Page 1


En ny vakker dag gryr.

Bylivet pulserer av energi. Kjør rett inn i hjertet av det med Suzuki Alto. En unik, miljøvennlig, urban-happy og kompakt bil som er like smart som den er søt; Alto er en bølge av frisk luft. Åpne fire dører til moro og gå inn i en ny vakker dag.


Mer å nyte. Mindre å planlegge. Fra det øyeblikket du vrir om nøkkelen, og drar på en kjøretur med Alto. Enten du kjører i hektiske eller rolige gater, bilens ytelse gjør turen fra et sted til et annet en ren nytelse. Alto kjører økonomisk, den er drivstoffvennlig og kutter ned på utslippene. Så ta litt tid for deg selv og planlegg en dag med moro.


Lev i nuet. Lev ut dine drømmer. Føl deg bra ved å se bra ut. Alto er en perfekt match for din egen stil. Uansett hva din favoritt-ting er i livet, Alto vil sikkert bli ditt favoritt-tilbehør.


Følelsene endres fra innsiden.

Hvis du elsker å kjøre, vil du oppdage flere grunner til å elske Alto. Hvis kjøring aldri har vært blant dine favorittaktiviteter, her er noen av de mange gode grunnene til å ombestemme deg: Støttende, justerbare seter. Lett tilgjengelige instrumenter, inkludert et lettlest speedometer som viser deg oppdatert kjøreinformasjon under hele turen. Alto har et sporty stylet ratt og girkule. Fra det øyeblikket du er inne i bilen, begynner følelsene å endres.

Alto er lastet med bekvemmeligheter, alle smart utformet. 1

Speedometer

Speedometerdisplayet har en flytende krystall-skjerm som viser kilometerteller / tripteller, måler for drivstofforbruk, og klokke.

2

Senterrom

Senterrommet er opplyst for bedre komfort og har plass til en iPod*-kontakt (tilleggsutstyr).

3

Oppbevaringslomme Lommen på passasjersiden er ideell for kart, avtaleboken og andre ting du vil ha tilgjengelig. (passasjerside)

4

Oppbevaringsboks i midten

Rommet i midtkonsollen kan inneholde 5 CD-plater.

5

Koppholder

Koppholderne kan hver inneholde en halvliters flaske eller en kopp kaffe.

6

Oppbevaringslomme Begge frontdørene har en lomme som er stor nok til et A4ark som for eksempel et veikart. (foran)

7

Oppbevarngslomme (bak)

Oppbevaringslommene i bakdørene har en holder som er stor nok til å lagre en halvliters flaske.

* iPod er et registrert varemerke fra Apple Inc.


1

Speedometer

2

Senterrom

3

4

Oppbevaringsrom (passasjerside) Oppbevaringsboks i midten

5

6

7

Koppholder

Oppbevaringslomme (Foran)

Oppbevaringslomme (Bak)


Slapp av. Slipp lykken fri. I en verden som aldri slutter å gå rundt, gir Alto deg det perfekte tidsavbrudd. Det er flott å bare kjøre, men det er nok av plass til å ta med deg det du trenger for å nyte en dag eller noen dagers fritid. Enda bedre, ta med deg noen venner for anledningen. Det er god plass til å transportere opptil fire lykkelige mennesker.


Ingen av bakseteryggene foldet ned

En del av bakseteryggen foldet ned

Begge delene av bakseteryggen foldet ned

To voksne sitter komfortabelt i Altos brede baksete som har en 50:50-delt seterygg. Hvis du trenger plass til både passasjerer og mye bagasje er det bare å folde ned den ene siden av seteryggen. Like lett kan du folde ned begge sidene og skape et stort bagasjeromsområde med et flatt gulv. Altos fire dører er et stort pluss for passasjerer. Og en bred baklukeåpning med en lav terskel letter mye av arbeidet med lasting og lossing av bagasje.


Stort skritt. Lite fotavtrykk. Å balansere kravene til miljøvennlig drift mot behovet for tilfredsstillende ytelse, er et spørsmål om å ivareta hver eneste detalj. Alto kombinerer lav vekt med en frisk, drivstoffgjerrig motor og en form som reduserer luftmotstand. Altos livlige ytelse er et stort skritt fremover for en kompakt bil. I tillegg til sitt økologiske fotavtrykk, er også innvirkningen på lommeboka liten.

Motorytelses kurve Effekt(kW)

Moment(N•m)

50

120

40

100

30

80

20

60

1000

3000 5000 Motorhastighet (omdr.min.)

7000

Kraft med økonomi Altos nyutviklede 1,0-liters motor har en tre-sylindret design for lav vekt og høy ­effektivitet. Den leverer frisk ytelse sammen med drivstofforbruk på bare 4.4l/100km * og CO2utslipp på kun 103g/km *.

* Tallene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble innhentet av Suzuki under testforhold og ved hjelp av metoder kompatible med europeisk regelverk. Faktisk drivstoffforbruk og CO2-utslipp kan variere i henhold til vei, trafikk-og kjøreforhold.


Jevn fremgang Den jevne luftstrømmen over bilens kropp fører til lavere drivstofforbruk og utslipp. Sü Suzuki designet Alto med banebrytende flytsimuleringer og omfattende testing i vind-tunnel.


Unikt skalert til byens størrelse. Mens Alto er fantastisk morsom å kjøre hvor som helst, er det naturlige miljøet byen. Smidig håndtering gjør det enkelt å slippe gjennom trafikken. Kompakte dimensjoner og stor manøvrerbarhet gjør parkering til en lek i travle gater. Mens andre sjåfører sirkler gatene på jakt etter større områder, er du ­allerede klar til en kaffe på en kafé eller shopping.


Sikkerhet for sjelefred Alto kan være liten, men den er pakket med sikkerhetsteknologier du finner i mye større biler. Tilgjengelig på utvalgte modeller, ESP ® * ¹ (Electronic Stability Program) supplerer Altos iboende stabilitet med tre hovedfunksjoner: Låsningsfrie (ABS) med elektronisk bremsekraftfordeler (EBD), antispinn og stabilitetskontroll. ESP ® ECU bruker ulike sensorer for å finne og holde den tiltenkte svinglinjen, samtidig redusere bakhjulslipp for økt sikkerhet. I tilfelle et uunngåelig uhell, er Altos karosseri konstruert for å beskytte fører og passasjerer. For enda større trygghet, har kabinen SRS front-, SRS side-, og SRS gardin-kollisjonsputer som utgjør et lag av beskyttelse.

Bremse effekt

Med ESP®*¹ Uten ESP®*¹ Uten ESP®*¹ Motor effekt redusert Bremse effekt

Under styring

Over styring

1 ESP er et registrert varemerke for Daimler AG. ESP ® og bidrar til å styre bilen i svingene hvis kjøretøyet er understyrt eller overstyrt.

Automat valg

Lett manøvrerning

Uvanlig for en liten bil er Alto tilgjengelig med automatisk girkasse – det ideelle valget for bykjøring.

Minimum svingradius på bare 4,5 meter gir god manøvrerings­ evne og evne til å gli inn i trange parkeringsplasser.

Bremsekraft

Behagelig, stabil kjøring

Store skivebremser foran og låsningsfrie (ABS) med elektronisk bremsekraftfordeler (EBD) sikrer god kontroll.

Fjæring som gir behagelig, jevn kjøring og lett styringsfølelse er utmerket for bruk på alle veier.

Smidig rulling Dekk med en spesiell gummiblanding bidrar til å sikre jevn fremdrift og lavt drivstofforbruk og utslipp.


Se fram til et langt vennskap. Stol på at Alto møter dine daglige behov. Alto bringer harmoni til livet ved å balansere dine prioriteter. Med et øye på fremtiden og Alto som partner, vil du nyte en lang og behagelig reise fremover.


Med futt og gnist Det er alltid noe som skjer i byen. Og med Alto er det ingen grunn til ikke å nyte det. Alto er en unik måte å uttrykke din egen stilsans. Den spiller sammen med bymiljøet og legger gnist og glans til hver gate underveis.


Modell GLX


Farger

Fortune Rose Pearl Metallic (ZKV)

Paradise Blue Pearl Metallic (ZKY)

Desert Brown Metallic (ZKW)

Arctic White Pearl Metallic (ZHJ)

Midnight Black Pearl (ZAM)


Utstyr Motor Kjøresystem Type Gir Styring Antall dører CHASSIS Dekk og felger Reservehjul EKSTERIØR Utvendig dørhåndtak Tailgate opener Frontlys Justering av frontlys Tåkelys Grønntonede vinduer Viskere Varmetråder i bakrute Utvendig speil INSTRUMENT PANEL 3-eket ratt Servostyring Tilt-justerbart ratt Turteller Digital klokke Lys og tenningsnøkkel varsel Setebelte varsel (førerside) Åpen dør varsel Lite drivstoff varsel Sidelurftsdyser KJØREKOMFORT Elektriske vinduer Sentrallås Fjernstyrt sentrallås Air conditioner Pollen filter Audio

INTERIØR Kabin lys Solskjerm Koppholder Flaskeholder Oppbevaringslomme Girkule Håndbrekk utlåser 12V interiør strømuttak Fjernåpning av bensinlokk Innvendig døråpnere SETER Front seter Bakseter BAGASJE OMRÅDE Bagasjeromsdeksel SIKKERHET SRS doble kollisjonsputer foran SRS side kollisjonsputer SRS gardin kollisjonsputer Energiabsorberende deksler Bremsepedal designet for å beskytte føttene Setebelter ISOFIX barnesetesystem Fester for barnesete Barnesikring på bakdørene Stålbjelker i dørene ABS med EBD funksjon Bremse assistanse ESP®* (Electronic Stability Program) AT skiftlås/startlås (AT) Kjørelys (DRL) (LHD) Høyt montert bremselys Startsperre S:Standard

Bensin 1.0L 2WD GLX 5MT/4AT LHD 5 155/65R14 + aluminiumsfelger T115/70R14 (kun for midlertidig bruk)

S S

Lakkert Nøkkelstyrt Fjernstyrt Halogen multireflector Manuelt Foran Bak

S S S S S S S S S S S S S

Foran : 2-hastigheter + intervall + spyler Bak : 1-hastighet + spyler Lakkert Manuelt justerbare Urethan

Alarm Lampe og alarm Lampe Lampe Sølv lakkert Foran Med tilbakemelding via blinklys Manuell Antenne Høyttalere × 4 (front og bakdører) Tweeter × 2 (instrument panel) CD tuner + MP3 playback funksjon

S S S S S S S S S S S S S S O S S S S S

Sølv

S S S S S S S S S S S S

Høydejusterbart (førerside) 50:50-split

S S

Front kabinlys (3-posisjoner) Med billettholder (førerside) Med sminkespeil (førerside) Foran × 2 Bak × 2 Front dører Bak dører Sølv Sølv

S

Foran Bak : Bak × Bak × Foran

O:Ekstra -:Ikke tilgjengelig Spesifikasjoner og utstyr kan variere fra land til land *ESP er et registrert varemerke fra Daimler AG

: 3-punkt ELR setebelter med strammere og kraftbegrensere 3-punkt ELR setebelter × 2 2 2

S S S S S S S S S S S S S S S S S S


Spesifikasjoner Motor Type Gir Styring Antall dører DIMENSJONER Total lengde Total bredde Total høyde Akselavstand Sporvidde Minimum svingradius Minimum bakkeklaring KAPASITET Sete kapasistet Bagasje kapasitet*

Bensintank kapasitet MOTOR Type Antall sylindre Antall ventiler Slagvolum Boring x slag Kompresjonsforhold Maks effekt Maks moment Drivstoff tilførsel OVERFØRING Type Utvekslingsforhold

Utveksling CHASSIS Styring Bremser Oppheng Dekk VEKT Netto vekt Total vekt YTELSE Maks hastighet 0-100 km/t* DRIVSTOFF Forbruk og utslipp Drivstofforbruk

Bensin 1.0L 2WD 5MT/4AT LHD 5 mm mm mm mm mm mm m mm

Foran Bak

3,500 1,600 1,470 2,360 1,405 1,400 4.5 150

personer liter liter liter liter

Maximum volum Baksete foldet ned (VDA metode) Baksete oppreist (VDA metode)

4 774 367 129 35 K10B 3 12 996 73.0 × 79.4 11.0 50/6,000 90/3,400 Multipoint injection

cm 3 mm kW/omdr.min. N m/omdr.min

5MT 3.454 1.904 1.280 0.966 0.815 3.272 3.650

1. 2. 3. 4. 5. Revers

4AT 2.875 1.568 1.000 0.697 2.300 4.375

Tannstang Ventilerte skiver Trommel MacPherson 3-link aksel med spiralfjærer 155/65R14

Foran Bak Foran Bak

kg kg

855/885

880/910 1,250

km/t sek.

155 14

liter/100km liter/100km liter/100km g/km

5.5 3.8 4.4 103

150 17 Euro5

By Landevei Kombinert

CO 2 utslipp (kombinert)

6.7 4.5 5.2 122

1,600

1,470

Spesifikasjoner og utstyr kan variere fra land til land.

150 1,405

1,400

680

2,360 3,500

460

mm


Ta bare med deg minnene. Etterlat deg bare fotavtrykk. Vis din respekt gjennom hensynsfull kjøring.

Garantier: 3 år eller 100 000 km 12 års antirustgaranti 3 års lakkgaranti

Suzuki Motor CO. Ltd., og andre leverandører som er omtalt i denne brosjyren, forbeholder seg retten til å forandre spesifikasjoner og utstyr uten nærmere varsel. Bildene i denne brosyren er fotografert med tillatelse.

Importør: RSA Postboks 4004 3005 Drammen Tlf.: 32 21 88 00 Fax.: 32 82 49 53 www.suzuki.no

suzuki alto brosjyre  

suzuki alto brosjyre

suzuki alto brosjyre  

suzuki alto brosjyre

Advertisement