Page 1


dit is...


-

Advertentie op Video-wall Teamdeelname (incl. 7 consumpties) Logo op banners, website, app, nieuwsbrief & op organisatie-shirts Uitnodiging sponsoravond Eigen Facebookpost Spel / raadsel op bedrijfslocatie Advertentie spelboekje (1/2 p.) (in overleg)

-

Advertentie op Video-wall Naam op banners, logo op website naamsvermelding in nieuwsbrief Uitnodiging sponsoravond Facebookpost met alle gouden sponsoren Advertentie spelboekje (1/3 p.)


-

Advertentie op Video-wall (1/2 scherm) Logo op website Naamsvermelding spelboekje Uitnodiging sponsoravond Facebookpost met alle zilveren sponsoren

-

Naamsvermelding met alle bronzen sponsoren op Video-wall Naamsvermelding op website


Alle teams van Lockdown Weert krijgen de beschikking over een spelboekje en een app. In dit spelboekje staat alle informatie die nodig is voor de deelname. Voor u als sponsor is mogelijk om hier een advertentie in te plaatsen. Binnen de app krijgen de teams t aanwijzingen en de te bezoeken locaties. Onze app zorgt er tevens voor dat de deelnemende teams goed verspreid worden over Weert en ieder team het spel optimaal zal kunnen beleven.

In aanloop naar het evenement krijgen de deelnemende teams nieuwsbrieven, om zichzelf voor te bereiden. Daarnaast ontvangen de teams een voucher om zichzelf aan te melden op de avond van het evenement. In deze nieuwsbrieven en de voucher-email zullen de sponsoren vermeld worden met logo of naam.


Meer informatie over de sponsormogelijkheden? Neem gerust contact met ons op; De mogelijkheden zijn eindeloos en worden geheel vrijblijvend met u besproken.

Email: lockdown@hubovra.nl Tel: +31 (0)6 58 92 39 23

De organisatie is niet BTW-plichtig. Alle prijzen in deze brochure zijn in euro’s. Zet- en drukfouten onder voorbehoud.

Profile for Pivo's Hubovra

Lockdown Weert - Sponsorbrochure 2019  

Lockdown Weert - Sponsorbrochure 2019  

Advertisement