Page 1

2013-2014 Geel

w ma eu m Ni ra og

Bachelor in het Office Management: Management Assistant

pr

Cross media Management


Onze troeven E-office Bij Thomas More leiden we je op tot co-manager van de toekomst. We kiezen voor nieuwe werkvormen en spelen continu in op nieuwe trends: virtual office management, cloud computing, Facebook, Twitter, YouTube, Prezi, roundtables en webinars. Check!

bedrijfsbezoeken, masterclasses, virtuele practice enterprises die je samen met je medestudenten zelfstandig runt, en een volledig semester stage als sluitstuk. In je eigen firma CoM4Media, een van de bedrijfjes binnen het business center office management, gebruik je voor elke opdracht de geschikte communicatie-tools.

Topstageplaatsen Ook ons netwerk is toonaangevend. Je krijgt les van docenten met bedrijfservaring en kunt ervaring opdoen op topstageplaatsen. Onze partners: Janssen Pharmaceutica, Umicore, Miko, Würth, Graspop Metal Meeting, Filmfestival MOOOV, NATUZZI Benelux, Tourisme autrement, Way2Events, ...

Go international! Is Vlaanderen te klein voor jou? Bij Thomas More krijg je alle kansen om te studeren of stage te lopen in het buitenland. India, China, Slovenië? Of toch liever Spanje, UK, Frankrijk, Duitsland of Finland? We make it happen!

@Work Aan het werk vanaf dag 1 van je opleiding, dat mag je verwachten bij Thomas More. Praktijk zit doorheen de hele opleiding verweven, met

Groene campus De Geelse campus blinkt uit in groen en ruimte, gezelligheid en gemoedelijkheid, een straf studentenleven én een nog straffere kotcommunity.


Jij

Je opleiding

Jij houdt van sociale contacten en je bent een krak in communicatie. Je voelt je thuis in de digitale speeltuin en nieuwe media zijn echt jouw ding.

In de specialisatie Cross Media Management komen alle trends en tools aan bod die een impact hebben op de communicakanalen van een bedrijf of organisatie.

Je mikt op een afwisselende en uitdagende job in public relations, pers of media. Trefzeker weet je het juiste platform te kiezen om een publiek te bereiken, intern of extern. Met je enthousiaste aanpak kun je stimuleren, organiseren en coĂśrdineren. Je stelt prioriteiten, behoudt het overzicht en gaat voor een doeltreffende aanpak.

We leggen de nadruk op het professionele gebruik van sociale, grafische en audiovisuele media. Ook de ontwikkeling en het beheer van websites komen aan bod. In het vak copywriting & publishing leer je advertenties, publireportages e.a. opstellen, afgestemd op de doelgroep. Daarnaast staat het redigeren van teksten en het presenteren van bedrijfsinformatie centraal. Maar ook ICT-vaardigheden zijn onmisbaar voor een cross media manager. Vandaar een doorgedreven training in ‘new digital skills’.

Dankzij je sterke persoonlijkheid en straffe communicatieskills ben je de geknipte persoon om vorm en inhoud te geven aan de crossmediale maatschappij van morgen..

Je rondt je studie af met een intensieve stage in binnen- of buitenland en een bachelorproef.


Je toekomst Die zit goed! Professionele communicatiekrachten zijn heel gegeerd. En jij hebt alles in huis om een succesvolle carrière uit te bouwen: specialisatie in crossmedia, co-management skills, communicatievaardigheden, talenkennis, ICT-vaardigheden en een hoop praktijkervaring. Met je diploma heb je een waaier aan mogelijkheden en kun je aan de slag bij nationale Ên internationale bedrijven. 92 % van onze afgestudeerden heeft binnen de 3 maanden werk. Steek je liever nog een extra diploma op zak? Dankzij onze associatiepartner KU Leuven is een vlotte doorstroom naar masteropleidingen zoals bedrijfscommunicatie, meertalige communicatie of vertalen gegarandeerd.

Maxime Mertens - alumna 2012 @MS&P Assistant Oral-B Professional Benelux at Procter & Gamble De opleiding Office Management heeft mij klaargestoomd voor het echte bedrijfsleven. Ik kon direct na afstuderen aan de slag op mijn stageplaats. Ik heb mijn droomjob gevonden, een uitdagende en toffe job met verantwoordelijkheden en afwisseling.


pr

Crossmedia

1

2

3

9 14 8

Jaar

1

2

3

New digital skills

7

6

4

Social media

x x x

IT-toolbox

x x x

Webdesign

x x

Crossmedia & virtual office

x x x

Communicatiemanagement

x x

Cloud computing

x

Networking x

@Work

3 8 27

Sharepoint x

Stage

x x x

Bedrijfsbezoeken

x

Copywriting & publishing

x

3D printing

x

x

Co-management

8 4 3

Business management Staff Admin

Organisatie studiereizen

x x

x x x

Practice enterprise

x x

x x x

Student trade fair

x x

Process & workflow management

x x x

Bachelorproef x

Project management

x x x

Time management

x x x

Personality training

x x x

Personal skills

x x x

HR tools & topics

Communication

x x

33 28 18

Zakelijke communicatie

x x x

Le français professionnel

x x x

Business English

x x x

Geschäftsdeutsch

x x x

Melissa Delft @Executive Coordinator CEO Belfius Office managers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden. Ze vormen een tandem met ‘hun’ manager.

a

Jaar

w m eu m Ni ra og

Specialisatie | Cross Media Management


infodagen Zaterdag 29 juni, 10 - 15 u. Zaterdag 31 augustus, 10 - 15 u.

Geel

Kom kennismaken! Wil je al eens live de sfeer op de campus opsnuiven? Dat kan! Een infodag is dĂŠ gelegenheid om kennis te maken. Docenten maken je wegwijs en je kunt volop vragen stellen. Zo leer je de opleiding pas echt kennen.

Schrijf je in! www.thomasmore.be/inschrijven

g we en e t es ps er w t An

ing eR k j i l ste We Te ss en de rlo se we g

Contact Campus Geel Kleinhoefstraat 4 , 2440 Geel T + 32 (0)14 56 23 10 E info@thomasmore.be Thomas More

Molseweg

Thomas More

www.thomasmore.be

Brochure Thomas More Office Management Cross Media  
Brochure Thomas More Office Management Cross Media  

Thomas More Office Management specialisatie Cross Media Management

Advertisement