Page 1

VOLLEDIG NIEUWE VERSIE

Cliënt Online 3.0

100% X B RL SBR /

Accountancy webportal

Over PinkWeb PinkWeb helpt zijn klanten om hun werkprocessen te optimaliseren. We ontwikkelen innovatieve online software: webportals en klantenportalen. PinkWeb is de uitvinder van de accountancy webportal en daarin al acht jaar marktleider met het product Cliënt Online.

Nieuw: Cliënt Online 3.0 De eerste en meest complete accountancy webportal, Cliënt Online, is volledig vernieuwd. Een nieuw uiterlijk, een geoptimaliseerde werk-omgeving en alles toegespitst op de individuele gebruiker. Een fantastische nieuwe gebruikerservaring. Cliënt Online bouwt voort op acht jaar ervaring van vele tienduizenden gebruikers van accountants-/ administratiekantoren en hun cliënten. Cliënt Online is een brede semi-standaard portal: zeer compleet, met de mogelijkheid tot verregaande aanpassingen en toch zeer snel in gebruik te nemen.

100% XBRL/SBR

Unieke koppelingen Uniek aan Cliënt Online zijn de vele geïntegreerde en automatische koppelingen die beschikbaar zijn voor de software die u gebruikt. Hiermee kunt u uw werkprocessen efficiënter inrichten. Hierdoor bespaart u veel tijd en kosten, biedt u een hoger serviceniveau en vergroot u de acceptatie en het gebruiksgemak bij zowel uw medewerkers als uw cliënten. Ze wennen snel aan de nieuwe werkwijze.

Cliënt Online heeft 100% ondersteuning voor XBRL/SBR. Er zijn koppelingen naar zowel Digipoort (overheid) als RapportagePortaal (banken) en de portal is reeds voorbereid op alle toekomstige ontwikkelingen, zoals een autorisatieregister op basis van eHerkenning.

We spreken u graag, online of persoonlijk!

De doelstelling van PinkWeb is om de start en het gebruik van XBRL/SBR voor u gemakkelijk te maken. Alle XBRL-mogelijkheden en workflows zijn volledig geïntegreerd in de portal. PinkWeb voert de validatie en rapportage van XBRL/SBR uit met dezelfde componenten die zowel de Belastingdienst, de KvK als de banken gebruiken. Dat geeft u de zekerheid die u zoekt. Ook worden internationale taxonomieën ondersteund.

We horen graag van u. En op onze beurt vertellen we u graag meer over wat een webportal betekent voor uw relatie met uw cliënt, waar uw besparingen zitten en hoe we u daarin blijvend kunnen ondersteunen. Laat van u horen en nodig ons uit voor een gesprek. Bel 033 750 13 34 of mail naar info@pinkweb.nl voor een afspraak. Ook kunt u een online webinar bijwonen of ons volgen op Twitter.


Accordering Online

Dossier Online

Op een makkelijke manier meer zekerheid krijgen, uw beroepsaansprakelijkheid inperken en uw cliënten optimaal van dienst zijn. Aangiften, jaarstukken, rapportages en andere documenten plaatst u automatisch of handmatig in het portaal, ook in XBRL. Het elektronisch ondertekenen (accorderen) en versturen van de bestanden naar uitvragende partijen kan uw cliënt overal vandaan veilig, makkelijk en snel doen.

Documenten delen met én ontvangen van cliënten gaat veilig, makkelijk en snel met Dossier Online. Er zijn geïntegreerde koppelingen voor de Verkenner, CRM- en dossiersoftware. Hiermee deelt u bestanden makkelijk met individuele gebruikers, cliënten, hele groepen of tijdelijke gebruikers. Het online dossier kunt u zelf makkelijk indelen in een overzichtelijke mappenstructuur.

Single SignOn

Actueel Online

Direct en veilig via één portal op uw eigen website toegang tot alle online diensten die door uw medewerkers en cliënten worden gebruikt. Single SignOn maakt het gebruik van aparte wachtwoorden en meerdere inloglocaties overbodig. Voor elke cliënt of individuele gebruiker kan de toegang tot de juiste online applicaties apart worden ingesteld. Zo heeft iedereen de toegang tot die diensten waarvoor hij is geautoriseerd. Er zijn koppelingen voor bijna alle online software.

Actuele informatie op uw website zorgt voor hogere resultaten in Google. Nieuwsbrieven, afgestemd op het profiel van de ontvanger, leiden tot meer adviesvragen. U krijgt fiscaal nieuws, brancheinformatie en CAO’s voor uw cliënten en kunt uw eigen nieuws toevoegen en gepersonaliseerde nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl versturen.

Personeel Online

Content Online

Bespaar veel tijd door personeelsmutaties online van uw cliënten te ontvangen. Alle mutaties van stamgegevens en variabelen verwerkt u in één keer voor meerdere cliënten in uw salarispakket. Dat scheelt veel werk en beperkt de kans op fouten bij het overtypen. Employee Self Service maakt het mogelijk dat medewerkers zelf toegang krijgen tot delen van hun dossier voor het doorgeven van bepaalde mutaties.

Volledige controle over de informatie voor uw cliënten en medewerkers. U creëert zelf extra modules en pagina’s in de portal voor diverse doelgroepen. Deze vult u gemakkelijk met informatie, afbeeldingen en dossierstukken uit Dossier Online. U kunt hiermee een intranet, extranet en uw website(s) beheren.

Pink Web Applications B.V.

Utrechtseweg 29H 3811 NA AMERSFOORT

www.pinkweb.nl

CONTACT

tel. 033 750 13 34 fax. 033 750 13 35 e-mail: info@pinkweb.nl twitter: @pinkwebnl

PinkWeb factsheet Cliënt Online  

PinkWeb factsheet accountancy webportal Cliënt Online.