Page 1


“

Uitmuntend hotel op historische locatie. The Times Online

�


Het hotel is nuchter Rotterdams en werelds tegelijk, een supercombinatie. Het Financieele Dagblad

Welkom in Suitehotel Pincoffs Van harte aanbevolen Gelegen op de kade van de rivier de Nieuwe Maas bieden wij u charme, comfort en een persoonlijke service in ons kleinschalige boutiquehotel. Suitehotel Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 op de trendy Kop van Zuid in Rotterdam. Vanuit ons hotel heeft u een fraai uitzicht op de rivier, bruggen, moderne architectuur en boeiende skyline van Rotterdam. Pincoffs is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg in Rotterdam. Luxor, Ahoy, het winkelhart, de Cruise Terminal, het Wereldmuseum en het voormalige cruiseschip De Rotterdam zijn eenvoudig te bereiken.

Ook voor de zakenreiziger biedt Suitehotel Pincoffs een aangenaam tijdelijk huis met een hoogwaardige service. Pincoffs Pink Fizz In onze stijlvolle bar met haard komt u volledig tot rust met bijvoorbeeld een heerlijk glaasje van onze eigen Pincoffs Pink Fizz. Ook beschikt het hotel over een uitgebreide bibliotheek voor boeken, tijdschriften en dvd’s. De halte van de watertaxi ligt voor de deur, het openbaar vervoer vindt u op korte loopafstand en Pincoffs biedt voldoende mogelijkheden voor het parkeren van uw auto. Suitehotel Pincoffs, een ****sterren hotel, heeft op 1 maart 2008 de

deuren geopend. De inrichting wordt gekenmerkt door een mix van design en antiek; modern en klassiek. De eigenaren van het hotel, Karen Hamerlynck & Edwin van der Meijde, deden in hun vorige leven als journalisten inspiratie op tijdens hun vele reizen en gebruikte die voor de schepping van hun ‘droomhotel’. Hotel aan de Maas De creatie van het hotel was 43 weken lang te volgen bij televisiezender RTL4, waar de kijkers wekelijks konden meeleven met het wel en wee van Hotel aan de Maas. De Michelin Gids beloonde Suitehotel Pincoffs met het predicaat ‘Aanbevolen’.


In Hotel Pincoffs is aan alle randvoorwaarden voor een prachtig luxe hotel voldaan. De kamers zijn met persoonlijke durf ingericht. De Dames Reiziger

Origineel en luxueus Onze kamers en suites zijn verschillend ingericht. Stuk voor stuk origineel, bijzonder en luxe uitgerust, maar allemaal anders van sfeer. Alle kamers beschikken over een voor ons hotel gemaakte boxspring van Auping, Egyptische percal katoenen lakens, airconditioning & ramen die kunnen worden geopend, hoogwaardige badkamerproducten van een bijzonder designermerk, luxe sanitair, dikke handdoeken van Egyptisch katoen, gratis internet, een iPod docking station, flatscreen tv met dvd-speler, minibar, föhn en kluisje. Alle kamers hebben anti-allergisch tapijt.

In de DeLuxe en Vide kamers én in onze Suites XL en XXL kunt u gratis gebruik maken van een espressomachine van FrancisFrancis! met capsules van het Italiaanse koffiehuis illy. Op al deze kamers liggen ook badjassen voor u klaar. DeLuxe en Vide kamer Onze DeLuxe en Vide kamers zijn ruim van opzet, sfeerrijk en voorzien van alle gemakken en comfort. Standaard kamer Onze Standaard kamers zijn knus en luxe uitgerust, maar hebben een beduidend kleiner vloeroppervlak (circa 21 m2) dan de kamer-types DeLuxe en Vide.

Suite XXL en XL Het toppunt van ruimte, comfort en originaliteit vindt u in onze Suites XL en XXL. De oppervlakte varieert van 48 tot 70 m2. Ze zijn allemaal voorzien van riante badkamers, waarin sfeer, luxe en privacy hand in hand gaan. De meeste suites bieden u vanuit het bad uitzicht op de rivier en de skyline van de stad. Voor de actuele prijzen van onze kamers en voor speciale arrangementen kunt u het beste onze website raadplegen of bellen met onze receptie.


Overnachten


“

The Pincoffs Hotel has great views of the nearby Erasmus Bridge, a city icon. Rooms are huge, mine one of the largest suites with a separate dining and meeting area, a large bath and huge massage shower in two of the three bathrooms with superb art and one-off furniture all over the place. The Times Online, Londen, over de Art & Business Suite

�

Huwelijksnacht

Hotel te huur

Voor een romantische huwelijksnacht kunnen wij u ons Happy Huwelijk Arrangement aanbieden. U overnacht in een van onze Suites XL, met bad voor het raam en uitzicht op de skyline van Rotterdam. Het arrangement is tot in de kleinste details verzorgd. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om uw wensen door te nemen of u kijkt op onze website voor meer informatie.

Suitehotel Pincoffs is in zijn geheel te huur voor bedrijfsuitjes, bruiloften of andere gelegenheden. U kunt bij onze receptie informeren naar de mogelijkheden om onze kamers en zalen te boeken.


“ Zeer Rotterdams Suitehotel Pincoffs is een ideale plek voor urban-heisessies. Het pand is prachtig gelegen aan de rivier en het uitzicht is zeer Rotterdams. In de directe omgeving zijn diverse restaurants gevestigd. Ons hotel beschikt over 3 inspirerende vergaderruimten voor kleinschalige bijeenkomsten van 2 tot 17 personen. U kunt terecht in de Studio (maximaal 16 personen), de Stijlkamer (maximaal 12 personen) of de Art & Business Suite (maximaal 6 personen). Studio Rustige plek van 50m2 aan achterzijde hotel met patio (voor rokers). U vergadert aan antiek meubilair onder een opvallende roestvrijstalen design kroonluchter van Brand & Van Egmond. Zeer geschikt voor

Een pareltje, ook voor de zakenman. Management Team

een brainstorm, training, cursus of workshop. In deze ruimte zijn diverse opstellingen mogelijk: U-opstelling (9 personen), Carré (12 personen), Boardroom (16/17 personen) en Theater (circa 20 personen). Stijlkamer Ruime, klassieke kamer van 36m2. Tot 12 personen. Deze kamer is licht, stijlvol en biedt een mooi uitzicht op Erasmusbrug en Poortgebouw. Art & Business Suite Deze topsuite is onder leiding van kunstschilder Liesbeth van Ginneken ingericht door 10 creatieve ontwerpers. De meubels zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en speciaal voor deze

suite ontworpen. U vergadert aan een lange, smalle tafel, gezaagd uit de palen van een dukdalf. U kunt in deze ruimte terecht met maximaal 6 personen. De suite is voorzien van airconditioning en biedt uitzicht op de Erasmusbrug. Vergaderarrangementen Het hotel biedt verschillende vergader-arrangementen. U kunt kiezen uit een koffie/thee arrangement, een arrangement voor de halve dag of voor de hele dag en een luncharrangement. Op uw verzoek maken we ook graag een scherp geprijsd voorstel voor uw meerdaagse vergaderarrangementen. Ons hotel is in zijn geheel te huur.


Vergaderen


Ontbijten en lunchen


Het ontbijt is een aangename mix van zelf pakken (het tweede kopje koffie haal je zelf uit een supersonisch apparaat!) en geserveerd krijgen (in de keuken doen ze het ei pas in het water als je een gekookt eitje hebt besteld). De Dames Reiziger

Ontbijten

Lunchen

Ons ontbijt in de Living is een zorgvuldig uitgekozen mix van verse en biologische producten van onder andere slagerij De Groene Weg, gecombineerd met heerlijk brood van het Vlaamsch Broodhuys. De eiergerechten worden à la minuut bereid in onze keuken. We schenken koffie van het Italiaanse kwaliteitshuis illy. Ons ontbijt is, op basis van reservering, ook beschikbaar voor gasten die niet bij ons overnachten.

Wij serveren lunch in ons hotel op alle werkdagen tussen 11.30 en 14.30 uur. U kunt kiezen uit een vergaderlunch of een van de gerechten op onze menukaart. De menukaart vindt u op onze website.


Een domein met internationale allure. Yvo van Regteren Altena in Quote

Bar Lodewijk Onze hotelbar Lodewijk is de plek bij uitstek om af te spreken of om te werken. De voormalige klerkenzaal met gietijzeren zuilen, luxe fauteuils en Chesterfieldbank heeft een monumentale uitstraling. In de kille maanden steken we de houthaard voor u aan. Veel mogelijkheden Onze hotelbar is een locatie met tal van mogelijkheden. Wij kunnen uw gastheer zijn voor bedrijfsborrels, verjaardagen, jubilea of een businessontbijt van uw netwerkorganisatie. Ook organiseren wij whisky-, wijn- en champagneproeverijen voor kleine groepen tot 25 personen.

Wij serveren koffie van het Italiaanse topmerk Illy, biologische thee, Brand-bier, heerlijke huiswijnen, vele soorten whisky’s en natuurlijk onze eigen mousserende Pincoffs Pink Fizz. Ook bereidt onze keuken kleine hapjes voor de lekkere trek. Bar Lodewijk is eenvoudig via onze receptie te reserveren voor kleine gezelschappen tot circa 50 personen. Parkeren Voor de deur van het hotel en in het omliggende gebied Entrepothaven treft u voldoende parkeerplaatsen aan.

Prettige werkplek Overdag bieden wij u in Bar Lodewijk een prettige werkplek aan. De bar beschikt over stopcontacten en een gratis draadloze verbinding met het internet. Uw werkplek hoeft u niet te reserveren.


Proeverijen, borrels & business-ontbijt


Kijk, dit hotel heeft het begrepen. de Volkskrant

Suitehotel Pincoffs. Bijzonder groen Ecolabel The Green Key Bij de creatie van Suitehotel Pincoffs hebben wij tal van keuzes gemaakt waarbij comfort en zorg voor de leefomgeving hand in hand zijn gegaan. Ons kleinschalige boutiquehotel wordt gedreven vanuit onze harten die zeggen dat we zuinig moeten zijn op wat de wereld ons op dit moment heeft te bieden. Suitehotel Pincoffs is in 2010 beloond met de Green Key, het keurmerk voor bedrijven die serieus omgaan met milieuzorg en een grotere inspanning leveren dan wettelijk is verplicht. Ons hotel onderneemt verantwoord en is op de toekomst gericht. En u geniet volop mee van de stappen die wij hebben gezet, want Suitehotel Pincoffs bewijst dat verantwoorde keuzes niet ten kosten gaan van het comfort.

Met de volgende punten geven wij u graag in het kort een idee van onze inspanningen: • Wij serveren biologische vleeswaren, melkproducten en eieren. • Onze thee en koffie zijn biologisch of de producenten beschikken over een internationaal sustainability programma waarin de betrokkenheid bij de boeren en hun leefomgeving wordt verzekerd. • Ons broodbeleg is zoveel mogelijk Fair Trade. • Ons meubilair bestaat voor een groot deel uit hergebruikte materialen. • 100 % Groene stroom. • Energiebesparende verlichting. • Waterbesparing. • Verantwoord papiergebruik. • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

• Anti-allergisch en milieuvriendelijk geproduceerd tapijt, onderscheiden met een certificaat van de EU Environmental Audit. • Uitgebreide afvalscheiding. • Het personeel is betrokken bij onze manier van ondernemen. • Jaarlijkse controle op onze werkwijze. Edwin van der Meijde & Karen Hamerlynck Suitehotel Pincoffs


meer dan slapen

Stieltjesstraat 34 3071 JX Rotterdam Postbus 24128 3007 DC Rotterdam

t: 0031 (0) 10 29 74 500 f: 0031 (0) 10 29 74 513 e: info@hotelpincoffs.nl i: www.hotelpincoffs.nl

Pincoffs folder  

Boutiquehotel Suitehotel Pincoffs (Hotel aan de Maas bij RTL4) is gevestigd in een rijksmonument op de trendy Kop van Zuid in Rotterdam. Wij...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you