Page 1

Dit verdient de aandacht


Royal Leerdam Crystal geschenken Voor elke gelegenheid pagina 5

Op maat gemaakt pagina 6

Persoonlijk gedecoreerd pagina 9

Uit de collectie gekozen pagina 10

Kwaliteit van begin tot eind pagina 13

Rijke historie pagina 14

Royal Leerdam Crystal | 2


Dit verdient de aandacht Bent u op zoek naar het juiste geschenk voor de juiste prijs, dan vragen wij graag uw aandacht voor Royal Leerdam Crystal. In een lange traditie van vakmanschap wordt ieder kristalobject door (meester-)glasblazers met de hand gevormd en met de mond geblazen. Op ambachtelijke wijze ontstaat zo een uniek geschenk voor elke gelegenheid. Royal Leerdam Crystal beschikt over een uitgebreide collectie geschenken in verschillende prijsklassen: de Leerdam Unica®, vrij geblazen unieke stukken, de Leerdam Serica®, kristalobjecten in een gelimiteerde oplage en de Leerdam Multica®, in grotere oplage vervaardigde objecten. In een uitgebreid assortiment, van klassieke tot moderne design objecten, bevindt zich zeker ook een passend geschenk voor u. Custom Made Crystal® biedt u tevens de kans om, in samenwerking met één van onze kunstenaars of ontwerpers, een exclusief geschenk te ontwerpen. Ieder geschenk is met zorg en aandacht door u gekozen en met zorg en vakmanschap door Royal Leerdam Crystal vervaardigd. Een speciaal certificaat garandeert de hoogstaande kwaliteit van het geschenk en onderstreept uw blijk van waardering. Een uitgebreid overzicht vindt u op onze website: www.royalleerdamcrystal.nl U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Kristalfabriek en showrooms. Onze accountmanagers helpen u daar, of tijdens een bezoek aan u, graag bij het maken van een keuze.

Royal Leerdam Crystal | 3


Royal Leerdam Crystal | 4


Voor elke gelegenheid Bij Royal Leerdam Crystal vindt u een passend geschenk voor elke gelegenheid: voor het jubileum van een bedrijf of instelling, voor het afscheid van een gewaardeerd medewerker, een opening van een nieuw pand, voor een bezoek aan relaties in het buitenland. Ook kunt u, met het juiste geschenk, op bijzondere wijze aandacht vragen voor een belangrijk onderwerp zoals een goed doel.

Bij het vormen van het object wordt gebruik gemaakt van houten mallen en zogenaamde ‘klotsen’.

Kies voor een van onze geschenken en het stralende kristal, als symbool voor zuiverheid, transparantie en eerlijkheid, zal voor u spreken.

ENCI “ENCI laat al jarenlang een eindejaarsgeschenk door Royal Leerdam Crystal ontwerpen en vervaardigen. In onze branche streven we naar langdurige relaties met onze klanten. Jaarlijks spreken we met een prachtig kristallen sierobject of gebruiksvoorwerp onze waardering uit naar onze klanten én het Leerdamse vakmanschap.” Bart van den Boeynants, ENCI B.V.

NL Global Tulpvaasje Oranje, Wit en Blauw 14,5 cm Ontwerp: Siem van der Marel Een geschenk met Hollandse allure voor uw buitenlandse relaties.

Voorzittershamer 25 cm Voorzien van een persoonlijke gravure een passend geschenk voor een slagvaardig persoon.

Astma Fonds - Longkracht 17 cm Ontwerp: Menno Jonker Een bijzonder ontwerp met een sterke symbolische waarde!

Royal Leerdam Crystal | 5


Op maat gemaakt Maak een onvergetelijke indruk op uw zakenrelatie door, in samenwerking met een ontwerper of kunstenaar, een exclusief geschenk te ontwerpen. Met Custom Made Crystal® stellen wij u in staat een bijzonder kristalobject te realiseren.

Royal Leerdam Crystal heeft een uitgebreid netwerk van kunstenaars en ontwerpers. Zo werken wij samen met onder andere Menno Jonker, Peter Bremers, Cees Dam, Kiki van Eijk en Carina Riezebos.

De kracht van uw verhaal “Het is een bijzonder moment als het kristalobject het idee weerspiegelt wat de klant en ik voor ogen hebben. Als ontwerper zoek ik altijd naar de balans tussen de kracht van het verhaal van de klant, het talent van de glasblazers en mijn eigen visie over unieke objecten”, aldus Carina Riezebos.

Kasteel Horn - Bodemschatten Het lijnen- en kleurenspel symboliseert de bodemschatten van Kasteel Horn.

Royal Leerdam Crystal | 6

Syntess - Object Een bijzonder object dat door vakkundig slijpwerk vele kleurschakeringen toont.

Vrumona - Druppels Het zuivere karakter van bronwater als druppels aan de muur bij Vrumona.

Het gecontroleerd blazen van het kristal in een perenhouten mal vereist een optimale samenwerking van onze vakmensen.

Specifieke kleuren of karakteristieke aspecten van uw logo worden verwerkt in een uniek cadeau dat past bij uw identiteit of bij de gedenkwaardige gelegenheid. Op bijzondere wijze kunt u uw verhaal vertellen en de persoonlijke boodschap ‘kristalhelder’ overbrengen.


Royal Leerdam Crystal | 7


Royal Leerdam Crystal | 8


Persoonlijk gedecoreerd Het kristalobject kan worden voorzien van uw eigen logo, wapen, of initialen door middel van graveren, zeefdrukken of zandstralen. De wijze van decoreren wordt bepaald door de figuratie en de oplage.

Met de hand wordt een logo of naam aan de onderzijde van het object gegraveerd.

Jarenlange ervaring en vakkennis stelt ons in staat actief met u mee te denken en dankzij de toepassing van de nieuwste technieken groeit een idee uit tot hét ontwerp voor u.

Het juiste geschenk voor het juiste moment Carel Meurs van de gemeente Apeldoorn: “Dit is een detail van de op maat geblazen kristallen geschenken voor de gemeente Apeldoorn. Door de persoonlijke decoratie benadrukken zij de waardering voor de ontvanger en verstevigen zij tegelijkertijd het imago van de gever.”

Gilde Wijnglas Wapen gezeefdrukt Uw wapen, logo of initialen maken het geschenk persoonlijk.

Van Gogh Vaas Decoratie gezandstraald Met uw eigen decoratie krijgt het geschenk een bijzonder karakter.

Escher Kegel Beeldmerk gegraveerd Met een tekst of beeldmerk maakt u het geschenk echt uniek.

Royal Leerdam Crystal | 9


Uit de collectie gekozen

Collectie Florence Wijnglas 20-22 cm | Karaf 33 cm | Champagneflute 24 cm Samen met een fles champagne of wijn een compleet geschenk.

Collectie Spheres Large Ø 12 cm | Small Ø 9 cm Keuze uit verschillende ontwerpen Kies de symboliek of kleur die bij u past.

Boekensteun Desk 16,5 cm x 11,5 cm Keuze uit verschillende Desktop items Ondersteun uw relatie!

Collectie Rainbow Schaal Ø 27 cm Kom Ø 26 cm | Vaas Ø 30 cm | Breking van het licht in alle kleuren van de regenboog.

Collectie Avalon Waxinehouder Ø 12 cm | Schaal Ø 26,5 cm | Bolvaas Ø 28 cm | Vaas 35 cm | Kogel Ø 12 cm

Flessen Iris 42 cm Keuze uit verschillende kleuren Uitgevoerd in uw logo-kleuren een prachtig visitekaartje!

Royal Leerdam Crystal | 10

Helder kristal wordt aangezet en afgeknipt om de voet van de kelk Taverne te vormen.

U heeft een ruime keus uit de collectie geschenken van Leerdam Unica®, Serica® of Multica®. Onmiskenbare design klassiekers zijn de karaffen en drinkglazen ‘Gilde’ van A.D Copier, het drinkservies ‘Forest’ van Floris Meijdam en de kunstobjecten van Willem Heesen en Siem van der Marel. Klassieke en moderne designobjecten vindt u in de series ‘Sphere’, ‘Rainbow’, ‘Elements’, maar ook desktop items zoals de boekensteun ‘Desk’ zijn wellicht het geschenk dat u zoekt.


Royal Leerdam Crystal | 11


Royal Leerdam Crystal | 12


Kwaliteit van begin tot eind

Het object wordt met de hand in meerdere stappen geslepen en gepolijst.

U kiest uw geschenk met aandacht en wij houden deze aandacht voor u vast van het eerste idee tot de uiteindelijke overhandiging van het geschenk. In verschillende fases vinden kwaliteitscontroles plaats en uiteindelijk wordt ieder geschenk voorzien van een certificaat van authenticiteit. Wij bieden u en uw relaties de mogelijkheid met eigen ogen te zien hoe een kristalobject met zorg en vakmanschap tot stand komt. Een rondleiding door de kristalfabriek en de showroom in Leerdam is een beleving die uw geschenk een toegevoegde waarde verleent.

Afwerking Alle producten worden met de hand zorgvuldig afgewerkt en ondergaan een strenge eindcontrole.

Certificaat Al onze producten worden voorzien van een Certificaat van Authenticiteit voor een zĂŠkere meerwaarde.

Verpakking Uw bijzondere geschenk wordt verpakt in onze goed beschermende en stijlvolle verpakking.

Royal Leerdam Crystal | 13


Rijke historie Sinds 1878 houden vele generaties (meester)glasblazers de oude techniek van het blazen en vormen van glas met de hand in ere. Net uit de oven wordt de vloeibare massa leven ingeblazen en stralende kristallen objecten met een tijdloze schoonheid krijgen vorm. Royal Leerdam Crystal werkt enkel met de zuiverste kristalsoort die, dankzij 30% loodoxyde, conform Europese normen de eervolle titel ‘Cristal Supérieur’ mag dragen. De rijke historie van Royal Leerdam Crystal wordt tevens gekenmerkt door de bijzondere samenwerking met bekende ontwerpers als A.D. Copier, Floris Meijdam en Siem van der Marel.

A.D. Copier Copier collectie Glas 9,5 cm | Karaf 22,5 cm | Wijnglas 19,5 cm Een design klassieker!

Royal Leerdam Crystal | 14

Floris Meijdam Serie Cumulus Ø 9,5 cm | Ø 14 cm | Ø 12 cm Dankzij gelimiteerde oplage een uniek geschenk!

Siem van der Marel De vier seizoenen 11 cm Seizoenskleuren op bijzondere wijze gevat in kristal!

Serie Memories, Siem van der Marel

Royal Leerdam Crystal, voorheen onderdeel van N.V. Vereenigde Glasfabrieken is sinds 2008 onderdeel van de Royal Delft Groep.


Royal Leerdam Crystal | 15


Website Locatie Leerdam, showroom en fabriek Locatie Zoetermeer, showroom en kantoor Postadres Telefoon Fax E-mail

| | | | | | |

www.royalleerdamcrystal.nl Lingedijk 8, 4142 LD Leerdam Zilverstraat 40, 2718 RK Zoetermeer Postbus 170, 2700 AD Zoetermeer 079-3680580 079-3680592 verkoop@royalleerdamcrystal.nl

Royal Leerdam Crystal is onderdeel van de Royal Delft Groep.

Vormgeving:

Business to business catalogus  

Business to business catalogus Royal Leerdam.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you