Page 1

Haar Maurice Pierôt / Visagie Aron Brouwer / Foto’s Wilberto van den Boogaard / Styling Daniëlla Pierôt

ˆ

GEA MULDER uit Havelte heeft zoals veel vrouwen al jaren hetzelfde model en is het helemaal zat. Omdat ze van zichzelf krulletjes heeft, kan ze er niet zo veel mee. Daarbij maakte ze zich ook nooit op, omdat ze simpelweg niet weet wat haar staat. Ze is voor alles in en het mag best extreem. En dat hoef je tegen het Pierôtteam maar één keer te zeggen!

P I E R � T Pierot 1

Gea

Haar, Maurice Pierôt: ‘Op de krulletjes van Gea zal menig vrouw jaloers zijn, net als op haar échte rode haar. Prachtig! Maar ik kan me voorstellen dat ze zelf wel eens wat anders wil. Rood haar past natuurlijk wél heel goed bij haar, daarom heb het overgeaccentueerd door in de koperbasis flinke accenten van koperblond, aubergine en cartoonrood te doen. Daarna heb ik een asymmetrische coupe geknipt. Door één kant kort te maken en toe te laten lopen naar de langere lengte aan de andere kant, is het beeld ingrijpend veranderd. Ze kan het in krullen laten opdrogen, maar ik heb het voor de gelegenheid met de CHI-tang steil gemaakt en met wax afgestyled. Door in dezelfde kleurtoon te blijven, is het nog steeds Gea, maar dan heel anders!’ Visagie, Aron Brouwer: ‘Gea weet niet hoe ze zich moet opmaken, terwijl ze er juist een heel gemakkelijk gezicht voor heeft. Haar mooie blanke huid heb ik geëgaliseerd met ivoorfoundation. De ogen heb ik in een taupekleur opgemaakt, met

18-09-2006 16:11:52

een lichtroze highlighter onder de wenkbrauwen. Om haar ogen echt te laten knallen, heb ik een zwartgrijze eyeliner van smal naar heel breed laten uitlopen. Voor de wenkbrauwen heb ik bruine en knalrode poeder gemengd, waardoor ze in combinatie met het haar een heel uitgesproken look krijgt. Op de wangen een oranjeroze blusher en op de lippen een mix van oranje met een snufje roze lipgloss.’ Styling, Daniëlla Pierôt: ‘Bij zo’n superhippe look hoort dito kle-

Wil je ook meedoen aan Privé’s metamorfose door het Pierôt Team? Stuur dan een briefje of mail met naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en een recente foto naar Pierôt Haute Coiffures, Houtplein 4-6 2012 DG Haarlem tel. 023-5511156 e-mail: haarlem@pierot.nl.

ding. De Tiger Safari Dress van Chick on a Mission is van heel zacht, soepel vallend leer en op allerlei manieren te combineren. Met de bijbehorende opengewerkte shawl staat het stoer, maar bijvoorbeeld op een spijkerbroek of zomerjurkje met slippers is het weer heel casual.’ Kleding: Collectie uit eigen winkel Pierôt Coiffures & Beauté, 023-5511156.

Prive metarmorfose Gea  

Prive metarmorfose Gea / Pierot Coiffures

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you