Page 1

ENQUESTA Tema: els joves i internet. Objectiu: Saber quina es la relació dels joves entre 13 i 17 anys amb internet. 1.Tens ordinador a casa? A)Si B)No

R: En la nostra gràfica veiem que dels vint nois i noies enquestades, la majoria, per no dir tots, tenen internet a casa, una eina essencial en els tems que vivim.

2.Quantes hores al dia utilitzes l’ordinador? A)0-2 B)2-4 C) 4-6 D)6-8


E) mĂŠs de 8

R: Si fem comptes, el dia te 24h de les que restem unes 8-9 quan dormim i unes 3 hores mes en alimentaciĂł, neteja etc.. Ens quedarien unes 12 hores i si mirem el grĂ fic la majoria de joves fan servir entre unes 4-6 hores internet i alguns fins a mĂŠs de 8 hores, dons sol tindria 4 hores per estudiar, llegir o altres coses..

3.Per a que utilitzes internet? I quantes hores i dediques? A)Estudis B) Parla amb els amics C)Hobbys


R: Abans em dit que els joves de mitja sol tindrien unes 4 hores per estudiar, perquè utilitzen molt internet, però en que el fan servir? Dons la majoria es per comunicar-se amb els seus amics o familiars, després estudiar en internet hi ha moltes eines per preparar els exàmens i per el últim els hobbys, veure pel·lícules, escoltar musica etc..

CONCLUSIONS: La majoria de joves tenir ordinador a casa, molt pocs el usen bé, si un gran percentatge de gent es comunica per internet, les relaciones entre les persones es distancien bastant, ja no pregunten si anem al cine, la pregunta es et connectes i parlem? Com em vist hi ha joves que estan fins a 8 hores davant de la pantalla i això durant cada dia pot causar malalties de visió. També amb internet molt joves deixen els estudis per a ultima hora sol tenint unes 4 hores per estudiar.


Alba Piulachs 4B

Enquesta  

Enquesta sobre els joves e internet

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you