Page 1

Buiten de lijntjes Grenzeloze IdeeĂŤn


Inhoudsopgave

1. Huis 2. Straatjut 3. Kernwaarden 4. Moodboard 5. Visie

Conceptnaam brain .6 Gekozen conceptnaam .7 Typografie .8 Kleurgebruik .9 Logo .10


Droomhuis


Welkom in mijn huis. Onderweg naar de voordeur zie je eerst een grote voortuin met groen gras en mooie kleurrijke bloemen. De tuin leidt je naar een hoge voordeur. Bij binnenkomst zie je dat het plafond hoog is en de ruimtes groot ogen. Het hoge plafond benadrukt de vrijheid en openheid. Er zijn grote ramen in het huis geplaatst waardoor er veel licht binnenkomt. Ik houd namelijk van de zon, het maakt me vrolijk. De trap staat midden in de woonkamer en is niet recht maar als een ‘krul’. Mijn huis is qua kleur op de muren vrij rustig, een natuurlijke kleur. Maar de atributen die in het huis geplaatst zijn, bevatten wel kleuren. Welke kleuren maakt niet uit, ik heb namelijk niet één bepaalde kleur die ik mooi vind. De badkamer bevindt zich boven. De badkamer is groot en bestaat uit een groot bad waar ik lekker drie keer in de week in kan liggen. Als ik in bad zit, wil ik niet het gevoel hebben dat ik opgekropt zit, vandaar dat ik de ruimte rondom het bad groot wil hebben Tot slot, zullen er veel foto’s van dierbaren in mijn huis hangen. Elke keer als ik naar de foto’s kijk word ik eraan herrinnert hoe gelukkig ik ben.


Straatjut


Kernwaarden


Open

Duidelijk

Creatief

Leiderschap

Nieuwsgierig


Moodboard


Visie

‘‘ Bin conto ruimt passe


nnen de kracht van de ouren, zoek ik naar te om de grens te eren. ‘‘


Conceptnaam brain


Kleurplaat

Open, creatief, duidelijk

Buiten de lijntjes

Open, leiderschap, creatief, duidelijk, nieuwsgierig

Spelregels

Leiderschap, duidelijk

Glas in lood

Open, creatief, nieuwsgierig

Kleurenpalet

creatief, duidelijk

Kristal

Open, creatief, duidelijk, nieuwsgierig

Beslist

Leiderschap, duidelijk

Eindeloos

Open, creatief, nieuwsgierig


De conceptnaam Buiten de lijntjes


Sto

Ik treed dagelijks ‘buiten de lijntjes’. Ik ga altijd ne ik denk en ik doe wat ik denk dat goed voor me is ideeën, ik ga altijd verder totdat ik er helemaal tev niet in mijn leven, want normaal zijn is maar saai wat er nog meer is in de wereld, ik wil ontdekken erg belangrijk voor me is. De lijntjes moeten er in eigen draai aan. Ik sta open voor opdrachten maa een achterliggende gedachte. Ik zoek naar spann jes op de i maar ook op de j. Mijn ideeën zijn gren ruimte om die lijnen te passeren.


ory

et iets verder dan ik mag, moet of wil. Ik zeg wat s. Ik ben nooit tevreden met mijn eerste paar vreden mee ben. Spanning en sensatie missen i. Nieuwsgierig ben ik zeker, ik wil altijd weten n. De ‘lijntjes’ verwijzen naar de duidelijkheid, wat het leven zo goed als zijn, maar ik geef er mijn ar ik zoek in die opdrachten naar nèt iets meer, ningen, ideeën en oplossingen. Ik zet de puntnzeloos. De lijnen zijn de opzet, en ik zoek naar


Typografie


Buiten de lijntjes

Buiten de lijntjes

Buiten de lijntjes Buiten de lijntjes

Buiten de lijntjes

Buiten de lijntjes Buiten de lijntjes

Buiten de lijntjes

Buiten de lijntjes Buiten de lijntjes

Buiten de lijntjes


Kleurgebruik


Blauw, zwart en wit zijn de kleuren die gebruikt worden in dit conceptboek en tevens in mijn hele weg tot de expo. Mijn kernwaarde ‘duidelijk’ en ‘open’ spelen een belangrijke rol in het kleurgebruik. Blauw staat voor helder, en helder betekent voor mij duidelijk. De kleuren zwart en wit maken het conceptboek ‘open’, hieronder versta ik overzichtelijkheid. Tevens gebruik ik deze drie kleuren in mijn logo.


Logo


Conceptboek buiten de lijntjes  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you