Page 12

Herfstvakantie Jeugd zondag 14 t/m zondag 21 oktober

Tijdens de Herfstvakantie is er van alles te doen voor de jongste bezoekers. Kom kijken naar een zacht sprookje over iets hards van Maddy Kok of kom naar één van de familiefilms, die we nog even geheim houden. Je ouders zijn ook van welkom, want deze maand staat de tweede Zondagskinderen op het programma. jeugdvoorstelling Zondag 14 en maandag 15 oktober om 15.00 uur Prijs € 11,00 | PlazaPas/CJP/ Studenten/kinderen t/m 8 jaar € 9,00 Concept en regie: Maddy Kok | Met: Dorot Sobczyk en Danja Venekamp

Krachtvoer

Vierkant Verliefd (6+) Speels, ontroerend, een tikkeltje verdrietig, maar vooral heel warm In ‘Vierkant Verliefd’ mag je héél stiekem even binnen gluren in het kleine huisje van twee oude vrouwtjes. De vrouwtjes genieten samen van het leven, maar één van de twee heeft het moeilijk omdat ze ouder wordt en dood zal gaan. Over deze worsteling gaat deze intieme speelse voorstelling van theatermaakster Maddy Kok. Door de dynamiek van het spel, de lichtheid, de humor en de speelsheid van deze vrouwtjes wordt het volwassen thema voor jonge kinderen heel toegankelijk en aantrekkelijk gemaakt. ‘Vierkant Verliefd’ is een zacht sprookje over iets hards, dat niet alleen kinderen maar ook 60+ ers in het hart raakt.

jeugd Zondag 21 oktober Hou de website in de gaten voor de filmtitels, prijzen en tijden!

Zondagskinderen Een zondagmiddag voor kinderen en ouders Één keer per maand is ieder van ons een Zondagskind, want dan is het goed toeven voor de hele familie in Plaza Futura. Kinderen kunnen volop knutselen of spelletjes spelen en samen met broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes naar de aller-leukste kinderfilms. Voor de vaders en moeders is Plaza Futura op deze zondagmiddag een prima hang-out met een goed gevulde borrelkaart en lekkere live muziek in het eetcafé.

12

Plaza Futura zomer & najaar 2012  

Plaza Futura zomer & najaar 2012

Plaza Futura zomer & najaar 2012  

Plaza Futura zomer & najaar 2012

Advertisement