Page 1

2013-2014 Mechelen Campus De Ham

w a eu mm Ni ra og

Bachelor in het Office Management: Management Assistant

pr

Human resources Management


Onze troeven E-office Bij Thomas More leiden we je op tot co-manager van de toekomst. We kiezen voor nieuwe werkvormen en spelen continu in op nieuwe trends: virtual office management, cloud computing, Facebook, Twitter, YouTube, Prezi, roundtables en webinars. Check! Topstageplaatsen Ook ons netwerk is toonaangevend. Je krijgt les van docenten met bedrijfservaring en kunt ervaring opdoen op topstageplaatsen. Onze partners: PricewaterhouseCoopers, Start People, Randstad Professional, Secretary Plus, BMW-Group, Duvel Moortgat, … @Work Aan het werk vanaf dag 1 van je opleiding, dat mag je verwachten bij Thomas More. Praktijk zit doorheen de hele opleiding verweven, met bedrijfsbezoeken, masterclasses en een volledig semester stage als sluitstuk.

Go international! Is Vlaanderen te klein voor jou? Bij Thomas More krijg je alle kansen om te studeren of stage te lopen in het buitenland. Bolivië, China, Peru of Tanzania? Of toch liever Spanje, UK, Frankrijk of Finland? We make it happen! Mechelen, studentenstad Mechelen: een hippe studentenstad, met coole buurten, crowdy places en creatieve initiatieven. Een spraakmakend alternatief voor Antwerpen. En volgens Tom Kestens (Mechelaar en frontman van Lalalover) zelfs ‘het nieuwe Berlijn’. Je deelt Mechelen met meer dan 6000 andere studenten. Veronique Leysen @leysenveronique Mmm #Mechelen: koffiebar Beans op IJzerenleen, incl. bagels en SisterBeans op Vismarkt. Taart in bomma-zetels :-).


Jij

Je opleiding

Jij houdt van sociale contacten en werkt graag met mensen. Talen en communicatie zijn echt je ding. Met je sterke persoonlijkheid kun je plannen, organiseren en coĂśrdineren. Je stelt prioriteiten, behoudt het overzicht en gaat voor een doeltreffende aanpak.

In de specialisatie Human Resources Management komen alle trends en tools aan bod die een impact hebben op het HR-management in een organisatie: teamvorming en -coaching, HR-tools en -topics, bedrijfspsychologie, human talent management enz.

Dankzij je hoog EQ en straffe people skills ben je de geknipte persoon om mee een slim personeelsbeleid uit te bouwen. Als schakel met het management vertaal je het uitgestippelde HR-beleid naar concrete acties voor personeel en organisatie: werving en selectie, loopbaanbeleid, beoordeling van medewerkers, change management enz.

Op het einde van je studie beheers je vlot 3 talen: Frans, Engels en Duits/Spaans. Vakken als business management, business economics en recht brengen je het nodige bedrijfsinzicht bij. Maar ook ICT-vaardigheden zijn onmisbaar voor een human resources manager. Vandaar een doorgedreven training in ‘New digital skills’.

Met onze specialisatie Human Resources Management word je een onmisbare professional op elke HR-afdeling!

Je rondt je studie af met een intensieve stage in binnen- of buitenland en een bachelorproef.


Je toekomst Die zit goed! Professionele HR-krachten zijn heel gegeerd in het bedrijfsleven. En jij hebt alles in huis om een succesvolle carrière uit te bouwen: specialisatie in human resources, co-management skills, communicatievaardigheden, talenkennis en ICT-vaardigheden. Met je diploma heb je een waaier aan mogelijkheden en kun je aan de slag bij HR-afdelingen in profit- en non-profitorganisaties, bij wervings- en selectiekantoren, sociaal secretariaten enz. 92 % van onze afgestudeerden heeft binnen de 3 maanden werk. Steek je liever nog een extra diploma op zak? Dankzij onze associatiepartner KU Leuven is een vlotte doorstroom naar master­ opleidingen zoals bedrijfscommunicatie, meertalige communicatie of vertalen gegarandeerd.

Maaike Van De Vreken @Human Resources Duvel Moortgat - alumna 2009 Tijdens mijn bachelor ontdekte ik eindelijk welke richting ik uit wou: HR, dat boeide mij enorm. Door de ruime opleiding kon ik ‘proeven’ van de verschillende richtingen en onder begeleiding een keuze maken.

Melissa Delft @Executive Coordinator CEO Belfius Office managers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden. Ze vormen een tandem met ‘hun’ manager.


1

2

3

Human Resources Management

4

15

10

Teamvorming en -coaching

x x x

Teamworkshop European conference

x

HR tools & topics

Jaar

Communication

1

2

a

Jaar

w eu mm Ni ra og

pr

Specialisatie | Human Resources Management

3

34 28 14

Zakelijke communicatie

x x x

Le français professionnel

x x x

x

Business English

x x x

Bedrijfspsychologie x

Geschäftsdeutsch / Español de negocios x x x

Masterclasses x x Global business negotiations x Staff Admin x Global communication practice x

Co-management

14 3 3

Business management

x

Business economics

x

Recht

x

Project management

x x x

Time management

x x x

Personal skills

x x x

Business ethics (incl. RZL)

x

New digital skills

6

8

ICT

x x x

Managing virtual teams

x x x

Crossmedia & virtual office

x x x

3

Information management x

@Work

2 6 30

Bedrijfsbezoeken (P&G, Coca Cola, ABInbev)

x

Organisation voyage d’étude international

x

Student Trade Fair

x

Stage x Bachelorproef x

Maxime Mertens - alumna 2012 @MS&P Assistant Oral-B Professional Benelux, Procter & Gamble De opleiding Office Management heeft mij klaargestoomd voor het echte bedrijfsleven. Ik kon direct na afstuderen aan de slag op mijn stageplaats. Ik heb mijn droomjob gevonden, een uitdagende en toffe job met verantwoordelijkheden en afwisseling.


Zaterdag 29 juni, 10 - 13 u. Zaterdag 7 september, 10 - 13 u.

aan Gezelle Guido

DI

N15

E

Zan dpo ort ves t

UV

EN

SE

VA A

RT V

Thomas More

www.thomasmore.be

MechelenNekkerspoel

JL

an

Thomas More

Nekkerspoelstr.

t

LE

Contact Campus De Ham Raghenoplein 21bis, 2800 Mechelen T + 32 (0)15 36 91 50 E info@thomasmore.be

an

s ve rs ste zu art Zw

Kom kennismaken! Wil je al eens live de sfeer op de campus opsnuiven? Dat kan! Een infodag is dĂŠ gelegenheid om kennis te maken. Docenten maken je wegwijs en je kunt volop vragen stellen. Zo leer je de opleiding pas echt kennen. Ook onze studenten zijn van de partij en delen hun ervaringen over studeren in Mechelen. Schrijf je in! www.thomasmore.be/inschrijven

ine lla

.

Edgar dT

Grote Nieuwendijk

eg enw ste rse Lie

infodagen

Be n

Le

eden ln .

uv en

se

st ee

nw eg

Mechelen

Mechelen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Campus De Ham ligt op wandelafstand van station Mechelen ĂŠn station Mechelen Nekkerspoel.

Thomas More brochure Office Management specialisatie HRM  
Thomas More brochure Office Management specialisatie HRM  
Advertisement