Page 163

Koliko su vam privatno važni mali, dnevni rituali i kako se priča o matchi nadovezuje na to?

Mi obožavamo dnevne rituale! Negde se za ta sitna uživanja vezuju najlepše i najtoplije emocije. Naša je filozofija da svaka aktivnost pa i ona najmrskija može da se lakše dovrši ukoliko se u istu unese neki prateći užitak koji, sam po sebi, čini prijatnost. Nas dvoje smo veliki ranoranioci i dan započinjemo sa šoljicom Matcha čaja, pa i u onim trenucima jakog umora kada ustati rano nije baš najprirodnije stanje, ispijanje Matchanne je taj inicijalni korak ka boljem raspoloženju, asocijacija na zahvalnost za novi početak dana i činjenicu da ga započinjemo zajedno.

Već neko vreme radimo na novom sajtu na srpskom jeziku za koji očekujemo da će uskoro ugledati svetlost dana. Sa Koozmetikom je saradnja posebno draga zato što su dame koje su pokrenule taj brend, u svakom pogledu sjajne, a proizvodi su im perfektni. Šampon koji je rezultat zajedničkog projekta je odlično ocenjen i voleli bismo da sa njima nastavimo saradnju. Koncept vašeg brenda se zasniva na zdravoj ishrani, preporukama za redovnu fizičku aktivnost i aktivnom, avanturističkom životnom stilu. Da li su

Koja je bila vaša zamisao kada ste

ovo vrednosti koje i privatno negujete

pokrenuli brend Matchanna i kako ste

i da li su one doprinele da se brend

zadovoljni postignutim rezultatima?

razvije i naraste?

Matchanna je simbolika za neku našu filozofiju koja isključuje toksine što kroz otrove kojima se hranimo, preko nezdravih odnosa koje gajimo. Matcha čaj je zaista malo blago, preko vrlo zanimljivog izgleda do, najvažnije, neverovatnog efekta na zdravlje pojedinca. Matcha čaj su tradicionalno ispijali japanski monasi pre meditacije pa je negde Matcha čaj i odličan simbol zdravom okretanju sebi, introspektivnom sagledavanju vlastitih vrlina i manjkavosti sa ciljem da se prve pojačaju, a druge svedu na minimum.

Volim da kažem da je naš cilj UMERENOST. Činjenica jeste da se trudimo da jedemo što zdraviju hranu ali nam nije prioritet da znamo poreklo doslovno svake namirnice ili da neke posebno forsiramo ili izbegavamo. Ukusan kolač možda nije zdrav ali je hrana „za dušu” i u nekoj prihvatljivoj razmeri će doneti lep užitak što je i te kako važno za dobro raspoloženje i balans. Isto je i sa putovanjima i učenjem novih veština ili aktivnosti! Jedan normalan, zdrav pristup i briga samo onda kada je zaista neophodno, uvek dovode do dobrog izbora i odlične zabave. Ideja da se ni u čemu ne preteruje i ne traže idealni uslovi da bi čovek počeo dobro da se oseća i čini nešto produktivno i dobro za sebe je nosilac mentalnog zdravlja i stabilnosti osobe.

KAKVI SU VAŠI NAREDNI PLANOVI? Imali ste priliku da sarađujete sa domaćim brendom prirodne kozmetike Koozmetik, da li imate u planu još neke zanimljive saradnje?

Plezir magazin mart #43 2017  
Plezir magazin mart #43 2017  

Magazine devoted to fashion, art, design,music, film, lifestyle

Advertisement