__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Wij zijn PT méér dan finance


Wij zijn PT

“Ons onderscheidend vermogen zit in onze persoonlijkheden: de eigenwijsheid, we zijn geen ja-knikkers.”

Wij treden al 20 jaar op als kennispartner en

Wij kijken verder dan de grenzen van Finance.

verbinder en helpen organisaties met het verbeteren

Verder ook dan het voorliggende vraagstuk.

van bedrijfseconomische, organisatorische en

Wij benaderen onze projecten en verandertrajecten

financiële processen. Wij zorgen ervoor dat

op integrale wijze en nemen alle samenhangende

projecten worden gerealiseerd, de processen

processen in ogenschouw. Met een continue focus

zo soepel en efficient mogelijk verlopen en dat

op de financiële impact van iedere keuze en elke

verandertrajecten in goede banen worden geleid.

stap in het project of het verandertraject.

PT - méér dan finance.


Missie Wij helpen organisaties in vastgoed & gebieds­ ontwikkeling, zorg en facilitaire dienstverlening hun processen te optimaliseren. Dat is waar wij goed in zijn, daarin ligt ons bestaansrecht: wij verbeteren organisatorische, bedrijfs­ economische en financiële processen. We helpen onze klanten binnen deze processen diverse projecten te realiseren.

PT bestaat uit denkers én doeners. We laten het niet alleen bij analyses en strategische adviezen, maar gaan ook operationeel voor de klant aan de slag. We willen een daadwerkelijk betrokken partner zijn voor de organisatie die een beroep op ons doet. Een medespeler die het bedrijf én de business kent.

Visie Wij treden op als kennispartner & verbinder en helpen organisaties met hun complexe en grote uitdagingen. Wij geven hen de specialistische expertise waar zo’n enorme behoefte aan is en ondersteunen hen met onze specifieke kennis.

Wij kijken breder dan de opdracht en doen meer op de momenten dat dit nodig is om projecten te realiseren en organisaties te verbeteren. We zetten organisaties in hun kracht en helpen hen in de volle breedte op strategisch en tactisch niveau.


Uw partner in transformatie, in: Vastgoed & Gebiedsontwikkeling Gebiedsontwikkeling is in beweging en de uitdagingen zijn enorm. De opgaven worden financieel, fiscaal en juridisch steeds complexer. Wij weten welke wegen we moeten bewandelen om deze projecten te laten slagen.

Zorg & Facilitair Binnen PT staat het label F2Connect voor strategisch advies, uitwerking en uitvoering van complete facilitaire service concepten. Wij geloven dat facilitaire services het verschil maken. We geloven ook dat dit beter kan. Het is onze manier van werken om naar het complete plaatje te kijken. De volledige organisatie hierbij te betrekken en ervoor te zorgen dat de organisatie enthousiast wordt van de mogelijkheden die wij voorstellen. We kijken naar het totaalplaatje. Van Finance tot ICT, van HR tot Operations. We vinden het mooi om onze klanten te laten ervaren dat betere service zich vertaalt in betere dienstverlening naar medewerkers, cliĂŤnten en gasten. Wat uiteindelijk zorgt voor meer werkplezier, aantrekkelijk werkgeverschap en meer grip op de bedrijfsvoering.


Wat kunnen wij betekenen? Consultancy en management Financiële dienstverlening Strategische en organisatorische vraagstukken Interim werkzaamheden Projectmanagement

“We zijn professioneel en gedreven. Geen losse flodders, we doen gedegen ons werk.”


Wij

schakelen snel

Wij bieden

betrouwbare dienstverlening Wij zijn

Hoe doen we dat?

informeel, transparant en laagdrempelig

Wat beloven wij? Wij beloven onze opdrachtgevers een nieuwe kijk op voorliggende uitdagingen, vanuit een fris en onafhankelijk perspectief. Out of the box. Kritisch ook; wij beloven en geven een stevig weerwoord als dat nodig is.

Wij

ontzorgen onze klanten Wij zijn

Wij

zeer deskundig

denken mee

“Er wordt breder gekeken naar een klant, niet alleen korte termijn oplossingen.�


“Wij zijn doeners met een eigen mening en verliezen hierbij onze klant niet uit het oog.�

Ons onderscheidend karakter: Realistisch Passie

Wendbaar

Zakelijk-vriendschappelijk

Financieel haalbaar Frisse kijk

Kritisch

Slagvaardig Doen

Wij benaderen en realiseren onze projecten op integrale wijze en nemen alle samenhangende processen in ogenschouw.


Waar wij voor staan Breed

Deskundig

Wij bezien bedrijfseconomische, organisatorische en financiële processen in hun samenhang en beschikken over de multidisciplinaire expertise die zo’n integrale benadering vraagt.

Ontwikkelingen binnen ons eigen vakgebied en dat van onze opdrachtgevers houden we nauwgezet in de gaten. Via gericht advies – gevraagd en ongevraagd – en regelmatige themabijeenkomsten delen wij onze kennis.

Kritisch

Pragmatisch

Wij zijn geen ja-knikkers. Nooit politiek gedreven richting opdrachtgever. Wij onderbouwen onze keuzes en bieden stevig weerwoord waar wij dat nodig achten voor een succesvol resultaat.

De lijnen zijn kort, wij beantwoorden vragen snel en lossen problemen voortvarend op. Wij ontzorgen de opdrachtgever en zijn er ook voor werkzaamheden op uitvoerend niveau. Creatief en waar nodig ook onorthodox.


150+

kennisevents

300+ opdrachtgevers

PT in cijfers 500+

300

opdrachten

paar PT sokken

Kapitein Hatterasstraat 23B 013 - 4 60 90 10

5015 BB Tilburg

info@wijzijnpt.nl

www.wijzijnpt.nl

Profile for pleun.vangestel

PT  

PT  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded