Page 1

80 år på toppen

JEPPESEN Bjælkehuse


80 ÅR PÅ TOPPEN

JEPPESEN Bjælkehuse


Indhold

6 8 10 12 16 18

JEPPESEN Bjælkehuse Velkommen indenfor i JEPPESENS univers JEPPESEN – her leves livet... Det moderne JEPPESEN Fantastisk proces – fra start til slut Kvalitetsfirma hele vejen

Husbredde 6.30m

22 25 26 29 30 33 34 37

JEPPESEN 82 JEPPESEN 93 JEPPESEN 108 JEPPESEN 113 JEPPESEN 103 JEPPESEN 115 JEPPESEN 110 JEPPESEN 134

Husbredde 7.30m

38 40 43 44 47 48

JEPPESEN 112 JEPPESEN 126 JEPPESEN 137 JEPPESEN 141 JEPPESEN 157 JEPPESEN 196

50 Arkitekttegnede JEPPESEN Bjælkehuse 54 Eksperterne bag JEPPESEN Bjælkehuse 58 Indretning 60 Kvalitet ned til mindste detalje 62 Riv ned og byg nyt 64 Byggeformer 66 PLANET Huse 68 Udstillinger


JEPPESEN Bjælkehuse

Siden 1930’erne har familier fået deres drømmesommerhus med et JEPPESEN Bjælkehus. Viktor Kristian Jeppesen opførte i 1934 det første JEPPESEN Bjælkehus i det nordlige Sjælland, og herfra blev sommerhusmodellen udbredt. I første omgang foregik opførelsen af sommerhusene fra 1930´erne og frem til omkring 1950’erne primært på Sjælland. Her kan du flere steder, især i Nordsjælland, finde de originale JEPPESEN huse tilbage fra dengang. Senere blev virksomheden flyttet til Jels i Sønderjylland, hvorfra produktion i større omfang af modellen startede op i 1960’erne. Sommerhusmodellen har siden dengang jævnligt gennemgået pro­ duktudvikling og er med årene blevet tilpasset tidens trend. Siden Viktor Kristian Jeppesens første hus i 1934 er det blevet til mere end 10.000 JEPPESEN Bjælkehuse i Danmark og resten af Europa. I 2008 overtog PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse og pro­ duktionen sker i dag sammen med PLANET Huses øvrige huspro­ gram i virksom­hedens moderne fabriksanlæg på 8.500 m2 i Ribe.

6

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse


JEPPESEN Bjælkehuse – 80 år med gennemført kvalitet i særklasse


Velkommen indenfor i

JEPPESENS univers Efter overtagelsen har JEPPESEN Bjælkehuse gennemgået en gennemgribende udvikling med stor respekt for husets arkitektur og design. Det har resulteret i en optimering af det originale hus, hvor de særlige kendetegn ved et JEP­ PESEN Bjælkehus som kvalitet, holdbarhed og atmosfære er blevet bevaret og fremhævet. Husene opføres i dag med kraf­ tige vandrette 65 mm tykke bjælker med en speciel udviklet ’knudesamling’ udvendigt. Indvendigt leveres husene med vandrette blokhusbrædder eller malede glatte vægge. Det moderne Jeppesen er bygget med optimal udnyttelse af arealet, med god gennemtænkt indretning og masser af flotte finesser og detaljer.

For os er det ikke kun det udvendige der tæller Et JEPPESEN Bjælkehus er nybyggeri af højeste kvalitet og i en energiklasse for sig selv. I denne bog kan du få et indblik i det fascinerende univers, der omgiver et JEPPESEN Bjælkehus – helt fra begyndelsen og til de moderne huse, vi i dag kan tilbyde dig. Så velkommen indenfor i JEPPESENS univers af historie, kvali­ tet og ikke mindst godt håndværk. Besøg os og bliv overbevist.

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

9


JEPPESEN – her leves livet... Benthe og Poul købte deres JEPPESEN Bjælkehus for 18 år siden. Huset er opført i 1962, så det havde allerede dengang nogle år på bagen.” Vi havde dengang valget mellem 2 huse” forklarer Benthe og fortsætter: ”Egentlig kunne vi bedst lide den grund, som det andet hus lå på, men vi faldt sim­ pelthen bare for den varme, hyggelige atmos­fære, der var i JEPPESEN huset. Der var sjæl i det hus, og det kunne vi godt lide,” siger Benthe, der holder meget af det rå træ ind­ vendig, som giver huset et helt specielt præg. ”Vi har egent­ lig overvejet at male træet hvidt mange gange, men er hver gang nået den konklusion, at sommerhuset ikke skal ligne vores almindelige hjem – man skal kunne mærke og se for­ skel” fortæller Benthe. ”Selvom huset stadig er det originale fra 1962, har vi ingen planer om at udskifte det lige foreløbigt – der er så mange gode minder og sjæl i det hus,” fortæller Benthe. Minderne er talrige. Da deres dreng, Daniel, var lille, elskede han at være i sommerhuset. Der blev lavet mad på bål,

10

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

spillet bold og badet en masse. ”Nu hvor Daniel er ble­ vet større, bruger vi meget tid på fordybelse og nærvær,” forklarer Benthe. Både hende og Poul kan lide at male og bruger udhuset som atelier, hvor de kan fordybe sig i den skønne natur, der omgiver huset – eller bare nyde livet.


Det nu over 50 år gamle hus ligger i Nødebohuse tæt på skøn ba­ destrand og på en stor dejlig naturgrund omkranset af store træer og buske. Parret er også medlem af grundejerforeningen, hvor alle kender hinanden og nyder det sociale samvær. ”Når vi ankommer til huset, går vi lige en runde og hilser på alle naboerne og ser, hvem der er hjemme. Sammenholdet mellem beboerne herude er helt unikt. Alle hjælper hinanden og nyder det gode selskab,” siger Benthe smilende. Benthe og Poul har aldrig fortrudt købet af deres gamle JEPPESEN Bjælkehus – fristedet, hvor de kan nyde livet og glemme hverdagens gøremål.


Det moderne

JEPPESEN Nutidens JEPPESEN Bjælkehuse er en kombination af ekstra­ordinært godt håndværk og moderne funktionalitet. Vi har taget det klassiske JEPPESEN Bjælkehus, bevaret den høje kvalitet og tilsat de livstils­goder, den moderne familie efter­spørger, såsom nutidige køkken- og badløsninger, store lyse rum og funktionelle ter­ rasser. Alle ændringer har vi foretaget med stor respekt for arkitekturen i JEPPESEN Bjælkehuse for at bevare den særlige atmosfære. Her i bogen kan du se 14 af de mest populære JEPPESEN Bjælkehuse, der dækker man­ ge forskellige ønsker og behov – lige fra det mindste bjælke­ hus på 65 m2, som er et lille hyggeligt kompakt hus, og til det største hus på... ja, det bestemmer du.

12

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

Vi lytter til dine ønsker og behov. Sammen finder vi en løsning på dit drømmehus

JEPPESEN Bjælkehuse opføres i bredderne 6,3 m og 7,3 m som længehuse, vinkelhuse, T-huse eller U-huse – alle med mulighed for at sætte et individuelt præg på huset. Kan man lide at bo i et fritidshus, holder man også af naturen – sådan har vi det også. Derfor er vores huse top­ isolerede og med lavenergiruder. Vi tænker på miljøet og laver eksempelvis en såkaldt blowerdoortest, hvor vi tester husets tæthed, inden vi afleverer huset til dig. Indeklimaet i et JEPPESEN Bjælkehus er sundt og behage­ ligt. Det er kombinationen af naturens egne træprodukter og de nødvendige behandlinger, som er foretaget under hen­ syntagen til miljøet.

Individuelle løsninger Vi er meget fleksible, når det drejer sig om at udforme net­ op dit JEPPESEN Bjælkehus. Vi er lydhøre over for dine specifikke ønsker og supplerer gerne med gode råd og kompetent vejledning fra vores erfarne team af salgs- og byggeråd­givere samt tegnestuen, som naturligvis er til jeres disposition og assistance.


Fantastisk proces – fra start til slut


Mogens og Grethe Harring valgte at købe deres JEPPESEN Bjælkehus gennem PLANET Huse – det har de ikke fortrudt så meget som et sekund: ”Processen var fantastisk hele vejen igennem,” fortæller Mogens. Som en god start på pensionistlivet besluttede Mogens og Grethe sig for at erstatte deres slidte sommerhus ved Henne Strand med et splinternyt. ”Vi kørte hele vejen fra Silkeborg til Middelfart Bygge­centrum for at kigge på de forskellige udbydere og deres hustyper. PLANET Huse var det første stop, hvor direktøren selv tog imod os,” husker Mogens og fortsætter: ”Jeg er gammel ejendomsmægler, så jeg kan genkende kvalitet, når jeg ser det – og JEPPESEN huset var rigtig god kvalitet!”

Selvom ægteparret var faldet for JEP­ PESEN Bjælkehuset, synes Mogens alligevel, at de skulle kigge rundt og se, hvad de andre firmaer kunne byde på, nu når de havde taget den lange tur fra Silkeborg.

Du kan bare kigge – du ender alligevel med at købe det her hus!

”Men Torben Basse sagde til mig: ’Du kan bare kigge – du ender alligevel med at købe det her hus!’ Og det fik han jo ret i,” griner Mogens. Lidt senere kom Mogens og Grethe tilbage til PLANET Huse og bad om at få en kontrakt, de kunne skrive under med det samme. 2 måneder senere startede opførelsen af sommer­ huset på grunden ved Henne Strand.

Klar anbefaling af PLANET Huse Lige fra dag et gik processen med at få bygget det nye som­ merhus helt efter planen. ”PLANET Huse kører nogle fantastiske styringsprocesser! De er super professionelle, lige fra sælger til projektleder og håndværkere. Jeg ville helt klart anbefale dem til andre – de ved, hvad de laver,” siger Mogens og afslutter: ”Vi kunne sagtens have købt et andet hus i samme størrelse til en billigere pris – men så havde vi ikke fået den kvalitet, som JEPPESEN huset er lavet i. Vi ville have ordentligt hånd­ værk og god kvalitet – og det fik vi hos PLANET Huse.”

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

17


Kvalitetsfirma hele vejen ”Vi havde et godt møde med sælgeren, som vi med det samme havde en rigtig god dialog med. Hele processen var kendetegnet af et højt kommunikationsniveau, og vi følte os godt vejledt. Så det var godt at vores ven pudsede PLANET Huse på os,” griner Jan.

Hurtige og omhyggelige håndværkere

Jan og Bodil købte for 5 år siden deres JEPPESEN Bjælkehus af PLANET Huse – et køb de på ingen måder har fortrudt siden. ”PLANET Huse er et kvalitetsfirma hele vejen igennem – og derfor vil jeg bestemt anbefale dem til andre, som skal til at bygge sommerhus,” fortæller Jan. Først havde ægteparret egentlig indledt en købsproces med et andet firma, men handlen gik i vasken og en ven anbefa­ lede dem PLANET Huse:

18

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

Det nye JEPPESEN Bjælkehus skulle erstatte Bodil og Jans gamle sommerhus, der i forvejen stod på grunden. Proces­ sen gik hurtigt og Jan husker mest håndværkerne for deres dygtige og omhyggelige arbejdsproces: ”Det gik hurtigt, men alt blev gjort meget omhyggeligt. Min svigersøn, som selv er indenfor byggebranchen, har også sagt, at huset er af overordentlig god håndværkskvalitet,” fortæller Jan og fortsætter: ”Alt har gennem hele processen fulgt tidsplanen, og de små­ ting, der ikke var, som de skulle være, blev rettet med det samme, inden vi overhovedet overtog nøglerne.” Det nye JEPPESEN Bjælkehus har betydet mange flere sommerhus­timer for Jan og Bodil, som bor fast i huset hver sommer.


Bruger sommerhuset meget mere ”Det har betydet, at vi bruger sommerhuset meget mere nu sam­ menlignet med før, vi fik vores JEPPESEN! Vi har jo selv været med til at tegne huset indvendigt og har kunnet sørge for at ud­ nytte pladsen mest optimalt, så hele familien kan være her,” beretter Jan. ”Med et JEPPESEN Bjælkehus fra PLANET Huse har vi fået et sommerhus i god kvalitet og med en fantastisk udstråling,” af­ slutter Jan.


Grundplaner På de følgende sider præsenteres 14 modeller af JEPPESEN Bjælkehuse. De første modeller er 6,3 m i bredden, derefter kommer husbredder på 7,3 m. Alle huse kan spejlvendes efter behov.


Terrasse

Terrasse

VM

Opv.

JEPPESEN 82 Køkken 7,3 m²

Terrasse

Terrasse

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

VVB VM

Opv.

Entre 3,4 m²

Terrasse

Bad 5,0 m²

Køkken 7,3 m²

VVB

O

Køkke 7,3 m

Bad Terrasse 5,0 m²

Entre 3,4 m²

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Køkken 7,3 m²

Terrasse

Værelse 6,4 m²

VVB

VM

Opv.

Entre Soveværelse3,4 m² 8,7 m²

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Opv.

Terrasse

Bad 5,0 m²

Køkken 7,3 m²

Terrasse

Værelse 6,4 m²

Opv.

Soveværelse 8,7 m²

Køkken 7,3 m²

Terrasse

VM

Entre 3,4 m²

VVB

Værels 6,4 m

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Bad 5,0 m²

Spise-/Opholdsstue 22,4 m² Soveværelse

Værelse 6,4 m²

Værelse 6,4 m²

8,7 m²

Værelse 6,4 m²

Soveværelse 8,7 m²

Jeppesen 82/65

Jeppesen 82/65

82 m² Bebygget areal incl. overdækket areal Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal 65 m² Boligareal Overdækket areal 17 m² Overdækket areal Terrasse total 24 m² Terrasse total Sovepladser 4 Sovepladser 1:100 100 cm

Jeppesen 82/65 1:100

100 cm

100 cm

JEPPESEN 82 Bebygget areal inkl. overdækket terrasse 82 m2 Bolig areal

65 m2

Overdækket areal

17 m2

Terrasse vist med

24 m2

Sovepladser

22

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

100 cm

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

4 pers.

m² m² m² m²

Jeppesen 82/65 Bebygget areal incl. overdækket Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

1:100 100 cm

82 65 17 24 4

100 cm

1:100 100 cm

100 cm


JEPPESEN 93

Terrasse Terrasse Køkken Entre 7,3 m² 3,4 m²

Terrasse

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Soveværelse Soveværelse 8,2 m² 8,2 m²

errasse

Terrasse

Entre 3,3 m²

Bad 5,2 m² VM

OPV

Soveværelse 7,8 m²

OPV

Terrasse

Køkken 6,3 m²

Terrasse Terrasse

Soveværelse 7,8 m²

Køkken 6,3 m²

VM

VVB

Køkken 6,3 m²

Soveværelse 8,7 m²

Entre Spise-/Opholdsstue Spise-/Opholdsstue 3,3 m² 28,9 m² 28,9 m²

Bad 5,2 m²

Soveværelse 8,2 m²

Køkken 6,3 m²

Køkken 6,3 m²

Kostesk.

OPV

Soveværelse 7,8 m²

Soveværelse Soveværelse 7,8 m² 7,8 m²

OPV

Entre 3,3 m²

VM

Kostesk. VVB

VVB

Værelse 6,4 m²

Entre ,3 m²

Bad 5,0 m²

OPV

Bad 5,2 m²

VVB

VM

Opv.

Kostesk.

Værelse 7,3 m²

Værelse 7,3 m²

Spise-/Opholdsstue 28,9 m² Terrasse

Værelse 7,3 m²

Værelse 7,3 m²

Værelse 7,3 m²

Jeppesen 82/65

Terrasse Terrasse

Bebygget areal incl. overdækket are Boligareal Overdækket areal Terrasse total Bebygget Bebygget areal in Sovepladser Boligareal Boligareal

Jeppesen Jeppe

Terrasse

Terrasse

100 cm

Jeppesen 93/82

Jeppesen 93/8293/82 Jeppesen

93 m² Bebygget areal incl. overdækket areal Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Boligareal 82 m² Overdækket areal 11 m² Overdækket areal Terrasse total 47 m² Terrasse total Sovepladser 6 Sovepladser 1:100 100 cm

1:100

100100 cm cm

100 cm

Overdækket Overdækk area Terrasse Terrasse total t Sovepladser Soveplads

1:100 100 cm

1:100

93 82 11 47 6

m² m² m² m²

JEPPESEN 93

1:100

100 cm 100 100cm cm 100 cm Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

1:100

Bebygget areal 100 cm 100 cm inkl. overdækket terrasse 93 m2 Bolig areal

82 m2

Overdækket areal

11 m2

Terrasse vist med

47 m2

Sovepladser

6 pers. PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

25


JEPPESEN 108

VM

Opv.

Køkken 7,3 m²

Terrasse

Entre 3,4 m²

VVB

Bad 5,0 m²

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Soveværelse 7,8 m²

VM

Køkken 6,3 m²

Soveværelse 8,9 m²

Terrasse Terrasse Terrasse Soveværelse 8,7 m²

Værelse 6,4 m² Bad Bad Bad 9,7 m² 9,7 m² 9,7 m² VM VM

Soveværelse Soveværelse Soveværelse 8,9 m² 8,9 m² 8,9 m²

Værelse 7,3 m²

VM

OPV

Entre EntreEntre 3,1 m² 3,1 m² 3,1 m²

VVB

OPV OPV

Køkken Køkken Køkken6,3 m² 6,3 m² 6,3 m²

Kostesk.

VVB VVB

Kostesk. Kostesk.

Soveværelse Soveværelse Soveværelse 7,8 m² 7,8 m² 7,8 m² Terrasse

Spise-/Opholdsstue Spise-/Opholdsstue Spise-/Opholdsstue 37,7 m² 37,7 37,7 m² m²

Terrasse Terrasse Terrasse

Værelse Værelse Værelse 7,3 m² 7,3 m² 7,3 m²

Jeppesen 82

Bebygget areal incl. ove Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

Jeppesen 108/97 Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

108 97 11 53 6

m² m² m² m²

Terrasse Terrasse Terrasse

1:100 100 cm

100 cm

Jeppesen Jeppesen 108 Jeppesen 10 Bebygget areal incl

1:100 100 cm

100 cm

JEPPESEN 108 Bebygget areal inkl. overdækket terrasse

26

108 m2

Bolig areal

97 m2

Overdækket areal

11 m2

Terrasse vist med

53 m2

Sovepladser PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

VVB

6 pers.

1:100 1:1001:100 100 cm 100 cm 100 cm 100 cm 100 cm 100 cm

Bebygget areal incl.incl. overdæ Bebygget areal ove Boligareal Boligareal Boligareal Overdækket areal Overdækket areal Overdækket areal Terrasse total Terrasse totaltotal Terrasse Sovepladser Sovepladser Sovepladser


relse 8 m²

Alkove 4.3 m²

Opv.

Køkken 7,3 m²

JEPPESEN 113 VM

Bad 5,0 m²

Entre 3,4 m²

Bad 4.0 m²

VVB

Toilet 2.9 m²

Værelse 6.3 m²

Værelse 7.8 m²

Hems

Soveværelse 7.9 m²

VVB

Terrasse Bad 4.0 m²

Bad 4.0 m²

Toilet 2.9 m²

Toilet 2.9 m²

Soveværelse Soveværelse Alkove 7.9 m² 7.9 m² 4.3 m²

VVB

Værelse VVB 7.8 m² Værelse 6,4 m²

Spise-/Opholdsstue 32.3 m²

Køkken/Entre 9.1 m²

Soveværelse 8,7 m²

Hems

Bad 4.0 m² Toilet 2.9 m²

Værelse 6.3 m²

Spise-/Opholdsstue Spise-/Opholdsstue 32.3 m² 32.3 m²

VVB

Værelse Terrasse7.8 m²Terrasse

Hems

Terrass

Soveværelse 7.9 m²

Opv.

Terrasse

Spise-/Opholdsstue 32.3 m²

Køkken/Entre 9.1 m²

Terrasse

Terrasse

Hems

Jeppesen 82/65 Opv.

pesen 113/91 Terrasse

get areal incl. overdækket areal eal ækket areal se total adser

Terrasse

113 m² 91 m² 22 m² 60 m² 7-9

82 65 17 24 4

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

m² m² m² m²

1:100 100 cm

100 cm

Terrasse

Jeppesen 113/91 Jeppesen 113/91

incl. overdækket areal 113 m² Bebygget Bebygget areal incl. areal overdækket areal Boligareal Boligareal 91 m² Overdækket areal Overdækket areal 22 m² Terrasse total Terrasse total 60 m² Sovepladser Sovepladser 7-9 1:100 100 cm

1:100

100 100 cmcm

100 cm

JEPPESEN 113

113 m² 91 m² 22 m² 60 m² 7-9

Jepp

Bebygg Boligare Overdæ Terrass Sovepla

Bebygget areal inkl. overdækket terrasse 113 m2 Bolig areal

91 m2

Overdækket areal

22 m2

Terrasse vist med Sovepladser

1:100

100 2 cm

60 m

100 cm

7-9 pers. PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

29


VM

Opv.

Køkken 7,3 m²

Opholdsstue ,4 m²

JEPPESEN 103

Terrasse

Bad 5,0 m²

Entre 3,4 m²

VVB VM

Bad 5,9 m²

Terrasse

VVB VM

Bad 5,9 m²

Bad Bad 5,9 m² 5,9 m²

Entre 4,5 m²

Kostesk.

Soveværelse 7,5 m²

Kostesk.

Soveværelse 8,7 m²

Værelse 6,4 m²

Bad 5,9 m²

Entre 4,5 m² Terrasse Terrasse

VVB VVB VM VM

Værelse Soveværelse 7,0 9,3m² m²

Soveværelse 7,5 m²

Soveværelse 9,3 m²

Entre 4,5 Entre m² 4,5 m² Kostesk.

Køkken m²

Kostesk.8,3

Soveværelse Soveværelse 7,5 m² 7,5 m²

Værels 7,0 m

Soveværelse Soveværelse 9,3 m² Spise-/Opholdsstue 9,3 m² 28,3 m²

OPV

Værelse 7,0 m²

Værelse Køkken Værelse 7,0 m² Spise-/Opholdsstue 8,3Køkken m² 7,0 m² 28,3 m² 8,3 m²

Køkken 8,3 m²

Jeppesen 82/65

OPV OPV

OPV

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Terrasse Sovepladser

Spise-/Opholdsstue Spise-/Opholdsstue 28,3 m² 28,3 m²

82 65 17 24 4

m² m² m² m²

Jepp

1:100 100 cm

Terrasse

100 cm

Bebygge Boligare Overdæ Terrasse Sovepla

Terrasse Terrasse

Jeppesen 103/85 Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

JEPPESEN 103 Bebygget areal inkl. overdækket terrasse

103 m2

Bolig areal

85 m2

Overdækket areal

18 m2

Terrasse vist med

21 m2

Sovepladser

30

1:100

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

6 pers.

100 cm

100 cm

1:100 100 cm

100 cm

103 85 18 21 6

m² m² m² m²

1:100 1:100 100 cm 100 cm 100 cm 100 cm

Jeppes Jeppe

Bebygget ar Bebygget Boligareal Boligareal Overdækket Overdækk Terrasse tot Terrasse to Sovepladser Soveplads


VM

Opv.

JEPPESEN 115

Køkken 7,3 m²

Bad 5,0 m²

Entre 3,4 m²

Bad 4,8 m² Værelse 6,4 m²

VM

cm

Soveværelse Soveværelse 7,5 m² 7,5 m²

Soveværelse Soveværelse 9,2 m² 9,2 m²

Bad Entre/Bryggers Entre/Bryggers 4,8 m² 4,9 m² 4,9 m² Soveværelse VVB VVB 9,2 m²

Terrasse

VVB

Bad 4,8 m²

Bad 4,7 m²

Soveværelse 8,7 m²

Bad 4,7 m² Terrasse Terrasse

Værelse 6,7 m²

Bad 4,7 m²

Værelse Værelse 6,7 m² 6,7 m²

VM

VM

Bad 4,7 m²

Værelse 6,7 m²

Køkken 8,3 m²

Spise-/Opholdsstue Spise-/Opholdsstue 31,9 m² 31,9 m²

OPV

OPV

Spise-/Opholdsstue 31,9 m²

Spise-/Opholdsstue Entre/Bryggers 31,9 m² 4,9 m² VVB

Køkken 8,3 m²

VM

OPV

Soveværelse 7,5 m²

Soveværelse 9,2 m²

Soveværelse Køkken 7,5 m² 8,3 m²

Køkken 8,3 m²

Jeppesen 82/65 OPV

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse Terrasse Terrasse total Sovepladser

82 65 17 24 4

m² m² m² m²

Jeppe Jeppesen

1:100 100 cm

100 cm

Terrasse

Terrasse

Jeppesen 115/95

Jeppesen 115/95 Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

Bebygget a Bebygget areal inc Boligareal Boligareal Overdække Overdækket areal Terrasse Terrasse total to Sovepladse Sovepladser

115 95 20 31 6

1:100

cm Bebygget areal incl. overdækket 100 areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

m² m² m² m²

JEPPESEN 115

1:100 100 cm

100 cm

Bebygget areal inkl. overdækket terrasse

115 95 20 31 6

100 cm

m² m² m² m²

Bebygget Boligareal Overdækk Terrasse t Soveplads

1:100 100 cm

100 cm

115 m2

Bolig areal

95 m2

Overdækket areal

20 m2

Terrasse vist med

31 m2

Sovepladser

Jeppe

1:100

100 100cm cm

6 pers. PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

33


Sauna 2,5 m²

VB

Terrasse Terrasse Terrasse

JEPPESEN 110 Opv.

Bad 6,6 m²

Entre 3,4 m²

VM VM

Terrasse

VVB

Entre/Bryggers Entre/Bryggers 5,9 5,9 m² m²

Soveværelse Soveværelse 9,0 9,0 m² m²

VVBVVB

Bad 5,0 m²

Bad 6,6 m²

Sauna 2,5 m²

Soveværelse Soveværelse 8,6 8,6 m² m² VM

Opv. Opv.

VM

VM

Entre/Bryggers Entre/Bryggers 5,9 m² 5,9 m²

Soveværelse Soveværelse 9,0 m² 9,0 m²

Entre/Bryggers 5,9 m² VVB

Værelse Værelse 6,6 6,6 m² m²

Soveværelse 9,0 m² Køkken Køkken 8,1 m² 8,1 m²

VVB

Soveværelse else 8,6 m²

rrasse

Bad 6,6 m²

Terrasse

Terrasse

Køkken 7,3 m²

VM

BadBad 6,6 6,6 m² m²

Sauna Sauna 2,5 2,5 m² m²

Soveværelse 8,6 m² Opv.

Opv.

Værelse 6,6 m²

Værelse 6,6 m²

Værelse 6,6 m² Køkken 8,1 m²

Opv.

Soveværelse 8,7 m²

Værelse 6,4 m²

Køkken 8,1 m²

Køkken 8,1 m²

Spise-/Opholdsstue Spise-/Opholdsstue 25,5 25,5 m² m²

Terrasse Terrasse Spise-/Opholdsstue 25,5 m²

Spise-/Opholdsstue Spise-/Opholdsstue 25,5 m² 25,5 m²

Jeppesen 82/65 Terrasse

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

Terrasse

Bebygget areal incl. overdækket areal 110 Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Boligareal 89 Overdækket areal Overdækket areal 21 total TerrasseTerrasse total 47 Sovepladser Sovepladser 6

100 cm

JEPPESEN 110 Bebygget areal inkl. overdækket terrasse 110 m2 Bolig areal

89 m2

Overdækket areal

21 m2

Terrasse vist med

47 m2

Sovepladser

34

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

6 pers.

m² m² m² m²

Jeppesen 110/89 Jeppesen 110/89

1:100 100 cm

82 65 17 24 4

1:100 100 cm

1:100

100 cm cm 100

100 cm

m² 110 m² m² 89 m² m² 21 m² m² 47 m² 6

1:100 100 cm

100


Jeppesen 110/89 Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser cm

110 89 21 47 6

m² m² m² m²


Terrasse

5,0 m²

3,4 m² Spise-/Opholdsstue 22,4 m² OPV

VM

Værelse 6,4 m²

Køkken 7,9 m²

Bryggers 5,3 m² Værelse 6,4 m² Soveværelse 8,4 m²

OPV

VM

VM

Terrasse

BryggersBryggers 5,3 m² 5,3 m²

ang Gang ,3 m² 5,3 m²

Kostesk.

Kostesk.

VVB

VVB

Køkken 7,9 m²

Værelse 6,4 m²

Bryggers 5,3 m²

Soveværelse Kostesk. 8,7 m²

Bad 6,0 m²

VM VVB

Soveværelse 9,0 m²

Gang 5,3 m² Kostesk.

Soveværelse 8,4 m² Bad Bad 6,0 m² 6,0 m²

Bad 3,6 m²

Terrasse Soveværelse Soveværelse 9,0 m² 9,0 m²

Soveværelse 9,0 m²

Gang 5,3 m²

Spise-/Opholdsstue 35,0 m²

Bad 6,0 m²

VVB

Terrasse

Bad 3,6 m² Spise-/Opholdsstue 35,0 m²

²

Jeppesen 8

Terrasse

Bebygget areal incl. o Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

Terrasse Terrasse

1:100 100 cm

100 cm

Je

Terrasse

Terrasse

JEPPESEN 134

Jeppesen Jeppesen 134/108 134/108 134 Bebygget Bebygget areal incl. arealoverdækket incl. overdækket areal areal134 m² 108 m² 108 Boligareal Boligareal Overdækket Overdækket areal areal 26 m² 26 Terrasse Terrasse total total 53 m² 53 Sovepladser Sovepladser 6 6 1:100

1:100

100 cm 100 100 cmcm 100 cm

Beby Bolig Over Terr Sove

Jeppesen 1

1:100 100 cm

m² m² m² m²

Bebygget areal incl. 100 cm Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

1:100

JEPPESEN 134 100 cm

100 cm

Bebygget areal inkl. overdækket terrasse

134 m2

Bolig areal

108 m2

Overdækket areal

26 m2

Terrasse vist med

53 m2

Sovepladser

6 pers. PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

37


Terrasse Terrasse

JEPPESEN 112

Køkken 7,3 m²

VVB

VM

Opv.

Bad 5,0 m²

Entre 3,4 m²

Bad 4,5 m²

Entre/Bryggers Terrasse 4,8 m²

Køkken 5,6 m²

Soveværelse 7,7 m²

Bad 4,5 m²

VVB

Soveværelse 7,7 m²

Terrasse VM

Opv.

Soveværelse 8,7 m²

Værelse 6,4 m²

VM

Opv.

Køkken Spise-/Opholdsstue 5,6 m² 33,5 m²

Terrasse

Entre/Bryggers 4,8 m² Opv.

VVB

VM

Soveværelse 7,7 m² Køkken 5,6 m²

Bad 4,5 m²

Bad 4,5 m²

Entre/Bryggers 4,8 m² VVB

Værelse 6,3 m²

Bad 4,5 m² Bad 4,5 m²

Soveværelse 7,7 m²

Spise-/Opholdsstue 33,5 m²

Terrasse

Soveværelse 7,7 m² Soveværelse 7,7 m²

Spise-/Op 33,5

Terrasse Soveværelse 7,7 m²

Spise-/Opholdsstue 33,5 m²

Terrasse

Jeppesen 112/91 Jeppesen 82/65 Bebygget areal incl. overdækket areal

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Boligareal Overdækket areal Overdækket areal Terrasse total Terrasse total Sovepladser Sovepladser

1:100 1:100 100 cm 100 cm

100 cm

Værelse 6,3 m²

Værelse 6,3 m²

112 m² 82 91 m²m² 65 21 m²m² 17 27 m²m² 24 m² 6 4

Bad 4,5 m² Soveværelse 7,7 m²

Bad 4,5 m²

Jeppesen 1

Bebygget areal incl. ov Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser 1:100 100 cm

100 cm

100 cm

Jeppesen 1

Bebygget areal incl. o Boligareal Overdækket areal Terrasse total Bebygget areal inc Sovepladser Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

Jeppesen

JEPPESEN 112 Bebygget areal inkl. overdækket terrasse Bolig areal

91 m2 21 m2

Terrasse vist med

27 m2

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

100 cm

112 m2

Overdækket areal Sovepladser

38

1:100 100 cm

6 pers.

1:100 100 cm

100 cm


eppesen 126/109

100 cm

126 109 17 70 6

ebygget areal incl. overdækket areal oligareal verdækket areal errasse total Spise-/Opholdsstue 35,7 m² ovepladser

m² m² m² m²

100 cm

JEPPESEN 126

Soveværelse 1 9,0 m²

Jeppesen 126/109

126 109 17 70 6

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Bad 2 4,4 m²Terrasse total Sovepladser

VM

Bad 1 3,7 m²

1:100 100 cm

m² m² m² m²

100 cm

Soveværelse 8,9 m²

Terrasse

VM

Opv.

Jeppesen 126/109 Soveværelse 2 7,5 m²

Terrasse Gang 2,1 m²

VVB

VVB

Bryggers 6,7 m²

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total OVN Sovepladser

126 109 17 70 6

m² m² m² m²

1:100 100 cm

Køkken 7,3 m²

Entre 3,4 m²

100 cm

Bad 5,0 m²

Køkken 12,5 m²

Terrasse Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Terrasse

OPV

Soveværelse 8,7 m²

Værelse 6,4 m²

Spise-/Opholdsstue 35,7 m²

Soveværelse 1 9,0 m²

Bad 2 4,4 m²

JEPPESEN 126 Bebygget areal inkl. overdækket terrasse

126 m2

Bolig areal

109 m2

Overdækket areal

17 m

Terrasse vist med

70 m2

Sovepladser

Jeppesen 82/65 Bebygget areal incl. overdækket areal Terrasse Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

2

6 pers. 1:100

40

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

100 cm

100 cm

82 65 17 24 4

m² m² m² m² 1:100 100 cm

100 cm


Terrasse

Terrasse total Terrasse Sovepladser 1:100

JEPPESEN 137

100 cm

Terrasse

Værelse 6,9 m² Terrasse

8,0 m² Bad Soveværelse 8,6 m²

Soveværelse m²

9,0 VVB

Bryggers 6,8 m²

Bad 2 4,4 m²

Gang 1,0 m²

Opv.

Køkken 7,3 m²

Terrasse Terrasse

OPV

100 cm

Spise-/Opholdsstue 40,6 m²

VM

1,9 m² Sauna

704,4m² m² 6

OVN

VM

Entre 3,4 m² Køkken 12,5 m²

VVB

Terrasse Bad 5,0 m²

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Terrasse

1:100 100 cm

100 cm

OPV

Værelse 6,4 m²

Soveværelse 8,7 m²

Spise-/Opholdsstue 40,6 m²

Soveværelse 9,0 m²

Bad 2 4,4 m²

JEPPESEN 137

Bebygget areal 2 Jeppesen 137 inkl. overdækket terrasse 137 m

Jeppesen 82/65

Bebygget areal incl. overdæ Bolig areal 119 m2 Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal82 m² Boligareal 65 m² areal Overdækket areal Overdækket 18 m2 Overdækket areal m² Terrasse 17 total Terrasse total Terrasse vist med Sovepladser 24 m² 70 m2 Sovepladser 4 1:100

Terrasse

Sovepladser

1:100 100 cm

100 cm

100 cm

100 cm

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

6 pers.

43


Jeppesen 141/123

100 cm

JEPPESEN 141

Terrasse Spise-/Opholdsstue 41,1 m²

Jeppesen 141/123

Soveværelse 8,9 m²

Bad 2 4,4 m²

m² m² m² m²

1:100

100 cm

100 cm

141 123 18 66 8

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

m² m² m² m² Bad 1 5,3 m²

1:100 100 cm

100 cm

141 123 18 66 8

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

100 cm

Gang 3,0 m²

Soveværelse 8,6 m²

Terrasse

VM

Opv.

VVB

141 m² 123 m² Soveværelse 18 m² 8,5 m² 66 m² 8

Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Overdækket arealSoveværelse 8,5 m² Terrasse total Sovepladser OVN

1:100 100 cm

Køkken 7,3 m²

Jeppesen 141/123

VM

VVB

Terrasse

Entre 3,4 m²

Vindfang 2,1 m²

100 cm Køkken 12,5 m²

Bad 5,0 m² Terrasse

Spise-/Opholdsstue 22,4 m² Terrasse OPV

Værelse 6,4 m²

Soveværelse 8,7 m²

Spise-/Opholdsstue 41,1 m²

Soveværelse 8,9 m²

Bad 2 4,4 m²

JEPPESEN 141 Bebygget areal inkl. overdækket terrasse

141 m2

Bolig areal

123 m2

Overdækket areal

18 m

Terrasse vist med

66 m2

Sovepladser

Jeppesen 82/65 Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal Terrasse Overdækket areal Terrasse total Sovepladser

2

8 pers. 1:100

44

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

100 cm

100 cm

82 65 17 24 4

m² m² m² m²

1

100 cm


45,9 m²

1:100 100 cm

JEPPESEN 157

100 cm

Værelse 6,2 m² Spise-/Opholdsstue 45,9 m²

Soveværelse 8,9 m²

VVB

VM

1,9 m² Sauna

Værelse 6,9 m²

8,0 m² Bad Soveværelse 8,6 m²

Bad 4,9 m²

Bryggers 6,8 m² Soveværelse 8,9 m²

Gang 1,0 m²

OVN

Terrasse

J

Terrasse

B B O T S

Bad 4,9 m² Terrasse

Opv.

Køkken 7,3 m²

Terrasse

Terrasse Køkken 12,5 m²

VM

VVB

1:100

Terrasse Entre 3,4 m²

Bad OPV

100 cm

5,0 m²

100 cm

Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

Værelse 6,2 m² Spise-/Opholdsstue 45,9 m²

Værelse 6,4 m²

Soveværelse 8,7 m²

Soveværelse 8,9 m²

JEPPESEN 157

Bebygget areal Jeppesen 157/1 2 inkl. overdækket terrasse 157 moverdække Bebygget areal incl. Boligareal 133 m2 Overdækket areal Overdækket areal Terrasse total 24 m2 82 m² Bebygget areal incl. overdækket areal Sovepladser Terrasse vist med 76 m2 Boligareal 65 m² 1:100 Overdækket areal 17 m² 100 cm 100 cm pers. Terrasse totalSovepladser 248m² Sovepladser 4

Bolig areal

Bad 4,9 m²

Jeppesen 82/65

Terrasse

1:100 100 cm

100 cm

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

47


Terrasse

JEPPESEN 196

Køkken 7,3 m²

Terrasse

VVB

VM

Opv.

Entre 3,4 m²

Bad 5,0 m²

Terrasse Spise-/Opholdsstue 22,4 m²

OPV

Bad 1 5.9 m²

Køkken 8.3 m²

VM

Entre 3.1 m²

Bad 4.5 m²

Bryggers 5.2 m²

Værelse 6,4 m² Soveværelse 8.5 m²

VVB

Soveværelse 8,7 m² Carport 19.0 m²

Gang 5.1 m²

Soveværelse 13,4 m²

Soveværelse 8.5 m²

Værelse 6.8 m²

Alrum 21.4 m²

Redskabsrum 8.3 m²

Jepp

Bebygge Boligarea Overdæk Terrasse Soveplad Opholdsstue 22.8 m²

1:100 100 cm

100 cm

Terrasse

Jeppes

Bebygget area Boligareal Overdækket a Terrasse total Sovepladser 1:100 100 cm

48

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

100 cm


g ²

OPV

Bad 1 5.9 m²

Bad 1 5.9 m²

Køkken 8.3 m²

OPV

Køkken 8.3 m²

VM

Entre 3.1 m²

Entre 3.1 m²

VM

VVB

Bad 4.5 m²

Bad 4.5 m²

Carport 19.0 m²

Bad 4.5 m²

Carport 19.0 m²

Soveværelse Soveværelse 8.5 m² 8.5 m²

VVB

Gang 5.1 m²

Soveværelse Soveværelse 13,4 m² 13,4 m² Soveværelse Soveværelse 8.5 m² 8.5 m²

Bad 4.5 m²

Bryggers Bryggers 5.2 m² 5.2 m²

Carport 19.0 m²

Gang 5.1 m² Soveværelse Soveværelse 8.5 m² 8.5 m²

Carport 19.0 m²

Alrum 21.4 m²

Gang 5.1 m²

Værelse 6.8 m² Alrum 21.4 m²

Værelse 6.8 m²

Redskabsrum Redskabsrum 8.3 m² 8.3 m²

Soveværelse Soveværelse 8.5 m² 8.5 m²

Værelse 6.8 m²

Redskabsrum Opholdsstue Redskabsrum Opholdsstue 8.3 m² 8.3 m² 22.8 m² 22.8 m²

Terrasse

Terrasse

Jeppe Je

Bebygget a Beb Boligareal Boli Overdække Ove Terrasse to Terr Sovepladse Sov

Jeppesen 196/147 Jeppesen 196/147 Bebygget areal incl. overdækket areal 196 Bebygget areal incl. overdækket areal Boligareal 147 Boligareal Overdækket areal Overdækket areal 49 total TerrasseTerrasse total 75 Sovepladser Sovepladser 6 1:100 100 cm

1:100

100 cm

100 cm

1:100

m² m² m² m²

196 147 49 75 6

100 cm

m² m² m² m²

1:100

100cm cm 100

100 cm

JEPPESEN 196 Bebygget areal inkl. overdækket terrasse og carport 196 m2 Bolig areal

147 m2

Overdækket areal

49 m2

Terrasse vist med

75 m2

Sovepladser

8 pers. PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

49


Arkitekttegnede JEPPESEN BjĂŚlkehuse


Hvad du synes er rart og hyggeligt er helt individuelt. Derfor er det vigtigt, at dine drømme bliver til virkelighed sammen med vores arkitekter og skabelsen af dit JEPPESEN hus bliver til.


JEPPESEN Bjælkehuse

bygges med hjertet I JEPPESEN bogen har vi vist en del af JEPPESEN standard serien. Men ønsker du et arkitekttegnet JEPPESEN Bjælkehus – tegnet og bygget efter dine ønsker og drømme, hjælper vores arkitekter med at gøre drømmene til virkelighed. Arkitekttegnet Et JEPPESEN Bjælkehus skal være et smukt frirum. Det skal bygges, så du hygger dig og slapper af, hver eneste gang du åbner døren og træder ind. JEPPESEN Bjælkehuse er opført i mere end 80 år og de seneste år har vi specialiseret os i, at opføre husene som arkitekttegnede – tilpasset den enkelte person eller familien. Vi bygger sjældent 2 ens JEPPESEN Bjælkehuse.

Dine husdrømme – tilsat din helt egen arkitekt Få en af vores arkitekter ind over, så vi sammen kan få dine gode idéer gjort til virkelighed. Måske vil du gerne flytte en væg, så køkkenet bliver helt som du har i tankerne, måske vil du gerne have flyttet et af værelserne eller have flere, måske ændret lidt ved badeværelset, eller du vil have et lille biblio­ tek, læsehjørne, udekøkken, udendørs bruser eller…..

Det er ikke bare et fritidshus, det er dit helt personlige bjælkehus Hos PLANET Huse tror vi på, at de bedste fritidshuse er skabt på en åben og ærlig dialog. Vi kommer med grundpla­ nerne, facadeløsningerne og vores ekspertise – og du kom­ mer med dine drømme. Og hvorfor ikke få det hele til at gå op i en højere enhed? Alt andet vil da være dumt.

Et JEPPESEN Bjælkehus er både luksus og store armbevægelser og mere intim charme... Du bestemmer PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

53


Eksperterne bag

JEPPESEN Bjælkehuse Et hus bygget på kvalitet fra yderst til inderst Ole Asmussen og Hermann Sillesen er bygningskonstruk­ tører og Jeppesen-specialister hos PLANET Huse. De sæt­ ter en stor ære i at tegne JEPPESEN Bjælkehuse, som ud­ fordrer de garvede teknikere gang på gang.

gepladsen modtager tydeligt markerede materialer, samt en detaljeret tegning over det enorme byggesæt,” uddyber Ole, og Hermann tilføjer: ”Derfor er det yderst vigtigt, at vi i tegne­ processen regner rigtigt. Bare én forkert størrelse bjælke kan forsinke byggeriet, hvis vi skal have leveret en hel ny bjælke.”

”Allerede på tegnebrættet er der specielle hensyn, der skal tages, når vi skal producere et JEPPESEN Bjælkehus,” for­ klarer Hermann og fortsætter: ”Vinklerne i et JEPPESEN hus skal altid være 90 grader. Det skyldes bjælkernes samling i hjørnerne.”

I et JEPPESEN Bjælkehus er der kræset for materialerne. Bjælkerne er hele 65 mm tykke, og det er ikke usædvanligt at bruge 1 km bjælker, svarende til 11 m3 træ, til bare ét hus. Træet til bjælkerne transporteres fra de nordsvenske skove til Ribe med plads til cirka 4 huse på et vogntog.

Bjælkerne kan være helt op til 7,3 m i længden – det betyder, at hvis et hus er længere end det mål, skal der laves sam­ linger. Derfor gennemgår konstruktørerne hver enkelt bjæl­ ke, så eventuelle samlinger bliver placeret korrekt på huset.

Husene leveres normalt med indvendige døre som fyld­ ningsdøre, lågerne som fyldningslåger og sprossevinduer og sprossedøre af højeste kvalitet. Alle materialer er specielt udvalgt til JEPPESEN Bjælkehuse.

”Hver enkelt bjælke bliver tegnet op i et avanceret tegne­ program, og så bliver bjælkerne forarbejdet og tilskåret i længder med knudehak-samlinger. Det vil sige, at en bjælke kun kan placeres ét bestemt sted på huset. Derfor numme­ rerer vi fra fabrikken bjælkerne, sådan at tømrerne på byg­

”Kendetegnende for vores huse er, at detaljerne er gennem­ arbejdet, så vi eksempelvis undgår unødvendig tilskæring på byggepladsen,” forklarer Ole. Fortsættes på næste side

 PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

55


”Man kan se på vores huse, at de er gennemtegnet, og der ikke fremgår halve løsninger,” fortsætter han. Der er kræset om de små finesser og detaljer, der samlet set giver JEPPESEN Bjælkehus et harmonisk udseende. Eksempelvis er den nederste bjælke produceret med dryp­ næse, så vandet bliver ledt væk på en håndværksmæssig korrekt måde. Bjælkerne bliver malet i alt tre gange. Første gang med grunder og derefter én gang maling på fabrikken, og ende­ lig når bjælkerne er monteret på huset, males huset en sidste gang. Der er ingen synlige skruer på bjælkerne, da disse monteres skjult i de vandrette samlinger, som har dobbelt not og feder.

Det første JEPPESEN fra PLANET Huse De to bygningskonstruktører Ole og Hermann har været med til at udvikle det JEPPESEN Bjælkehus, man kender i dag. Da PLANET Huse overtog produktionen af Jeppesen i 2008, var der masser at optimere og udvikle på det gamle design. ”Som huset blev bygget, da vi overtog produktionen, levede det ikke op til nutidens krav” forklarer Hermann, der

56

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

”Jeg må ærligt indrømme, at hvis jeg som gammel tømrer skulle vælge et hus, så blev det et JEPPESEN”

sammen med Ole var med i den spændende udviklings­ proces. I tæt samarbejde med garvede håndværkere, der lav-­ ede JEPPESEN Bjælkehuse i Jels, ingeniører og vindues­ leverandører udviklede de JEPPESEN Bjælkehuset til det, det er i dag. ”Grundelementerne i byggeriet har vi formået at holde. Ek­ sempelvis bliver bjælkerne profileret, og knudesamlingerne skåret til efter de samme principper som for 50 år siden – og det har jo bevist, at det kan holde rigtig mange år,” fortæller Hermann begejstret. ”Jeg må ærligt indrømme, at hvis jeg som gammel tømrer skulle vælge et hus, så blev det et JEPPESEN. Både fordi stilen passer mig godt, men også fordi kvaliteten og materialerne er helt i top,” tilføjer Hermann afsluttende.


INDRETNING Da indretning og funktionalitet er kerneværdier for os, vil du føle dig godt tilpas i et JEPPESEN Bjælkehus. Vores husmodeller fås i forskellige bredder, som giver dig flere indretningsmuligheder, god ruminddeling og højt til loftet. Ind­ vendigt i et JEPPESEN Bjælkehus kan du vælge mellem vores standardløsninger med hvidtonede vandret træbeklædning el­ ler i stedet glatte malede vægge – eller måske en kombination heraf. Uanset hvad du foretrækker og vælger, giver det vidt for­ skellige atmosfærer i rummene. Vi har et godt samarbejde med udsøgte leverandører af in­ teriør. Eksempelvis samarbejder vi med Invita Køkken om at skabe de bedste rammer for gastronomiske udfoldelser i dit personlige køkken, og når det kommer til hvidevarer, skal kvaliteten også være i top. Derfor er Bjælkehuset udstyret med hvidevarer fra Siemens. Vi har et showroom i Ribe, der kan inspirere dig til det rigtige materialevalg – helt fra gulv til loft. Endvidere kan vi også hjælpe dig med at indrette huset med de helt rigtige møbler. Vi har et tæt samarbejde med nogle af de største møbelhuse og kan derfor tilbyde gode priser på flotte kvalitetsmøbler, alt efter dine ønsker og behov.

Med et JEPPESEN Bjælkehus bliver alle weekender og ferier for korte. Det er vi glade for at kunne tage vores del af ansvaret for PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

59


Kvalitet

ned til mindste detalje God kvalitet kommer sjældent af sig selv

Energi

Det kræver erfaring, styring og dygtighed at producere de bedste funktionelle fritidshuse – den erfaring har vi... Et JEPPESEN Bjælkehus er gennemtænkt og skabt på bag­ grund af lange håndværksmæssige traditioner. Desuden er alle husene bygget ved hjælp af højteknologi. Det betyder, udover konkurrencedygtige priser, også ensartethed i og sikkerhed for den høje kvalitet. Grundlaget for vores succes er moderne produktionsfaciliteter, et fornuftigt kapitalgrund­ lag, et team af medarbejdere med stort engagement, bran­ cheerfaring samt en stærk ledelse.

Vi tænker på miljøet og følger nøje udviklingen indenfor ener­ gi i Danmark og Europa. Vi er innovative, hvad angår ener­ giforbrug og -løsninger. Størstedelen af vores huse bliver opvarmet med el, og ved hjælp af en luft til luft varmepum­ pe kan du nedsætte din varmeregning til under det halve. Vælger du luft til vand varmepumpe, vil dit energi­forbrug blive sænket yderligere. Med et solcelleanlæg producerer du størstedelen af dit eget energiforbrug. Spørg os om aktuelle løsninger og nye energi­ tiltag – så finder vi sammen den bedste løsning her og nu til dig. Selvom du vil opleve minimale udgifter til el, er der ingen grund til at bruge mere energi end højst nødvendigt. Derfor er alle husene topisolerede med 315 mm i tag, 215 mm i ydervægge og 320 mm isolering i gulv. Den gode isolering gør, at vore huse er cirka 25% bedre end minimumskravene.

Du kan trygt stole på os. Du får dit hus til den aftalte pris, i PLANET Huses høje kvalitet og til aftalt tid. Allerede når du skriver under på købskontrakten, aftales le­ veringsterminen. Herefter modtager du en tidsplan, der for­ tæller om byggeriet fra start til slut. Vi har erfaring fra mere end 15.000 huse, som opføres af teams med mange års brancheerfaring.

60

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse


Du får dit hus til den aftalte pris, i PLANET Huses høje kvalitet og til aftalt tid


Riv ned og byg nyt Ud med det gamle, og ind med det nye – når du køber et nyt sommerhus gennem PLANET Huse, kan vi også hjælpe dig af med det gamle. Vi har indenfor den seneste årrække specialiseret os i fjernelse af gamle sommerhuse, og vi til­ byder en yderst god aftale for nedrivningen. Vi sørger for en miljørigtig nedrivning og bortskaffelse af dit gamle hus. Mere end halvdelen af de huse, vi sælger, opføres som ’Riv ned og byg nyt’ projekter, hvor vi har fjernet eksisterende huse. Vi nøjes ikke bare med at fjerne det gamle og levere dit nye hus. Inkluderet i prisen for et nøglefærdigt hus er nemlig også arkitekthonorar, tegninger, statiske beregninger, ansøgning om byggetilladelse, materialevalg, projektstyring og bygge­ styring, Energimærkning og blowerdoortest (tæthedstest). Vi guider dig trygt igennem hele byggeprocessen – både før, under og efter indflytningen.

62

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse


Byggeformer JEPPESEN Bjælkehuse kan leveres i forskellige løsninger, alt efter dit budget og behov. Det vil sige, at du både kan vælge at modtage Bjælkehuset i en gør-det-selv udgave, hvor huset leveres færdigbygget udvendigt, hvorefter du selv færdiggør det indvendige – eller du kan vælge vores nøgle­ færdige løsning, hvor vi sørger for alt, og overdrager huset til dig klar til indflytning.

Huset leveres i præfabrikeret elementer fra fabrikken, isoleret og vinduer og døre isat, baseret på kranmontage. Det be­ tyder, at huset rejses og lukkes på kun 2-3 dage, alt efter husets størrelse, og det sikrer dig derved et tørt byggeri.

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

65


PLANET Huse Fordi erfaring betyder noget… Tryghed, Tillid og Troværdighed. Disse tre nøgleord afspejler sig i alt, hvad vi foretager os. Vi har mere end 28 års erfaring, som du kan trække på. Lige fra de indledende snakke omkring valg af hustype, til rådgivning i købsfasen om finansiering mm., og gennem hele projekteringen, lige til du får nøglen til dit nye fri­ tidshus udleveret. Vi hjælper dig med at træffe det vigtigste valg i dit liv, når det gælder investering i et fritidshus. I årenes løb har vi bygget kvalitetshuse overalt i det danske sommerland. I dag er PLANET Huse A/S ubetinget Danmarks største og førende producent af fritidshuse med erfaring fra mere end 15.000 fritidshuse i Danmark og det øvrige Europa. Bag PLANET-koncernen står et team af dygtige medarbejdere med stor brancheerfaring, som er din sikkerhed for gennem­ tænkt og veludført jysk håndværkskvalitet. PLANET-koncernen består af flere selskaber: PLANET Huse, der sælger fritidshuse i Danmark og Norden; PLANET Pro­

66

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

jekt, der sælger projekter indeholdende hus, grund, møble­ ring og haveanlæg; og endelig er PLANET Haus AG vores tyske afdeling i Kiel, som opfører spændende ferie­parker i attraktive områder, primært i Tyskland. PLANET Huse har et stort, moderne fabriksanlæg på 8.500 m2 i Ribe, hvor vi fremstiller fritidshuse som præfabrikerede ele­ menter og komponenter, og hver dag forlader et hus fabrikken i Ribe. Vi har altid nye projekter i støbeskeen, så kontakt vore salgsog byggerådgivere, og hør nærmere om aktuelle tilbud og projekter.

”Vi glæder os hver dag til at aflevere et nyt hus, og gør os umage for altid at leve op til vores kunders forventninger, drømme og ønsker.”


Vi er den virksomhed i branchen, der færdiggør mest på fabrikken Det er din garanti for fantastisk præcision. Det er denne procedure, der giver dig en stor fordel med et PLANET Hus, da husene bliver lukket og opført på kort tid, uden at det til gengæld går ud over kvaliteten. Vores huse er gennemtænkte ned til mindste detalje og overgår kravene til isolering, tæthed og miljø. Med sikker hånd fører vi dig trygt igennem byggeprocessen. Et PLANET Hus bygges i høj kvalitet, og er en investering uden overraskelser, og du betaler først, når du har nøglen i hånden. Vi glæder os hver dag til at aflevere et nyt hus. Vi gør os umage for altid at leve op til vores kunders forventninger, drømme og ønsker. Se mere på www.planet-huse.dk


Udstillinger i Roskilde og Middelfart


Besøg vores permanente udstillinger i Roskilde eller Byggecentrum ved Middelfart Sjælland

Fyn og Jylland:

Hovedkontor:

PLANET Huse Lykkegårdsvej 7, 4000 Roskilde Tlf.: + 45 70 27 79 44 Tlf.: + 45 32 52 42 22

PLANET Huse Byggecentrum Middelfart Hindsgavl Allé, 5500 Middelfart Tlf.: + 45 70 26 64 11 Tlf.: + 45 40 40 70 03

PLANET Huse Ørstedsvej 55-59, 6760 Ribe Tlf.: + 45 76 88 38 00 CVR: 14345507 www.planet-huse.dk info@planethuse.dk

Se åbningstider og bliv mere inspireret på www.planet-huse.dk Der tages forbehold for trykfejl i kataloget. Alle angivne mål og størrelser er ca. angivelser. Ret til designændringer samt konstruktionsændringer/forbedringer forbeholdes. Der vises billeder af huse med ekstraudstyr og som er opført med individuelle behov og ønsker. Alle PLANET Huses tegninger i vores salgsmateriale, kataloger og website er beskyttet af ophavsret og må kun anvendes i forbindelse med opførelse af et fritidshus leveret af PLANET Huse A/S.

PLANET Huse JEPPESEN Bjælkehuse

69


JUPITER

LUNA

SJÆLLAND PLANET Huse Lykkegårdsvej 7, 4000 Roskilde Tlf.: + 45 70 27 79 44 Tlf.: + 45 32 52 42 22

FYN OG JYLLAND MARS

NEPTUN

PLANET Huse Byggecentrum Middelfart Hindsgavl Allé, 5500 Middelfart Tlf.: + 45 70 26 64 11 Tlf.: + 45 40 40 70 03 Se åbningstider på www.planethuse.dk

VEGA

VENUS

HOVEDKONTOR PLANET Huse Ørstedsvej 55-59, 6760 Ribe Tlf.: + 45 76 88 38 00 CVR: 14345507 www.planet-huse.dk info@planethuse.dk

MØLLEBÆK

SKARRIDSØ

Fandt du drømmehuset? Ellers kan du se vores andre flotte modeller på www.planet-huse.dk

Jeppesen Bjælkehuse katalog  

I kataloget bliver du præsenteret for de flotte Jeppesen Bjælkehuse, som har eksisteret i 80 år. I dag produceres husene ved PLANET Huse.

Jeppesen Bjælkehuse katalog  

I kataloget bliver du præsenteret for de flotte Jeppesen Bjælkehuse, som har eksisteret i 80 år. I dag produceres husene ved PLANET Huse.