Page 1

UITNODIGING Beijum viert het begin van de lente met

DE WEEK VAN HET PLEIN van 23 tot en met 30 maart 2011


DENKT, KIJKT EN STEMT U MEE TIJDENS DE WEEK VAN HET PLEIN VAN 23 T/M 30 MAART

STEMFORMULIER

Tijdens de Week van het Plein kunt u stemmen op een aantal plannen die in Bibliotheek Beijum worden gepresenteerd:

NAAM

• Twee plannen ter verfraaiing van het Plein Beijum-Oost. Deze plannen zijn uitgedacht door bewoners en ondernemers van Beijum, daarna verder uitgewerkt door MD Landschapsarchitecten en onderzocht op haalbaarheid en uitvoerbaarheid door de dienst RO/EZ van de gemeente Groningen. De twee plannen zijn realistisch en uitvoerbaar! • Dertig kunstwerken ter verfraaiing van Beijum. Deze kunstwerken zijn door kunstenaars van atelier PAND49 bedacht. Tijdens de week van het plein kunt u ze bewonderen in de bibliotheek en uw vijf favorieten doorgeven via het stembiljet. Dit jaar worden de 10 meest favoriete kunstwerken uitgevoerd in de wijk Beijum. Uw stem telt en bepaalt mede welke plannen worden uitgevoerd. Stemmen kan in de bibliotheek met het stembiljet op deze uitnodiging. Is één stembiljet niet voldoende voor u en uw huisgenoten? Dan liggen er bij de bibliotheek extra stembiljetten voor u klaar.

De uitslag zal, vanaf 31 maart, bekend worden gemaakt via de lokale media. De openingstijden van Bibliotheek Beijum (Ypemaheerd 42) om te kunnen stemmen zijn: ma/di/wo/vr: 14 tot 17 uur do: 17 tot 20 uur za: 11 tot (eenmalig) 15 uur Er is méér te doen tijdens de Week van het Plein: • Op zaterdag 26 maart staat er van 11 tot 15 uur een klimwand op het plein Beijum Oost. • Op zaterdag 26 maart kunt u al uw vragen over de verfraaiingplannen stellen. Van 12 tot 14 uur zitten de experts voor u klaar in de bibliotheek. • Op zaterdag 26 maart presenteert Innersdijk de plannen voor de tijdelijke huisvesting en ligt een tipje van de sluier op van de nieuwbouwplannen. • Diverse horecaondernemers op het plein geven korting tijdens de Week van het Plein. Na het stemmen in de bibliotheek krijgt u een kortingsbon*.

TELEFOONNUMMER MAILADRES Opgave van persoonsgegevens is niet verplicht.

PLANNEN TER VERFRAAIING VAN HET PLEIN BEIJUM OOST (aankruisen wat van toepassing is) Ik stem op de MIX variant Ik stem op de MAX variant

KUNSTWERKEN VOOR EN DOOR DE WIJK BEIJUM (nummers van uw vijf favoriete ontwerpen invullen) Mijn vijf favorieten zijn:

N EE N R O BO O V GS ED TIN O R * G KO


ontwerp: maren. grafisch ontwerp en illustratie

AAN ALLE BEWONERS EN ONDERNEMERS VAN BEIJUM

2011 Uitnodiging De Week van het Plein (Beijum)  
2011 Uitnodiging De Week van het Plein (Beijum)