Page 1

November 2013

News for crew


Velkommen til News for Crew i november! I kan ikke længere forvente et nyhedsbrev HVER måned. Istedet samler jeg sammen, så I ikke får en fesent udgave med en enkelt nyhed. Da vi holder bestyrelsesmøde den første tirsdag i måneden, udkommer nyhedsbrevet fremover umiddelbart herefter. Ha’ en nice november!

TO•DO•IT•DAY Lørdag d. 2/11 havde vi rengøringsdag på Godset. Desværre var vi ikke så mange som håbet, men det skyldes jo til dels nok J-dag :-) Dog mødte vores forkvinde (blandt andre) op med blodsprængte øjne og rystesyge og gav en hånd med alligevel (thumbs up til jer!). Datoen var muligvis uheldig valgt, men det hænger sammen med tidsplanen for renoveringen af togvognen. Og jeg skal lige love for, at der blev skrubbet og skuret, skiftet vand og tørret sved af panden! Nu skinner den tilgengæld også som kattelort i måneskin :-) Tusind tak til jer, der gav en hånd med.

Togvognen indvies fredag d. 13/12-13. Mere info følger!


Det nye pr

ogra

En lille reminder til billetter: Vi er blevet rigtigt mange hjælpere og alle vil gerne modtage deres fribilletter, men for vi ikke skal drukne i billetudlevering ridser vi lige op hvordan og hvorledes.

m! Forårets p rogram og tilmelding liste komm ser ud til je r inden ju Og husk! f l. ørst til mø lle-princip hersker :-) pet

Optjente fribilletter skal bestilles gennem crew-mailen, og helst ikke via andre kanaler - dette for at vi kan sikre at alle får de billetter de beder os om, og at der kan tages over ved sygdom, ferie o.lign. Billetter vil typisk blive mailet hver torsdag, da vi samler lidt sammen og hører du ikke lige med det samme, er det ikke fordi det er glemt , men blot pga. travlhed, vi er flere der ser crew mailen igennem og mailen vinges af når billetterne er sendt. Vi kan også reservere billetterne inden vi sender dem ud. Er du ude i god tid og der ikke er udsolgt behøver du ikke være nervøs for at du ikke vil få dine billetter da reservationen ofte laves inden mailen med billetterne udsendes. Billetter til weekenden skal bestilles senest om torsdagen for at vi kan nå at sende dem ud inden weekenden. Vi beder om at i selv sørger for at få printet jeres billetter derhjemme , det kan ikke forventes at teknikerne skriver billetter ud på aftenen. Har du generelt problemer med at få billetter udskrevet så meld retur til Claus Høilund så vi kan finde en løsning. Pt. arbejdes der stadig med billetten på et pluk selv system, som er noget der er lovet ud i fremtiden men vi kan endnu ikke sige hvornår, så indtil der bruger vi ovennævnte.

Find os på facebook:

• Godset Kolding http://www.facebook.com/ Godsetkolding?ref=ts&fref=ts • Gods crew R.I.H http://www.facebook.com/ groups/372379056140237/

!

Inder-net

; kunstnere il t t e n r e t Trådløst In rre omlæg ø t s n e å p s Pt. arbejde internet e s lø d å r t res vi nu på ning af vo r e r ø k e r e nstn pot - der s men til ku t o h s e n mmu s hotspot kolding ko m s il t r e g ednin findes vejl fadølsanlæ d e v r e k k a b oft i de brune se Cafe , L lø d å r t le m t. get. Det ga ndstallere fi a e v li b il og Sal v


Musik kalender i November Dato

Tid

Kunstner

Pris

Mellemblond

SpotOn

To

7/11-13 20.00

T1

12/11-13 20.00

Sangskriver

20

On

13/11-13 20.00

Lacour/Waidløw/Krebs/Andersson

120

To

14/11-13 20.00

Thomas Buttenscøn Trio

135/160

Fr

15/11-13 20.00

Albert Hammond med band

275/300

16/11-13 11.00

Hr. Skæg

120

16/11-13 21.00

Beth Hart med band

265/290

17/11-13 12.30

Henrik Munk & Plumperne med Freddie John

100

Ma

18/11-13 20.00

Black Star Riders

225/250

On

20/11-13 20.00

Kira Skov med band

SpotOn

Fr

22/11-13 21.00

MTV Headbangers Ball Tour 2013

100/125

Ma

25/11-13 20.00

Stormy Monday: Golden State Star Revue

SpotOn

On

27/11-13 20.00

Morten Schantz Trio +

120

Rasmus Walter

160/185

Fr

29/11-13 21.00

Kasseapparaterne i baren... Hjælperfest!!! Sæt allerede NU X i kalenderen d. 25/1-14, der har vi nemlig hjælperfest igen :-) Program, tema og invitation kommer i jeres mailbox inden længe - så glæd jer bare!!! Det er VIGTIGT, at I overholder tidsfristen for tilmelding, og IKKE bare dukker op på selve dagen og forventer, at I kan deltage!!! Der bestilles mad og dækkes op til det antal, der ER tilmeldt!

Kasseapparaterne er blevet omprogrammeret, der ligger en lamineret vejledning i barerne. Er du stadig i tvivl, så spørg en ’kollega’, afvikleren eller teknikeren.

Smokes!

Cigaretter - vores cig aret autom er fjernet at pga. nye re gler for cig ret salg i a automater samt for lille en omsætnin g-s værre sælg er vi ikke læ å desngere ciga retter til d em som h ar den trang. Der påtæn kes heller ikke cigare t salg fra b aren.


R!

OPVASKE

nsen efja t e k s a v p ar o e Når man h AL man lig K S , g in n is p . ter crew-s emaskinen k s a v p o i skifte vand bakterier og gamle nge las Det er ma rs vasker g e ll e i v r e t madres t! r sgu klam e t e d i . m.v Gør flg.: skyl dem. g o d u e n n • Løft riste g maskine o p o ’ n e p op • Træk ’pr r vand. tømmes fo , brus den m o t r e n e kin en, • Når mas n’ fra vask e r e s u r ’b ud. over med skidt med e t s id s t e for at få d en igen. in k s a d m l’ • ’Sam er selv van ld y f n e d g o • Luk den, i iegn.

TIP!!!

Jeg tror, at vi alle band er Trolden langt væk! Den er meg et vanskelig eller måske nærmere langsommelig at skænke. Vi har fået et tip fra en øl-mand, at man lige skal skylle glasset INDEN øllet skænkes, så skulle den ikke skumme. Det er en dnu ikke afprøvet, men prøv de t af, og gi en melding om det er succes eller fiasko :-)

Praktisk info:

• SpotOn koncerter: Du kan finde dem på Godset’s hjemmeside; vælg ’om spillestedet’ derefter vælg ’hjælper på Godset’ - log ind i bunden med godsetcrew, både som adgangskode og password. • Kontakt Jytte Gøttig på godsetcrew@gmail.com hvis du har noget i forbindelse med vagter/vagtplaner. • Kontakt Jytte Gøttig, hvis du vil være med i festudvalget, der arrangerer hjælperfest 2 gange om året. • Kontakt Claus Høilund på godsetcrew@gmail.com for benefitbilletter. • Husk, at du kan ønske koncerter på Godset’s hjemmeside.

News for crew udgives for Rock ’in House Hvis du har noget du gerne vil have med i næste udgave, så send det til: jannelandersen@gmail.com senest d. 25. i måneden.

News for crew nov 13  
News for crew nov 13  

News

Advertisement