Page 1

k o o b b we no. 005

BRIGIT

Very attractive Pleasure girl...


impressum GLAVNI UREDNIK Robert Blašković IZVRŠNA UREDNICA Vesna Džuverović UREDNICA KULTURE Miranda Legović POMOĆNIK UREDNIKA Donald Debeljak MARKETING Damir Kišić LEKTURA ArtPleasure.eu GRAFIČKA PRIPREMA ArtPleasure.eu DISTRIBUCIJA Tisak, Issuu.com, iKiosk TISAK STEGA TISAK IZDAVAČ RO&RO d.o.o. Prilaz Cerella 21, 52100 Pula tel +385 52 535 503 fax +385 52 381 299 mail info@pleasure.hr PRETPLATA pretplata@pleasure.hr MARKETING marketing@pleasure.hr +385 52 535 503

www.pleasure.hr www.pleasureimages.com Reprodukcija u cijelini ili bilo kojeg dijela teksta, fotografije ili ilustracije ovog magazina, bez pismene suglasnosti izdavača je zabranjena. Rukopisi, fotografije, ilustracije kao i sav pristigli materijal se ne vraćaju. Uredništvo pridržava pravo uređivanja tekstova i drugih sadržaja zaprimljenih od strane čitatelja, zbog omeđenosti prostora kao i jasnoće sadržaja. Urednici i nakladnik ovog magazina ne mogu odgovarati za bilo kakve štete nastale zbog objavljenih tekstova, te ne daju nikakve garancije i osiguranja vezana za proizvode i usluge oglašivača u magazinu. Posebna pažnja pridaje se tome da sadržaj magazina bude potpuno točan. Uredništvo ne odgovara za nenamjerne ili tiskarske pogreške. Ime „Pleasure to GO!“ je zaštićeno. Sva prava zadržana.

pleasure grupa


PHOTOpleasure

brigit Brigit Antolović je djevojka iz okolice Poreča i ima 24 godine, iako se pri prvom susretu s njom zapitate je li uopće punoljetna, obzirom da izgleda vrlo mlada, kao da još nije ni stekla uvjete za polaganje vozačkog. Radi u kladionici i sigurni smo da će nakon ovih fotografija biti i onih koji će se htjeti kladiti da ovo nije prva njena naslovnica. Sama kaže da slijedi svoju intuiciju i maštu na putu prema cilju koji si postavi. Slobodno vrijeme provodi s prijateljima zabavljajući ih svojom duhovitošću. Njima piše i pjesme kojima, kako sama kaže, izražava svoju kreativnost i skrivene strasti. Ima bujnu maštu, pa zato nema samo jedan životni moto. Ali se sve svodi na to da treba živjeti život i uživati u svemu što on pruža. Zato nam se odlično uklopila u PLEASURE i naš “vedar” pogled na svijet. I sama kaže da za nju pleasure (užitak) predstavlja nešto lijepo što se javlja unutar čovjeka, a potaknuto izvana, ali i odlazak na putovanja, pogled na seksi muška i ženska tijela, nakit ili možda dobra “odijela”. I magazin PLEASURE joj je vrlo drag, posebno kad se opušta čitajući ga uz neko dobro pjenušavo vino, slatke jagode i šlag.

bet on me foto  robert blašković


Pleasure to GO web book 005 - Brigit  

Brigit Antolovic - Pleasure girl