Issuu on Google+

groeten uit Groningen


Boumalezing 2005 Luuk Boelens Grenzen aan de Stad Ruimtelijke ontwikkelingen kunnen steeds minder los gezien worden van hun regionale context. Globalisering en de al toenemende mobiliteit doen grenzen vervagen. Natuurlijk heeft dat gevolgen voor de manier waarop wij over de stad nadenken. In de Boumalezing 2005 filosofeert Luuk Boelens over nieuwe strategieën en allianties waarmee we weer vat kunnen krijgen op de stad van vandaag. Wat zijn de effecten van een grenzeloze stad voor architecten, stedenbouwkundigen, bestuurders en beleidsmakers? Luuk Boelens is Hoogleraar Ruimtelijke Mobiliteit aan de Universiteit van Utrecht en vormt samen met Wies Sanders het in Rotterdam gevestigde Urban Unlimited.

Platform GRAS nodigt u van harte uit voor de Boumalezing 2005: Grenzen aan de Stad Datum: Aanvang: Toegang: Locatie: Informatie:

donderdag 6 oktober 20:00 gratis Oude Boteringestraat 38 (voormalige rechtbank) T: 050 31 23 395 W: www.platformgras.nl E: info@platformgras.nl

Wees op tijd want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Voorafgaand aan de Boumalezing presenteert Platform GRAS haar nieuwste boek Stad in Conflict: een essay- en verhalenbundel met bijdragen van o.a. Edzard Mik, Arnold Reijndorp en Mimoun Ghannouti.

Ter Borchlaan

Tijdens de Boumalezing ontvangt u Stad in Conflict tegen een gereduceerd tarief van € 7,50.


2005 Flyer Boumalezing Luuk Boelens