Page 1

a

2013-2014 Mechelen Campus De Ham

K IE mm UN ra og

Bachelor in het Office Management: Intercultural Relations Management

pr

International Business & Languages: Europe


Onze troeven E-office Bij Thomas More leiden we je op tot co-manager van de toekomst. We kiezen voor nieuwe werkvormen en spelen continu in op nieuwe trends: virtual office management, cloud computing, Facebook, Twitter, YouTube, Prezi, roundtables en webinars. Check! Topstageplaatsen Ook ons netwerk is toonaangevend. Je krijgt les van docenten met bedrijfservaring en kunt ervaring opdoen op topstageplaatsen. Onze partners: BMW Group, Coca Cola, Duvel Moortgat, DHL, Europese Commissie, Mercedes-Benz Belgium Luxemburg, Paleis voor Schone Kunsten, Procter & Gamble, … @Work Aan het werk vanaf dag 1 van je opleiding, dat mag je verwachten bij Thomas More. Praktijk zit doorheen de hele opleiding verweven, met bedrijfsbezoeken, masterclasses en een volledig semester stage als sluitstuk.

Go international! Is Vlaanderen te klein voor jou? Bij Thomas More krijg je alle kansen om te studeren of stage te lopen in het buitenland. Bolivië, China, Peru of Tanzania? Of toch liever Spanje, UK, Frankrijk of Finland? We make it happen! Mechelen, studentenstad Mechelen: een hippe studentenstad, met coole buurten, crowdy places en creatieve initiatieven. Een spraakmakend alternatief voor Antwerpen. En volgens Tom Kestens (Mechelaar en frontman van Lalalover) zelfs ‘het nieuwe Berlijn’. Je deelt Mechelen met meer dan 6000 andere studenten.

Veronique Leysen @leysenveronique Mmm #Mechelen: koffiebar Beans op IJzerenleen, incl. bagels en SisterBeans op Vismarkt. Taart in bomma-zetels :-).


Jij

Je opleiding

Jij durft andere keuzes maken. Je bent ondernemend, hebt lef, doorzettingsvermogen en zoekt uitdaging in een internationale dimensie. Communiceren is je tweede natuur – je houdt van contacten met mensen en andere culturen, en schakelt vlot over op Frans of Engels.

In de specialisatie International Business & Languages draait alles om business, meertalige communicatie, co-management en cultural awareness. Op het einde van je studie beheers je 3 vreemde talen.

Met je sterke persoonlijkheid kun je plannen, organiseren en coördineren. Je stelt prioriteiten, behoudt het overzicht en gaat voor een doeltreffende aanpak. Geen twijfel mogelijk: jij bent de perfecte co-manager in spe. Kies voor de specialisatie IBL met focus op Europa, en word een vlotte meertalige schakelfiguur in een internationale bedrijfscontext.

Via vakken als cross-cultural management en recht kom je precies te weten hoe het bedrijfsleven er over de grens uitziet en hoe je met andere wetten en bedrijfsculturen moet omgaan. Je leert de juiste business skills, verwerft de nieuwste inzichten over teams en leidinggeven, leert financiële gegevens interpreteren en raakt wegwijs in sales en internationale handel. Je rondt je studie af met een lange buitenlandse stage met focus op Europa, en een bachelorproef. We make you ready for success!


Je toekomst Die zit goed! Het bedrijfsleven is steeds meer internationaal geo­riënteerd. Handel en economische ontwikkelingen gaan razendsnel. En jij heb alles om snel te kunnen schakelen: talenkennis, communicatievaardigheden, co-management skills en inzicht in interna­ tionale bedrijfsprocessen. Met je diploma ben je breed inzetbaar en kun je aan de slag op personeels- en klantendiensten, marketing en communicatiedepartementen, aan- en verkoopafdelingen. Bij multinationals, maar net zo goed in KMO’s, non-profitorganisaties en bij overheidsinstanties. 92 % van onze afgestudeerden heeft binnen de 3 maanden werk. Steek je liever nog een extra diploma op zak? Dankzij onze associatiepartner KU Leuven is een vlotte doorstroom naar master­ opleidingen zoals bedrijfscommunicatie, meertalige communicatie of vertalen gegarandeerd.

Maxime Mertens - alumna 2012 @MS&P Assistant Oral-B Professional Benelux at Procter & Gamble De opleiding Office Management heeft mij klaargestoomd voor het echte bedrijfsleven. Ik kon direct na afstuderen aan de slag op mijn stageplaats. Ik heb mijn droomjob gevonden, een uitdagende en toffe job met verantwoordelijkheden en afwisseling.


Jaar

1

2

3

Focus on Europe

6

13

9

Managing across borders: Europe

x

European topics

x

x

Cross-cultural communication styles: Europe

x

Masterclass cross-cultural management: Europe

x

Co-management

x

x

Business economics

x

1

2

3

New digital skills

5

3

1

ICT

x x x

Managing virtual teams

x x x

Crossmedia & virtual office

x x x

@Work

2 7 28

Teamworkshop European conference

x

Bedrijfsbezoeken (P&G, Coca Cola, ABInbev)

x

x

11 3 1

Business management

Jaar

a k ie mm un ra og

pr

Specialisatie | International Business & Languages: Europe

Recht x

Organisation voyage d’étude international

x

Personal skills

x x x

Student Trade Fair

x

Project management

x x x

Internationale stage

Time management

x x x

Bachelorproef x

Business ethics (incl. RZL)

Communication

x

x

36 34 21

Zakelijke communicatie

x x x

Le français professionnel

x x x

Business English

x x x

Geschäftsdeutsch

x x x

Español de negocios

x x x

Global business negotiations

x

Global communication practice x

Melissa Delft @Executive Coordinator CEO Belfius Office managers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden. Ze vormen een tandem met ‘hun’ manager.


Zaterdag 29 juni, 10 - 13 u. Zaterdag 7 september, 10 - 13 u.

aan Guido

Gezelle

t

DI

N15

E

LE

UV

EN

SE

VA A

RT V

Thomas More

Thomas More

www.thomasmore.be

MechelenNekkerspoel

JL

an

Contact Campus De Ham Raghenoplein 21bis, 2800 Mechelen T + 32 (0)15 36 91 50 E info@thomasmore.be

Nekkerspoelstr.

Zan dpo ort ves t

Schrijf je in! www.thomasmore.be/inschrijven

an

s ve rs ste zu art Zw

Kom kennismaken! Wil je al eens live de sfeer op de campus opsnuiven? Dat kan! Een infodag is dĂŠ gelegenheid om kennis te maken. Docenten maken je wegwijs en je kunt volop vragen stellen. Zo leer je de opleiding pas echt kennen. Ook onze studenten zijn van de partij en delen hun ervaringen over studeren in Mechelen.

ine lla

.

Edgar dT

Grote Nieuwendijk

eg enw ste rse Lie

infodagen

Be n

Le

eden ln .

uv en

se

st ee

nw eg

Mechelen

Mechelen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Campus De Ham ligt op wandelafstand van station Mechelen ĂŠn station Mechelen Nekkerspoel.

Brochure Thomas More Office Management IBL  

Thomas More Office Management specialisatie International Business & Languages Europe

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you