__MAIN_TEXT__

Page 1

Wil jij keetadviseur worden?! Workshops (leren) geven aan andere jongeren? Een zakcentje verdienen? Bijdragen aan een positief imago van keten? Wij zoeken jongeren die een leuke interactieve workshop willen geven in keten in diverse gemeentes. Met deze workshop geef jij de keethouder en zijn bezoekers tips en trucs om hun keet te verbeteren. Wij vinden dat jongeren prima zelf in staat zijn alles rondom hun keet op een verantwoorde manier te regelen. Met Keetkeur helpen we keten veiliger en actiever te maken en dragen we bij aan een positiever beeld van keten. Kijk voor meer informatie op www.keetkeur.nl of www.facebook.com/keetkeur.

Wat bieden we?  De ervaring om een workshop te geven.  Workshop train-de-trainer speciaal voor keetadviseurs!  Een vergoeding per keetworkshop van 50 euro plus rkv.  Een waardevolle aanvulling op je cv.

Wat vragen we?  De train-de-trainer volgen.  Aanwezig op een eventuele terugkomavond.  Minimaal 2x een keetworkshop in je buurt geven.  Actief meedenken over Keetkeur.

Word ook keetadviseur! Meld je aan via info@plattelandsjongeren.nl

Profile for Plattelandsjongeren.nl

Flyer vacature keetadviseurs  

Zakcentje verdienen door keten te bezoeken? Mail ons!

Flyer vacature keetadviseurs  

Zakcentje verdienen door keten te bezoeken? Mail ons!

Advertisement