Page 1

Herfst- en winteraanbiedingen :

Geniet van de expertise van Citroën !

van 1 oktober tot 31 december 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE

www.citroen.be


citroën geeft kleur aan het winterseizoen De herfst staat voor de deur, een voorbode voor de winter. In het grauwe winterlandschap verlicht Citroën uw routes. Vertrouw op het vakmanschap van het Citroën netwerk en geniet van onze schitterende aanbiedingen, zo kan u met een gerust hart de weg op deze winter.

Geniet van de expertise van Citroën !


Geniet van de expertise van Citroën !

www.citroen.be

CITROËN ASSISTANCE Bij aankoop van een Citroën kunt u als klant gedurende 2 jaar vertrouwen op de dienst Citroën Assistance. Maar wat doet u nadien? Geen nood … Citroën biedt u de mogelijkheid deze bijstand te verlengen via Citroën Assistance aan een zeer voordelig tarief.*

3 mogelijke programma’s ongeval + Pech

35 €

per jaar per voertuig

40 € ongeval + Pech + self-inflicted 50 € ongeval + Pech + banden

per jaar per voertuig

per jaar per voertuig

* Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 oktober tot 31 december 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE


CITROËN ASSISTANCE De 3 programma’s bevatten de plaatselijke pechverhelping door Citroën Assistance1 in België, Groothertogdom Luxemburg en in Europa, 24u/24u, op de openbare weg, op het thuisadres of op het werkadres van de bestuurder, en dit zonder kilometerlimiet.

Ongeval + Pech

Ongeval + Pech + banden

Ongeval + Pech + self-inflicted

Immobilisatie door een ongeval, een mechanische of elektrische panne, met inbegrip van platte batterij.

Immobilisatie door een ongeval, een mechanische of elektrische panne, met inbegrip van platte banden.

Immobilisatie door een ongeval, een mechanische of elektrische panne of door: • Verlies, diefstal of het vergeten van sleutels in een afgesloten voertuig • Bevriezen van de brandstof • Verkeerd getankt • Platte banden • Het verlies of diefstal van de nummerplaat • Glasbraak • Lege brandstoftank, geen brandstof meer

Geniet van de expertise van Citroën !

Uw voertuig moet minstens één keer per jaar voor een onderhoud worden aangeboden bij een Erkende Citroën Hersteller. *De prijzen zijn BTWi. De eigenaars van het voertuig moeten gedomicilieerd zijn in België of het Groothertogdom Luxemburg. Citroën Assistance biedt technische bijstand in België, het Groothertogdom Luxemburg en in Europa. Contacteer uw Citroën verkooppunt om de voorwaarden van de programma’s te kennen.

1


Geniet van de expertise van Citroën !

BAtterijen

-10%* bij aankoop van een nieuwe batterij in oktober

* Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 oktober tot 31 oktober 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE

www.citroen.be


BATTERIJEN Starten zonder problemen ook bij koude temperaturen Extreme temperaturen tasten de actieve bestanddelen van de batterij aan. Hierdoor kunnen elektrische en elektronische onderdelen zoals lichten, ruitenwissers ontdooiing, starter… van uw wagen het laten afweten. Een defect van de batterij kan leiden tot een stilstaan van de wagen. Vermijd dit ongemak, laat uw batterij controleren en indien nodig preventief vervangen.

GOED OM WETEN

Kleine afstanden slorpen zeer veel energie op (men moet minstens 10 km rijden om de geleverde energie van het starten terug te winnen) en verhinderen de alternator ervan de batterij voor 100% te herladen.

Geniet van de expertise van Citroën !

*Aanbieding is niet cumuleerbaar en enkel geldig voor particulieren van 01/10/2012 tot 31/10/2012 in de deelnemende Citroën verkooppunten, aan de tariefprijs geldig op 01/10/2012, excl. montagekosten. Voor referenties en prijzen van de batterijen aangepast aan uw Citroën, raadpleeg uw verkooppunt.


Geniet van de expertise van Citroën !

Tota l OLIEWISSEL Waag uw kans om één van de 50 winterkits te winnen Ter waarde van 399€* bij elke oliewissel met Total Quartz INEO ECS 5W30

* Voorwaarden op de keerzijde.

van 15 oktober tot 15 NOVEMBER 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE

www.citroen.be


OLIEWISSEL EEN OLIEWISSEL IS ESSENTIEEL VOOR DE LEVENSDUUR VAN UW WAGEN De Total Quartz Ineo ECS 5W30 is ontwikkeld voor uw Citroën en verlengt de levensduur van uw motor, vermindert uw brandstofverbruik alsook de milieuonvriendelijke emissies. Het respecteren van het onderhoudsinterval tussen twee oliewissels is van kapitaal belang voor uw motor! Door uw olie te vervangen neemt u onzuiverheden die zich opstapelen weg en zal uw motor weer op volle kracht draaien. Hiervoor beantwoorden de hedendaagse smeermiddelen aan zeer strenge constructeursnormen. TRANSPARANTE PRIJZEN Geen onaangename verrassingen op uw factuur met het forfait olieverversing. Uw Citroën verkooppunt zorgt ervoor dat uw factuur overeenstemt met uw bestek. Elke interventie op uw Citroën wordt uitgevoerd door hoogopgeleide technici met strikte naleving van het constructeursonderhoudsboekje.

Surf naar www.total.be/nl/citroenineo.html en wees één van de 50 gelukkigen om een winterkit te winnen ter waarde van 399€!*

Geniet van de expertise van Citroën !

*Aanbieding niet cumuleerbaar, enkel voor particulieren, geldig van 15/10/2012 tot 15/11/2012 voor elke oliewissel met Total Quartz Ineo ECS 5W30 in de deelnemende Citroën verkooppunten. 399€ is de prijs voor een winterkit Continental/Uniroyal 4 banden op velg met afmeting 155/65 R14 75T. Bij keuze van een andere winterkit zal het prijsverschil niet vergoed worden. Deelnemen aan de wedstrijd op www.total.be/nl/citroenineo.html tot 30/11/2012. Reglement beschikbaar op de website. Niet contractueel beeld.


Geniet van de expertise van Citroën !

Ruitenwissers VOORAAN GRATIS ontdooimiddel bij aankoop van 2 voorste ruitenwissers*

Geschikt op alle glasoppervlakken van uw wagen, sloten en rubbers van deuren.

* Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 oktober tot 31 oktober 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE

www.citroen.be


Ruitenwissers Goed zicht is essentieel voor uw veiligheid Bij langdurige blootstelling aan de zon, slechte weersomstandigheden, onverwachte temperatuurschommelingen, en door slijtage vermindert de efficiënte werking van de ruitenwissers snel. Vermijd krassen op de voorruit, evenals een belemmering van uw zicht bij regenbuien of ‘s nachts.

Citroën geeft u een ontdooimiddel cadeau bij aankoop van 2 voorste ruitenwissers* Dit product zorgt voor een spontane ontdooiing van het ijs op de ruiten. Gedaan met ijs te krabben, of warm water op de voorruit te gieten. Dit product kan u gebruiken op alle glasoppervlakken van uw wagen, sloten en rubbers van deuren.

Geniet van de expertise van Citroën !

*Aanbieding niet cumuleerbaar, geldig van 01/10/2012 tot 31/10/2012 of zolang de voorraad strekt in de deelnemende Citroën verkooppunten aan de tariefprijs geldig op 01/10/2012, exclusief montage. Bij aankoop van 2 ruitenwissers vooraan, 1 spuitbus ontdooimiddel 250ml gratis (ref. 972252) t.w.v. 3,68€ BTWi. Niet contractuele beelden. Lijst van de artikelen in promotie beschikbaar in de deelnemende Citroën verkooppunten.


Geniet van de expertise van Citroën !

Wintercheck-up 12 SPECIFIEKE CONTROLES 1 + 3 BIJVULLINGEN + 3 BESCHERMINGEN

39€

2

+1 WINTERPACK inBEGREPEN !2

* Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 oktober tot 31 december 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE

www.citroen.be


Wintercheck-up KLAAR OM DE WINTER TE TROTSEREN!

De weersomstandigheden in de herfst en winter zijn een ware beproeving voor uw wagen. De wintercheck-up zorgt ervoor dat de gevoelige onderdelen van uw wagen door erkende Citroën technici worden gecontroleerd. Zo weet u of uw wagen klaar is om de winter te trotseren. Voor de veiligheid van u en uw gezin is het van cruciaal belang uw wagen te laten controleren op een aantal essentiële punten.

12 SPECIFIEKE CONTROLES 1

• Voorste en achterste ruitenwissers • Werking van de ruitensproeiers • Werking van de verlichting en controle van de regeling van koplampen • Staat van het koelcircuit, (visuele) controle en meting van het beschermingsniveau • Werking van de ventilatormotoren • Laadniveau van de batterij • Staat van de accessoireriemen (visuele controle) • De werking van de verwarming en de ventilatie • De staat van de banden • Het olieniveau • Het niveau van de remvloeistof en LDS • Uitlezen geheugen zelfdiagnose

3 BIJVULLINGEN

• Ruitenreiniger (maximum 3 liter) • Koelvloeistof (maximum 1 liter) • Bandendruk 3

3 BESCHERMINGEN

• Invetten van de scharnieren • Invetten van de sloten • Bescherming van de rubbers van portieren en koffer

Geniet van de expertise van Citroën ! 1 Details van de Wintercheck-up zijn beschikbaar in de deelnemende Citroën verkooppunten. Tarief BTWi geldig van 01/10/2012 tot 31/12/2012. Dit aanbod is niet cumuleerbaar en enkel geldig voor particulieren bij de deelneemende Citroën verkooppunten. Deze controles van uw voertuig vervangen niet de voorbereiding op de technische keuring en omvatten niet eventuele herstellingen naar aanleiding van de gestelde diagnose. 2 Bij aankoop van een Wintercheck-up, 1 Winterpack inbegrepen, t.w.v. 6,33 € (adviesprijs, tarief BTWi van 01/10/2012). Samengesteld uit : 1 spuitbus om ruiten ijsvrij te maken (250ml), 1 flacon geconcentreerde ruitenreiniger (250ml), 1 ijskrabber. 3 Controleer, voor uw veiligheid, regelmatig en systematisch uw bandendruk voor aanvang van een lange autorit.


Geniet van de expertise van Citroën !

Winterkits 399,00 €3

WINTERKIT VOOR C1

819,00 €3

WINTERKIT VOOR C4 PICASSO

599,00 €3

WINTERKIT VOOR BERLINGO MULTISPACE Specifieke bandensamenstelling voor een betere grip op de weg en motoriek

* Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 oktober tot 31 december 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE

www.citroen.be


Model

Ontdek het gamma winterkits van Michelin en Uniroyal. U geniet van een competitieve prijs voor een set van 4 winterbanden, gemonteerd en uitgebalanceerd op 4 velgen.

Personenwagens

WINTERKITS

Continental / Uniroyal BTWi1

Band

C1

155/65 R14 75T

C3

185/60 R15 88T

New C3

185/65 R15 88T

Bedrijfswagens

399,00 €

-

439,00 € 549,00 €

489,00 €

549,00 €

New C3

195/55 R16 87H / 87T²

729,00 €

839,00 €

DS3

195/55 R16 87H / 87T²

729,00 €

839,00 €

DS3 ALU (Bellone zwart)

205/45 R17 XL 88V / 88H²

1499,00 € ** 1499,00 €

C3 Picasso

195/60 R15 88T

C3 Picasso

195/55 R16 91T

Xsara Picasso

185/65 R15 88T

499,00 €

-

529,00 € * 869,00 €

499,00 €

549,00 €

C4

195/65 R15 91H

539,00 €

New C4

195/65 R15 91H / 91T²

559,00 €

579,00 €

New C4

205/55 R16 91H

739,00 €

799,00 €

New C4 ALU (Anchorage) 225/45 R17 91H

829,00 €

-

1499,00 €

DS4

215/60 R16 99H XL / 95H²

DS4 ALU (Horbart)

215/55 R17 XL 98V

1649,00 € ** 1649,00 €

889,00 €

C4 Picasso

215/55 R16 93H

819,00 €

C5

225/60 R16 98H

849,00 €

1049,00 €

969,00 €

C5 ALU (Baltique)

225/55 R17 XL 101V / 97H² 1499,00 €

1599,00 €

DS5 ALU (Houston)

225/55 R17 98H

1649,00 €

1549,00 €

DS5 ALU (Canaveral)

235/45 XL R18 98V

1999,00 € ** 1999,00 €

C8

215/60 R16 99H XL

C-Crosser

215/70 R16 100T /104H²

1099,00 € ** 1149,00 €

C-Crosser ALU (Sycomore) 225/55 R18 98H

Geniet van de expertise van Citroën !

Michelin BTWi1

799,00 € -

889,00 €

2499,00 €

Berlingo First PW

185/65 R15 88T

499,00 €

549,00 €

Berlingo 3 PW

205/65 R15 94T

599,00 €

729,00 €

NEMO PW

185/65 R15 88T

499,00 €

549,00 €

Jumpy PW

215/60 R16 99H XL

839,00 €

949,00 €

549,00 €

549,00 €

NEMO BW

185/65 R15 88T

499,00 €

Berlingo First BW

175/65 R14 90/88T

559,00 €

Berlingo 3 BW

195/65 R15 91T

499,00 €

-

Jumpy BW

215/60 R16 101/103T²

999,00 € **

999,00 €

Jumper

215/70 R15 109/107R

849,00 €

919,00 €

Een kit bevat winterbanden gemonteerd en uitgebalanceerd op 4 stalen velgen (behalve bij andere melding). De recytyre contributie, bouten, sierdeksels, montage op het voertuig en de eventuele desactivering van de druksensoren zijn niet in de prijs inbegrepen. Aanbieding geldig tot 31/12/2012 of zolang de voorraad strekt. Informeer u bij uw Citroën verkooppunt om de aangepaste winterband voor uw wagen te kennen. 2 Laad- en snelheidsindex van respectievelijk de Uniroyal en de Michelin kit. 3 Dit zijn de prijzen voor winterkits met 4 Uniroyal banden. * Deze kit bevat banden van het merk BF Goodrich. ** Deze kit bevat banden van het merk Continental. 1


Geniet van de expertise van Citroën !

www.citroen.be

ACCESSOIRES SELECTIE HERFST-WINTER 2012

-10%* * Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 december tot 31 december 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE


WINTERUITRUSTING Zonder eventuele hulpstukken nodig voor de montage van de skidragers.

Skidragers voor 2 paar ski’s 56,25€1

Skidragers voor 4 paar ski’s of 2 snowboards 91,44€1

Skidragers voor 6 paar ski’s of 4 snowboards 108,45€1

-10%* sneeuwketting

autosock

Geniet van de expertise van Citroën !

Skidrager (ref. 941654) voor 2 paren ski’s t.w.v. 51,66€ - 10% = 46,49€ BTWe. Skidrager (ref. 961514) voor 4 paren ski’s t.w.v. 83,97€ - 10% = 75,57€ BTWe. Skidrager (ref. 961515) voor 6 paren ski’s t.w.v. 99,59€ - 10% = 89,63€ BTWe. Voor de allesdragers met groeven in T-vorm dient de fixatiekit (ref. 961779) t.w.v. 27,88€ BTWi besteld te worden. *Aanbod niet cumuleerbaar en geldig voor particulieren van 01/12/2012 tot 31/12/2012 in de deelnemende Citroën verkooppunten aan het geldige tarief op 01/12/2012, exclusief montage. Niet contractuele beelden. De promotielijst is beschikbaar in de deelnemende Citroën verkooppunten. Informeer u bij uw Citroën verkooppunt welke accessoires aangepast zijn aan uw Citroën.

1


Geniet van de expertise van Citroën !

www.citroen.be

ACCESSOIRES “Stijl“ SUPER PROMO Bij aankoop van 4 aluminium velgen -15%* Phoenix voor C4 velgenset 17” 909,52 €

773,09 €*

* Voorwaarden op de keerzijde.

Bij aankoop van 4 sierdeksels -25%*

van 1 NOVEMBER tot 30 NOVEMBER 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE


ACCESSOIRES STIJL Mis deze uitzonderlijke aanbieding op de stijlaccessoires niet en stel zo de Citroën van uw dromen samen.

15% KORTING*

Bij aankoop van 4 aluminium velgen

Oakland voor C4 Velgenset 16” 730,02 €

620,51 €

Hobart voor DS4 Velgenset 17” 849,86 €

722,38 €

Persique voor C5 Velgenset 17” Grijs 856,85 €

728,32 €

Valonga voor C3, DS3 Velgenset 16” lichtgrijs 666,71 €

566,70

25% KORTING*

Bij aankoop van 4 sierdeksels

*Aanbod niet cumuleerbaar, enkel geldig voor particulieren van 01/11/2012 tot 30/11/2012 in de deelnemende Citroën verkooppunten aan de tariefprijs geldig op 01/11/2012. Prijzen zijn BTWi, zonder montagekosten. De prijs van een velgenset bevat geen bouten, noch sierdeksels. Lijst van artikels in promotie beschikbaar in uw deelnemend Citroën verkooppunt. Niet contractuele beelden.


Geniet van de expertise van Citroën !

www.citroen.be

Accessoires multimedia Navigatie TOM TOM SPECIALE EDITIES

149,95€*

Radio Pioneer DEH2500UI

99 €* in plaats van 119 €

Jabra Freeway 119,95€*

Familie editie: EXTRA hoes, luchtroosterhouder Value Pack: EXTRA hoes, beschermingsfilm voor scherm, USB-thuislader * Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 NOVEMBER tot 30 NOVEMBER 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE


ACCESSOIRES CITROËN Tom Tom Start 20

Scherm 4,3”, kaartgegevens West-Europa (23 landen), geavanceerde rijstrookaanwijzigingen, IQ-Routes routeberekening om aankomstuur te weten, ECO-Routes.

Value Pack aan 149,95€* 3 accessoires gratis - Hoes - USB-thuislader : laad uw mobiele apparaten thuis op - Beschermingsfilm : houdt uw scherm krasvrij en vermindert weerkaatsing

Familie editie aan 149,95€* 2 accessoires + interessante familie-adressen gratis - Fluwelen hoes - Luchtroosterhouder - Nuttige plaatsen voor de hele familie, voorgeïnstalleerd : pretparken, zoo’s, musea, restaurants …

Jabra Nieuw Jabra Freeway aan 119,95€* Chill hoofdtelefoon ter waarde van 24,95€ en Led flashlight GRATIS

Jabra Tour aan 79,95€* Hoes en Dashpad GRATIS

Sleutels en GSM blijven liggen op het dashboard !

*Aanbod niet cumuleerbaar en geldig voor particulieren van 01/11/2012 tot 30/11/2012 of tot de voorraad strekt in de deelnemende Citroën verkooppunten aan het geldige tarief op 01/11/2012. De promotielijst is beschikbaar in de deelnemende Citroën verkooppunten. Niet contractuele beelden.


Geniet van de expertise van Citroën !

Navigatie Navteq

Grenzeloos genieten met de accessoires van Citroën !

NAVTEQ Kaartenupdates Vanaf 199 €*

Nieuwe editie 2012 - 2013

Geniet van de voordelige MAPCARE formule 2 edities aan een uitzonderlijke prijs 299 €* in plaats van 398 € * Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 december tot 31 december 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE

www.citroen.be


ACCESSOIRES navigatie Waarom een kaartenupdate kopen ?

Zoals andere onderdelen van uw wagen (banden, motor…), is het aangewezen uw navigatiesysteem te onderhouden zodat die optimaal blijft functioneren en de waarde van de wagen behoudt. Kaartenupdate Europa inclusief flitspalen*

- NAVIDRIVE (RT3) voor C2, C3, C4 (Picasso), C5, C6, C8 199€1 - NAVIDRIVE (RT4-RT5) voor C2, C3, C4 (Picasso), C5, C6, C8, Jumper 199€ - MYWAY (RNEG) voor New C3, C4, C5, C8, C3 Picasso, C4 Picasso, DS3, Jumpy, Berlingo 199€ - NAVIDRIVE 3D (NG4) voor C5 229€ - eMYWAY (RT6) Europa voor New C4, DS4, DS5 199€1 VOORDELIGE FORMULE : MAPCARE Voor navidrive RT4-RT5

MapCare Europa: 42 landen + flitspalen** Editie 2012/2013 + editie 2013/2014 299€ in plaats van 398€3 3

Prijs van 2 updates : 199€ + 199€ = 398€

Geniet van de expertise van Citroën !

Kaartenupdate met flistpalen behalve voor RT3 Europa en RT6 Europa, versie van 199€, die geen flitspalen hebben. *Aanbieding niet cumuleerbaar, geldig voor particulieren van 01/12/2012 tot 31/12/2012 of tot de voorraad strekt in de deelnemende Citroën verkooppunten aan het tarief geldig op 01/12/2012, exclusief eventuele montage. Om het accessoire aangepast aan uw Citroën te kennen, raadpleeg uw Citroën verkooppunt. Niet contractuele beelden. ** Consulteer uw Citroën verkooppunt om de 42 landen te kennen.

1


Geniet van de expertise van Citroën !

www.citroen.be

Winterpacks RIWAX Maak uw wagen winterklaar en geniet van de PROMO packs van Riwax !

39€*

Winter Protection Pack aan Bescherm op een goede manier uw carrosserie en velgen en Riwax geeft u de bescherming voor uw voorruit cadeau ! - 1 high- end waxprotector - 1 microvezeldoek - 1 Pak polierdoeken (15st) - 1 draagtas

* Voorwaarden op de keerzijde.

van 1 oktober tot 31 december 2012 CRÉATIVE TECHNOLOGIE

+ Antivries zeil GRATIS


Winterpacks RIWAX Traditional Winter Pack aan - 1 Vitro Clean Winter 2L - 2 Ice Ex - 1 Lipstick - 1 Draagtas

Total Care Pack aan - 1 Wax Shampoo - 1 Wheel Cleaner - 1 Cockpit Spray Mat - 1 Star Wax - 1 Pak polierdoeken (15st) - 1 Draagtas

29€* + winterdeken GRATIS

59€* + velgenborstel GRATIS

*Aanbieding niet cumuleerbaar, geldig voor particulieren van 01/10/2012 tot 31/12/2012 of tot de voorraad strekt in de deelnemende Citroën verkooppunten aan het tarief geldig op 01/10/2012. Winter protection pack (ref. RNKpack18) aan 39€, traditional winter pack (ref. RNKpack16) aan 29€, total care pack (ref. RNKpack17) aan 59€. Niet contractuele beelden.

Citroën - Promoties accessoires  

Herfstpromoties