Page 1

KORAK ZA KORAKOM spreminjamo našim vadečim življenja.. .. NA BOLJE.. Pridružite se jim tudi vi in bodite del nas!

www.sd-metulj.si


VADBA V SKUPINI (max 9 ljudi) Pilates je primeren za vsakogar. Povsem vseeno je, ali ste športnik in si s pilatesom želite dopolniti vadbo ali športno niste zelo aktivni in želite storiti nekaj dobrega za svoje telo. Morda imate naporen poklic? V tem primeru boste s pilatesom zmanjšali napetosti in sprostili telo. Morda sedite dolge ure za pisalno mizo? Z vadbo pilatesa boste izravnali pogosto sedeče telo in še sprostili duha. Za vadbo pilatesa se odločijo tudi osebe s težavami in bolečinami v hrbtenici ali pogosto napetimi mišicami v vratu, ženske pred in po porodu in ljudje, ki okrevajo po poškodbah, bolezni ali operaciji, ko je potrebna krepitev mišične mase. Ne glede na razlog, zakaj se odločite za pilates, poskusite vadbo in začutite njen pozitivni učinek na telo. Nedvomno vas bo navdušila.


VITKA RITKA Predstavljaj si, da je december tu.. Pogledaš se v ogledalo in si zadovoljna s svojo podobo.. Dobro se počutiš v svoji koži.. Telo je fit in tako, kot si si ga vedno želela.. Oblečeš svojo malo črno oblekico.. in vsi ti zavidajo.. Kaj je skrivnost? PRIDRUŽI SE NAM ..


INDIVIDUALNA VADBA Individualna vadba je namenjena vsem:

Ljudem po poškodbi ali operaciji – post-rehabilitacija

Športnikom, ki želijo dosegati boljše rezultate

Ljudem, ki želijo osvojiti pravilno tehniko kar se da najhitreje

Ljudem, ki nimajo dovolj časa, potrebujejo pa kvalitetno in strokovno vodeno vadbo

Ljudem, ki jim individualna vadba preprosto bolj ustreza


VADBA ZA SENIORJE


VADBA ZA NOSEČNICE »Od dvanajstega tedna do poroda v spremstvu visoko strokovno usposobljenih inštuktoric.« Pilates vadba za nosečnice je namenjena vsem že prej aktivnim bodočim mamicam ali začetnicam, ki želijo aktivno preživeti nosečnost, poskrbeti za svoje telo, ga pripraviti na porod ter okrepiti tiste dele telesa, ki so med nosečnostjo ter pri porodu najbolj obremenjeni. Z ustreznimi in prilagojenimi pilates vajami poskrbimo, da: · vaše bolečine v križu izginejo, ki so lahko kar velika nadloga med nosečnostjo, · okrepimo mišice rok, ki morajo biti močne zato, da bodo lahko nosile vašo štručko, · krepimo vse ostale mišice, ki so pomembne, da so dejavne med nosečnostjo in ki jih ve lahko krepite, · naučite se pravilno krepiti mišice medeničnega dna, ki sodelujejo pri porodu · po porodu čim hitreje okrevate · boljše splošno počutje, več energije in boljši spanec, · izboljšana prekrvavitev telesa kar preprečuje zatekanje nog ter gležnjev, · boljša prebava, · dobra kontrola in stabilnost telesa ter manj pridobljenih kilogramov med nosečnostjo.


KONTAKTI: Dunja GaÄ?nik

Mail: info@sd-metulj.si Gsm: 040/785-934 Web: www.sd-metulj.si

Pilates with Dunja - ŽŠ  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you