Page 1

SVANSTEIN

God Jul och Gott Nytt År! Stort tack för alla givande möten och goda samarbeten under 2016. Kunder, samarbetspartners, entreprenörer och alla andra: vi ses igen under nästa år och laddar med ny positiv energi för hela Tornedalen!


2016 - ETT LOKALTÄNKSAMT ÅR

Året vi minns Lokaltänksamt, omtänksamt och energiskt

MARS

APRIL

Tornedalsloppet 200 deltagare åkte skidor mellan

PiteEnergis Familjedag på Svanstein Ski

Svanstein Ski och Övertorneå när den

En härlig familjedag med skidåkning,

49:e upplagan av Tornedalsloppet gick

pulkrace, parallellslalom och korvgrill-

av stapeln. Härliga spår och vackert

ning. Några byggde snöskulpturer

väder förgyllde denna folkfest.

och så utbildade sig fler barn till nya Energidetektiver.

Psst! Under året har du som kund kunnat dra nytta av fri entré, rabatter och sponsrade anmälningsavgifter till många evenemang. Håll utkik efter nya erbjudanden 2017!


LJUSGÅVAN

Dina lokala hjältar Den 22 december får du veta vem som mottar årets Ljusgåva. En uppmuntran till våra lokala hjältar som ideellt gör tillvaron roligare, tryggare och mer meningsfull för alla som bor och verkar i Tornedalen. piteenergi.se/tornedalen

JULI

AUGUSTI

Matarengi Marknad

Nolia

Som vanligt var det många glada barn,

Tack till alla er som besökte vår monter

teckningstävlingar och inspirerande

under Noliamässan! Särskilt tack till er

möten på Matarengi marknad.

som tog Noliabussen och utnyttjade vårt paketerbjudande med resa och entré. Hållbart, energibesparande och lokaltänksamt!

Energidetektiver i tusental Under året passerade vi över tusen utbildade energidetektiver. Ring eller maila om du vill att vi ska komma till din förskola/skola för en inspirerande Energidetektivsutbildning.


SPONSRING

Lokalförmågor och sponsring Goda samarbeten skapar bästa möjliga förutsättningar för långsiktigt hållbara resultat. Tack till alla våra partners inom Tornedalens förenings- och näringsliv för ert engagemang! Ett särskilt tack till Sportmagasinet, Klädshopen och Gotterian som bidrog till attraktiva erbjudanden som våra kunder fick dra nytta av under året.

100 % förnybar el Eftersom PiteEnergi har ställt om till 100% förnyelsebar el tar vi ett långsiktigt och lokaltänksamt ansvar för Tornedalen. Ett litet räkneexempel: vår miljöpåverkan har tack vare omställningen minskat motsvarande utsläppen från en bil som kör sträckan Övertorneå-Haparanda fem miljoner gånger!

Visst erbjuder vi alla kunder 100 % förnybar el, men framför allt känner vi oss som en del av något större. Vi har vuxit upp i regionen, vill bidra till lokaltänksam utveckling och alltid värna om Tornedalens bästa.

P I T E ENERGI. S E/ TORNE DALE N • 091 1 -648 00

Pe fripassagerare asp december webb