Page 1

2012

UNPACK & TRACK

SECURITY ALARM CENTER BVBA Thomas Watsonlaan 103 B-3930 Hamont-Achel T: +32 (0) 11 55 99 70 F.: +32 (0) 11 55 99 79 E.: sales@s-a-c.be WWW. S-A-C.BE


Inleiding en zegen voor je gemoedsrust. Traceer eenvoudig vanaf je PC of mobiele telefoon. De Unpack & Track toestellen zijn krachtige GPS real-time trackers waarmee je activa, voertuigen of personen kunt opvolgen. De standaard uitvoering is licht in gewicht, spatwaterdicht en wordt geleverd in een handige buidel. De Unpack & Track Fat Boy wordt aangedreven door een hoge-capaciteit LiIon batterij. Hij wordt geleverd in een kwalitatief hoogstaande, waterdichte behuizing voorzien van twee krachtige magneten onderaan. De Unpack & Track Tech is de middenmaat en bundelt de voordelen van zijn voorgangers. De Unpack & Track standaard versie is voorzien van een discrete paniekknop. Wanneer hier op gedrukt wordt, stuurt het toestel een SMS of een email naar éénieder van belang. Bescherm je dierbaren; bescherm je gemoedsrust. Alle Unpack & Track GPS real-time trackers integreren naadloos met onze online trackingsoftware. Die is speciaal ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en levert je de allernieuwste GPS trackingtechnologie. Met een paar muisklikken kan de locatie-update interval gewijzigd worden of kan er een veiligheidsgrens (geo-fence ) aangegeven worden. Met één druk op de knop kan een gedetailleerd Excel- of Wordrapport gedownload worden en kan men teruggaan in de tijd via de 'history-tool'. Niet alleen kun je de locatie controleren met onze online trackingsoftware, je kunt zelfs via SMS het exacte adres (geen GPS coördinaten) op je mobiel ontvangen. Er zijn geen dure internetverbindingen via je mobiel nodig. Dankzij deze eigenschappen is de Unpack & Track waarschijnlijk de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke GPS real-time tracker die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is. Een absolute must-have voor gezinnen, ondernemingen en zelfs privé detectives. Wij geloven in het eenvoudig houden van dingen. De Unpack & Track is al uitgerust met een SIM, dus je hoeft de tracker alleen maar uit de verpakking te halen, aan te zetten en je bent real-time aan het tracken. Unpack & Track staat voor ultieme eenvoud en efficiëntie. Je Unpack & Track GPS real-time tracker wordt met 100 GRATIS locatie-updates geleverd zodat je direct aan de slag kan. Nadien kun je eenvoudig herladen via de online trackingsoftware. Geen maandelijks abonnement, geen verborgen kosten maar een heldere Pay&Go-structuur met éénzelfde gebruiksprijs voor heel Europa

Pagina 1 van 13


Unpack & Track Assortiment Unpack & Track + De Unpack & Track+ is een krachtige, persoonlijke GPS tracker waarmee je je auto, fiets, kind, huisdier en bedrijfsmiddelen in heel Europa, zowel buitenshuis als vaak binnenshuis, kunt traceren. Je kunt het toestel met een nauwkeurigheid tot 2 meter traceren met je PC, via je mobiele telefoon of meldkamer.

De Unpack & Track+ is een krachtige, persoonlijke GPS tracker waarmee je je auto, hulpbehoevende ouder, kind, huisdier en bedrijfsmiddelen in heel Europa, zowel buitenshuis als vaak binnenshuis, kunt traceren. Je kunt het toestel met een nauwkeurigheid tot 2 meter traceren met je PC, mobiele telefoon of meldkamer. Kortom, je kunt exact zien waar je toestel is, en waar het is geweest. De Unpack & Track+ persoonlijke GPS tracker weegt slechts 76 gram, is spatwaterdicht, wordt geleverd in een handige buidel en wordt aangedreven door een oplaadbare Li-Ion batterij die een levensduur heeft van 4-15 dagen. Dankzij het kleine formaat en de interne batterij is dit zo’n veelzijdig en flexibel toestel, dat je in feite alles wat je maar wilt kunt traceren. Alle Unpack & Track+ GPS realtime trackers zijn voorzien van een discrete paniekknop. Wanneer hier op gedrukt wordt, stuurt het toestel een SMS of een email naar één ieder van belang. Bescherm je dierbaren; bescherm je gemoedsrust. Alle Unpack & Track+ GPS real-time trackers integreren naadloos met onze online trackingsoftware. Die is speciaal ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en levert je de allernieuwste GPS trackingtechnologie. Met een paar muisklikken kan de locatie- update interval gewijzigd worden of een veiligheidsgrens (geo-fence) aangegeven worden. Met één druk op de knop kan een gedetailleerd Excelrapport gedownload worden en kan teruggegaan worden in de tijdslijn met de ‘history-tool’. Niet alleen kun je de locatie controleren met onze online trackingsoftware, je kunt zelfs via SMS het exacte adres (geen GPS coördinaten) op je mobiel ontvangen. Er zijn geen dure internetverbindingen via de mobiel nodig. Dankzij deze eigenschappen is de Unpack & Track+ de meest gebruiksvriendelijke GPS real-time tracker die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is. Wij geloven in het eenvoudig houden van dingen. De Unpack & Track+ is al uitgerust met een SIM, dus je hoeft de tracker alleen maar uit de verpakking te halen, aan te zetten en je bent real-time aan het traceren. De Unpack & Track+ staat voor ultieme eenvoud en efficiëntie. Je Unpack & Track+ GPS real-time tracker wordt met 100 GRATIS locatie-updates geleverd zodat je direct aan de slag kan. Nadien kun je eenvoudig herladen via de online trackingsoftware. Geen maandelijks abonnement, geen verborgen kosten maar een heldere Pay&Go-structuur met dezelfde prijzen voor gans Europa. Met ruim zes jaar ervaring in de GPS-trackingmarkt , en na veel tijd geïnvesteerd te hebben in onderzoek naar wat klanten nu echt willen, zijn wij ervan overtuigd dat de Unpack & Track+ de meest gebruiksvriendelijke GPS real-time tracker is die momenteel verkrijgbaar is op de markt. Een ‘musthave’ voor gezinnen, ondernemingen en zelfs privédetectives.

Pagina 2 van 13


TECHNISCHE SPECIFICATIES • • • • • • • • •

Afmeting: 67 x 40 x 20mm Gewicht: 76g Spatwaterbestendig Compatibele GSM netwerken: GSM850/900/1800/1900Mhz door gans Europa GPS CPU: uBlox GPS all-in one Aantal satellieten: 50 Snelheid positionering: Hot start < 1sec. / Warm start < 35 sec. / Cold start > 35 sec. Interne batterij: 1300mAh Autonomie: 4-15 dagen (gemiddeld 7)

ACCESSOIRES Riemzak. Deze riemzak is de ideale accessoire voor het waken met de Unpack & Track+ over een persoon. Denk maar aan het opvolgen van personeel, extra beveiliging bij bewakingsdiensten en voor patiënten met de neiging tot afdwalen. Bevestig zo de Unpack & Track+ aan je riem en verzeker je zelf dat je deze niet meer kunt vergeten

Magnetische buidel. Deze magnetische en weerbestendige buidel is speciaal ontworpen voor de Unpack & Track+. Het beschermt het toestel tegen de natuurelementen en vereenvoudigt de plaatsing. De buidel is uitgerust met een compacte magneet met een trekkracht van 37 kg. Eens geplaatst kun je er van op aan dat de Unpack & Track+ zijn doel niet meer zal lossen.

Voertuig inbouwkit. De Inbouwkit bestaat uit een accessoire voor directe aansluiting op de accu van een voertuig (input 12-24V) en een extra magnetische antenne. Dit is de perfecte kit voor iedereen die de Unpack & Track+ continu in zijn voertuig(en) wenst te gebruiken.

Pagina 3 van 13


Unpack & Track Tech

De Unpack & Track Tech bevat al de kwaliteiten van de vernieuwde Unpack & Track+ en is uitgerust met een herlaadbare 2200 mAh of 5200 mAh Li-Ion batterij waarmee je respectievelijk 3 tot 4 weken en 7 tot 8 weken non-stop volgt of waakt over wat voor jou belangrijk is. De Unpack & Track Tech past in de palm van je hand en is één van de compactste GPS trackers met dergelijke batterijduur op de markt. De Unpack & Track Tech bevat al de kwaliteiten van de vernieuwde Unpack & Track+ en is uitgerust met een herlaadbare 5200 mAh Li-Ion batterij waarmee je 6 tot 8 weken non-stop volgt of waakt over wat voor jou belangrijk is. Voorzien van de weersbestendige behuizing en 2 krachtige magneten aan de onderkant, installeer je de Unpack & Track Tech eenvoudig en snel. De magneten hebben elk een trekkracht van 27 kg zodat zelfs bij de wildste ritten of schokken het toestel perfect op zijn plaats blijft. De Unpack & Track Tech past in de palm van je hand en is één van de compactste GPS trackers met dergelijke batterijduur op de markt. De Unpack & Track Tech is uitgerust met de meest nauwkeurige GPS tracking technologie en is geschikt voor iedereen die een discrete en professionele GPS tracker wenst met een degelijke batterijduur. Zet de Unpack & Track Tech in voor het volgen en bewaken van je voertuigen, cargo's of machines en slaap op twee oren. De gevoelige uBlox GPS ontvanger laat je toe de Unpack & Track Tech uit het zicht te plaatsen, zelfs probleemloos onder een voertuig, zonder signaalverlies. Net als met de andere leden van het Unpack & Track assortiment kun je tot op 2 meter nauwkeurig het toestel via je PC of GSM toestel traceren. Kortom, je kunt exact zien waar men is geweest of waar men er mee naar toe gaat. Ook de Unpack & Track Tech stuurt om de 2 uur tot zelfs om de 5 seconden GPRS locatie updates door naar je persoonlijk online tracking panel of naar je gsm. Via het tracking panel kun je via de geschiedenis functie volgen wat er gebeurd is, je kunt verslagen opvragen in Excel en Word, alarmsignalen ontvangen via SMS, via e-mail of meldkamer, je kunt veiligheidszones configureren en nog zoveel meer. Geen maandelijkse contracten, geen verborgen kosten, enkel een duidelijke Pay&Go gebruiksstructuur aan één zelfde prijs in geheel Europa. De Unpack & Track Tech ontvang je inclusief SIM kaart, klaar voor gebruik. Aanzetten en van start gaan, zo eenvoudig is het.

De online trackinsoftware is speciaal ontworpen voor ultiem gebruiksgemak. Met een paar muisklikken kan de locatie-update interval gewijzigd worden of een veiligheidsgrens (geo-fence) aangegeven worden. Met een druk op de knop kan een gedetailleerd Excelrapport gedownload worden en kan teruggegaan worden in de tijdslijn met de ‘history-tool’. Niet alleen kun je de locatie controleren met onze online trackingsoftware, je kunt zelfs via SMS het exacte adres (geen GPS coördinaten) op je mobiel ontvangen. Er zijn geen dure internetverbindingen via je mobiel nodig. Met ruim zes jaar ervaring in de GPS-trackingmarkt en na goed te luisteren wat klanten nu echt willen, zijn wij ervan overtuigd dat de Unpack & Track de gebruiksvriendelijke GPS real-time tracker is, momenteel verkrijgbaar op de markt. Een ‘must-have’ voor gezinnen, ondernemingen of zelfs privédetectives. Pagina 4 van 13


TECHNISCHE SPECIFICATIES • • • • • • • •

Afmeting: 110 x 55 x 47mm Gewicht: 230g Schok-, stof- en vochtbestendig GPS UBLOX Aantal satellieten: 50 Snelheid positionering: Hot start < 1sec. / Warm start < 35 sec. / Cold start > 35 sec. Interne batterij: 5200mAh Li-Ion batterij Autonomie: 6 – 8 weken

Pagina 5 van 13


Unpack & Track Fat Boy De Fat Boy is een aangepaste Unpack & Track, aangedreven door een herlaadbare, hoge-capaciteit 18000 mAh Li-Ion batterij waarmee je tot zelfs twee maanden kunt traceren. Beschermd met de waterdichte Pelican behuizing en voorzien van 2 magneten onderaan, installeer je de Fat Boy eenvoudig en snel.

De Fat Boy is een aangepaste Unpack & Track, aangedreven door een herlaadbare, hoge-capaciteit 18000 mAh Li-Ion batterij waarmee je 3 tot zelfs 6 maanden kunt tracken. Beschermd met de waterdichte Pelican behuizing en voorzien van 2 magneten onderaan, installeer je de Fat Boy eenvoudig en snel. De magneten hebben een trekkracht van 49 kg zodat je er zeker van bent dat zelfs bij de meest extreme vibraties of schokken het toestel netjes blijft zitten. De Unpack & Track Fat Boy is een GPS live tracker voor het zwaardere werk. Deze kan perfect worden ingezet voor het volgen van voertuigen, cargo's of machines. De A-GPS technologie laat je toe de Fat Boy uit het zicht te plaatsen zonder een accurate plaatsberekening te bemoeilijken. Wanneer het toestel aan de buitenkant van een voertuig wordt geplaatst, adviseren we je het toestel achter de voorof achterbumper te plaatsen. Net als met de standaarduitvoering van de Unpack & Track kun je tot op 2 meter nauwkeurig het toestel via je mobiel of via een PC met internetverbinding tracken. Kortom, je kunt exact zien waar je toestel is, en waar het is geweest. De Fatboy Unpack & Track GPS real-time tracker integreert naadloos met onze online trackingsoftware. Die is speciaal ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en levert je de allernieuwste GPS trackingtechnologie. Met een paar muisklikken kan de locatie-update interval gewijzigd worden of een veiligheidsgrens (geo-fence) aangegeven worden. Met een druk op de knop kan een gedetailleerd Excel- of Word rapport gedownload worden en kan teruggegaan worden in de tijdslijn met de ‘history-tool’. Niet alleen kun je de locatie controleren met onze online trackingsoftware, je kunt zelfs via SMS het exacte adres (geen GPS coördinaten) op je mobiel ontvangen. Er zijn geen dure internetverbindingen via je mobiel nodig. Wij geloven in het eenvoudig houden van dingen. In tegenstelling tot andere GPS real-time trackers kan de Unpack & Track Fat Boy gebruikt worden op een Pay&Go-basis. Geen maandelijks abonnement, geen verborgen kosten maar een heldere Pay&Go-structuur met éénzelfde prijs door heel Europa. De Unpack & Track Fat Boy is al uitgerust met een SIM, dus je hoeft de tracker alleen maar uit de verpakking te halen, aan te zetten en je bent real-time aan het tracken. Unpack & Track is ultieme eenvoud en efficiëntie. Je Unpack & Track Fat Boy wordt met 100 GRATIS locatie-updates geleverd zodat je direct aan de slag kan. Nadien kun je eenvoudig herladen via de online trackingsoftware. Met ruim zes jaar ervaring in de GPS-trackingmarkt en na goed te luisteren naar wat klanten nu echt willen, zijn wij ervan overtuigd dat de Unpack & Track de meest gebruiksvriendelijke GPS real-time tracker is, momenteel verkrijgbaar op de markt. Een ‘must-have’ voor gezinnen, ondernemingen en zelfs privédetectives.

Pagina 6 van 13


TECHNISCHE SPECIFICATIES • • • • • • • •

Afmeting: 140 x 95 x 55mm Gewicht: 720g Schok-, stof- en vochtbestendig GPS CPU: A-GPS SiRF Star111A Aantal satellieten: 20 Snelheid positionering: Hot start: 1sec. / Warm start: 38 sec. / Cold start: 42 sec. Interne batterij: 18000mAh Autonomie: 3 – 6 maanden traceren

Pagina 7 van 13


Toepassingen Bescherm alles van waarde Bescherm je wagen, motorfiets, boot of alles wat jou nauw aan het hart ligt. Met 43 autodiefstallen per dag is het geen overbodige luxe om je wagen te voorzien van een Unpack & Track. Volg live eender welke bezittingen en ontvang een alarmmelding bij diefstal.

Pagina 8 van 13


Waak over je dierbaren Met de Unpack & Track kun je met een gerust hart door het leven, wetende dat je dierbare slechts een knopje moet indrukken om je te melden dat er iets mis is. Niet alleen ben je direct op de hoogte van mogelijke problemen, je kan ook live zien waar precies het noodsignaal vandaan komt en je ontvangt een melding wanneer de drager afdwaalt.

Pagina 9 van 13


Beveilig je rollend materieel Bouwwerven zijn een geliefd doelwit bij dieven, zo zijn er 40 Ă 55 diefstallen op bouwwerven per dag. Met de Unpack & Track beveilig je eender wat beweegt: Van kostbare machines tot geleverde bouwmaterialen. Slaap op beide oren wetende dat je op elke PC of smartphone live kan zien waar je materiaal zich bevindt en een alarmmelding bij diefstal ontvangt.

Pagina 10 van 13


Optimaliseer je wagenpark. Met de Unpack&Track technologie raadpleeg je live de locatie van je voertuigen of met behulp van de geschiedenisfunctie krik je eenvoudig de efficiĂŤntie van je wagenpark op. Bescherm je voertuigen tegen diefstal en misbruik, ruil zorgen en tijdrovende routeplanning in voor doeltreffende technologie.

Pagina 11 van 13


Prijslijst

Pagina 12 van 13

Unpack & Track  

Track and trace aplicaties

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you