Page 1

Haar Maurice Pierôt / Visagie Aron Brouwer / Foto’s Wilberto van den Boogaard / Styling Daniëlla Pierôt

Wil je ook meedoen aan Privé’s metamorfose door het Pierôt Team? Stuur dan een briefje of mail met naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en een recente foto naar Pierôt Haute Coiffures, Houtplein 4-6 2012 DG Haarlem tel. 023-5511156 e-mail: prive@pierot.nl.

BERNICE DINGS (33) uit Doezum heeft het afgelopen halfjaar nogal wat tegenslagen had. Na het zoveelste bezoek aan het ziekenhuis nam ze een kop koffie in het restaurant waar PRIVÉ lag. Haar oog viel op Pierôt’s Make Over en resoluut scheurde ze de pagina eruit om een mailtje te wagen aan een nieuwe look. Natuurlijk werd ze uitgenodigd, al was het alleen maar om de PRIVÉ’s heel te laten! Haar, Maurice Pierôt: ‘Bernice heeft een mooi en leuk hoofd, maar in het haar zit weinig kleur of coupe. Aangezien ze niet bang is voor kleur, heb ik de basis uitgesproken bruin gemaakt met koper en goudblonde highlights. Dit blijft een all time favourite voor de nazomer of herfst. De highlights zijn in een V-shape ingezet, waardoor je dit prachtige effect krijgt. Ook de coupe kent een V-shape. De onderkant is ‘concave’ geknipt, waardoor deze naar voren valt; de bovenkant is contra geknipt, waardoor deze mooi naar achteren valt. Deze bob-variant valt als vanzelf in beweging. Daarna geföhnd en vervolgens met de CHI-tang gestyled met sexy lokken in het gezicht!’ Visagie, Aron Brouwer: ‘Bij dit sexy koppie wilde ik de nadruk leggen op de prachtige groenbruine ogen. Bernice heeft van nature mooi gevormde wenkbrauwen die ik alleen een beetje in model heb geepileerd en aangezet met een donker poeder.

Bernice

De ogen in bruine tinten opgemaakt, met een mokkabruin in de arcadeboog en langs het onderooglid, een mat donkerbruin op het ooglid en langs de wimperrand bruinzwart. Valse wimpers en mascara zowel onder als boven. De lippen heb ik met een contourpotlood voller gemaakt en ingevuld met een glanzende bruinoranje lipstick.’

Styling, Daniëlla Pierôt: ‘Voor Bernice koos ik een donkerblauw blousejasje van katoen met een mix van metaalgaren. Daardoor kun je de aparte kraag als het ware in diverse vormen ‘kneden’.

Kleding: Woodlands, Grote Houtstraat 160, 2011 SX, Haarlem, tel. 023-5319368.

Metarmorfose Bernise  

Metarmorfose Bernise

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you