Issuu on Google+

!

Pirineus ! Outdoor PIRINEUSOUTDOOR.COM

Activitats per grups x Amb nosaltres trobareu una amplia oferta d’activitats per grups d’empresa i escoles, us organitzem des d’un matí fins a diferents dies d’activitats adaptades a les vostres necessitats. Les activitats per escolars van orientades a gaudir d’una jornada d’esbarjo i aventura i reforçar els vincles entre companys fora de l’entorn habitual i que propicien una relació amb una base més ferma que serveix com a motor en el treball en equip.

!

x Per les empreses oferim tot tipus d’activitats d’esbarjo i també activitats de coaching a la natura orientades a trobar el lider del grup i en el cas individual a reforçar el caràcter i l’autoestima per afrontar nous reptes professionals i canvis dins del món professional.

On som? Ens podràs trobar a 4 km de la Seu d’Urgell, al bonic poble d’Arfa, per on podràs arribar ja sigui per la carretera N-260 en direcció Lleida si véns des de la Seu o pel camí verd d’Arfa que surt darrera del Parc del Segre, pel pont de la Palanca, i que et recomanem si vols gaudir d’una bona passejada. També a Facebook, Twitter, Instagram i Foursquare, busca els enllaços a la web i descobriràs tot el que fem!

!

AFORES S/N ARFA T. 687974157 CONTACTE@PIRINEUSOUTDOOR.COM WWW.PIRINEUSOUTDOOR.COM

† PIRINEUS OUTDOOR ¢ El teu lloc per passar un matí amb la família, activitats de natura i aventura, servei de cafeteria i bar. Racó de lectura i piscina infantil, mini circuit d’orientació, circuit de tirolines dos nivells adults, i infantil fins 8 anys, bar cafeteria i jardí terrassa…ho voleu veure!


Ecoturisme familiar al Pirineu Ecoturisme familiar

l’Ecoturisme familiar respon a una demanda de fer turisme d’aventura i natura en família, però sempre respectant el medi, i aportant uns valors ètics i coherents ja no només en les activitats que es realitzen sinó també en la pròpia integració de les empreses i en la gestió de recursos naturals en els que realitzen l’activitat, i també en la reducció del seu impacte ambiental.

proporcionar la carn, sempre de productors locals per que passeu un dia complert en família. A l’estiu disposem de piscina infantil gratuïta i d’un racó de lectura per als més petits, un circuit infantil d’orientació i tir amb arc. A que espereu!

Sempre amb vocació formativa les empreses que ens incloem en aquesta marca transmetem als nostres clients la importància de protegir el medi i els acostem una mica més a la natura apropant-nos a la seva fauna i la seva història. Com a empresa el nostre repte no acaba aquí doncs formem part del grup Experiències Pirineus que vol vendre tots aquells productes d’ecoturisme amb qualitat i respecte pel medi, ja siguin empreses d’activitats o allotjaments.

T’atreveixes?!

Vine a visitar-nos A les nostres instal·lacions trobaràs un lloc on descansar i gaudir de la natura en família, estem a tocar del riu Segre on podràs fer un bany i tenim un jardí on gaudir del silenci a l’ombra dels nostres arbres. Si veniu amb nens el nostre circuit infantil serà la seva alegria, i després tots plegats a fer un bon refresc. Per famílies aventureres tenim servei de lloguer de BERTA, la bicicleta elèctrica rural.

A Pirineus Outdoor trobareu tot un ventall d’activitats que van des del senderisme més més clàssic fins al senderisme fotogràfic, on aprendreu els trucs per aconseguir les millors imatges de natura i paisatges, safaris fotogràfics en els que us aproparem a la fauna autòctona de la nostra regió, sortides en 4x4 en les que per pistes condicionades arribaren als racons més màgics i inhòspits de la comarca, seguirem antigues rutes medievals, visitarem pobles abandonats o gaudirem de les espectaculars vistes, tot això amb un aperitiu per acabar d’arrodonir la jornada. Però també podeu gaudir d’un entorn immillorable a la nostra base d’activitats a Arfa, allà trobareu el Tòtem Cafè, un espai on podreu prendre un refresc o una torrada amb productes de la zona relaxantvos al nostre jardí al costat del riu i amb una ombra més que desitjable.També disposem d’un servei de lloguer de barbacoes i fins i tot us podem

Activitats Senderisme

Parc d’Arbres

Excursions 4X4

tir amb arc

Vies ferrades

cafeteria bar

safari fotogràfic

orientació


Triptic 2014 lihgt