Page 1

HP 69-102

MF3600

Allsidige flerbrukstraktorer Modeller med MF 3600 A-standard og MF 3600 F-førerhus og halvplattform

VISJON INNOVASJON LEDERSKAP KVALITET PÅLITELIGHET SERVICE STOLTHET ENGASJEMENT


MF 3600-serien: smidig, sterk og allsidig MF 3600-serien har mye kraft og rask og smidig manøvrerbarhet. Disse tøffe, små maskinene er konstruert for å kunne takle det største spekteret innen landbruksarbeid, spesialisert arbeid og offentlige oppgaver på en enkel og kostnadseffektiv måte i et romslig og komfortabelt arbeidsmiljø.

Modell

Versjoner

Volum

Maks. effekt

MF 3625 MF 3635 MF 3640 MF 3645 MF 3650 MF 3660

A/F A/F F A F F

3,3 liter 3,3 liter 3,3 liter 3,3 liter 3,3 liter 3,3 liter

69 80 84 92 94 102

Hele modellserien består av seks modeller, fra 69 til 102 hk, som hver er tilgjengelig som to- eller firehjulstrekk og med enten halvplattform-stigtrinn eller et romslig førerhus.

02


Hvis du ser etter en mindre, mer ukomplisert traktor som er enkel å kjøre, men likevel er svært smidig, effektiv og stabil, så er MF 3600-serien tingen for deg. Ideell til: • • • • • • • • • • • • • • • •

F-modell

Traktorer i Flex-modell er kompakte, fleksible flerbruksmaskiner med bredder fra 1,45 m til 1,90 m, ideell hvis du er på jakt etter en traktor til vanlig gårdsbruk. Flex-modellen er også perfekt for bruk på travle vingårder, frukthager, lukkede driftsbygninger for buskap og selv i bratt, ujevnt jordbruksland. MF 3600 F-modellene har det romsligste førerhuset i sin klasse og har et lavt tyngdepunkt som gjør dem ideelle for arbeid i bratte bakker og hellende terreng.

gresslåing, høyvending og ballepressing frontlasterarbeid landskapspleie drift av fôrvogner gjødselspredning generelle transportoppgaver jordarbeiding kantslått vedlikehold av golfbaner og allment vedlikehold arbeid i gartnerier grønnsaksproduksjon parkarbeid arbeid i bratt terreng frukthager og vingårder småbruk hestehold

De tre toppmodellene i F-serien har en AGCO SISU POWER Common railmotor som standard og flere girkasser, inkludert den nye 24 x 12-girkassen som kombinerer fordelene med PowerShuttle med den anerkjente SpeedShift-transmisjonen.

A-modell

3600 A-traktoren er den perfekte traktoren for mange bruksområder. A-modellen er tilgjengelig med bredder på 1,70 m til 2,40 m. Den brede profilen åpner for bruk innen en rekke nye bruksområder, noe som gjør A-modellen virkelig allsidig. 3600 A er mer enn kapabel til å fylle flere viktige roller innen mange markedssektorer. Denne ukompliserte traktoren er utrolig enkel å betjene og kan utføre en lang rekke oppgaver. Den er den perfekte partnerskapet for forretningen og livsstilen din.

03


01. Først og fremst er førerhuset overraskende romslig til å være på en liten traktor. Det er komfortabelt også, med glimrende sikt som skaper et utmerket arbeidsmiljø for maksimal produktivitet. 3600 A har et førerhus med flatt gulv, noe som sørger for bedre atkomst, komfort og ergonomi. 02. Sikten er utmerket uansett om du velger modellen med halvplattform-stigtrinn eller førerhus. Disse maskinene egner seg like godt til park- og hagearbeid og allment vedlikehold som til å utføre tradisjonelle landbruksoppgaver på åker og eng. 03. Hjertet i hver modell er en kraftig motor som sikrer høy effekt, høyt dreiemoment og utmerket økonomi. 04. Velg girkassen som oppfyller dine behov på best mulig måte, inkludert den nye generasjonen av 24 x 12 PowerShuttle i kombinasjon med den velprøvde og pålitelige SpeedShift. 05. MF 3600-serien kan utstyres med plendekk, og kan til og med brukes på golfbanen.

04

06. Ny, vertikal eksosrørkonfigurasjon gir optimal sikt for føreren. 07. Utrolig manøvrerbarhet takket være Superturn-foraksel. Med kort akselavstand, suverent vekt/ effekt-forhold og lavt tyngdepunkt har den nye MF 3600-serien utmerket trekkraft og stabilitet, samtidig som den er enkel å manøvrere. 08. Verdenskjent Ferguson trepunkts hydraulikk, med høy løftekapasitet i tillegg til elektronisk regulering av hydraulikken som tilleggsutstyr på F-modeller. 09. Tilgjengelig med opptil fem spoleventiler, hvorav to er joystickbetjente, med bak- og midtmonterte koblinger. 08. Hydraulisk strømning på hele 62 liter/min tilgjengelig for å dekke behovet til en rekke moderne redskaper. 10. Optimalisert kraftuttak som krever lavere motorturtall, for økt økonomi, redusert slitasje og mindre støy. 11. Hydraulikk med høy ytelse og et bredt spekter av spesifikasjoner for kraftuttak, inkludert vei- og økonomi-kraftuttak.

12. Den nye MF 3600 F er en smalere modell, perfekt for områder som er trange og vanskelig å komme til, som frukthager, vingårder og små gårdsbygninger hvor plasser utnyttet til det ytterste. Den nyutformede slanke "innsvingte" rammen og den pendlende forakselen gir disse traktorene utrolig manøvrerbarhet selv under vanskelige forhold, noe som gir suveren kontroll når du kjører mellom rader med verdifulle avlinger eller jobber inne i trange bygninger.


MF 3600-serien: Ukomplisert, men med imponerende funksjoner

05


MF 3600-serien: suverene motor- og girkasseegenskaper Et utvalg ukompliserte, svært effektive girkasser som leverer utmerket effekt, dreiemoment og respons.

Sterke og seigdragende motorer Motorene har en jevn og stillegående gange med maksimalt dreiemoment tilgjengelig ved 1400 o/min. Det høye dreiemomentet, som ytes selv med svært lavt motorturtall, hjelper deg med å håndtere tøffe forhold med mindre giring, slik at kjøringen blir lettere og mer avslappende. AGCO SISU POWER-motorer er også konstruert slik at de gir mange års problemfri drift. Den grunnleggende utformingen sørger for utmerket drivstofføkonomien, og alle motorkomponentene er høyt spesifisert for å møte kravene til turboladerne med høy ytelse. Flere girkasser å velge mellom Hver av girkassene leverer effektivitet, kraft og produktivitet, noe som sier seg selv, men vi gir deg et valg, noe som er enda viktigere.

Den nylig utformede Powershuttlegirkassen øker effektiviteten og den progressive effekten gjennom hele maskinen.

Clutchutkoblingsknappen på girspaken kan brukes til å skifte gir mekanisk, eller når du går ut av traktoren, eller når den skal stoppes.

På modeller med tohjulstrekk er standardgirkassen en 12 x 12-girs enhet med mekanisk synkronisert vendegir. Modeller med firehjulstrekk tilbyr et valg mellom enten en 24 x 24-trinns girkasse med Speedshift eller en 24 x 12-trinns girkasse med PowerShuttle og SpeedShift.

Komfortkontroll® Jevn eller rask bruk av vendegir – valget er ditt – juster komfortkontrollbryteren på dashbordet, og du har den perfekte traktoren til kraftuttak- og lastearbeid, som sørger for at du alltid har kontroll, uansett bruksområde.

Alle girkassene leveres også med en elektrohydraulisk differensialsperre. Den nye 24 x 12-girkassen består av tre flerskivede, elektronisk betjente våtclutcher – to er i drift forover (SpeedShift høy og lav) én i revers.

01. A – Clutchutkobling B – SpeedShift 02. Komfortkontrollbryter

I førerhuset vil føreren sette pris på plasseringen av SpeedShiftkontrollknappen, som sitter på girspaken for praktiskhetens skyld.

Et valg som betyr at du kan spesifisere akkurat hva du vil ha og hva som er riktig for forretningen din. Det spiller ingen rolle om du trenger laveste turtall for lav effekt, lavhastighetsarbeid eller høyeste turtall for høyeffekts bruksområder, som transport og kraftuttaksarbeid.

3 områder 4 synkroniserte gir

Splittgir

Vendegir

12 x 12

l

-

Mekanisk

24 x 24 mekanisk splittgir

l

Mekanisk

Mekanisk

24 x 24 SpeedShift

l

Elektrohydraulikk

Mekanisk

NY 24 x 12 Powershuttle + SpeedShift

l

Elektrohydraulikk

Elektrohydraulikk

Girkasse

06


4 3 2 1 4 3 2 1 4

1

3

C

2

2

B

3

Lo Hi

Arbeidsområde på åkeren

8 pedalfrie gir for transportmodus fra 7 til 40 km/t

Lo Hi

1

A

Hi

Lo Hi Lo Hi Lo Hi

8 pedalfrie gir for bruksområder i åker fra 3 til 10 km/t

Lo Hi Lo Hi Lo Hi Lo

8 pedalfrie gir for bruksområder som krever lav fart, for eksempel ved bruk av rotorharv eller fôrvogn

Hi Lo Hi Lo Hi Lo

0

5

10

15

20

25

30

35

40

Tabell for kjørehastighet med 24 x 12 SpeedShift-girkasse

Generelle funksjoner og fordeler • Triple flerplaters våtclutcher gir jevnere ytelse og lengre levetid • Opptil åtte pedalfrie gir tilgjengelig. • Økt effektivitet og progressivitet i PowerShuttle-enheten • Mer effektiv i kalde klimaer • Ergonomisk plasserte kontroller for enkel betjening • Komfortkontroll – denne funksjonen er eksklusiv for Massey Ferguson, og den gir føreren mulighet til å justere mykheten på vendegiret, slik at den samsvarer med kravene til de oppgavene som skal utføres. • Kombinasjonen av alle disse funksjonene gjør MF 3600-serien mer responsiv, mer komfortabel å kjøre og til og med enklere å betjene.

A B

01

02

07


MF 3600-serien: Trekkstang og kraftuttak 3600-serien kombinerer kraft og smidighet for å gjøre det til den ideelle kraftuttakstraktoren. Velutstyrt trepunktshydraulikk bak Trepunktshydraulikken bak har sensorer i toppstaget, noe som gir nøyaktig trekkraftkontroll. Den har også store, velplasserte spaker for betjening av posisjons- og trekkraftkontroll og praktiske dreiebrytere for justering av senkehastighet og følsomhet. Med løftekapasitet på opptil 2500 kg og et utvalg av spesifikasjoner for trepunktshydraulikken finnes det mer enn nok krefter og fleksibilitet til å hanskes med mange ulike trepunktsmonterte redskaper også. Hydraulikk med høy kapasitet To uavhengige hydraulikkretser sørger for kontinuerlig jevn drift av spoleventilene og trepunktshydraulikken. Hovedpumpen leverer en oljemengde på opptil 62 liter/ min til de bakre trekkstengene og den eksterne hydraulikken med et maksimalt trykk på 190 bar. En separat pumpe for styring og interne funksjoner pumper 21 liter/ min (130 bar) uavhengig av andre hydraulikkbehov.

08

Opptil tre bakre spoleventiler kan spesifiseres, i tillegg til to midtmonterte ventiler som kontrolleres av en flerfunksjonsjoystick, som kan monteres enten på fabrikken eller av forhandleren. Den høye oljemengden og trykket, i tillegg til praktisk installasjon, gjør MF 3600-serien til en ideell partner for MF 900-serien med brukslastere. En oljemengde på 62 liter/min på MF 3600 F kan oppnås med et system med to eller tre hydraulikkpumper. Flere kraftuttakssystemer å velge mellom Alle modellene er utstyrt med uavhengig kraftuttak. Den våte kraftuttaksclutchen betjenes elektrohydraulisk av en bryter på høyre sidekonsoll. Et kraftuttak med 540 o/min er standard på alle modeller med halvplattform, mens alle traktorer med førerhus har 540/540E (750) o/min som standard, med 540/1000 o/min som tilleggsutstyr. Økonomikraftuttaket 540/540 gjør at lettere redskaper kan drives med et redusert motorturtall, noe som bedrer drivstofføkonomien og reduserer støynivået.

Systemet med 540/1000 o/min (tilleggsutstyr) er ideelt for mer krevende redskaper, mens det også finnes veiavhengig kraftuttak for bruksområder som krever samme kjørehastighet som kraftuttakshastighet. 01. Fleksible, velspesifiserte bakre trekkstenger for maksimal driftskapasitet. 02. Ergonomisk plasserte spaker og brytere for enkel og behagelig drift. 03. Valg av kraftuttakshastighet 04. Praktisk inn-og utkobling av kraftuttaket. 05. En flerfunksjonell joystick kan monteres på fabrikken eller av forhandleren.


02

01

03

04

05

09


MF 3600-serien: Førerhusområde MF 3600-serien er imponerende ukomplisert på innsiden av førerhuset, alle førerhuskontrollene er innenfor rekkevidde og er enkle å betjene.

Skinnet kan bedra: MF 3600-serien er en kompakt maskin, så en skulle tro at det ikke var mye plass til komfort og manøvrerbarhet. Tro om igjen. De nye førerhusene i MF 3600-serien er intelligent konstruert for å gi føreren komfort-, kvalitets- og brukervennlighetsnivåer som ikke finnes på andre smale traktorer. Ikke bare det, men A- og F-seriene er utrolig enkle å betjene, noe som gjør det til den ultimate sett deg og kjør-traktoren.

Brede dører gir utmerket tilgang og er kjekt både for bønder og offentlige ansatte som må gå inn og ut av traktoren ofte. Standardsetet er fullt justerbart, og som tilleggsutstyr kan man velge et luftavfjæret sete. Førerhuset har god ventilasjon, som kan bedres ytterligere med en frontrute som kan åpnes. Når det er spesifisert, leveres denne med underliggende eksosrør (standard på MF 3600 F).

MF 3600 A- og F-førerhuset: Et fint sted å starte en arbeidsdag.

10

Et annet tilleggsutstyr er klimaanlegg med justerbare takmonterte ventiler som gir et svalende arbeidsmiljø og effektiv duggfjerning for vinduene, selv i ekstreme forhold. Den ergonomiske utformingen sikrer at alle betjeningene har en praktisk plassering hvor de er enkle å nå. Det smale instrumentpanelet gir god sikt forover samtidig som det også gir mye informasjon. Her er også spaken for det mekaniske vendegiret eller clutchfrie vendegiret (tilleggsutstyr) plassert til venstre for rattet.


01

De nye førerhusene i MF 3600-serien er intelligent konstruert for å gi føreren komfort-, kvalitets- og brukervennlighetsnivåer som ikke finnes på andre smale traktorer.

01. Sikten er utmerket, uansett bruksområde. 02. Enkel kontroll forover / i revers. 03. Betjening av frontmontert redskap og laster er ukomplisert og komfortabelt takket være de ergonomisk utformede kontrollene.

02

03

11


MF 3600-serien: komfortable, kostnadseffektive halvplattformmodeller Traktorene med halvplattform tilbyr en suveren ytelse og et høyt komfort- og sikkerhetsnivå. I tillegg viderefører de konseptet om enkelhet og allsidighet som ligger til grunn for førerhusmodellene.

Uansett hva du produserer, enten det er oliven, frukt eller nøtter, grønnsaker eller blomster, eller hvis du driver gartnerivirksomhet, vil du fort oppdage at MF 3600-seriens halvplattformalternativ vil være nøkkelen til å utvide forretningen din og produsere den best mulige avlingen. De samme effektive funksjonene i en halvplattformversjon Alle modellene har en moderne halvplattform og stigtrinn med slitesterke materialer, tidsriktig utforming og enkle, velplasserte betjeninger og instrumenter. Utformingen på halvplattformen gir MF 3600-serien den laveste totalhøyden, noe som gir den tilgang til bygninger og fri passasje under overhengende avlinger. Dette gir dessuten en utmerket stabilitet ved arbeid i skrånende eller vanskelig terreng. Høyt spesifikasjonsnivå Det er ingen grunn til å tro at disse modellene på noen måte er dårligere enn førerhusmodellene. De har nær sagt de samme spesifikasjonene, både med standard- eller tilleggsutstyr, og har nøyaktig samme kraft, ytelse og økonomi.

12


Enkelhet i hverdagen

Uansett hvilken utførelse eller modell du velger, får du her en påminnelse om bare noen av måtene den nye MF 3600-serien kan forenkle landbruksdriften på:

Den nye utformingen av Massey Ferguson-traktorene er moderne og attraktiv, og likevel svært praktisk og robust. Et utvalg av modeller og tilleggsutstyr betyr at du ikke trenger å inngå noen kompromisser når det gjelder spesifikasjoner. Førerområdet er ekstremt komfortabelt med utmerket ergonomi, noe som betyr at du kan begynne å arbeide med en gang. Flere forskjellige bredder og profiler er tilgjengelig med toeller firhjulstrekk (tilleggsutstyr) for å passe inn i en rekke svært spesialiserte bruksområder. Svært manøvrerbare maskiner med en utmerket svingradius. Førerhuset og halvplattformstigtrinnet gir uhindret sikt ved f.eks. lastearbeid. Kraftig motor med høyt dreiemoment og girkasse med lavt effekttap, hydraulikk og kraftuttak er perfekt tilpasset for å gi utmerket ytelse og økonomi på åkeren. Alle modellene er utformet med tanke på at de skal være enkle å bruke og vedlikeholde. Den høye byggekvaliteten er med på å opprettholde en høy annenhåndsverdi, så når det er på tide å bytte, kan kostnadene være mye lavere enn for andre, tilsynelatende billigere traktorer. Støttenettverkene AGCO Parts og Massey Ferguson Dealer er de beste på markedet.

13


MF 3600-serien – tilgjengelige brukslastere

Standard A-versjon Flex-versjon

14

Modell

Type

Løftehøyde

Volum

MF 906

Ikke-parallell

3,30 m

930 kg

MF 916

Parallell

3,30 m

1160 kg

MF 905

Ikke-parallell

3,00 m

830 kg

MF 915

Parallell

3,00 m

1190 kg


MF 3600-serien og lastere med maksimal produktivitet

Arbeid med kombinasjonen av en Massey Ferguson-traktor og en laster vil gjøre jobbene du gjør til daglig litt enklere. Vi går ikke på akkord med kvalitet, så vi leverer bare de beste lasterne med vårt maskinere. Denne nye serien parallelle og ikke-parallelle lastere er konstruert spesifikt for denne traktorserien og er ekte vare. Grunnleggende konstruksjon, effektiv funksjonalitet og smarte, små detaljer forbedrer denne maskinserien med høy ytelse, for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av arbeidsdagen. MF 900-serien med brukslastere har flere fordeler enn noen annen serie. Bruken er enkel, effektiv og underholdende. Sluttresultatet er maksimal produktivitet og tilfredshet.

15


MF 900-lastere: moderne, enkle, funksjonelle Kombinasjonen mellom traktor og laster fungerer i harmoni og integrerer den mest moderne konstruksjonen og estetikken med styrke og pålitelighet.

Total sikt Redskapet kan sees uhindret i mange bruksområder. Det romslige førerhuset og det lave tverrgående røret på MF 900-lasteren sørger for at sikten fra førersetet aldri er hindret, noe som gjør lett arbeid med lasteren enkelt. Alle rør og slanger er trygt beskyttet inne i lasterarmen, noe som minimerer skade på hydraulikken mens sikten maksimeres. Alle pinnene er ekstremt sterke med store dimensjoner. De er også sinkdekket og kan smøres. En pinnelås eliminerer risikoen for at pinnene skal rotere.

16


Rask og enkel å koble til og fra

02

Det kreves ingen verktøy ved til- og frakobling av lasteren, noe som betyr at det ikke kastes bort noe tid mellom oppgaver.

01

Redskapet kan raskt kobles fra ved å sette redskapet på bakken, senke parkeringsstativet, frigjøre pinnene og koble fra de hydrauliske og elektriske koblingene mellom lasteren og traktoren.

03

04

01. Lavere parkeringsstativ. 02. Frigjør pinnene. 03. Koble fra de elektriske koblingene. 04. Koble fra de hydrauliske koblingene.

17


MF 900-lastere: Leverer mer

Redskapsbæreren Dette gir en sikker kobling mellom lasteren og redskapet, noe som sørger for trygghet og sikkerhet under alle lasteroperasjoner.

18

Justerbar skinne Skinnen angir redskapets stilling for føreren. Den er enkel å justere, og den kan for eksempel vise når skuffen eller pallegaflene er parallelle med bakken.

Automatisk redskapslåsing med SafeLock Denne smarte sikkerhetsfunksjonen betyr at tilkobling av redskapet alltid gjøres med presisjon og nøyaktighet. SafeLock-funksjonen sørger for at redskapets låsepinner alltid er låst i stilling.


Betjeningen av lasteren er enkel med ukompliserte kontroller i førerhuset

01 01. De mekaniske joystickfunksjonene: • løfte • senke • pakke • tømme 02. Spakstillingen kan justeres for komfortabel bruk. 03. Joysticken kan også låses i posisjon.

02

03

En rekke tilbehør er også tilgjengelig til lasteren. Ta kontakt med Massey Ferguson-forhandleren hvis du vil ha mer informasjon.

19


MF 3600-serien: Ukomplisert servicevennlighet og fullstendig pålitelighet "Det har aldri vært "

enklere å eie en Massey Ferguson-traktor.

Raskt og enkelt rutinemessig vedlikehold Du har nettopp mottatt din nye traktor i MF 3600-serien. Hva skjer videre? Du vil snart bli positivt overrasket over de lave driftskostnadene, de lange serviceintervallene og det store og effektive AGCO-nettverket for reservedeler og service. Motoren og viktige komponenter er utformet slik at det skal være enkelt å komme til for å utføre rutinemessig vedlikehold. Det er lengre intervaller mellom olje- og filterskifter. Det har aldri vært enklere å eie en Massey Fergusontraktor.

Det ultimate støtteprogrammet – manager-planer for service og utvidet garanti

Massey Ferguson manager-plan for service og utvidet garanti er tilgjengelig for nytt utstyr som er opptil 12 måneder gammelt, og dekning tilbys for opptil 5 år eller 6000 driftstimer. Dette gir deg alle fordelene ved serviceplanene faste kostnader, bare bruk av originale deler, maksimal traktoreffektivitet og fullstendig forhandlerstøtte. Det inkluderer også Massey Fergusons fullstendige, utvidede garantidekning*, noe som gir absolutt beskyttelse mot ekstra usikkerhet knyttet til uforutsette nødsituasjoner. Det er dekning som bør vurderes, for total sjelefred. Snakk med din lokale Massey Ferguson-forhandler i dag. *Underlagt betingelser

20


AGCO kundestøtte ... leverer lokal service til det globale merket Massey Ferguson er et virkelig globalt merke med maskiner i drift over hele verden, fra den revolusjonerende Gråtass til de nyeste høyteknologiske traktorene og skurtreskerne. Har du noen gang lurt på hvordan vi klarer å levere bransjeledende støtte for deler og service til et så stort utvalg av maskiner og teknologier over hele verden? Bak alle Massey Ferguson-maskiner står den solide ettermarkedsstøtten til AGCOs kundestøtteorganisasjon. Hovedmålet vårt er å sørge for at alle maskiner – både nye og gamle – støttes fullt ut lokalt, slik at alle Massey Fergusoneiere har: • Bransjens beste service • Lave totalkostnader • En pålitelig og slitesterk maskin • Minimalt stopptid • Høy annenhåndsverdi

Toppmoderne lager og logistikk fra AGCO Parts Alle Massey Ferguson-forhandlere blir selvsagt støttet av AGCOs kundestøtteorganisasjon som sørger for bransjeledende levering av reservedeler gjennom AGCO Parts toppmoderne lagerhus og logistikk. Vi leverer bare originale deler, og med utmerket service, levering over natten og en lagerbeholdning som dekker alle Massey Ferguson-maskiner – selv de som er over 10 år gamle – garanterer vi at du får riktig del, hver gang. Den riktige ettermarkedsløsningen uavhengig av alderen på maskinen Uansett hvor gammel Massey Fergusonmaskinen er, har AGCOs kundestøtte den riktige ettermarkedsløsningen for å spare tid og penger, og leverer relevante, rimelige og pålitelige løsninger for service og vedlikehold i enhver situasjon.

Praktisk lokal støtte der du trenger det AGCO legger stor vekt på å gi Massey Ferguson-forhandlerne best mulig service, noe som innebærer mer enn bare eksepsjonelle løsninger for service og vedlikehold og levering av deler: • Ekspertise og spesialutstyr • Avanserte diagnoseteknikker • Informasjonsinnhentingsteknologi for kommunikasjon av den nyeste informasjonen om deler og service • Høyt kvalifiserte grupper for teknisk støtte Med ettermarkedsstøtte fra AGCOs kundestøtte handler det ikke bare om å levere et filter eller skifte olje. Det handler om å gi kundene de beste løsningene i form av bransjeledende deler og service.

21


MF 3625 A

MF 3635 F

A

MF 3640

MF 3645

MF 3650

MF 3660

F

F

A

F

F

Motorytelse Maks. effekt

✪ ISO hk (kW)

Dreiemoment

Nm

69 (51)

69 (51)

80 (59)

80 (59)

84 (63)

92 (68)

94 (70)

102 (76)

276

276

315

315

360

360

390

405

Motor Vannkjølt, direkte

merke

Motortype Innsprøytningssystem

AGCO SISU POWER 33DTA

33DTA

33DTA

33DTA

33CTA

33DTA

33CTA

33CTA

Mekanisk

Mekanisk

Mekanisk

Mekanisk

Common Rail

Mekanisk

Common Rail

Common Rail

3.3/ 3

Innsug Volum/antall sylindre

Turbo/intercooler 3.3/ 3

3.3/ 3

3.3/ 3

3.3/ 3

3.3/ 3

3.3/ 3

3.3

Eksos, horisontal venstre

liter

m

l

m

l

l

m

l

l

Eksos, vertikal

l

m

l

m

m

l

m

m

Dobbelt tørt luftfilterelement

l

l

l

l

l

l

l

l

Girkasse 12F/12R Mekanisk vendegir, mekanisk splittgir (30 km/t)

2WD

l

l

l

l

l

l

l

l

4WD

m

l

m

l

l

m

l

l

24F/24R mekanisk vendegir (40 km/t)

4WD

l

m

l

m

m

l

m

m

24/24, mekanisk vendegir med SpeedShift (40 km/t)

4WD

m

m

m

m

m

m

m

m

24/12, PowerShuttle og SpeedShift (40 km/t)

4WD

m

m

m

m

m

m

m

m

Kraftuttak Uavhengig, elektrohydraulisk inn-/utkobling. Mekanisk hastighetsendring

Betjening og kontroll Kraftuttakshastighet ved motorturtall 540 o/min ved motorturtall 1938

l (halvplattform)

l (halvplattform)

l (halvplattform)

l (halvplattform)

l (halvplattform)

l (halvplattform)

l (halvplattform)

l (halvplattform)

l (førerhus) m (halvplattform)

l (førerhus) m (halvplattform)

l (førerhus) m (halvplattform)

l (førerhus) m (halvplattform)

l (førerhus) m (halvplattform)

l (førerhus) m (halvplattform)

l (førerhus) m (halvplattform)

l (førerhus) m (halvplattform)

540/1000 ved motorturtall 1938/1962

m

m

m

m

m

m

m

m

Veiavhengig kraftuttak

m

m

m

m

m

m

m

m

540/540E ved motorturtall 1938/1648

(Førerhus) (SP/FS)

Trepunktshydraulikk Trepunktshydraulikk

Toppstagsensorer. Trepunktshydraulikk i kategori 1/2 med faste kuler (hurtigfanghaker tilleggsutstyr)

Regulering av trepunktshydraulikk

Mekanisk med trekkrafts-, posisjons- og senkehastighetskontroll

Elektronisk regulering av trekkstenger (ELC) Maks. oljemengde ved 2200 o/min

Maksimalt trykk

-

m

-

m

m

-

m

m

liter/min l

48

48

62

48

62

62

62

62

liter/min m

62

62

-

62

-

-

-

-

bar

190

190

190

190

190

190

190

190

l/m

l/m

l/m

l/m

l/m

l/m

l/m

l/m

2500

2500

2500

2500

2500

2500

2500

2500

2 (førerhus) 1 (halvplattform)

2

2 (førerhus) 1 (halvplattform)

2

2

2 (førerhus) / 1 (halvplattform)

2

2 3

Nivellering, mekanisk/ hydraulisk Maksimal løftekapasitet målt i enden av trekkstengene

kg l

Ekstern hydraulikk Spoleventiler (bak)

l m

3

3

3

3

3

3

3

Spoleventiler (midtmontert)

m

2

2

2

2

2

2

2

2

Høyre frontuttak og frikobling

m

2

2/4

2

2/4

2/4

2

2/4

2/4

Venstre frontuttak

m

-

2

-

2

2

-

2

2

l = Standard m = Tilleggsutstyr – = Ikke aktuelt/tilgjengelig ✪ = ISO TR 14396 Alle mulige anstrengelser er gjort for å sikre at informasjonen som er gitt i denne brosjyren, er så nøyaktig og oppdatert som mulig. Det kan imidlertid forekomme unøyaktigheter, feil eller mangler. Spesifikasjonsdetaljene kan endres uten forhåndsvarsel. Alle spesifikasjonene bør derfor bekreftes hos din nærmeste Massey Ferguson-forhandler i forkant av et eventuelt kjøp.


MF 3625

MF 3635

MF 3640 F

MF 3645

MF 3650

MF 3660

F

A

F

F

A

F

A

Hydrostatisk

l

l

l

l

l

l

l

l

Uttrekkbar rattstamme

-

m

-

m

m

-

m

m

l/m

-

l/m

-

-

l/m

-

-

Styring

Justerbar rattstamme – førerhus/ halvplattform Bremser

Oljeavkjølte skivebremser, hydraulisk betjening

Type/betjening Parkeringsbrems

Mekanisk, uavhengig av hovedbremsene. Håndbetjent

Hydrauliske tilhengerbremser

m

m

m

m

m

m

m

m

7,50–16

6,50–16

6,50–16

7,50–16

6,50–16

6,50–16

Hjul og dekk (et bredt spekter av dekk- og felgdimensjoner er tilgjengelig. Kontakt forhandleren) Forhjul (standard)

2WD mm

7,50–16 16.9R30

320/85R28

16.9R30

320/85R28

320/85R28

16.9R30

320/85R28

320/85R28

4WD mm

11.2R24

7.50R20

11.2R24

7.50R20

7.50R20

11.2R24

7.50R20

7.50R20

16.9R30

13.6R28

16.9R30

13.6R28

13.6R28

16.9R30

13.6R28

13.6R28

2WD mm

1435-2068

1195-1364

1435-2068

1195-1364

1195-1364

1435-2068

1195-1364

1195-1364

1504-1904

1142-1646

1504-1904

1142-1646

1142-1646

1504-1904

1142-1646

1142-1646

4WD mm

1310–1938

1199-1427

1310–1938

1199-1427

1199-1427

1310–1938

1199-1427

1199-1427

1504-1904

1224-1624

1504-1904

1224-1624

1224-1624

1504-1904

1224-1624

1224-1624

Bak Forhjul (standard) Bak

6,50–16

Sporviddejustering (med standard hjul og dekk) Foran Bak Foran Bak Førermiljø Modeller med førerhus Baseutstyr inkluderer:

Tilleggsutstyr:

A-modeller

Førerhus med flatt gulv og gummioppheng, analogt og digitalt instrumentpanel, tonede ruter, bakre 3/4 og bakvindu som kan åpnes, oppvarmet førerhus, justerbart stofftrukket sete med fjæring og armlener, vindusspyler/-visker foran, visker bak, 2 spoleventiler, 2 arbeidslys foran og 2 bak, antenne og høyttalere.

F-modeller

Gummimontert førerhus, analogt/digitalt instrumentpanel, farget glass, bakvindu som kan åpnes, førerhusvarmer, justerbart stoffkledt sete med fjæring og setebelte, vindusspyler/visker foran, 2 spoleventiler, 2 arbeidslys foran og 2 bak, antenne og høyttalere.

A-modeller

Horisontal eksos, passasjersete, klimaanlegg, frontrute som kan åpnes, luftfjæret sete med armlener, 2 midtmonterte arbeidslys foran, roterende varsellys, frontvekter, fremre skjermer (eller svingbare på 4WD-modeller), forlengelser for bakskjermer, utvalg av trekkdrag/trekkroker.

F-modeller

Klimaanlegg, pneumatisk sete, 2 midtmonterte arbeidslys foran, roterende varsellys, fremre skjermer, bakre forlengelser for skjermer, utvalg av trekkdrag/trekkroker, visker bak

A-modeller

Horisontal sideeksos, justerbart vinylkledt sete med fjæring og sikkerhetsbelte, 1 spoleventil, 1 arbeidslys bak, todelt vernebøyle.

F-modeller

Justerbart vinylkledt sete med fjæring og setebelte, ett arbeidslys bak, todelt vernebøyle.

A-modeller

Justerbart vinylkledt sete med fjæring og sikkerhetsbelte, teleskopisk og justerbar rattstamme, 2 midtmonterte arbeidslys foran.

F-modeller

Luftfjæret vinylsete med setebelte

Modeller med halvplattform Baseutstyr inkluderer:

Tilleggsutstyr:

Vekt og dimensjoner (*omtrentlig, avhengig av dekkene) Vekt (4WD) Førerhus

kg

3260

2975

3260

2975

2975

3260

2975

2975

Halvplattform

kg

2830

2760

2830

2760

2760

2830

2760

2760

Lengde – inkludert vektramme/ trekkstenger

mm

3741

3984

3741

3984

3984

3741

3984

3984

Bredde, minimum (4WD)*

mm

1650

1450

1650

1450

1450

1650

1450

1450

Bredde, maksimum (4WD)*

mm

2350

2076

2350

2076

2076

2350

2076

2076 2300

Høyde, over førerhus*

mm

2510

2300

2510

2300

2300

2510

2300

Bakkeklaring – under 4WD-foraksel*

mm

390

350

390

350

350

390

350

350

Akselavstand

m

2080

2150

2080

2150

2150

2080

2150

2150

Svingradius (ytre radius, uten bremser) – 4WD*

m

3.5

3.5

3.5

3.5

3.5

3.5

3.5

3.5

Drivstoffkapasitet førerhus/halvplattform

liter

110/83

-

110/83

-

-

110/83

-

-

Førerhus og stigtrinn

liter

-

64

-

64

64

-

64

64


MF 3600-høydepunkter Dette er et raskt sammendrag av noen av de avanserte funksjonene som gir traktorene i MF 3600-serien en enda mer solid plassering innen denne sektoren for flere bruksområder og spesialisering.

01 MF 3600-serien består av svært allsidige traktorer og er

tilgjengelig med fem forskjellige modellspesifikasjoner – fra 69 hk til 102 hk – som dekker en rekke bruksområder innen landbruk, spesialproduksjoner som frukt, grønnsaker, allment vedlikehold og offentlig arbeid.

02 Den nye F-modellen er smalere enn standardmodellen,

spesielt utformet for bruk i frukthager, vingårder, i og rundt trange bygninger og i andre situasjoner med begrenset plass. Uovertruffen manøvrering gjør det mulig å svinge i enden av rader med en bevegelse, takket være det unike SuperTurnsystemet.

03 Kraftige motorer fra den anerkjente AGCO SISU POWER-

fabrikken kombinerer høy effekt, mer enn nok dreiemoment og høy produktivitet med lavt støynivå, lave utslipp og lavt drivstofforbruk.

05 Uovertruffen hydraulikk og et godt utvalg av

kraftuttaksspesifikasjoner, inkludert vei- og økonomikraftuttak, gir brukerne enestående fleksibilitet.

06 Det romslige og godt utformede førerhuset gir disse

traktormodellene mer komfort og tilgjengelighet med alle instrumentene og betjeningsorganene smart plassert for å gjøre førerens arbeid lettere.

07 Traktorer i MF 3600-serien har den eksklusive Comfort-Controlfunksjonen som lar føreren stille inn mykheten på det clutchfrie vendegiret, slik at kravene til de oppgavene som skal utføres, oppfylles.

08 Alle støttes av Massey Fergusons verdensomspennende

ettersalgsnettverk der opplærte ansatte legger vekt på å holde traktoren din i perfekt stand, år etter år.

04 Et utvalg girkasser som dekker dine behov på best mulig måte, inkludert den nye generasjonen av 24 x 12 PowerShuttle i kombinasjon med den velprøvde og pålitelige SpeedShift.

er et verdensomspennende merke for AGCO. © AGCO Limited. 2011 | A-Norsk/15001/1111/5m

Mf 3600 a og f serien  

http://multimaskin-as.staging.wordpress.idium.no/wp-content/uploads/2013/12/MF-3600-A-og-F-serien.pdf