Page 1

N Y

H

E

T E

R

stedet for din mest verdifulle tid


stedet for din mest verdifulle tid Mange drømmer om egen hytte og har et ønske om å få oppleve “stedet for din mest verdifulle tid”. Nå lanserer vi nye hyttemodeller der vi har tilfredstilt to av de viktigste kravene våre til gode løsninger. For det første må hytta være konstruert for å tåle de klimatiske forhold vi har. Hytta skal videre være fleksibel i forhold til de aktuelle reguleringsplaner. Hytta skal også tilfredsstille energikravene som stilles slik at du får et godt og lunt rede for deg og dine. For det andre skal hytta harmonisere med den tradisjon vi har til hyttelivet. Gode planløsninger, et design som glir godt inn i vårt landskap og ikke minst skapt for å gi mulighet til en komfortabel tilværelse i lang tid, alt dette er ting som vi har definert som “stedet for din mest verdifulle tid”. De beste løsningene presenterer vi her i tilleggskatalogen. Her vil du finne både tradisjonell hyttedesign og panorana-design. Våre nettsider vil alltid være oppdatert med nyheter, aktuelle artikler og lønnsomme tilbud for deg. Der vil du også finne din nærmeste leverandør av Rana Hytta.


1.etasje

2.etasje

Største lengde: 8,7 m Største bredde: 6,3 m Grunnflate: 56,2 m2 Loftsareal: 50,0 m2

tusse

.. .. .. .. .. .. .. ..

Livet i Lønneberget. Fuglene kvitrer, ungene er ute på tunet og leker, mor sitter med hekletøyet sitt og far ligger i hengekøyen å leser avisen. Den store dobbeltdøren i front står på vidt gap og den varme fønvinden blåser nydelig duft av vår inn i hytta. Den perfekte frihetsfølelsen får du her med Tusse. God planløsning med 2 store bad, 4 store soverom og romslig stue, gir familien god plass til mange trivelige helger og ferier sammen. ... og skulle du trenge en snekkerbod, så leverer vi den også.


1.etasje

2.etasje

Største lengde: 10,5 m Største bredde: 6,3 m Grunnflate: 67,7 m2 Loftsareal: 60,8 m2

troll

.. .. .. .. .. .. .. ..

Tradisjonsrik, storslått og romslig! Tradisjon og moderne stil møtes i en fantastisk praktisk hytte. Mange store vinduer og den store takhøyden på loftet gir hytta et romslig og lyst preg. Ta med vennegjengen og familien til sosialt samvær i fjellheimen. 4 store soverom og en romslig loftsstue gir deg mange muligheter. Troll kan med enkle grep også tilpasses det maritime miljø.


1.etasje

Største lengde: Største bredde: Grunnflate: Loftsareal: Hemsareal:

2.etasje

syn

.. .. .. .. .. .. .. ..

Riktig hytte til riktig omgivelser tenker de fleste. Her er resultatet av en kundes ønsker kombinert med en klassisk modell. Syn er en variant av vår storselger Siv med nye vindussettinger og en justert planløsning. Store glassflater på loft slipper synet ut og lyset inn.

8,0 m 12,2 m 83,0 m2 24,0 m2 41,0 m2


1.etasje

2.etasje

Største lengde: 8,7 m Største bredde: 6,3 m Grunnflate: 50,0 m2 Loftsareal: 50,0 m2

panorana 11

.... .... .... ....

Ta familien med på en opplevelse og nyt vår nye panorana-design på sitt beste. To etasjer med mye plass og en fantastisk utsikt.


Hovedplan

Største lengde: 11,1 m Største bredde: 8,7 m Grunnflate: 86,0 m2 Hems: 19,2 m2

panorana 12

.. .. .. .. .. .. .. ..

Opplev gleden ved sjøen, med en fantastisk utsikt i alle retninger. Panorana 12 har sitt utspring i hyttemodellen Luna, men er 22 m2 større. Spesielt tilpasset ulendt terreng. Hytta har en praktisk 2-plansløsning som også gir innredningsmuligheter få andre hytter har.


Hovedplan

Største lengde: 12,9 m Største bredde: 7,5 m Grunnflate: 81,5 m2

panorana 14

.. .. .. .. .. .. .. ..

Stillheten du bare opplever i naturen - blikkstille vann og vindstille - er god medisin for kropp og sjel. Panorana 14 nyter til fulle fordelene med de store vinduene på langveggen. Standard planløsning gir et luftig og plasseffektivt areal til stue og kjøkken. Her er det rom for mye kos og hygge.


Bernhard Olsen AS www.ranahytta Besøksadresse: Hündverksgt. 7 Postadresse: 8607 Mo i Rana Tlf: 75 12 88 44 www.ranahytta.no Regnr.: NO 959 424 616 MVA

Nyhetsbrosjyre  

nyhetsbrosjyre, ranahytta

Nyhetsbrosjyre  

nyhetsbrosjyre, ranahytta

Advertisement