzbuđenost, sreću oko nečega na neku drugu osobu. To je nešto što me zapravo najviše nagrađuje u cijelom procesu. Nedavno si postala ambasador Shoebox-a, možeš li da mi ispričaš kako je došlo do ove saradnje i koliko ti je ona značajna?

88 l mart

Pa suradnja se zapravo desila na Instagramu. Oni su objavili natječaj u kojem su rekli da trebamo objaviti sliku sa jednim njihovim cipelama te su izabrali one koje su im se najviše svidjele. Odabrali su 3 cure koje će ih predstavljati cijelu ovu godinu i imati mogućnost izabrati svaki mjesec cipele. Naravno da mi ta suradnja puno znači. Ako nismo shvatili - znači dobijam svaki mjesec besplatne cipele što je vjerujem san svake djevojke bez obzira na to da li je ona nešto puno u modi ili ne. Mada je meni puno značajnije od besplatnih cipela u svemu tome to što imam priliku izraziti se kreativno. Što svaki mjesec mogu te cipele pofotkati, smisliti neke nove ideje, što svaki mjesec imam poseban zadatak koji sam si zapravo sama postavila i nekakav izazov da od svake fotografije napravim neku malu zanimljivu priču, a to je nešto što meni zapravo u svemu tome najviše znači i baš bi voljela sve više takve stvari raditi. Shoebox je jedan divan brend u kojem sam i ranije kupovala, a imaju nevjerojatno lijep odnos sa kupcima i suradnja me veseli, jer su osim što imaju lijepe cipele i divni ljudi. Pa kao moja prva značajna suradnja, drago mi je da su to baš oni.

Plezir magazin mart #43 2017  
Plezir magazin mart #43 2017  

Magazine devoted to fashion, art, design,music, film, lifestyle

Advertisement