Page 1


Benvolguts clients, És per nosaltres un plaer tenir l’oportunitat d’oferir-vos aquest catàleg de productes per a la nova temporada 2013, el qual us convidem a revisar les ofertes que us hi presentem i a venir a visitar-nos a les instal·lacions de Piscines Blanes a fi i efecte de poder-vos explicar les principals novetats d’enguany. Piscines Blanes, S.L. som una empresa familiar especialitzada amb la construcció i la venda d’accessoris de piscines. Fundada l’any 1973, any rere any no hem parat d’innovar constantment basant-nos en la constant introducció de les noves tècniques de construcció disponibles al mercat així com d’ofertar els més nous i atractius productes relacionats amb el manteniment i l’ús de les piscines: tot plegat amb l’objectiu principal d’anarnos adaptant a les tendències actuals i a les necessitats dels nostres clients. Aquest any celebrem el nostre 40è aniversari. Han estat anys d’esforç, dedicació i passió per la feina ben feta, sempre mirant endavant amb el cap ben alt i prioritzant tot allò que asseguri la vostra plena satisfacció. Amb aquesta pràctica hem guanyat una llarga trajectòria d’experiència i de bona reputació. Tenim molt present que aquesta màgica xifra també us pertany, ja que sense tots vosaltres no hagués estat possible aconseguir-ho. Aprofitem l’avinentesa per agraïr-vos sincerament tota la confiança que ens heu mostrat tots aquests anys. Una forta abraçada, i feliç aniversari! L’equip de Piscines Blanes, S.L.


ina Electròlisi sal Electròlisi Domòtic Electrolisis d’última generació amb amplies funcions, entre les quals es pot destacar un panell de control extraible, funció test de sal, autodiagnòstic de la cèl·lula, menú de configuració visual i fàcil d’utilitzar. Models fins a 160 m3 d’aigua.

DOM-12

Producció 12 g/h

995 eur.

DOM-24

Producció 24 g/h

1.150 eur.

DOM-32

Producció 32 g/h

1.295 eur.

OPCIÓ TOT INCLÒS: Inclou electròlisis salina, regulador automàtic de pH, sal, reductor de pH i instal·lació

KIT-DOM-12

Producció 12 g/h

2.293 eur.

KIT-DOM-24

Producció 24 g/h

2.408 eur.

KIT-DOM-32

Producció 32 g/h

2.592 eur.

Electròlisi Sal Expert

Electrolisi salina ideal per piscines doméstiques. Equips molt complets.

SALEXPERT90

Producció 25 g/h

925 eur.

SALEXPERT120

Producció 30 g/h

1.118 eur.

OPCIÓ TOT INCLÒS: Inclou electròlisis salina, regulador automàtic de pH, sal, reductor de pH i instal·lació

KIT-SALEXPERT90

Producció 25 g/h

1.882 eur.

KIT-SALEXPERT120

Producció 30 g/h

2.082 eur.


Electròlisi salin a Poolstation Equip dissenyat per facilitar el control automàtic de la piscina. Pot controlar la piscina desde el telèfon mòvil, ipad o ordinador. Fàcil instal·lació.

Sal fina marina especial per piscines tractades amb electròlisi salina. Sacs de 25 kg. Codi: SAL105

S’emmagatzema tota l’informació relacionada amb el tractament de l’aigua de la piscina. Codi: PS-001

Sal fina para piscina

895

8,89

Sal en pastillas para piscina Sal en pastilles especial per a piscina i tractament d’aigües. Sacs de 25 kg.

13,55

Codi: SAL301

Controladors automàtics de pH Bomba dosificadora amb control automàtic de pH. Inclou sonda de lectura. Dosifica l’àcid necessari per corregir i mantenir el pH de l’aigua. Model: VPH

640

Bomba dosificadora Bomba dosificadora de cabal constant. Ideal per a dosificar Hipoclorit Sòdic. Cabal 5 l/h. Codi: D-FCO 05.05

225


Il·luminació LLUM BLANCA Làmpara LED llum blanca Làmpara PAR56 de llum blanca. Baix consum. Té una vida útil 100 vegades superior a la tradicional lámpara halógena de 300W. Fàcil instal·lació. Codi: 52596

149

Projector en LED blanca Projector que li farà estalviar energia (fins el 90% de consum elèctric). Ideal per substituir amb les llums halògenes, allargant la vida útil de la llum en 100 vegades.

209

Codi: 52599

Projector halògen Projector amb làmpara halògena amb nicho per empotrar a la paret de la piscina. No inclou el transformador. Codi: 07833

99

Làmpara halógena Làmpara PAR 56 300W 12 V per projector amb nicho.

29

Codi: 00370


Il·luminació LLUM COLORS

Projector en LED de colors Projector que li farà estalviar energia (fins el 90% de consum elèctric). Ideal per substituir amb les llums halògenes. Cambia de color automàticament.

309

Codi: 56003

Projector LED color Wireless Nova gama de projectors amb control remot LumiPlus Control Motion. Pot seleccionar directament el canvi de 12 colors i 8 seqüències, velocitat de les seqüències, tancat i encés de les llums. No es necessari cap modulador. Kit 1: 1 projector amb Lumiplus Control Motion Codi: 59128 – Preu: 421 eur. Kit 2: 2 projectors amb Lumiplus Control Motion Codi: 59129 – Preu: 730 eur.

Kits il·luminació 1 Projector led color sense comandament a distància + instal·lació: 598 eur. 1 Projector led color amb comandament a distancia + instal·lació: 1.270 eur. Increment per cada projector més amb instal·lació inclosa: 478 eur.

Lumiplus LED App Aplicació per controlar els projectors LumiPlus desde un Smartphone o tablet. Si la piscina té un modulador, només és necessari l’instal·lació de l’antena LumpiPlus Wifi acces point i baixar l’aplicació, la qual és gratuita. Codi: 59131

245


tomàtics u a s n o f a j e t e N MAX 3

750

Netejafons automàtic per piscines residencials. Elegant i amb un disseny excepcional, el robot elimina completament la brutícia del fons de la piscina gràcies a la intel·ligència incorporada a la seva electrònica i al seu eficaç sistema de raspallat actiu. Excelent ergonomia, pes lleuger i filtres amb accés superior. Té un cicle de 2,5 hores i incorpora 18 m de cable autoflotant.

Codi: 54439

Pulit E70 Recomanat fins piscines de 12 m de llarg. Neteja el fons, les parets i la línia de flotació. Doble motor de tracció i un motor d’aspiració. Eficaç sobre qualsevol tipus de superfície. Les vàlvules antiretorn impideixen la filtració de residus i garantitzen una evacuació rápida de l’aigua. S’apaga automàticament al finalitzar el clicle.

1.020

Codi: 46662

Pulit Advance 5 Nou netejafons automàtic per piscines residencials. Elimina completament la brutícia del fons, les parets i la línia de flotació de la piscina en un temps record gràcies al sistema electrònic de control Aquasmart. La brutícia es queda retinguda en dos filtres d’accés superior. 2 cicles. Codi: 54446

1.160


-10%

EN SU PRIMERA COMPRA

Traiga una muestra de agua: le haremos un completo análisis químico gratuito y le obsequiaremos con un 10% de descuento en su primera compra de productos químicos PISCIMAR. Porti una mostra d’aigua: li farem una completa anàlisi química gratuïta i l’obsequiarem amb un 10% de descompte en la seva primera compra de productes químics PISCIMAR. Apportez un échantillon d’eau et nous réaliserons une analyse chimique gratuite complète. De plus, nous vous offrons une remise de 10% sur votre premier achat de produits chimiques piscimar

Les damos la bienvenida Us donem la benvinguda Bienvenue Una temporada más, editamos nuestra revista PISCIMAR STORES para ofrecerles una selección de productos que le serán muy útiles a la hora de mantener y disfrutar de su piscina. Su tienda PISCIMAR STORES le ofrece un trato personalizado y le asesorará ante cualquier duda o necesidad para que disfrute de su piscina todo el año. No dude en solicitar los productos y servicios que usted necesite en su tienda PISCIMAR STORES. Le garantizamos la máxima satisfacción y el mejor servicio. ¡SOMOS PROFESIONALES! Una temporada més, editem la nostra revista PISCIMAR STORES per oferir-los una selecció de productes que us seran molt útils a l’hora de mantenir i gaudir de la seva piscina. La seva botiga PISCIMAR STORES li ofereix un tracte personalitzat i l’assessorarà davant qualsevol dubte o necessitat per que gaudeixi de la seva piscina tot l’any. No dubti a sol·licitar els productes i serveis que vostè necessiti a la seva botiga PISCIMAR STORES. Li garantitzem la màxima satisfacció i el millor servei. SOM PROFESSIONALS! Une saison de plus, nous publions notre magazine PISCIMAR STORES pour vous offrir une sélection de produits qui vous seront très utiles pour garantir une piscine saine et que vous en profitiez au maximum. PISCIMAR STORES offre un traitement personnalisé à votre piscine et vous aide si vous avez des questions ou des besoins pour profiter de votre piscine toute l’année, dans les meilleures conditions. N’hésitez pas à demander les produits et les services dont vous avez besoins auprès de votre revendeur PISCIMAR STORES. Nous vous garantissons le maximum de satisfaction et le meilleur service. Nous sommes des professionnels!


lina ElectrólisiNsA s| aÉLECTROLYSEUR DE SEL

OFERTFAFRE

I SALI ELECTRÒLIS

O OFERTA ·

Aquarite + Sense & Dispense Aquarite es un clorador salino de ultima generación. Disponemos de tres modelos para cubrir las necesidades de cualquier piscina privada. Automatice completamente su Aquarite y alargue la vida del equipo y ahorre dinero con el módulo Sense & Dispense que controla digitalmente la producción de cloro y el pH. Aquarite és un clorador salí d’última generació. Disposem de tres models per cobrir les necessitats de qualsevol piscina privada. Automatitzi completament el seu Aquarite i allargui la vida i estalvii diners amb el mòdul Sense & Dispense que controla digitalment la producció de clor i el pH. Aquarite est un électrolyseur de dernière génération. Nous avons trois modèles pour répondre aux besoins des piscines familiales. Automatisez entièrement votre Aquarite et prolongez la durée de vie de l’équipement avec le module Sense&Dispense qui commande numériquement la production de chlore et de pH.

ARP 60m3

ARP 90m3

Con la compra de cualquier modelo PISCIMAR SALT SYSTEM + BOMBA ELITE pH o un AQUARITE PRO + SENSE & DISPENSE le obsequiamos con un lote de productos PISCIMAR especiales para electrólisis salina, valorado en 160 eur.

ARP 150m3

Més de 10.000 hores de vida.

Más de 10.000 horas de vida. Menú digital en 6 idiomas. Nivel de sal entre 2,8 y 3,2 g/L

Menú digital en 6 idiomes. Nivell de sal entre 2,8 i 3,2 g/L Plus de 10.000 heures de vie. Menu numérique en 6 langues. Niveau de sel entre 2,8 et 3,2 g/L

3

AÑOS DE GARANTÍA 3 anys de garantia Garantie de 3 ans

2

Amb la compra de qualsevol model PISCIMAR SALT SYSTEM + BOMBA ELITE pH o un AQUARITE PRO + SENSE & DISPENSE l’obsequiem amb un lot de productes PISCIMAR especials per electròlisi salina, valorat en 160 eur. Pour tout achat d’un modèle PISCIMAR SALT SYSTEM + POMPE DOSEUSE ELITE pH ou AQUARITE PRO + SENSE & DISPENSE, nous vous donnons un grand nombre de produits chimiques, de notre gamme spéciale « électrolyse du sel », d’une valeur de 160 euros.

OBSEQUI - CADEAU BAJA pH LÍQUIDO-25Kg ALGIKLEAN-5Kg IONCELL-5Kg CELNET-5Kg GOLDENFLOK-1Kg

OBSEQUIO

160€


Piscimar Salt System

3

AÑOS DE GARANTÍA 3 anys de garantia Garantie de 3 ans

Optimiza al máximo la producción de cloro con un nivel muy bajo de sal. La tecnología utilizada en PISCIMAR SALT SYSTEM garantiza una seguridad total y un confort de baño sobresaliente. Función de supercloración, sensor de caudal y temperatura y célula autolimpiante. Disponemos de tres modelos.

Optimitza al màxim la producció de clor amb un nivell molt baix de sal. La tecnologia utilitzada a PISCIMAR SALT SYSTEM garanteix una seguretat total i un confort de bany excel·lent. Funció de supercloració, sensor de cabal i temperatura i cèl·lula autonetejant. Disposem de tres models. Il optimise la production de chlore avec un niveau très faible de sel. La technologie utilisée avec le modèle PISCIMAR SALT SYSTEM assure une sécurité totale et un confort de baignade exceptionnel. Fonction de surchloration, sonde de débit, de température et cellule auto-nettoyante. Nous disposons de trois modèles.

PSS

PSS

PSS

80m3 20 g/h

120 m3 30 g/h

160 m3 40 g/h

Més de 8.000 hores de vida.

Más de 8.000 horas de vida. Nivel de sal entre 3,2 y 4 g/L Pantalla y leds informativos

Nivell de sal entre 3,2 i 4 g/L Pantalla i leds informatius Plus de 8.000 heures de vie. Niveau de sel entre 3,2 et 4 g/L Affichage digital et informations par LEDs.

Piscimar Salt System + Bomba Elite pH Todos los equipos de sal suben el pH del agua, por ello es imprescindible hacer un control continuo y su posterior corrección. Instale una bomba dosificadora Elite pH.

OFERTFAFRE

O OFERTA ·

Tots els equips de sal pugen el pH de l’aigua, per això és imprescindible fer un control continu i la seva posterior correcció. Instal·li una bomba dosificadora Elite pH. Tous les équipements de sel augmentent le pH de l’eau. Il est donc impératif de surveiller en permanence le pH de l’eau salée et d’apporter les corrections nécessaires par un système automatique. Installez une pompe doseuse Elite pH.

3


micos í u q s o t c u d o r P HIMIQUES ICS | PRODUITS C QUÍM PRODUCTES

Phos-Out 1,2Kg

Elimina cualquier tipo de alga por inanición. Elimina qualsevol tipus d’alga per inanició. Élimine tout type d’algues par inanition.

Insta-Test Fosfatos Tiras para análisis rápido del nivel de fosfatos (PM-625 PHOS-OUT) entre 0 y 2.500 ppb (50 tiras). Tires per anàlisi ràpida del nivell de fosfats (PM-625 PHOS-OUT) entre 0 i 2.500 ppb (50 tires). Languettes pour l’analyse rapide du niveau de phosphates (PM-625 PHOS-OUT) entre 0 et 2.500 ppb (50 languettes).

Ion Cell 5Kg

Ahorre dinero prolongando la vida útil de la célula y evite incrustaciones. Estalvii diners perllongant la vida útil de la cél·lula i eviti incrustacions.

Celnet

5Kg

Limpia completamente la célula dejándola como nueva. Neteja completament la cèl·lula deixant-la com a nova. Nettoie complètement la cellule en la laissant comme neuve, à son état d’origine.

Prolonge la durée de vie de la cellule et évite les incrustations (dépôts de tartres). Économisez de l’argent !!!

Aquacheck Sal Tiras para análisis rápido del nivel de sal en piscinas con electrólisis salina entre 400 y 7.000 ppm. (0,4 y 7 g/L) Tires per anàlisi ràpida del nivell de sal en piscines amb electròlisi salina entre 400 i 7.000 ppm. (0,4 i 7 g/L) Languettes pour l’analyse rapide du niveau de sel en piscines avec électrolyse saline entre 400 et 7.000 ppm. (0,4 et 7 g/L)

4


Goldenflok

Algiklean

1kg

1Kg

Clarificante super concentrado sin metales pesados. Incluso elimina grasas y polen.

Único algicida y abrillantador efectivo y compatible con electrólisis.

Clarificant super concentrat sense metalls pesants. Fins i tot elimina greixos i pol·len.

Únic algicida i abrillantador compatible amb electròlisi.

Clarifiant super concentré sans métal lourd. Élimine même les graisses et le pollen.

Baja pH Líquido 25Kg

Producto ácido líquido concentrado y seguro que protege la célula. Producte àcid líquid concentrat i segur que protegeix la cèl·lula. Produit acide liquide concentré et sûr qui protège la cellule.

Estabilizador de cloro 4kg

Evita la destrucción del cloro por las radiaciones UV del sol, prolongando su acción desinfectante.

Unique Algicide et Clarifiant compatible avec électrolyseur de sel.

Busque el sello Consejo Consell Conseil

1. Alargan la vida útil del equipo 2. Mejoran el rendimiento 3. Son saludables y respetuosos 4. Facilitan el mantenimiento 1. Prolonguen la vida ùtil de l’equip 2. Milloren el rendimient 3. Son saludables y respectuosos 4. Faciliten el mantenimient 1. Rallongent la vie utile de l’équipement 2. Augmentent et améliorent le rendement 3. Sains et respectueux 4. Facilitent la maintenance

Evita l’eliminació del clor per les radiacions UV del sol, perllongant la seva acció desinfectant Évite la destruction de chlore par radiations UV du soleil, prolongeant ainsi son action désinfectante.

5


micos í u q s o t c u d o r P HIMIQUES ICS | PRODUITS C

n

ració ar: ayor du s piscim Clorado centrados y m Más con : a iscimar i major durad Clorats p ats

QUÍM PRODUCTES

entr

c Més con Chlorés

r: piscima et plus durée

e

centré Plus con

Maxiclor GR 5Kg

Tricloro en grano disolución lenta, ideal para clorar el fondo de su piscina. Triclor en gra dissolució lenta, ideal per clorar el fons de la seva piscina. Trichlore en poudre dissolution lente, idéal pour produire du chlore au fond de votre piscine.

Maxiclor 200 5Kg

Tabletas de 200 g de cloro de alto rendimiento. Pastilles de 200 g de clor d’alt rendiment. Pastilles de 200 g de chlore à rendement élevé.

Dicloro GR 5Kg

Cloro granulado de disolucion rápida, ideal para tratamientos de choque. Clor granulat de dissolució ràpida, ideal per a tractaments de xoc. Chlore granulé à dissolution rapide, parfait pour les traitements de choc.

Policlor 5Kg

Tabletas multiefecto 200 g, desinfecta, aclara, previene algas, reduce pH y evita incrustaciones. Pastilles multiefecte 200 g, desinfecta, aclareix, prevé algues, redueix ph i evita incrustacions. Pastilles multi effet 200 g, désinfecte, éclaircit, évite les algues, réduit le ph et empêche les incrustations.

6


Bonaqua sin c loro

BONAQUA SENS E CLOR

| BONAQUA S ANS CHLORE

Tratamiento ideal para piscinas privadas, comunitarias o públicas. Especialmente indicado para personas con problemas en la piel o alérgicas al cloro. Bonaqua proporciona un gran confort de baño con un agua suave y transparente. Sin el olor ni los inconvenientes de los productos tradicionales. Con este sistema notará un importante ahorro económico y conseguirá tener su agua impecable con menos mantenimiento.

No usa cloro No irrita los ojos No daña la piel No altera el pH

Tractament ideal per a piscines privades, comunitàries o públiques. Especialment indicat per a persones amb problemes a la pell o al·lèrgiques al clor. Bonaqua proporciona un gran confort de bany amb una aigua suau i transparent. Sense l’olor ni els inconvenients dels productes tradicionals. Amb aquest sistema notarà un important estalvi econòmic i aconseguirà tenir la seva aigua impecable amb menys manteniment. Traitement idéal pour les piscines privées, semi-publiques ou publiques (suivant le pays et/ou région), en particulier pour les personnes ayant des problèmes de peau ou allergiques au chlore.Bonaqua procure un grand confort de baignade avec une eau douce et claire. Sans odeur, ni inconvénients des produits traditionnels.Avec ce système, vous remarquerez significativement des économies financières et obtiendrez une eau parfaitement entretenue avec un entretien bien moindre.

+

+

No fa servir clor No irrita els ulls No es perjudicial per la pell No altera el pH

KIT +

+

Il n’y a pas de chlore Ne produit pas d’irritation des yeux N’abime pas la peau Ne change pas le pH

Oferta Offre

Antes Abans Avant

310

= 235 Kit FTK 125

7


micos í u q s o t c u d o r P HIMIQUES ICS | PRODUITS C QUÍM PRODUCTES

Sube y Baja Alcalinidad 7Kg · 8Kg

Sube y Baja pH 6Kg · 8Kg

Sube y baja pH

Regula al mismo tiempo alcalinidad y pH. Regula alhora alcalinitat i pH. Régule en même temps l’alcalinité et le pH.

Puja i baixa pH Augmente et diminue pH

Sube y Baja pH líquido 7Kg · 6Kg

Sube y baja pH líquido Puja i baixa pH líquid Augmente et diminue pH liquide

Los reguladores de pH Líquido son más concentrados y eficientes que los sólidos Els reguladors de pH Líquid son més concentrats i eficients que els sòlids Les régulateurs de pH Liquide sont plus concentrés et efficaces que les solides

8


Algibon 1Kg

Algicida super concentrado, 1litro al mes cada 100 m3. Algicida superconcentrat, 1 litre al mes cada 100 m3. Algicide super concentré, 1 litre par mois tous les 100 m3.

Algibon le mantendrá la piscina brillante y libre de algas. ¡Pruébelo! Algibon li mantindrá la piscina brillant i lliure d’algues. Provi’l! Algibon gardera la piscine étincelante et sans algues. Essayez-le!

Algiblack

Aqua-Stop

Elimina algas negras y marrones de su piscina.

No más fugas de agua en el vaso y/o en las tuberías.

Elimina algues negres i marrons de la seva piscina.

No més fuites d’aigua en el got i/o a les canonades.

Elimine les algues noires et brunes de votre piscine.

Finies les fuites d’eau dans le bassin et/ou dans les conduites.

1Kg

Ion Magnetic 1,2Kg

Secuestrante de cobre, calcio, hierro y manganeso. Segrestant de coure, calci, ferro i manganès. Agent séquestrant de cuivre, calcium, fer et manganèse.

1,4Kg

Fast Down 1Kg

Elimina insectos de la superficie de su piscina. Elimina insectes de la superfície de la seva piscina. Élimine les insectes de la surface de votre piscine.

9


micos í u q s o t c u d o r P HIMIQUES ICS | PRODUITS C QUÍM PRODUCTES

Alginet

R L ANTADO L I R B A / T ALGINE ÓMICOS ECON LOS MÁS ICS ECONÒM ELS MÉS UES CONOMIQ É S U L P LES

5Kg Algicida no espumante, previene la formación de algas. Algicida no escumejant, prevé la formació d’algues. Algicide non moussant, prévient la formation des algues.

Abrillantador 5Kg

Floculante líquido para recuperar aguas turbias. Floculant líquid per recuperar aigües tèrboles.

Cleanpool Tab 20

Floculant liquide pour récupérer les eaux troubles.

Clarifica el agua en 24 horas y mejora el rendimiento de la filtración, incluso de diatomeas y de cartuchos. Clarifica l’aigua en 24 hores i millora el rendiment de la filtració, fins i tot de diatomees i de cartutxos.

Aquachek Oxígeno

Clarifie l’eau en 24 heures et améliore le rendement de la filtration. Compatible diatomées et cartouches.

Tiras para análisis rápido de Oxígeno líquido, pH y Alcalinidad total (25 tiras). Tires per anàlisi ràpida d’Oxigen líquid, pH i Alcalinitat total (25 tires). Bandelettes pour une analyse rapide du chlore, du pH et de l’Alcalinité totale (25 bandelettes).

10


Recuperación espectacular

DE AGUA VERDE A AZUL en 12 horas

RECUPERACIÓ ESPECTACULAR D’AIGÜES VERDES A BLAVES

EN 12 HORES

Oxipure +

Actibon

5Kg

DEVIENT BLEUE!!

Ultra Clear

+ Oxipure

RÉCUPÉRATION SPECTACULAIRE,

EN 12 HEURES VOTRE EAU VERTE

=

Actibon 0,7Kg

Acorta increiblemente el tiempo de Gran poder desinfectante. Ideal para la recuperación de aguas verdes. No altera el pH. recuperación de un agua verde a solo 5 horas.

Ultra Clear 1Kg

Clarificante de choque, recuperación inmediata de aguas turbias.

Gran poder desinfectant. Ideal per la recuperació d’aigües verdes. No altera el pH.

Escurça increïblement el temps de recuperació d’aigua verda a tan sols 5 hores.

Clarificant de xoc, recuperació immediata d’aigües tèrboles.

Désinfectant grande puissance. Idéal pour la récupération de l’eau verte. Ne modifie pas le pH.

Durée de récupération de l’eau verte réduite étonnamment à 5 heures seulement.

Clarifiant de choc, récupération immédiate des eaux troubles.

11


micos í u q s o t c u d o r P HIMIQUES ICS | PRODUITS C QUÍM PRODUCTES

Poolnet 1Kg

Nueva fórmula especial para la limpieza de las líneas de flotación de las piscinas con gresite o revestimientos vítreos. Nova fórmula especial per a la neteja de les línies de flotació de les piscines amb gresite o revestiments vitris. Nouvelle formule spécialement conçue pour le nettoyage des lignes de flottaison des piscines en pâte de verre ou avec émaux de verre.

Trampa para avispas Atrae y captura las avispas de su jardín.

Linnet

Trampa per a vespes. Atrau i captura les vespes del seu jardí.

1Kg

Especial para la limpieza de las líneas de flotación en piscinas con liner, lámina armada o poliéster.

Piège à abeilles. Attire et capture les abeilles de votre jardin.

Especial per a la neteja de les línies de flotació en piscines amb liner, làmina armada o polièster. Spécialement conçu pour le nettoyage des lignes de flottaison des piscines avec liner, membrane armée ou polyester.

Anticalcáreo

Cepillo con estropajos

Impide la incrustación de la cal en las paredes de la piscina y en la arena de los filtros.

Cepillo de mano con tres estropajos de diferente poder abrasivo para la limpieza de la línea de flotación con PM-101 POOLNET o PM-111 LINNET.

1Kg

Impedeix la incrustació de la calç a les parets de la piscina i a la sorra dels filtres. Empêche l’incrustation du calcaire sur les parois de la piscine et dans le sable des filtres.

Mod. 9073

Raspall de mà amb tres fregalls de diferent poder abrasiu per a la neteja de la línia de flotació amb PM101 POOLNET o PM-111 Linnet. Brosse manuelle avec trois pailles de différentes capacités abrasives pour le nettoyage de la ligne de flottaison avec PM-101 POOLNET ou PM-111 LINNET.

12


Ivernet

Iverliner

6 meses de protección, evita la creación de algas, descomposición del agua y la incrustación de cal en las paredes.

Invernador universal, apto para piscinas de liner, poliéster y electrólisis salina.

5Kg

6 mesos de protecció, evita la creació d’algues, descomposició de l’aigua i la incrustació de calç a les parets. 6 mois de protection, qui évite la création d’algues, la décomposition de l’eau et l’incrustation de calcaire sur les parois.

5Kg

Hivernador universal, apte per a piscines de liner, polièster i electròlisi salina. Produit d’hivernage universel, apte pour les piscines avec liner, polyester et électrolyse saline.

OFERTFAFRE

O OFERTA ·

Septiembre Octubre

Ecoiver

setembre/octubre septembre/octobre

5Kg

Invernador que protege y previene la formación de algas en las piscinas durante tres meses en invierno, en zonas frías. Hivernador que protegeix i prevé la formació d’algues a les piscines durant tres mesos a l’hivern, en zones fredes. Nouveau produit d’hivernage qui protège et prévient la formation d’algues dans les piscines pendant trois mois en hiver, dans les régions froides.

13


ncias Spas Químicos ySPeASse| CHIMIQUE ET ESSENCES SPAS SÈNCIES QUÍMICS I ES

Spa Maxibrom 20 0,44 Kg

Bromo concentrado en tabletas de 20 g. Brom concentrat en tabletes de 20 g. Brome concentré en pastilles de 20 g.

Spa Baja pH

Spa Foamex 300ml

Elimina inmediatamente la espuma. Efecto rápido y espectacular. Elimina immediatament l’escuma. Efecte ràpid i espectacular. Élimination immédiate de la mousse. Effet rapide et spectaculaire.

Spa Ultra Clear

0,50 Kg

Ácido granulado para disminuir el pH del agua.

300ml

Àcid granulat per disminuir el pH de l’aigua.

Abrillanta el agua de forma enzimática, natural y ecológica.

Esencias

Acide granulé pour réduire le pH de l’eau.

Spa Senses

Essències Essences

Abrillanta l’aigua de forma enzimàtica, natural i ecològica. Purification de l’eau de façon enzymatique, naturelle et écologique.

Spa Cítricos

Spa Pasión

Aroma que induce al relax y al descanso de cuerpo y mente.

Aroma revitalizante, tonifica la piel y estimula la mente.

Aroma que indueix a la relaxació i al descans de cos i ment.

Aroma revitalitzant, tonifica la pell i estimula la ment.

Aroma que reaviva los sentidos y los estimula de modo eficaz y afrodisíaco.

Aroma qui induire la relaxation et le repos de corps et l’esprit.

Aroma revitaliser, tonifier la peau et stimule l’esprit.

300ml

300ml

300ml

Aroma que revifa els sentits i els estimula de manera eficaç i afrodisíac. Aroma qui ravive les sens et stimule efficacement et aphrodisiaque.

14


Soluciones

SOLUCIONS | SOLUTIONS Antes de añadir ningún producto químico a su piscina, verifique que la alcalinidad esté entre 80-120 ppm, el pH esté entre 7-7,2, el cloro libre entre 1-2 ppm. Si tiene su piscina entre estos niveles y sigue teniendo problemas, lea la siguiente tabla de soluciones o acuda urgentemente a su Piscimar Stores más cercano. Abans d’afegir cap producte químic a la seva piscina, verifiqui que l’alcalinitat estigui entre 80-120 ppm, el pH estigui entre 7-7,2 i el clor lliure entre 1-2 ppm. Si té la seva piscina entre aquests nivells i segueix tenint problemes, llegeixi la següent taula de solucions o vagi urgentment al seu Piscimar Stores més proper. Avant d’ajouter n’importe quel produit chimique à votre piscine, vérifiez que le l’alcalinité entre 80-120 ppm, le pH se trouve entre 7-7,2, et le chlore libre entre 1-2 ppm. Si votre piscine présente ces niveaux et vous continuez à avoir des problèmes consultez le tableau de solutions suivant, aller de toute urgence à votre Piscimar Stores le plus proche.

Problema Problema Problème

Tratamiento recomendado Tractament recomanat Traitement recommandé

AGUA TURBIA AIGUA TÈRBOLA EAU TROUBLE

Revisi el correcte funcionament del medi filtrant i augmenti el temps de filtració. Ajudi el filtre amb Goldenflok 0,333 L/100 m3.

AGUA VERDE AIGUA VERDA EAU VERTE

Revisar el correcto funcionamiento del medio filtrante y aumentar el tiempo de filtración. Ayudar al filtro con Goldenflok, 0,333 L/100 m3. Vérifiez que le milieu filtrant fonctionne correctement et augmentez le temps de filtration. Renforcer le filtre avec Goldenflok 0,333 L/100 m3. Añadir 40 g/m3 de Oxipure y 0,5 L/100 m3 de Actibon. A las 5 horas aplicar 0,75 L/100 m3 de Ultraclear. Afegeixi 40 g/m3 d’Oxipure i 0,5 L/100 m3 d’Actibon i a les 5 hores apliqui 0,75 L/100 m3 Ultraclear. Ajoutez 40 g/m3 d’Oxipure et 0,5 L/100 m3 Actibon. Utilisez 0,75 L/100 m3 des Ultraclear après 5 heures.

ALGAS NEGRAS Y MARRONES Cepillar las zonas con algas, añadir 1,5 L/100 m3 Algiblack y cepillar de nuevo a las 24 horas. AIGÜES VERDES I MARRONS Raspalli les zones amb algues, afegeixi 1,5 L/100 m3 d’Algiblack i raspalli de nou a les 24 hores. Brossez les zones où se trouvent les algues, ajoutez 1,5 L/100 m3 Algiblack et brossez à nouveau après 24 heures. ALGUES NOIRES ET BRUNES ALGAS AMARILLAS ALGUES GROGUES ALGUES JAUNES

Analizar el nivel de fosfatos y si es superior a 100 ppb hacer tratamiento con Phos-out. Analitzi el nivell de fosfats i si és superior a 100 ppb faci tractament amb Phos-out. Analysez le niveau de phosphates et s’il dépasse les 100 ppb, appliquez le traitement avec Phos-out.

INCRUSTACIONES CALCÁREAS Añadir 10 g/m3 de Piscimar Anticalcáreo. INCRUSTACIONS CALCÀRIES Afegeixi 10 g/m3 de Piscimar Anticalcari. Ajoutez 10 g/m3 d’anti-calcaire PISCIMAR. INCRUSTATIONS CALCAIRES PÉRDIDA DE AGUA PÈRDUA D’AIGUA PERTE D’EAU

Añadir 1 L/60m3 de Aquastop por el skimmer. Afegeixi 1 L/60 m3 d’Aquastop per l’skimmer. Ajoutez 1 L/60 m3 d’Aquastop depuis le skimmer.

15


GUANYA UN CREUER O UNA ESTADA A PORT AVENTURA GANEZ UNE CROISIÈRE OU UN SÉJOUR À PORT AVENTURA

MÉS DE 22.000 PREMIS DIRECTES PLUS DE 22.000 ATTRIBUTIONS DIRECTES

Rasca el teu cupó i introdueix el codi al web Grattez votre coupon et entrez le code sur le site internet Creuer pel Mediterrani | Croisière sur la Méditerranée Estades familiars 4 persones a Port Aventura Séjours en famille pour 4 personnes à Port Aventura Robots Netejafons elèctric EV-1 | Robots de nettoyage électriques EV-1

I MILERS DE REGALS MÉS: Kits d’anàlisi, termòmetres, pilotes, pistoles d’aigua ... Registreu-vos al web per accedir al sorteig dels viatges DES MILLIERS DE CADEAUX ET: Kits de test, thermomètres, balls, pistolets à eau ... Inscrivez-vous sur le site internet pour accéder à la loterie voyage


mayo 20 % junio juny - Juin

maig - Mai

Cambie su Sílex por Vidromar Canvieu el vostre Sílex per Vidromar Changez votre Sílex à Vidromar

46

EV2 +

32

julio juliol - Juillet

EV1

10%

Roboclean

10%

OBSEQUIO Texnet

OBSEQUI - CADEAU

15%

agosto agost - Août

ALARMA PISCINA WATER PATROL

FOCO LEDS SMART BRIGHT

+ Goldenflok 1 kg

FOCO LEDS ECO RANGE

OBSEQUIO OBSEQUI - CADEAU

Dispositivo de seguridad dise ñado para mejorar la seguridad del bañ o en su piscina avisándole ante cua lquier caída accidental. Dispositiu de seguretat diss enyat per millorar la seguretat del bany a la sev a piscina avisant davant qualsevol caig uda accidental. Dispositif de sécurité, conçu pour améliorer la sécurité de la piscine en nous alertant de toute chute accidentelle.


Análisis aguAaNALYSE DE L’EAU ’AIGUA | ANÀLISI DE L

Tiras Piscimar Tiras para análisis rápido para Cloro libre, pH, Alcalinidad y Estabilizador (50 tiras). Tires per anàlisi ràpida per Clor lliure, pH, Alcalinitat i Estabilitzador (50 tires). Languettes pour l’analyse rapide du chlore libre, pH, alcalinité et stabilisateur (50 languettes).

Tiras Aquachek®

FTK-125

Ideal piscinas residenciales. Analiza Cloro Libre / Total, pH, Demanda de Ácido y Alcalinidad. Ideal piscines residencials. Analitza Clor Lliure / Total, pH, demanda d’Àcid i Alcalinitat.

Lector digital de tiras, Cloro Libre/Bromo, pH y Alcalinidad. Incluye auto-timer para controlar el tiempo de análisis, bastoncillo de limpieza de cámara de lectura y protector anti-luz parásita.

Idéal piscines résidentielles. Analyse le chlore libre/total, pH, demande d’acide et alcalinité.

Lector digital de tires, Clor lliure/Brom, pH i Alcalinitat. Inclou auto-timer per controlar el temps d’anàlisi, bastonet de neteja de cambra de lectura i protector anti-llum paràsita.

FTK-101

Lecteur digital à bandelettes : chlore libre / brome, pH et alcalinité. Comprend : auto-minuterie pour commander le temps d’analyse, tige pour le nettoyage de la chambre d’analyse et protection contre les UV.

FUNCIONAMIENTO

MEJORADO FUNCIONAMENT MILLORAT

AMÉLIORATION DES FONCTIONS

18

Analiza el cloro libre y pH en agua potable y en piscina. Escala Cl (0-3 ppm) y pH (6,8-8,2). Analitza el clor lliure i pH en aigua potable i en piscina. Escala Cl (0-3 ppm) i pH (6,8-8,2). Analyse le chlore libre et le pH en eau potable et en piscine. Échelle C1 (0-3 ppm) et pH (6,8-8,2).


Robots automá ticos ROBOTS AUTO MÀTIC

S | ROBOT A UTOMATIQUE

Navigator-Pro

DV 5000

Limpiafondos automático de aspiración para limpiar el fondo de su piscina, incorpora un sistema rotatorio de movimientos que evita que quede parado en las esquinas o escaleras, además tiene un prefiltro que atrapa las hojas más grandes para que no dañen el equipo.

El robot de aspiración DV5000 le garantiza una relación calidad-precio excelente y con la garantía HAYWARD. Diafragma que garantiza años de trabajo eficiente y silencioso.

Netejafons automàtic d’aspiració per netejar el fons de la seva piscina, incorpora un sistema rotatori de moviments que evita que quedi parat a les cantonades o escales, a més té un prefiltre que atrapa les fulles més grans perquè no facin malbé l’equip. Nettoyeur de fonds automatique à aspiration pour nettoyer le fond de votre piscine, présente un système rotatif de mouvements pour éviter qu’il ne s’arrête dans les coins ou les escaliers, possède aussi un préfiltre qui attrape les feuilles les plus grandes pour ne pas endommager l’équipement.

Sistema de limpieza

El robot d’aspiració DV5000 li garanteix una relació qualitat-preu excel·lent amb la garantia HAYWARD. Diafragma que garanteix anys de treball eficient i silenciós. Le robot aspirateur DV5000 lui assure un rapport qualitéprix excellent et avec la garantie HAYWARD. Diaphragme qui garantit des années de travail efficace et silencieux.

Manómetro

Vista inferior

Diafragma

19


• GARANT

A

Netejafons automàtic i intel·ligent per a piscines. Gràcies al seu programador neteja tot el fons de la seva piscina en tan sols 2 hores. Incorpora carro d’emmagatzematge i transport. Cable de 15 metres. Nettoyeur de fonds automatique et intelligent pour piscines. Grâce à son programmeur, en deux heures à peine, il nettoie tout le fond de votre piscine. Système de filtres faciles à nettoyer et d’une grande capacité de rétention de la saleté. Comprend chariot pour stockage et transport. Câble de 15 mètres.

2h

Texnet Es el único coagulante sólido que mejora el rendimiento de los elementos filtrantes sin obturarlos. Compatible con todo tipo de robots eléctricos o de aspiración. És l’únic coagulant sòlid que millora el rendiment dels elements filtrants sense obturarlos. Compatible amb tot tipus de robots elèctrics o d’aspiració. C’est l’unique coagulant solide qui améliore le rendement des éléments filtrants sans les obturer. Compatible avec tous les types de robots électriques ou aspirateurs.

20

ANYS ANS

1 TH

AR A N TI

Limpiafondos automático e inteligente para piscinas. Gracias a su programador limpia todo el fondo de su piscina en tan solo 2 horas. Sistema de filtros fáciles de limpiar y de gran capacidad de retención de suciedad. Incorpora carro de almacenaje y transporte. Cable de 15 metros.

Roboclean

3+

AÑOS

Regenera los filtros de cartucho de una forma rápida y sin dañarlos. Válido para cualquier tipo de filtros. Regenera els filtres de cartutx d’una forma ràpida i sense danyar-los. Vàlid per a qualsevol tipus de filtres. Il régénère les filtres à cartouches rapidement et sans les abîmer. Validé pour n’importe quels types de filtres.

GARANTÍ

EV1

IE

•G

OMÀTICS ROBOTS AUT

A

ticos Robots auto|mROáBOT AUTOMATIQUE


• GARANT

ANYS ANS

1 TH •G

A

AÑOS

A

AR A N TI

Equipado con la tecnología QuickClean, dispone de ciclo rápido de 90 min. y el intensivo de 4 horas, según necesidades. Carro incluido. Cable de 17 metros. Características similares a su hermano EV1 (acceso superior a los filtros, filtros de 5 μ, etc.) pero con la gran diferencia que limpia el suelo, las paredes y la línea de flotación. Apto para todo tipo de superficies ( Liner, Poliéster, Hormigón, Pintura, etc...).

3+

GARANTÍ

EV2

IE

Equipat amb la tecnologia QuickClean, disposa de cicle ràpid de 90 min. i l’intensiu de 4 hores, segons necessitats. Carro inclòs. Cable de 17 metres. Característiques similars al seu germà EV1 (accés superior als filtres, filtres de 5 μ, etc.) però amb la gran diferència que neteja el terra les parets, i la línia de flotació. Apte per a tot tipus de superfícies (Liner, Poliester, Formigó, Pintura, etc ...). Equipé de la technologie QuickClean, il dispose d’un cycle rapide de 90 mn et d’un cycle intensif de 4 heures, selon les besoins. Chariot inclusé. Câble de 17 mètres. Il possède des propriétés similaires à celles de son frère EV1 (accès supérieur aux filtres, filtres de 5 µ, etc.) mais avec la grande différence qu’il peut nettoyer le sol, les murs et la ligne de flottaison. Indiqué pour tout type de surfaces (Liner, Polyester, Ciment, Peinture, etc...).

1,5h 1,5

4h

Filtro Primavera Filtro especial apto para todos los limpiafondos eléctricos de HAYWARD. Indicado para las primeras limpiezas al inicio de temporada o cuando haya mucha suciedad acumulada. Filtre especial apte per a tots els netejafons elèctrics de HAYWARD. Indicat per a les primeres neteges de l’inici de temporada o quan hi hagi molta brutícia acumulada. Filtre spécialement conçu pour tous les nettoyeurs de fond de HAYWARD. Recommandé pour les premiers nettoyages en début de saison ou quand il y a beaucoup de saleté accumulée.

21


pieza Material de| lMim ATÉRIEL DE NETTOYAGE NETEJA MATERIAL DE

Manguera Rainbow 8m / 10m / 12m

Manguera autoflotante reforzada con terminal giratorio disponible en cuatro colores. Mànega autoflotant reforçada amb terminal giratori disponible en quatre colors. Ferrari

Lila

Manzana

Madera

Tuyau autoflottant renforcé avec borne pivotante disponible en quatre couleurs.

Pértigas Telescópicas 2,4m / 3,6m / 4,8m

Pértigas extensibles de aluminio reforzado para el material de limpieza de su piscina

Perxes extensibles d’alumini reforçat per al material de neteja de la seva piscina.

Balais extensibles en aluminium renforcé pour le matériel de nettoyage de votre piscine.

Carro flexible MOD. 9055

Carro flexible fabricado con materiales de alta calidad, flexible y ruedas con cojinetes. Carro flexible fabricat amb materials d’alta qualitat, flexible i rodes amb coixinets. Chariot flexible mod. 9055 fabriqué avec des matières de haute qualité, flexible et roues avec coussinets.

Carro aluminio

MOD. 9058 / MOD.9064 Carro fabricado en aluminio reforzado y con cepillo inferior para mejorar la limpieza de su piscina. Clip o palomillas. Carro fabricat en alumini reforçat i amb raspall inferior per millorar la neteja de la seva piscina. Clip o palometes. Chariot fabriqué en aluminium renforcé et avec brosse inférieure pour améliorer le nettoyage de votre piscine. Clip ou vis papillons.

22


Cepillo

MOD. 9036 Cepillo curvo con cerdas de nylon blanco, económico y resistente.

Recogehojas bolsa MOD. 9030

Recogehojas ultra reforzado con bolsa de tamiz fino y pala frontal para facilitar la recogida de hojas.

Raspall corb amb cerres d’acer de nylon blanc, econòmic i resistent. Brosse courbe avec poils en nylon blanc, bon marché et résistante.

Recollidor de fulles ultrareforçat amb bossaA de tamís fi i pala frontal per facilitar la recollida de fulles.

Recogehojas plano

Ramasse feuilles ultra renforcé avec filet de tamis fin et pelle frontale pour faciliter le ramassage des feuilles.

MOD. 9026

Recogehojas de polipropileno azul con el tamiz plano.

Termómetro figuras

Recollidor de fulles de polipropilè blau amb el tamís pla.

MOD. 9083

Termómetro cuerpo recto con cabezal tematizado con figuras diversas, fácil lectura. Termòmetre cos recte amb capçal tematitzat amb figures diverses, fàcil lectura. Thermomètre corps droit avec embout décoré avec plusieurs dessins, lecture facile.

Filtro Skim

Ramasse feuilles en polypropylène bleu et tamis plat.

6 Unidades

Bolsa prefiltro fabricada con fibras resistentes y universal para todo tipo de cestas skimmer. Bossa de prefiltre amb fibres resistents, universal per a tot tipus de cistelles skimmer. Sac préfiltre en fibres résistantes et universel pour tout type de paniers skimmer

23


Filtración

FILTRATION FILTRACIÓ |

1,5CV ø600

1CV 0,75CV

Filtros y bomba Eco Range Fabricados con materiales de alta calidad lo que les garantizan un alto rendimiento y una larga vida útil. Compruebe la magnífica relación calidad precio.

ø480 ø400

Fabricats amb materials d’alta qualitat, fet que garanteix un alt rendiment i una llarga vida útil. Comproveu la magnífica relació qualitat preu. Sont fabriqués avec des matériaux de haute qualité, ce qui assure un grand rendement et une longue durée. Observez le magnifique rapport qualité-prix.

as s limitad e d a id n U itades

Kit Compacto Filtración Eco Range Kit de filtración para piscinas sobre elevadas, montaje rápido y sencillo. Bomba (0,5 CV) y filtro (Ø400) están dimensionados para proporcionar el máximo rendimiento con el menor consumo eléctrico. Kit de filtració per a piscines sobre elevades, muntatge ràpid i senzill. Bomba (0,5 CV) i filtre (Ø400) estan dimensionats per proporcionar el màxim rendiment amb el menor consum elèctric. Platine de filtration sur-élevée pour piscine, une installation rapide et facile. La pompe (0,5 CV) et le filtre (Ø400) sont dimensionnés pour fournir des performances maximales avec une faible consommation électrique.

24

m Unitats li ditaire comman Parts de


Filtros Sílex HAYWARD

Motores HAYWARD

Powerline Plus

Una gama completa de filtros, soplados de Polietileno de Alta Densidad, para responder a todas sus necesidades. La nueva versión de nuestro filtro de 600 mm de diámetro (S0246S) no es solamente estética, hemos revisado totalmente su concepción, para ofrecer la mejor tecnología. Estas mejoras configuran el futuro de esta gama de filtros. Una gamma completa de filtres, bufats de Poiletilé d’Alta Densitat, per respondre a totes les seves necessitats. La nova versió del nostre filtre de 600 mm de diàmetre (S0246S) no és només estètica, hem revisat totalment la seva concepció, per oferir la millor tecnologia. Aquestes millores configuren el futur d’aquesta gamma de filtres.

Nueva Bomba HAYWARD de diseño y prestaciones muy similares a la ya conocida MAX FLO I. Con este nuevo modelo se ha conseguido una inmejorable relación calidad-precio. Nova Bomba HAYWARD de disseny i prestacions molt similars a la ja coneguda MAX FLO I. Amb aquest nou model s’ha aconseguit una immillorable relació qualitat-preu. Nouvelle pompe HAYWARD dont la conception et les prestations sont très similaires à la déjà connue MAX FLO I. Ce nouveau modèle a permis d’obtenir une parfaite relation qualité-prix.

Une gamme complète de filtres, soufflage de polyéthylène haute densité pour répondre à tous vos besoins. La nouvelle version de notre filtre de 600 mm de diamètre (S0246S) n’est pas seulement esthétique, nous avons totalement révisé sa conception pour offrir la meilleure technologie. Ces améliorations configurent le futur de cette gamme de filtres.

0,75 CV 0,50 CV

1 CV 1,5 CV

Ø 400

Ø 520

Ø 600

Ø 750 Ø 900 25


IluminaciónAIRAGE | ÉCL IL·LUMINACIÓ

Nap Wink Air Chaise-longue flotante de máximo confort. Resistente al agua, se puede lavar en lavadora. Se almacena fácilmente a final de temporada sin ocupar apenas espacio. Chaise-longue flotant de màxim confort. Resistent a l’aigua, es pot rentar a la rentadora. S’emmagatzema fàcilment a final de temporada sense ocupar espai. Chaise-longue flottante avec un confort maximal. Résistante à l’eau, elle est lavable en machine. Une fois pliée, elle est facilement stockée sans occuper d’espace.

Loon Nap Chaise-longue flotante con led recargable resistente al agua con 20 horas de autonomía. Incluye mando a distancia. Emite color blanco, multicolor y simula el efecto luz vela. Chaise-longue flotant amb led recarregable resistent a l’aigua amb 20 hores d’autonomia. Inclou comandament a distància. Emet color blanc, multicolor i simula l’efecte llum vela.

Nap Wink Air

Chaise-longue flottante avec led rechargeable. Résistante à l’eau avec une autonomie de 20 heures. Elle inclut une commande à distance et émet une couleur blanche, multicolore en simulant un effet de lumière tamisée.

Chill lite

Luces flotantes, inflables y rígidas, para iluminar la piscina, terraza, jardín, etc. Leds con amplio espectro de colores (azul, rojo, verde, blanco y pase continuo de colores). Autonomía de 8 horas y batería recargable Li-Ion. Con mando a distancia. Llums flotants, inflables i rígides, per il·luminar la piscina, terrassa, jardí, etc. Leds amb ampli espectre de colors (blau, vermell, verd, blanc i passi continu de colors). Autonomia de 8 hores i bateria recarregable Li-Ion. Amb comandament a distància. Lumières flottantes, gonflables et rigides, pour illuminer la piscine, la terrasse, le jardin, etc.. Leds avec une multitude de couleurs (bleu, rouge, vert, blanc qui change continuellement). Autonomie de 8 heures avec une batterie rechargeable le Li-Ion. Avec télécommande.

Loon Nap

Chill lite

26


Foco leds Smart Bright Led de alta potencia con tecnología “Smart Bright” que dota al agua de una gran luminosidad y brillo. Indicado para disfrutar de la cromoterapia y sus propiedades terapéuticas. Disponible el foco completo o por separado la lámpara de Leds blancos o la de colores (RGB). Se adaptan a cualquier tipo de foco existente. El Led de Colores dispone de mando a distancia y 5 secuencias de cambio de color y 11 colores fijos. El led Rainbow se fija en la piscina utilizando la boquilla de impulsión o toma limpiafondos. Led d’alta potència amb tecnologia “Smart Bright” que dota a l’aigua d’una gran lluminositat i brillantor. Indicat per gaudir de la cromoteràpia i les seves propietats terapèutiques. Disponible el focus complet o per separat la llum de Leds blancs o la de colors (RGB). S’adapten a qualsevol tipus de focus existent. El Led de Colors disposa de comandament a distància i 5 seqüències de canvi de color i 11 colors fixos. El led Rainbow es fixa a la piscina utilitzant el broquet d’impulsió o presa netejafons. Nouvelle génération de LED avec technologie “Smart Bright” qui donne à l’eau une luminosité et un éclat jamais vu. Une solution totalement adaptée pour les utilisateurs qui désirent profiter de cette luminothérapie et de ses propriétés thérapeutiques. Disponible avec niche complète et bride pour piscine liner ou vendus séparément avec la Lampe LED blanche ou couleur (RVB). S’adapte à tous les modèles de niches. Les LEDs RGB disposent de 5 séquences de changement de couleur et 11 couleurs fixes.

Led Blanco / RGB

Led Rainbow

Foco leds Eco Range Gama de lámparas Led que se adaptan a cualquier nicho de foco existente. Dota al agua de una gran luminosidad y brillo. Instalación sencilla y rápida. Es una solución muy económica y funcional para dotar a su piscina de un entorno y color apacible. Sin mando a distancia. Gamma de llums Led que s’adapten a qualsevol nínxol de focus existent. Dota a l’aigua d’una gran lluminositat i brillantor. Instal·lació senzilla i ràpida. És una solució molt econòmica i funcional per dotar la seva piscina d’un entorn i color tranquil. Sense comandament a distància. Gamme de lampes à LEDs qui s’adapte à tous les modèles de niches des piscines existantes. Donne à l’eau une grande luminosité et brillance. Installation simple et rapide avec fixation par vis. C’est une solution très économique et fonctionnelle pour équiper votre piscine d’une couleur douce. Sans télécommande.

27


rtores Duchas y co|bDeOUCHES ET COUVERTURES BERTORS DUTXES I CO

Ducha solar 18L y 35L Cuerpo hecho en termoplástico de alta densidad con monomando para agua fria o caliente. Conexiones rápidas para manguera estandard de jardín. Preparadas para fijarlas al suelo fácilmente. Cos fet en termoplàstic d’alta densitat amb monocomandament per a aigua freda o calenta. Connexions ràpides per mànega estàndard de jardí. Preparades per fixar al terra fàcilment. Structure faite en thermoplastique de haute densité, avec mélangeur de l’eau chaude et froide. Connexions rapides à un tuyau d’arrosage standard. Préparées pour être fixées au sol facilement.

Solar térmico ECO Indicado para cubrir piscinas climatizadas, aportando un gran ahorro energético y de producto químico, evitando al mismo tiempo las condensaciones de agua. Al ser flotante y ligero, permite su recogida mediante el enrollador.

Enrollador de suelo

Fabricado en plástico ABS blanco con manivela. El tubo enrollador es de aluminio telescópico y puede alcanzar una longitud máxima de 6,3 m.

Fabricat en plàstic ABS blanc amb manovella. El tub enrotllador és d’alumini telescòpic i pot arribar a una longitud màxima de 6,3 m. Fabriqué en plastique ABS blanc avec manivelle. Tube télescopique en aluminium qui peut atteindre une longueur maximale de 6,3 m.

Enrollador con ruedas Fabricado en acero inoxidable y con ruedas de plástico. Manivela para recoger el cobertor. Con barra telescópica de aluminio disponible en dos longitudes, extensible hasta 6,3 m o 8,5 m. Fabricat en acer inoxidable i amb rodes de plàstic. Manovella per recollir el cobertor. Amb barra telescòpica d’alumini disponible en dues longituds, extensible fins a 6,3 m o 8,5 m. Fabriqué en acier inoxydable avec 2 roues en PVC haute résistance. Manivelle pour enroulement facile et rapide de la couverture. Disponible en deux longueurs, extensible de 6,3 m à 8,5 m.

Indicat per cobrir piscines climatitzades, aportant un gran estalvi energètic i de producte químic, evitant al mateix temps les condensacions d’aigua. En ser flotant i lleuger, permet la seva recollida mitjançant el enrotllador. Recommandé pour couvrir des piscines chauffées, en apportant des économies d’énergie considérables et chimiques, tout en évitant la condensation de l’eau. Flottante et légère, elle permet d’être enroulée facilement.

Bicolor plastificado opaco Indicado para el Invernaje de piscinas, cuerpo opaco que evita la formación de algas. Interior con tejido de poliéster, recubierto a dos caras de PVC. Indicat per a l’Hivernatge de piscines, cos opac que evita la formació d’algues. Interior amb teixit de polièster, recobert a dues cares de PVC. Indiqué pour l’hivernage des piscines, bâche opaque qui évite la formation d’algues. Tissu intérieur en polyester, enduit de PVC recto et verso.

28


Climatización CLIMA

TITZACIÓ | C LIMATISATION

Hydro Heatpool MOD Easy Pac Concebidas para alargar la temporada de baño desde abril a octubre con el menor consumo eléctrico del mercado. Intercambiador de titanio y controlador digital. Controlador digital Controlador digital Contrôleur numérique

Concebudes per a allargar la temporada de bany des d’abril a octubre amb el menor consum elèctric del mercat. Intercanviador de titani i controlador digital. Conçu pour rallonger la saison de bain d’avril à octobre avec la consommation électrique la plus faible du marché. Échangeur de titane et contrôleur numérique.

Hydro Heatpool MOD WP Green Controlador digital táctil Controlador digital tàctil Contrôleur numérique tactile

La mejor elección para alargar el baño con el menor impacto visual en su jardín. Excelente relación calidad-precio, trabajan a partir de temperaturas mínimas de hasta 5 ºC. Reversibles con sistema DUAL SMART, calientan y enfrian el agua. Intercambiador de titanio y controlador digital táctil. La millor elecció per allargar el bany amb el menor impacte visual al seu jardí. Excel·lent relació qualitat-preu, treballen a partir de temperatures mínimes de fins a 5 º C. Reversibles amb sistema DUAL SMART, escalfen i refreden l’aigua. Intercanviador de titani i controlador digital tàctil. Le meilleur choix pour rallonger le bain avec le moins d’impact visuel dans votre jardin. Excellente relation qualité-prix, travaille à partir de températures minimales de jusqu’à 5 ºC. Réversible avec DUAL SMART, chauffe et refroidit l’eau. Échangeur de titane et contrôleur numérique tactile.

29


ConstruccióSTnRUCTION Ó | CON CONSTRUCCI

Césped Paradís Su tienda PISCIMAR STORE distribuye e instala la nueva generación de césped artificial PARADÍS. Su instalación se realiza sin añadir ningún tipo de áridos, lo que lo convierte en el complemento ideal para la zona de piscina. Un aspecto natural y un tacto muy suave. La teva botiga Piscimar BOTIGA distribueix i instal·la la nova generació de gespa artificial PARADÍS. Es pot instal·lar sense cap tipus d’agregat, i és l’accessori perfecte per a l’àrea de la piscina. Un aspecte natural i un tacte molt suau. Votre magasin PISCIMAR STORE distribue et installe la nouvelle génération de gazon artificiel PARADIS. Il peut être installé sans aucun type d’agrégat, et il est donc l’accessoire idéal pour la zone de la piscine. Un aspect naturel et un toucher très doux.

Mantenimiento BONGRASS El más potente limpiador desinfectante de césped artificial del mercado. Agradable olor a césped natural recién cortado durante las primeras horas después de su aplicación. Únic netejador, antiàcars, higienitzador i hipoalergènic de gespa artificial del mercat. Agradable olor de gespa natural acabat de tallar durant les primeres hores després de la seva aplicació. Seul nettoyant, antiacariens, higénisateur et hypoallérgénique pour pelouses artificielles du marché. Odeur agréable de gazon naturel fraîchement tondu pendant quelques heures après son application.

30


¿Su piscina pierde agua? Se la rehabilitamos con la solución definitiva Rehabilitación de piscinas Rehabilitamos su piscina instalando lámina armada ELBE BLUE LINE, que garantiza la estanqueidad total del vaso de su piscina. Su tienda PISCIMAR STORE le pressupuestará sin compromiso la rehabilitación total de su piscina. Además de evitar la pédida de agua podrá conseguir un acabado con el color que más le guste, liso o estampado.

Stop a las fugas

Rehabilitem la seva piscina instal·lant làmina armada ELBE BLUE LINE, que garanteix l’estanquitat total del got de la seva piscina. La seva botiga Piscimar STORE li farà un pressupost sense compromís per la rehabilitació total de la seva piscina. A més d’evitar la pèrdua d’aigua podrà aconseguir un acabat amb el color que més li agradi, llis o estampat. Nous réhabilitons votre piscine en installant une membrane armée ELBE BLUE LINE qui garantit l’étanchéité totale du bassin de votre piscine. Votre magasin PISCIMAR STORE vous donnera le devis sans engagement de la réhabilitation de votre piscine. Non seulement vous éviterez la perte d’eau mais vous pourrez également obtenir une finition de la couleur que vous préférez, unie ou imprimée.

Flexibilidad Liso · Llis · Lisse

Estampado · Estampat · Estampage

Flexibilitat Flexibilité

Resistencia a la rotura

Resistència al trencament Résistance à la rupture

Resistencia a los rayos ultravioleta.

Resistència als raigs ultraviolats Résistance aux rayons ultraviolets.

10 años de garantía de estanquiedad

10 anys de garantia d’estanqueitat 10 ans de garantie d’étanchéité

31


Escales Escales d’acer inoxidable 2 graons, AISI-316 (codi: 87111928):

179 eur.

3 graons, AISI-316 (codi: 87111936):

199 eur.

4 graons, AISI-316 (codi: 87111944):

219 eur.

2 graons, AISI-304 (codi: 87110920):

139 eur.

3 graons, AISI-304 (codi: 87110838):

159 eur.

4 graons, AISI-304 (codi: 87110946):

179 eur.

Escala d’accés fàcil 3 graons, AISI-316 (codi: 87152010): 439 eur. 4 graons, AISI-316 (codi: 87152011): 509 eur.

Escala pont Especial per piscines elevades 3/3 graons amb plataforma (codi: 87140034): 229 eur. 4/4 graons amb plataforma (codi: 87140042): 249 eur.


Filtració

Bomba Victoria Plus Bomba de piscina amb un disseny robust i una cistella al prefiltre de gran capacitat. Baix nivell sonor. Codi

Característiques

Preu

38771

¾ CV, monofàsica, 11.000 l/h

319 eur.

38773

1 CV, monofàsica, 16.000 l/h

329 eur.

38775

1,5 CV, monofàsica, 21.5000 l/h

369 eur.

Filtres de sorra Filtre construït amb resines de polièster i fibra de vidre. Tapa de plàstic de gran diàmetre. Equipat amb vàlvula selectora de sis vies, manòmetre i purga d’aigua automàtica i manual. Pressió màxima de treball a 2,5 kg/cm2 Codi

Característiques

19353AN-CL04

D.500 mm

389 eur.

Preu

15786AN-CL04

D.600 mm

439 eur.

15787-CL04

D.750 mm

529 eur.

Locals de filtració 650

Local per allotjar l’equip de filtració de la piscina. La tapa és imitació a roca. Codi: CASPOOL500

Kits de filtración Local roca semi enterrat + filtre d.500mm + bomba victoria plus ¾ CV monofàsica + sorra de sílex + instal·lació dels elements anteriors dintre el local (no inclou la instal·lació de tot el kit en domicili): Preu: 1.530 eur. Local roca semi enterrat + filtre d.600mm + bomba victoria plus 1 CV monofàsica + sorra de sílex + instal·lació dels elements anteriors dintre el local (no inclou la instal·lació de tot el kit en domicili): Preu: 1.660 eur. Local enterrat Ramses + filtre d.550mm (vàlvula top) + bomba Sena 1 CV monofàsica + sorra de sílex + instal·lació dels elements anteriors dintre el local (no inclou la instal·lació de tot el kit en domicili): Preu: 980 eur.


Filtració Sorra de sílex Càrrega filtrant per eliminar impureses. Sacs de 25 kg. La granulometria recomanada es de 0,7 mm. Codi: SILEX0,7

Vidre filtrant Medi filtrant respectuós amb el medi ambient, fabricat amb vidre reciclat. Filtració més eficient, reduint un 30% la terbolesa, estalviant aigua, energia i productes químics. Sacs de 20 kg. Codi: VIDREO

19

7,56

Filtració per piscines desmuntables Filtració especial per piscines petites, amb sorra de sílex. m3/h

Vàlvula

CV

Kg sorra

Preu

4

4 vies

0,33

20

270 eur.

D-6

6

4 vies

0,50

50

449 eur.

D-10

10

6 vies

1,00

75

529 eur.

Model NAN4

Filtre amb bomba incorporada de cartutx Filtre amb un caudal de 5000 l/h. Inclou un cartutx filtrant en tela de polièster, mànegues d’entrada i sortida. La superfície filtrant és de 2,3 m2. Codi: 00650

309

Vàlvula selectora automàtica Automatisme que controla el filtre de la piscina. Conté un teclat amb polsadors per la maniobra, amb el qual podem realitzar les operacions de filtració, rentat, esbandit i buidat. S’adapten fàcilment a qualsevol filtre. Codi: 32581 (basic 1 ½”)

870


Jocs d’aigua Cascada Mini Bali Cascada d’acer inoxidable. No es necessari anclatge. Caudal de 20 m3/h Codi: 87185041 (AISI-304)

Preu: 575 eur.

Codi: 87185044 (AISI-316)

Preu: 710 eur.

Cascada Bali Cascada d’acer inoxidable. Caudal de 30 m3/h. No inclou l’anclatge. Codi: 87185047 Preu: 999 eur.

Canó Fidji Canó amb boquilla plana. Caudal: 8 m3/h. No inclou l’anclatge. Codi: 87185023 Preu: 470 eur.

Canó Capri circular

Canó Tahití

Canó amb boquilla plana. Caudal: 20 m3/h. No necesita anclatge.

Canó amb un caudal de 6 m3/h. No necesita anclatge.

Codi: 87186030 Preu: 780 eur.

Codi: 87187010 (canó Tahití)

Preu: 140 eur.

Codi: 87187012 (boquilla)

Preu:

75 eur.


Cobertors Lones per l’hivern Cobertors per cobrir la piscina durant els mesos d’hivern. Evitarà que s’embruti l’aigua, reduint les tasques de manteniment. Principals característiques: Fàcil d’instal·lar i recollir Lleugera i resistent Color blau Tensada sobre el perímetre de la piscina (consultar el preu segons la forma i mida de la piscina)

Mantes tèrmiques Cobertes per mantenir la temperatura de l’aigua de la piscina. Formada per una làmina de polietilè i amb bombolles d’aire. Un enrotllador facilita la manipulació i el magatzematge de la coberta. Ideal per piscines climatitzades, ja que la seva qualitat aïllant evita la pèrdua de calor. (consultar el preu segons la forma i mida de la piscina)

Valles de piscina Destinades per limitar l’accés de la piscina a nens menors de 5 anys. L’altura de les valles són de 1,22 m. Dos models: Flash transparent

Flash-N


Lista de precio s

LLISTA DE PRE US | LISTE D E PRIX Pag.2 ARP 60............................ 1420,00€ ARP 90............................ 1595,00€ ARP 150........................... 1850,00€ MÓDULO S&D.................... 1075,00€ Pag.3 PSM 20............................ 1075,00€ PSM 30............................ 1275,00€ PSM 40............................ 1425,00€ BOMBA ELITE pH.................. 599,00€ Pag.4 PHOS-OUT...........................31,20€ ION CELL.............................17,95€ CELNET..............................15,15€ INSTA TEST FOSFATOS..............23,70€ AQUACHEK SAL.....................13,90€

Pag.9 ALGIBLACK..........................18,75€ AQUA-STOP..........................45,85€ ION MAGNETIC......................24,95€ ALGIBON.............................23,70€ FAST DOWN..........................29,35€ Pag.10 ALGINET.............................17,95€ ABRILLANTADOR....................19,95€ CLEANPOOL TAB....................17,95€ AQUACHEK OXÍGENO..............15,50€ Pag.11 OXIPURE.............................24,95€ ACTIBON.............................16,25€ ULTRACLEAR........................27,25€

Pag.5 ALGIKLEAN..........................15,70€ ESTABILIZADOR.....................42,00€ GOLDENFLOK.......................24,50€ BAJA pH LÍQUIDO...................35,75€

Pag.12 POOLNET............................. 8,60€ LINNET................................ 7,11€ ANTICALCÁREO.....................15,75€ TRAMPA AVISPAS....................13,25€ CEPILLO ESTROPAJOS............... 9,90€

Pag.6 MAXICLOR GR.......................27,50€ DICLOR...............................27,50€ MAXICLOR 200......................27,50€ POLICLOR............................27,50€

Pag.13 IVERNET.............................43,50€ IVERLINER...........................48,75€ ECOIVER.............................21,00€

Pag.7 BONAQUA............................72,25€ BONAQUA POOL....................89,00€ BONAQUA SHOCK...................78,80€ BONAQUA STARTER.................51,75€ OFERTA KIT BONAQUA........... 250,00€ Pag.8 SUBE pH.............................22,80€ BAJA pH.............................25,95€ SUBE ALCALINIDAD.................27,40€ BAJA ALCALINIDAD.................25,95€ SUBE pH LIQUIDO..................59,90€ BAJA pH LIQUIDO...................35,75€

Pag.14 SPA MAXIBROM......................13,50€ SPA BAJA pH.......................... 3,60€ SPA FOAMEX.......................... 6,30€ SPA ULTRACLEAR.................... 8,80€ SPA SENSES..........................14,50€ SPA CÍTRICOS........................14,50€ SPA PASIÓN..........................14,50€ Pag.18 TIRAS PISCIMAR...................... 8,60€ FTK-125..............................15,95€ FTK-101..............................11,50€ TRUTEST.............................85,00€ TIRAS TRUTEST.....................14,50€

Pag.19 NAVIGATOR PRO.................. 420,00€ DV5000............................. 275,00€ Pag.20 EV 1................................ 850,00€ FILTROS PRIMAVERA................24,00€ Pag.21 EV 2............................... 1195,00€ ROBOCLEAN........................ 21,95 € TEXNET............................. 15,50 € Pag.22 MANGUERA RAINBOW 8M..........32,95€ MANGUERA RAINBOW 10M........38,50€ MANGUERA RAINBOW 12M........45,75€ CARRO ALUMINIO 9058/9064.....37,45€ CARRO FLEXIBLE 9055.............35,00€ PÉRTIGA TELESCOPICA 2,4M......16,80€ PÉRTIGA TELESCOPICA 3,6M......22,90€ PÉRTIGA TELESCOPICA 4,8M......28,95€ Pag.23 RECOGEHOJAS BOLSA..............11,95€ CEPILLO............................... 6,95€ RECOGEHOJAS PLANO.............. 4,75€ TERMÓMETROS FIGURAS..........37,45€ FILTRO SKIM.......................... 9,60€ Pag.24 FILTRO ECO RANGE DIAM.400.. 280,00€ FILTRO ECO RANGE DIAM.480.. 340,00€ FILTRO ECO RANGE DIAM.600.. 420,00€ MOTOR ECO RANGE 0,75 CV.... 249,00€ MOTOR ECO RANGE 1 CV........ 275,00€ MOTOR ECO RANGE 1,5 CV..... 295,00€ KIT COMPACTO ECO RANGE..... 425,00€ Pag.25 FILTRO HAYWARD DIAM.400..... 475,00€ FILTRO HAYWARD DIAM.480..... 510,00€ FILTRO HAYWARD DIAM.600..... 540,00€ MOTOR POWERLINE 0,5 CV..... 320,00€ MOTOR POWERLINE 0,75 CV.... 345,00€ MOTOR POWERLINE 1 CV........ 375,00€ MOTOR POWERLINE 1,5 CV..... 395,00€

Todos los precios incluyen el IVA del 21%. En el precio no se incluye instalación ni mantenimiento. Tots els preus inclouen l’IVA del 21%. En el preu no s’inclou instal·lació ni manteniment. Tous les prix incluent la TVA de 21%. Le prix ne comprend pas l’installation ou l’entretien.

Pag.26 NAP WINK AIR GRIS.................99,95€ NAP WINK AIR GRIS.................99,95€ NAP WINK AIR GRIS.................99,95€ LOON NAP......................... 289,95€ BUBBLE DIAM.25....................89,95€ BUBBLE AIR DIAM.25...............56,95€ BUBBLE AIR DIAM.50...............67,95€ Pag.27 LED SMART BRIGHT BLANCO.... 215,00€ LED SMART BRIGHT RGB......... 259,00€ LED SMART BRIGHT RAINBOW.. 220,00€ LED ECO RANGE BLANCO........ 175,00€ LED ECO RANGE RGB............ 175,00€ Pag.28 DUCHA SOLAR 18L................ 180,00€ DUCHA SOLAR 35L................ 225,00€ ENROLLADOR SUELO 6,3....... 229,00€ ENROLLADOR RUEDAS 6,3M..... 360,00€ ENROLLADOR RUEDAS 8,5M..... 415,00€ COBERTOR SOLAR............. 14,45€/m2 COBERTOR INVIERNO......... 17,95€/m2 Pag.29 HHP EASY PAC 40................ 1995,00€ HHP EASY PAC 60................ 2600,00€ HHP EASY PAC 80................ 3500,00€ HHP WP GREEN 80.............. 3400,00€ HHP WP GREEN 110............. 3950,00€ HHP WP GREEN 150............. 5700,00€ HHP WP GREEN 230............. 8250,00€ Pag.30 CÉSPED PARADIS...............45,00€/m2 BONGRASS...........................32,00€ Pag.31 LÁMINA ARMADA LISA.........22,10€/m2 LÁMINA ARMADA PEARL.......29,95€/m2 LÁMINA ARMADA MOSAICO...29,95€/m2


Av. Europa, 26, naus 3 i 4 17300 Blanes (Girona) Tel: 972 332 311 – 972 332 739 info@piscinesblanes.com www.piscinesblanes.com

Tasas e impuestos incluidos · Taxes e impostos inclosos · Duties and taxes included · Taxes et impôts inclus

Revista ofertes 2013  
Revista ofertes 2013  

Revista anual amb les ofertes per aquest 2013, tots els productes que necesites per la teva piscina.

Advertisement