Page 2

L ED A RE / V D H A R OR DE T

• SPECIALISTEN PÅ PLASTRÖRSSYSTEM EL/TELE • SPECIALISTEN PÅ PLAS

Vårkänsla - och mycket på gång! Så var det dags för ännu en vår och ett nummer av vår kundtidning Rörposten. För någon månad sedan satte den riktiga vinterkylan in och vi har nu haft en lång vinter. Detta har medfört en relativt svag marknad första kvartalet och avvikelserna mot föregående år är stora. Därför har vi större fokus på planering och tillgänglighet på våra produkter då säsongen kommer att bli komprimerad med oavkortade krav på servicegrad och leverans. I detta nummer av tidningen är det fokus Elfack 2013. I centrum för oss är naturligtvis installationsprodukter. Där vi har mycket att erbjuda installationsmarknaden via kompletta och ledande system, som Halogenfritt, fördraget och standard VP. Allt produceras i vår svenska Ölsremmafabrik. Besök oss i Göteborg, 13-17 maj, monter B09:02, så berättar vi mer! Vi presenterar ytterligare några medarbetare som har gjort och kommer göra skillnad. Rickard Melin, säljledare VA och Lars-Ingemar Martinsson, säljledare EL/ Tele, som de flesta redan känner till, tar ytterligare steg och ansvar i organisationen. Dessutom presenterar vi nyrekryterade Niclas Lager. För att ytterligare kunna möta efterfrågan och säkerställa servicegraden har vi anpassat Ljungfabriken. Detta projekt är färdigställt under april och ytterligare två produktionslinjer är verksamma. Nu ser vi fram emot en riktig ”Heinz-effekt”. Jag önskar Er alla en fin vår!

Välkommen till Göteborg Den 13 maj drar 2013 års upplaga av Elfack igång. Pipelife har som vanligt laddat hårt och har mycket att visa upp. – Ja, verkligen. Det blir fem spännande dagar och alla ska känna sig välkomna till vår monter, säger säljledaren El/Tele Lars-Ingemar Martinsson. Pipelife håller till på samma ställe som förra gången, monternumret är B09:02. Elfack förra gången, 2011, slog rekord med 475 utställare på en yta av 19 000 kvadratmeter och 30 000 besökare. Pipelife spänner sina muskler och visar både bekanta produkter, som installationsrören PowerFlex, PowerLine, Topspeed och InFlex, Vind-i-vägsatsningen med kabelskyddsröret Optimal men flaggar också upp för nyheter.

– Men det mörkar vi med tills vidare. Kom till vår monter så får ni se, tycker Martinsson. Elfack sätter in gratis bussar för besökare till och från Elfack, från 13 städer. För de som ändå inte har möjlighet att ta sig till Göteborg rekommenderas Pipelifes hemsida (www.pipelife.se). Där kan man beställa biljetter före mässan och via en webbkamera i montern kolla vad som händer under mässan. Välkommen till monter B09:02.

Peter Andersson VD

PÅ NYA P LATS E R... Namn: Lars-Ingemar Martinsson. Ålder: 59 år snart. Bor: Borås. Familj: Fru Gunilla samt två utflugna döttrar. På Pipelife sedan: Davinyl 1994-1997, Pipelife 1997 still going strong. Aktuell: Ny säljledare El-Tele. Favoritblomma: Tussilago. Tar sig fram igenom alla typer av mark, strävar man uppåt långsiktigt, så når man dit man vill. Det bästa med Pipelife: Ett bra företag som ger dig möjlighet att växa som person. Visa att du vill satsa, så satsar även Pipelife Sverige AB.

Profile for Pipelife International

Rörposten Maj 2013  

Newsletter Sweden

Rörposten Maj 2013  

Newsletter Sweden

Profile for pipelife